Berdych se v Dubaji statistice nepostavil a finále Djokoviče s Federerem nezabránil

27. 2. 2015, 15:21
Aktuality 191
ATP DUBAJ - Další hrozící debakl s Novakem Djokovičem odvrátil a se světovou jedničkou svedl třísetový boj, ale ani v šestnáctém vzájemném zápase na tvrdém povrchu se nakonec Tomáš Berdych první výhry nedočkal a v Dubaji tak neobhájil finále z předchozích dvou let. Srbský tenista si o svůj jubilejní 50. titul zahraje se šestinásobným šampionem Rogerem Federerem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych si i na čtvrtém letošním turnaji zahrál v semifinále, ale na titul si bude muset minimálně do Indian Wells počkat. V Dubaji nedokázal obhájit finále z posledních dvou ročníků, když dnes podlehl Novaku Djokovičovi.

Loni na podzim devětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí prohrál s o dva roky mladším Srbem dva jednoznačné zápasy, v nichž uhrál dohromady jen šest gamů. A také dnes to zpočátku vypadalo na další debakl.

Novak DjokovičV prvním setu snad Berdych ani nevěřil, že by mohl vyhrát. Hrál bez zápalu, nerval se o fiftýny a navíc často chyboval. Logickým vyústěním byl kanár, kterého musel zkousnout už na letošním Australian Open od Murrayho.

Ani v úvodu druhé sady to nevypadalo na zvrat. Český tenista ve třetím gamu přišel čistou hrou o podání a nic nenasvědčovalo obratu. O to překvapivější bylo, když Berdych kontroval rebrejkem a navíc čistým gamem. To ho nakoplo a za stavu 5-3 podával na vyrovnání. O servis sice přišel a soupeři dovolil vyrovnat, ale díky již třetímu brejku si vynutil rozhodující dějství.

To rozhodlo Berdychovo jediné zaváhání na podání, o které přišel v páté hře, aniž by v něm získal jediný fiftýn. Djokovič, který si nechával ošetřovat odřenou ruku, pak odvrátil brejkbol a nakonec po více než dvou hodinách zvítězil 6-0 5-7 6-4.



"Bylo to těsné, ale tak to bývá. Snažil jsem se využít své šance, ale nakonec to nevyšlo," řekl Berdych. "S hráčem, který se tolik let drží v top ten, nečekáte nic jiného než tvrdou práci. I když to šlo v prvním setu perfektně a vedl jsem o brejk, věděl jsem, že není hotovo," řekl Djokovič.

Utkání nabídlo téměř dvojnásobné množství nevynucených chyb než vítězných úderů. Djokovič měl bilanci 29-48, český hráč 21-47.

Berdych má po dnešku vzájemnou bilanci s Djokovičem 2-18; na tvrdém povrchu 0-16, na antuce 1-1 a na trávě rovněž 1-1.

Sedmadvacetiletý Djokovič v Dubaji útočí na svůj celkově 50. titul, kterým by překonal svého trenéra Borise Beckera. Z aktivních hráčů se přes tuto metu dostali jen Roger Federer (83) a Rafael Nadal (64).

O zisk jubilejní padesáté trofeje si čtyřnásobný šampion Djokovič zahraje v utkání dvou nejlepších tenistů současnosti s šestinásobným vítězem a obhájcem vítězství Rogerem Federerem. O šest let starší Švýcar vede v oficiální vzájemné bilanci 19-17, v soubojích v Dubaji pak 2-1, nicméně finále v roce 2011 vyhrál Srb.

Roger FedererSvětová dvojka Federer dnes smetl chorvatského mladíka Bornu Čoriče 6-2 6-1. Zatímco ve včerejším utkání s Andym Murraym předváděl Čorič trpělivou hru a především čekal na chyby favorita, kterých si britský tenista připsal 55, v duelu se sedmnáctinásobným grandslamovým vítězem osmnáctiletý Chorvat od začátku výrazně zaostával za svým soupeřem.

Aktuálně 84. hráč světa začal nervózně, po sérii nepřesných úderů přišel o podání a rychle prohrával 0-3. Když si poté poprvé udržel servis a dočkal se dokonce i na příjmu, zdálo se, že by mohl být Federerovi důstojným soupeřem. Zbytek zápasu už ale Švýcar jasně ovládl. Čorič, který si v prvním setu připsal jediný vítězný úder a 13 nevynucených chyb, od té chvíle získal jen jednu hru a za 56 minut prohrál 2-6 1-6.

Federera po dnešku dělí už jen čtyři esa od devítitiícové hranice, kterou dosud překonali jen tři tenisté: Gora Ivaniševič, Ivo Karlovič a Andy Roddick.

Třiatřicetiletý Švýcar může turnaj v Dubaji vyhrát už posedmé v kariéře, což se mu během kariéry povedlo také na trávě v Halle a ve Wimbledonu.

Berdychovo dnešní vyřazení znamená, že už jedenáctý z posledních dvanácti ročníků Dubai Duty Free Tennis Championships ovládne jeden z dua Djokovič a Federer. Jejich hegemonii narušil pouze v roce 2008 Američan Andy Roddick.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2.503.810 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Djokovič (1-Srb.) - Berdych (4-ČR) 6-0 5-7 6-4
Federer (2-Švýc.) - Čorič (Chorv.) 6-2 6-1

 

pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

191
Přidat komentář
Kozoroh
50. titul ATP na tebe čeká!!
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobre, ja mu ho preji.. :-)
Reagovat
gigin
díky
Reagovat
janek_da
Z ESPN twitteru

Djokovic-Federer head-to-head:
All-Time: 19-17
Federer Last 10: 5-5
Hard Courts: 14-13 Federer
Finals: 6-5 Djokovic
Dubai: 2-1 Federer
Reagovat
Kozoroh
Mají tam chybu, Fedex nad Djokem vyhrál 4x finále, nikoliv 5x.
Reagovat
SwissMaestro
Už tam jdu dát aspoň dvě kilča na Rogera. Dneska není o čem.
Reagovat
a.magerova
Hadry tenistů se mi vesměs líbí, zvláště cestářské barvy Rogera jsou suprové (míněno AO i Dubai).... růžová Rafy taky paráda a i on chystá křiklavě zelenou :-)))

Jediné zklamání byl teď v Dubaji Berdych, který okopčil outfit od Rogera z roku 2010, jsem myslela že H&M má větší fantazii :-/
http://www.dubaidutyfreetennischampionships.com/~/media/dubai/images/galleries/2015-dubai-atp-day-2-action/dubai-2015-atp-day-2-berdych-1920.ashx?mh=1000&mw=1000

http://gototennis.com/wp-content/uploads/2010/08/Roger_Federer_2010_US_Open_outfit_01-828x1024.jpg
Reagovat
SwissMaestro
Na druhou stranu bych řekl, že Roger už měl tolik outfitů, že nekopírovat jej není moc lehká záležitost....prostě GOAT
Reagovat
a.magerova
Tak samo, že to nevadí, ale Berdych říkal, že s H&M chystá originalitu a tady jsem ho nachytala na švestkách :-))
Reagovat
smazaný uživatel
mne to bylo povedome... a tak alespon ta svetlejsi verze je jemnejsi a efektnejsi.. :-)
Reagovat
a.magerova
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/09/06/article-1309487-0B0B32F0000005DC-265_224x423.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
aha.. :-)))))
Reagovat
VlS
Tak sem se dočkal :) - jinak teda, růžová na chlapech je děs.
Reagovat
a.magerova
Nevíš co je IN :-)))

http://i39.servimg.com/u/f39/17/34/24/02/articl22.jpg
Reagovat
George_Renel
Že je něco in neznamená že to nemůže být hrůza. Růžová u chlapa JE hrůza.
Reagovat
a.magerova
http://www.sportrevue.cz/getthumbnail.aspx?q=100&crop=1&height=320&width=640&id_file=985768099
Reagovat
George_Renel
Jednak neptevirám linky z fór, maximálně odkaz na live stream.
A k tomu, abych měl názor na něco jako barva dresu žádné odkazy nikdy potřebovat nebudu. Růžový dres na chlapovi je prostě zrůdný.
Reagovat
a.magerova
Takže tady diskutuješ o něčem cos neviděl?
Reagovat
George_Renel
Pokud dobře rozumíš tomu co jsem napsal, tak stále diskutuji o růžovém dresu, který vidím na Nafalovi.
Reagovat
a.magerova
Tvůj problém, že se ochuzuješ o odkazy :-P

Stačí mít dobrý AVG a navíc se mi za ty roky ještě nestalo, že by tady na TP lidi nasazovali viry nebo proč činíš tak, jak činíš?
Reagovat
George_Renel
Jednak jsem tu z v 90% na mobilu a není to moc pohodlné a druhak nerad ztráckm čas zbytečnostmi. A linky zde na TP moc přínosné nejsou. Jak čtu tak většinou dětinské obrázky . O viry se opravdu nejedná.
Reagovat
a.magerova
Lepší dětinské obrázky než takový pohrdavý tón.
Reagovat
spaniel
Neztracej s nim cas a náladu :)
Reagovat
a.magerova
OK :-))
Reagovat
Roger_Federer
Ha moc nechapu proc ty ses vubecc chodis..Vecne pesimisticky nalazeny.
Reagovat
spaniel
Zapskly dědek. Ale každy Fanda tenisu je dobry, konkurence je velká.
Reagovat
George_Renel
Dědek určitě. Dvojnásobný. A zapšklý? Já jsem velký životní optimista. Ale s vlastním názorem.
Reagovat
spaniel
No, tak tady se ti ten optimismus daří úspěšně tajit.
Reagovat
George_Renel
Kdybych nebyl životním optimistou, nepřežíval bych již slušnou řádku net se stejným hendikepem , který má pár měsícům Kodeš. :-)
Reagovat
spaniel
Jaký to je HCP? Fakt nemam tucha o Kodesovi.
Reagovat
George_Renel
Má přece několik měsíců transplantován docela důležitý orgán.....
Reagovat
spaniel
A jo :) Napsal si net, ja ze ma nejaky internetový hendikep o kterém nevim :D
Reagovat
George_Renel
Ten mobil.... :-)
Reagovat
spaniel
:) Tak zdraví je to nejdůležitější. Život > TP
Reagovat
George_Renel
Jj, ale naplno si to člověk uvědomí, až je pozdě.
Ale s trochou štěstí nikdy pozdě není. Zítra začíná březen a bycikl už se těší.
Reagovat
spaniel
Tak základ je, ze jsi vpoho a uzivas si života. Jaro za dveřmi, dobijeme si baterky. Uz se tesim na kurty venku :)
Reagovat
janek_da
http://i1.birminghammail.co.uk/incoming/article176498.ece/alternates/s615/palermo-in-italy-also-play-in-pink-kit-588765771.jpg
Reagovat
Mayo
RF outfit tento sa mi tiež páči.
Reagovat
Mayo
Zase je to tu zas.ane futbalom strašné :/ ...tak teda sa už tesim na finale toho menej popularneho sportu...ale este dlhe 3 hodiny
Reagovat
SwissMaestro
Tenis > fotbal
Reagovat
a.magerova
Ale tak lepší fotbal než ta pipina-prudička !!!
Reagovat
ipko
konečne som sa dočkal.. príprava na jar bola veľmi dlhá.. uvidíme ako moji červeno-čierni vyrazia dnes v súboji s Myjavou.. súboj a Európsku ligu sa môže začať, strata 4 body na Senicu, vôbec nie je veľká.. bojím sa, ale čo zahrajú bez Jendriška, ktorý odišiel hrať ligu do Poľska.. čo ma ale veľmi teší je výstavba nového štadióna, ževraj už to vyzerá veľmi dobre a v septembri by malo byť otvorenie.. Trnava by chcela pozvať Ajax na priateľský retro zápas, takže tam by som v septembri určite išiel.. a včera ma potešil Slovan, ktorý padol so Žilinou 2:0.. :)
Reagovat
Mayo
Osr.ť zilinu
Reagovat
Cico93
Aj Slovan
Reagovat
ipko
Slovan boli vždy naši rivali, aj budú.. takže každá ich prehra ma len teší, najideálnejšie by bolo keby vypadli z najvyššej ligy( viem že to je sci-fi :D), ale postačí mi ak skončia túto sezónu za Spartakom.. 10. marca sa už teším na naše vzájomé ďalšie derby.. :)
Reagovat
ipko
jedno proste neviem pochopiť.. Trnava patrí s Bratislavou medzi najfutbalovejšie mestá, čo sa týka fanúšikov tak sú jednoznačne najlepší, ale stále čakajú na titul v samostatnom Slovensku.. čakám že raz sa to zlomí, na novom štadióne a vtedy budú obrovské oslavy.. :)
Reagovat
Mayo
vsak by si prisiel o naj derby cize to moc nechapem s tou druhou ligoy
Reagovat
ipko
tieto derby, už nie sú také aké bývali.. :)
Reagovat
Mayo
Však aj jeho...ja v nasej lige volim iba mensie zla
Reagovat
Cico93
Ipko, pekne si to napisal, ale obávam sa, že našich českých bratov naša vysoce kvalitná liga nezaujíma. Nehovorím, že sme na TP.;-)
Reagovat
smazaný uživatel
pripoustim, ze i sestry maji k vasi lize pomerne rezervovany vztah.. ;-)
Reagovat
ipko
aspoň sa o tej našej, čo to dozvedia.. :) inak keď bola ešte česko-slovenská liga, tak to boli iné zápasy.. :)
Reagovat
VlS
Sakra, kde je Magerka, už tady dlouho nebylo okénko módy
Reagovat
Cico93
Už tu bolo všetko svk. futbal, hokej, dane, lyže, biatlon, filmy aj móda.-)
Reagovat
smazaný uživatel
ted po obede bych vsak jeste zaradila pohadku... treeebaaaa... co ta "O nejlepsim tenistovi historie".. :-)))
Reagovat
Cico93
ďakujem neprosím.-)
Reagovat
Kozoroh
Jste fandové Star Treku nebo Star Wars?
Reagovat
spaniel
Trekkies FTW
Reagovat
Cico93
ani jedno nesledujem.
Reagovat
Pe3k
Star Wars, ale nejraději mám Battlestar galaktiku. Oproti tomu jsou ostatní scifíčka pohádky...
Reagovat
Roger_Federer
Roger
Reagovat
Kozoroh
https://mobile.twitter.com/NASA/status/571365324781543425/photo/1#!/NASA/status/571365324781543425/photo/1
Reagovat
Mayo
Kto to bol?
Reagovat
Kozoroh
Americký herec, který ztvárnil postavu prvního důstojníka vesmírné lodi USS Enterprise, polomimozemšťana/poločlověka Spocka v kultovním sci-fi seriálu Star Trek.

http://sk.wikipedia.org/wiki/Leonard_Nimoy
Reagovat
spaniel
Byl asi jen tak 100x slavnější nez Spartak Trnava.
Reagovat
a.magerova
Mayo:
Byl to velký oblíbenec Sheldona, ten to určité oplakal, což je v jeho případě činnost málo vídaná....
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10401963_705296222922376_1383341267267943095_n.jpg?oh=cd9c11b1789238d8262ebe49f8002085&oe=558B3053&__gda__=1434112399_d5d50a89b234474c67bbdc323d43d281
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/radekstepanekofficial/photos/a.709352542410505.1073741828.709182412427518/948749508470806/?type=1&theater
Reagovat
PH94
Parádní tenis Tome :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte tam hrubku. Píše se skousnout.

http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=skousnout&Hledej=Hledej
Reagovat
smazaný uživatel
Byl zalezlý moc vepředu a dlouhé míče mu padaly pod nohy. Ve 2. a 3. setu hrál, pro něj nezvykle o cca 1 až 2 metry dále od baseline. Djoker hral v 1. setu nadpozemsky, 1. podani returnoval k lajnám, trefoval rohy, 1. podaní in měl na 80% ...naštěstí tuto uroveň neudržel
Reagovat
a.magerova
Nějak nechápu tento odstavec?
"Berdychovo dnešní vyřazení znamená, že už jedenáctý z posledních dvanácti ročníků Dubai Duty Free Tennis Championships ovládne jeden z dua Djokovič a Roger Federer. Jejich hegemonii narušil pouze v roce 2008 Američan Andy Roddick."

Podle mých propočtů je to - 11 z posledních 13 ročníků. Jejich hegemonii narušili:
2006 - Rafa Nadal
2008 - Andy Roddick

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1614250606294
Reagovat
Fandina
Je to tak jak píšeš uvedeno i tady na TP. Třináct posledních mimo těch dvou.
http://www.tenisportal.cz/dubaj/2002/atp-muzi/
Reagovat
mahycek
Proč by měl být favorit Novak, jen proto, že je světová jednička??? Vždy, záleží na momentálním rozpoložení, jak se hráč, v ten daný den cítí a hlavně je to o sebevědomí a pokud Roger má zdravé sebevědomí, né hrané, ale to sportovní, tak proč by nemohl Djokera porazit ?? Nikdo jiný, na něho nemá momentálně, možná Wawroš, ale to by se muselo sejít, hodně věcí do mozajky, nebo Nishi, ale to platí, jako o Wawrinkovi. Proto Roger, musí mít sebevědomí i respekt a pak Dubaj vyhraje posedmé. A Novak to ví, že nemá těžšího soupeře. Proto se těším, na úžasný špíl.
Reagovat
Cico93
Novak vyhrá!
Reagovat
Pe3k
Souhlas. Povrch mírně favorizuje Rogera, co se týče formy, těžko říct kdo je na tom lépe. Roger neztratil set, ale zase výkon Novaka v prvním setu s Tomem byl famozní. Jejich vzájemná bilance z minulého roku je 9:5 na sety pro Federera :)
Reagovat
Cico93
a dobre si to spočítal?
Reagovat
Pe3k
Asi ne, teď jsem napočítal 8:6 :)
Reagovat
Cico93
ja mám 9:6.-)))
Reagovat
Cico93
Inak Novak má niekedy strašne vypadky. Z minúty na minútu akokeby to bol úplne iný človek.
Reagovat
smazaný uživatel
bohudík
Reagovat
Cico93
Ale väčšinou sa včas spamätá.
Reagovat
ipko
prepáč za reakciu, ale bez teba by sme to nezistili(myslím to ironicky).. :D
Reagovat
Cico93
rád pomôžem ak môžem.
Reagovat
ipko
aby si nepovedal že som neslušný, tak tí teda ďakujem.. :)
Reagovat
Cico93
jasne, ono si treba pomáhať.-)
Reagovat
Kozoroh
své výpadky dokáže vybalancovat. Co by za to dala Petra...
Reagovat
Rogers
Fedex vs Djokomitič, finále jako za starých slavných časů. Doufám,že Roger smete i dalšího Jugoslávce. Jinak velká gratulace k semifinále - Čorič je ambiciózni - loni Nadala - letos Andyho, jediný Roger ho vyškolil.
Reagovat
ipko
no aj ja dúfam, že bude hrať ako minulý rok v Dubaji alebo aj v Shanghaji hral Roger s Novakom výborne.. síce už je od TM ďaleko, ale aspoň nám to chlapci vynahradia.. :)
Reagovat
gigin
Tvl, Nadal pod antibiotikama s apendixem, Můra včera totálně mimo mísu, úéček víc jak Gulbis. Jinak se ti zítra Rožírek s tím dalším Jogurtem nechytne ani za hlavu.
Reagovat
ipko
ja nehovorím že hral Roger najlepšie ako vie, ale aj tak to na Corica v pohode stačilo.. oni sú dvaja tenisti, ktorý majú pred sebou rešpekt, takže ťažko očakávať výsledok 6:2 6:3 pre Novaka.. určite to bude vyrovnané a ja dúfam že s lepším koncom pre Rogera..
Reagovat
gigin
Ale to bylo nad toho cypa nad tebou, majitele vlákna, ty buď v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní je, že Berďa nedostal nařezáno a může tak cestovat do IW s nepošramoceným sebevědomím. Teď jen aby tam cestoval jako nasazená 8.
Reagovat
tommr
i přes porážku může bejt Tomáš spokojenej. Za výkon v posledních dvou setech se nemusí stydět a troufám si říct, že by mu to stačilo na výhru proti 99% tenistů ze špičky ...
Co se týče toho osmýho místa tak to je ted v rukou Nishikoriho - snad Tomášovi taky jednou pomůže ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tam viděl klasický scénář. V 1. setu Berďa podělaný a Novak excelentní. 2. set - typická ztráta koncentrace Novaka a Berďa se chytil a hrál dobře. Jenže Tomáš mněl v úvodu třetího výpadek, oproti už velezkušenému Srbovi a byl v háji.Na druhé straně- po tom kanárovi jsem si myslel, že to bude malér!
Reagovat
steve79
Zítra bude pro mě větší favorit Novak, protože je to světová jednička. Roger má trochu nevýhodu, že ho neprověřil silnější soupeř. Věřím, že Roger vyhraje!
Reagovat
Mayo
Zajtra očakávané finále...let´s go Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Dneska jsem se chtela na toho Corice konecne dobre podivat, ale nezadarilo se.. ;-)
Reagovat
Mayo
ja som sa díval a nejako ma neočaril chlapec...podľa mňa má takú zvláštnu techniku úderov, nepeknú... (:
Reagovat
smazaný uživatel
to byl for, samozrejme jsem se na Fedexe divala, ale mladase tak vymazal, ze nebylo co hodnotit. :-) A uz jsem ho parkrat po chvilkach videla, bud se vztekal, machroval nebo bohapuste pinkal, rozhodne nezaujal.
Reagovat
smazaný uživatel
nevidela jsem teda prvni splachovak ani vzkriseni ve druhem - na Djokovice se nikdy dlouho nedivam a po dnesku uz nechci videt pokud mozno ani Borise - to byla uroven.. :-( ale mnohem dulezitejsi je, ze svuj posun dokazal Berda dostat i do tohoto zapasu. Verim dal, Djokovic mel prilis v hlave predchozi suverenitu (neverici usmevy) a neskodi mu ji, trebas po setikach, nahlodavat. Ani on neodtoci vetsinou cely zapas na plne obratky, ty jeho vlny povazuju dokonce za pomerne zvlastni jev, byvaji velke. No nic, pojd, Berdo, hral jsi srdnate!
Reagovat
jackiec
http://www.tennis-arena.cz/dimitrovuv-skok-velka-odvaha-nebo-velky-podvod--6061cz/
Reagovat
Fandina
Berďa škoda. Ve třetím setu byla šance, oba dost chybovali, ale Nole míň. Škoda Berďo. Druhý set byl super!
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, nevíte někdo prosím kdy je finále federer vs djokovic so nebo ne a v kolik hodin diky
Reagovat
steve79
16 hodin a vysílá Nova sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
Mayo
Roger s prehľadom (: ...to som videl , druhý zápas nie ale až teraz som kukol výsledok a bolo to veľmi tesné, klobúk dole pred Berďom
Reagovat
steve79
Klasika zítra Federer - Djokovič :D
Reagovat
Kozoroh
Fedex ve svém 126. finále bude usilovat o 84. titul a Djoker v 72. o jubilejní 50 vavřín z ATP turnajů. 37. duel a 12. finále obou šampionů na ATP. Zítra to bude povedený mač!
Reagovat
jackiec
11. finále ne?myslím že neodehrána finále (turnaj mistrů)se oficiálně nepočítají
Reagovat
Marduch
Velice podobná úspěšnost, Roger 1,51 finálových zápasů na titul, Nole 1,45.
Reagovat
smazaný uživatel
zahrál velmi dobrý zápas, na vítězství to nestačilo, ale po tom prvním setu je tohle úžasné :) Super Tome!
Reagovat
Kozoroh
Tak to No1e naštěstí zvládl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole zaskoceny. Ale na dnesek zapomene. Je to vyhra. A zitra na novo :)
Reagovat
Kozoroh
Naštěstí si No1e brejk udržel.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevadí, po tom prvním setu už je tohle nadplán :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvrele udery zas Nole
Reagovat
Kozoroh
Není to poprvé za poslední rok, kdy No1e usnul na vavřínech. Wimbledonské zápasy proti Čiličovi, Dimitrovovi a Federerovi, duel s Nišikorim na TM a střet s Wawrinkou na AO. Všechny odstartoval suverénně, ale pak polevil, čehož soupeři využili a Novak se v těch zápasech natrápil. Snad dnešní zápas nějak uhaluzí.
Reagovat
Marduch
Je to zajímavé, většinou je cca set svěží, prohání soupeře z rohu do rohu, předvádí hru hodnou No.1, postupně ale přichází hekání, hluboké nádechy mezi výměnami, k tomu někdy problémy s koordinací pohybu. Údery ztrácí na intenzitě i přesnosti, včetně podání, a zápas ztrácí tempo. Nicméně na famozní defenzivu nějaká síla ještě zbývá, a to mu často ty zápasy vyhrává.
Reagovat
Mayo
Kľud pre kristove nohy, nedá sa hrať skvele každý zápas po celú dobu.
Reagovat
Stan_Borowitz
WB proti Federerovi probíhal úplně jinak. Novak dokonce ztratil první set. Pak dva získal, čtvrtý ztratil tuším z vedení 5:2 a pátý získal. Všechny byly těsné.
Reagovat
Kozoroh
Jo máš pravdu, zápas s Federerem mezi mnou jmenovanými ostatními duely moc nezapadá.
Reagovat
Marduch
No ten prvni set tam ale Roger, když to přeženu, celkově uhaluzil přes TB :) A vubec celej zapas až do čtvtýho setu mi Roger přišel takovej zaraženej, nenabuzenej, pak se sice ve čtvrtym chytnul, publikum ožilo, ale jak neproměnil ten BB v pátym, kdy jsem si řikal že pak už ho nic nezastavi, tak odešel uplne.. Podle mě to finále prostě bylo hlavně o tom, co předvede Roger.. a bohužel.
Reagovat
d@ve
Tak a teď mu toho kanárka zase vrať. :D
Reagovat
d@ve
No tak ne no.. Tak aspoň vyhraj ten set.. ;)
Reagovat
Pe3k
Tak už tento vyhraný set je tak trochu zázrak, ale vyhrát zápas, to už by bylo sci-fi. Pojď Tome!
Reagovat
Marduch
Nole hraje TOP vždy jen set, i tak ale zbytek vždy nějak upinká. Nekoukám se, ale snad Tom nepoleví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to půjde, ne že ne
Reagovat
d@ve
No konečně ses dočkal Tome toho vytouženýho setu. Snad ti to pomůže v další hře..
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý úder a Tomáš to dramatizuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny uder Tom
Reagovat
spaniel
Noleho voleje :D A prý je zlepšil...
Reagovat
Pe3k
Tak zhoršit už je nemohl, asi chtěl udělat BB radost, že je tam k něčemu...
Reagovat
smazaný uživatel
to je škoda toho voleje
Reagovat
smazaný uživatel
nevadí, trochu jsem to čekal?
Reagovat
smazaný uživatel
Přinejhorším tie break, super
Reagovat
smazaný uživatel
!!!
Reagovat
d@ve
Tak snad ten brejk Tomovi pomůže shodit ten djokomplex..
Reagovat
smazaný uživatel
A hele.. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jeho returny i na první podání k lajnám bylo něco, Tom si správně ve 2. setu ustoupil
Reagovat
smazaný uživatel
Hm....podávání do setu? GL Tome.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, Tome. Aspoň trochu napínavější zápas.
Reagovat
EllNino
Konečně nechal tu sračku na lavičce a začal hrát, takhle to má vypadat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak má Tomáš najednou fanoušků! Jako Federer! :DDD
Reagovat
EllNino
jooojo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sundal čepku, dal vlnu ala Ronaldo, hadry od Armaniho a hned vypadá lépe ...:-)
Reagovat
mahycek
Už mě nebaví, poslouchat po utkání, nebo zítra od Berdycha řeči, které asi zase uslyšíme. Jako, musíme to hodit za hlavu, nesmíme ustoupit v nastolené cestě, dál musíme věřit, že to jednou klapne, podívejte na Wawrinku a Čiliče, také to dokázali, jenom tvrdá práce a věřit v systém, mě může dovést k GS atd.
Reagovat
smazaný uživatel
no ale tak co má říct? :)
Reagovat
EllNino
co má říct :) ...
Reagovat
Pe3k
Co má na to říct?
Reagovat
PetaM
Co by měl říci? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co by měl říct ?
Reagovat
smazaný uživatel
Co jiného by měl říct?
Reagovat
smazaný uživatel
V šestý hře na konci setu sem ho slyšel jak řiká anglicky půl království za bod, s takovym dramatickym nádechem s ohledem na diváky.Psychika je sviňa
Reagovat
spaniel
Tak toto uz je seriózní komplex. Berdych se pos*al uz v šatně, to je katastrofa co hraje. Pospisil je poloviční hráč a držel krok mnohem lépe. To dělá hlava.
Reagovat
Kozoroh
Na druhou stranu šel No1e proti Pospíšilovi nerozehraný, od 5. triumfu na AO odehrál jen deblový duel právě v Dubaji. Ale i tak máš pravdu, že Novak je Tomovým bubákem.
Reagovat
smazaný uživatel
To budou 2 kanáry. Berdych nemá co nabídnout, jeho hra sice stačí na hráčka mimo TOP 10 ale na Federera a Džokera to nestačí
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
myslím v Dubaji. Jeho hraje v Dubaji není dobrá. S tím co hrál proti tomu Ukrajinci a Bollelimu to na nejlepší nestačí
Reagovat
martinek37
Tomáš poslušně čeká na porážku. Bohužel opět. Novak hraje výborně, ale Tomáš se ho zbytečně bojí a předem jde prohrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kráso, ten si tam s ním pohrává, to je fakt tristní :D :D Srb hraje jinou ligu, drtivou a naprosto bezchybnou, to je suverenita pane jo
Reagovat
Pe3k
Tak kanárek nám zazpíval, teď ještě zbývá, aby se někdo pohádal s rozhodčím :D

Každopádně s takto hrajícím Novakem by asi nikdo nic nedokázal udělat. Jediný kdo ho může porazit je letos 34 letý Federer.

Btw. pokud by takto hrál Nole na grandslamech, tak by jich měl už přes 20.
Reagovat
MartinPa
Chvílema mi to přijde, že se kluci domluvili, že bude Tom dělat sparinga Novakovi :-) Bubák Rafa vyměněn za strašidlo Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
Boha jeho
Reagovat
smazaný uživatel
Už by mohl začít zápas...:D
Reagovat
smazaný uživatel
Zacal krasne.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to není zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Neni, protoze Nole je jinde ;)
Reagovat
smazaný uživatel
je to spíš o Tomášovi, Nole nemusí vytahovat žádný top výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Tom hraje co umi. Nole taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tom nehraje, co umí. Tom hraje houby.
Reagovat
smazaný uživatel
To jde ruku v ruce s Nolem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vedle dnešního Toma vypadá Djokovič jako rozenej agresor a útočník
Reagovat
MartinPa
Hm, tak jestli to Tomáš bude hrát pořád na střed nebo do blízkosti Novaka, tak ten si z něho udělá trhací kalendář :-(
Reagovat
EllNino
Už to tu zase poletuje :)
Reagovat
Kozoroh
Jen tak dál, No1e!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bude demolice...
Reagovat
mahycek
To hrozí kanárem, zase.
Reagovat
EllNino
Tome, kam se poděla ta razance zase ? posranej ještě před mačem fakt ...
Reagovat
mahycek
Pane Bože, proč je ta nedůraznej, hned v prvním gamu a ještě při servisu??? To hned zkazí náladu nám fandům a sobě také. To si tak nevěří, nebo co? To je komplex, jako prase. To je po zápase, třeba to bude rychlejší, než Roger s Bornou, jestli se nezmění Tom od 2 setu.
Reagovat
smazaný uživatel
komplex je tam patrný. Kašle na svoji hru a jen se sklopenýma ušima čeká, co zahraje Novak.
Reagovat
steve79
Berdych nezačal dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Bedŕdych začal ustrašeně a Nole mu teď ukázal, jak se hraje při svým podání.
Reagovat
Kozoroh
Tom bude asi klást větší odpor v 1. setu, ale Novak si s tím poradí.
IDEMO NO1E!!!!!!!
Reagovat
EllNino
myslím, že 1. set právě skončil :D
Reagovat
Pe3k
A je po zápase :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky myslím, GSM Djokovič :D
Reagovat
smazaný uživatel
A Berďa na kurtě :) hezky bez tlaku, už máš splněno, dnes by to byl jen příjemný bonus :)
Reagovat
Fandina
Roger super. Finále bych si přála s Berďou. Už bych si moc přála, aby Noleho porazil. Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Zase tenhle ? To už je nuda fakt...
Reagovat
ipko
v kútiku duše dúfam, že to finále bude s Tomom.. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist