Berdych se odhlásil z Montpellier. Ještě potřebuju čas na odpočinek, oznámil

2. 2. 2018, 20:19
Aktuality 15
Nejlepší český tenista Tomáš Berdych se odhlásil z turnaje v Montpellieru, který se hraje příští týden. Dvaatřicetiletý rodák z Valašského Meziříčí uvedl, že se potřebuje zotavit z náročného měsíce v Austrálii.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Nebudu se moci příští týden zúčastnit turnaje ATP v Montpellieru. Potřebuju ještě pár dnů navíc, abych si pořádně odpočinul po dlouhém měsíci v Austrálii. Doufám, že se vrátím k turnajům hodně brzo," uvedl na twitteru Berdych, jenž v Montpellieru získal v roce 2012 jeden ze svých třinácti titulů ve dvouhře.

Berdych v lednu na Australian Open postoupil do čtvrtfinále, kde prohrál ve třech setech s pozdějším vítězem Rogerem Federerem ze Švýcarska.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
Torn
Hmm ten los ve Francii vypadá dost přívětivě, kdyby tam Tom hrál...hrozba až v SF Tsonga.. škoda :(, snad aspon načerpá dost sil.
Reagovat
Mayo
O 6 dni ZOH
Reagovat
Pe3k
Tom není muj nejoblíbenější hráč, ale po AO zaslouží uznání, hrál supr a nenarazit na Goaterera, byl by velký favorit na titul. Další hráči co zaslouží respekt jsou: Schwarzman, Sangren, Chung.
Reagovat
Fandina
Jooooooooooo. Berďulka je superrrrrrrrrrrrrr!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
+1

příjemná změna než číst hejty v jemných náznacích, či v jejich nejhrubší formě
Reagovat
Fandina
Malé OT ... v dubnu bude ČR hrát DC proti jednomu z týmů Izreal JAR a ty po dnešku hrají 1:1.
Reagovat
FulnekUltras
ČSSR by to bylo úplně fuck.
Reagovat
Fandina
Těšila jsem se, ale chápu, že když se Berďa necítí, tak se to nemá lámat přes koleno. Tak se těším až bude hrát na dalším turnaji. Pojď!!!
Reagovat
Torn
Je super, že to cítí, jenže už zse vidim, že se pohrne na ty nejlépe obsazené turnaje a nakonec to projede zase s Rogerem atd., což je škoda no. Tady měl dle mého šanci i na dobrý los.
Reagovat
aligo
přesně...
Reagovat
Fandina
To ano, ale on je asi přihlášený do Rotterdamu a do Marsielle. A to je za týden a čtrnáct dní. Rotterdam je pětistovka, tam bude větší konkurence, ale Marsielle jen 250ka a tam bude asipodobné obsazení, jako tady. Takže možná proto mu tak nevadí, že teď nehraje.
Reagovat
Kytka
Vloni byl Rotterdam obsazený dost slabě. Ale pokud jde o Tomáše, nevidím, že by tam byl přihlášený. Až v Marseille, ale ten turnaj je obsazený lépe. Tomáš je tam až jako pětka. Tady mohl být dvojka. Ale v jakém stavu bude Wawrinka a Tsonga, těžko říct. A určitě mu pak z té prví čtyřky nalosují Goffina.
Reagovat
Fandina
Tak to by byl pech. Goffina ne. :-))

Ale jinak v Rotterdamu tady v odkazu je Berďa uvedený. Tak nevím, jestli to platí.

http://www.menstennisforums.com/6260-abn-amro-world-tennis-tournament/935170-rotterdam-entry-list-fact-sheet.html
Reagovat
Kytka
Aha, já hledala přímo na stránkách ATP a tam mezi osmičkou není, přičemž jsou tam hráči žebříčkově pod ním. Tak se necháme překvapit. A pokud jde o los, Tomáš je hrozný smolař.
Reagovat
Kytka
Ale ten tvůj odkaz bude asi přesnější. Na ATP official stránkách mají někdy staré věci. Zejména, pokud jde o to, kdo je přihlášen.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist