Berdych prohrál s Djokovičem, Turnaj mistrů opouští poprvé bez jediné výhry

19. 11. 2015, 17:26
Aktuality 290
TURNAJ MISTRŮ - Tomáš Berdych měl na Turnaji mistrů před svým závěrečným zápasem ve skupině šanci postoupit do semifinále, musel by však porazit Novaka Djokoviče 2-0 na sety. Překvapit světovou jedničku se mu ale nepodařilo a sezona pro něj skončila.
Tomáš Berdych

V prvním dnešním zápase se utkali čtyřiatřicetiletý Roger Federer, který měl už postup do semifinále jistý, a Kei Nišikori, kterého by ve hře udržela pouze výhra. Švýcarský tenista potvrdil roli favorita a zvítězil 7-5 4-6 6-4, byť v každém setu ztratil náskok brejku.

V úvodním setu si Federer výhru uniknout nenechal, ve druhém ale promarnil vedení 4-1. Tatáž situace se pak opakovala i ve třetí sadě. Bývalá světová jednička nechala soupeře dotáhnout na 4-4, poslední dvě hry zápasu ale patřily k radosti bouřlivého londýnského publika Federerovi.


Majitel rekordních šesti trofejí ze závěrečné akce sezony Federer bude o své desáté finále na Turnaji mistrů hrát proti vítězi pátečního souboje mezi jeho krajanem Stanem Wawrinkou a domácím Andym Murraym.

Dnešní Federerova výhra znamenala, že Tomáš Berdych mohl o postup do svého druhého semifinále na Turnaji mistrů bojovat i v posledním zápase ve skupině, přestože předchozí dva duely s Federerem a Nišikorim prohrál. Proti Novaku Djokovičovi potřeboval vyhrát 2-0 na sety, ale prohrál hned první set a bylo jasné, že dnes pro něj sezona končí.



Český tenista v první sadě prohrál devět z prvních deseti fiftýnů, ale do hry se dokázal vrátit. Důležitý okamžik pak přišel přišel za stavu 3-4 a 30-15, kdy Berdych trefil lajnu, ale rozhodčí zahlásila aut a český tenista se bohužel rozhodl nežažádat o 'jestřábí oko'. Berdych servis nakonec ztratil a podruhé si ho už zpátky vzít nedokázal.

Statistiky zápasu
Djokovič - Berdych
0 esa 8
0 dvojchyby 2
71 % 1. podání 'in' 59 %
65 % úsp. 1. podání 71 %
60 % úsp. 2. podání 29%
10 winnery 26
16 nevyn. chyby 31
8/11 hra na síti 12/16
4/12 brejkboly 2/2
čas: 1:29

Zatímco Djokovič získal jistotu postupu do semifinále, Berdych byl bez šance. Hrát tak mohl alespoň o 200 bodů do světového žebříčku či o zakončení roku skalpem nejlepšího tenisty planety.

I v druhém dějství Berdych prohrával 0-2, ale znovu dokázal vyrovnat a za stavu 3-2 hrál dvakrát o brejkbol. Djokovič ale vážnější komplikace nepřipustil a zvítězil 6-3 7-5. Stačilo mu k tomu trefit deset vítězných úderů, také totiž výrazně méně chyboval.

Osmadvacetiletý Srb zvýšil vedení ve vzájemné bilanci s o  dva roky starším Čechem na 21-2, letos uspěl i počtvrté. Na tvrdém povrchu vyhrál všech osmnáct vzájemných zápasů, z toho pět na Turnaji mistrů.

Berdych startoval na Turnaji mistrů pošesté v kariéře, semifinále si ale zahrál pouze v roce 2011. Letos se loučí poprvé bez jediného vyhraného zápasu. Sezonu, během které získal tituly v Shenzhenu a ve Stockholmu a poprvé se vyšplhal na post světové čtyřky, zakončí jako šestý hráč světa.

Djokovič, který se pátým triumfem na Turnaji mistrů může vyrovnat Petu Samprasovi a Ivanu Lendlovi a dokonce má šanci triumfovat jako první v historii čtvrtý rok po sobě, si o postup do finále na 15. turnaji v řadě zahraje s vítězem druhé skupiny Rafaelem Nadalem.

 

• TURNAJ MISTRŮ 2015 •
Velká Británie / Londýn, tv. povrch / hala, 6.500.000 dolarů
čtvrteční výsledky (19. 11. 2015)
• Skupina Stana Smithe •

Djokovič (1-Srb.) - Berdych (6-ČR) 6-3 7-5

Federer (3-Švýc.) - Nišikori (8-Jap.) 7-5 4-6 6-4
Tabulka:
# JMÉNO Z V P S G B
1. Federer 3 3 0 6-1 42-28 3
2. Djokovič 3 2 1 4-2 32-23 2
3. Nišikori 3 1 2 3-5 33-43 1
4. Berdych 3 0 3 1-6 28-41 0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

290
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
rusedski
Bylo by teoreticky možný, aby hráč na TM nenastoupil do utkání, např. kvůli drobnýmu zdravotnímu problému, a příští zápas normálně hrál? Nebo prostě nenastoupíš = končíš?
Reagovat
Denis92
Koncis
Reagovat
rusedski
Je to někde v pravidlech?
Reagovat
VlS
Když nenastoupíš, nastoupí náhradník a ten potom hraje dál na tvém místě. Jiná věc je, když nastoupíš a po prvním gemu skrečneš.
Reagovat
rusedski
No je to asi fér, jinak by se daly dělat machinace s pořadím...např. Rafa by se dnes nenastoupením mohl vyhnout Novakovi :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tím by stejně nic nezískal ;-)
Reagovat
a.magerova
Navíc, pokud náhradník vyhraje dva zápasy ve skupině, ale nehrál první zápas (jakože první zápas odehrál regulerní účastník a k druhému zápasu už nenastoupil, tudíž nastupuje náhradník), tak stejně nepostoupí ze skupiny, protože nemá odehrané všechny zápasy, zápas jiného hráče se mu nepočítá....
Reagovat
VlS
Za předpokladu, že ti tři ostatní mají taky aspoň 2 body
Reagovat
a.magerova
Jo.... tak to nemám nastudováno, žiju v tom, že pokud hráč neodehrál všechny tři zápasy ve skupině, tak nemá nárok na postup...
Reagovat
a.magerova
Kteří tři?
Reagovat
Fandina
Jen dva ostatní, rozdává se šest bodů.

Ale náhradník může postoupit, pokud mají ve skupině dva po dvou bodech, tak rozhoduje vzájemný zápas.
Reagovat
rusedski
Nejdřív rozhoduje počet zápasů.

Náhradník může postoupit jedině tak, že udělá dvě výhry a dva soupeři za ním budou mít max.jednu.
Reagovat
Fandina
tak sorry, neuvědomila jsem si, že postupují dva ze skupiny
Reagovat
Fandina
pak je jenom otázka, kdo ve skupině, která má pět lidí postoupí jako první, když jeden má tři zápasy, dvě výhry, druhý má dva zápasy, dvě výhry a ostatní dva mají každý po jedné výhře a jeden odstoupil
Reagovat
VlS
ostatní ve skupině. Když nastoupí náhradník k druhému zápasu a pokračuje ve třetim a taky vyhraje, má 2 body. Aby nepostoupil, musí mít dva další ( tři je blbost, pravda) taky aspoň 2 body. Když bude mít vítěz skupiny 3, náhradník 2 a třetí a 4. účastník jen jeden bod nebo 0, postoupí náhradník.
Reagovat
rusedski
Sice se to ještě nikdy nestalo, ale i náhradník může postoupit...
Reagovat
darek.vrana
A co když Berdych musel vyhrát 2:0 a Djokovic by mu skrečnul za stavu třeba 6:3 5:3 pro Berdycha?
Reagovat
VlS
výhra ve dvou
Reagovat
darek.vrana
A kdyby bylo skóre opačné?
Reagovat
VlS
Nevím
Reagovat
Roger_Federer
Vysledku, Tomas dost seda sezona, do prvni pulky vletl jak uragan, vytezil minimum.Skoda tech dvou prohranych finale.
Pak uz se vratil ke svoji hre..Ty dva tituli to asi moc nezachranily.
Reagovat
turista
Jak to že nezachránily. Dva tituly se počítají. Získat jakýkoliv titul ATP je těžké a je to velký úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes hral Nolda to, čo potreboval, zápas mal pod kontrolou a to si myslím, že hral Berdych veľmi dobrý tenis...Ktokoľvek iný víťaz turnaja, než Djokovic by bol ohromným prekvapením, určite vačším, než že Petrík dodrží svoje chlapské slovo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že měl Djokovič ten zápas pod kontrolou. Byl hodně nervózní a zbytečně kazil. Spíš mu to v koncovkách jinak velmi solidně hrající Tomáš daroval.
Reagovat
turista
Nole dnes udělal za celý zápas pouze 16 nevynucených chyb a zahrál pouhých 10 winnerů. V podstatě dnes byl defenzívním baselinerem takže nepůsobil přesvědčivě, ale pod kontrolou to měl. Berďa hrál docela dobře.
Reagovat
fera
Je to sice škoda, že Tomáš vypadl, navíc bez jediné výhry, ale co se dá dělat.
Nakonec vždyť to tady všichni rozebíráme už od rozlosování a dokonce i před ním. Kolikrát to tady padlo, že jediná šance byla asi jen s Nišim.
Je to tak, konec konců, celý rok. Tomáš je super tenista, pravidelně se na turnajích dostává do ČF, SF a sem tam se podaří i nějaké to F, k tomu má letos dva menší tituly. Jen prostě hráče z TOP-10 neporáží a na TM jsou jen TOP-8, tak co nad tím pořád meditovat.
No a ten neustále zmiňovaný a asi i vytoužený GS? Ten nemá, no tak co...
Přece taky není jediný, Ferrer ho taky nemá.
Myslím, že tady letos Tomáš odehrál, jak nejlíp to zvládal, jen na postup mezi nejlepší 4 to prostě nestačí :(

...jsem rád, že se to tady dnes po dlouhé době nezvrhlo v nadávky osočování atd. Teď už to aspoň budeme mít bez nervů :)))

Já osobně to vidím na Novaka po finále s Rogerem, uvidíme...
Reagovat
babolat.cz
dobrá analýza Tomových možností
Reagovat
smazaný uživatel
Jo je to tak. Ja jsem si nevsiml, ze jsi psal. Ja toho mam celkem dost, a jeste jsem nebyl moc na netu;)

Ale pokud bude vsechno vporadku a bude se citit OK, tak uz pristi tyden zacne s pripravou. No uvidime, podle mne mel DC vypustit. Dost velke riziko to bylo.
Tak snad to zvladne. Jeste neni jasne, jestli pristi rok zacne v Auckland, nebo v Sydney. Spis se zatim ceka, jak to bude vypadat v pristim tydnu, a jestli bude schopen se pripravit vcas na novou sezonu.
Rozhodne by ho byla skoda....;/

Muj odhad je, ze bude rad, jak se vrati aspon trochu do pohody do IW a Miami...
Reagovat
gigin
Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
heureka! Podivala jsem se na tvoje odkazy z predletecke milnulosti a uz asi vim, proc zacal letadlovat. Mel levou ruku pri FH takovou mrtvou, pokrcenou v lokti a nekdy ji uplne zapo pred brichem, uplne mu prekazela. Kdyz ji takhle blbe ted natahne, musi ji proste pak dat pryc a prinuti se zarotovat trupem. Malym detem se taky rika: Ukaz si na balon.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
minulosti, jeeee
Reagovat
gigin
:)) Tak za prvé děkuji, že ses na to vůbec jukla a namáhala se mi na tuto tématiku odpovědět. Moc mne to těší. Za druhé si myslímm, žes mu to určitě poradila ty. Ty si na ty děcka vysazená :) Za třetí jsem teda pochopil, že to technicky dělá teď líp? Pak ale netuším, proč to má tak rozhašené :( Nicméně ještě jednou díky, jdu psát Bresnikovi.
Reagovat
smazaný uživatel
neni to spravne.. :-)))
Reagovat
gigin
Aha :)) Já su z toho zase šišatý :DD
Reagovat
smazaný uživatel
ukazani chapu jako bezdecnou pomucku pred naprahem, soucast uderu si z neho udelal az sam genius a ted ho zdrzuje. Ale co ja vim, to je proste jen takova moje empirie.. :-))) Zeptej se zdejsich odborniku, kterym je i Berda jednonohym invalidou.
Reagovat
gigin
Jj, díky. Fakt je, že jak na to nemá čas, tak to nedává. Děkuji ti, mockrát. Ale jas, že si to ověřím ještě zde na TP ;)
Reagovat
Jabadu
Škoda, no. Tomovi je 30 let a při své výšce už moc šancí nemá. Moc bych mu to přál, ale gravitace u vysokých lidí působí neúprosně. Projeví se to na ohebnosti a kloubech.
Je to poctivý dříč a hvězda bez grandslamu. Co by za to 99,99% tenistů dalo!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Teď kdyby ten GS ještě někde urval, Neumannová bude rázem zapomenuta... ;)
Reagovat
turista
Musel by mu někdo odklidit z cesty Djokoviče třeba někde ve čvrtfinále.
Reagovat
Kytka
Spíš Federera nebo Můru - poslední dobou
Reagovat
Mayo
a čo z toho, že by mu odklidili Djokoviča, keď by tam dalej čakal Nadal, Murray, Federer...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tady někdo odklidí. Je to snadné - Karlovič porazí Djokoviče, Federer Karloviče, Brown Nadala, Gulbis Federera, Murray Nishikoriho, Wawrinka Murrayho, Robredo Wawrinku. To by teoreticky mohlo stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
*taky někdo odklidí
Reagovat
Mayo
to ako vo Wimbledone 2010, porazil Djokoviča, porazil Federera ale vo finále stál tretí a to obávaný Rafael Nadal a tam 0-3 ...je to pech
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tam měl pech. Ve finále tehdejší king of grass :D
Reagovat
Kytka
Zajímavé, že letos přes to vše podstatně zlepšil pohyb. Zase by měl ale pocvičit svůj servis a dříve tak dobře fungující forehand. A pokud je někdo dříč je to Davídek Ferrer, takový dělník kurtu.
Reagovat
Jabadu
Kde je problém se ví. Tomáš má nejhorší procento 1. servisů ze všech dvoumetráků. Má všechno - výšku, sílu, trénovanost ... ale má 2 špatné věci:
1. příliš vysoký nadhoz
2. od malička to rval ramenem a i když se teď propíná v zádech jako luk, už je pozdě ...
Reagovat
Kytka
Za to můžou jeho první trenéři. A pokud jde o trefení 1. servisu do kurtu, je až 45. Možná i David Ferrer je na tom líp.
Reagovat
smazaný uživatel
mi ten vysoky nadhoz nijak nevadi, Berdu urco uklidnuje, ze si pak vsechno pekne v klidu stihne, vadi mi dynamika pohybu, zrychleni ve smycce by melo vypadat asi jako pri prasknuti bicem. S rameny souhlas, nevymeni je a nevymeni.. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
kdyby byl o 10-15 cm vyšší, přesněji kdyby měl výšku Big4, tak se mezi nimi rozhodně neztratí...
Reagovat
Kytka
No právě, proto píši Davídek, že je tak malý.
Reagovat
Vojtiik
To si úplně nemyslím, David na ně nemá zbraň... je schopný hrát dlouhé údery, ubránit nemožné, udržet se ve výměně, ale to je tak všechno... proto to má s Foldererem 0-17 nebo kolik, nemá absolutně čím překvapit
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by mal o 15cm viac, zhoršil by sa zhruba o 15% v defenzíve a pohybovej činnosti..Čo je u neho základ...Ja si myslím, ze David patri respekt, za dlhé roky na širšej špici, ale na úplny strop tenisovo nemá..Sám o tom vie a je s tým zmierený..
Reagovat
Stan_Borowitz
To si nemyslím, že by byla nutně pravda. Minimálně tři z Big4 jsou na tom pohybově a v obraně srovnatelně, a to jsou cca o 15 cm vyšší.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, někteří sice budou stále brblat, ale kariéra je to solidní.
Reagovat
Nola
+1
Reagovat
spaniel
Chlapik ma jen jednu nohu, co by za to 99,99% beznohych dalo.
Reagovat
turista
Má z letošní sezóny 2 tituly a to se počítá nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby se finále nadělovalo za dosavadní výkony, tak nikdo jiný než Rafa a RF tam nemůžou být. Ostatní tam předvádějí velmi kolísavé výkony a někdy to vypadá, že je to tam ani snad nebaví. Nole je zatím na 50% svého maxima, Stan to má jak se vyspí, o Andym nevím co si mám myslet a David by si zasloužil bronzovou medaili za snahu. Možná je těch turnajů za rok už prostě moc a TM vyhraje ten kdo má nejvíce energie. Což je letos určitě Rafa a možná Roger který od US Open do TM odehrál 5 zápasu z toho 2 exhibice. Jsem zvědavý, co předvedou hoši v SF.
Reagovat
gigin
Já si myslím, že to vyhraje ta ostříhaná Můra.
Reagovat
Kytka
No nevím, po odstřižení té ofiny to šlo ještě hůř. Ale fandím Wawrinkovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Můra vyfičí směr Belgie aj s ustřiženým květákem a stále špinavou nohou, na to vem jed ;))
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby se finále nadělovalo za dosavadní výkony, tak nikdo jiný než Rafa a RF tam nemůžou být. Ostatní tam předvádějí velmi kolísavé výkony a někdy to vypadá, že je to tam ani snad nebaví. Nole je zatím na 50% svého maxima, Stan to má jak se vyspí, o Andym nevím co si mám myslet a David by si zasloužil bronzovou medaili za snahu. Možná je těch turnajů za rok už prostě moc a TM vyhraje ten kdo má nejvíce energie. Což je letos určitě Rafa a možná Roger který od US Open do TM odehrál 5 zápasu z toho 2 exhibice. Jsem zvědavý, co předvedou hoši v SF.
Reagovat
Lina
Tomáš podal asi dnes nejlepší výkon, ale ty koncovky .. Příští rok by to mohl napravit.
Reagovat
Kytka
Jo, přesně, ty koncovky. A ještě k tomu on, který je s jestřáby vcelku úspěšný si ho nevzal v rozhodující chvíli. Za stavu 30:15 ke konci si ho měl vzít a měl eso na 40:15, protože tam by Djoka nebyl. Ten by potřeboval vyměnit hlavu, tedy její obsah, trochu jiné myšlení. Nevím, jestli ho někdo ještě naučí zvládat ty rozhodující momenty se špičkovými tenisty. Zajímavé, že s těmi slabšími to v 95% zvládá.
Reagovat
Kytka
Myslím ke konci prvního setu, kdy pak o game nakonec přišel.
Reagovat
Lina
Takové těsné míčky jde těžko odhadnout. Každopádně škoda, i když by to stejně nemuselo na výsledku nic změnit. Kdoví?
Reagovat
Kytka
Jindy má odhad velice dobrý, že si říkám, že je snad jestřáb on. Ale v téhle hale jaksi ne.
Reagovat
Vojtiik
Rafovi se otvírá docela zajímavá možnost.. do zápasu s djokem jako favorit nepůjde, nebude na něj tlak, může hrát uvolněně a překvapit. A na druhé straně Novak, který vypadá už dost unaveně, bude pod tlakem, velmi úspěšná sezóna, nikdo nebude čekat nic jiného, než vítězství... pokud by se Býkovi povedlo hrát dostatečně agresivně a překvapit, mohla by to pro něj být další obrovská vzpruha. Stále ale budu věřit spíše djokovi
Reagovat
smazaný uživatel
po dnešku věřím spíše Rafovi, Federer Djokoviče tím sebraným prvním setem tak rozhodil, že to může v semi dopadnout všelijak, když porovnám jejich momentální psychické rozpoložení, tak si umím představit, že Rafa bude mít hodně navrch co se týče bojonosti, nakonec se odveta za loňské neuskutečněné finále ani konat nebude a uvidíme repete TM 2010, pokud tento plán nenaruší Wawrinka ;))
Reagovat
Roger_Federer
Z ceho poznas , ze Djokovic je ted tak rozhozeny z prohry z Federerem, ze by mel zrovna na tomto povrchu prohrat z Rafou.?
Kolikrat hraje co potrebuje, po kurtu chodi jak jelimanek, sup zapne a jede v jinem modu..Zapas nasledujici hraje vzdycky uplne jinak.
Vubec nepopiram fakt, ze Rafa se hodne zlepsil.
Djokovicovi Nadal sedi herne daleko vic nez Federer, v semicku tam necha uplne vsecko, nehlede na to, ze Nole ma ted 2dny na regeneraci, Rafa jeden..
Reagovat
Mayo
jojo úplne je rozhodený :D povieme si po semifinále keď v pohode v dvoch setoch postúpi
Reagovat
Tornes
Klasiký Tomův zápas, ve kterém nezvládl koncovky a big pointy. Co už, to je prostě on. Nezbývá než fandit dál a doufat, že se ještě nějaké výhry na Djokerem dočkáme :D

Gratulace Nolemu k postupu do SF. Nadal - Djoker, to by mohl být super zápas.
Reagovat
lars
tak odvratil dost BP
a nezvladl i 1.game 2.setu
Reagovat
Kytka
Nezvládl svůj první game ani v prvním, ani v druhém setu, pak vždycky srovnal, ale na konci se ukázalo kdo je jednička a proč je náš Tom "až" šestý.
Reagovat
smazaný uživatel
Moje nervy si zase můžou na chvíli odpočinout, než začne nová sezona, protože fandit Rebelovi... To se občas fakt nedá.
Reagovat
Kytka
To jsme na tom stejně. Taky jsem si řekla, že se mým nervům po dnešku tak na měsíc a půl uleví. Nedá mně mu nefandit, ale je to fakt hodně těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak dneska se nedala úplně reálně čekat výhra, jinak souhlas, teď bude příjemná dovolená od fandění :)
Reagovat
smazaný uživatel
On se reálně nedal moc očekávat ani postup ze skupiny, v níž jsou dva nejlepší hráči této sezony. Spíš si dneska mohl Tomáš zvednout sebevědomí tím, že by hratelnému Djokovi sebral aspoň jeden set, protože to v tom druhém dějství reálné bylo.
Reagovat
Kytka
Taky jsem si to přála. Ale jemu se snad ke konci setu s těmi nejlepším i v hlavě snad rozsvítí červená... a konec.
Reagovat
Fandina
Je to škoda, co se dá dělat. Tak pa Berďulko a držím moc palce do další sezony.
Reagovat
Kytka
Taky budu držet palce a doufat. I když jsou to nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i tak asi jeho nejlepsi zapas na TM
Reagovat
Kytka
No on se samurajem měl dneska co dělat i Federer. Japonec je zákeřný. Klame. napřed ho doslova vypráskal z kurtu Nole. Po druhém setu s Tomášem to už vypadalo, že by Tom mohl uspět, ale Japonec zase začal hrát a dnes to bylo s Federerem jako na houpačce. To byla tedy skupina, 2 supermani a zákeřný Japonec.
Reagovat
lars
Kei asi setril 1.zapasu sily na dalsi :)
Reagovat
kada.tom
Tak asi hotovo. V koncovce Tomáš opět propadá. Nj, co už.
Ale jsem rád, že budeme svědky zápasu Novaka s Rafou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze vyhraje Rafa
Reagovat
Stan_Borowitz
Já taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi každý by chtěl Rafu místo Noleho :D
Reagovat
Kytka
Já budu fandit Nolemu. I když je to téměř nemožné ho porazit, je mi daleko sympatičtější než Rafa. A ještě víc než ten narcistický nadutý Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Ojoj, pockej jak se na tebe sesypou za toho nadutce :-D
Reagovat
Kytka
Já to přežiju. Ale někdy mi tak přijde, někdy se o soupeřích vyjadřuje hodně nelichotivě. To ostatní nedělají, i když si to třeba myslí. Holt nemá kinderstube.
Reagovat
a.magerova
Jj měl by si vzít příklad z Kirgiose :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
Jako třeba že jim daroval výhru? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne. Momentálně fandím Djokovi.
Reagovat
Kytka
Taky fandím Nolemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvakrát nezvládnutá koncovka. Tome!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a hraje teď fakt skvěle. Aspoň set by si zasloužil.
Reagovat
Nola
OK, ja mu to prajem
Reagovat
miledus
asi ne
Reagovat
Nola
Tom dnes prasacim kralom....
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli půjdou do třetího, vyhraje Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
No, měl jsem pravdu :D
Reagovat
Fandina
:-))))))
Reagovat
panzer.dragon
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na postup už to sice není, ale i tak by byl Noleho skalp pěkným ukončením sezony.
Reagovat
d@ve
No ještě má Tomas o co hrát.. Mohl by využít té menší Novakovy indispozice a trochu si s ním vylepšit velmi negativní bilanci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
On by to i tak nedal. Bud realista
Reagovat
d@ve
No jo no. Novakovi stačí na Tomáše jen poloviční výkon a vyhraje ve dvou.. : /
Tam snad musí bejt i nějaký ten djokosyndrom. Tom snad už když nastupuje, tak to má v hlavě prohraný..
Reagovat
Nola
Nole daj ho dole, co tam stvaras....
Reagovat
miledus
Novak to chce Berdychovi darovat, ALE ON ODMÍTÁ
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Berďa statečně vzdoruje :D
Reagovat
lars
A proc tam Jokerovic beha z 1 strany na 2. stranu ?
Reagovat
Nola
ma to natrenovane, tak beha... Tom nebeha?
Reagovat
lars
kdyz to Novak chce Berdychovi darovat tak nemusi behat :)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
spaniel
07.11.2015 19:32Od: spaniel
Myslim ze Novak uz hodne zoufale vyhlizi TM a konec sezony. Pusobi na me hodne unavene. Vi, ze vyhrou tady a na TM udela z teto sezony jednu z nej v historii a udela pro to maximum, ale uh asi hodne vyhlizi dovolenou. Jsem zvedavy jestli to zvladne.
[ Reagovat ]

07.11.2015 19:37Od: Romario
Na mně naopak Nole působí velmi uvolněně (možné je unaven, kdo z tenistů není?) a myslím, že si to fakt užívá, momentálně nemusí nikomu nic dokazovat, ale i tak si myslím, že už letos neprohraje.
[ Reagovat ]

07.11.2015 19:44Od: Kozoroh
Nesouhlasím, stále má dost sil. Dnes ztratil set se Stanem, ale to jsem očekával, neboť Wawroš hrál v Bercy skvěle. Apropo, jedna z nej sezón v historii profi-tenisu je rok 2015 už teď, případný neúspěch na TM nic na tom nezmění.
[ Reagovat ]

07.11.2015 19:49Od: spaniel
Mluvim spis o psychice. Ja naopak vidim, ze je jakysi vlazny a pusobi na mne, ze uz jede na autopilota. A ano, sezonu ma fenomenalni uz ted, ale jiste souhlasis ze bude jeste lepsi, kdyz prekona M1000 rekord a ziska dalsi TM.
[ Reagovat ]
Reagovat
smazaný uživatel
Bavi ho to cim dal mene. Jsem zvedav co s tim Berda udela
Reagovat
mahycek
Velká škoda toho jestřába, že si nevzal, mohlo být 40-15. A pak ten volej do sítě. Becker s tím okusováním nehtů, to je hnus.
Reagovat
pockerface
No nic, kruh se uzavřel :-), zápletka rozmotána a já jdu do peřin. Mějte se fajn. Z
Reagovat
pockerface
Zítra zase nakouknu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by být Tom kámoš a Noleho Rafovi trošku utahat :)
Reagovat
pockerface
Roger a Novak mají zítra volno, takže to spíš zítra Andy/Stan tam se můžou hoši utahat a Roger může mít výhodu. Nevím jak pojme zápas David, jestli do toho bude bušit a pokusí se Rafu utahat. Každopádně Novak a Roger mají výhodu volného dne.
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu. Rafa to Ferrerovi pustí dvakrát 2-6, ať má z toho turnaje David taky nějakou radost :D V sobotu se může stát cokoli, tenhle Novak je rozhodně k poražení.
Reagovat
a.magerova
A máme po ptákách..... teda já ne, ale fanoušci Toma jo.....
Reagovat
Serpens
Takový byl Tomáš Berdych, Turnaj mistrů 2015. Většinu setů, i zápasů zahodil přesně tímto způsobem. Soupeř na returnu nemusel hnout ani prstem.(Federer první set, Nišikori první a třetí set, Djoković první set).
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby si to Tomáš prohrál sám, tak mě to tak nese*e.
Reagovat
spaniel
Prohral si to sam svou hlouposti.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo to za nej prohral? Hlavni rozhodci? Pan Tau?
Reagovat
misa
Ano, prohráli mu to rozhodčí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Boha, to bylo samozřejmě myšleno tak, že ta neuznaná čára v 7. gamu byla dost klíčová.
Reagovat
smazaný uživatel
To nemohla rozhodci videt, kdyz to jen tak strejchlo caru. Od toho ma jestraba
Reagovat
Tornes
To čárovej rozhodně vidět měl a mohl. A to i přesto, že měl Tom možnost jestřába...
Reagovat
petrulinka
Ten Tomáš je fakt pako. Má 3 jestřáby a on si ho v důležité chvíli nevezme. Mohlo to být 4:4 a kdo ví, jak by konec gamu dopadl. Nechápu, na co si ty jestřáby šetřil.
Reagovat
babolat.cz
asi pro ester
Reagovat
d@ve
Taky to prostě nechápu.. : / Jindy se Tom hádá kvůli prkotinám, ale teď to takhle hloupě zahodí..
Reagovat
pockerface
Zatím mi připadá, že diváci jsou víc na straně Tomáše.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi mají tendenci fandit outsiderům.
Reagovat
Pe3k
Má štěstí, že se Berdych porazí sám. V semifinále takový výkon na Nadala stačit nebude a Srb bude balit kufry, vypadá, že má syndrom vyhoření.
Reagovat
pockerface
Nezapomeň, že Novak první kola nehraje nic moc, od SF jako kdyby ho vždy polili živou vodou. V SF bude hrát určitě ještě o level víc.
Reagovat
Pe3k
V tomhle případě to neplatí. v prvním kole hrál tu svou ultron třídu, ve druhém ho sesadil z trůnu Federer :D a dneska s berdychem mu ten výkon stačí, ale v semíčku vsázím na Rafu.
Reagovat
pockerface
Mně osobně by to nevadilo. Klidně bych rád viděl Rafu ve finále a nejlépe samozřejmě s Rogerem. Ale někdy Novak mate tělem, grimasy jako když je v posledním tažení a pak to stejně zápas vyhraje. Uvidíme v SO.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, tady nehraje nic celý turnaj. Kromě fatálně marného Keie v prvním kole měl co dělat aby vůbec postoupil. Roger ho vyklepal a Berďa hrál skvěle, bohužel měl i trošku smůlu, ale na to se nehraje v tenise. Pokud se Nole nezlepší, tak ho Rafa vystřílí z kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi prorok se tady objevil
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem žádný prorok. Říkám co vidím, Nole je poloviční. Nevím jestli je unavený, ale každopádně nehraje svůj nejlepší tenis. Pokud si někdo myslí, že tohle je Nole v TOP formě, tak má asi vypnutý obraz na TV. Hlavní význam má ta poslední věta "POKUD se nezlepší, tak dostane výprask"
Reagovat
smazaný uživatel
Jo vypada, ze ho to moc nebavi
Reagovat
Pe3k
Já myslím, že už nemůže. Už toho odehrál a vyhrál letos hodně...
Reagovat
pockerface
TM vyhrál 3x za sebou, No.1 ho nikdo neohrozí. Tak by to SF mohl trošku odchodit :-), ale že by pustil Rafíka do finále jen tak, to asi ne. Já věřím, že to budou pěkné SF zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Neodchodí to, ví, že má šanci se v počtu titulů přiblížit Rogerovi. Ale taky mi nepřijde v pohodě. 2011 hrál ještě lepší tenis než letos, ale na podzim úplně odpadl. Letos teda vydržel až do Paříže OK, ale teď působí, že mu dochází šťáva. Může být na konci fyzických sil, ale taky to může být třeba jen viróza (ne prezidentská) a o víkendu bude zpátky.

Snad na to finále RF - RN zase po dlouhé době (na velkém turnaji) dojde. A když ne tady, tak snad někde na GS příští rok :D Ideálně RG :)
Reagovat
turista
No na RG už konečně vyhraje Novak. Na antuce je poslední rok kromě finále RG nepřekonatelný.
Reagovat
Jabadu
Tak Jogurtovi bude nakonec stačit jedna blbá minela. To není sport, to je vivisekce!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nic konec TM, škoda té challenge. :)
Reagovat
Jabadu
Panebože!
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, tak uznávám, že jsem se sekla s předpovědí bezlepkové bagetky naservírované Gumovičem, Berdych hraje docela dobře, zato Nolda dělá necharakteristické chyby a jak je vidět, diváci tlačí outsidera opět :D:D Boris si mezitím okouše nehty, ale to nemusí, Tomáš si to stejně prohraje hlavou ;)
Reagovat
Fandina
Pane bože, ti čároví.
Reagovat
pockerface
Tomáš se asi koukl na zápas Roger x Nolda. Kromě 1.gamu hraje dost solidně. Novak je nervozní. Došlo mu, že mu to Tom jen tak snadno nedá.
Reagovat
Jabadu
Tak to prosr ... dobrej balon!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle čárové rozhodnutí může mít fatální důsledky :(
Reagovat
smazaný uživatel
Spravedlnost je slepá :( Ach jo :,(
Reagovat
kada.tom
Tomáš si nevzal jestřába a asi ho to po zápase bude mrzet.
Reagovat
Tuttovka
Berdych hraje opravdu velmi dobře :).
Reagovat
Jabadu
Tom hraje nad své možnosti, ale Novak hraje intergalakticky. Prakticky každé podání mu jde do růžku. Nebrání, ale tlačí a to bude velmi těžké. Ovšem Tomova bojovnost - klobouček.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak hraje intergalakticky? Asi koukám na jiný zápas...
Reagovat
pockerface
Já bych řekl, že Novak pokračuje v tom, co hrál ve 2.setu proti Rogerovi. Na něj tedy dost chyb, ale i No.1 je člověk a věřím, že pokud vyhraje 1.set, tak se uklidní a začne hrát svou hru.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
spaniel
Tomas moc pekne. Konecne agresivne a chodi na sit!
Reagovat
deLaFere
Tomáš hraje světový tenis a Novak toho má po sezoně dost. velká šance
Reagovat
darek.vrana
Tak po tom příšerném úvodu pěkný výkon teď, aspoň chvíli můžeme věřit.
Reagovat
vaclavsubrt
a kdy jinde než dnes... pojd
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, dneska by to šlo. Otázka jak to Tomáš zvládne. Každopádně jak sleduju Noleho na tomto turnaji, tak se domnívám, že titul neobhájí ať postoupí, nebo ne. 3 zápasy, jednou marný Kei, potom velmi solidní soupeř = prohra a dneska velmi solidní Tomáš ale Nole se ne a ne dostat na svůj standard.
Reagovat
Jabadu
Bylo 15:30. To bude mrzet.
Reagovat
mahycek
Omluva, ten gam ještě stačil otočit pro sebe.
Reagovat
darek.vrana
Všimli jste si, že si na returnu taky občas ťukne raketou o zem jako Rosol?
Reagovat
Pe3k
To teď dělá více hráčů. Rosol je prostě legenda :D
Reagovat
Jabadu
Notypyčo! Boris přemýšlí, jestli si má kousat nehty - to je dobrá zpráva. :-)
Reagovat
mahycek
Co to je ??? Pohrdnout hned dvakrát vlastním servisem . To fakt asi nemá cenu, ani tajně věřit.
Reagovat
Serpens
Djokovic v kontextu celé sezóny hraje fakt špatně. Kdy jindy ho porazit, když už to na GS hlava nedovolí?
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby čistě náhodou nezvládl Djoko 1. set, obávám se, že mu pořád bude zbývat dost času na přepnutí do turbo režimu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš nejzářivější okamžik letošního TM :)
Reagovat
darek.vrana
Dávej rovnou 2. servis a nezdržuj se prvním.
Reagovat
Jabadu
takhle zataženého a křečovitého Toma jsem ještě nikdy neviděl. Fakt hrůza.
Reagovat
pockerface
I Novak má nervy. Chtělo by to, aby si Tom držel svůj servis. Uvidíme, zatím jsou hoši trošku víc nervozní.
Reagovat
darek.vrana
Uvidíme, jestli se servisman Berdych dostane přes 30% úspěšnost 1. podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to da
Reagovat
smazaný uživatel
si skutečně bere příklad z Federera a začíná stejně jako Roger proti němu. Tak kdyby tak i skončil...
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nastoupil nejslabsi hrac top 10 proti no. 1
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa není nejslabší hráč top 10! Že to kydaj blbečci na seznamu a cetrumu, tomu už jsem se přestala divit, ale že i tady?
Reagovat
smazaný uživatel
No, nebyt vytecne 1.poloviny roku, v Lodyne by nebyl...mluvim o momentalni forme, ne o forme na AO pred cca rokem
Reagovat
smazaný uživatel
Ani tak s tebou nesouhlasím. Problém těhlech teorií spočívá v tom, že člověk napíše TOP 10, ale myslí TOP 5 :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ta šance byla jenom teoretická...
Reagovat
pockerface
Tak začíná to hezky :-( , jen doufám, že nebude konec za 50 min., když už Tom nepostoupí, tak ať Noldu alespoň trochu potrápí.
Reagovat
babolat.cz
proboha co to je za pinkání??
Reagovat
miledus
suverénní výkon Berdycha na podání, jen tak dál
Reagovat
Jabadu
Naděje trvala asi 30 sec. Ale i tak, díky Tome za celodenní napětí.
:-)
Reagovat
pockerface
:-) Odpoledne jsem psal, že aby měl Tom naději na výhru 2:0, musel by udělat max.3-4 UE za zápas a k tomu 30 vítězných míčů a za tím to vypadá po necelých 5 minutách, že to bude obráceně :-)
Reagovat
Serpens
Nova Sport: oficiální začátek pořadu: 21:05
skutečný začátek pořadu: 21:20
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte ,co se děje že Béďa s Djoko ještě nehrajou?
Reagovat
kada.tom
předchozí čtyřhra končila až ve 21:05
Reagovat
Fandina
tady je uvedeno, že začátek bude v 21:25
http://www.livesport.cz/tenis/
Reagovat
miledus
Už jdou na kurt
Reagovat
babolat.cz
Nole tam poskakuje jak gumídci
Reagovat
kada.tom
Jooo !!
Paráda :-)
Reagovat
babolat.cz
Ten Jamei Murray je střevo,vedli 7:3 ve třetím a prosra.li to 16:14
Reagovat
rusedski
Dokonce 9-5
Reagovat
babolat.cz
jj :-(
Reagovat
kada.tom
Bryani se nikdy nevzdávaj :-)
Reagovat
pockerface
Novakovi stačí k postupu uhrát set. Očekávám drtivý nástup Novaka v 1.setu. Do toho dá veškerou svou energii a sílu, aby hned 1.setem zajistil postup a pak mu může Tom klidně dát 2x 6:0 a Novak se půjde připravovat na SF s Rafou. Můj odhad 6:2, 6:3 pro Novaka.
Reagovat
panzer.dragon
tohle když sem viděl při zápase

https://twitter.com/TheSashaJones/status/667366164960583680

tak sem si řikal jestli je to fedex nebo nishi :-), se mi nechtělo věřit že to šlo od Rogera, ale i mistr tesař někdy přestřelí
Reagovat
Mayo
Podľa mňa Djokovič totálne zničí Berďu...tipnem si 6-1, 6-1 a odrazu bude prehra s Rogerom zabudnutá a bude nezastaviteľný :D
Reagovat
panzer.dragon
taky to tak vidim, a tipnul bych si že to tak vidí asi i berďa a s tim rovnou přijde na kurt.. něco jako v pekingu loni

ale snad se nedá zadarmo
Reagovat
Jan
Taky si to myslím. Berdych přichází na kurt proti Djokovičovi a už před prvním míčkem prohrává 0:2 na sety. Podobné to měl i s Nadalem. A jak se mu dřív dařilo s Federerem, teď ho začíná také drtit. Murray ho také v poslední době poráží, teď Nišikori, takže to 6. místo v žebříčku je pro něho to pravé :)
Reagovat
Jabadu
Aktualizovaný tenisový slabikář:

PETRA MÁ LUCKU. ANDĚLA VOLÁ: Ó JÉ, TA PETRA, TA SE MÁ!
MÁŠA ZUŘÍ: TO SE NĚKDO MÁ!!

NOVAK MELE TOMA.
TOM NIKOHO NEMÁ ...
:-)
Reagovat
gigin
Fedex mu dal naději.
Reagovat
smazaný uživatel
O kterou se musí porvat!!!
Reagovat
pockerface
Ještě větší by měl, kdyby Roger vyhrál 2:0, to by Tomovi stačila výhra i ve 3.setech. Aby Tomáš se svojí bilancí 2:20 vyhrál 2:0 na sety, to je dost velká sci-fi.
Reagovat
gigin
Nestačila.
Reagovat
pockerface
A jó, sory. Už jsem mrknul na tabulku.
Reagovat
a.magerova
Na tohle od Rogera nejsem zvyklá... moc hezké :-))
https://pbs.twimg.com/media/CUMQLZ_VEAApzrK.jpg
Reagovat
pockerface
To bylo dnes OK, akorát si ty brejky nedokázal udržet :-), ale každá výhra se počítá.
Reagovat
a.magerova
Já viděla až kouskama 3. set.... ale neva, zažila jsem super nádherné odpoledne s příjemným člověkem, takže Roger doufám promine :-)))
Reagovat
pockerface
:-), já dorazil domu za stavu 7:5, 4:1 a myslel jsem, že za 15-20 min. bude konec, ale Roger chtěl asi divákům dopřál delší zábavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Magerka, ďakujem za spoločnosť..Rád oplatím v Bratislave ;)
Reagovat
a.magerova
Tvl.... gentleman si užije a MLČÍ !!!!!!!!
Jak tu teď budu vypadat.... to bude drahý :-P
Reagovat
yenda1
Největším fanouškem Berdycha bude dnes večer Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
A tak hlavně, obojí by byl Tomášův velký úspěch. Rafa už zas tak nemusí nikomu nic dokazovat, já budu rád, když se mu příští rok bude dařit na drcené cihle, kde se ostatní výhody hráčů na antuce smažou. Nicméně, kdyby toto chybějící okénko u TM zaplnil, tak bych se nezlobil :)
Reagovat
Kozoroh
Hmm, nadalovci už se začínají třást z vyrovnané H2H :D
Reagovat
smazaný uživatel
prosím tě, že Rafa nemá tak dobrý servis, který je v hale dost důležitý, mi zas tak srdce netrhá :D
Reagovat
yenda1
Vypadá to že H2H je v poslední dobou jediná karta se kterou hrají. Už je trochu zašlá. :)
Reagovat
Mayo
yenda1 sú nadalovci?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Já chci, aby hrál Rafa v SF s Novakem.
Reagovat
yenda1
Jako posílat jehně na porážku. Nadal se výsledkově zlepšil, výsledkově, herně pořád tužka.
Reagovat
tito
Neprožívej to tolik
Reagovat
gigin
https://www.facebook.com/TrollTennis/videos/840171179434879/
Reagovat
Fandina
no nééééé :-))))))))
Reagovat
Cico93
:-DDDD
to je vol toto.
Reagovat
a.magerova
Jj to mě na něm baví :-))
Reagovat
babolat.cz
to by nevymyslel ani Rosol
Reagovat
MartinPa
Hned vedle dobrá fotka dvou mentošů :-)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1518672075120763&set=p.1518672075120763&type=3&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Roger tak 3,5 promile. Rafu radši nekomentuju :)
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že Berďulka Noleho porazí natož ve dvou setech, ale ta představa, ta představa, to by bylo něco, kdyby se to stalooooooooooooo joooooooooooooooooo
Reagovat
FulnekUltras
Takové představy se plní maximálně...;)...jednou za deset let, a naposledy se tak stalo na LOH 2004, když Béda vyřadil Rogera... ;)
Reagovat
pockerface
No vidíš, teď už by to bylo po 11.letech :-), tak se to může stát :-)
Reagovat
Fandina
Já vím, posledních sedm zápasů Berďa projel, ale v tom osmém v předloňském Římě si moc dobře pamatuji, že to bylo 6:2 a 5:2 pro Noleho a nakonec Berďa otočil a druhý set vyhrál 7:5 a ve třetím také. A byl to super mač.
Reagovat
Lina
Mně by stačilo, kdyby Novaka obral o jeden set, aby si zapsal, aspoň maličký üspěch. Ale proč by nemohl být Novak hodný, že jo. :))
Reagovat
babolat.cz
a proč by měl mít čechy rád? když je nechal havel humanitárně bombardovat :-)
Reagovat
Fandina
ty děláš, jako by to nebyla akce víc zemí, asi nikdo nemá radost, když se musí bombardovat
Reagovat
babolat.cz
ale nikdo, opakuji nikdo,to tak blbě alibisticky nenazval
Reagovat
Fandina
slovíčkaříš
Reagovat
Lina
Možná to Djokovič nebere, tak jako Ty. Tuším, jsem slyšela, že jsou dokonce kamarádi.
Reagovat
gigin
Druhá operace? Je to tak?

http://polski-tenis.pl/aktualnosci/jjzabieg/
Reagovat
smazaný uživatel
Šance na poraženi Nováka je vždycky je to sport.pokud Tomáš bude mít úspěšnost 1 podání minimálně 65% s minimem chyb může ho porazit což zní hodně nepravdepodobne.Novák může klidně znejistet po prohře s Rogerem a určité ví že ho Tomáš umí potrapit.zní to paradoxně ale nevyrovnanejsi zápasy hraje právě s Novákem proto není bez šancí.
Reagovat
gigin
https://twitter.com/TrollTennis/status/667395547804753920
Reagovat
smazaný uživatel
díky bohu za Troll tennis, téměř každý den se zasměju ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Před turnajem by mě ani nenapadlo, že by mohl Berdych Djokoviće porazit. Teď mi cukají prsty, jestli trochu nepřiložit pod Berdycha za 10.
Reagovat
mahycek
Vždyť je přece jasné, Berdych vyhraje 1 set v taibreaku a druhý mu Djoko přece odevzdá a pak Tom zvítězí v semi a vyhraje i finále proti Rogerovi. Bude to rarita, Tom 1. místo 3 výhry, Roger 2 místo 4 výhry !! Trochu legrace, ne ?
Reagovat
Nola
rarita to nebude v ziadnom pripade, turnaj mistryn ako je uvedene v clanku vyhrala Aga Radwanska s jedinou vyhrou v skupine, ak sa bude scenar opakovat turnaj ovladne Andy Murray, hadaj preco asi? :D
Reagovat
panzer.dragon
to sice vyhrála s jednou výhrou ve skupině, ale na ženskym turnaji nebyl nikdo ve výsledku kdo by měl více výher než aga, tady by teoreticky mohl bejt roger s více výhrama(a nebo i rafa naopak s někym z tý druhý skupiny)
Reagovat
Denis92
Ja som dnes velmi spokojny. Vobec mi nevadilo, ze Roger premrhal druhy set. Aspon som si ho uzil o dost dlhsie. Dnes nehral moc dobre, ale urcite nehral naplno. Bol slaby na servise ale premenil kazdy BB co je rarita..som zvedavy na semifinaloveho supera.
Reagovat
babolat.cz
já bych řekl, a teď mě budou FFFF kamenovat, že mu dochází síly a je velká pravděpodobnost, že v semi skončí.
Reagovat
panzer.dragon
myslíš, že skončí třeba s andym?
Reagovat
babolat.cz
s kýmkoliv, jde o únavu a vyhoření
Reagovat
panzer.dragon
já si myslim, že přes semi projde, ve finále by ho mohl pěkně rozpumpovat souboj s nadalem
Reagovat
babolat.cz
já bych raději finále Toma s Rafou, ačkoliv to je utopie.
Reagovat
panzer.dragon
to už je nemožný, leda semi a i to bude složitý :-)
Reagovat
babolat.cz
nj. vlastně
Reagovat
smazaný uživatel
ty se v těch svých blábolech jednou utopíš :D:D
Reagovat
a.magerova
"Tomáš Berdych má postup do semifinále Turnaje mistryň stále ve svých rukách, večer však musí porazit 2-0 na sety Novaka Djokoviče."
Reagovat
Nola
Tom je zenska ? :D
Reagovat
a.magerova
Podle článku asi joooo.... ale nějak netrefil čas ani místo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
hned mě to praštilo do očí a to články často ani nečtu :D Tom nám dnes asi předvede výkon hodný WTA, o tom žádná :P
Reagovat
turista
Výhra Tomáše je doslova mission impossible. Pokud Tomáš přistoupí na hru od základní čáry tak Novak je z 95% schopný zahrát o míček více. Jedinou možností pro Tomáše je hrát na něj jako Karlovič.
Reagovat
gigin
Po servu hned na sako? Hmm... navíc s returnem Djoka.. nevím, nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dneska upletl z ho.vna karabáč. Aneb jak vyhrát s 50% výkonem. Může být rád, že to uhaluzil. A Kei zahrál skvěle v některých momentech RF přehrával. Nicméně na to se nehraje.
Reagovat
pockerface
Tak 3.set určitě nebyl s 50% výkonem. Na 50% mohl hrát ve 2.setu, kdy si už myslel za stavu 4:1, že to Kei prostě nějak odpinká. Ale on ho převezl, vydoloval ze sebe zbytky sil a ve 3.setu už musel Roger hrát naplno pokud chtěl vyhrát, což chtěl, takže to dopadlo OK.
Reagovat
Pe3k
Námbruanforevrrr :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten zoufalec, víš který, se tu ještě neukázal, tím líp :P
Reagovat
panzer.dragon
se mi líbí jak hráč s nula body jde do posledního matche skupiny s nadějí na postup
Reagovat
panzer.dragon
se vlastně může stát, že vyhraje titul hráč, co nebude mít nejvíc vítězství na turnaji
Reagovat
pockerface
Myslíš něco jako Aga, s jedním vítězstvím ve skupině vyhrála TM. Ale to by proti Tomášovi nemohl stát Novak. To je úplně jiná kategorie.
Reagovat
panzer.dragon
podobný, aga vyhrála díky třem výhrách na turnaji, jedna ve skupině semi a pak finále, tady by šla varianta, že vyhraje dneska Tomáš pak v semi a pak ve finále kde porazí Rogera, takže by Tom měl celkem výhry 3 a Roger 4, ale titul by měl Tom

jen mě to tak zarazilo..
Reagovat
smazaný uživatel
Na ženském TM to vyšlo pěkně. Vítězka měla zápasovou bilanci na turnaji 3-2, poražená finalistka 2-3. A obě poražené semifinalistky 3-1 :)
Reagovat
a.magerova
Tak pokud mu to systém umožní, tak proč ne.....
Reagovat
Miselin
A ještě větší pecka by byla, kdyby to uhrál (mám rád sci-fi). Petře pomohla Lucka a Tomášovi zase Roger...
Reagovat
pockerface
Novak by mohl prohrát za předpokladu, že by hrál celý zápas tak jako 2.set proti Rogerovi. Zároveň by Tomovi musel jít 1.servis(min.85%) a téměř žádné UE. Na UE by musel být právě jako Aga, musel by mít tak 3-4 UE za celý zápas, ale alespoň 30 vítězných míčů :-)
Reagovat
Miselin
Vždyť říkám, že mám rád sci-fi...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist