Berdych porazil na IPTL Djokoviče a zařídil Slammers třetí výhru

12. 12. 2014, 22:13
Aktuality 10
Tomáš Berdych dnes v rámci IPTL v Dubaji zdolal 6-5 světovou jedničku Novaka Djokoviče a zařídil svému týmu Singapore Slammers výhru 23-21 nad domácími UAE Royals. Před zítřejším závěrečným dnem je rozhodnuto o šampionech, kterými se stali Micromax Indian Aces.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Berdych šel na kurt za příznivého stavu 17-16, před ním své zápasy na jeden set vyhrály Daniela Hantuchová a debl Hewitt, Kyrgios. Djokovič se dostal do vedení 5:3 a jediný míč mu chyběl k ukončení zápasu, ale český hráč mu podání sebral a dovedl sadu do pětiminutového "rozstřelu", v němž uspěl poměrem 8-7.

Už před závěrečným kolem si tak vítězství v úvodním ročníku asijské soutěže zajistili Indian Aces. Tým, v němž hrají například Roger Federer, Pete Sampras, Ana Ivanovičová nebo Sania Mirzaová, má v čele tabulky nedostižný pětibodový náskok před Royals.

ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
U mě taky. Až na jednoho člena moc sympatický tým. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tá Mirza mi tam tiež reže oči :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
a.magerova
Jj, moc sympatický tým a díky jednomu členu, ještě sympatičtější :-))
Reagovat
panzer.dragon
už by taky moh něco ten djok vyhrát, přeci jenom se nějak záhadně na postu světový jedničky udržel tak by měl vyhrávat..
Reagovat
smazaný uživatel
Záhadně, jo ?? Ty jsi vtipnej..

On prostě tuhle soutěž hraje jen proto, aby se pobavil a taky něco vydělal. Věřim, že do Austrálie přijede zkoncentrovaný a ve formě, jako tomu bylo na konci tehle sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
Panzer je troll. Neví co mluví.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli jsi sledoval ten zapas, bylo to na nem videt, ze hraje na pul plynu. Djoko je showman a tak se prijel pobavit a neco vydelat. Za to na Tomasovi bylo videt jak dre, jak chce aspon jednou Djoka porazit i kdyz to bylo jen v Exibici.
Reagovat
smazaný uživatel
Exhibice je exhibice. Dal všem dárek k Vánocům. Je to od něj hezké. Měl bys mu být vděčný ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist