Berdych otočil zápas s Andersonem a je ve čtvrtfinále. Murray prohrál s Janowiczem

1. 11. 2012, 14:23
Aktuality 269
Tomáš Berdych i počtvrté v letošní sezoně porazil Jihoafričana Kevina Andersona a po výhře 1-6 6-3 a 6-4 je na turnaji Masters v Paříži ve čtvrtfinále. V něm ho čeká domácí Gilles Simon, který dnes mohl díky soupeřově zranění odpočívat.
Tomáš Berdych

Dnešní zápas Tomáše Berdycha proti Kevinu Andersonovi byl už jejich čtvrtým vzájemným duelem v tomto roce. Na Australian Open, v Madridu i na Roland Garros uspěl český hráč, který má po dnešku s Jihoafričanem bilanci už 4-0.

Čtvrtá výhře v řadě se ale nerodila vůbec lehce. Berdych měl s potvrzením pozice favorita v prvním setu problémy. Anderson ho nejen podle očekávání nepouštěl příliš do hry při svém podání, ale přesnými údery ovládal i mezihru. Vítěz pařížského turnaje z roku 2005 a loňský semifinalista Berdych odvrátil za stavu 0-5 "kanára", ale set bezpečně získal soupeř. "Kevin začal neuvěřitelně," konstatoval po utkání Berdych. "Neměl jsem šanci, všechno mu vycházelo. Ale nepřestával jsem věřit," dodal.

Ve druhé sadě už se začal vývoj zápasu pomalu obracet. Český tenista ještě v úvodním gamu odvrátil brejkbol, dál už si ale podání držel s přehledem. První využitý brejkbol na 5-3 zajistil Berdychovi srovnání skóre; v rozhodující sadě pak za stavu 3-3 proměnil brejkbol tvrdým forhendem po lajně a zápas už doservíroval. Jeho soupeři nepomohlo ani 15 es.

Ve svém letošním patnáctém čtvrtfinále se Tomáš Berdych utká s domácím Gillesem Simonem. Ten mohl odpočívat - přes Keie Nišikoriho postoupil bez boje, protože se Japonec odhlásil kvůli zraněnému pravému kotníku.

"Zkoušel jsem tu hrát, ale po prvním zápase se bolest zhoršila," objasnil svůj zdravotní stav 16. tenista světa. "Minulou noc, když jsem se vrátil na hotel, to bolelo. Zkoušel jsem se rozehrát, ale nemohl jsem hrát na sto procent," dodal.

Nišikoriho odstoupení byla pro Simona o to lepší zpráva, že dnes podle svých slov sám není zcela v pořádku. "Ráno jsem se necítil dobře. Moc se mi nechce rozebírat, co mě bolí, ale je dobře, že (Nišikori) dneska odstoupil. Některé dny se cítíte být připraveni, já dneska ale ne."

Simon se v duelu s Berdychem bude moci spolehnout na podporu domácích fanoušků, čehož si je český tenista vědom. "Je to nová role (být favoritem) na turnaji, ale pořád jsou tady kluci jako Andy (Murray), David (Ferrer)," řekl Berdych. "A taky nesmím zapomenout na příštího soupeře, hrát proti Francouzi u něj doma bude hodně těžké," dodal před čtvrtfinále Berdych.

Janowicze nezastavil ani Murray
Když rodák z Valašského Meziříčí pronesl svá pozápasová slova, byl třetí nasazený Andy Murray skutečně ještě ve hře o titul. Za necelé čtyři hodiny ale bylo všechno jinak. Postaral se o to kat favoritů Jerzy Janowicz, který proti třetímu tenistovi světa odvrátil mečbol a zvítězil ve třech setech.

Že přemožitel Philippa Kohlschreibera a Marina Čiliče bude tvrdým oříškem i pro Brita, bylo jasné od prvních minut. Polský kvalifikant, který proti dvěma předešlým soupeřům nemusel odvracet jediný brejkbol, si dlouho bezpečně držel podání a až do stavu 5-5 byl Murraymu naprosto vyrovnaným soupeřem. První slabší moment za stavu 5-5 ho stál první set, a když v následující sadě Janowicz znovu ztratil servis a prohrával 3-5, nevypadalo to s ním dobře.

Murray ale slibný náskok nedotáhl. Při svém podání neproměnil mečbol a nechal soupeře srovnat, vzápětí prohrál zkrácenou hru a zbytek zápasu už jasně ovládl Janowicz. Ten se v rozhodujícím setu díky dvěma brejkům dostal do vedení 4-1 a svou šanci už nepustil.

"Tohle je nejneuvěřitelnější den v mém životě," radoval se Janowicz. "Porazil jsem olympijského vítěze, šampiona z US Open. Porazil jsem Andyho Murrayho. Neuvěřitelný pocit. rozplýval se ze své životní výhry jednadvacetiletý Polák, který si musel účast v Paříži vybojovat v kvalifikaci.

Překvapivě už dohrál i Argentinec Juan Martín Del Potro, který podlehl 4-6 3-6 domácímu Michaelu Llodrovi a může si tak už balit kufry do Londýna. Llodra vytvořil překvapivou čtvrtfinálovou dvojici se Samem Querreym, který po skalpu Novaka Djokoviče zdolal Kanaďana Milose Raonice

V semifinále na vítěze bude čekat mnohem těžší kalibr, neboť do finále povede cesta přes jednoho z dua David Ferrer a Jo-Wilfried Tsonga. Zatímco španělský tenista zdolal ve třech setech Švýcara Stanislase Wawrinku, Francouz Tsonga vyhrál ve dvou tie-breacích nad Nicolásem Almagrem a definitivně vyřešil postupovou matematiku v boji o Turnaj mistrů, kam poslal sebe i Janka Tipsareviče. Srb v odpoledním utkání porazil Argentince Juana Mónaka a v pátek se pokusí zastavit rozjetého Janowicze.

Výsledky - Paříž (tvrdý povrch, dotace 2.427.975 eur):
Dvouhra - osmifinále:
Berdych (5-ČR) - Anderson (JAR) 1:6, 6:3, 6:4, Janowicz (Pol.) - Murray (2-Brit.) 5:7, 7:6 (7:4), 6:2, Ferrer (3-Šp.) - Wawrinka (Švýc.) 6:2, 4:6, 6:2, Tsonga (6-Fr.) - Almagro (11-Šp.) 7:6 (7:4), 7:6 (7:3), Llodra (Fr.) - Del Potro (7-Arg.) 6:4, 6:3, Tipsarevič (8-Srb.) - Mónaco (9-Arg.) 6:3, 3:6, 6:3, Querrey (USA) - Raonic (14-Kan.) 6:3, 7:6 (7:1)¨, Simon (Fr.) - Nišikori (15-Jap.) bez boje,
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

269
Přidat komentář
Heather_Fedex
porad se nevi, kdy prebehne los turnaje mistru??
Reagovat
Chrenda
Tak a teď to vyhraje Tsonga (i když s Ferrerem to bude mít těžký) a Tomáš zase poputuje na 7 místo. Po AO ho přeskočí Potro!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Del potro patri si myslim na 5 priecku a mozno aj pred Murrayho Del potro ide spravnym smerom mozno buduca 1
Reagovat
tommr
Tsonga zatím nemůže Tomáše předstihnout ani když získá v Paříži titul. Tomáš ovšem dneska přišel o šanci na pátý místo a pokud na TM neuspěje může se propadnout až na osmou příčku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pariz je pre mna uzavrety uz sa tesim na TM
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je venku! bože já jsem tak happy :))))
Reagovat
Fandina
Ty máš radost, když někdo prohraje, tak to je super fandění ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
když prohraje někdo koho nemám rád
Reagovat
Fandina
mufik ... škodolibost ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
giles me prekvapil velkou psychickou odolnosti v poslednim gemu. to jak zaserviroval za stavu 0:40 bylo obdivuhodne. z jeho strany kvalitni zapas. u tomase backhand spatenka
ted mimo pariz: vi se uz, kdy probehne los tm??
Reagovat
tommr
skoro to svádí k domněnce, že závěr zápasu úmyslně vypustil ...
At už je to jak chce byl to od Tomáše ostudnej výkon - v prvním setu si se Simonem jen pinkal, ve druhým sice začal dobře , ale od stavu 4:1 skoro přestal hrát a když v poslední hře šel do vedení 40:0 tak se pak už jen koukal jak mu to tam Simon sází ...
Reagovat
a.magerova
Taky mi přišlo, že měl lepší náladu než Simon - jako by mu u sítě říkal: "Dík kámo, žes TO nepustil do 3. setu".
Reagovat
tommr
jj vypadalo to jako by byl Simonovi za tu nakládačku ještě vděčnej. Pak se ale Tomáš nemůže divit, že ho moc nemusí ani čestí fanoušci ...
Reagovat
Fandina
Čeští fanoušci ani nevědí proč ho nemusí, ale neslyšel někdo, co říkal Tomáš Simonovi?
Reagovat
George_Renel
Tomáš nějakej naštvanej. Dnes mu scházela agresivita. Ten turnaj je letos opravdu asi pro outsidery. Jsem zvědav na zbytek QF. No, tak si orazí a po neděli snad bude ready pro TM. Alespoň se nám Paříž nebude motat do FC.
Reagovat
tommr
pokud se Tomáš dneska opravdu šetřil na TM, tak si myslím, že to bylo špatný rozhodnutí. Zbytečně přišel o velkou šanci na titul z tisícovky a na TM nejspíš stejně nic neuhraje. Rozhodně ne s takovým vyčkávacím tenisem bez servisu jakej předved dneska ...
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že už je teď všem jasné, že osmička se na nějakou paříž může vysrat, viz Berdych, který by se neusmál ani na svojeho syna, natož po porážce se tam směje jak měsíc, když sem psal, že Djoko vypustil tak mě tu experti typu Stana borowitze měli za blázny, ale teď konečně můžete vidět pravdu, celý Paříž je fraška, ve finále jako každý rok ošéfovaný jeden frantík... Ten francouzský boss má dlouhé prsty
Reagovat
smazaný uživatel
vela tenisovych zapasov je Fraska nie len pariz
Reagovat
Fandina
Cico7 ... tak které ty turnaje jsou ještě frašky, sem s tím
Reagovat
smazaný uživatel
zdaleka ne tak masivní jak v paríži a to se mi líbí na Fedexovi, místo toho, aby si dělal prču ze svých fandů, tak radši nepřijede, bod pro Fedyho...
Reagovat
smazaný uživatel
presne sak Federer je King nee jak tote co to prisli do Pariza tak okato vypustit
Reagovat
Fandina
Škoda Toma, ale je potřeba zdůraznit, že v té poslední hře mu Simon nedal šanci. Jinak platí, že Tom na Gillese neumí, i když s ním hrál naposledy před třemi lety, nicméně, oba jsou dnes někde jinde ... tak držím palce Tome do Londýna ... pojď pojď pojď
Reagovat
VlS
Chlapci, myslím, že trochu lehce odsuzujeme. V okamžiku uzavírání přihlášek na Paříž skoro nikdo nemohl vědět, jestli nebude potřebovat v Paříži bojovat o Londýn. Tak se přihlásí a pak, když už mají kvalifikaci jasnou, ne snad, že by to pustili úplně naschvál, ale motivace je prostě hodně limitovaná a to i negativně - mám tady hrát do neděle, když v pondělí můžu mít daleko důležitější zápas? Jak zde už plno lidí řekla - je to pitomost ATP nasazení majoru před Londýn bez pauzy.
Reagovat
Malda
Tak Tomík to zase jednou krásně pos...al!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych by ho nebrejkol ani keby mal 10 breakbalov po sebe
Reagovat
smazaný uživatel
Celý tento turnaj je pěkná fraška...Top hráči se ani nesnaží aby to vypadalo jako že se snaží vyhrát...Ale je pravda, že aspoň bude Tom stejně odpočatý na TM jako ostatní.
Reagovat
smazaný uživatel
Fraška je slabe slovo vsetko bolo dohodnute to je jasne
Reagovat
Chrenda
Podle mně se Tom snažil, ale zase hraje zanďoura a prostě mu to nejde!
Reagovat
smazaný uživatel
3 breakbaly som zvedavy
Reagovat
VlS
Tak mám pocit, že Tom už spěchá do Londýna
Reagovat
Chrenda
No a je vymalováno. Je to fakt zoufalec, marná snaha! Jsem fakt zvědavý co předvede v těch dalších dvou týdnech, s takovou formou se o nějaké salátové míse nedá vůbec uvažovat!!
Reagovat
smazaný uživatel
a to ju koniec koncim mam v .... cely Pariz toto je hanba tenisu nakonec vyhra Llodra
Reagovat
smazaný uživatel
so simonom treba rychlo ukoncovat vymeny a nehrat s nim taku pinkanu ale Berdych vie hrat rychlo ta nechapem toto mozno dohodnute
Jak cely Masters Pariz:)))
Reagovat
smazaný uživatel
do pekla toto co hovorim simon z minima vitazi maximum
Reagovat
smazaný uživatel
On ho normálně uspává to je hrůza
Reagovat
George_Renel
je v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslim si ze toti amateri dakoho zaujimaju
Reagovat
Chrenda
Super Mertl chytil vlnu!! Tak jen tak dál!!
Reagovat
tommr
moh jít do trháku o dva brejky, ale úplně zbytečně se vyházel - aby to Tomáše ještě nemrzelo ...
Reagovat
smazaný uživatel
2 set uz musi dopodavat
Reagovat
tommr
na to bych moc nespoléhal ... :)
Reagovat
Chrenda
No bohužel to vypadá, že máš pravdu!
Reagovat
smazaný uživatel
Ideme Tomyno das to!!!
Reagovat
tommr
Tomáš přistoupil na Simonovu hru a celkem logicky to nezvlád - Simona prostě neupinká. Pokud ve druhým setu nějak zásadně nezmění přístup tak končí ve dvou ...
Reagovat
smazaný uživatel
a to by bola skoda keby skoncil ved Simon len vracia take primitivne lopticky a to ja nemam ras ked si to hrac ktoremu fandim pokazi a prehra sam
Reagovat
Heather_Fedex
simon hraje takticky dobre pres backhand tomase. giles je prevazne sice pinkalista ale je to chytry hrac a dobry obranar
Reagovat
tommr
Simon hraje podobně jako Aga Radwanská ... :)
Reagovat
George_Renel
Přesně jak to píšeš. Pokud nepřitvrdí a ty výměny nezkrátí, nedopadne to dobře. Přitom je ten Simon opravdu jen takový lepší vraceč.
Reagovat
smazaný uživatel
Už přidal na agresivitě. Jinak to nepújde.
Reagovat
Heather_Fedex
to zase ne. radwa se predci jen snazi hru tvorit. alespon za posledni obdobi. kdezto giles opravdu jenom vraci a prispusobuje se souperi
Reagovat
tommr
myslel jsem to tak, že Simon hraje taky bez důrazu, ale chytře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simon je prave ten typ ktory z minima vitazi maximum ale Berdych musi pridat
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsou Simon-Berďa ready
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to nezakřiknu, ale Berďa těch pár fiftýnu zatím hraje koncentrovaně. A vypadá to, že chce útočit jenom z jasných pozic.
Reagovat
tommr
mě se zdá, že Tomáš začal až moc opatrně - myslím si, že by měl trochu přidat na důrazu - Simona zcela jistě neupinká ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď by mohlo pomoct toto. Berdycha si škrtám.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď na mě mrkl Berďa ze stránek, jak vyhrál před 7 lety Paříž
šipkou se na něj dostanete
http://www.tennistv.com/?WT.mc_id=atp7
Reagovat
smazaný uživatel
tak začíná Lucka
Reagovat
smazaný uživatel
neviem si predstavit zeby Cesky nevyhrali sak srbky bez formy hlavne Jankovic
Reagovat
smazaný uživatel
prej srbky bez formy ;D a češky mají formu?
Reagovat
smazaný uživatel
noo mozno nemaju ale myslim ze su schopnejsie hracky ako srbky myslim ze Safarova ak bude hrat ako v pondelok co bola len exibicia tak Cesky to daju
Reagovat
smazaný uživatel
Keby bol na TM namiesto Tipsa Rafa
To by bola bomba!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych
Tsonga
Llodra
Janowicz
Reagovat
tommr
postoupí Berdych, Janowicz, Ferrer a Llodra. Peníze bych ale na to nevsadil, protože jsou to spíš moje přání než reálný odhady ... :)

Jinak by mě opravdu zajímalo kdy se naposledy stalo, že se čtvrtfinále Masters turnaje hraje bez hráčů tzv. silný čtyřky.
Fanoušci Federera, Nadala, Djokovice a Murrayho by si to snad mohli vybavit ... :)
Reagovat
Alois_Mlok
Berdych - Simon, jasná jednička, dřív bych velice pochyboval, ale teď už ne.
Janowicz - Tipsarevič, spíš dvojka, Janowicz bude asi dost vyšťavený a těžko zopakuje výkony z předchozích kol.
Ferrer - Tsonga, zase spíš dvojka, Wilfriedovi to v Paříži hodně sedí.
Querrey - Llodra, tohle je asi nejtěžší, ale dávám jedničku, Američan se zdá být dost v pohodě.
Reagovat
George_Renel
či v jakém čase CET Tomáš začíná? Někde je to ve 14:00, jinde zase v 15:00.
Jinak zdravím bývalé i budoucí kolegy.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj
Reagovat
George_Renel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
hlas se večer u a.magerova , ta s tebou vyřídí formality
Reagovat
tommr
taky tě zdravím. Já přešel na TP už s předstihem ... :)
Dneska by se mělo začít už ve 14:00. I tak je to dost pozdní začátek a mám pochyby jestli se stihnou odehrát všechny čtvrtfinálový zápasy před půlnocí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíš, ani to nebolelo :D
Reagovat
a.magerova
Jj večer se ohlásím...
Reagovat
smazaný uživatel
ale ako uznavam Murray je vyborny tenista a mal by na post 1 ale flaka to a pristup nema dobry!!!
Reagovat
smazaný uživatel
v 12:00 na ČT4
Reagovat
tommr
tentokrát to losování bude hodně napínavý. Stěžejní otázka zní - bude hrát Petra nebo ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si to Petra nenechá ujít, ale lepší varianta se mi jeví, kdyby nastoupila do druhého zápasu. Po prvním zápase bude zřejmý stav a realizační tým pak bude moct připravit pro ní taktiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumím tvé konstruktici. Taktika je jasná - vyhrát nad vše vracející Jankovičovou. Petra bude muset hrát co nejrychleji. A je jedno, jestli za stavu 1:0 nebo 0:1
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě nejlepší varianta je vyhrát vše, ale netroufnu si tipovat jak bude hrát Petra :). Ty to tušíš?
Reagovat
smazaný uživatel
jestli myslíš, zda bude hrát dobře nebo špatně, to netuší asi nikdo. Včetně Petry. Ale styl hry bude pořád stejný - agresivně, tvrdě, útočně. Pinkat neumí, navíc to s Jankovičovou ani pořádně nejde. Obzvláště po nemoci.
Reagovat
tommr
já bych zase řek, že důležitý bude aby Petra hrála hned první singl druhej den. Pokud totiž nebude moct hrát tak jí bude muset zastoupit bud Hlaváčková nebo Hradecká a ty budou potřebovat aspon minimální odpočinek před případným rozhodujícím deblem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky pravda
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jsi vlastně podpořil moji variantu - pokud by v sobotu hrála druhý zápas, tak v neděli hraje za náš tým jako první, je to tak ne?
Reagovat
tommr
nakonec to tak bylo opravdu vylosovaný ... :)
Myslím si, že je to dobrej los. Úplně stejně to bylo vylosovaný i proti Německu a Itálii. Snad bude stejnej i průběh utkání a budeme moc slavit už po třetím singlu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
los je určitě nejlepší možný..., tak teď už je to na holkách, ale taky si jinou variantu než celkové vítězství nepřipouštím :).
Dneska jsem viděl video ze šatny - Lucka a Andrea a holky jsou dost dobře naladěné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze vraj Murray si vazi svojich fanusikov pripominam
2012
Indian Wels
Queens
Cincinati
Pariz
aj antukove turnaje flakal vidim ze si vazi nooo super si ma rozosmial hned z rana
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprv Rosol. Nadala si porazil, jinak na nás kašle.

btw: že ti v tomhle nevadí "Miss skreč"?
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je teda věc. V momentě, kdy se Wozniacká chytne, začne hrát lépe, vyhrávat zápasy, dva turnaje, ke třetímu má blízko, má na dosah návrat do desítky, na kterou před měsícem ztrácela asi 500 bodů, opět začne úřadovat Piotrek.
Tenistka Caroline Woziacká ukončila zhruba po pěti měsících spolupráci s Thomasem Johanssonem, jenž byl jejím koučem na částečný úvazek. Hlavním trenérem bývalé světové jedničky zůstává její otec Piotr.
Reagovat
smazaný uživatel
Co po něm chceš, fotbalistovi? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak si myslim ze porovnavat pristup k zapasom Federera a Murraya nema zmysel Murray toho vo svojej kariere pustil uz dost. A myslim si ze je lepsie na turnaj neist ako ist a strapnit sa tam s ako vcera murray. Aj v tejto sezone toho Murray pustil dost a co moj nazor ja ho nemam rad ani tie jeho ksichty pocas zapasu. Kazdy ma svoj nazor!!!
A preco bysom nemohol fandit 2 tenistom ktori su velkymi rialmi ale su aj dobrymi kamaratmi!!!Nadal Fedex 4ever!!!
Reagovat
Nola
takže "Federer je velkyyyyyyyyy pan"
ty si teda riadny vták :D
závisí to od uhla pohľadu, Fedex štartoval na bezvýznamných turnajoch napr. Doha snáď mi nechceš nahovoriť, že prachy tu hrali bezvýznamnú úlohu :D, obiehal turnaje 500 a tie povinné 1000 vynechal...
Nole a Andy sa neodhlasujú z povinných turnajov..., aj im dvom by prospelo mať týždeň naviac na prípravu pred TM, napriek tomu vycestovali na turnaj, pretože si vážia fanúšikov, Fedex to radšej zabalil.. verím, že nie je jednoduché odohrať v 31-jednotke všetky náročné turnaje, kde štartujú tí najlepší, ale treba si stanoviť priority a neplytvať energiou na turnajoch nižšej kategórie
Reagovat
gigin
Cico7 je tu nový, ještě je zmatený. Ale děláš dobře, že to (ho) hned uvádíš na správnou míru :)) Přijmeš funkci tiskového mluvčího GGG? Prosím pouvažuj. Díky a hezký pátek ti přeju ;)
Reagovat
Nola
zvažujem ponuku, ale prítomnosť tu, vždy nemôžem zaručiť...
Cico7 má divný a pre mňa tak trochu nepochopiteľný vkus, fandí dvom hráčom, ktorí boli veľkými rivalmi, ktovie ako by reagoval ešte prednedávnom na príspevky dvoch znepriateľených strán :D
Reagovat
VlS
Na rozdíl od Gigina si nemyslím, že je Cico nový a ještě zmatený. Normální provokatér je to a testuje, jestli se mu podaří vyvolat bouřlivou reakci. Už jen tím, jak se na úvod označil za odborníka. Proti _Trolíkům je jen jeden účinnej nástroj - ignorovat.
Reagovat
smazaný uživatel
viděl bych to podobně jako VIS
Reagovat
gigin
Pánové a víte, že máte možná pravdu?
Reagovat
smazaný uživatel
dnešní dávka tipů:

Llodra - Querrey Llodra 1.95 (nyní 2.1)
Pironkova - Petrova Pironkova 3.7
Wozniacki - vítěz turnaje 1.66
Reagovat
dadaft
že Cveta porazí Nadiu?
no nevím nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Za ten kurz. Cveta je doma, Naďa může být trošku vyšťavená. Cveta Naďu letos porazila na antuce. Podle mého je to příliš vysoký kurz. Favoritkou je Naďa, o tom žádná.
Reagovat
dadaft
na druhou stranu bojuje se o to, kdo (ne)potká v SF Wozniackou.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc. Takže pro bojácnější je tu počet gemů nad 20 za cca 1.9
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: nad 19.5 gemů. Takže ještě lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Naďa 6:3, 6:4 a nazdar.
Reagovat
tommr
už od 14:00 a zápas bude přímým přenosem vysílat Nova Sport ...
Doufám, že Tomáš využije nabízený šance a přes pinkálistu Simona postoupí. Největší favoriti jsou už všichni venku nebo vůbec nestartovali a o titul by tak Tomáš v případným finále zřejmě bojoval bud s Ferrerem nebo s Tsongou. To jsou při vší úctě k nim relativně hratelný soupeři a tak si to snad Tomáš se Simonem zbytečně nepokazí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší by bylo, kdyby hrál finále s Llodrou.
Reagovat
Fandina
Proč s Llodrou?
Reagovat
smazaný uživatel
Na něj nemá vůůbec dobré vzpomínky. Tomáš byl černým koněm na USO 2010. A vypad hned v prvním kole s Llodrou.
Reagovat
tommr
já bych finále s Llodrou bral všema deseti. USO 2010 je už dávná minulost - letos na FO ho Tomáš jasně přejel ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu legrace, né. Každopádně kdyby takové finále bylo, on se Llodra dovede doma pořádně kousnout a navíc na tomto povrchu. Berďa jeho styl nemá rád. Antuka je něco jiného.
Reagovat
VlS
Škoda, ale pěknej tenis. Jsem zvědavej na JWT s Davidem, ale jestli bude David hrát jak dneska, tak asi Jo finále nezopakuje. Moc pěknej výkon od Davídka. No nic, Davide, pěkně si to užij v Paříži a do Prahy si takovej tenis sebou neber, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
myslim ze je ovela lepsie na turnaj neist ako ist zobrat startovne a s jasnym umyslom vypustenia zapasu djoko a murray!
Federer je velkyyyyyyyyy pan!
Reagovat
a.magerova
Tak za toto Tě tu sežerou....
Reagovat
gigin
Bože dragi!! Za co??!! Proč?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ALE JE TO TAK CISTA PRAVDA JE JASNE ZE DJOKO A MURRAY TO PUSTILI TAK CO
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Federer prohrál v 28 letech v roce 2009 1. kolo v Paříži s Benneteauem? Rok předtím ani nenastoupil do 1/4 s Blakem. A to měl týden odpočinku před TM.

Děláš z nouze ctnost. Novak a Andy potřebovali kvalitní trénink. Teď si odpočinou. Roger potřebuje delší relax.
Reagovat
smazaný uživatel
ALE AJ PRE TYCH LUDI V HLADISKU CO SA NA NICH PESILI POZRIET TO JE VELKE SKLAMANIE
Reagovat
gigin
Prosím tě, dnes jsem celý den přemýšlel nad tím novým smajlem. A nepochopil jsem ho. Vysvětlíš mi to? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsi říkal, že je starý.
E0 - parní válec, jestli máš aspoň trošičku fantazie :-) Ta nula jako válec se povedla, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Možná lepší by bylo `c0
Reagovat
gigin
Ne ne, počkej, tys to špatně pochopil. Já jsem napsal :) a k němu jsem uvedl, že toto je starý smajlík. Chápeš? ;)
A jsem asi blbej, nevidím nic :((
Reagovat
smazaný uživatel
0 - jako válec
c nebo E - jako kabinka
` - jako kouř z komínku

`c0
Reagovat
gigin
Jo jo!!! Díky!! :DD
Jsem fakt tupan!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
dávám svolení jej používat.
Reagovat
Sonja
vidíš to, kdyby byli ještě chytřejší, tak proti sobě i vsaděj:-)))
Reagovat
Roger_Federer
To by težko prošlo v takovych častkach by se to vyplatilo a tak aby se to behem 20 minut nevedelo v pulce Evropy..
Reagovat
gigin
dobře ty!!! Pěkně!
Reagovat
a.magerova
Hele do odvolání máš zákaz fandit Švýcarům!!! :-/
Reagovat
gigin
Staníku tak nic, promiň :(((
Reagovat
VlS
slyšela jsi něco o lidských právech?
Reagovat
a.magerova
Lidská práva?! Ani mi nepřipomínej... Já jako bezúhonný svědek platící daně, nám práv minimum a musím se k přestupkové komisi dostavit pod pohrůžkou 50 tisíc Kč a musím mluvit pravdu a nikoho, pod další pohrůžkou pokuty, nesmím urazit. Zatímco zloděj a výtržník má práv na dvě strany A4, dostavit se vůbec nemusí a když se teda uráčí, tak může lhát jak když tiskne....
A o lidských právech našich nepřízpůsobivých ani nemluvím, raději... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhra zajtra Llodra?
lebo vysledky na tomto Masters nemaju hlavu ani pätu uz radsej netipujem
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou. Výsledky jsou úplně logické.
Llodra je asi favoritem za 1.95 jsem si jej dal.
Reagovat
smazaný uživatel
keby bol po Parizi este aspon tyzden volno do TM tak take vysledky by asi neboli ale mas pravdu su logicke hraci sa setria pred TM
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Stan by to mohl obrátit.
Reagovat
smazaný uživatel
See
Som tu novy!
Myslim si ze som dost velky odbornik na tenis!
Najoblubenejši hráči:
Azarenka
Fedex
Nadal
Ferrer
Reagovat
a.magerova
Přítelkyni máš?! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Com sa pytas?
uz ne!)
Reagovat
Bob
Tak to sem zapadneš. Tady je totiž spousta odborníků na tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Som rad:)
Reagovat
gigin
Takže a.magerova s tebou vyplní standartní dotazník. Komu fandíš, majetkové poměry, sexuální orientace, míry, váha atd. atd. Ona už ti to vysvětlí. Tak hodně zdaru na tp.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
a.magerova
Hele když vyměníš Azarenku za Feliciana Lopeze, tak tady budeš No1, nebo alespoň u mne :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka je pre mna Number 1 !!!:)))
teplej nejsem:)
Reagovat
smazaný uživatel
to bys pak mohla vyplnit kolonku sex. orientace
Reagovat
a.magerova
Hele nedlužíš mi od posledně ještě taky nějaké své údaje?!!!
Cico7: takže ještě výška/váha, majetek necháme na později...
Reagovat
smazaný uživatel
Brýle nenosím, to jsem ti přece psal!
Reagovat
a.magerova
A to je ta chyba, protože třeba díky skvěle sladěným brýlím s tričkem našel ve mně Janíček Tipsarevičů oddanou fanynku :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A u mna je Vika naj pre jej naj vlasy!:)
Reagovat
a.magerova
Hele pokud Ti jde o vlasy, tak takové může mít i Feliciano... :-))
Ty ještě nebudeš pro mne tak úplně ztracen!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nejde len o vlasy ale celkovo je pre mna NAJ!
Reagovat
Bob
Žádný Andy či Del Potro. Ale o překvapení se postarala Caro, která bez jediné porážky prošla do SF na Turnaji mystryň :D
Reagovat
Bob
už to opravili :)
Reagovat
smazaný uživatel
1. nevím, proč si myslíš, že nenávidím Murrayho
2. a i kdyby do protivníků nekopu
3. a i kdyby do protivníků, co prohrají vůbec ne
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i v tvém případě sem se spletl. Omlouvám se.
Reagovat
gigin
Mutademe, tvl!! Nebuď měkota!! Jednou si vydal blacklist, tak si na něm trvej!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale když tam je někdo neprávem, tak tam nemůže zůstat. Takže tommr a skoch sou jasný a ještě se určitě najde hafo lidí.
Reagovat
tommr
já sice taky nevím čím jsem si členství v tom klubu zasloužil, ale beru to. Zanadávat si občas na Murrayho by neměl bejt problém a víc se snad ode mě požadovat nebude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dělej si tu co chceš. Mě už to je úplně jedno.
Reagovat
Padme
Sice mimo mísu, ale... letos po Wimbledonu jsme si říkala, že bych se ráda podívala na všechna finále GS, které Roger vyhrál. Myslíte, že by se to dalo někde sehnat?
Reagovat
gigin
Tady je toho mrak na DVD. Ale za kačky, teda za dolary :))
http://www.tennisondvds.com/index.html
Reagovat
Padme
děkuji, zkusím to prozkoumat ;)
Reagovat
gigin
a je klid!! Můžete v Londýně losovat, troubelíni!! :DD
Reagovat
Fandina
gigin ... ale ale proč troubelíni proboha ...
Reagovat
VlS
ještě ne, ještě se hraje o to, kdo bude nasazenej jako 4. a 5., Berďa by mohl ještě jít před Davida.
Reagovat
gigin
Dobře tedy, vydržím :)) Děkuji za upřesnění.
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuji si ,jak jsme tu občas nadávali Krupovi, že naordinoval Berďákovi hrát na jistotu (zanďoura) a ejhle, jak se to už dlouho vyplácí!...(Krupa s Kotyzou jsou snad kámoši)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadějný tenista a syn legendy ve skoku o tyči Sergej Bubka vypadl z okna ve třetím patře a vážně se zranil. Život pětadvacetiletého Ukrajince však ohrožen není.
Reagovat
VlS
On leze za Vikou oknem?
Reagovat
smazaný uživatel
Už je tady i článek... Stalo se mu to na návštěvě kamaráda, když se chtěl dostat ze zamčené koupelny.
Reagovat
smazaný uživatel
Comeeeeeeeeeeeeeeee On Sam !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ku* va chlape tys mi spravil náladu.
Reagovat
gigin
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Tsongu potřebuješ co?
Reagovat
gigin
Nj :)))))))))))
Reagovat
Gulbis
Je skvělé že má světový tenis dalšího bombarďáka. Janovič,Karlovič,Raonič,Isnerovič a další pokaždé zvedají diváky ze sedadel.Bohužel jen když je přestávka mezi výměnou stran.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkná bilance, to musí být na palici:

Murray lost a match after squandering match points for the third tournament in a row. The 25 year old was beaten by Milos Raonic in the semi-finals of the Rakuten Japan Open Tennis Championships in Tokyo after holding two match points and, a week later, missed five match point chances as he succumbed to Novak Djokovic in the Shanghai Rolex Masters final. The Scot will regroup before contesting the Barclays ATP World Tour Finals in London next week.
Reagovat
smazaný uživatel
v pavouku Ferer (5. na světě), Tsonga (7.), Tipsarevič (9.), Almagro (13.), Raonič (14.), Wawrinka (17.) či Simon(20.), ale bude ostuda, když nevyhraje. To chce dar, tohle ze sebe vypustit.
Reagovat
Chrenda
Psal jsem to v době, kdy bylo jasné, že:

1. Buď Tsonga nebo Ferrer (vsadil jsem si na Tsongu)
2. Almagro byl již z kola venku
3. Na Wavrinku bych nevsadil ani zlámanou grešli

Tedy Berdycha čeká:

čtvrtfinále: SIMON (20) a pokud ho neporazí tak ostuda

semifinále: TIPSAREVIČ/JANOVITZ...no v případě Janka by to taková ostuda zase nebyla, ale dal ho letos několikrát, tedy měl by ho dát!!

finále: FERRER/TSONGA/LLODRA/QUERREY...pokud pomýšlí na obhajobu loňského semifinále TM, tak by je měl všechny dát, i když myslím, že pro něj je nejvíc nebezpečný Tsonga!
Reagovat
Pe3k
To je nějaký bojkot. Přece není možné, aby nejprve prohrál Nole, pak Andy a Del Potro. Náhodou ti nejlepší co se chystají na turnaj mistrů...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že se dohodli a nechali to jiným. Proč se namáhat. Peněz a bodů už mají dost ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Padme mě vedle v článku inspirovala k takovémuto počinu a je to fakt moc pěkný pohled pro všechny fanoušky velké čtyřky, vysvětlivky: 1-2-3-4, D-Djokovič, F-Federer, M-Murray, N-Nadal (a opravdu musím souhlasit s Padme, že přestože Rafa půl roku nehraje a je 4. to je úžasné, stejně jako to, že Roger 10. rok zakončí sezonu v první trojce a třeba 5. rok se velká čtyřka nemění... :-))
2012 - D-F-M-N
2011 - D-N-F-M
2010 - N-F-D-M
2009 - F-N-D-M
2008 - N-F-D-M
2007 - F-N-D--
2006 - F-N-*-*
2005 - F-N-*-*
2004 - F-*-*-*
2003 - *-F-*-*
Reagovat
gigin
ty znaky -* to posíláš polibky mi, nebo tomasinhovi?? :-OO
Reagovat
Pe3k
Pěkný přehled Federerovy dominance. Jen mě mrzí, že nemáme k dispozici i pohled až do roku 2016. Snad to F nevypadne :)
Reagovat
a.magerova
tomasinho už TO má jistý ... :-))
2007 - Federer-Nadal-Djokovič-Davydenko
2006 - Federer-Nadal-Davydenko-Blake
2005 - Federer-Nadal-Roddick-Hewitt
2004 - Federer-Roddick-Hewitt-Safin
2003 - Roddick-Federer-Ferrero-Agassi
Reagovat
Nola
nehnevala by som sa, keby táto silná štvorka vydržala ešte aspoň 5 rokov, rivalita neskutočná, napätie, nervové kolapsy :D
Reagovat
a.magerova
Taky doufám....
Škoda toho loňska, mohl to mít 10 let ve dvojce, ale tak nevadí, že?! :-))
Reagovat
Padme
Proč neee :) 36letý Roger a 31letý Rafa ve finále FO a Roger by ho konečně udolal :D ani nechci počítat kolik titulů z FO by v tu dobu Rafa měl :D
Reagovat
Fandina
Tak koukám, že se po loňském vychýlení Roger zase vrací od třetího nahoru a to je dobrá zpráva. Tak Rogere jedeme dál!
Reagovat
smazaný uživatel
http://youtu.be/xSIFcimRaa4?hd=1 Jedno video o Rogerovi :)
Reagovat
Padme
krása!!!
Reagovat
smazaný uživatel
"Only time will tell really," said the Scot. "A lot of the players will have had slightly different run-ins to the O2.

"Obviously me and Novak lost early this week; Roger didn't play, and then I think the rest of the guys are still in here. You never know, maybe the guys that go deep here they'll have confidence from having a good tournament. But they may arrive a little bit later and might take a while to get used to the conditions."

Jakoby mu nevadilo, že prohrál a vypadá to, že z toho chce sám těžit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jn. Ale vzpomeň si. Před Wimbledonem a UO to byly snad ještě ostudnější porážky a nakonec to byly pro něj výborné turnaje.
Reagovat
gigin
Vzhůru, vzhůru, vzhůru do Anglie!!! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju ti to. Mít dva playery na TM to mě se asi nikdy nepoštěstí.
Reagovat
gigin
No já vím, že ho v podstatě až nesnášíš, takže ti moc děkuji. Jde o to, že fakt je to malá země, taková srandovní (Sonja mne zabije :D), a toto je prostě pro Srby sportovní úspěch. A navíc jsem rád, že bude nasranej tomasinho, naštvaná sojka a nakrknutejch dalších "x" lidí :DDD
Reagovat
VlS
Kurňa, a co bude s Krakonošem Gigine, to abys vzal za něj :-)
Reagovat
gigin
No, ještě mi to může dojebat Almagro nebo Milošek, ale taková haluz tam snad nepadne :DD No a nechceš jít na brigošku? Takové vaření piva, to nemůže být nějaký větší problém. Pro nás :DD
Reagovat
Chrenda
Tak pokud to letos ten Tomáš nedokáže vyhrát, když už tam zůstal jen Tsonga, který by ho mohl porazit, tak pak už nevím, jak víc by se mu musely tisícovky uklízet. V tuhle chvíli je FAVORIT č. 1 a pokud tomu nedostojí, bude to každopádně ostuda.
Bylo by to fakt výborný a mohl by si před TM pořádně zvednout sebevědomí a zaútočit na páté místo v žebříčku. Tak snad to využije!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, hodně odvážné tvrzení. Porazit jej klidně může už Simon, pak David nebo DelPo.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, sorry, Del Potro už huknul :D
Reagovat
tommr
jj Tomáš to má pěkně uklizený a byl by hřích toho nevyužít - takhle snadnou cestu k titulu na tisícovce už jen tak nebude mít. Ještě by to možná chtělo odklidit z cesty Ferrera a Raonice... :)
Reagovat
darek.vrana
Jasně, pokud nevyhraje Paříž, bude to každopádně ostuda... To je zas kec.
Reagovat
Chrenda
No je pravda, že Simon Toma dokáže potrápit, ale myslím, že by ho mohl dát. A Ferrera podle mně porazí Tsonga ve čtvrtfinále, pokud ne, tak bude proti Tomášovi nejvážnější soupeř. V každém případě, je to velká šance, ale podobných už měl víc a nikdy je nevyužil. Každopádně držím palce!!
Reagovat
seshitec
Letos bude asi solidní TM všichni odpočatí:)
Reagovat
tommr
masakr favoritů pokračuje v Paříži neztenčeným tempem. A pak že ATP je na tom ve spolehlivosti líp než WTA ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl aby nakonec fakt nebylo finále Janowicz-Llodra, jak sem tu včera ze srandy psal.
Reagovat
VlS
No toto? Myslel jsem, že Sandy řádí na druhé straně Atlantiku.
Andy, \Delpo, teď ještě postoupí Monaco, Wawroš a Almagro a bude
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151226108947403&set=a.131133847402.108330.87133837402&type=1&theater
Reagovat
gigin
Vidíš, a já si žiju s vědomím, že lidé s tmavší pletí mají fajne "anakondy" !!
Reagovat
hranol
Neni to fer vuci fandum,hlava tupa zrzava.....doufam,ze jim Jerzy jeste ukaze....konec ten deb.. skotskej vypustil,mysli si,jaka je hvezda a stejne je to cocot..nemam ho vubec rad....
Reagovat
Nola
mal si si správne vsadiť:D, pripraveným šťastie praje
Reagovat
hranol
nevim na koho asi na tebe,vubec by nenapadlo davat na Psonka...
Reagovat
hranol
Jinak za sve dosavadni vyhry vlastnim dum na Floride.....obrazy od Dalika...Pandury od Vondry
Reagovat
J.M.
Tak na jednu stranu na Paříž top hráči evidentně kašlou. Djokovič včera bral porážku snad s větším úsměvem než většinu svých výher, Murray už se ke konci ani nesnažil doběhnout kraťas, Federer ani nepřijel. A pořadatelé vědí, že jim ten letošní termín škodí, věděli už předem, že je to pitomost, která tisícovkový turnaj naprosto degraduje... A proto to udělají, a ještě zopakují. Typická logika ATP.

Na druhou stranu, líbil se mi anglický komentář zápasu Janowicze s Murraym: "Toto je budoucnost tenisu. Tento hráč, to není žádný Lukáš Rosol. Ten je opravdový. Toho budeme vídat, ten bude atakovat první desítku." Pro mě je to objev roku. Takhle bych asi taky viděl tenis v příštích letech - velký hráč, monstrózní servis, drtivé údery od základní čáry, velký cit pro míč, skvělé kraťasy, výborná defenziva, rychlý pohyb, neomylná hra na síti. Prostě všechno v jednom, síla i finesa. Doufám, že nezapadne tak jako spousta jiných a že dokáže tuhle úroveň držet. Mimo toho všeho zmíněného ukázal i psychickou odolnost na svůj věk (ta dvojchyba na konci setu a jiné chyby paradoxně spíš daly vyniknout tomu, že ho to nesrazilo).
Reagovat
smazaný uživatel
to nemůžeš, včera si tady jeden stěžoval, když jsem říkal, že Jerzy má potenciál na první desítku. Snad to viděl, aby věděl, o čem jsem mluvil.
Reagovat
smazaný uživatel
Na první desítku zatím ani omylem.
Reagovat
smazaný uživatel
říkáme snad příští týden nebo co? Ale za rok, proč ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, na top 10 zatiaľ ani omylom. Prinajlepšom sa bude pohybovať okolo 30-40 miesta, treba sa na to pozerať reálne.
Reagovat
smazaný uživatel
co k tomu říct, snad jen to, co včera: Bravo Jerzy!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášovi se otevírá cesta do finále, jeho polovina pavouka je o dost slabší (Janowicz, Monako, Tipsarevič). Třeba finále s rozjetým Del Potrem by byla paráda. :-)
Reagovat
seshitec
no nevím se Simonem
Reagovat
tommr
tak zrovna Del Potro má dneska taky problémy. Pokud teda nehraje schválně na půl plynu ... :)
Reagovat
tommr
vypadnutí Murrayho mě ale zase tak moc nepřekvapilo - v Paříži nehraje nikdy nic moc a zjevně je už myšlenkama na TM ...

Zajímalo by mě kdy se naposledy stalo, že je semifinále nějakýho turnaje Masters bez hráčů silný čtyřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, kdy je to naposledy, ale v Paříži 2008 bylo taky semifinále bez první čtyřky, 2010 tam byl jen Roger, který v semifinále prohrál. V Bercy nejsou výpadky favoritů nic výjimečného.
Reagovat
a.magerova
Takže historický úkaz - fanoušci velké čtyřky konečně můžou fandit společně Tomovi :-))
Reagovat
tommr
obávám se, že se tady i tak najde dost lidí, který to Tomášovi nebudou přát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo tak proč ne. Ať vyhraje.
Reagovat
gigin
Aspoň můžu čumět na tu Ester.
Reagovat
Fandina
gigin vždyť Ester sice dávají často, ale ne zas tak, to nestojí za to koukat vůbec ... úsměv
Reagovat
gigin
No já vím, že ty to máš tak, že si musíš sáhnout a přivonět. Já su už na tom tak "dobře", že mi stačí čumět :)))) Chvilku :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já se bohužel nezapojím. Buď ať se hecne Milšo a vystrnadí Tipsu z TM nebo DelPo asi.
Reagovat
Fandina
tomasinho a pročpak se nezapojuješ? Tom je přece super a je to hráč tvé mateřské země. Copak copak copak že mu nepřeješ?
Reagovat
Fandina
gigin ... sahat na chlapy je nejlepší, z televize, streamu jsou všichni stejně sympatičtí a pokud se jedná o vůni, tak to je úplně nejlepší a zatím to přenášet neumějí ... obraz, zvuk ano ... chce to nějakého Anštajna a začít konečně přenášet vůně ... úsměv
A jak je to s tím fanděním, vyhraje to Tom nebo kdo tedy?
Reagovat
gigin
Přeju to Tomovi.
Reagovat
Fandina
gigin ... tak tos mě fakt vyrazil úsměv z úst ... úsměv. Nikdy by mě nenapadlo, že ty budeš přát něco Tomovi. Sorry.
Reagovat
gigin
?????? Já jsem byl někdy kontra?? Když pominu tu mou balkánskou sebranku :DDD
Reagovat
Fandina
gigin ... já nevím, já tak zas moc nesleduji kdo komu přeje, ani nemám moc času to číst. Připadalo mě to, že mu nepřeješ ... tak nic no ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to přece řešili, Berdycha rád nemám.
Reagovat
Fandina
A proč nemáš rád Berdycha?
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá si ze mě kozy? Měli jsme diskuzi, každý snad 10 příspěvků a ty se ma na to zas ptáš. Já mám fakt pocit, že je to tady fakt samý kripl poslední dobou.

Ještě, že při mě stojí láska :-)
Reagovat
Fandina
Ale ale, nač tak rozhořčeně, že se tu píší kraviny je jasné snad každému, kdo sem kdy přišel. A ty jsi napsal, že nemám rád Berdycha, tak se ptám proč. Všechno tady nečtu, takže nevím jak je to s tebou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys na něčem neujížděla, tak si to pamatuješ, když jsi to se mnou řešila někdy během září cca. Řekl bych po Winstom Salemu nebo během US Open.
Reagovat
Fandina
tomasinho podívej, jestli někoho nemáš rád, tak víš proč, stačí to napsat ne. Takže se tak nečil.
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem to tady asi 45454534345x, žes to nepochytila, nebo má paměť děravou jak holandský sýr, není můj problém.

A vyřizuju pozdrav od Chazyho, abys na něj prej nezabudla :-))
Reagovat
Fandina
Když jsi to tolikrát psal, tak si to určitě pamatuješ ne. Stačí to napsat po iks tisící a pořád je to stejné. Tak to sem hoď.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, dneska fakt nemám náladu ani sílu řešit Berdycha. Další nápor nesmyslných rádoby vlastenců a podobných, toho se chci ušetřit.
Reagovat
Fandina
Ty jsi fakt posera. Napsals, že nemám Berdycha rád a pak ani neumíš napsat proč. Tak stojíš si za svým nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Furt lepší posera, který už danou věc psal stokrát a je brán skoro za největšího hatera Berdycha, než než být mimo realitu.
Reagovat
Fandina
Je s tebou je sranda. Prej největší hater Berdycha. A ani neví proč ... ha ha ha ... ty bavíš tomasinho ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi už fakt do prdele. Většího dementa než jsi ty jsem, jakživ tady neviděl a to je co říct.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt těžké dohledat si ty diskuze? Už skoro tři roky se netajím tím, že ho nemám rád, rád si do jěj konpu, užíval jsem si, když ho Andy porazil a ty se mě ptáš na tzohle a ještě z toho děláš takovou šarádu?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisportal.cz/zpravy/bolestivou-prohru-odnesla-raketa-musim-na-to-rychle-zapomenout-preje-si-berdych-10732/

Stačilo zadat berdych winston salem, jak jsem psal a hned 2. článek. To by chtělo ale taky trošku hejbniotu prdelí a přemýšlet, ne jenom tupě chtít něco, co jsem s tebou řešil docela nedávno. Fakt nevím, jestli jsi tak dementní, nebo to jenom hraješ.
Reagovat
Fandina
tomasinho ... ty fakt bavíš. Přečetla jsem si tam ten odkaz, ale kromě toho že píšeš, že nemám rád Berdycha, tak jsem se zase nedozvěděla proč. Přece to musíš vědět, proč ho nemáš rád. Kdybys hned odpověděl, tak se nebudu ptát. A pořád to nevím. Tak už kápni božskou ... nebo to fakt nevíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tam přeju podle osobních sympatií a Berdych je mi značně nesympatický, svým chováním, vystupováním. Teď zas dorazí 150 lidí a řekne, že už není tak arogantní. Kolikrát když vidím jeho uražený výraz třeba po hádce s rozhodčím, tak chytám nervy. Naučil jsem mu přát v některých zápasech, ale nebýt to Čech, tak je u mě n jednom z posledních míst v oblíbenosti. V tom 10 míň přeju snad jen Nadalovi a Tipsarevičovi.

Tohle jenom cituju, pokud neumíš číst. Nedělej komedii, máš to tam jasně napsané. Je mi odporný, vystupováním, chováním na kurtu, kde mi přijde neskutečně arogantní atd..co jsem psal dál. Stačí? Nebo ani tohle neumíš přečíst?
Reagovat
Fandina
tomasinho ... tak to tě tedy lituji. Takové pocity mít s člověka, je to jedno, z koho, navíc Berdych je podobný všem ostatním, nejsou mezi tenisty rozdíly v chování na kurtu co se tohoto týče a když tak minimální. Takže fakt jestli máš tyto pocity z něj, tak nejsi úplně v pořádku, navštiv psychiatra psychologa, protože to co píšeš ja fakt nenormální. Mám sice pro tvé chování jiné vysvětlení, ale je to můj názor a psát ho tu nehodlám ... jinak je mi tě líto ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže mít vlastní pocity je nenormální? V tom případě bys měla k psychiatrovi ty, takovou pacientku by tam s radostí uvítali. A s takovou by musel být magor kadý z tohohle portálu, vlastě každý člověk, který někoho nemá rád. Nemám rád Spartu, Chelsea - šup se mnou do blázince. Ty jsi tak neskutečě mimo, nechci říkat ani hloupá, protože nevím, zda něčím fakt netrpíš. Ale většího podivína než jsi ty jsem v životě v internetových diskuzích nepotkal.
Reagovat
Fandina
tomasinho ... tak si to tak neber. Fandění není o nemít rád ale mít rád tak proto jsi nenormální fandi pozitivně a na negativa se vykašli ... úsměv
Reagovat
Fandina
tomasinho ... ale abych ti nekřivdila, samozřejmě že nemít rád je také normální, jen je to naprosto zbytečné u sportu a fandění protože tam platí jednoduché pravidla, vyhraje ten lepší a o nic jiné nejde ... úsměv
Reagovat
Alois_Mlok
Že by pšonci měli po delší době dobrýho hráča?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Djokovice dnes muze brzy nasledovat i Murray.. 1-1 s Janowiczem (mimochodem v životě jsem o něm neslyšel)
Reagovat
Sonja
To by bylo peckoidní- tisícovka bez 4 nejlepších:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň mě nebude srát, že zbytek turnaje asi neuvidím, na Berdycha, Tipsareviče a pdoobné se dívat nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem to přivolal. Murrayho už jen třeba dorazit.
Reagovat
Sonja
Supéééér:-)))
Tak teď je to nádherně otevřené...
Reagovat
smazaný uživatel
Loni jsem ho viděl v Praze na Challengru. V 1. kole s Lukášem prohrál. Zdál se mi dost nebezpečnej na 1. kolo, ale Lukáš ho nakonec dal. Zajímavý bylo, když se rozcvičoval metr ode mně. Třeba fakt jednou bude v top 5. Moc mu fandím. Poláci si to zaslouží, už za to, že Wozniacki hraje za Dánsko.
Reagovat
tommr
ale takový vítězství je ještě cennější než jasná výhra. Pro Tomáše to byla už 59. výhra v sezoně a k dosažení mety 60 vítězství mu tak stačí porazit v příštím kole Simona ... :)
Se Simonem to ale nebude vůbec lehký. Simon bude mít velkou výhodu v tom, že dneska moh odpočívat zatímco Tomáš musel o postup tvrdě bojovat víc než 2 hodiny. Na straně Simona bude i publikum, který je ve Francii dost nesportovní. Pro Simona mluví i H2H (4:2 pro Simona) i když poslední zápas spolu odehráli v roce 2009. Přesto si myslím, že by Tomáš moh (a měl) vyhrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taková škoda!
Reagovat
smazaný uživatel
škoda,že Tomáš vyhrál,či co?
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu se ti vysmát? :D :D :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda pro Kevina :)
Richmond: Když se chceš smát, i když nemáš čemu...
Reagovat
smazaný uživatel
Drž se chlape!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist