Berdych: Měl jsem lépe podávat, ale Pospisil je teď na vysoké vlně

9. 8. 2013, 09:00
Aktuality 6
Více dvojchyb než es měl Tomáš Berdych při prohře na turnaji Montrealu. Ve třetím kole podniku série Masters včera prohrál s kanadským hráčem českého původu Vaskem Pospisilem 1-2 na sety.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Kdybych něco mohl zlepšit, tak určitě svoje podání," řekl Berdych po čtvrtečním zápase, v němž dal 11 dvojchyb a deset es. Podání se naopak dařilo Pospisilovi, ten si pomohl 20 esy a servisem si vytvořil tlak.

"Ale ve druhém setu jsem ho dvakrát brejkl a ve třetím jsem se vrátil zpátky. Na jednu věc bych to nedával, vždycky je to celek. On v tie-breaku zahrál o dva balony líp a tím si zasloužil vyhrát," komentoval osmadvacetieltý český tenista.

Před zaplněným hledištěm Berdych prohrál po dvou hodinách a 37 minutách a 71. hráč světa Pospisil poprvé v kariéře porazil hráče z elitní desítky. Diváci pak jako na zápasech hokejového klubu NHL Montreal Canadiens skandovali "Olé!".

"On je na vlně, která je hodně vysoká. Vyhrál challenger, teď tři zápasy a porazil skvělé hráče. Jde do toho zdravě a ničeho se nebojí, ale uvidíme, až mu šňůra skončí, jak to zase nastartuje, ale teď hraje výborně," ocenil Berdych rodáka z Vernonu, který mluví česky, jelikož jeho rodiče Miloš a Míla pocházejí od Vyškova. Před Berdychem Pospisil vyřadil v Montrealu i Radka Štěpánka a Johna Isnera.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
J.M.
Berdychovi ještě není osmadvacet. :-) Co to je za divný zvyk pořád hráčům přičítat roky... Ani bych se nedivil, kdyby to byl další z mnoha bludů bezhlavě přebíraných od ČTK.
Reagovat
nouma
on si po zápase uvědomuje že měl lépe servírovat? V zápase ho to nenapadlo? Jsem striktní odpůrce Tomáše ale ty jeho slova jsou občas perla :D :D :D Tomáše mám rád v DC tam je fakt úplně jinej než na okruhu. Jinak Ester ho neunavuje ale vsadila na Vaška aby měla na novou kabelku od Gucciho :D :D a Tomáš musel prohrát :D :D Dle výsledku odhaduji že Vašek si musel v druhém setu zdřímnout :D aby Tomík vyhrál alespoň set :D, jinak Vašek pro titul honem :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Tomáše mám rád v DC tam je fakt úplně jinej než na kruhu."

Jasne ze jo. V DC se prevlika za supermana a kdyz vyjede na okruh tak je znej "jenom" Spiderman :-)
Kdyz primo reprezentuje tvoji zemi tak ti je dobrej ale pak mu neprejes ani ten uspech. Fakt super :-) Myslim ze ten nick ti presne padne.
Reagovat
smazaný uživatel
kopni ester do zadku a vysledky sa dostavia ihned...
Reagovat
smazaný uživatel
... asi ho moc unavuje mimo kurt. Ale kluk je mladej tak ať si užije.
Reagovat
smazaný uživatel
To mas pravdu ze podani byla tragedie :-D Tak ma to i jedno pozitivum. Ze snad budes svezi na Cincy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist