Berdych dostal od Štěpánka šťávu. Pomůže mu proti "Spartakovi" Ferrerovi?

13. 11. 2012, 15:43
Aktuality 9
Za pár dnů je čeká nelítostná bitva o slavnou salátovou mísu, v přípravě na finále Davis Cupu se ale čeští i španělští tenisté dobře baví. V obou týmech panuje pohoda, a tak Radek Štěpánek přivezl Tomáši Berdychovi na nákupním vozíku chybějící "šťávu" a jednička soupeře David Ferrer je pro obhájce titulu gladiátorem Spartakem.
Gladiátor Ferrer

Berdych minulý týden po vyřazení z Turnaje mistrů v Londýně prohlásil, že mu došla šťáva, a myslel tím, že se cítí na konci sezony unavený. "Přivezte mi ji trakařem," řekl pak novinářům a vtipálek Štěpánek se přání české jedničky chytil.

"Udělal jsem to spontánně. Trakař jsem nesehnal, ale vzal jsem ten největší vozík, co tady byl," řekl Štěpánek na tiskové konferenci. "Proč trakař, když stačí moderní letištní vozík," kvitoval Berdych volbu kolegy a dodal: "Vždy se vymýšlí srandy a tohle jen dokresluje, že je v týmu vždy skvělá atmosféra."

Během úterního tréninku namíchal Štěpánek do plastového barelu šťávu s vodou a na nákupním vozíku nápoj dovezl až na kurt, kde hrál Berdych. "Musím se o něj trošku postarat," vzkázal Štěpánek na facebooku českého daviscupového týmu.

Šťávu ve dvacetilitrovém barelu předal Štěpánek Berdychovi se slovy: "Hlásil jsi, že nemáš šťávu, tak jsem ti nějakou dovezl na trakaři." Šestý tenista světa se rozesmál, hráči si plácli a objali se. "Chceš cucnout?" ptal se Štěpánek Berdycha. "Ne, tady mi to postav. Možná by to chtělo rovnou zavést hadičku," smál se Berdych.

V plné přípravě na boj o "sálátovou mísu", která je vystavena pro fanoušky hned vedle O2 areny v nákupním centru Harfa, je i španělský výběr. Ten se zase pobavil na účet Ferrera a vyhlásil "film dne": "David Ferrer - Spartakus - Bůh arény." Na plakátu je pátý hráč světa vyobrazen jako slavný gladiátor a vůdce povstání otroků.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
to se tedy povedlo s tou šťávou. Řekl si o ní, tak jí má. Výborně výborně nádhera a chválím to je super for a teď hrrrrrrrrrrr na salátovou mísu, držím palce a taky taď vtipně kluci ... super
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli nastoupi Feli Lopez, tak to nemusi byt zadna sranda. Berdych na nej neumi a cim rychlejsi povrch, tim lepe pro Lopeze. Pamatuji si ten zapas ze Shanghaje 2011, kdy Berdycha pekne smaznul.
Reagovat
smazaný uživatel
Lopez není v nominaci
Reagovat
smazaný uživatel
Není, ale mužou udělat změnu..
Reagovat
seshitec
nicméně Feliciano byl tuhle sezonu tak tragickej, že bych se moc nevzrušoval
Reagovat
tommr
V nominaci Feliciana Lopeze moc nevěřím i když bych si jí moc přál. Na Tomáše sice umí, ale momentálně je jasně slabší než Almagro a pro Tomáše by jeho nominace byla určitě dobrá zpráva. Oproti roku 2011 se toho hodně změnilo - u Lopeze k horšímu, u Tomáše k lepšímu. Těžko uvěřit, že by si to španělskej kapitán taky neuvědomoval ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No kéž by mu to pomohlo :-)
Kdyby měl někdo zájem, nabízím 2 vstupenky vedle sebe na sobotu a na neděli do sektoru 419, 13. řada. Předání pouze v pátek po skončení úvodních dvouher u O2 arény (příp. dovezu) nebo v sobotu brzo ráno. Bohužel můžu jít fandit jen v pátek, tak je škoda, aby to propadlo. Dám to za rozumný peníz - 1500 Kč/kus. Tel 736 635482
Reagovat
smazaný uživatel
Prodáno, díky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist