8. den na Roland Garros: Začínají boje o čtvrtfinále

2. 6. 2013, 10:56
Previews 336
Česko trápí déšť a povodně, v Paříži však už s vodou problémy nemají a v příjemném slunečném počasí tak osmým dnem pokračuje Roland Garros. Dnes je na programu polovina osmifinálových duelů ve dvouhře, ale také první zápasy juniorů. V soutěži dívek se představí jako jedna z favoritek Kateřina Siniaková, dále Barbora Krejčíková a Gabriela Pantůčková.

Ve dvouhře žen bude první čtvrtfinalistkou vítězka německo-ruského duelu mezi Angelique Kerberovou a Světlanou Kuzněcovovou. Ve vzájemné bilanci vede 2-1 Němka, která letos vyhrála střetnutí v Sydney i před třemi týdny ve třech setech v Madridu.

Po nich se na centrálním kurtu představí světová jednička Serena Williamsová, jež v dosavadních třech zápasech ztratila jen 6 gamů. O 28. vítězný zářez v řadě bude usilovat proti Italce Robertě Vinciové, se kterou si v obou vzájemných soubojích hladce poradila. 

Na dvorci Suzanne Lenglenové budou hrát loňská finalistka Sara Erraniová proti Španělce Carle Suárezová-Navarrové a světová čtyřka Agnieszka Radwaňská proti bývalé šampionce Aně Ivanovičové ze Srbska.

Program na druhém největším kurtu v areálu Roland Garros zahájí David Ferrer proti Kevinu Andersonovi, který je ve 4. kole French Open poprvé. Po nich se ve španělským souboji utkají Nicolás Almagro a Tommy Robredo

První dnešní domácí naděje Jo-Wilfried Tsonga bude na kurtu Philippa Chatriera čelit Srbovi Viktoru Troickému, se kterým má bilanci vyrovnanou 3-3. Po nich další Francouz Gilles Simon vyzve druhého nasazeného Rogera Federera, který ještě neztratil ani set.

Simon sice vyhrál první vzájemné duely, další tři už ale prohrál a před 14 dny v Římě uhrál dokonce jen tři hry. "Když jsem s ním hrál naposledy, tak to nebylo vůbec dobré. Na to se nezapomíná...," má Simon ještě čerstvé vzpomínky na porážku 1-6 2-6. "Nemyslím, že to pro mě něco znamená. Už mě dvakrát porazil, hrát se Simonem je vždy náročné," kontroval sedmnáctinásobný grandslamový vítěz Federer.

Dnes začínají také soutěže juniorů a mezi dívkami se představí hned tři české juniorky. Sedmnáctiletá Kateřina Siniaková, jež už se začíná prosazovat mezi ženami, chce poslední sezonu mezi juniory ozdobit grandslamovým titulem a už v Paříži patří mezi největší favoritky. V úvodním zápase na finalistku Australian Open čeká Ruska Kuličkovová.

Soupeřka z Rusku Kasatkinová čeká také na Gabrielu Pantůčkovou, třináctá nasazená Barbora Krejčíková zahájí program na kurtu číslo 16 proti Kolumbijce Ucrosové

Zápasy ve čtyřhře čekají na smíšené páry Hlaváčková/Dlouhý a Hradecká/Čermák, v deblu žen se představí Květa Peschkeová po boku Němky Grönefeldové.

- FRENCH OPEN 2013 -
nedělní program zápasů 8. hracího dne (02. 06. 2013)

Kurt Philippa Chatriera (11:00):
Kuzněcovová (Rus.) - Kerberová (8-Něm.)
S. Williamsová (1-USA) - Vinciová (15-It.)
Tsonga (6-Fr.) - Troicki (Srb.)
Simon (15-Fr.) - Federer (2-Švýc.)


Kurt Suzanne Lenglenové:
Anderson (23-JAR) - Ferrer (4-Šp.)
Robredo (32-Šp.) - Almagro (11-Šp.)
Suárezová (20-Šp.) - Erraniová (5-It.)
A. Radwaňská (4-Pol.) - Ivanovičová (14-Srb.)

Kurt č. 9:
3. zápas: Siniaková (3-ČR) - Kuličkovová (Rus.)

Kurt č. 14:
3. zápas: Pantůčková (-ČR) - Kasaktinová (Rus.)

Kurt č. 16:
1. zápas: Krejčíková (13-ČR) - Ucrosová (Kol.) 

kompletní program 8. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

336
Přidat komentář
brixner
...no můhehehehehe :-) :-) :-) Ten největší je ale pořád ve hře!
Reagovat
Stan_Borowitz
Škoda těch ztracených sil před náročným čtvrtfinále s Tsongou. Nebýt toho nešťastného pádu ve druhém setu, mohlo to skončit 3:0, nejhůře 3:1...
Reagovat
Denis92
no hej..tie mozu chybat..uz beztak by to bol velmi tazky zapas.Teraz su Tsongove sance zase o cosi vyssie
Reagovat
Mayo
vamos Rafa už zajtra s japončíkom
Reagovat
Stan_Borowitz
Pohoda, maximmálně jeden set down.
Reagovat
Stan_Borowitz
dokázal na Roland Garros to, co se nepovedlo Nadalovi ve Wimbledonu proti Rosolovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to sa neda absolutne porovnat

uplne nieco ine
Reagovat
Stan_Borowitz
Samozřejmě, že ne. Nadal hrál s hráčem druhé světové stovky, zatímco Federer druhé světové desítky.

Ale to asi teď není na místě vytahovat.
Reagovat
smazaný uživatel
a zranenia BOLI ODLISNE UPLNE OD VECI TO POROVNAVAT PODLA MNA
Reagovat
Berny
pokud je to vtip ok (ikdyz neni smesny, ze zraneni neni na urovni si delat srandu..) pokud to vtip neni tak je to nemoc. Pokud roger do AO 2014 uz nebude hrat ok reknu ze to bylo nastejno..
Reagovat
Stan_Borowitz
Chlapci, chlapci, vy jste ale startovací. Že jste tak nevystartovali na uživatele Dcera.Pe3ka, když chcete být tak objektivní... že byste jeho deb.ilní kecy přehlédli?
Reagovat
Berny
Kolego s tebou kdyz si diskutoval tak jsem si docela popovidal, pripadas mi normalni diskutujici. Stvoreni typu dcera.pe3k nebo samotny virus pe3k nechcu komentovat, oni za svou nemoc asi ani nemuzou.
Reagovat
Stan_Borowitz
Japonci mají jedno hezké rčení: je třeba bušit do trávy, abys vyplašil hady. Tak já si občas (velmi lehce) do té trávy bouchnu. Někdy mne ale trochu překvapí, odkud odevšad se ti hadi vynoří...
Reagovat
brixner
Mám dnes radost, po Robredovi jde dál i Roger, prostě super! Simonovi tam ty bekhendy padaly ale náramně, to se musí uznat! Myslím, že Rogerovi zápas zachránily, do jisté míry, jeho obrovské zkušenosti! Všiml jsem si i obrovské nevýhody hráčů/hráček s obouručným bekhendem-pokud jim soupeř zahaje dropshot právě do bekhendu, letí k síti s oběma rukama na raketě před tělem, což sprint dost ztěžuje, připadá mi to až komické! A dnes Rogerovy dropshoty dost vycházely. Takže Roger jde dál, ale nemohu si odpustit jistou úvahu: je očividné, jak nám Roger pomalu stárne...V ruce to stále má, ale pohyb už není, co býval, dost často se, oproti minulosti, "vyhazuje" z lehkých pozic...Chci tím jen naznačit, že ač Rogerovi velmi fandím, mám pocit, že na případné měření sil s Novakem nebo Rafou, to asi stačit nebude. Rád bych se mýlil, bylo by naprosto úžasné, kdyby Roger narazil ve finále na Rafu a konečně ho v Paříži porazil-to by snad už mohl opravdu ukončit kariéru a skončit jako opravdový král! Jenže...výkony Novaka A Rafy mi příjdou více vyrovnané, takové strojově přesné, Rafa je největší buldog, co jsem kdy viděl, takže...Nebudu předbíhat, prostě Rogerovi přeji mnoho štěstí a přesnou ruku v dalších dnech!
Magerko, děkuji za milou společnost a brzy na psanou v dalších kolech!
A teď si jedu k Větkongu aspoň pro perníček, slinu mám jako rottweiler:-) Brix
Reagovat
spaniel
Není to jen pohyb ale i razance. Kdysi kdyz zaútočil forehandem, tak to nevrátil nikdo. Dnes to je slabý odvar. Backhand ma jn udrzovacku, štěstí ze ma tak dobrý slajz (velka výhoda hracu s 1R BH). Na Rafu a Novaka na antuce uz to pujde těžko, jedine snad kdyby mel perfektní den, jak říkají tenisté, byt v zone kdy se ti míček zda velký jak fotbalak.
Reagovat
a.magerova
Pa a na psanou :-)))
Reagovat
brixner
Jistě, máš pravdu, už to není ten starý dobrý Roger, vlastně ani být nemůže, tenhle proces prostě zastavit nelze. Velmi bych mu přál vítězství tady, v Paříži, vím také, že pro to udělá maximum, jen mám ale obavy, že to bude málo. Teď ho čeká, pokud se nemýlím, Tsonga, ten to na něj také docela umí, tedy aspoň na rychlejších površích, ale myslím, že na něj Rog ještě má. Ale potom...Jak jsem už psal, Rafa a Novak jsou trošku jiná liga, něco, jako Serena mezi ženami. Ale uvidíme, stát se může cokoli, dnes nemají postupy jisté ani Rafa s Novakem, třeba je někdo z cesty uklidí:-)
Reagovat
rib
Tsonga : Roger mají 3:9, tak uvidíme zítra :-)))
Reagovat
Berny
No jsem velky fanda Nadala ale dneska jsem snad poprve v zivote fandil Rogerovi, Simon je strasny hrac uplne me nici ho sledovat.. byt v TOP 20 .. pulka takovych tak tenis prestanu sledovat. Videl jsem obe rogerovi porazky z 2008 i oba 5ti setaky na GS se Simonem a ja nevim, podle me to byli snad 4 nejhorsi vykony Rogerovi kariery. Jestli existuje neco jako pojem komplex z Nadala, tak nevim co ma Roger ze Simona. Nadal je aspon hrac na urovni..ale simon ? Me to prijde neskutecne co ten clovek hraje a jeste neskutecnejsi jak tento hrac mohl realne 4x porazit Rogera a mit napriklad s Del Potrem bilanci 3:3 a v kazdem zapase ho poradne mučit..
Reagovat
smazaný uživatel
A já mám Simona rád. Hraju proti podobnýmu týpkovi. Tak ať si to užijou i profi tenisti :)
Reagovat
Berny
Ja hravam asi proti 10ti podobnym, ale chapu ze se s nema trapim ja amater, ale jak muze Federer, Del potro hrat tak tragicky proti takovemu antitenistovi nechapu..
Reagovat
dappe
Federer dneska nehrál tragicky podle mě
Reagovat
tommr
Tomáš Berdych má se Simonem taky velice špatnou bilanci a taky mi nejde do hlavy jak může s takovým otřesným pinkálistou prohrát ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jestli proti takovým hraješ, tak bys to měl chápat. Já tomu rozumím, taky ze zkušenosti. Ty do toho jdeš ze všech sil, tvoříš hru, útočíš - proti tobě ale stojí zeď, která prakticky všechno vrátí, a když jen trochu polevíš, tak do toho práskne a pokud má svůj den, tak se trefí na lajnu nebo do rohu.

A to ještě není to úplně nejhorší. Nejhorší je, když ho konečně rozběháš tak, že ti zahraje kratší míč a ty se ho chytáš zabít, dáš to do sítě nebo do autu. To je makačka na psychiku.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto mám taktiku hrát na střed, jen ať si stojí a zkouší tvořit. Nemá to moc rád :D
Reagovat
Berny
Ja tomu rozumim tak jak si to popsal tak to hraci proti me hraji, to souhlas. Problem je ze preci nejsem vyhrany jak roger a nemam zvladnute vsechny udery, simon mi prave ani nepripada ze umi vratit vse.. dela chyb taky mraky a takove kontry jako murray ci monfils dle me neumi. Hlavne treba dobyhani kratasu a hlavne to jak to zahraje to mi prislo dneska katastrofalni.. chapu ze je tezke hrat s murrayem a hewittem ti jsou sikovni.. maji dobrou ruku.. a krom pravidelneho utoceni jsou to komxplexni a chytri hraci.. simon mi takovy prave neprijde..
Reagovat
Stan_Borowitz
Dnes mi ale Simon nijak extra hrozný nepřišel. Když ucítil šanci po tom Rogerově pádu, hrál docela agresivně a vabank.

A pak je potřeba taky vzít do úvahy to, že v televizi vypadá hra daleko pomaleji než v reálu. Ono i to pinkání jsou ve skutečnosti docela pecky...
Reagovat
Vojtiik
Simonova hra mi taky leze krkem, naprosto.. Ale z objektivního pohledu, je to velice komplexní hráč, silný z obou stran, s dobrou mezihrou ze zadní lajny a výborným pohybem, ale hlavně jde o to, že je obrovský tenisově chytrý. Ví, kdy stačí pinkat, vycítí situace, kdy může jít do tlaku a zatlačit a hlavně je jeho hra hodně nečitelná, je schopný překvapit z většiny úderů, které hraje, má velmi variabilní a netradiční volbu úderu, kterou snad u jiných hráčů ani nevidím, proto dělá takové problémy nejlepším (dost dobře nevím, jestli jsem slovy vystihl, to co cítím)... zkrátka, ačkoliv je to nudný pinkalista, jeho hra je jiná, než u ostatních pinkalistů
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Simona.
Prej hrál Vik hodně dobře. Taky se mi dařilo. No, to by bylo velký překvapení, kdyby Fedex přešel přes Joa.
Reagovat
kada.tom
Federer padne ve ČF s Tsongou, pevně tomu věřím!
Reagovat
spaniel
Na to čemu veris, hází každy bobek.
Reagovat
brixner
Bobek, bobeček, bobánek...Jojo, Simon dostal bóbika, ale stát na druhé straně někdo jiný, myslím, že by šel dál, jeho výkon zase tak tragický nebyl!
Reagovat
a.magerova
Ale i tak mám pořád i Simona ráda :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
Mám ale raději studiovou verzi, tady naživo mi rvou uši :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, pěkně
http://grooveshark.com/#!/playlist/Simon/87167344
Reagovat
a.magerova
Kdy si uděláme hudební večer?
Reagovat
smazaný uživatel
jojo.
Kéž by jako Řehoř s Alžbětou v Nemocnici. Můj tajný sen.
Reagovat
a.magerova
Můj taky :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bychom měli :)
Tady je moje ochutnávka - http://grooveshark.com/#!/playlist/Classics/68901460
Reagovat
a.magerova
Souhlasím bez výhrad, jo doufám že máš i ruské klasiky :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
šup sem s nima. v nich se neorientuju :(
Reagovat
a.magerova
No já taky moc nééé, ale vím, že maj dobré "kousky", ale pevně věřím, že spolu TO nějak zvládnem :-)))
Reagovat
Pe3k
This remarkable quarterfinal streak still continues!
Reagovat
Denis92
to nam este musel spravit take nervy na zaver? :)
Reagovat
a.magerova
Chtělo by to teď nějakou dobrou radu zdravotníka či babky kořenářky, co s vysokým tlakem a tepem :-/
Reagovat
anajka
Teraz je všetko tak, ako má byť.
Ďalšie sklamanie /po tom včerajšom súkromnom/ by tento víkend vymaľovalo na čierno.
Dráma až do poslednej loptičky.
Reagovat
smazaný uživatel
Čus. Dal jsem teď na Simona :)
Reagovat
spaniel
Gratuluji :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za kurz 50 to tak nebolí, kór když jsem pak jistil :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je kurt číslo 1 televizní? háčka hrajou první zápas od 11. hodiny
Reagovat
kada.tom
je televizní, přenos by tedy měl být - možná i na ČT :-)
Reagovat
PetaM
Jupí jupí jupí! :D Jestli zase budu vstávat zbytečně, tak už budu opravdu naštvaný :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je paráda.. jsem zítra doma, tak si to užiju.. :-)
Reagovat
PetaM
Ještě, že už mám týden za sebou maturu a můžu se plně věnovat sledování a fandění našim holkám :D Konečně snad uvidím po dlouhé době Háčka v akci :)
Reagovat
tommr
pokud se na jedničce budou hrát jen čtyřhry tak z ní můžou kamery stáhnout. Dneska jsem si žádnýho přenosu z jedničky nebo dvojky nevšim. Debly se pokud se dobře pamatuju vysílají až od semifinále kdy už se hrajou na centrkurtech ...
Reagovat
smazaný uživatel
co???????? já chci vidět háčka!
Reagovat
PetaM
Já jim dám takové stahování kamer z kurtů, že to ještě neviděli. Ať je tam nechají. Zbytečně se namáhají a lidé ztrácí čas. Jen ať tam hezky zůstanou ... :D :D :D
Reagovat
Vojtiik
ty kráso, ja se tady nervuju a ten zmetek se tam přitom baví a usmívá se, to není možné :D
Reagovat
a.magerova
No tak to je dobře, že se nervujeme my a Roger to v klidu a pohodě dohraje, ne :-)))
Reagovat
brixner
BREAK !! Rogu, makej, půjde to ! Připadá mi, že u vítězných bodů Simona, je reakce publika trochu vlažnější, než v případě Rogera! Myslím, že ho tu mají rádi! A "divná" Sara to otočila...To jsou ale věci!
Reagovat
Denis92
anoooooooooo!!pod ROGER!
Reagovat
Roger_Federer
suarez ješte bojuje, je ted vyborna.. Kdo by to řekl, když jsem ji předlety videl poprve nevypadala ani na prvni 100.nekdy
Reagovat
tito
Opravdu výborná hra od ní. Kdo ví, třeba udělá jednou pořádnou ránu. Když mohla Francesca...
Reagovat
Denis92
tak toto je ten Roger ktoreho chceme vidiet! Come on!
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.centrum.cz/foto-narodni-tym-v-praze-na-obed-prisel-i-stepanek/r~74742604cb9711e2a6070025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=A&utm_term=position-4
Reagovat
brixner
Teď srovnat nohy, zápěstí, hlavu a jdeš dál!!! Musíš!
Magerko, díky za radu, já jsem spíš tak na to vaření, než net:-) Ale budu si to pamatovat! A co takhle sladké? To já mohu také, i když mých 80kg tomu moc neodpovídá;-)
Reagovat
a.magerova
No sladké především, na to mě dostane každý ;-)
http://e-flowers.cz/data/eflowers/produkty/ferrero-rocher-bonboniera-200g.jpg
http://www.nejkrasnejsidorty.cz/wp-content/uploads/2013/04/cokoladovy_dort_s_jahodami%202.jpg
Reagovat
brixner
Miláčku, nedělej mi chutě!!! Ten dortík bych si dal, fakt! A promiň to přátelské dělení s Tebou-40:60(samozřejmě v můj prospěch, muhehehe) Tak jsem si udělal aspoň kávičku, slaďoučkou, s pěničkou, na počest Rogérka:-) Vyhraje ! ! ! ! !
Reagovat
a.magerova
Kávu nepiju vůbec, takže jsem si nalila kohoutkovicu :-)))
A zhluboka dýchám!!!
Reagovat
brixner
No, já piji také jen takovou tu slabou rozpustnou "chcandu", jak říká můj kamarád. Včera jsem si koupil broskvomangový čaj, toho piji litry, ale pytlík do normálního hrnku je málo=ošizeno, jak jinak!***Máme to 4:1, to už by Rog pustit neměl!
Reagovat
spaniel
Tak ted pokracovat ve stejném duchu. Konečně se uvolnil a trefuje míč ciste a volne, obrovsky rozdíl. Ted aby zas nezatuhl. Dobre, ze podává první.
Reagovat
smazaný uživatel
Simon teraz dostane na Picu!
Reagovat
Denis92
Roger nesmies prehrat!! Este aj divaci Ti fandia viac ako Simonovi :)
Reagovat
spaniel
Breakpoint. Je cas otočit vývoj. Allez!
Reagovat
a.magerova
Rogere!!!! Musíííš!!!!
Reagovat
brixner
Začíná otáčet, takže klid! Vyhraje, vím to!
Reagovat
spaniel
Podobne jako jejich zapas na AO. Doufám ze i se stejným koncem.
Reagovat
a.magerova
Jj přesně si ten zápas pamatuju, a mám úúúplně stejné bolení břicha jak tehdy :-/
No tak Ufff 2:2 :-))))
Reagovat
carolyn
máte někdo link jinej než sportlemon? díky! chci mrknout co se tam děje :-)
Reagovat
Denis92
kua to bol FH..COME ON!!
Reagovat
smazaný uživatel
nechci, aby vypadl... chci aby ho ve finale ponizil Rafa nebo Novak. :(
Reagovat
Denis92
neverim,ze Simon dokaze hrat este lepsie ako hra teraz
Reagovat
smazaný uživatel
je podle vas vracec a pinkalista... jasne elegofanatici... 24 winneru. xD :D
Reagovat
Malda
Lidi uklidněte se, Federer to určitě ještě otočí. Simonovi ta hra nevydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Federerův BH bych označil za extrémně trapný.. takový Tommy Hass či Richard Gasquet v 10 letech. :-)
Reagovat
dadaft
Reagovat
tito
se skvěle vrátila do zápasu proti Karličce. Prohrávala 5:7, 2:4 a Carla nedávala moc prostoru svou bezchybnou hrou. Chápu, že teď se většina soustředí na Rogera, ale opravdu jsem si myslel, že to již Sára nemá šanci zvládnout. Drama pokračuje..
Reagovat
Roger_Federer
ja na to koukam, Suarez mi dohrava nadherny tiket..Zkusil jsem ji, škoda, že to nedotahla,
Reagovat
tito
Škoda těch tří neproměněných brejků za stavu 1:3. Teď už je asi dohráno. Ale každopádně Karlička opravdu nenudí.
Reagovat
smazaný uživatel
Žile, ještě jeden!
Reagovat
Roger_Federer
Bež si hrat ze satelitem a nezlob tady..
Reagovat
smazaný uživatel
Rožírku, nebuď legrační. Všechny potřebné satelitní pozice mám na kvalitní sestavě dávno nastaveny.
Reagovat
Roger_Federer
jsi jistej? Nechtelo by to rači zkontrolovat a přenastavit?
Reagovat
spaniel
Mroz je vymetenec, ani se s nim nebav. Ten potrebuje prenastavit mozek.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer to v pohode otoci
Reagovat
smazaný uživatel
jsou dve varianty

1) Federer prohraje tragicky hrajicim tragedem... ostuda
2) Federer otoci zapas s tragicky hrajicim tragedem ... stejne ostuda pro Federera :) :)... svycarsky traged ma stesti, ze hraje s jestevetsim tragedem nez je on sam :-)
Reagovat
Roger_Federer
No ja bych ješte doplnil, že zdejši traged, komentuje tragickou hru dvou tragedu..
To je tragikomedie..:)
Reagovat
Denis92
nerozumiem,nechapem..co sa to KUA deje? ako tak ZRAZU moze uplne prestat hrat?
Reagovat
smazaný uživatel
asi ma yebneeeeeeeee
Reagovat
Vojtiik
Vysvětlete mi někdo ten pád, nebo k čemu tam došlo, ja to neviděl, ale z ničeho nic uplně změna rytmu, strach, křeč... co to je?
Reagovat
Pe3k
Nechtíc si strčil raketu pod nohy a upadl. Pak se psychicky sesypal, i když sem u nic nestalo. Simon je vrací a tomu stačí...
Reagovat
Stan_Borowitz
Málem si zlomil kotník a dostal strach.
Reagovat
spaniel
Nene, kotník nic, vytrepaval si pak par gemu zápěstí. Ale spis ho to jen rozhodilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Simon je traged cislo 1 a teraz toto

mna yebne
Reagovat
anajka
Čo sa to deje? Veď Roger sa prestal pohybovať.
Hádam ho nepošle domov nejaký Simon,ktorý je ešte väčší uspávač ako Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
mozna se prestal pohybovat proto, ze ma stolici v konecniku - strach z Rafy a Novaka :))
Reagovat
brixner
Tobě hrozí nejspíš přetlak stolice v hlavě ! Ale rád se dozvím o trávících procesech u Rogera, tak co dál tam máš? Škoda, že Ti nebudu moci s láskou položit stolici na rohožku, až Roger vyhraje:-) Udělal bych to s láskou, ty jeden konečníku:-)
Reagovat
smazaný uživatel
mozna ti mohu nabidnout dalsi vysvetleni... pro tebe vice racionalni xD

Zdrava strava = casta stolice xD xD ... kdyz je Drozer ten profik, tak... :D :D
Reagovat
brixner
Chlape(nebo?)-srovnej si myšlenkové pochody, jsi dnes nějak chaotický! Kromě luštění Tvé SMS štiny mě nebaví ani přemýšlet o tom, co že se Ti ztovna urodilo v hlavě, takže, prosím, klid a hezky spořádaně fandi panu Federerovi! BTW-Brože na Tebe:-))
Reagovat
brixner
Nevím, jak se to mohlo stát...nějak jsem u TV usnul s myšlenkami na to, jak plním Magerce právo první noci a zahrnuji jí svým veškerým umem...z oblasti kulinářského čarování-jak jinak, žáno:-))A teď se dozvídám, že Robredo vyhrál?? Není to nějaký zpravodajský šotek??? No, řeknu Vám-jsem mírně šokován, ale velmi mile překvapen, ten chlap má ale formu, protože tohle už není jen o štěstí ! Proti Davidovi nevím, nevím, každopádně tento zápas budu očekávat s napětím!
Serena-po pravdě-moc jí nemusím, ale hraje úplně jiný level oproti zbytku "pinkacího" světa, takže výsledek se dal očekávat. V 1.setu byla Vinci jako párek na roštu, kterým Serena ležérně otáčela, pak přišlo pár světlých okamžiků a HM...ÉÉ-Vinci jede, bohužel, domů. Teď na Serenu jde Kuzna, jak psal Tommr-je to možná poslední hráčka, která by mohla Serenu zaskočit a já osobně v to doufám! Magerko, hezký pozdrav z Plzně a Vy ostatní, pokud můžete, informujte, jak to mydlí Roger, jsem bez příjmu...Brix
Reagovat
a.magerova
No tak to se na Tebe moc těším, ale mám špatné zprávy Roger 6:1, 4:6, 2:5 :-/ Hrůůůůza!!!
Reagovat
carolyn
Roger spadl a natloukl si koleno, nebo nevím
Reagovat
brixner
Safra, safra...Čtu tady něco o snad nějaké kolizi-takže? Nevíte někdo o nějakém linku na Rogera? Mám pouze net:-(
Reagovat
a.magerova
http://www.sportlemon.tv/c-4.html
Reagovat
brixner
Miláčku, moc děkuji, musím použít konečně CTRL+D! Máš u mě dobré papú! Ale pozor, dost pepřím;-)
Reagovat
a.magerova
Mě neodradíš od své kuchyně :-)))
Pepř a chilli papričky to je moje.... a čím víc tím líp :-P
Reagovat
brixner
Jsem asi trošku pozadu...Dá se nějak vypnout úplně chat vpravo od obrazu? Prostě mi to tady pořád ťuká:-)))
Reagovat
a.magerova
Ťukneš na ten repráček a dáš yes.
Reagovat
carolyn
ještě že tu Magerku máš!! :-)
Reagovat
brixner
No jo, je milá a znalá věcí! Repráček, dortíčky, Rogérek...moje krevní skupina:-) Nevíš-je vdaná ?;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se ti splnilo tvé přání. Simon se zvedl a zápas už není tak nudný... určitě skáčeš samou radostí až do stropu. xD xD xD Pe3k Pe3k :D :D :D
Reagovat
Denis92
Simon ten traged..teraz predvadza toto? mna yebne
Reagovat
Denis92
Simon ten traged..teraz predvadza toto? mna yebne
Reagovat
kada.tom
Simona rád nemám, ale Federera nesnáším!
Simone, pojď!!
Reagovat
brixner
Chápu, že Roger Ti musel velmi, ale velmi ublížit...Ale až bude zdravit diváky, vítězství mu odpusť - OK? Roger Tě za to odmění v neděli pohárem:-))...Možná...kéž by! Brix
Reagovat
Malda
No tak tohle zacina vypadat zajimave, jsem zvedaz jestli to Simonovi vydrzi az do konce zapasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked Simon porazi Federera tak ja uz nicomu potom nechapem
Reagovat
brixner
Hele, Cicko, tohle přece nemůžeš myslet vážně?? Roger to dá, uvidíš! :-) Měl by! Musí ! Musí!!! Takže Rogu, udělej další radost strýčkovi Brixovi!
Reagovat
Denis92
jednoznacne najhorsi set od Federera na turnaji..zacinam mat trocha obavy co nas caka
Reagovat
spaniel
Ten pad jej vyvedl z míry a stalo ho to set. Ale hrál hodne pasivne, snad se ted vrati ke své hře a nenechá Simona dostat se na kone.
Reagovat
Denis92
az ma clenok zabolel :/
Reagovat
Denis92
tak to bol uder dna od Rogera :)
Reagovat
a.magerova
Tak ještě 2 sety ať mám klid :-))
Reagovat
Pe3k
Ten míč kolem sítě to byla fakt pecka. Jiank Simon hraje zle a zápas mě moc nebaví. Tsonga každopádně je pro Rogera velká hrozba.
Reagovat
anajka
Simon zatiaľ v každom zápase prehral prvý set a v prvom zápase dokonca dva, takže on sa postupne rozohrá.
Roger to nesmie podceniť a takto sústredený musí zostať až do poslednej loptičky.
Reagovat
Denis92
Tsongu sa obavam od zaciatku turnaja.Na ceste do finale je to najvacsia hrozba
Reagovat
Vojtiik
Oléé rogi, připřavil si SP jako král a konečně proměnil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale samozřejmě Allez Tsonga, konečně je venku i druhý srbský vřed.
Reagovat
gigin
Brzo tě nakopu do řiti!! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš, oslavíem spolu výhru jediného normálního Srba :D
Reagovat
carolyn
Tragéd je venku? :-D
Reagovat
gigin
Tom: Ok! :DDD
Carolyn: Jo je. Jak jsem řekl, musel jsem ho poslat domů. Mám ďábelský plán :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga Rogera stejně na antuce neporazí, moc bych tomu nevěřil. Roger si prostě dojde do finále.
Reagovat
a.magerova
tomasinho :-)))
gigin :-(((
Reagovat
carolyn
gigine - já ti ten plán už dostanu z hlavy :-P
Reagovat
gigin
Jo tomu věřím. Já jsem troubelín a sednu na lep každé :DDDDDD
Reagovat
gigin
Aby mi ty plány nepřekazil Simon.... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro ty pičko, připravils mě o možnost vyhrát fantasy. Dík jak cyp!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mě taky naštval kvůli Fantasy. :D Po dnešku zase pěkně klesnu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v háji, díky Světlaně jsem měl šanci, kdyby třeba Franseca klepla Viku a pak MaKiri, tak jsem mohl pomýšlet na triumf. Jenže teď všichni okolo mě dostanou 14 bodů za Robreda.
Reagovat
Mayo
zapnite si Eurosport, akurát baví tenisový umelec
Reagovat
Denis92
COME ON Roger ! Pod mi spravit naladu :)
Reagovat
Mayo
Almagro je fackovací panák
Reagovat
smazaný uživatel
Další promrhaný grandslam ze stavu 2:0 a brejku ve třetím setu.
Reagovat
smazaný uživatel
brejk aj vo 4 aj 5 sete
Reagovat
smazaný uživatel
Heyy a teraz Robredo prehraa s dajakym Lackom pozname take odrby je to trapne
Reagovat
tommr
to by se ten Lacko nejdřív musel dostat do čtvrtfinále GS. Ted Robreda čeká Ferrer a s ním vypadnout by nebyla žádná ostuda ...
Reagovat
Denis92
Tsongu sa vo stvrtfinale velmi obavam..Roger bude muset predviest skvely tenis
Reagovat
spaniel
Jj, bude to mít těžké, Jo je ve forme. Ale nejdriv Simon :)
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro je DEBI.L a Robredo este väcsi
Reagovat
spaniel
Uz zalez chudáčku. Dej se raději na fotbal.
Reagovat
smazaný uživatel
cigan Almagro, no nechcelo sa mu :)
Reagovat
carolyn
seš normální!!!!!! kdo je u tebe cikán!!! se uklidni
Reagovat
Mayo
tak keď sa človek pozrie na Almagra tak to je proste tutový cigáň
Reagovat
carolyn
jo? podle čeho soudíš símtě??
a co rafa a nando a další????
Reagovat
Denis92
velky potlesk pre Robreda..neviem kedy naposledy sa stalo aby hrac 3x po sebe otocil z 0-2 na sety
Reagovat
smazaný uživatel
a to bol este breaky dole s Almagrom ale co uz David mu nalozi
Reagovat
a.magerova
Ty jsi má Láska, Ty jsi můj sen!!!!
Reagovat
spaniel
:) líbí se mne jak je dojaty. Moc to pro dědka znamená.
Reagovat
a.magerova
David vs Tommy
Reagovat
carolyn
David!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Robredo hral neskutocne nechapem jak je toho schopny

asi doping
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co nato povedat vyhravat 2:0 v 3 byt break hore vo 4 byt break hore v 5 byt break hore a prehrat???

mam dost
Reagovat
dadaft
tak jsem se bál, že nestihnu začátek odpoledních ženských zápasů, ale koukám, že z toho Robredo zase dělá kovbojku a stihnu vše. ))
Reagovat
smazaný uživatel
No, jen aby se Ana dostala na kurt ještě dneska... Doufám, že ten Almagro vyhraje a jestli ne, tak ať si mě nepřeje. Další obrat Robreda by znamenal, že ve Fantasy lize budou mít všichni kolem mě body a já zase prd. :D
Reagovat
dadaft
myslím, že Anu čeká dneska velký test - měla by potvrdit, že chce do desítky, která se teď nenápadně vylidňuje, a Agu porazit...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, že by to mohlo vyjít. Myslím, že Ana má na antuce proti Agnieszce větší šanci než třeba na betonu. Je ale fakt, že Aga se teď na antuce asi taky zlepšila... No, jak už jsem psal. Z posledních pěti vzájemných zápasů Ana neuhrála ani set, tak doufám, že dneska uhraje dva. :)

Ježíš, ten Almagro je vocas... No aspoň, že už skončili. Robredo potřetí za sebou otočil z 0:2 na sety. To je fakt síla. :D
Reagovat
carolyn
se nedivte Almagro takhle hraje skoro pořád, mě už to nepřekvapuje, naopak by překvapil, kdyby to v 5. dal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No, a pak že se to děje jenom u holek... :D
Reagovat
tommr
Almagro je takovej král malejch antukovejch turnajů, ale když přijede na GS tak je sotva poloviční ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ON NEVIE PODAVAT CO JE HUJ
Reagovat
smazaný uživatel
3 . 3
Reagovat
Denis92
naaaaaadherna vymena
Reagovat
smazaný uživatel
Kebyy som mal podane na Almagra nejaky väčši obnos penazi ja by ho asi zabil az prilis cudny zapas
Reagovat
Denis92
Almagro to opat dokazal :D viedol o break a za dve hry na podani o break prehrava..kua
Reagovat
Denis92
Almagro to opat dokazal :D viedol o break a za dve hry na podani o break prehrava..kua
Reagovat
carolyn
jak hraje Tragicki? díváte někado na něj??
Reagovat
smazaný uživatel
na Almagra?
Reagovat
spaniel
Caro: ja se dívám, hraje dobre, ale na Tsongu nemá zbrane.

Cico: nesazej, kdyz to neumíš a hlavně kdyz na to nemáš nervy. Kdo tady ma číst ty tvoje tupě výlevy? Bez si s tim do zdejší obdoby pomocné skoly, do diskuse.
Reagovat
carolyn
néééé na Troidu :-D
spaniel dík, Tsonga to dá
Reagovat
gigin
Souhlas!! Aj s Vikem aj s tím cickem tady...
Reagovat
Denis92
neskutocneeeeeeeee
Reagovat
smazaný uživatel
a ten 3 breakball to co bolo dpc
Reagovat
Denis92
takto dobre Robredo nehral uz velmi dlho
Reagovat
smazaný uživatel
A teraz zadzigal 2 breakbally mna yebne
Reagovat
smazaný uživatel
AZ prilis okate to je toto som este nezazil fakt a uz som vela zapasov videl
Reagovat
Denis92
je to korunovany chuj
Reagovat
Denis92
a pozrime sa nato,ako to Almagro posere aj po 3x :D
Reagovat
carolyn
má vypadnout ted nebo pak s Davidem :-))))
Reagovat
Denis92
dufam,ze az s Davidom :)
Reagovat
carolyn
ahá tiket :-D
Reagovat
smazaný uživatel
a zas radsej nic nepisem
Reagovat
spaniel
Troicki me neprestava udivovat, je z nej bojovník a hraje fakt pekne. Je ale videt, ze Teonga je jeste o level vys. Druhy set pekny tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro je neskutečný labil. Letos na AO měl na lopatě Ferrera a nakonec to v pěti setech projel. Dnes možná zopakuje totéž.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved to je uplne nepochopitelne prehrat na takom turnaji takkky zapas uz skoro vhratyyyy

no coment
Reagovat
smazaný uživatel
trochu som predbehol lebo este neprehral ale aj tak
Reagovat
carolyn
u nej je to normální, vzpoměn na AO s Ferrerem. Almagro je labil a tohle dělá často.
Někdy bych chtěla vědět co se mu děje v hlavě
Reagovat
Denis92
Almagro ty si neskutocny nimand..dva sety po sebe spravis presne to iste..vedies o brejk 4-2 a nakoniec to totalne zoseres a prehras 6-4..uz je mi uplne jasne ze 5.set vyhra Robredo
Reagovat
smazaný uživatel
este treba verit ale je to az az prilis okate

uz s tym Monfilsom to mal nahnute a teraz ked to Robredo vyhraa tak ja uz nicomu nechapem
Reagovat
carolyn
Já už přestávám věřit, na to Almagra už nějaký pátek znám :-/
Reagovat
smazaný uživatel
To je korunovany huj uplny kok..ot
Reagovat
smazaný uživatel
To je kok o.t
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro teraz to uz nepokaz
Reagovat
Denis92
dojebabral to zas
Reagovat
carolyn
ten to projede a bude další set :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Robredo uz ma neyeb
Reagovat
carolyn
sem ti říkala, že to bude drama
Reagovat
Denis92
tiez mas podane na Almagra? :D
Reagovat
carolyn
Berdycha a Almagra na tiket může dát jen blázen, anebo jo, možná ten kdo už se z těch jejich zápasů zbláznil :-DD I když Brdych se už trošku srovnal
Reagovat
carolyn
Myslíte že bude 5 setů?
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro vyhra a nemam ho na tikete
Reagovat
Denis92
ja budem rad ked to Almagro urve uz v tomto sete..kde bere Robredo tie sily?
Reagovat
smazaný uživatel
neviem sa rohbehol riadne jak nadopovany vyzera
Reagovat
smazaný uživatel
Pane Bože Almagro robis to iste co Monfils darujes to zbytocne Robredovi
Reagovat
Denis92
dufam,ze Robredo sa nechysta na dalsi comeback zo stavu 0-2 :)
Reagovat
carolyn
tak už to u něj bývá a u Almagra též, ten když to má skoro vyhrané ve 3 pak vyteče v 5ti :-)
Reagovat
a.magerova
No tak já v TO pevně věřím, že Tommy zabere a dotáhne zápas k vítězství a mé velké spokojenosti!!! :-))
Reagovat
carolyn
Ale jsou ti španělé hluční, řekla bych skoro jak rusky :-DD
Reagovat
carolyn
nechtoho! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a Katka S. konší v 1.kole RG juniorka :(( to né
Reagovat
smazaný uživatel
končí*
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem z toho smutný. Od té Prahy se jí nějak nedaří. :( No ale to se prostě stává... Těžko může člověk hodnotit, když ten zápas neviděl. Možná to bude tím, že antuka nesedí Katce jako beton. Aspoň ty výsledky na ní bohužel nejsou takové, jako byly předtím... Co se dá dělat. Katka k tomu určitě něco napíše na FB a věřím, že se z toho poučí. Je pořád mladá a pár nevydařených turnajů nic neznamená... Předpokládám, že bude hrát i juniorku ve Wimbledonu a tam to bude mnohem lepší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A napíše pravdu? Má smysl na fejsbůku účelová matoucí vyjádření, polopravdy a lži sportovců číst? Prober se! V životě bych tam nevlezl. Kačka má v nejmíň vhodnou dobu krámy, je nezkušená a ještě se s těmi problémy neumí vyrovnat.
A šášo, píše se Kuličkova. Anglické přepisy ruských jmen v českých textech používají jen ignoranti.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, Péťo? Běž do pr... :D

Já FB taky nemám, ale to neznamená, že bych si na něm nemohl číst, když má někdo veřejný profil (sportovci ho zpravidla mají). Katka tam občas popíše, jak ten zápas vypadal. To mě právě zajímá...
Reagovat
carolyn
ty tady 5 let meleš něco o krámech ani nemáš tucha že v dnešní době se tomu dá v pohodě vyhnout a natož sportovkyně se tím jistě nebudou zatěžovat. Takže tyhle tvé "znalosti" jsou pěkně mimo mísu
Reagovat
anajka
Katka Siniaková prehrala prvý set. Tak držte palce nech to ešte otočí,veď prišla vyhrať GS.
Sestra Anny Karolíny Schmiedlovej Kristína, vyhrala prvý zápas a vyradila nasadenú štvorku.
Reagovat
tommr
Katce se v poslední době nějak přestalo dařit. Myslím si, že byla chyba, že na ten GS vůbec jela ... :)
Reagovat
Karl
Katka bohužel končí. Snad něco pěkného uhraje alespoň v deblu. Los zatím není, zajímalo by mě, s kým bude hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
A co měla asi tak dělat? Řekl bych, že všechny nejlepší juniorky se tohoto grandslamu zúčastnily... Jediným důvodem k neúčasti mohla být horší forma z posledních turnajů, ale kdyby měly na grandslamy jezdit jenom hráčky ve formě, tak se může rovnou začínat od 3. kola... Navíc tohle je asi poslední rok, kdy se Katka zúčastňuje juniorských GS. Prostě to zkusila a nevyšlo to. Mě samozřejmě moc mrzí, že skončila už takhle brzy, ale přijdou další turnaje a věřím, že to bude lepší.
Reagovat
tommr
když už se jednou rozhodla pro přechod mezi dospělý tak už u toho měla zůstat. Takhle si jen udělala ostudu ...
Reagovat
EllNino
Ono ta její soupeřka je na tom podobně jako ona ...koukni se jaký má letošní výsledky ;) zase taková ostuda to není :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť Katka tam není sama, kdo hraje juniorský GS a přesto už má nějaké zkušenosti z dospělých turnajů (Townsend, Bencic). A proč ostudu? Je to sport a každý někdy vypadne v 1. kole... Nechápu, proč máš pořád tendenci nazývat něco ostudou ("výkon Petry byl ostudnej", "Katka udělala ostudu" apod.). Já teda slovo "ostuda" ve spojení se sportem používám hodně málokdy, protože si pod ním představuju něco úplně jiného než sportovní prohru...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsem se dozvěděl, že Kulichkova byla letos v semifinále juniorky AO, kde prohrála s Anou Konjuh až ve třech setech...
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Australian_Open_%E2%80%93_Girls%27_Singles

Bilanci má letos asi hodně dobrou a když se podívám, jak nedávno hrála v Istanbulu, tak tam porazila hráčky, které jsou určitě známější než ona... Pak ale nechápu, proč není nasazená.
http://www.tenisportal.cz/hrac/kulichkova/
Reagovat
EllNino
Taky mě to zaráží :D Trochu smula na los, ale tak to prostě je no ...uvidíme jak to Kátě půjde na trávě ;)
Reagovat
EllNino
Taky mě to zaráží :D Trochu smula na los, ale tak to prostě je no ...uvidíme jak to Kátě půjde na trávě ;)
Reagovat
tommr
sorry, ale pokud někdo vyhlásí, že si na juniorku FO odskočí pro titul a vypadne už v prvním kole jako to udělala Katka tak to ostuda je. Navíc úplně zbytečná, protože ani případnej zisk juniorskýho titulu by pro ní neměl žádnej praktickej význam. Podívej se třeba na sestry Plíškovy - koho zajímá, že vyhrály juniorský GS, když se jim mezi dospělejma nedaří? Katka by se měla plně soustředit na přechod mezi dospělý, aby nedopadla právě jako sestry Plíškovy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je napsané na wikipedii: "Kulichkova was ranked the number three junior tennis player in the world in May 2012."
http://en.wikipedia.org/wiki/Elizaveta_Kulichkova

Takže ještě před rokem byla třetí a teď jsem našel, že je 39. To je docela zajímavé...
Reagovat
smazaný uživatel
A co má jako říkat? Že tam jede na výlet, nebo co? Nasazená hráčka č. 3 má logicky vysoké cíle. Že se to někdy nepovede, to je druhá věc... Ty uvádíš příklad s Plíščaty, ale trochu zapomínáš na to, že ony vyhrávaly juniorské GS, když porážely třeba o dva roky mladší holky (např. Lauru Robson). Katka hraje pořád se stejně starými, takže to je trochu něco jiného...
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro super
Reagovat
smazaný uživatel
Svetlana parádně, mco pěkný zápas, navíc mi pomohla udržet jakéž takžé šance uspět ve fantasy, 14 bodíků se bude hodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáte někdo na Serenu? Jsem zvědavá, jestli ji Vinci potrápí..
Reagovat
tommr
potrápit jí může, ale doufám, že nakonec zase vyhraje Serena. Vinciová má u mě příliš mnoho vroubků za to jak letos ničí naše hráčky a navíc patří mezi 3 tenistky, který ještě můžou teoreticky předstihnout Petru ... :)
Reagovat
Padme
Serena je přechod mezi ženským a mužským tenisem. Obdivuji jakoukoli hráčku, která s ní dokáže odehrát vyrovnaný zápas natož vyhrát.
Reagovat
petrulinka
Tak já se budu dívat, až mě můj drahý muž pustí k televizi, protože teď tam má motorky. Čili se jen koukám na live score. Vinci nefandím, nemám ji ráda, a to nejen proto, jak poráží naše holky, ale pro ty její velmi nesympatické gesta, které na ní prostě nesnáším. Ale já nemám ráda většinu italek, výjimku tvoří pouze Flavia. Takže Sereno hurá do ní!!!
Reagovat
pepin
Tak zatím podle předpokladu. Serena prostě to první podání dá 9x z 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Je někdo, kdo u tebe nemá vroubek? :)))) zatím bohužel jednoznačné, takže se drama asi konat nebude.. hodně hráček si oddychne, až Serena přestane hrát :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to máš doma těžký teda :))) Já nemám Italy vůbec ráda, takže mám jasno :) I když se zase vracím k Petře, letos se Serenou sehrála pěknej zápas.. vloni ji tuším vyřadila Angie ne? /už fakt ztrácím přehled/ :)
Reagovat
a.magerova
Základem šťastného vztahu je mít doma tolik TV a PC kolik je členů v domácnosti, věř zkušené a šťastné, nemusím mít 20 zlatých prstýnků, ale svou TV a PC jo :-))))
Reagovat
tommr
jj zatím to má Serena plně pod kontrolou. Když potřebuje tak tam flákne pořádnej první servis a Vinciová je nahraná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,přesně :))) Já považuju za šťatný vztah, když manžel odjede, dítě se udá a pes usne.. :)
Reagovat
Padme
Koukám, že se mám co učit :D Televizi zatím nemáme ani jednu, ale na 2 PC se pracuje ;)
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou, jsme 4 a máme 4 velké televize. A je klid.
Reagovat
a.magerova
Jsem ráda, že zkušení se mnou souhlasí a mladí si, doufám, vezmou ponaučení!!!
V tomto opravdu DOBRÁ RADA NAD ZLATO :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro bude to tazke ale das toooooooooooooooooo!
Reagovat
carolyn
No zatím je to boj
Reagovat
smazaný uživatel
je to vyborny zapas
Almagro musi byt trpezlivy
Reagovat
carolyn
noooo, tak to u něj nevím,nevím, víš jak to má s hlavou, to je nervy s ním vždycky!!
Reagovat
smazaný uživatel
viem ale ina sanca tu neni Robredo ma aj stastie zatial a aj bojuje
Reagovat
MarcelPersch
ale ty jeho loby jsou luxusni :D
Reagovat
brixner
Fakt moc hezký jednoručný tenis, na tohle se dá rozhodně koukat lépe, než na avizovanou Serenu, ač proti ní nic nemám. Jen mi její styl nepřipadá ničím zajímavý, ani to její opěvované otevřené postavení. Fandím Robredovi, jen nesmí odejít fyzicky, už otáčel 2x z 0:2 a to se může někde podepsat. Vypadá to na dlouhý boj!
Reagovat
Denis92
Ako tipujete zapas Radwanska - Ivanovic?
Reagovat
smazaný uživatel
penaze by som do toho nedal ale asi 1
Reagovat
Denis92
ja som praveze dal na Anicku :)
Reagovat
smazaný uživatel
na zeny moc nedavam lebo su velmi nevyspitetelne
Reagovat
Denis92
chapem..vcera mi Kvitova od.ebala 40?
Reagovat
Denis92
40eur
Reagovat
smazaný uživatel
tak ju uz vobec nedavam to radsej NHL
ale Kvitovu mozno na Wimbledone akuaim dat
Reagovat
brixner
Kuzna má naprosto skvělý outfit, fakt se mi líbí ! ! 4:1, snad to už nepustí, mám jí docela rád. Kerber nehraje zle, ale kde jsou ty časy přesné antukové hry Anke Huber...
Reagovat
tommr
Kuznetsovová mi hrou i výsledky hodně připomíná Petru takže jí taky fandím. Má to dobře rozehraný, ale bojím se, aby to v závěru ještě nějak nepohnojila jak je jejím dobrým zvykem ... :)
Reagovat
brixner
No, pokud máš na mysli tento zápas, tak je to už v suchu, ale to jistě víš. Teď v tom trochu plavu, ale v dalším kole jde Kuzna na vítězku Serena-Vinci? Nejspíš to bude Serena, v tom případě bude Kuzna muset vytáhnout svůj top výkon!
Reagovat
tommr
v době kdy jsem psal můj příspěvek ještě nic jistýho nebylo a jsem proto moc rád, že to Kuzentsovová dokázala dotáhnout ... :)
Jinak jsi to trefil - v dalším kole Kuzentsovová opravdu půjde na vítězku duelu Serena-Vinci což bude na 99% Serena. Pro Kuzentsovovou to bude těžký, ale jestli je nějaká tenistka, která by mohla Serenu na antuce zaskočit tak je to právě Kuzna. A pokud by se jí to povedlo tak by měla cestu do finále hodně otevřenou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Všechno mám naštudované, neboj :))) Ale díííky..
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po třetím kole na FO (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že hráči se dostali do osmifinále a ještě tudíž můžou na FO získat další body):

1.Djokovic (+6775 bodů) *
2. Murray (+3795 bodů)
3. Federer (+2945 bodů) *
4. Ferrer (+1685 bodů) *
5. Nadal (+560 bodů) *
----------------------------------
6. Berdych 4515 bodů
----------------------------------
7. Del Potro (-555 bodů)
8. Tsonga (-900 bodů) *
9. Gasquet (-1425 bodů) *
10. Wawrinka (-1885 bodů) *
11. Cilic (-1945 bodů)
12. Nishikori (-2020 bodů) *
13. Haas (-2110 bodů) *
14. Tipsarevic (-2125 bodů)
...

Tomáš si navzdory vypadnutí v prvním kole a ztrátě 170 bodů zatím udržel svoje šestý místo. Jeho soupeři, kteří zůstávají i nadále v turnaji si ale na něj ještě na FO nahrajou nějaký další body a zvýší tak na něj svůj náskok nebo si na něj sníží ztrátu. Tsonga a Gasquet Tomáše dokonce ještě můžou předstihnout. Tsonga by k tomu potřeboval dojít do finále a Gasquet musí získat titul což není naštěstí moc reálný. O titul si to skoro určitě rozdají Nadal nebo Djokovic a Federer nebo Ferrer ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga se do finále klidně dostat může...
Reagovat
tommr
asi jsem to neformuloval moc jasně. Chtěl jsem jen říct, že pravděpodobnost, že Gasquet získá titul není naštěstí moc velká. V tom, že Tsonga by moh klidně dojít až do finále s tebou bohužel souhlasím - Troickýho porazí určitě a proti Federerovi a Ferrerovi nebude bez šance ... :)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA po třetím kole na FO (čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru, hvězdička znamená, že hráčka postoupila do osmifinále a ještě může na FO získat další body):

1. Williams, S. (+7460 bodů) *
2. Azarenka (+4570 bodů) *
3. Sharapova (+3860 bodů) *
4. Radwanska, A. (+1810 bodů) *
5. Li (+720 bodů)
6. Kerber (+480 bodů) *
7. Errani (+280 bodů) *
------------------------------
8. Kvitová 4435 bodů
------------------------------
9. Wozniacki (-870 bodů)
10. Kirilenko (-1219 bodů) *
11. Vinci (-1375 bodů) *
12. Ivanovic (-1515 bodů) *
...

Petra si navzdory dalšímu nezdaru a velký ztrátě bodů (na FO přišla o 740 bodů) zatím udržela svojí pozici v elitní osmičce. Její soupeřky, který zůstávají i nadále v turnaji si ale na ní ještě na FO nahrajou nějaký další body a zvýší tak na ní svůj náskok nebo naopak na ní sníží ztrátu. Kirilenková, Vinciová a Ivanovicová jí dokonce teoreticky můžou předstihnout. K tomu by ale potřebovaly získat titul což není naštěstí moc reálný. O titul si to skoro určitě rozdají Serena a Sharapovová nebo Azarenková ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga se do finále klidně dostat může...
Reagovat
hatatytla
jak se takový střevo jako Anderson může dostat tak daleko na RG, nota bene když ještě porazí Raoniče. Ten mimochodem nebude nikdy vysoko, možná se nedostane ani do top 10. Nechápu jak o něm někdo může mluvit jako o budoucí světové jedničce. To by tenis musel zabřednout do velký krize.
Reagovat
Pe3k
Ranhojič se tam 100% dostane. Sice zrovna nehraje dobře, ale to v dlouhodobém kontextu nehraje roli. Je 16 a stačí mu menší série úspěchů nebo jeden větší a je tam. Když se tam dostal někdo jako Monaco, tak Miloš se tam dostane taky...Jednička pravděpodobně nebude, ale top 10 je téměř jisté.

Anderson hrál mizerně. S tím se nedá nic dělat.
Reagovat
tommr
Ferrer dokáže donutit k chybám i větší borce než je Anderson. Proti Raonicovi hrál Anderson skvěle a je jen otázka času kdy se dostane do první dvacítky kam patří spíš než Querrey nebo Kohlschreiber ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tito: Vzal jsi mi to z úst. Rafovo hra půjde nahoru.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
brixner
Jojo, sluníčko je super:-) Ale nožky také. Ale stejně-nejkrásnější nohy měla Jelena Dementěvová, to mi nikdo nevymluví!!!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dufam ze vo Wimbledone bude mozne sledovat finale Nadal - Djoko lebo v Parizi to mozne nebude:(((((((((((((

ale moj tip naaa zaciatku sezony bol vitaz Wimbledonu Andy Murray tak uvidime
Reagovat
Pe3k
Zatím pěkná nuda. Každopádně má David asi nejlepší šanci dojít až do finále RG. Ale v případném semifinále s Rogerem asi psychicky selže a ve finále proti komukoliv nejspíše taky.

Nadal by mohl mít vcelku velké problémy s Nisikorim. Uvidíme jak se zápas vyvine, každopádně nečekám, že by se Kei psychicky sesypal. Roger snad lehce porazí Gilese.
Reagovat
brixner
Vím, je to obehrané téma a mlácení slámy...Pamatuji na doby, kdy se ráno kolem 10.hodiny, pustila Česká televize a přenosy z Roland Garros běžely nepřetržitě až do večera! To byla paráda, po setech se "přeskakovalo" na jiné zápasy a dvorce, člověk měl tak nějak dobrý přehled a hlavně NĚCO VIDĚL. Pokud mě paměť neklame, podobně to fungovalo s ostatními grandslamy, snad s vyjímkou Wimbledonu, ale ten byl zase na Eurosportu. Dneska se koupí ubohých 60hodin a ještě se milostivě rozhoduje o nudném golfu...Pokud nějaký dobrák namítne-"no tak si kup programy", tak se jen, mimochodem, ptám-kdo by nechtěl staré doby? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Staré časy nepamatuju, ale fakt se vyplatí koupit placené kanály. Nestojí to moc (my to máme v balíčku s internetem) a naladíš tam, pokud si vybereš sportovní kanály oba Eurosporty (tady skoro nemám výtek), servis už zřejmě nemůže být lepší (od 11 do konce nepřetržitě+Game, set and Mats) no a Wimbledon plus turnaje Masters (včetně Turnaje mistrů) běží na Nova sport, kde občas vysílají i turnaje 250 ( na Wimbledonu tam chybí ten druhý kanál, přece jen jeden program na tolik kurtů v 1. kole je málo). No a turnaje 500 vysílají na Sportu 1, 2. Mně to absolutně vyhovuje, ale kdo má rád ženský tenis si ještě musí nějak obstarat Slovak Sport.
Reagovat
dadaft
Kerber - Kuznetsova
zatím nic moc.
hraje se sice na riziko, ale i tak moc chyb.
Reagovat
dadaft
no, ke konci setu to holky přece jen rozjely. ))
Reagovat
tommr
Kuznetsovová mi ze všech tenistek asi nejvíc připomíná Petru. Velkej talent, kterej nikdy zcela nenaplnil očekávání. Dokáže zahrát skvělý údery, aby vzápětí udělala nepochopitelnou chybu. Její kondice a zdravotní stav taky nejsou ideální. Myslím si, že Petra skončí podobně jako ona ... :)
Reagovat
pepin
Ale no tak, snad nebudeš mít pravdu, to bychom dopadli. Petra se snad zvedne, až vyřeší ty nedefinovatelné problémy.
Reagovat
tommr
rád bych se samozřejmě mýlil, ale zatím k tomu má Petra dobře našlápnuto. Pokud nechce skončit jako Kuznetsovová a jen vzpomínat na dávný úspěchy, tak by se sebou měla urychleně začít něco dělat ... :)
Reagovat
carolyn
co myslíte, mohl by eventuelně třeba až fin??? Chjoo už by si to zasloužil
Reagovat
smazaný uživatel
ja by som mu finale prial ale to by asi musel dat Federera a to sa mi nezda ale kludne ja mu to prajem nech to aj vyhra

aj ked isy vitaz je premna Novak
Reagovat
smazaný uživatel
Každej zápas je jinej, podle mě na to aby porazil Rogera na 3 sty nemá. A ikdyby se mu to povedlo tak potom Nadala ve finále neporazí. Navíc Anderson hraje špatně :-/
Reagovat
carolyn
Jj vím, jen škoda že takový hráč nedosáhne aspon na jednen titul gs a moc šancí už asi ani mít nebude :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vo finale NEbude bude tam Novak
Reagovat
smazaný uživatel
kamarádka: Jn máš pravdu, taky bych mu ten jeden GS přál za to jakej je to bojovník. Na trávě kvůli vzrůstu moc šancí nemá. Na antuce raluje Rafa a na tvrdém Novak.

Cico7: To je dobře že seš si tím tak jistej :-)
Reagovat
tito
Jsi si jistý?
Myslíš, že od Říma zapomněl tenis? Nenech se mýlit. To, co teď Rafa předvádí, není hra, jakou bude hrát v SF.
Reagovat
smazaný uživatel
isty si uz nemozem byt nicim
Reagovat
smazaný uživatel
Tito: Vzal jsi mi to z úst. Rafovo hra půjde nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
ja Nadala neodpisujem len moj tip je Novak
Reagovat
brixner
Tak nějak přemýšlím, komu bych letos vítězství na Roland Garos přál...
Takže fanoušci všech ostatních nechť prominou:
1.Roger...z čistě nejvyšších fans pohnutek
2.Rafa...mám rád rekordy, tenhle by už nikdo nikdy nepřekonal
3.David*...tenhle sympaťák by si titul na GS už zatraceně zasloužil

*teď to "mastí" s Kevinem, ale zdá se, že to má pod kontrolou! Tak snad bude zase důvod dát si po zápase jednu cigaretku:-) Brix
Reagovat
a.magerova
brixner: Souhlasím :-))

A David ať si po zápase dá co chce, ale Ty doufám tuto neřest nemáš?!!!
Reagovat
brixner
No, milá Magerko...Mám jít s kůží na trh? Ale jo, "bonznu" to na sebe...Jsem hodný a milý muž, myslím, že i dost šikovný a v mnoha ohledech i výkonný;-) Ale jediný PITOMEC v celé naší rodině, kdo "tu" neřest má...
Takže raději odbočím...David má slušně našlápnuto do dalšího kola. Zííív...:-)
Reagovat
a.magerova
Tak..... oceňuji, že nelžeš, protože lidi co lžou, ti se mi teda opravdu hnusí. No tak co s Tebou chlapče, no nepotěšils mě, ale..... no a vařit umíš? :-))

David... jo jo ten už to nepustí.
Reagovat
brixner
Pravda, pravda, David jde dál, super ! Výsledek vypadá sice jednoznačně, ale pár dobrých momentů Kevin měl, ale vůbec mu nefungoval bekhend. Ale jak už tady někdo psal výše-je docela možné(pravděpodobné?), že by David mohl narazit na Rogera a tam ten jistý psychický blok asi bude proti němu...A vaření, no...Nedávno jsem zkoušel palačinky, kamarád instalatér je nastříhal jako těsnění do těch svých trubek a rour, prý se osvědčily:-) Ale umím docela dobré makaróny, s takovou, promiň-sračkou, co dům dá a zatím všichni dýchají;-)Jo a vařím skvělý čaj:-)
Reagovat
a.magerova
David paráda - tady není třeba radit.
Tommy Robredo - teda no jo no co poradit :-/
Brix - a tady vím co poradit - zlozvyku se zbavit a najít si nové hobby - vaření a holky se o Tebe poperou, ale teda chci právo první noci, za tu radu samozřejmě :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Haas - Youzhny na Haasa kurz 2 podla mna v pohode vyhra

vase tipy?
Reagovat
Basa
Vyhraje nějakej tlustej vepř - jak vypadá Ernie netuším:)"sporty" bez pohybu neznávám:)
Reagovat
gigin
Tož teď su z toho šišatý!! Vůbec nevím, co říkáš, Libore :)))) Jdu hrát, pak si to s tebou ještě vyříkám :DDD Zatím čauky...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo funkční stream na Lucku Hradeckou s Čermákem?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidíte šance borců na celkový triumf? Já osobně se začínám přiklánět na stranu Srba, Nadal mě zatím úplně nepřesvědčuje
Reagovat
MarcelPersch
Ocekavam, ze to Rafa v SF konecne rozbali a postoupi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Angie do toho, závidím to sluníčko a všem, co tam sedí..:)
Reagovat
gigin
Ty máš ještě u mne vrub!! Co to bylo včera za poznámku s tím Gulbou?? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty u mě taky :)))) Kasáš se, jak si to vyřídíme a pak ani nedorazíš a já byla připravená v plné zbroji :))) No co, nás pár zoufalých naivců vyrazilo do boje proti přesile spravedlivě rozhořčených fandů...takže Gulba by měl radost, že tak malé české forum začíná praktikovat jeho touhu "po krvi a pryč s nudou" :))))))
Reagovat
carolyn
Jet na RG není žádná věda, koupíš vtupenky, zamluvíš hotel v květnu se sbalíš a jedeš.
Reagovat
carolyn
A když už jsme u toho balení si, tak doufám, že Tragicki už má sbaleno a šup domu :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle napsaný to opravdu jednoduchý je, ovšem realita někdy člověk nepřeje.. tak jsem si tu jen povzdechla. :)
Reagovat
gigin
Lunej: :)))) Já vím. Přeju hodně štěstí :DD
carolyn: V zájmu "vyšších" cílů Viktora dnes musím obětovat :DDD
Reagovat
carolyn
Lunej - ok, já jen že tu vzecháš pořád kůli tomu :-*
gigin - jj obětuj :-D pomohl si mu sbalit kufry??
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád? Napsala jsem to podruhý. To si musím dát teda pozor :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist