8. den na Roland Garros: Kvitová i Zakopalová o čtvrtfinále na centr kurtu

4. 6. 2012, 08:17
Aktuality 135
Všichni tři zbývající čeští tenisté si dnes na Roland Garros zahrají o postup do čtvrtfinále. Světová čtyřka Petra Kvitová se utká s Američankou Varvarou Lepchenkovou a na centrálním kurtu Philippa Chatriera nastoupí také Klára Zakopalová, která vyzve druhou hráčku světa Marii Šarapovovou. Tomáše Berdycha čeká dohrávka nedělního zápasu s Juanem Martínem Del Potrem.
Kurt Philippa Chatriera

Wimbledonská vítězka Petra Kvitová je v duelu s Varvarou Lepchenkovou jasnou favoritkou. S rodačkou z uzbeckého Taškentu s americkým pasem, které patří v žebříčku 63. příčka, se dvaadvacetiletá Češka dosud utkala jen jednou a loni v Miami jí povolila získat jen tři gamy. Lepchenková však už v Paříži vyřadila bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou nebo předloňskou šampionku Francescu Schiavoneovou.

Třicetiletá Klára Zakopalová si postupem do osmifinále vyrovnala grandslamové maximum z Wimbledonu 2009. Marii Šarapovovou, která se může v případě postupu do finále znovu stát světovou jedničkou, sice v roce 2003, kdy Rusce bylo 15 let, dokázala porazit, loni ve Wimbledonu a letos v Madridu s ní však neuhrála ani set.

Tomáš Berdych bude pokračovat v rozehraném utkání proti Juanu Martínu Del Potrovi, jejichž duel byl včera večer kvůli tmě za stavu 7-6 1-6 6-3 z pohledu argentinského tenisty přerušen. V zápase budou pokračovat na dvorci Suzanne Lenglenové zhruba okolo 14. hodiny, přesněji po skončení lákavého souboje Španěla Nicoláse Almagra se Srbem Jankem Tipsarevičem.

Dohrávka dnes čeká také domácího Jo-Wilfrieda Tsongu proti Stanislasi Wawrinkovi. Francouz, který včera ztratil vedení 2-0 na sety, půjde podávat v páté sadě za stavu 4-2.

Argentinský antukář Juan Mónaco dnes čeká Rafaela Nadala. Španělský tenista však s Jihoameričan na svém neoblíbenějším povrchu nikdy problémy neměl; v celkově 7 odehraných setech na antuce s ním prohrál jen 10 gamů.

- FRENCH OPEN 2012 -
program zápasů 9. hracího dne (pondělí, 04. 06. 2012)
začátky v 11:00 hodin

Kurt Philippa Chatriera:
Ferrer (6-Šp.) - Granollers (20-Šp.)
dohrávka Wawrinka (18-Švýc.) - Tsonga (5-Fr.)
Zakopalová (ČR) - Šarapovová (2-Rus.)
Gasquet (17-Fr.) - Murray (4-Brit.)
Lepchenková (USA) - Kvitová (4-ČR).

Kurt Suzanne Lenglenové:
Tipsarevič (8-Srb.) - Almagro (12-Šp.)
dohrávka Del Potro (9-Arg.) - Berdych (7-ČR)
Na Li (7-Čína) - Švedovová (Kaz.)
Mónaco (13-Arg.) - Nadal (2-Šp.)
Rusová (Niz.) - Kanepiová (23-Est.)

kompletní program 9. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

135
Přidat komentář
tommr
pořadatelé totiž přesunuli její zápas na kurt číslo 1 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A když se nerozprší, tak by to měly i v pohodě dohrát. Tak Petro, žádné zdržování, ať jste rychle zpátky v šatně.:)
Reagovat
tommr
tak Petra začala docela zostra. Doufám, že jí to vydrží až do konce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zakopalova ma prijemne prekvapila,pred zapasom som ju vobec nepoznal,po zapase uz ano..

Mimochodom,Nadal hrá dnes až mimoriadne dobre..
Reagovat
duhove_hovinko
Jsem zvědav, kdo z hráčů vezme Rafovi alespoň set :), tohle je one man show!
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, hraje skvěle, co víc dodat, at to vydrží :-) jen nevím, co to na kurtu předvádí zatím Andy, nějak pod Ivanem bohužel stagnuje :-/ ale snad se ještě zvedne, zatím druhý set..
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Klára, ale i tak gratulka, držela se skvěle. Kurňa ale škoda toho servisu. Kdyby se jí víc dařilo na prvním podání, mohl být třeba už od toho řevu pokoj......
Reagovat
vendulkabendulka
To byl boj. Klare asi ve tretim uz odesly sily, ale jinak skvely zapas, muze byt na sebe hrda.
Reagovat
Heather_Fedex
dokazaka mariu potrapit, ovsem ne porazit. jako seppi novaka. v tom je ten rozdil mezi sampiony a temi ostatnimi. ale klarka si zaslouzi pochvalu. velmi dobrej pohyb, kratasy a forehand. masa to bude mit proti kaii narocne....samozrejme, vic bych si prala rus
Reagovat
smazaný uživatel
No, já myslím, že dnes rozhodl ten Klářin servis. Ve výměnách měla nad Mášou hodně často navrch. Sharapova sekala pěkný množství chyb i ve třetím setu. Včera už Seppi nedokázal od třetího setu podávat takový výkon jako v prvních dvou. Ale Klára se držela dobře, nezabalila to. A Maria taky měla parkrát kliku, ale to k tenisu patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandila jsem na dálku Mashe, Klára mi není vůbec sympatická, vystupováním na kurtu, jak je pořád otrávená, či co..prostě ji nemusím, to samé Benešovou, zápas jsem neviděla, ale jsem nakonec ráda, že ho Masha vyhrála, a těším se na Petru, snad její zápas už večer uvidím :-)
Reagovat
Heather_Fedex
chapu, ze masu nemas rad ;) klara vedela, ze nema co ztratit a tak hrala uvolnene, tedy vabank. ano, s masi vyzarovala nejistota, ale urcite ji to posili. a snad uz se i to pocasi priste umoudri
Reagovat
smazaný uživatel
Heather, to jsi mě špatně pochopila.:)
Máša není z těch, které bych měl nějak vyloženě nerad. Je mi víceméně "volná". A někdy jí i fandím, kdyby tak neřvala, fandím jí klidně i více. V poslední době předvádí velmi kvalitní tenis. Jen jsem psal, že si nemyslím, že to byl jeden z těch zápasů, kdy "outsider" sice pozlobí, ale "šampion" to nakonec uhraje. Myslel jsem to tak, že Klára se držela po celý zápas, hrála dobře a ve výměnách Sharapovou přehrávala i ve třetím setu. Důvod prohry vidím v tom servisu.
Takže takhle jsem to myslel.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To vystupování na kurtu mi u Kláry taky vadí. Hlavně to rozčilování, přijde mi pak, že jí to psychicky vždycky srazí. Ale myslím, že se to snaží omezovat. Alespoň tady na turnaji mi přišla jiná, bojovnější a třeba v minulém zápase proti Rusce se i usmívala.:)
Jinak z našich je mi nejsympatičtější Lucka Šafářová a Benešovou teda taky moc nemusim....
Reagovat
Fandina
Mě je jedno jak se kdo na kurtu tváří, každý jsme jiný a máme jiný výraz při výkonu. Klárka i Iveta jsou hezké holky a už nejednou jsme je viděli se smát i na kurtu, obzlášť když se zadařilo. Mě na kurtu není sympatická Mária, když po každém plánovaném úderu vydává ty neuvěřitelně nepřijemné uchu lahodící zvuky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se nelíbí ani jedna, jak na kurtu, tak v civilu, prostě jsou mi obě nesympatické, a neshledávám jediný důvod, proč jim fandit. Mám ráda Lucku Š. i Hradeckou, a Petru :-) jinak z "našich" holek je to u mě vše, Bára je sprostá, takový ženský já nemusím.
Masha řve, to mi taky vadí, ale jinak je to u mě inteligentní holka, tak ji mám zafixovanou, vystupováním a chováním..kdo na mě ještě udělal dojem, je Petra Martič, vypadá a hraje elegantně..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Martičku jsem tu vyl ódy už včera :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde, že Martič musela dělat v dětství balet, nebo něco podobného, ona je fakt taková elegantní i v chůzi, a postavu má jako Hantuchová, dlouhé nohy, hubená :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Noo, mně přijde, že je přecijen víc obalená, než Daniela v tom nejhubenějším období...naštěstí :-).
Ta její odvážná hra mě včera při dopoleni docela probrala..i emoce umí ukázat..raketou o zem, ale tak decentně..:-).
Reagovat
smazaný uživatel
DÁMA :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dáma jo? Pfff..neměla bys šanci :-))

http://farm1.staticflickr.com/24/49896673_61fb0681eb_z.jpg?zz=1

;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))) ty mě vždycky dostaneš ;-)
Reagovat
Fandina
Všechny naše holky, které jsi jmenovala jsou mi sympatické a na každé se mi něco líbí, všechny jsou svým způsobem hezké a většinu z nich viděla i slyšela zblízka, narozdíl od Márie nebo Martic, tady nemohu porovnávat ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba mi projde i to čmuchání k princeznám, když jsi tak usměvavá v dobrém rozmaru :-).
Mimochodem hned jsem si ten večerníček pustil :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Klara hrala fakt dobre, Sarapka mela mistama i docela stesti. Skoda toho servisu, diky nemu to nakonec Klara prohrala, ve vymenach byla totiz lepsi. Doufam, ze Masha skonci v QF, dnes bylo jasne videt, jak na ni.
Reagovat
tommr
to už jsem spíš čekal, že vypadne Serena než že by mohla lonská vítězka Na Li prohrát s kvalifikantkou Shvedovou, která navíc hraje skoro výhradně debla. Překvapení je to o to větší, protože se zdálo, že je Li Na ve velmi dobrý formě ...
Výsledek je velice zajímavej i z pohledu fanouška Petry Kvitový. Pokud totiž Petra dneska vyřadí Lepchenkovou tak bude hrát právě se Shvedovou a to by znamenalo, že nenarazí na nasazenou hráčku ani ve čtvrtfinále. Tomu se říká dobrej los ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra má tenhle rok opravdu skvělou příležitost, jak bez větších problémů dojít do semifinále.
Abych pravdu řekl, vyřazení Li Na pro mě není takový překvapení. Sice se poslední dobou zvedala. V Římě z toho bylo finále, ale ta hra nebyla stále ono. Nebyla vůbec v takové formě jako loni. Dost jsem právě věřil, že i Petra s její formou by jí ve čtvrtfinále dala.
Reagovat
smazaný uživatel
Opatrně s těmi senzacemi, psal jsi, že největší je asi vypadnutí Caro, no, u žen je takové "překvapení" spíš předvídatelný, než u mužů :-))
Ale ten kanár tedy moc u Na Li nechápu, neviděla jsem to..nevím, co se dělo..:-/
Reagovat
tommr
a to já měl z Li Na zase velký obavy. Ještě si totiž moc dobře pamatuju jak loni na FO Petru vyřadila v osmifinále. Petra sice začala skvěle, ale po prvním jasně vyhraným setu úplně odpadla. Totéž se pak opakovalo i letos v Sydney ...
Shvedovou ale taky nebude možný podcenit i když je to až 142. hráčka na světě. Určitě ted musí bejt ve skvělý formě, protože jinak by tak daleko asi nedošla a bude asi hodně kousat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, pamatuji si ty jejich zápasy. Ale přesto jsem v tu Petru tak nějak věřil. Jestli to nebude tím, že Petře mám prostě tendence Petře více věřit, protože vím, že na to má......A ona to pak někdy nedá....Ale to k tenisu patří.
Na Shvedovou pozor dát rozhodně musí, tady na tom turnaji se ty žebříčkový odstupy nějak smazávají snad více než jindy. A pozor už bude muset dát dneska. Ta Varvara by neměla dělat velké problémy, ale bude se snažit kousat. Hlavně si nesmí Petra po případném prohraném druhém setu (po jejím obvyklém výpadku), nechat utéct začátek třetího setu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda škoda škoda,ta namyšlená pí.. mohla bejt z kola venku
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to vidíte dnes s Petrou, nastoupí?
Reagovat
smazaný uživatel
to se stihne si myslim
Reagovat
tommr
já to moc optimisticky nevidím - Murray bude hrát celou věčnost a až skončí tak už nebude dostatek světla. Ledaže by pořadatelé zápas Petry přesunuli na nějakej menší kurt kde může bejt volno ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na kurtu č. 1 budu volno po zápase čtyřhry. Tam podle mě přesunou ten zápas. Jako včera Stosur.
Reagovat
tommr
ale kterej? V ohrožení jsou zápasy Kvitová-Lepchenko i Kanepi-Rus a volnej kurt bude asi jen jeden ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, ale obrovská gratulace za výkon. Hrála suprově, škoda jen toho nedobrýho servisu.
Reagovat
Andrew89
jde do kopru.....:/
Reagovat
smazaný uživatel
teď na to koukám, další překvapení na RG. Což je dobrá příležitost pro Péťu, mohla by dojít daleko, snad si to dneska neppokazí.
Reagovat
smazaný uživatel
No myslím že kvítko dnes ani hrát nebude :-(
Reagovat
smazaný uživatel
a je to, Li Na je mimo hru, Shvedova je dala kanárka:) a navíc jí to to na fotce moc sluší:)

Kláro pojď, to otočíš!!!
Reagovat
dadaft
na začátku druhého setu se hrál možná nejlepší tenis, jaký jsem letos viděl.
Reagovat
tommr
Viděl si to? Jak k tomu mohlo dojít? To hrála Shvedova tak dobře nebo Li Na tak špatně?
Reagovat
spaniel
Klára má tak špatný druhý servis, že ho Sharapova ani neumí kolikrát vrátit :D
Reagovat
tommr
a kdyby měla o něco lepší servis tak už Rusku vyřídila. I tak se ale zatím drží ... :)

Sharapovová je naproti tomu hodně nervozní a pořád se hádá s rozhodčí. Zřejmě nečekala od Kláry takovej odpor ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, nevim, Marus dost agresivne returnuje...a ona to dokaze i pri lepsim servisu...
Reagovat
smazaný uživatel
Klara 18
Maria 14
Reagovat
smazaný uživatel
já bych chtěl Kláru taky vidět hrát, ale v práci to nejde, jen livescore:( už teď jí ale gratuluji, jak se drží a Marušku ničí:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tohle jsem ještě neviděla, žádný udržený servis. Super, že to Klára dotáhla a jen tak dál, pojď Kláro, pojď.
Reagovat
smazaný uživatel
Kláro do toho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kurna, kdyby mela Klara lepsi servis, tak je Sarapka v riti.... Ale jinak parada, hraje fantasticky.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutecna bitva...Tak teda kobouk dolu. To uz Klara byla nekolikrat v brejkove nevyhode...
Reagovat
Andrew89
NÁDHERA!!!! vadou na kráse je jen ten servis...nic víc...hraje špičkově, nemám slov!!..pod Kláro!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vada na krase je jen to zvireci a uchylne rvani madam Marus.
Reagovat
a.magerova
Jen malá oprava madam je Klára
Mářa je mademoiselle ...
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Fandina
galantní francouzské oslovování ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
treti set, no parada, ani se mi tomu nechce verit, ale zaslouzene
Reagovat
Heather_Fedex
zensky tenis je opravdu jen pro lidi se silnejsim zaludkem
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Klara hraje absolutne, ale absolutne spickovy tenis.
Neskutecne, ja mam pocit, ze to za ni hraje nekdo jinej.
Klara je fakt dnes neskutecne bozi....to co tam obcas predvadi...
Marus hraje taky paradne. Takze tohle bude jeste dramo.
Peknej zapas. Anglicane se mohou uplne zblaznit z Klary.
No a je videt, ze dost divaku i Klaru zere:)
Reagovat
Heather_Fedex
proc anglicane?? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
protoze sleduju angl. ES
Reagovat
spaniel
Existuje takový ten obojek pro pejsky, co jim dá slabou ránu, když štěkají. Možná to je způsob, jak omezit to hulákání.
Reagovat
pepin
Klára velice dobře, Sarapka může být ráda, že ted udělá body jen díky podání. Jinak to řvaní hnus hnusů, příšerné, obtěžující.,
Reagovat
spaniel
Taky se mně to hnusí. Možná by pomohlo i kdyby se jí diváci posmívali a napodobovali jí.
Reagovat
a.magerova
To řvaní je odporné a nějak víc se to rozléhá nebo co ?!
Reagovat
Bob
ale zrovna dneska musím příznat mi její ječení obzvláště vadilo.
Reagovat
Andrew89
Dámy a pánové:D..to je Tenis:D...na nervy:
Reagovat
Heather_Fedex
i to pocasi je dost na nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
škoda toho servisu, ten je otřes... jinak ji,ale Klára občas pěkně prohání
Reagovat
dadaft
brutální, brutální, brutální tenis......
Li Na hraje naprosto fenomenálně.
Reagovat
dadaft
tak i Li Na má před sebou první opravdovou zkoušku - - - hin sa ukáže, jak na tom je. ))
Reagovat
tommr
sleduješ ten zápas? To hraje Shvedova tak dobře nebo Li Na tak špatně?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Klára nemá ten servis no, protože ve výměnách je lepší. Málokdo by takhle dokázal držet krok se Šarapovovou.
Servis je ale základ, to se nedá nic dělat
Reagovat
Heather_Fedex
je fakt, ze diki sve vejsce nema takovy servis, jaky by si klara prala. ale zas na 2. strane ma velmi dobry pohyb, dneska dobehla takove mice, az jsem cumela...
Reagovat
Heather_Fedex
maria ji to tam zabiji, ale klara vrati temer vsechno zpatky jako regulerni micek. maria musi hrat na absolutni riziko, aby byla uspesna
Reagovat
Heather_Fedex
ted jsem snad poprve videla masu hadat se s rozhodcim. nevite, o co tam vlastne slo?nejak jsem to nepochopila. nejaky sporni micek, nebo co...
Reagovat
tommr
Masha zřejmě nečekala takovej odpor a je nervozní ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že když se zápasy protáhnou, tak dají Petru na jedničku jako včera Stosur a normálně začnou hrát dneska. Takže když nebude pršet, nevidím důvod, proč by to přesouvali na zítra. Nevím, proč si myslíte, že by dnes nenastoupily.....
Reagovat
tommr
to by mohlo bejt řešení, ale má to jeden háček - na jedničce taky chybí dohrát ještě dva zápasy ... :)
Reagovat
Fandina
Hraje se tam teď a pak ještě jeden mix na dva vítězné. Teď Květa s Bryanem prohráli první set a držím palce aby otočili, ale i tak by to tam mohlo skončit dřív a Petu přesunout tam ... úsměv
Reagovat
tommr
tak to neotočili. Nějak jim ta souhra nefunguje ač oba patří mezi absolutní deblovou špičku ...
Reagovat
smazaný uživatel
hraje dobře, vůbec bych to načekala. Počasí je strašný, nejenže dost fouká, ale ještě je docela zima.
Reagovat
Andrew89
Klara hraje užasně:)
Reagovat
Heather_Fedex
tak je to vyrovnanejsi, nez by clovek cekal. klara hraje agresivne a masa nestiha. a navic jeste ten vitr...
Reagovat
Heather_Fedex
boze muj maso uzji doraz!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
jo, klara hraje hodne dobre. uvidime, co bude dal. pravdepodobne to masu jeste vic nastartuje a uz ji dorazi uplne. a mozna ji jeste klara potrapi, predci jen, bylo to hodne o fous
Reagovat
Madrileno
Predem gratuluji Roger fans, Delpo bude pokakanej uz v satne, takze se zas o krucek priblizime vysnenemu finale R + R :-) Je mi lito Berdycha, ale mnohem vic jsem smutnil po zkratu Seppiho. PS: Nole ven!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Delpa bych nepodceňovala, měl nahráno z včerejška ... škoda Toma
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Del Potro!
Reagovat
spaniel
Zajímal by mě ten moment, kdy Berdych dobíhal kraťas a umpire dal fiftýn Del Potrovi. Byl to dvoudopad nebo dvoudotyk? Berdych se vztekal a začal chybovat a i ta malá naděje byla pryč.
Reagovat
Denis92
podla rozhodcu dvojdopad..podla Berdycha nie..ja si tiez myslim ze to Berdych stihol
Reagovat
smazaný uživatel
To vypadalo, že to ještě Tomáš stihnul, ale to už nebylo tak podstatný. Bohužel skončilo to tim nejhoršim způsobem.
Del Potro mě ale docela zklamal svojí pasivitou, to bych od něj nečekal. Občas zahrál kraťas, ale jinak jenom vracel, za to přijde trest od Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný dvojdopad, ale samozrejme že si to Berdych nepriznal, podobne ako v zápase s Federerom v Madride. Hlavne, že to vyčítal Tipsarevičovi na Davis Cupe. Arogantný chmulo.
Reagovat
Fandina
Tom něco vyčítal Tipsarevičovi při DC?
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas som nepozeral, ale známy mi povedal, že Tipsymu bol vyčítaný nepriznaný dvojdopad. Berdych si nepriznal už druhý v krátkom slede turnajov.
Reagovat
Fandina
Když říkáš, že nepřiznal dvojdopady, jsi si jistý, že byly?
Reagovat
spaniel
V Madride byl určitě, tady místo opakovaček dali reklamu, takže nevím, proto se ptám.
Reagovat
Fandina
Teď taky nevím, musela bych to vidět ještě jednou nebo zopakovaně. Ten v Madridu se tu rozebíral, kdekdo ho viděl, já jsem od komentátora při přenosu slyšela, že ano, ale pak jsem to několikrát viděla na záznamech, i zpomaleně na videu, ale já ho neviděla ... asi jsem slepá, ale vidím a píši bez Braillova písma ... úsměv
Reagovat
pepin
Já na to taky koukám a nevím co se stalo. Jinak to je zápas od Klárky, jen trochu to podání a bylo by po ní, po siréně.
Reagovat
Fandina
Siréna to tlačí moc tak musíme fandit, ještě je čas aby jí Klárka dala tak .... Kláro pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Áno som si istý, že boli "Fandina" lebo som to videl zo záznamu práve tento moment asi 3x, viem že dali brejk na EU 2 ale na EU I dali akurát vtedy prestrih na Suzanne Lenglen a tam to ukazovali :) Tým som chcel akurát poukázať na NEFÉROVOSŤ Berdycha, je to nešportové chovanie to ako sa tvári že nevie čo sa deje ..
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že je Tomáš neférový a nejsem sama.
http://sport.aktuality.sk/c/131233/cech-tomas-berdych-dostal-cenu-fair-play/
Reagovat
dadaft
Klára zatím nad očekávání dobře. Její forhend jedovatý, v razanci s Márií dokáže držet krok... - jen občas netrefí kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že sa v semi stretne Rafa s Gasquetom...Už len preto, aby mu mohol oplatiť túto krutú prehru!

http://www.youtube.com/watch?v=KzKuv4j67aw
Reagovat
Pe3k
Po tom utkání Nadal nepodal ruku rozhodčímu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tsonga-Wawrinka zatím asi nejlepší mužský zápas, zápletka, domácí hráč u toho, skvělý tenis, nelituju, že jsem tomu včera dal přednost před Del Potrem s Berdychem, to takhle pěkný tenis prostě být nemohl. Jen škoda, že Wawrinka nedotáhl obrat jako loni.
Reagovat
Padme
Pro milovníky statistik: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/stats/day14/1402ms.html
Oba vyhráli 169 míčů, naprosto vyrovnané statistiky.
Reagovat
smazaný uživatel
Winners 49-49, UE 64-67, esa 4-4. Vzácně vyrovnané statistiky.
Reagovat
smazaný uživatel
no...myslím, že pokud nebude dnes v Paříži pršet, Petra svůj zápas stihne. Zápas Ferrer - Granollers vypadá na rychlý proces, Tsonga - Wawrinka bude otázkou pár minut a pokud náhodou udělá Maruška s Klárou taky krátký proces, může se protáhnout maximálně zápas Gasqueta s Murraym, i když je dost možné že Murray dá Francouze ve 3 setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem, že Murray plánuje prodlužovat výměny co nejvíc, když viděl, jak Gasquet po dvou hodinách zvracel s Dimitrovem. Tam to krátké nebude.
Reagovat
tommr
zápas Ferrera opravdu vypadá na rychlej proces, což je docela příjemný překvapení, zvlášt když proti sobě hrajou dva Španělé. Obávám se, ale že Murray nám to víc než "vynahradí" ...
Reagovat
Vojtiik
Gascoke sice po dvou hodinach s grigorem zvracel, ale nemyslim si, ze je murray schopny hrat zapas s nim takovym stylem jak Grigor.. neni tak agresivni a dravy, vymeny nebudou pro gasqueta tak narocne jak s grigorem, o uroven pomalejsi hra.. pro me bude rozhodne ale zajimavejsi ČF ferrer - kokain, nez kdyby tam byl Andy.. to by byla neuveritelna pinkačka a zívačka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna Gasquet je taky někdy neuvěřitelný pinkač, i s Dimitrovem to často bylo pinkání bekhendů, v Říěm s Murraym taky. Gasqueta fakt ve čf vidět nechci.
Reagovat
steve79
To jo Petra se dneska na kurt nedostane. To samý Kanepijová. V pátek se hraje mužské semifinále,tak doufám, že začne už od půl jedný a ne od dvouch jako minulý rok, kdy se zápas federer-Djokovič dohrával za tmy.
Reagovat
spaniel
No, zápas Tipsa - Almagro se rozjel ve velkým stylu. Výměna za stavu 30:40 v prvním gemu byla brutální.
Reagovat
tommr
skoro beznadějně to vypadá hlavně u Petry Kvitový, která má hrát až poslední pátej zápas na centrálním dvorci. Po zkušenostech z minulejch dnů a vzhledem k tomu, že dneska asi bude pršet se dá předpokládat, že se ten zápas už nestihne odehrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Byla bych radši, kdyby Petra hrála až zítra, protože ty večerní zápasy zvládá hůř (já to tak teda vidím...) Nevím, jestli se vynervačí nebo jí to čekání otraví, je to prostě ranní ptáče :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufam, ze to prelozej na zitra dopoledne. Hlavne at to neni preruseny, to se pak pripadne Lepca vzpamatuje (predpokladam, ze na ni Petra v prvnim setu spusti straslivou kanonadu) a muze to dopadnout vselijak.
Reagovat
tommr
souhlasím s tím, že by pro Petru asi bylo lepší odehrát celej zápas zítra ráno. Z toho večerního zápasu, kterej se může hrát za hodně špatnejch podmínek (chladno, vítr, déšt, špatná viditelnost), mám docela obavy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Klara dnes prekvapi i sama sebe a tim svym chladnym stylem ve tvari uplne rozhodi Marusku, jeste ji to tam bude vsechno padat...a Maruska se bude moct uz po dnesku pripravovat na travu:) Takze mozna to i par raket odnese....
Petra si zatrenuje s Varvarou, pro kterou uz 4 kolo je uspech.
David se dnes bude trapit. Andy odpadne a Gasqueta nezvladne. Tsonga dorazi Wawrose. Almagro si zatrenuje s Jankem, a gigina dnes trefi slak uz po trech setech.
Li si zatrenuje ve dvou setech. Rafa da skolenicko Monacovi a tim udela dalsi krok za obhajobou...tezko si predstavit, ze ho nekdo porazi na antuce....(jen muj nazor, rozhodne nejsem jeho fan, ale na antuce je fakt neskutecny) No a kdyz Holandanka Kaiu prekvapi, a vsechno vyse vyjde plus minus, tak by to mohl byt i hezkej den....
Jo jeste jsem zapomnel na Rebela:D. DelPo si i s rebelem poradi...a pujde dal. Ale kdyz to bude naopak, je mi to suma fuk.
Reagovat
tommr
ahoj vlku, už jsem tě tu dlouho neviděl ... :)
Odkdy je prosímtě Tomáš Berdych označovanej jako Rebel? Čím si tuhle přezdívku vysloužil? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ho nazyvam asi nejspis jen ja...ale nemyslim to nejak uplne zle. I kdyz si VLS a jini asi mysli, ze si delam z Berdycha vylozene srandu...nebo ho chci nejak urazet.
Vzniklo to potom, co nepodal Almagrovi ruku, a cetl jsem si, ze to mel jasne promyslene v hlave atd.
Uprimne, sam vis, ze moc jsem mu nikdy nejak zvlast nefandil, pro mne to byla takova lekla ryba na kurtu, ale ten jeho kousek s tou rukou...tak trochu jsem si vzpomnel na McEnroa. Jako aspon, kdyz se rozhodne, ze si za necim bude stat, tak to udela, je to proste nas Rebel:) No ted je zase nejak klidnejsi...coz je skoda. Jeste par kousku vyvede, a ja ho snad budu mit i rad:D a budu mu i fandit...:D Ale musi se vic snazit chlapec, potencial ma na to sakra slusnej...:)
Reagovat
tommr
no podle mýho byl ten incident spíš klukovina než nějaká rebélie, ale je jasný, že názory se na to hodně liší ...:)
Jinak Tomáš mě včera svým výkonem proti Del Potrovi strašně zklamal. Působil na kurtu přesně jako ta leklá ryba a hlavně ve třetím setu si ho tam Del Potro neskutečně vodil. Jestli se Tomáš nějak radikálně nezlepší tak bude ta dnešní dohrávka velice krátká ...
Reagovat
Fandina
Tak musíme Tomovi moc fandit ... Delpo byl včera hodně silný, musí něco vymyslet ... Tome pojď pojď pojď

Koukám, že Almagro právě vyhrál první set proti Tipsovi. Tak držím palce i do dalších, Nicova hra se mi líbí víc než Tipsy ... úsměv
Reagovat
tommr
já teda Almagra moc rád nemám (i kvůli tomu incidentu, kterej už zminoval vlk), ale proti Tipsarevicovi mu jednoznačně přeju. Proti Tipsarevicovi bych asi přál každýmu ...
Jinak Almagro má docela zajímavej jednoručnej backhand. Někdy až žasnu jak se s ním dokáže přesně trefit do kurtu ... :)
Reagovat
Fandina
hezky jsi mě naved :-) jednoručný bekhend koukám podebírá trošku spodem a míček mu pak rotuje jak vidím. Poučils mě ... úsměv
Reagovat
spaniel
Má skvělý backhand, na jednoruč neuvěřitelně přesný a tvrdý.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem dřív sledoval zimní antukové turnaje z Jižní Ameriky, kam Almagro rád jezdí a i díky nižší konkurenci se mu tam daří, tak jsem si jeho hru oblíbil. Je silnej a má razanci ve všech úderech, včetně servisu. Umí to zabíjet a využívá to, což u antukáře cenim.
Reagovat
smazaný uživatel
jo pekne ve trech 6:4, 6:4, 6:4 :) a zkusene. Tak zatim ten den vypada slibne.
Reagovat
Fandina
zase jsem poučená, taky díky pejsku, hned to zabijí a vychází mu to, teď zápas vyhrál ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, já jsem poučující pan učitel..s brýlemi :-), madam Fandino. A super, že to Nico zvládl takhle bezbolestně :-).

http://www.zastavki.com/pictures/1152x864/2008/Animals_Dogs_Wearing_glasses_Dog_005508_.jpg
Reagovat
Fandina
učiteli s brýlemi hezky vypadáš :-) ... čeština má nevýhodu se zkratkou narozdíl od angličtiny francouzštiny němčiny tam slečna a paní vždy začínají stejnými písmeny ... ale zase nemají ř ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Noo, to máš pravdu..ještě, že já to mám vyřešené, pes je pořád pes a pan je pořád pan :-).
A bez Ř neřeknou ani Mečířř, nebo Šafářřová..nebo vořřech :-).
Reagovat
spaniel
O jéj, prší...tak to dneska nestihnou v žádném případě.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist