7. den na Roland Garros: Kvitová a Šafářová vyzvou bývalé pařížské šampionky

31. 5. 2014, 08:20
Previews 320
Bývalé vítězky Roland Garros Světlana Kuzněcovová a Ana Ivanovičová dnes na French Open čekají na nejlepší Češky posledních let Petru Kvitovou a Lucií Šafářovou. Na dvou největších dvorcích v areálu Roland Garros si proti nim zahrají už o postup mezi šestnáctku nejlepších, v osmifinále by je čekal vzájemný zápas.

Světová šestka Petra Kvitová zahájí v 11:00 program na centrálním dvorci Philippa Chatriera duelem s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou. Vítězku Roland Garros z roku 2009 zatím ve všech třech vzájemných zápasech porazila.

"Čekám velmi těžký boj. Už to tu na antuce vyhrála, hraje tu nejlépe ze všech povrchů. Trénovaly jsme tady spolu. Je to výborná hráčka i fajn holka. No, ve 3. kole asi nemůžete potkat někoho lehkého," řekla Kvitová iDnes.cz.

"Ona se na antuce dobře pohybuje, spoustu míčů doklouže, vrátí. Má variabilitu ve hře, forhend roztočí křížem, po lajně, z bekhendu zahraje čop, kraťas. Má nepříjemný servis. Hraje takovým španělským stylem. Je to nepříjemná hráčka," dodala finalistka z roku 2011.

Lucie Šafářová, která je nasazena jako číslo 23, se utká ve druhém duelu dne na kurtu Suzanne Lenglenové s turnajovou jedenáctkou Anou Ivanovičovou ze Srbska. Poslední čtyři vzájemné zápasy s pařížskou šampionku z roku 2008 vyhrála. Česká dvojka bude usilovat o vyrovnání svého pařížského maxima z roku 2007.

Pokud Kvitová a Šafářová bývalé grandslamové šampionky porazí, utkají se o postup do čtvrtfinále ve vzájemném duelu, který by byl jejich již čtvrtým v této sezoně. "Už mi to někdo z Čechů říkal. Bylo by to hezké. Ale ještě k tomu něco chybí. Lepší je to zatím neplánovat," řekla Šafářová.

- PROGRAM 7. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(sobota, 31. 05. 2014, začátky od 11:00)
• Kurt Philippa Chatriera •
Kvitová (6-ČR)
- Kuzněcovová (27-Rus.)
Nadal (1-Šp.) - Mayer (Arg.)
Petkovicová (28-Něm.) - Mladenovicová (Fr.)
Gasquet (12-Fr.) - Verdasco (24-Šp.)
• Kurt Suzanne Lenglenové •
Stephensová (15-USA) - Makarovová (22-Rus.)
Šafářová (23-ČR) - Ivanovičová (11-Srb.)
Monfils (23-Fr.) - Fognini (14-It.)
Kohlschreiber (28-Něm.) - Murray (7-Brit.)
• Kurt č. 1 •
Seppi (32-It.) - Ferrer (5-Šp.)
Jankovičová (6-Srb.) - Cirsteaová (26-Rum.)
García-López (Šp.) - Young (USA)
kompletní program 7. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

320
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tvrdohlaví Francúzi radšej Gasquetovi spríjemnia turnaj a regeneráciu zápasom hraným dva dni akoby mali obetovat Mladenovic presunutím na menší dvorec..Čakať celý deň v šatni a na duel nastúpiť tak 19:15 musí byť pre Richarda jedna báseň..Namiesto toho, aby si Francúzi chránili a privilegovali svojich, tak im len komplikujú život..
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Gael!
Reagovat
Mayo
vamos RAFA
Reagovat
smazaný uživatel
Alja Tomljanovičová spolupracuje s jednou z největších tenistek historie Chris Evertovou, viz sport.idnes.cz/tenis.aspx.
Reagovat
smazaný uživatel
... kdovíjak skvělý výkon to ale nebyl. Škoda, že ho Mayer nedotlačil do tie-breaku, ale aspoň ukázal, že Rafan v Paříži nemá formu z let 2008, 2010. Uvidíme, jake bude pravděpodobné ČF s Ferrerem.
Reagovat
nitrotaj
Válcuje soupeře celou dobu, break nahoře. Pak jakoby usne udělá pár chyb, hra se výsledkově vyrovná a najednou Rafa zapne a nic ho nezastaví. Forehand po lajně píše, na backhandu se do toho opírá velmi slušně. Jestli se potkají s Djokovičem ve finále, tak jsem zvědavý, zdali to překoná ten loňský památný zápas.
Reagovat
kadol
Mayer chvilama Nadalovi pekne zatapi. Kdyz se vyvaruje chybam,tak zapas muze byt jeste zajimavy :)
Reagovat
Mayo
ten Rafov servis je fakt zlý nemôžem si pomôcť proste, strašne pomalé to je
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že Rafa ctí tradície..Cez víkend sa nepracuje, clovek by si mal na kurte skor oddychnut, zrelaxovat, pripadne chytit bronz, v Paríži je dnes slnečno..

Úderovo celkom fajn, hoci z tých útržkov, čo som videl Djokovica mi príde Srb v tomto ohlade minimálne rovnako dobrý..Pohybovo, nemožem si pomoct, vidím tam rezervy, hoci s Mayerom sa Rafa zrejme nebude hádzať za každou loptou po hlave..
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, mám přijímačky a bohužel na to doplatila Anča, bez mé podpory se hraje těžko... :/ Ale aspoň, že prohrála s Luckou, to pak zas tak moc nebolí
Reagovat
smazaný uživatel
Jirko, chápu tvoji frustraci, znám tě, ale prosím už to fakt nepřeháněj, je tady poslední dobou zbytečných dohadů až až, prostě se s tím smiř jako já a další fandové, rozbij třeba myš nebo klávesnici, ale nevybíjej si to tady. Když bys měl pravdu, ok, ale fakt nemáš a zbytečně tu víříš emoce. Petra hrála dobře, nebyla otrávená, hecovala se, tak se těš na další turnaj a dneska vypni počítač jo? Díky :)
Reagovat
misa
Díky za tvůj rozumný komentář. Je ale otázka, jestli je ještě u Petry na co se těšit. Já to moc dobře nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to záleží na každém, já se těším vždycky, ovšem samozřejmě jsem zároveň nohama na zemi. A Petra na antuce mě letos docela překvapila. Já jsem hlavně ráda, že ty její zápasy přežívám zdravá a není ze mě magor. Teda zatím :D
Reagovat
Roger_Federer
Me dneska Kvitka prekvapila, presto ze prohrala., snad to bude priste dtejne dobre z lepsim koncem..

Quesh vidi duchy..
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš vidím duchy já, když tady čtu tenhle tvůj koment.. sním či bdím? Ty a chválit Petru? To jde teda TP opravdu do háje :D:D:D
Reagovat
tommr
po dnešním vítězství nad Ivanovicovou se Lucka opět vrací do první dvacítky ze který vystrnadila Vinciovou ... :)
Pokud bude Lucka hrát i nadále stejně dobře jako dneska tak nebude bez šance ani proti Kuznetsovový. Ta dneska vyhrála hlavně díky chybám Petry a nic světobornýho nepředvedla. Petra je letos prostě úplně marná ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že pro Lucku je dobře, že postoupila Světlana. Proti ní má vyrovnanou bilanci, zatímco proti Petře neumí snad ještě víc, než Ana proti Lucce...
Reagovat
PetaM
Já bych teda u Světlany vyzdvihl především neuvěřitelnou obranu na antuce. Petra jí tam kolikrát honila zprava doleva a Kuzna jí to všechno krásně slajzem vrátila, až nakonec Petra udělala chybu. Její obrana byla neskutečná ;)
Reagovat
tommr
jj šance Lucky na čtvrtfinále po vyřazení Petry výrazně vzrostly. Kuznu by mohla dát, s Petrou by zcela určitě zase prohrála ... :)
Reagovat
VlS
tak jeď zas nadávat dom.
Reagovat
Jan
Petra nehrála špatně, jak se jí to v současnosti občas stává, mohla vyhrát, nepovedlo se.
Reagovat
Fandina
Petra hodně bojovala a ona bojuje vždycky, jen to někdy není vidět, protože se daří. Není pravda, že někdy nebujuje. Stačí jí sledovat. Dneska škoda, byl to vyrovnaný zápas a Světlana byla o chlup lepší, nebo měla i štěstí.
Reagovat
Jan
Světlana byla o kousek lepší, Petra to mohla 2x dopodávat, ale nepovedlo se. Určitě ji to mrzí. Oproti těm blbým prohrám, kdy Petra hrála hrozně, to dnes nebyl ten případ i když i dnes si to Petra zavinila sama. Mohla vyhrát.
Reagovat
Denis92
Ach Klizan.. vo 4.sete viedol 2-0 a mal stav 0-40 na returne aby viedol o dva brejky..nevyuzil a hned si prehral podanie. Za stavu 5-5 mal na returne znova stav 0-40. Nevyuzil a nakoniec prehral 7-5.
Skoda, lebo mohol postupit, ale sam si to pokzail..
Reagovat
slacker
Klizan neni cech ani nema prislusniost k nasi republice tak me to vubec nedrasa
Reagovat
r.Fever
slacker, zaujímavé, no nikto sa ťa nič nepýtal..

ku Kližanovi, za toho stavu 2:0 40:0 na returne som veril v obrat, takisto som veril aj za stavu 5:5 0:40.
ale aby Gruntollers získal 5 priamych bodov z podania od stavu 0:40, nech sa na mňa nikto nehnevá, ale to je hanba..
Reagovat
slacker
Opravdu zajimave, ze? A tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Kližana je velká škoda, takovou formu měl poslední měsíc a pokazí si to s takovým šaškem jako je Granollers... :D Co ten dělá v osmifinále grandslamu nechápu
Reagovat
r.Fever
slacker, mňa Kližan zaujíma, tak som sa k nemu vyjadril .. ty píšeš, že ťa nezaujíma, no vyjadriť si sa musel aj tak. tak ako to potom s tebou je ?

No a ešte raz ku Kližanovi, fakt zaujímavá sezóna.
v race je 27.,čo je výborné. dostal sa 2x do 3.kola na GS, no vždy prehral s horším hráčom (Robert, Granollers).. preto má človek stále pocit, že mohol dosiahnuť viac. Na druhú stranu, vyhral Mníchov z kvaldy, takže ono asi nemožno mať všetko :)
Reagovat
kada.tom
Petra bojovala a i když to nakonec nedopadlo podle přání a představ, tak dneska bych Petru ve výsledku i pochválil :-) a jestli byla fakt zraněná, tak zaslouží uznání všech za takiovou bitvu :-)

a jsem rád, že Lucka jde dál :-)
Reagovat
gigin
Bych Kvítí pochválil. Bojovala, hecovala se, hrála až do konce. Super boj, mač kvalitativně nic moc z obou stran. Chyb tři zadky, ale určitě Petra dnes nezklamala. Čekal jsem větší nálož. Vidím to na Wimblík dobře, fakt ale..
Reagovat
Roger_Federer
Z queshem?..ten by se na to mel prestat divat, vidi divne veci..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně bych nezapomínal na to, že Petra hrála od začátku 2. setu se zraněním... Sice nevím, jak moc to z její strany ovlivnilo zápas (to asi řekne Petra v pozápasovém rozhovoru), ale určitě to mělo větší vliv než rozhodčí.
Reagovat
gigin
on to moc prožívá a napláká. Já ho chápu, ale tudy cesta nevede. To už poznala i Petra.
Jo a ještě jsem zapomněl: Kuzněcová měla štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos tu urcite zanechala Petra lepsi dojem nez minuly rok, takze bych to spatne pred travou nevidel. Hlavne jsem konecne po dlouhe dobe videl u Petry tu lvici a boj do posledniho micku, ktery ji zdobil minule sezony. Rozhodne se nema za co stydet.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím úplně stejně. Petra i Světlana skvěle bojovaly a nakonec prostě rozhodly maličkosti, což je v takhle vyrovnaných zápasech běžné... Ale přiznám se, že jak jsem Petře na začátku turnaje nevěřil, tak dneska jsem si od poloviny 3. setu myslel, že to dotáhne. Já ji sice nesleduju tolik jako ostatní, ale takové povzbuzování už jsem od ní dlouho neviděl...
Reagovat
tommr
lepší dojem? Prohrála stejně jako loni už ve třetím kole s výrazně níže postavenou hráčkou. Sice se snažila, ale herně to nebylo ono a klíčový momenty nezvládla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kuzna je na zebricku mozna nize postavena hracka ale je antukarka a to moc zkusena. Pred zapasem i behem zapasu Petra nejaka velka favoritka rozhodne nebyla. Minuly rok na FO hrala to treti kolo bez boje a tehdy do nej skoro ani neprosla. Letos hrala tu mnohem lepe a dneska bojovala o kazdy balon. Udelala hodne chyba ale hodne z tech chyb plynuly z moc dobre obrany Svetlany, ktera kolikrat vracela mice s rotaci do poloviny kurtu tesne nad siti a nebo naopak az dozadu pred zakladni caru. Kdo hral tenis pochopi jak neprijemne to je na antuce pro utocne hrace/hracky. Na trave Petra bude zase patrit mezi spolufavoritky na titul. Hlavne jeji bojovnost jakou mela dneska jsem vazne nevidel u ni uz strasne dlouho. Take dneska odvratila asi 15 BP a z toho asi 3 MP. Urcite se nema za co stydet, kdyz prohrala s bejvalou Sampionkou FO a stale vynikajici antukarkou. Co bych dal za to aby po takovem vykonu letos vypadla Aga...
Reagovat
smazaný uživatel
Bez uz do nekam s tim pocitanim zebricku!!!
Taovyhle jednoduchy smisleni bez souvislosti, ty jsi fakt exot.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky se snazis to tommrovi vysvetlit, ty souvislosti a tak, ale on je naprosto zabednenej a proste mu to nevysvetlis, ani kdyby ses na hlavu postavil :(
Reagovat
smazaný uživatel
smysleni
Reagovat
PetaM
Ono to bylo na Wimbledonu, ale tak to nevadí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ted nevim co myslis tim, ze to bylo na Wimbledonu?
Reagovat
Fredy
Je velká bojovnice !!! Takový už je tenis,vždy to nevyjde. Tak na trávě jim to nandáš ! ´Petro pojď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
zabrala jsi, ukázala jsi nám, že tenis opravdu umíš, bojuješ, ale bohužel to nestačilo. Velká škoda, výhra obou našich holek by byla super.. Svetlana předvedla taky skvělej tenis, ale Petra odešla při svém posledním podání, hlavně u té DF .. Ach joooooo, to mě mrzí, co se dá dělat.
Reagovat
vrabejka
No světlana postupuje zaslouženě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten zápas byl koukatelný tak od stavu 5:4 ve 3. setu, jinak se na to nedalo koukat..
Kuzna si to ale zasloužila, chybovala míň.. Gratulace!! :-))
Reagovat
Grape
No tak bohužel. Ale oceňuju, že Petra bojovala a dokázala dnes několikrát zvrátit nepřiznivý vývoj (hlavně brejkbolů dnes odvrátila celou řadu). Bohužel ale na druhou stranu sama dvakrát dopodávat nedokázala...
Nechápu ale, proč Petra nechodí víc na síť. Světlana to kolikrát vrací z pozice, když už nemůže prohodit a Petra stejně stojí na základní čáře místo aby to šla na síť ukončit. No škoda, snad Lucka Petru pomstí. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem smutný, Kvitovci jsou smutní, jenom 1GSL jsou veselí...
Reagovat
smazaný uživatel
Blahopřeju rozhodčím. Vyhráli Kuzěncovové zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
už zase jo? :D co udělali dneska, jak sem to nepostřehl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ještě větší tragéd, než jsem si myslel...
Reagovat
PetaM
Drž už hubu prosím. Podej protest proti všem rozhodčím na světě a jestli ti to projde, tak se ti omluvím.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D Ty bláho, toto je na nějakou sociologickou studii, můžu tě queshi zařadit do výzkumu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom ve třetím setu takových 6-7 sporných momentů v neprospěch Petry. Že to nevidíte, respektive nechcete vidět, je vaše chyba a váš problém, ne můj.
Reagovat
Grape
Jen jestli tu nedělá nějakou sociologickou studii quesh. Něco jako "Studie reakce lidí na naprosté bláboly na internetových fórech".
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně by měl tvoje výstupy vidět pan Frick, aby si uvědomil, kdo tady brečí...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřekvapil jsi mě.. Čekal jsem ale ještě, že napíšeš, že Světa postoupila kvůli prvnímu fiftýnu ve třetím gemu 1. setu a pak ještě, že se povzbuzovala španělsky....
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tam možná viděla ke konci 2 auty, ale jsem u telky, ne na hřišti, navíc Petra to mohla reklamovat, kdyby si byla jistá ne?
Reagovat
gigin
Já si aj myslím, že quesh je Roberto Bautista Agut.
Reagovat
smazaný uživatel
tak až ten zápas najdeš na YT, tak sem hod ty "sporný" momenty, to chci vidět:D
Reagovat
slacker
Jojo dva sociousy zkoumaji, Queah a Fandinha, akorat pochybuju ze jsou sociologove me se oba jevi jako dost tezci asocialove ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi, že si strašně paranoidní, já si konkrétně dnes žádný nefér příspěvek na adresu Petry nevšiml, dokonce i její hateři ji dneska celkem chválí...
Reagovat
mac.hall
Petra si zápas prohrála sama, svádět to na rozhodčí je nesmysl a svědčí to o tvé neschopnosti dívat se na zápasy Petry nestranným pohledem.I když se oproti předchozímu zápasu úroveň její hry zlepšila , katastrofální počet UE ji poslal domů.
Reagovat
smazaný uživatel
Kupte si alespoň pořádnej chlast, když už se ožíráte takhle brzo. Ten metyl vám nedělá dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak jsem tě asi nepochopil. :D Tak to pardon. No nevadí. Dřív myslet, než psát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš tu drzost sem vůbec lézt, provokatére?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli já jsem ožralý, tak to nevím, co jsi potom ty... Pozoruju už od začátku antuky, že každou prohru Petry svádíš na rozhodčí. Jako od televize nebo kompu toho fakt hodně poznáš, kam ten míček dopadl... Prostě to silně neunášíš.
Reagovat
Grape
Jo po tom tvém prvním příspěvku jsem si říkal že jsi to asi nepochopil. V pohodě :-)
Reagovat
slacker
Queshi dosli ti prasky? Zajdi na pohotovost, vikend bude dlouhy jeste by jsi se mohl dostat do zprav na Nove
Reagovat
smazaný uživatel
Některé chyby jsou tak zřejmé, že prostě poznat jdou.
Reagovat
smazaný uživatel
Co vypadá na monitoru jako aut, to může být ve skutečnosti lajna a obráceně... Ty si vážně myslíš, že jenom ty to vidíš správně a všichni ostatní lidi (včetně těch na kurtu) jsou slepí?
Reagovat
Bob
Ještě, že ten zápas skončil. Byl to hrozný tenis.
Reagovat
dadaft
jj, pár fantastických gemů a hodně hodně plevele.
Reagovat
slacker
Tohle uz asi nevybere :-(( .. skoda temer vyhraneho zapasu
Reagovat
slacker
Svacino nemel nemsmysly,
Reagovat
Frick
na hlavního sudího jsem si vzpomněl na to, že včera uběhlo 5 let od smrti jedné velké osobnosti naší populární hudby. Uhádnete?
Reagovat
MarcelPersch
Waldemar Matuška? :D
Reagovat
Frick
To jsem já ten kauboj :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovej zapasy vekmi nesledujem,ale nezda sa mi psychicky nejako velmi labilna,ako tu casto pisete,aspon v tomto zapase
Reagovat
Fandina
Petra vždycky bojuje, někdy jí zdraví nedovolí, ale bojuje vždycky. Nevěř všemu co se tu píše. Věř tomu co sám vidíš, jako dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda zápas! Po 2. setu bych si na Petru nevsadil ani zlámanou grešli (hlavně kvůli tomu zranění). Když dvakrát podávala na vítězství, tak jsem zase její postup bral jako hotovou věc...
Reagovat
slacker
Dnesk si z Luckou prohodily role. Petra doservirovbat obvykle bez problemu umi
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych radši, aby dneska vyhrála Petra a prohrála Lucka. No a místo toho je to naopak...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, kolik těch autů Kuzněcovové ještě projde?!
Reagovat
Roger_Federer
To neni uz vtipny..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Ale je to realita.
Reagovat
slacker
On byl nekdy na okamzik vtipnej? :-)
Reagovat
Grape
Prosímtě buď tak hodnej a užívej si ten tenis a nebreč tady :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemůžu si užívat tenis, když rozhodčí viditelně poškozovali Petru.
Reagovat
Denis92
Dvakrat nedopodavat..
Reagovat
smazaný uživatel
60 nevynucenenejch chyb,to už je příliš
Reagovat
Denis92
Klizan mal 75 za 3sety
Reagovat
spaniel
Ale mel i 70 winneru, Petra sotva polovinu
Reagovat
MarcelPersch
P- 45/69
S- 26/20
Vyhrané míče 135/113, takže tady není o čem.
Reagovat
slacker
zAPAS GRADUJE
Reagovat
slacker
A ted zase ta nutnost doservirovat
Reagovat
slacker
A zase zacina vrsit UE
Reagovat
dadaft
Cveta ovšem taky dře a bojuje, to se musí nechat.
Reagovat
slacker
Petra me nepusit na brusle, je to sobec ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
krásnej tenis, škoda že až za tak infarktového stavu. :) Peti jeď !!
Reagovat
slacker
Jenze konec druheho setu rozdal Petre nevyhodnou pozici
Reagovat
Fandina
Petra bojuje jako lvice. 6:6 tak Peti pojďddddddddd!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ja som sa tesil na tajbrejk,a potom som si uvedomil,ze v poslednom sete sa nehra:),aj preto mam najradsej US Open,hoci to nie je dvakrat spravodlive
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict, ze Kvitova predvadi slusnej, bojovny tenis a konecne nepusobi odevzdane.., at uz to dopadne jak chce.
Safarka solidni moc
Reagovat
Fandina
Málo jí sleduješ. Bojuje i jindy, neodevzdává zápasy.
Reagovat
Roger_Federer
Videl jsem za posledni rok dost jejich zapasu, rozhodne casto pusobila odevzdane, z nudene a flustrovane.
Reagovat
Fandina
Někdy ano, ale na pokaždé a rozhodně ne za poslední roky. Bylo x zápasů, které vyhrála a nemusela bojovat jako dneska.
Reagovat
gigin
Psal za poslední rok, ne roky.
Reagovat
Fandina
nahoře psal po dvou letech nauč se číst
Reagovat
gigin
Tak je hňup on.
Reagovat
Roger_Federer
Nech ju,...znas to z tema kacenama? :)
Reagovat
Roger_Federer
Napsal jsem :ze musim rict ze po 2 letech (dle meho nazoru)....atd..

Nikde neni napsane za posledni roky, ale rok..jsem videl.
Reagovat
gigin
Já jsem tě taky tak pochopil.. ale to je fuk.. nechme to tak :D
Reagovat
Fandina
RF ... odpověděla jsem ti ve smyslu tvého příspěvku a nemám důvod se k tomu vracet. Bojovala, bojuje i jindy, někdy se jí nedaří, ale dneska to chtěla urvat, ale bylo to vyrovnané, ale je to paní tenistka a vždycky bude. Psát o ní, že odevzdává je nesmysl. Je to bojovnice.
Reagovat
Fandina
Lucieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nádhera nádhera nádhera.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem hodně zklamaný, ale nedá se nic dělat. Ana dneska nepodala dobrý výkon a prostě na Lucku neměla... Gratulace Lucce a jejím fanouškům!
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš ti to zítra vynahradí!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já tomu věřím! :) Ještě dneska hraje Kiki, ale jsem si vědom, že už to 3. kolo je pro ni úspěch... Co se týče šancí na titul, tak už to všechno visí na Mashe.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ne. Samičce věřím :)
Reagovat
Frick
bulíííííííííííííííííííííííí
Reagovat
smazaný uživatel
Na to jsou tady jiní experti... A být tebou, tak bych se moc neposmíval. Slavia večer může spadnout z ligy a nevím, kdo potom bude bulet. :D
Reagovat
klarat
Petra vypadá dost zničeně.
Reagovat
slacker
A ted Petro musiss
Reagovat
spaniel
Blik a Kvitová 3 výměny jak bůh.
Reagovat
dadaft
NO, TEĎ ZAS CHVÍLI HRAJRE DOBŘE.
Reagovat
dadaft
Reagovat
slacker
Huuuuraaaaaaaaaa Lucka vitezi
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu. Jen tak dál! Lucko pojď!!!
Reagovat
spaniel
Safarova +4,5 za 1,83 byl dárek. Díky
Reagovat
Cico93
;(((((((
Reagovat
smazaný uživatel
smekám, hraješ skvěle, musíš vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, prosím dopodávat, když už Kvítko to neumělo... jeď !
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka skvělá, úžasná, supeéééér. Mám ohromnou radost !!! Wow :D
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a jediné, co si diváci přejí, bez rozdílu politické příslušnosti, národnosti či náboženského vyznání, je, ať už je proboha konec!
Reagovat
smazaný uživatel
Až dokončim psychologii a dokončim výcviky v psychoterapii,a kvitka bude hrát,nabídnu ji svý služby:))ta to potřebuje jako sůl
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš začít na TP, získáš skvělou praxi :D
Reagovat
Fandina
Je to boj, je to boj. Peťa na 4:4. Teď to chce brajk PEtro. Pojď!!!
Reagovat
slacker
Boha jeho to je chyb
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky myslím, že rozhodčí pískaj nesmysly.
Reagovat
Cico93
;)))))))
Reagovat
Grape
Tak hlavně že víme, kdo bude na vině, pokud Petra prohraje...
Reagovat
Cico93
Ano za 3 metrove outy a sieťku môžu sudi;)))
Reagovat
slacker
Ty vole proc to hlasy podani i mimo deblovy koridor a carovy to zkazi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítko dělej, podívej se, jak Lucka hraje skvěle.
Reagovat
slacker
Vrat se do tenisove skoly, petro
Reagovat
smazaný uživatel
Tragická psychika,nic víc v tom neni
Reagovat
slacker
UZ jezte ze naco pokazi i Kuznecova
Reagovat
slacker
Petro Takze ted brejk a doservirovat
Reagovat
slacker
Acch jo,
Reagovat
slacker
Co to tam Petra predvadi?
Reagovat
slacker
Ted se rozhoduje zapas. Uz to promen
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ji v té škole budeš vyučovat ty, lepšího trenéra by asi nenašla :D
Reagovat
slacker
To je blbeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
smazaný uživatel
Můžou za hlášení autů, které nebyly. A naopak Kuzně jich mraky odpustili.
Reagovat
slacker
To je zopufalsot co ted Petra provadi misto doservirani
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslím, že kdyby se hrálo bez rozhodčích a sítí, tak Petra vyhraje každý zápas dvakrát 6-0. Rozhodčí a sítě jsou zbyteční a akorát kazí hru.
Reagovat
spaniel
Zapomel si na lajny, ty by to jeste mohly zhatit.
Reagovat
slacker
Quesh: Presne tohle je spatne, Petra musi break potrvdit Kuznecova nemusi, a to zrejem rozhodne
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby teď v posledních třech hrách sudí neodpustili Kuzně nejmíň dva auty, tak bylo hotovo..
Reagovat
smazaný uživatel
klasika, zatímco ona ještě hraje, už je odehraný jeden zápas a druhý je v půlce :) Ale klidně si zařvi, hlavně vyhraj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitka se láme
Reagovat
slacker
UZ si zase koleduje, do haje
Reagovat
vrabejka
Ivanovic musíš hodně přidat.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka boží. Hlavně ať to dotáhne do konce, zatím hraje skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím uznat, že Lucka zatím nemá slabinu a skoro vůbec nechybuje. Ana se nechává přehrávat, což jsem přesně nechtěl. Šance pořád žije, ale bude to těžké otočit...
Reagovat
Frick
Musím uznat, že Češi zatím nemají slabinu a skoro vůbec nechybují. Rusové se nechávají přehrávat, což jsem přesně nechtěl. Důsledkem toho je Svobodův šťastný gól. Šance pořád žije, ale bude to těžké vyrovnat a pak v případně otočit.

22.2.1998
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zatím v prvním skvěle.:) Teď se ale trochu bojím propadu ve druhém, jak ona to někdy umí....
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale tohle už je fakt trapné. Jsem fanoušek českých hokejistů, stejně jako jsem fanoušek Any. Už jdi do háje s tím nacionalismem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojky, záletníku, nemáš mít náhodou nick "tommr"? :D Druhý set je kritický i u Petry že? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že tě tady zase vidím... :)
Reagovat
Bob
Ana porazila Lucka naposledy v roce 2008 na RG a od té doby nikdy. Něco na tom možná bude, nebo se pletu. Rozhodně Lucka je rozjetá nenechá se o výhru připravit.
Reagovat
smazaný uživatel
Náhoda to určitě není. Každá tenistka má prostě hráčku, na kterou umí a stejně tak jinou hráčku, proti které neumí...

Hlavně bych zdůraznil, že Lucka dneska skvěle servíruje a vyhrává tzv. "big points". Upřímně řečeno, líp jsem na letošním RG viděl podávat zatím jenom Muguruzu... No a teď si Ana zase prohrála servis. :(
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Grape
Lucka krásně! :-)
Reagovat
slacker
To je kontrats jak hraje Lu8cka a Petra. Obe razantni udery, ale lucka to bezpecen krouti nad paskou a kouka. A jeste ze to nemusela doservirovat. To bych se hodne bal
Reagovat
Denis92
Safarova zatial velmi dobre. Myslim, ze Anicka teraz zabere a dockame sa 3setov.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim jak to je mozny ale zda se mi proste, ze kurt c.1 pritahuje ten nejlepsi tenis na FO. Uzasny zapas mezi Davidem a Andreasem. Dlouhe vymeny v extremni rychlosti a hlavne nadherny celodvorcovy tenis s uzasnyma dropama a volejema u site :-)
Reagovat
Bob
Je fakt, že Lucka na Anu umí.
Reagovat
Pesek12
na kraťasy ať Petra zapomene
Reagovat
vrabejka
Skvělý zápas snad to Peťa dotáhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle skvělý zápas?utrpení
Reagovat
slacker
proc uz zase umpiruje tenhle brylaty kadaffi?
Reagovat
smazaný uživatel
frajírek, kdyby raději sundal ty popelníky a pořádně sledoval otisky míčků
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho mám ráda, patří k mým nejoblíbenějším umpire. A když je tam, Petra vždy vyhrává :)
Reagovat
slacker
LUnej, keaz mas pravdu dneska. Ale me je podezrelej :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tobě je podezřelej každej, otevři si lahváče, běž pak do lesa na houby a bude ti fajn. Nebudeš tady pořád pak strašit svými komenty :D:D
Reagovat
slacker
kazdej ne, jediny lahvac si setrim na horsi casy, pujdu bruslit
Reagovat
slacker
Ale tyhle lacine chyby na servisu zredukuj na nulu
Reagovat
slacker
to se dneska rodi dvojchyb, do septiku
Reagovat
slacker
VYberno Petro jedna nula ve tretim setu .. tezko rict co se odehralo v satne nebo na masaznim stole ... bla bla
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si zařvala, Lucka bojuje, tak holky, dotáhnout do vítězného konce :)
Reagovat
smazaný uživatel
brejk, pěkně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ji masíroval Radek, pak se dá pochopit ta nabuzenost :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že toho pustila k vodě už před měsícem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vím, nicméně třeba jsou přáteli, proč by ji tedy nemohl masírovat ne? :D
Reagovat
slacker
Vrcholne netaticke. Aspon tohle podani sis mohla udrzet aby jsi mela vyhodu ve 3 setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to tak naopak je lepší - ve třetím setu bude na servis chodit odpočatá.
Reagovat
slacker
to je zoufaly ty chyby petry, do pulku site
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
smazaný uživatel
Zrušte čárový, stejně tam jsou k ničemu.
Reagovat
Cico93
Aj sieť by trebalo dat preč ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Síť je užitečná, na rozdíl od čárových.
Reagovat
slacker
Proc to hraqje furt tak nizko nad siti? TO si o ty pasky koleduje A je to tady dalsi servis v haji
Reagovat
dadaft
ne-kou-ka-tel-né
Reagovat
dadaft
a bohužel i zranění.

prosím přepnout na Lucku s Anou.
Reagovat
Pesek12
za chvíli bude dohráno, buď rychlý konec ve 3 setech nebo skreč od Petry.
Reagovat
Grape
Simona má formu jako hrom! :-) Zápas Petry se Světlanou mě zatím moc nezaujal, ne že by hrály vyloženě špatně, ale něco tomu chybí...Snad to Petra zvládne, a pokud ano, tak už se dá její letošní účinkování na RG hodnotit celkem pozitivně, ale na nějaký větší výsledek to zatím nevidím. No a už začíná taky Lucka. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
snad Petře nic vážného není
Reagovat
Cico93
Na dvorci ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucko, zničit, rozstřílet, uběhat, uwwinerovat, uprasátkovat :D
Reagovat
dadaft
v příštím kole -------to nebude marný zápas!
Reagovat
Grape
Jo, Sloane se zdá být taky celkem ve formě, ale doufám a věřím, že při své současné výkonnosti a na antuce by jí Simona měla přehrát. :-)
Reagovat
Bob
Teď začne typická krize 2. setu..
Reagovat
Bob
Doufejme, že ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že Sloane postoupila :) ... no v příštím kole od Halep to bude asi konečná :(
Reagovat
slacker
proc ten petra prestala hrat?
Reagovat
Frick
Že ve xichtě vypadá trochu jak Steven Seagal?
Reagovat
smazaný uživatel
A jak vypadáš v ksichtě ty?
Reagovat
slacker
trochu jako Svetlana
Reagovat
smazaný uživatel
Seagala s Dolphem Lungrenem?
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D jste mě fakt pobavili :D
Reagovat
slacker
TEch dvojchyn dneska,
Reagovat
slacker
Jezisi, proc zase?
Reagovat
tommr
ale z Petřiny hry moc dobrej pocit nemám - dělá strašnou spoustu lacinejch chyb. Kuznetsovová ale naštěstí dneska hraje tužku takže to Petře zatím stačí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi, že Petra má horší pohyb a přesně, Světa ještě tak nějak neví, že hraje na FO :)
Reagovat
Fandina
Peti super TB, výborně výborně výborně a teď ještě jeden set prosím. Jinak vidím jen závěr setu a obě holky svědomitě. Tak Petři ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
1.set je doma super Petro
Reagovat
gigin
Vo ten tajbrejk strah nemam, to zase jo, je to peklo, tak nevym, no. cau
Reagovat
slacker
doprcic, takhle rychel odevzdat naskok, do haje do haje do haje
Reagovat
slacker
Jeste ze tak. Prvni set doma , ura ura ura
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tam holka vyvádíš :(
Reagovat
dadaft
Sloane hraje fakt jen na grandslamech.
Reagovat
dadaft
ntvl, Sloane teď s Káťou zametá,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt jo? .. Ale Káťa dokáže ve 2. zabrat, trochu se vybrečí a pak jede. :)
Reagovat
dadaft
zatím jede spíš domů.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Simča jede co? 16 winnerů, pěkně se na ni dívá.
Reagovat
smazaný uživatel
wow, ve 2. setu kanárek, skvělá jízda, velká gratulkáá :D A Petra zatím TB v 1. setu :) Tak Kvítko, přidej a jeď :)
Reagovat
dadaft
tak Káťa se fakt zvedla, pěkný tenis - ale teď musí ještě jednou brejknout, jinak končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel končí, vyházela se, velká škoda. Tak gratulka Sloane a pepinovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jako asi jsem zjistil, že o tenisu ještě nevím vše..jako teď Kuzněcovová byla zahnána do strany, a míček poslala na druhou stranu pod sítí (jako z boku kolem sloupku, ale pod úrovní sítě). To jako takový úder platí ?
Reagovat
Bob
Jo.
Reagovat
slacker
A to "pod siti/ NAD SITI" KTERY VIDIS NA ZAZNAMU BY JSI CHTEL ROZHODOVAT Z UMPIRU JAK?
Reagovat
slacker
tam kde sit neni, nei zadne "pod siti" tazke jasne plati
Reagovat
smazaný uživatel
pod sítí/nade sítí není důležité, to bylo jenom pro lepší popis situace. Prostě ten míček letěl mimo, nepřeletěl řádně síť, tak vůbec nechápu, jak takový úder vůbec může být uznán.
Reagovat
slacker
dovovo:
1) Vyska site je ruzna, v tomto pripade 0cm
2) neda se to realne vyhodnocovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dovodo má pravdu. A hodnotit se to dá dobře.
Reagovat
slacker
Quesh: Jak? Z umpiru, vodovahou?
Reagovat
VlS
Hráč, kterýmu spadne míč do kurtu ho musí s maximálně jedním dopadem a maximálně jedním uderem dopravit do kurtu protihráče. Částečně mu v tom brání síť natažená v určité části. Nechápu, co je na pravidle divného.
Reagovat
slacker
CO je divneho je prece jasne. Dneska tim vyhrala fiftyn souperka Petrry. Obracene by se bil do roztrhani tela ze je to v poradku
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se nad tím zkus pořádně zamyslet, třeba na to přijdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom případě, pokud platí takové pravidlo, jsem došel k následujícímu - Kuzněcovová ten míček hrála forhendem, tedy z pohledu Kvitové z levé strany. Pokud by ovšem chtěla to samé udělat Kvitová, tedy zahrát takový úder z forhendu, tak by to bylo nemožné, protože na pravé straně by jí tam vadila nějaká cedule IBM, o kterou by míček mohl zavadit. V tom případě se jedná o nezpůsobilou hrací plochu, a když budu lechce hnidopich, tak by se ten zápas měl okamžitě ukončit pro nezpůsobilý kurt.
Reagovat
slacker
Quesh: Tyhle manyry si laskave odpust. Jinak te tu serezeme
Reagovat
smazaný uživatel
V pravidlech je přece jasně psáno, že úder, hraný z boku kolem sloupku na polovinu soupeře, je platný a může se tak hrát. Úplně běžně se tak hraje, Rafa takových úderů využívá při forhendu.
VIS má pravdu. Přece není možné se domýšlet, co by bylo, kdyby někde byla siť, když tam není. A ta síť je natažena přesně podle pravidel.
Reagovat
slacker
vyhazenej gejm, co se ti zase honi ted v kebulce?
Reagovat
slacker
Petro nekoleduj si
Reagovat
slacker
a JE TO TADY,
Reagovat
smazaný uživatel
No ten první fiftým v tom gamu měl být pro Petru. Jestli tohle pravidla povolují, tak je to špatně.
Reagovat
VlS
všechna pravidla, která říkají, že Petra nemá bod jsou špatně, že?
Reagovat
Roger_Federer
Bez pod sprchu....
Reagovat
smazaný uživatel
Všechna ne, jenom ta, které připíší bod hráči, který narve míč do sítě bez ohledu na to, že tam ta síť fyzicky nebyla.
Reagovat
slacker
Sit ma ruznou vysku v ruzne casti, umisteni site je dano pravidly. Ale ted me tenhle deblfault petry co ted dala nakrk
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zatím hraje o něco lépe od Kuzněcky jsem teda čekal více obě hráčky dělají hrozně chyb
Reagovat
vrabejka
To bude dlouhý zápas 4 gemy za 24 minut :D
Reagovat
dadaft
ale dívat se na to moc nedá,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,((
Reagovat
smazaný uživatel
dívám se i na Simču, tam je to větší mazec :) Jinak koukám, že Petra chodí víc k síti, někdy líp, někdy hůř připravená. To je pozitivní, než aby Světa nechala Petru vyházet :)
Reagovat
dadaft
bál jsem se přiznat, ale taky už čumím na Simonu s MTTF. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Já se klidně přiznám, Simča jede, ty její skvělé křižné údery při její výšce, pohyb, super, 1. set v kapse :) A Petra by měla přidat.
Reagovat
dadaft
Kuzma to na síti umí - volej je zrychlení hry a když se podíváš, tak stačí hrát i jenom do mírného protipohybu a soupeř nemá šanci...
pocem, kam deš, nazdar bazar. ))
Reagovat
slacker
A je tady treti petrominela
Reagovat
smazaný uživatel
Break pro Petru skvěle Petra zatím hraje dost dobře
Reagovat
slacker
Uaa uaa, brejk
Reagovat
slacker
A druha petrominela
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes súboj Rafaela s Leonardom, Michelangelo včera neuspel a dnes cestuje domov do Ruka a Donatello sa turnaja nezúčastnil a radšej chodí po kanáloch..:)
Reagovat
slacker
Tak prvni petrominela v utkani :-(
Reagovat
dadaft
Kuzněcovová a Ivanovič.
no, znám i lehčí soupeřky.
držím palce holky.
((( davaj )))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady to moc sluší Karolínce i Sereně! Jsem rád, že se holky po RG nějak zabavily.. :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/472582486250110976
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/472583447840428032
Reagovat
Cico93
Pekne ;)))) Miami to dnes chvalaBohu Zvládli a su vo finale.
Reagovat
Mayo
Heat ? jdu blejt velebnosti
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je ten šílenec co tady vypisuje ty předběžný žebříčky...?)))Nechceš raději Kvitové vypsat lety z Paříže na dnešek...))))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra, Lucka, Káťa, Simča - vyhrát, vyhrát, vyhrát, vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
A dneska ti Andreas rozseka toho tvyho Davidka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dneska není 1. dubna a nebo ještě spíš? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejka s Luckou už spolu nebudou hrát debla...
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/205426/pul-roku-a-konec-safarova-uz-dal-nebude-hrat-s-hlavackovou.html
Reagovat
VlS
Dalo se to čekat. Lucka má letos pár super výsledků s ad hoc partnerkami a s Andy mimo AO nic moc.
Reagovat
gigin
Petra Kvitová a Lucie Šafářová dnes živě na Eurosportu!

Předběžný program vysílání na 31. května:

Eurosport International

11.00 PETRA KVITOVÁ (CZE) [5] vs. Světlana Kuzněcovová (RUS) [27]
poté Rafael Nadal (ESP) [1] vs. Leonardo Mayer (ARG)
po skončení vysílání Giro d'Italia závěr utkání Gael Monfils (FRA) [23] vs. Fabio Fognini (ITA) [14]
poté Philipp Kohlschreiber (GER) [28] vs. Andy Murray (GBR) [7]

Eurosport 2

11.00 Maria-Teresa Torro-Florová (ESP) vs. Simona Halepová (ROU) [4]
poté závěr utkání Andreas Seppi (ITA) [32] vs. David Ferrer (ESP) [5]
poté závěr utkání LUCIE ŠAFÁŘOVÁ (CZE) [23] vs. Ana Ivanovičová (SRB) [11]
poté začátek utkání Gael Monfils (FRA) [23] vs. Fabio Fognini (ITA) [14]
poté Richard Gasquet (FRA) [12] vs. Fernando Verdasco (ESP) [24]

Vzhledem k vývoji zápasů mohou nastat programové změny.
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že to bude i na CTsport
Reagovat
smazaný uživatel
Jako invalidní důchodce jsem si vsadil 500 Kč na výhru Kuzněcovový.
Erakovičová byla mimořádně slabá soupeřka,přesto Petra vyhrála až "po boji".Jasně u Kvitový je klidně možný,že dneska odehraje úplně jinej zápas,ale přesto jsem si dovolil vsadit na zkušenou "antukářku" Světlanu a doufám,že si tak přilepším k důchodu.V našem regionu pracovní příležitosti nejsou a tohle je šance.
Reagovat
VlS
Jakej problém má invalidní důchodce s pracovními příležitostmi?
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se na zápas dvou bláznů Monfilse s Fogninim. Doufám, že domácí publikum bude rozhodující a dál půjde Gael. Zajímavý zápas může být i Gasquet vs Verdasco. A v neposlední řadě Andy, u kterého se bojím, že dneska končí. Fakt mám ze zápasu s Kohlschreiberem blbý pocit. Pořád mám v hlavě, jak Kohli na RG 2009 vyřadil taky ve 3. kole Noleho (ještě byl jsem člen Djokárny) 3x 6:4. Brrr.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska věřím že obě holky postoupí Petra na letošním Rolland Garos nehrála vůbec špatně neztratila ani set což už se dlouho nestalo že by Petra prošla to 3.kola bez ztráty setu. Lucka určitě šanci má ale chce to zlepšit koncovku a u Petry by to chtělo méně UE a hlavně Petře dnes musí vyjít servis jako v prvním setu proti Erakovič kde podávala jako bohyně
Reagovat
A.R.R.
Já bych s tím hodnocením souhlasil. Lucka se sice umí vybičovat proti silným soupeřkám, ale nezvládá koncovky a u Petry bude záležet na tom jak se vyspí...Nicméně Světlana je "zkušený mazák", takže to bude těžký zápas. Ale našim holkám fandit budu, i když v jejich postup moc nevěřím, bohužel....
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, tak to snad aby ani na ten kurt nechodily, co?
ach jo, pesimismus svetem vladne...
Reagovat
A.R.R.
Já myslím, že to není pesimismus, ale realismus :-) Jasně, že by mě moc potěšilo, kdyby obě holky vyhrály. Na druhou stranu je to ženský tenis, tam je možné úplně všechno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak Kuzna je predevsim uz vlastne Spanelka a Petra by na ni musela vybalit opravdu, ale opravdu velikou nabuzenost a bezchybnou ranarinu, podeprenou servisem.. :-) U Lucy klidne to prani nad rozum nadradim - byva totiz otcem myslenky, ktera je matkou cinu.. Lucy, pojd! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim s A.R.R.

To neni pesimismus, proste to tak je. Herne urcite Lucka na Anu ma aby s ni drzela krok ale zalezi jak ten zapas zvladne v hlave. Urcite Lucka muze prekvapit. U Petry to neni zadne podcenovani ale zname ji. Muze se stejne vyhazet jako Kuznu roztrilet ale antuka rozhodne hraje pro Svetlusku, ktera ma spoustu zkusenosti a tadyten povrch je jeji domena. Ani bych tudiz nevidel Petru jako nejakou favoritku. Kazdopadne nerikam, ze ani jedna nema sanci ale je to proste tak. I sazkovky vidi Petru s Kuznou pul na pul.
Reagovat
smazaný uživatel
Už bys mohl vědět, že sázkovky nevypisují kurzy podle šancí na výhru :-P
Reagovat
smazaný uživatel
aspon jsou nezaujaty...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že taky nejseš
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi rekni v cem jsem nezaujatej? Ja preju Petre aby vyhrala ale o neco vice favorizuju Svetlanu. Vcem mas problem? Ze mam jinej nazor nez ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Že víš tak přesně, že je skoro bez šance..
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsem napsal, ze je bez sance? Ja jsem napsal pouze to, ze je pro me Svetlana favoritka a ze pro ni hraje povrch. Tot vse.

BTW Jinak provokatera mas nahore. To dole mi ani tak provokativni neprislo...
Reagovat
mac.hall
Nechci tady příliš vířit emoce , ale oba dnešní zápasy našich holek vidím poměrně skepticky.Na základě toho , co jsem od nich na letošním RG viděl, jim nedávám příliš šance na úspěch. Můj tip je , že pro obě bude dnešní zápas konečnou. Petra i Lucka zatím na GR předvádějí velmi nevyrovnané výkony s extrémním počtem UE. To jim na Světlanu a Annu nemůže stačit. I když je v tenise možné ledacos, nevěřím tomu , že by ve hře Petry a Lucky došlo k tak zásadnímu obratu směrem ke kvalitě , aby své soupeřky přehrály.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ses tommruv klon? :)
PS: Pevne verim, ze ti minimalne jedna z nich vytre zrak ;).
Reagovat
mac.hall
Ne,jen se snažím o objektivní pohled a odlišuji svá přání od reality. Výkony , které Lucka a Petra na letošním GR zatím předvádějí , bohužel , nemohou stačit na hráčky určité kategorie, kam řadím jak Annu , tak i Světlanu. Anna poslední dobou hraje na velmi vysoké úrovni a zdá se , že se konečně začíná blížit své výkonnosti z doby , kdy RG vyhrála. Světlanu jsem zatím na letošním turnaji neviděl, ale v minulosti již mnohokráte dokázala , jak kvalitní hráčkou je.
Reagovat
smazaný uživatel
Svetlana se tento rok dost trapila, az ted na RG se docela chytla, bude to tezky zapas, ale Petra rozhodne sance ma velke ;). To samy Lucka :P.
No a taky jste tipovali, ze Mladenovic a Muguruza nemaji s LiNa a Serenou zadnou sanci? No, tak vidite ;). Ony to holky samy ukazou, jaky maji nebo nemaji sance.
Ale chodit pred zapasema rikat, ony nemaji sanci a byt za öbjektivniho" borce anebo jit a vybojovat si to na kurtu je nastesti jina zalezitost :).
Reagovat
smazaný uživatel
Svetlana se trapila na hardu ale uz se chytila ve Stugharttu na antuce, kde prohrala s rozjetou Anou ve trech. Pak prohrala az ve finale v Oireas s Karlickou ve trech a pak v Madridu ze trech matchballu prohrala s Agou. V Rime skrecovala. Na antuce vzdycky hraje dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak řečeno ani na antuce to od ní nebyla žádná sláva..
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak receno, furt lepsi nez od Petry...
Reagovat
smazaný uživatel
A proto je Petra před Světlanou? Jo, to dává smysl..
Reagovat
smazaný uživatel
Vis otom, ze se bavime pouze o antuce. Jen pro pripomenuti.
Reagovat
smazaný uživatel
"Nechci tady vířit emoce.." A proto napišeš takovýhle blábol..
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, proc zase musis utocit na diskutery. Napsal to, protoze to je jeho nazor. Ze to vidis jinak jeste neznamena, ze je to blabol.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal to, protože provokuje.
Reagovat
Grape
A proč by měl hned provokovat? Je to jeho názor, vzhledem k povrchu a aktuální formě má celkem pravdu, Lucka určitě favoritkou není a u Petry je to tak 50:50... Že to ty vidíš jinak je jen tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk, který sem chodí výhradně proto, aby napsal, jak je Petra bez šance, je provokatér.
Reagovat
gigin
Je z tebe cítit větší předzápasová nervozita, než obvykle. Kuzna je těžký soupeř, chápu.
Reagovat
vrabejka
COME ON IVANOVIC!
Reagovat
Cico93
;))))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist