6. den v Melbourne: V akci budou obě světové jedničky

22. 1. 2010, 18:53
Aktuality 78
Souboje obou nejlepších tenistů světa nabídne sobotní program divákům na Australian Open. Roger Federer se pokusí postoupit přes Španěla Montaňése a Serena Williamsová narazí na Španělku Suarezovou, která tu před rokem vyřadila její sestru.
Roger Federer

Carla Suarezová umí být nepříjemnou soupeřkou, o čemž se před rokem mohla přesvědčit Venus Williamsová. Nyní to za ní Španělce může oplatit její sestra Serena, která se představí na stadionu Hisense Arena. Po ní diváci uvidí třetího hráče světa Novaka Djokoviče v souboji s Denisem Istominem z Uzbekistánu a také předloňského finalistu Australian Open Jo-Wilfrieda Tsongu z Francie.

Na centrálním dvorce v Rod Laver Arena bude druhý na programu první hráč mužského žebříčku Roger Federer. Těžký úkol zastavit Švýcara přisoudil los španělskému hráči Albertu Montaňésovi. Po nich nastoupí ke svému zápasu druhá ze sester Williamsových Venus.

Také Stadion Margaret Courtové bude vyhrazený především dvouhrám, k nimž nastoupí například vítěz Turnaje mistrů Nikolaj Davyděnko nebo devátý hráč světa Fernando Verdasco. Program ale uzavře smíšená čtyřhra s účastí českého páru. Ve svém prvnímu utkání se představí pár František Čermák/Lucie Hradecká, kterému stojí v cestě do druhého kola domácí Jordan Kerr a Casey Dellacquaová.

Sobotní program Australian Open (začátky v 01:00 SEČ):

Rod Laver Arena: Briantiová (It.) - Stosurová (13-Austr.), Federer (1-Švýc.) - Montaňés (31-Šp.), Dellacquaová (Austr.) - V. Williamsová (6-USA), 9:00 Hewitt (22-Austr.) - Baghdatis (Kypr), Wozniacká (4-Dán.) - Peerová (29-Izr.).

Hisense Arena: Garbinová (It.) - Azarenková (7-Běl.), S. Williamsová (1-USA) - Suárezová (32-Šp.), Djokovič (3-Srb.) - Istomin (Uzb.), 9:00 Tsonga (10-Fr.) - Haas (18-Něm.).

Margaret Court Arena:
Zvonarevová (9-Rus.) - Dulková (Arg.), Monaco (30-Arg.) - Davyděnko (6-Rus.), Verdasco (9-Šp.) - Koubek (Rak.), 9:00 Dellacquaová/Kerr (Austr.) - Hradecká/Čermák (ČR).

Komentáře

78
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravím
Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas.
Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma.
info zde:

http://freto.blog.cz/
Reagovat
Romario
Nechápu blázna, nebo blázny na svobodě,.....přijde totiž, stli to nepíše stejný šášula,...... Řeš si Svý pochybný a možná jediný znalosti v českém jazyce, na jiných stránkách,tady to nikoho krom TTTTebe nezajímá, tenisu a sportu nehovýš,srozumitelně řečeno a dokazujíc z Tvé tvorby tady,..... tak co s TTTTTebou ,velkým T ,můžeš přemýšlet, v klidu,co začíná na T, aby to bylo myšleně osobně, hlavo,..... Nejde to psát slušněji, jelikož k paku se musíš chovat jak pako,.... Jinak si to pako myslí, že není pako,....
Reagovat
smazaný uživatel
Radši si zopakuj pravopis (viz.sklamané,sklidni , neznámí šašek, je sebevědomí apod.)
Reagovat
Romario
Věnuj se češtině, ta by Ti malinko mohla jít a nepleť se do tenisu, nerozumíš tomu,...... V Tvém podání psychokeci, působí směšně,....
Takhle dlouhý psaní nevypotíš a když jó, budeš kontrolovat hodinu, než to bude v cajku, na rozdíl od Tebe jsem si to nepřešel,.....,tak se omlouvám všem okolo, Tobě né,...
Reagovat
smazaný uživatel
Tie pravopisné "kecy" si nevšímaj a ospravedlňovať sa nemusíš !
Chyby v pravopise na nete nevadia, som v počítačovom fachu a viem, že niektorí píšu na klávesnici ako ďatle. Je to pochopiteľné, kolkí ovládajú na klávesnici písanie desiatimi prstami? Nechápem, čo tu furt niekto kikiríka o pravopise. Niekto si dá viac pozor, iný text prehliadne, hlavne, keď chce reagovať rýchlejšie. Nehovoriac o používaní slangu.
Ja som raz zle napísal názov jedného GS, no boli tu takí, čo mali z toho vianoce.
Reagovat
smazaný uživatel
Typický projev pubertálů v diskuzích. Odpovídá anonym anonymovi (často útočně nebo zlostně), ale neodpustí si Ti, Tvé, Tebe, Tobě a další podobné nesmysly s velkým písmenem T na začátku !!!!
Zopakujte si češtinu, Vy nemyslící volové. Psaní T (nebo V) na začátku patří jen do osobní nebo oficiální korespondence.
Reagovat
Romario
Budu slušný, řeknu Ti, ale jednu věc nebo víc? Tenis je jeden z nejlepších míčových her ne světě, pro svou individuálnost, jestli víš co to slovo znamená, tak si uvědom, že Roger, Rafa,Del Potro,Djoker,Můra,Andy i ruský jezdič ve fasoně a mnoho dalších,jsou pro toto tak dobří, kterí vylítnou , chci ještě říct, není jednoduchý podobných úspěchů dosáhnout a držet se na špici, třeba ten tvůj nenáviděný elegán, se jistě neprosí o Tvé uznání a dalších stotisíců lidí co ho nemusí, ale Nadal má podobný čísla, jakoby negativní, ale to je normální, si někdy představ souvislosti,například toho, kdy cabil minulý rok a Rafa ho objímal a málem taky cabil,nikdy jsi to nezažil atmosféru,rodinnou situaci,touhu,sklamané očekávání, celá hala Ti to přeje a nevyšlo to,........, tak se sklidni,..., že působí arogantně, někdy opravdu jó, je sebevědomí, to ale musí být, každý, kdo dosahuje výsledků, má sebevědomí,prostě, tak si to v hlavě srovnej nebo né, je mi to jedno, ale jsi těma názorama trapnej-to jó, blbej nejsi, tak se srovněj, nemusím Rafu a ni Davyděnka,Můru, ale jsou svým způsobem jedineční a dobří, ale jsou holt lidi, je jeden a ten dokázal prostě víc,což nechápu sám jak je to možné,........ třeba Rafa se u mne utváří do dobrého sportovce, tak že ho mám jako hráče i člověka už docela rád, to jeho zdržování a rejpání v kalhotech, umínilo a začal si mne získávat víc,...
Můžeš, se informovat, kdo je nebo není arogantní v tom tenisovém zákulisí, ale Federerovi může tenis děkovat, kde dnes je, magnet,zosobnění úspěchu, talentu,svělá zábava,drama, málo lidí z tenisu řekne o Federovi něco špatného, ale ty jsi zřejmě někdo, kdo ví něco co nikdo tak nevnímá, v tom tenisovém kolotoči, jedině vždy nějaký neznámí šašek, řekne nějaký blábol a nějaký jiný šašek se toho chytně a napíše to na net,....Když Federer vyfakuje rozhodčího, nebo tak něco,není to nic pěkného, jelikož sport dělám, tomu se navyhneš, i kdybys byl pánbůh, tak nehledej střípky, ale koukej na celek, jsi-li toho schopen, jestli né tak né,...., je mi to jedno
Reagovat
carolyn
všimla jsem si, že se neustále musíš navážet do skotta, co tě k tomu vede? Když on řekne A ty řekneš B. Ale uvědom si, že všichni tady víme, že skott aspon napíše něco k tenisu, kdyžto ty jen opravíš chyby a poradíš jak by to mělo být slohově nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Žijeme v demokracii, proto si může každý psát co chce, i Brož. Jediný, co nechápu je, proč tady furt řáděj ti zatracení administrátoři, kteří smažou i metaforu. Například jednou jsem napsal, že je Viktor maďarská poloopice, což je svatá pravda, no a za deset minut mi ten pitomec z adminu nejen smazal celej příspěvek, ale zablokoval mi i nick, kvůli čemuž jsem se musel přejmenovat z Andrew na Andrew1.
Reagovat
carolyn
To se mušíš zeptat admina a né mě, možnááááá - nědělá admin jen svou práci? :-) Kdybych byla na jeho místě, smazala bych i tebe :-D
Reagovat
carolyn
A navíc, myslím, že češi se mají ještě hodně co učit co to je demokracie, to co tu máme je jen nádech, který bohužel ještě k tomu vzali za špatný konec :-/
Takže demokracií bych se radši moc neohrazovala......
Reagovat
smazaný uživatel
Koho zajímaj ta tvoje rádoby moudra......
Reagovat
smazaný uživatel
Hihihi Kájo. S Karolínou to on fakt přehání, přitom její způsob hry je docela pohledný (hlavně v porovnání s rusačkama), jinak jeho názory mi nevadí.
Dinára mě ale čím dál víc odpuzuje, tím sveřepým mlácením hlava nehlava na náhodu, buď se trefí nebo se vyhodí. A ještě to hekání! Blééé. Před dvěma lety tak hlučná určitě nebyla, to ji asi naučil ten jugoš Želé.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes nebyly nějaky velky překvápka, Škoda Marcos, byl to smutný pohled, jak byl bez šťávy. Snad to zase nebude další velký zdravotní problém, již si jich užil dost.Kolja, další profesorský tenis. Už ho vidím ve čtvrtfinále s Rogerem,ale jen obrazně, protože určitě bude v night session a v tu dobu budu zařezávat v práci, ach jo. To je těžký úděl pracujících. Škoda, že na sebe narazí tak brzo. Teda doufám, že narazí. V tenisu je vše možné?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli máš na mysli toho vola Barneyho, tak ten už několikrát změnil nick. Nejdřive byl Barney, pak Barneyy, B4ney, Barny a možná i Barnyy, to je ten blbeček, co chce ostatní přesvědčit, že vše co napsal ve skutečnosti on jsem napsal já.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavní je, že když se tady objeví ten váš tupec Barney, všichni ho kritizujete a nadáváte mu, protože má stejnej pohled na McEnroe II. jako já. Jedině Elegánovci mohou být tak labilní.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak konečně mají i zdejší nevalně myslící pubertálové jistotu, že jde o dvě osoby a nikoliv o jednoho blázna, co neustále mění nick.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se chvilku vydržel koukat na tu naši vracečku, letos poprvé. A všimnul jsem si, že dala dolů tak 4 kg a mění servis, zapracovala na něm, pozoruje někdo dallší změny?
Reagovat
smazaný uživatel
Já třeba pozoruju, že tento zápas zdaleka není jen o vracení:)) Podle mě je to dosti kvalitní
Reagovat
smazaný uživatel
No, takhle, na to jsem se neptal :))), zda je kvalitní nebo ne, pro mé oko samozřejmě není, vedle zápas Haas - Tsonga byl jiné kafe. ALe opakuji znova, všiml si někdo, dalšího posunu ve hře Caroline mimo zapracování na kondici, váze a měnícího se stylu servisu?
Reagovat
smazaný uživatel
Připadá mi o pár kilo lehčí, jo...
Reagovat
smazaný uživatel
Až Wozňaki v žebříčku přeskočí Kuznu a Dináru, tak skott konečně pukne a dá s těmi hloupostmi o vracečce pokoj. Karolííínááááá
Reagovat
smazaný uživatel
krasny cas zitra NADAL,sama esa a ve 3 hod SUPER!jinak dobry TSONGA A HAAS,preju TSONGOVI-AT ma aspon DJOKI SOUPERE,po tech slabotach...HEWITT A FED to bude zajimabe,ale HEWWI nevyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Nole měl zrovna s Haasem vloni dost velké problémy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Povede se ti někdy naformulovat aspoň jednu větu, která by dávala smysl? Co tě nutí sem neustále posílat takové nesrozumitelné blafy, když máš údajně tak velké zdravotní problémy?
Reagovat
smazaný uživatel
Co kdyby si se na to vykašlal, prostě to neřeš..?!
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Fed-Nad(na tři vítězné jsou nejlepší), ženy vítězka Henin
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že McEnroe II. dnes dostane těžkej výprask od Montaňése, umím si totiž představit jak bude zase brečet po debaklu to je tím, že nesnáší prohry, ale Elegánovci si to vůbec nechtějí připustit. Brzy vypadne z první stovky a bude klid, to mu z celého srdce přeju. Ježiš, nikdo z těch Elegánovců netuší, jak miluju každou jeho prohru a pokles. Nechápu, proč si Elegánovci ''lúzři'' myslej,že je pan Štěrba úplnej magor, když zná McEnroea II. líp než oni. Například jednou, když byli všichni tenisté ubytováni v Hiltonu, Elegána museli přesunout do nějakýho jinýho hotelu, protože Hilton mu nebyl dost nóbl. Tohle jenom svědčí o tom, jakej je McEnroe II. egoista a jací jsou Elegoš fanatici tupci.
Reagovat
skott
LOL uz je davno po zapase ty mag*re:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No a co má bejt?!!! Přestože McEnroe II. vyhrál nad Montaňésem vsadím se, že nejdál dojde do čtvrtfinále, kde ho Koleno zesměšní před celým publikem a on pak dá najevo svoje emoce( např. arogantní vyfuckování rozhodčího, pláč, nepodání ruky rozhodčímu apod.). Pak si umím představit, jak budou Elegánovci(jako jsi ty, Viktor, Vajíčko, Soob nebo A.Magorová) McEnroea II. oplákávat. Neumím si však představit, co budou
dělat, až John McEnroe II. vypadne ze stovky. Pravděpodobně spáchají sebevraždu.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám,že to máš pod palcem,bezmozku! :-DDD
A až Fed postoupí dát,tak ten svůj lobotomický koment zveřejníš opět:-D A mimochodem,až RF spadne v žebříčku,tak mu postavíme muzeum a budem si stále přehrávat jeho legendární vítězství,my se totiž na rozdíl od tebe tenisem bavíme,joudo
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle provokatér je ale kus vola. S originálním Bárnym je aspoň sranda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sa na to pozerám aj ja...
Reagovat
smazaný uživatel
On nesleduje zápasy ! On sleduje fotky Feda na nete. Ak tam nejakú nájde, hneď ju okydá svojim bezduchým komentárom.
Reagovat
smazaný uživatel
ty cow, pan king pujde na to, to bude neco !! bríja bríja pozemští červící, bríja !!!
Reagovat
skott
Wozniacki/Peer v Rod Laver Arene jako posledni je tedy od organizatoru pekny sado-masochismus:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude panecku "utocny tenis" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacki je poměrně populární a je teď 4. v žebříčku... organizátorům nikdy nějak zásadně nejde o férovost (nad čímž se čas od času rozčiluje v komentářích Wilander aspol. - př.: "proč taky nedají přední hráče na malé kurty atd.?"), ani nemají preference útočného či obraného tenisu. Pro ně je podstatné, aby přišli diváci (což asi člověk dobrému manažerovi zazlívat nemůže).. A pokud je tam naláká popularita byť obranně hrající, pohledné (- relativně) Dánky, pak proč ne? Uvidíme, jestli jim tah vyjde a hlediště bude slušně zaplněno. Zatím padly myslím 2 divácké (denní) rekordy, takže hodnoceno čistě z manažerského hlediska: dobrá práce.
Reagovat
skott
Listky na centr budou vyprodany dopredu, takze je vlastne jedno koho, tam nasadi.To navstevnost nezvysuje.Me napada snad jen jediny duvod proc mohli vybrat zrovna tenhle zapas na konec.A to, ze Hewitt/Baghdatis ma parametry potencialniho dlouheho petisetaku (viz. AO08) a lidi by po nem mohli zacit odchazet, coz by asi nebylo dobre, pokud by jako posledni hrala Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň sa čiastočne splní Wilanderovo želanie,aby aj "slabší" dostali možnosť zahrať si na centrkurte...
Reagovat
smazaný uživatel
skott: máš recht, lístky na Roda Lavera se prodávají dopředu... Šlo mi jen o to, že my prostě nemáme ty informace, co maj organizátoři - třeba mají zaručené zprávy, že Wozniacki je právě to pravé vořechové, co chtěj lidi na centrkurtu večer vidět:))
Reagovat
D.A.N
Jen se domnívám, že Rafa asi né připadá mi, že přeci jenom na ty nej zatím nemá, ikdyž připouštím mýlit se je lidské:-).
Reagovat
carolyn
Dneska to měl jen tak tak, vid
Reagovat
D.A.N
Jak už jsem psal v jinám článku dneska to byl někdo jiný skoro jsem ho nepoznál nebýt toho tahání gatííí:-))).
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal může vyhrát (neříkám ale, že je favorit č.1), měl slabší chvilky, ale jinak hrál podle mě celkem dobře. Prohrál set 6-2, ale vrátil se a zápas ukončil... Zaváhání u Rafy podle tebe značí minimální šance, ale u Rogera (který poslední dobou váhá dosti často) se nic neděje? Počkejme si na další kola, podle mě by byla chyba Nadala pohřbívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud budou hrat jako doted, tak je nejakej souper ze spicky vyleje z turnaje ven. Ale Dumec ma pravdu v tom, ze je treba pockat na dalsi kola..u tehle hracu - sampionu jeden nikdy nevi..oni umi vyhravat na tri vitezne, proste je nepodcenovat (i kdyz preju jinym).
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že dneska ani nepůjdu spát. V 1 hraje Azarenka, v 5 Novak a Nando a v 9 Hewitt.
Reagovat
carolyn
Tak co koho tipujete na vítěze AO?
Reagovat
smazaný uživatel
Moje prani je aby to byl kdokoli od tretiho mista v zebricku :) Takze prani..nikoli tip..treba Djoka :)
Reagovat
D.A.N
Ahojky carolyn: :-))) tipovat vítěze bude těžký oříšek! Vyhrát může Djoker, Murray, Delpo, možná Davydenko či Roger je těžké tipovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Roddick :)
Reagovat
carolyn
Přání už víme :-)))) Proto se ptám na tip :-)
Jinak Djokovi tady přeje letos hodně lidí,co? to je dobře :-)
Reagovat
carolyn
Roddick a Potro néé, nemyslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Přání Djokovič, tip Murray.
Reagovat
pepi
tipuju davydenka,ale vic to preju nadalovi a verdascovi
Reagovat
carolyn
Hlavně nééé Murray, to néééééé :-(((((((((((((((((((((
Reagovat
skott
muj tip je Fedex a Dinara;-)
Reagovat
carolyn
haha skotte:-) Mařka ti vypadla, tys už svůj tip projel :-P
Reagovat
skott
ale to nebyl jediny;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Davydenko, Safina!!! :-)):-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ziadny tip ani prianie, toto bude buduci tyzden fakt-vyhra Fedex.
Zo zien Serena. :) Pekny vikend, zacnite si na tento fakt zvykat :)
Reagovat
skott
no na Serenu a Fedexe jsme si museli uz zvyknout davno...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dinara ta asi tazko skotte ta na to nema psychicky
Reagovat
carolyn
nechej ho, je tojeho milá :-D
jinak my víme že Dina na to nemá :-P
Reagovat
carolyn
Jinak se Serenou asi taky souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn, proč né Murray? Mi se v poslední době začíná čím dál víc líbit a myslím, že vyhrát klidně může.
Reagovat
carolyn
Klidně vyhrát může, to jo, ale já si to nepřeju :-D
Reagovat
skott
ale zkusit jsem to musel...
Reagovat
carolyn
já vím :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Roddick, Murray, Djokovic ...
Reagovat
smazaný uživatel
rusaci nikdy !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre RAFA nehral extra,ale kdyz tipujes DJOKA ten tedy tez zadny hitparada stoleti ne?pokud me pamet neplete zaps FED A andrejev tez nevypadal top pro FEDA...jen kdyz chces byt objektivni,jinak KOLJA A MURRAY zatim suverenni...ja si myslim-RAFA si myslel,ze PHILIPPA zvladne lip,podcenil ho trocha
Reagovat
a.magerova
Finále Roger x Rafa, musíme to letos Rafovi přece vrátit :-))
Baby asi Serena, když jí to teď ta Kim ulehčila :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to teda nééé... vyhraje Nole a hotovo! Bodka.
Fernando by mohol tak do semi, abo do finále, a Nadal mi tiež nijako nevadí.. hlvane nie Samuráj ani Fed.
Reagovat
D.A.N
Já se domnívám, že Roger to dá, každopádně těžké to bude mít s davydenkem to bude boj.
Reagovat
smazaný uživatel
nez FEDERER radsi ISNER:O) JINAK serena URCITE A MOZNA MURRAY-pokud da RAFU-VYHRAJE TO!
Reagovat
smazaný uživatel
:o) jezis ne,tak si budu prat at se tam RAFA DOSTANE s nim,aj kdyby nic-tak trochu mit strach bude z nej FED...treba ho vynda DJOKOVIC nevis...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic, Montanes, Haas, Verdasco, Davy do toho!! :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist