6. den na Turnaji mistrů: Berdycha čeká boj o semifinále

14. 11. 2014, 11:03
Previews 234
Možná poslední zápas roku má před sebou Tomáš Berdych. Pokud si chce český tenista sezonu prodloužit, měl by na Turnaji mistrů v Londýně porazit na závěr skupiny nejlepšího hráče světa Novaka Djokoviče. "Když to bude poslední zápas roku, tak je to s prvním hráčem světa. Je to vždy malý svátek, a když se to povede, tak to bude jenom super," řekl Berdych.
Tomáš Berdych

Když Tomáš Berdych označil po úvodní porážce se Stanem Wawrinkou svůj postup do semifinále za "mission impossible", bylo to hlavně proto, že věděl, že je před ním ještě zápas s Novakem Djokovičem. Český tenista si bez problémů poradil s Marinem Čiličem, nyní ale bude muset uhrát dobrý výsledek se soupeřem, kterého označil za jednoho z nejlepších hráčů v historii.

Djokovič je mužem na svém místě a opět ve vrcholné formě. Po triumfu ve Wimbledonu sice dva turnaje pokazil, ale v závěru sezony zase hraje bravurně. "On tenis umí neuvěřitelně. Takhle hrál loni i předtím, takhle to hraje, to není nic, že by teď dělal něco jinak. Akorát to vybrousil do své dokonalosti a to je celý," řekl Berdych, který Djokoviče v kariéře porazil jen dvakrát. Poprvé se mu to povedlo v semifinále Wimbledonu 2010 a loni to zopakoval na antuce v Římě, kde dokázal otočit nepříznivý stav. Dalších 16 zápasů prohrál, včetně dvou na Turnaji mistrů.

Tabulka skupiny A:

jméno Z V P sety gamy B
1. Djokovič 2 2
0 4-0 25-12 2
2. Wawrinka 2
1 1 2-2 17-20 1
3. Berdych 2 1
1 2-2 21-20 1
4. Čilič 2 0 2
0-4 15-26 0

"Mám s ním i zkušenost, že jsem hrál docela dobrý tenis a nevyšlo to vůbec. Jindy jsem nehrál tak dobře, byl jsem 3-6 2-5 dole jako v Římě a vyhrál. To je krása tenisu, každý zápas je jiný," řekl Berdych.

Djokovič nemá vítězný úder, jako třeba Berdych forhend, ale je komplexním hráčem. Srbovou předností je schopnost číst hru. "To je vlastnost nebo dar, který se nedá trénovat. Buď to člověk má, nebo nemá. Na to nejsou cvičení, někdo to má víc a někdo míň a podle toho jsou rozdíly. Proto je první hráč světa," tvrdil Berdych.

Výhra 2:0 nemusí stačit, porážka 0:2 stačit může
Před posledními dvěma zápasy existuje několik variant, jak se může situace ve skupině A vyvinout. Českému tenistovi nemusí stačit ani výhra ve dvou setech, na druhé straně může i 0:2 prohrát a přesto v turnaji pokračovat.

Berdych má po prohře s Wawrinkou a výhře nad Marinem Čiličem poměr setů 2:2. Nejlépe je na tom s dvěma hladkými výhrami Djokovič, Wawrinka má stejně jako Berdych bilanci zápasů 1:1 a postoupit může i Čilič, ačkoli ještě nezískal ani set.

"Matematiku neřeším, tenis počty nevyhrávají," řekl Berdych novinářům po středečním vítězství nad Čiličem. "To je práce pro vás, ať to můžete udělat zajímavější," usmál se.

Djokovič podobně jako Berdych nehodlá kalkulovat. "Nikdo mi nemusí říkat, že mám vyhrát. To dávno vím a snažím se o to vždycky. Proto jsem tady. Chci vyhrát každý zápas a se stejným postojem do toho půjdu v pátek," řekl Srb.

Jak tedy Berdych může postoupit? Pokud dojde na překvapení, alespoň podle dosavadních výkonů, a Berdych jakkoli porazí Djokoviče a Čilič zdolá Wawrinku, tak český hráč dokonce vyhraje skupinu. Berdych postoupí i v případě, že vyhraje nad Djokovičem 2:0 a Čilič získá v utkání s Wawrinkou set. Zvítězí-li Berdych 2:0 a Wawrinka stejným poměrem, bude mezi nimi a Djokovičem rozhodovat poměr gamů.

Při prohře 1:2 s Djokovičem uspěje Berdych jen v případě výhry Čiliče nad Wawrinkou 2:0. Berdych může prohrát i 0:2, pak ale musí Čilič zvítězit ve dvou setech a na řadu přijde poměr gamů mezi Berdychem, Čiličem a Wawrinkou.

Program 6. dne Turnaje mistrů:
13:00 - Rojer/Tecau - Kubot/Lindstedt
15:00 - Djokovič - Berdych
18:45 - Bryan/Bryan - Peya/Soares
21:00 - Wawrinka - Čilič
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

234
Přidat komentář
smazaný uživatel
souběžně s turnajem by mohlo jet něco jako GP, kdo se dostane nejrychlejc do šaten (jasně, nepočítat skreče). Zatím mne jen fascinuje Feďa, jak s Edbergem zmákli útočnej styl a vyhnuli se dlouhým výměnám. Jojo, takhle Feďa ještě vydrží. Stefan je hlava a předává zkušenosti.
Reagovat
gigin
Ježiš. To ví snad i Rožer sám, že si nemá vypinkávat od bejzlajny... Útočný styl má už zmáklý dávno, aj bez Edberga...
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? Předtím zařadil Feďa víc kraťasů a furt převažovala hra od BL.
Reagovat
gigin
Takže chceš říct, že RF byl před příchodem Eberga typický hráč od BL?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na saku moc často nebyl. U něho vidím 2 změny pro urychlení výměn - 1.kraťasy, 2.hra na síti. Jeho voleje jsou teď mnohem lepší. Taky hraje víc u BL, hodně halfvolejů. Urychluje hru a nevybíhá úhly.
Reagovat
gigin
No já nevím. Mi přijde jako hodně útočný hráč. Je ale fakt, že zpomalováním povrchů se na sako těžko dostává... V Shanghaji tam byl furt..
Reagovat
smazaný uživatel
Útočnej byl, ale tlakem od BL. Myslím, že Stefan mu pomohl hodně. Zavzpomínal jsem Šrejbera, ničitele Švédů ... ten vůbec hru nepřipustil, po všem na sako a oni se vyhazovali:))) Ale to byl extrém...
S posunem hry na BL je to dost obecný, dneska málokdo hraje metr za, hlavně u holek se to změnilo.
Reagovat
spaniel
Jen tak pro zasmani

http://www.changeovertennis.com/wp-content/uploads/2013/05/Nadal_1st_serve_return_positio.png

http://www.changeovertennis.com/wp-content/uploads/2013/03/2013-03-17_1642.png
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Nojo, Rafa. Ten musí mít výběh. Dík za pobavení.
Reagovat
VlS
No jo no., malý kurty
Reagovat
spaniel
Hm, Wimbledon 2001, 19 let a cely zapas se Samprasem odehrál stylem SV. On na siti vzdy uměl, jen bylo období, kdy to nepotreboval a hrával odzadu. Ted ale vi, ze uz odzadu neni tak dobry vetsinou a vi, ze dobrou hrou na siti muze vyhrat zapasy, ktere by nevyhral a posetrit sily. Navic rozhodí soupere, naruší mu rytmus a nutí ho davat pozor, zda nejde na sit. Uz s Annaconem na tom zacal pracovat, ale s Edbergem se to projevilo vic. Souhlas ze je ted na siti lepsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, přesně. V mládí na saku býval. V nejlepších letech moc ne, ale teď se mi jeho hra moc líbí. Přemýšlí nad tenisem, podobně jako Rafa mění herní projev. Jsem zvědavej na jeho duel s Jockerem.
Reagovat
gigin
Dobře borci, budu s váma souhlasit. Nemám ho tak načteného, jako vy... A díky za příjemné vlákno :)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Taky dík za pokláves. Jsou to jen názory...
Reagovat
gigin
Jo a promiň za můj nevrlý první odkaz. Já jsem si tě totiž původně spletl s uživatelem Elym. On sem nechodí. Vyleze akorát když prohraje Gulbis a směje se mu a aj mi :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ále, dobrý. Tak padouch se směje Ernestovi? No, jeho forehand s topornou rukou je pozoruhodnej, ale chodí mu. Jináč celej Che Guevara, to se cení:)))
Reagovat
gigin
Jj :))

http://www.oktennis.it/media/k2/items/cache/f36b09f22cbe8153390b9c9355679f59_XL.jpg

a tady :))))))

http://www.youtube.com/watch?v=wzNtj8BjOoc
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Tak! Na druhou stranu - nedělat revolky, mohl být č.1 v tenise.
Reagovat
gigin
Ále.. třeba jo, třeba ne.. je na scéně, já jsem za něj vděčný... ;)
Reagovat
VlS
nedá se nic dělat, Nole byl jasně lepší.
Reagovat
Cico93
stručne a presne!
Reagovat
d@ve
Nole byl beze sporu tak o třídu dvě výš. Zázrak bych viděl už jen v tom, že Tomáš uhrál ty 2 gamy v každém setu. Myslím, že ho teď už hodně sráží psychika a přehnaný respekt k Djokovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Čistě ze zájmu, všude píšou, že Berdych může postoupit, i když prohrá 2:0, ale vzhledem k tomu, že i kdyby Wawrinka prohrál 0:2, poměr gamů se počítá jen mezi nimi třemi, Berdych je v mínusu, někdo musí být tedy v plusu a druhé místo je jeho, no? Mám tu něco špatně? Berdych podle mě už postoupit nemůže, ať se stane cokoliv (leda by Wawrinka nenastoupil, to pak asi jo.)
Reagovat
smazaný uživatel
prý když Cilic ztratí jediný gam, může postoupit Tom.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon to říkal komentátor, i když se mi to zdá jako kravina
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych...v tom případě by měl Berdych 14:16; Wawrinka 13: 14; Cilič 16:13; postoupil by teda jasně Čilič.
Reagovat
Grape
Jo na Nova sport to takhle říkali, ale podle mě je to blbost. Když Čilič ztratí jeden gam, bude mít lepší skóre než Tomáš, a tudíž by měl postoupit on.
Reagovat
kada.tom
z idnes.cz

Postupová matematika dávala českému hráči naději i v případě dvousetové porážky, ovšem Berdych má momentálně v poměru gamů skóre - 10 a je ze hry. Kdyby Marin Čilič ve večerním duelu rozdrtil Stana Wawrinku s dvěma kanáry, srazil by Švýcarovu bilanci pod Berdycha, ale zároveň by sám postoupil na úkor českého tenisty s mínus šesti gamy

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenisovy-turnaj-mistru-berdych-vs-djokovic-fzk-/tenis.aspx?c=A141114_120221_tenis_bem#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak teď to vidím; takže jediná šance skreč Wawrinky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Další hodinový zápas, nic jiného jsem ani nečekala, takže bezchybnému Nolemu gratulace k udržení světové jedničky a vyzýváme ho k souboji o titul a na tu jedničku zaútočíme příští rok :))
Reagovat
petrulinka
A to je důvod, proč Djokoviče nemám ráda. Myslím si, že to jeho gesto na konci zápasu bylo vyloženě trapné. Radoval se, jako by nejméně vyhrál nad daleko lepším hráčem. Nikdo mu výhru nebere, ale taková gesta, kdy předvádí ke všem hráčům, se kterými hrál, naprostou demolici, tam prostě nepatří. Přijde mi to, jako neúcta k soupeřům.
Reagovat
smazaný uživatel
co by, nevypadalo to, že by ty emoce hrál, a když už to tak cítí, tak proč se neprojevit.
Reagovat
kada.tom
Tak radoval se z toho, že bude na konci roku světovou jedničkou. To je snad pochopitelný, ne?
Reagovat
VlS
Mě to nevadí a vidím to spíš opačně, tím že tu radost ukazuje spíš dává najevo, že ta výhra zas až takovej automat není.
Reagovat
d@ve
Asi tak to vidím i já. Naopak tím může třeba dávat najevo radost z výhry nad hráčem z TOP10. A navíc, jak psal kada.tom, mohl se radovat i z upevnění pozice v žebříčku.
Reagovat
gigin
kada má pravdu, radoval se z toho, že bude na koncu roku NO1. Nevím, co vyšiluješ..
Reagovat
gigin
A v Pekingu mu dal ještě větší čočku a normálně šel k síti bez nějakých gest. Dokonce v pozápasovém rozhovoru říkal, že byl v rozpacích, co Tomovi na síti říct.
Reagovat
d@ve
jj, nemyslím si, že Nole je jeden z těch, kdo mají snahu nějak gesty ponižovat soupeře. Nemá to podle mne ani zapotřebí..
Reagovat
kada.tom
A ten namyšlený pán ze Švýcarska nemá už šanci. Jak smutné.
Tomáš si uhrál čtyři gamy - pěkné :-)
A Novak vypadá opravdu neporazitelně, tak snad dá v SF Keie a pak někoho ve F :-)
Reagovat
Mayo
tak nie je to nič prekvapivé, že je jednotka ale obdivuhodné, že vôbec mal RF šancu sa tam dostať a v jeho veku ešte k tomu
Reagovat
dappe
Už zalez konečně, vždyt to píšeš pořád dokola. :D
Reagovat
smazaný uživatel
no další rychlý zápas. Které utkání bylo zatím na TM nejrychlejší, nevíte někdo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
že by Roger-Můra? trumfnul ho o pár minut, teď ještě trumfnout ve finále ;)
Reagovat
Mayo
Berďa vyfackaný opäť raz.
Reagovat
smazaný uživatel
Marine makej, Tomáš si to SF za ty 4 gemy zaslouží :D
Reagovat
smazaný uživatel
kdo ví jestli má ještě teoretickou šanci
Reagovat
smazaný uživatel
no takže konec
Reagovat
Cico93
Tomáš pridal, ale už je asi neskoro. Nechápem prečo do toho neišel tak razantne už od úvodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa prostě přišel uhrát 4 gamy :D To je jako vítězství.
Reagovat
sosna
a příště jich dá 6!
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn, že to bere s úsměvem a diváci taky, co mu taky zbývá:) Ale může si za to zčásti sám, hraje hrozně opatrně a jen pinká.
Reagovat
d@ve
Mise splněna (aspoň v tomto zápase). Může být za to myslím i rád..
Reagovat
kada.tom
čtvrtý game :-)
poslední výměna tohoto gamu moc pěkná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
On ty čtyři gemy, co si dal za cíl, snad fakt udělá :D
Reagovat
sosna
ano, Berďa si to odpracovala a čtyři gemy daů. paráda:-)
Reagovat
smazaný uživatel
měl si dát vyšší cíl
Reagovat
PetaM
Je to super, uhrát si proti Novakovi nejvíce gamů ze skupiny :)
Reagovat
Lina
Vždyť je za to taky rád :)
Reagovat
kada.tom
třetí game :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hlavně o hlavě. A v té Tomášové straší Djokovic. Proto jsou z toho zatím jen dva gamy.
Reagovat
dadaft
koordinace a pohybové schopnosti Djokoviče jsou neskutečné.
jak píše Forehand, Berdych vedle něj vypadá jako dřevo.
Reagovat
smazaný uživatel
Když vidím, jak Rogerovi a Djokovi otcovství svědčí, měl by taky Berďa zplodit prcka a pak bude třeba i GS :)
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
Cico93
S hentou gumou?:))) Ta si predsa nepokazí figuru:DDDD
Reagovat
Fandina
Miminko je super a postava se dá zase vrátit kde byla. O tom to není.
Reagovat
Fandina
Kurt je pomalý, co naděláš ... úsměv
http://sport.idnes.cz/tenis-turnaj-mistru-federer-d1u-/tenis.aspx?c=A141112_115824_tenis_rou
Reagovat
Cico93
Ten by sním prehral i na vode mám dojem.)
Reagovat
Fandina
Vloni v Římě otočil ve druhém z 2:5 a nakonec vyhrál. Nechápu, jak Berďa hraje. Je to děs.
Reagovat
smazaný uživatel
Tehdy byla v antuce na Novakově straně díra, která ho rozhodila.
Reagovat
Meceon
snad to zachrání finále federer-djokovic:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě nuda, ale z hlediska předváděného tenisu není jiné finále ani možné.
Reagovat
dadaft
a tak já doufám, že i semíčka už budou slušná.
Nishikori se včera docela rozjel, ten to nebude čutat na střed jako Berďa a spol., ten bude vymetat lajny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bekhendový prohozy á la spiderman u Novaka v životě nepochopim :D McEnroe aspol. musí kroutit hlavou, že takovej Turnaj debaklů by se za jejich éry nestal, pak že slabá éra byla před 10 lety :D :D Tak můžou rovnou odpískat semifinále, ne, to bude stejně to samý, a jedinej bombastickej zápas bude finále :))
Reagovat
dadaft
ta rozpařená partička vzala tento zápas za správný konec...
Reagovat
misa
Mistři jsou tam jen dva, zbytek je komparz.
Reagovat
smazaný uživatel
Však není řečno, kolikati mistrů :)
Reagovat
misa
Dobrá poznámka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to samé říkám taky, takže finále bude hotové mistrovské dílo :)
Reagovat
d@ve
Taky si říkám, proč třeba není TM o hráčích z TOP4. Ostatní by mohli mít třeba Turnaj Šampionů. :)
Reagovat
pockerface
Tak zázrak se nekoná. Tomáš se snaží, ale je to marný. Novakovi to tam padá jako včera Rogerovi. Novak a Roger na TM jsou o parník před ostatními. Snad zítra jeden z nich nebo nedej bože oba nebudou mít den blbec a dostanou se do finále a tam předvedou konečně zápas se vším všudy. Na takový zápas už týden marně čekám.
Reagovat
Kozoroh
Nole dnes zakulatí sérii halových výher na 30 ;-)
Reagovat
sosna
No tak, Tome, ještě musíš dát 2 gemy!
Reagovat
Lina
Nikdy bych nevěřila, že budu ráda, kdyby Tomáš uhrál aspoň 4 gemy s Djokovičem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerad to říkám, ale je to velká pravda. Tenis jde do kytek.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má ty boty nějak přilepený pořád na BL nebo co? Proč se nesnaží útočit, stejně už nemá co ztratit. Ale pinkaná opravdu na Djoka neplatí, když všechno vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
co to meles?
Reagovat
VlS
Zlatý WTA, co?
Reagovat
Meceon
nejnudnější turnaj mistrů co jsem viděl
Reagovat
kada.tom
souhlas, vyjma čtyřher se není téměř nač dívat ..
Reagovat
Cico93
To ešte Ferrer zahral najlepšie. :)
Z tej druhej gardy.
Reagovat
smazaný uživatel
neuveritlena situace wawrinky...ten si prvnim zapasem v podstate zajistil postup a klidne si muze dovolit dostat dva debakly, neskutecne
Reagovat
kada.tom
no, nelehko se mi to říká, ale on ho Federer uzemní ...
Reagovat
smazaný uživatel
ja to ocekavam!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že otloukánka Čiliče přejede jak prd, protože se už těší na šéfíka Fedexe :D
Reagovat
Lina
Až nad míru velký respekt se soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
no zahodit servis za stavu 40-0 to už je konečná.. beznadějné
Reagovat
kada.tom
ze 40-0 prohrát game ... no, konec i těm nejmenším možným nadějím
Reagovat
Kozoroh
Jo, super Nole!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to že mu fandíš dlouhodobě, a nejen když hraje s Tomem, tě omlouvá:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tento zápas nie je o Djokovicovi, ten hrá štandard, priemer..

Je to o bojazlivosti Berdycha..Výsledok je ukážkou toho, ako to vyzerá, keď hrá ranar opatrne, bez rán..Este k tomu je Tomáš aj veľmi pomalý, neviem, či to je dlhodobejší úkaz alebo to je len otázka tohto turnaja..Na baseline však posobí mimoriadne neohrabane..
Reagovat
smazaný uživatel
jenže když začne hrát odvážněji, Novak přepíná do vyššího módu a výsledek stejný.
Reagovat
smazaný uživatel
Keď začne hrať odvážnejšie, tak kazí..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bych neřekl,že Novak hraje až tak dobře.Kdyby Tomáš tak nekazil,mohlo to vypadat přeci jen líp.
Reagovat
George_Renel
je na tom Tomáš o 100% lépe nežli včera Murray. ;-)
Reagovat
Fandina
2:5 teď to chce brejk Berďo pojď!
Reagovat
Bob
Prosím tě :D
Reagovat
Fandina
Nevyšlo to, tak v druhém setu!!!
Reagovat
Bob
Prosím tě :D
Reagovat
Fandina
Uvidíš, ještě to vyhraje. Berďo pojď!!!
Reagovat
Fandina
Teď si ale nepodržel servis, tak snad ten další. Berďo pojď!!!
Reagovat
Bob
Ty už si ze mě musíš dělat srandu, že jo? :D
Reagovat
Fandina
Štve mě, že Berďa hraje blbě!
Reagovat
dadaft
teď příjde ten velký a brilantní obrat.
můj tip
Berdych 75 60
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš Djoka navnadil a teď vyhraje 2. a 3. set a budou všichni koukat. :) Máš politou klávesnici? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Novak s Rogerem by měli v zájmu tenisu zkrátit délky tréninků na polovinu.
Reagovat
Kozoroh
To spíš ostatní hráči měli trénink zdvojnásobit v zájmu tenisu ;-)
Reagovat
sosna
2 gemy:-)
Reagovat
kada.tom
druhej game :-)
Reagovat
kada.tom
tak jeden game by byl :-)
výsledek 1. setu 6-2 by byl parádní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Než člověk napíše koment, už je po zápase :D
Reagovat
kada.tom
skoro to tak je, no :-/ :-D
Reagovat
d@ve
Proč ta skromnost? Teď by to chtělo brejk na 5:3. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tom vyhrál gem. Gratulace! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo! Tohle je zadostiučinění všem pochybovačům, kteří Tomášovi nevěřili! On ten game uhrál!
Reagovat
sosna
gem je tam!
Reagovat
Padme
někdo... Novak je vynikající tenista, ale nikde takhle nenaděluje.. co se děje.
Reagovat
Lina
Možná hormony štěstí
Reagovat
EllNino
to je neuvěřitelný :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak dnes tu mame trapneho tomaska :D dalsi debakel :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je ubohé
Reagovat
petrulinka
No jdi se tam zkusit postavit sám, třeba nebudeš mít trapný debakl. To fakt bezva, jak jsou tady někteří chytří jak rádio a v životě ani nedrželi raketu v ruce. No řeknu ti jedno, Tomáš se dostal na TM už popáté, ale nevšimla jsem si, že by se tam dostal za poslední roky nějaký Slovák. Tak tady laskavě nepruď.
Reagovat
PetaM
Ale no tak :) Musíme mít slitovaní s těmi, kteří všude byli, všechno znají a všechno umí nejlépe. Mají nechutně prázdný život, protože už je nic nepřekvapí.
Reagovat
smazaný uživatel
zaujimave, ze sekta utoci vyhradne len pri berdychovi a kvitovej, ti su totiz nekritizovatelni ako kedysi komunisti... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jakoby to bylo dneska o Tomášovi...
Reagovat
PetaM
Proč se zastávat cizích hráčů? To mají na starost fanoušci jejich země ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká sekta? A ty se snad neozýváš, když ti šahají na Rogerka? Trocha soudnosti by fakt neuškodila.
Reagovat
PetaM
Protože Rogerek je, stejně jako komunisti, nedotknutelný :)
Reagovat
Bob
Pojď Nole! Kanárka tam hoď!
Reagovat
sosna
Takhle, už má pět fiftýnů...
Reagovat
spaniel
Přijde mně, že se spustila lavina negativních emocí a ztráty sebevědomí.
Hráči teď jdou do zápasů s otázkou, kolik gemů uhrají, místo aby věřili ve výhru (viz Tomáš a "Zkusím teď získat tři čtyři hry, což by bylo lepší než minule").
Pak prohrají pár bodů a rozsypou se a Novak/Roger ani nemusí nic extra předvádět.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi přijde, že tam chodí se špatným přístupem. Pak si nevěří ani v jasných pozicích a zkazí to.
Reagovat
d@ve
Ha Djokova chyba z BH, svitla naděje...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bude i dneska kanárek? :)
Reagovat
smazaný uživatel
co tam dělá ten smajlík! :)
Reagovat
Kozoroh
Komu fandíš? Vítězstvím nad Tomem si Nole zajistí konečnou jedničku, tak čekám na odpověď :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě předtím, než Tomáš uhrál první gem, jsem si přála kanárka kvůli sázce, a pak ať to klidně otočí, za to bych se vůbec nezlobila v zájmu Rogera :) ale vůbec tomu nevěřím, postup přeju Wawrinkovi, jen neznám přesnou matematiku, můžeš mi ji osvětlit, kdo za jakých podmínek postoupí s tím tvým Noldou? ;)
Reagovat
Kozoroh
Pokud Nole porazí Toma ve dvou, tak Stanovi stačí uhrát set.
Reagovat
smazaný uživatel
a když ve třech nebo kdyby nějakým zázrakem Tom vyhrál, což je nemyslitelný? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To tihle roboti nemívaj někdy špatný dny, nebo co...
Reagovat
petrulinka
Tomáš dnes asi bez šance. Novak je jak z jiné planety
Reagovat
smazaný uživatel
je treba neztracet nadeji
Reagovat
smazaný uživatel
v tomhle případě není naděje
Reagovat
Lina
Djokovič si tam se soupeři vyloženě hraje. To bude asi kruté.
Reagovat
smazaný uživatel
Zobe, to je jasný přece :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
taky sem tehoz nazoru ze papka
Reagovat
Kozoroh
Lunejko, to je ubohost, i když chceš být vtipná.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, tady si člověk už nemůže udělat legraci, tak se zblázni no.
Reagovat
Cico93
asi si dala málo :DDDDDDDDDDDDDDDDsmajlíkov
Reagovat
smazaný uživatel
Tady vůbec poslední dobou není moc legrace, můj hráč tu dostává náklad, tak se tu nehroutím, nenadávám na soupeře a jen se prostě bavím, co mi zbývá :D
Reagovat
mrafe
Chce to tekutý doping, to je základ.
Reagovat
Kozoroh
Udělat si srandu ze sebe, to jo, ale dělat si legraci z někoho takovým způsobem, jaký si předvedla, to je velmi ošklivé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano tati.
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, ty maňasi s rohama!
Reagovat
smazaný uživatel
zdravim nevite co to ma berda za obuv
Reagovat
Cico93
Mimozemšťan si ich tam brejkuje na 0 jak keby sa nechumelilo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak je tam všechny ztrapňuje
Reagovat
Cico93
TM a Novak jeden brejk na 0 za druhým.
Reagovat
kada.tom
Kdepak. Tohle je bez šance. Co Tomáš nezkazí, to Novak vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdem na to Berďo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic, je čas se probudit :)
Reagovat
Cico93
:))))))
Reagovat
kada.tom
Tak kolik gamů Tomáš odehraje? Já tipuji 6.
Reagovat
smazaný uživatel
a pak skrečuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš vyhraje, co řešíte? :D Tomík se vždycky hezky pozdraví s hráči, na Standu se usmál, na Djoka.. Sluší jim to. Tak dneska zažijeme zápas století :D:D
Reagovat
petrulinka
No tak zatím to vypadá už od začátku na kanárka. Ale to není na letošním TM žádná novinka, že?
Reagovat
kada.tom
ne, 6 v obou dvou setech ...
Reagovat
Padme
Jako myslíš, že to po prvním setu zabalí? :-p
Reagovat
smazaný uživatel
tipuju 1
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jde se na to, jsem pln bláhových očekávání!!! A vzhledem k tomu, že gamy můžou rozhodnout, budu se dneska z každého gamu radovat jako by to byl set :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic vyhraje 6:4 a 7:5
Reagovat
Padme
takhle vyrovnaný zápas by byl pro Toma dobrý výsledek, tak proč ne :)
Reagovat
d@ve
Tomas by to jistě bral..
Reagovat
steve79
Djoknvic vyhraje 6:3 a 6:2.
Reagovat
Cico93
http://sportky.topky.sk/c/131376/byvaly-tenista-prekvapil-temou-o-stavkovani-otvorene-o-zmanipulovanych-vysledkoch
Reagovat
kada.tom
http://sport.idnes.cz/tenis-turnaj-mistru-0ld-/tenis.aspx?c=A141114_122020_tenis_rou

No, jako Londýn pěknej, ale už tam maj Wimbledon a turnaj v Queensu. Já bych zvolil klidně jiný město - ale tedy určitě ne Čínu (tam je těch turnajů taky požehnaně). Klidně bych bral tu Jižní Ameriku, Mexiko nebo třeba ten NY - proč ne :-)

Co se týče Blízkýho východu - tam jsou prachy, takže je dost možný, že to bude tam. Dubaj by mě vůbec nevadila :-)

A už vůbec by mě nevadilo, kdyby TM dali třeba do JAR nebo Maroka - to jsou země už celkem vyspělý a mohlo by to podpořit tenis i v Africe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Páči sa mi idea s JAR alebo južnou Amerikou, ale som si istý, že zvíťazí bohatšia Ázia. Škoda.
Reagovat
gigin
Já bych to šupnul do Švajcu.
Reagovat
kada.tom
nepředpokládám, že pokud to budou přesouvat z Londýna, že by to bylo do jiný evropský země
Reagovat
gigin
Bazinga :))
Reagovat
Roger_Federer
A nechtel bys ho hodit kvam na kurty?
Reagovat
kada.tom
pokud už mají zvítězit prachy (jakože asi zvítězí), tak bych rád ten Blízký východ - Doha, Abu Dhabi, Dubai, Kuwait City, Muscat :-)
Reagovat
Kozoroh
Ať se to pořádá kdekoliv, hlavně aby se TM nadále konal v hale na betonu.
Reagovat
kada.tom
tak pokud by to dali do Jižní Ameriky, tak tam by asi byla antuka venku :-)
jinak asi všude beton v hale - i když na Blízkým východě by ta hala být nemusela :-)
Reagovat
Roger_Federer
No tak pokud ma Rafa dobre lobx, mely by to dat na antuku, jinak uz to nikdy nevyhraje.
Reagovat
Kozoroh
Ona též není antuka jako antuka. Za zelenou antuku Rafa pořadatelům nepoděkuje. Jinak si myslím, že pokud bude TM v Jižní Americe, tak by si pořadatelé měli dovolit postavit halu s betonem. Snad si nemyslíte, že TM přesunou do Bolívie ap.
Reagovat
smazaný uživatel
Jiná možnost než hard asi ani není, pochybuju, že by ATP pořádala finále sezóny na antuce, když se předtím x měsíců hraje na hardu. Já bych třeba nebyl proti kombinaci Austrálie (fajn počasí v tomhle období) + tráva (na té se hraje v roce strašně málo), ale vím, že je to utopie. Skoro určitě to bude Asie a indoor hard.
Reagovat
standa_p
Sorry Berďo ale dnes nemáš šanci
Reagovat
Pe3k
Nezbývá než doufat, že valach uhraje více než 4 gemy.
Reagovat
Fandina
Držím palce. Porazit Noleho by bylo super!!!
Reagovat
Kozoroh
Dnes si pojistíš 1. místo na konci sezóny 2014!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím no, snad nebudeš potřebovat klec a ukážeš, že umíš bojovat. Nerozčiluj se, nehádej se, ono to nějak dopadne :D Hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášův plán "B" v podobě hádek a arogantních pohledů dnes bude muset přijít. Nole si z něj pravděpodobně udělá boxovací pytel. Zas dobře pro Ester, bude více času na Covent Garden a nákupy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nepruď :D Minule se Tomáš usmíval, že nedostal kanára a bral to sportovně, tak z něj nedělej horšího, než je :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však nedělám, jako doprovod do Covent Garden mi jen přijde lepší, než soupeř kapacity, jakou je Djokovic, nic víc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je osobně Ester úplně ukradená, i když je pravda, že Tomáš vedle ní "vyrostl". Není mi moc sympatická, ale pokud je pro Tomáše přínosem, ok. Ještě chybí třešinka na dortu v podobě někoho, kdo z Toma udělá nebezpečnou hrací mašinu a už mi nic ke štěstí nechybí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně je dobrý mít podobnou partnerku, motivuje to na kurtu a také v životě. Kdyby měl takovouhle Federer, tak je neporazitelnej. Sledovat totiž Mirku, jak v hledišti baští tureckej med a kyne jak těsto na buchty nemůže dodávat takovou vnitřní sílu.
Reagovat
smazaný uživatel
S notnou dávkou nadsázky a vtipu psáno, i tak ale očekávám kamenování :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, mně se třeba Mirka líbí, navíc je po 4 dětech, tak co bys jako chtěl? A Roger je spokojený, to je snad hlavní ne? K čemu mu bude vychrtlina v hledišti, když ho nebude uspokojovat? Vy chlapi máte strašně omezený pohled na ženský :D:D
Reagovat
VlS
Nezobecňuj, každej to má jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
OK, Costigan má hrozně omezený pohled na ženský, je to takhle dobře? :)
Reagovat
mrafe
Lunejko, mě je taky Mirka daleko víc symaptická, než Ester.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že bych raději sám při hře viděl ve své lóži Ester, než Mirku už můj pohled na ženy tvoří omezeným, pak s prominutím i tvoje tvoření názoru na moje pohledy je omezený.
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, mám tam smajly né? Diskuse na tohle téma je nesmrtelná, jen jsem měla potřebu se Mirky zastat, protože nevím, že by se cpala tureckým medem a že by kynula, toť vše. Nehledej tam nic víc :)
Reagovat
mrafe
Kdybys to tak napsal hned, tak by proti tomu nikdo nic neměl. A ne hned napadat Mirku.
Reagovat
Cico93
Myslite, že Tomova vie variť, žehliť, pratať a tak?
Reagovat
gigin
Jednou přijel Roger na turnaj. S Mirkou v patách. Roger se chtěl ubytovat s ostatníma hráčema na hotelu. Mirka rozhodně nesouhlasila. Tak šli jinam. Já ju teda moc nemůžu. Nejen kvůli tejto story, to je jas. Prostě z ní čiší cosi fujtajbl...
Reagovat
smazaný uživatel
Že je Roger prý pod pantoflem jsem slyšela.. ale třeba je to typ chlapa, kterému to vyhovuje. :)
Reagovat
a.magerova
Kdyby Ti dala syna nebo dva, mluvil bys jinak :-P

Že Tě ten život baví, furt slídit kolem Rogera a vytahovat nějaké story, byls u toho?
Reagovat
a.magerova
Reagovat
gigin
Dobře. Tak ještě jednu. A tu znáš. Má dobrá známá z Dubaje má co dočinění s Fly Emirates. Jednou Rogera měla možnost obsluhovat v soukromém letu. Nikdy tak skromného, hodného člověka neviděla. Musela ho nutit, aby si něco pobídl, vzal. Dokonce s ním pak cérečky společně poobědvaly. Ale to už bylo na souši :)
Reagovat
smazaný uživatel
někdo ho obhajuje, druhý kritizuje, každý je nějaký :)
mě nevadí, tenisově se něj dívalo, dívá a bude dívat vždy nejlépe
Reagovat
a.magerova
Jenže gigin má kamarádku, která Rogera zná a proto gigin moc dobře ví, že píše kraviny, že giginku !!!
Reagovat
a.magerova
Opravdu v tom svém příspěvku vidíš vtip?!!!
A kdys viděl Mirku něco jíst v hledišti?

Joooo a komu Ester ten vnitřní klid dodává?! Protože z Berdycha nějak nesálá.... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: já také o vnitřním klidu nikde nemluvil :), když chytáš za slovo, chytej za takové, které někdo napíše a ne za to, které sis domyslela
Reagovat
a.magerova
Aha, tak to se omlouvám, ale mám-li srovnat vnitřní sílu Rogera a Toma, tak to teda nevím nevím v čem je Ester lepší :-/

A na dotaz ohledně jídla Mirky v hledišti jsi mi neodpověděl, takže napomenout umíš a odpovědět ne :-P
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt, Berdychovi by nestačila ani celá nominačka na Miss World a nejlepší ženy od Hefnera, aby překonala Fedexe v tomhle.
Reagovat
smazaný uživatel
já si skutečně nepamatuji, kdy se v hledišti naposledy cpala, je fakt, že už to možná nějaký rok je, ale mám to v živé paměti, nevymyslel jsem si to, nemám proč
Reagovat
babolat.cz
to je fakt, že má pořád něco v hubě.
Reagovat
a.magerova
Závidíš?
Reagovat
spaniel
Už je to jasné...závidí co mívá Mirka v hubě...
Reagovat
Padme
:D jste hrozní... :D
Reagovat
a.magerova
No právěže pro Ester dobře nebude.
Pro její kariéru je výhodnější být v záběrech kamer co nejdéle a co nejvíc, kvůli rozšíření zájmu potencionálních zadavatelů reklamních kampaní, a to neberte jako závist, ale jako reálný pohled ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
V tom máš samozřejmě pravdu, já zase při tvorbě svého komentáře nemyslel tak detailně.
Reagovat
VlS
mimo jiný, je určitě jiný jít nakupovat do Covent Garden s výhrou za jeden zápas a s výhrou třeba v semi :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist