4. den v Melbourne: Kvitovou čeká souboj se Serenou

20. 1. 2010, 18:30
Aktuality 7
Ve čtvrtý hrací den Australian Open se představí poslední tři zástupci českého tenisu, kteří po neúplném druhém kole zbyli v pavouku dvouher. Nejtěžší soupeřka čeká ve čtvrtek Petru Kvitovou, která vyzve světovou jedničku a obhájkyni loňského titulu Serenu Williamsovou ze Spojených států amerických.

Devatenáctiletá Petra Kvitová si díky zvučnému jménu soupeřky zahraje v Hisense Areně, tedy na druhém největším stadionu v Melbourne Parku. Její první vzájemný zápas s jedenáctinásobnou grandslamovou vítězkou Venus Williamsovou přijde na řadu jako třetí v pořadí. Program začne tradičně hodinu po půlnoci středoevropského času.

Také v zápasech zbývajících dvou Čechů budou jejich soupeři papírovými favority. Jana Hájka čeká na kurtu číslo tři dvacátý nasazený Michail Južnyj z Ruska, který v úterý absolvovoval pětihodinový maraton s Gasquetem.

Iveta Benešová nastoupí na osmnáctce proti Južného krajance Věře Zvonarevové, turnajové devítce.

V Areně Roda Lavera program zahájí šampion z roku 2008 Novak Djokovič proti Chiudinellimu ze Švýcarska. Ve večerní 'session' pak ke svému druhému zápasu nastoupí Roger Federer, kterého čeká duel s Rumunem Haneskem.

Čtvrteční program na Australian Open (začátky 01:00 SEČ):

Rod Laver Arena:
Djokovič (3-Srb.) - Chiudinelli (Švýc.), Barroisová (Něm.) - Stosurová (13-Austr.), Hewitt (22-Austr.) - Young (USA), 9:00 Federer (1-Švýc.) - Hanescu (Rum.), Špremová (Chorv.) - Dellacquaová (Austr.).
Hisense Arena:
Baghdatis (Kypr) - Ferrer (17-Šp.), Bammerová (Rak.) - V. Williamsová (6-USA), S. Williamsová (1-USA) - Kvitová (ČR), Tsonga (10-Fr.) - Dent (USA).
Margaret Court Arena:
Dulková (Arg.) - Ivanovičová (20-Srb.), Wozniacká (4-Dán.) - Görgesová (Něm.), Tipsarevič (Srb.) - Haas (18-Něm.), Duševinová, Rodionovová (Rus./Austr.) - Petrovová, Stosurová (5-Rus./Austr.), nejdříve v 9:30 Verdasco (9-Šp.) - Sergejev (Ukr.).
Kurt č. 3:
3. zápas: Južnyj (20-Rus.) - Hájek (ČR).
Kurt č. 18:
2. zápas: Zvonarevová (9-Rus.) - Benešová (ČR).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
skott
Vera zas na osmnactce ve spolecnosti Berrera a Istomina...co komu udelala, proboha?:o)
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš brát v potaz, s jakou hráčkou hraje. Hold to taková pastva pro oči, jako zápas Justine s Elenou, který se hrál na hlavním kurtu, nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je to kvůli jejímu chování na hřišti, ty slzy a vztekání. Ovšem přiznávám, že mi to u ní vůbec nevadí, protože jí to většinou pomůže a chytne se. Vera když má formu, tak předvádí nádnerné stylové údery, koukám na ní rád, ovšem je to velmi vzácné ;)))
great:
není to tim s kym hraje, podívej se na nasazení na osatních dvorcích (blíž centru), tohle bude spíš schválnost... ;(
Reagovat
smazaný uživatel
myslite,ze by mohl hrat na 18 kurtu aj mistr ROGER???to bych si aj ten eurosport player poridila:o)
Reagovat
skott
Taky jsem to chtel napsat.To uz nemuze byt nahoda, kdyz se podivas na kurty, ktere aspon prenasi TV a kdo na nich hraje.A nemyslim, ze by Iveta byla az tak neatraktivni souperka.Loni s Verkou jako cerstvou finalistkou Turnaje mistryn vymetali podobne, az do cvrtfinale hrala na odlehlych kurtech a to si dlouhodobe stabilni top 10 hracka, ktera ma za sebou vetsi uspechy nez napr. Agnieszka, Penetta, Azarenka nebo Wozniacki nezaslouzi.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zvedavy 3. den prinesk hodne peknych zapasu, uvidme jak se stim poperou prvni pulky pavouku.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ta jí natře jak krajíc s máslem :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist