4. den na Turnaji mistryň: Kvitovou čeká duel poražených s Šarapovovou

23. 10. 2014, 07:40
Previews 371
Petra Kvitová bude dnes na Turnaj mistryň hrát o udržení postupových šancí. V duelu dvou poražených z úvodních zápasů se utká s Marií Šarapovovou, proti které vyhrála jen dva z osmi vzájemných zápasů.

Třetí hráčka světa Petra Kvitová a světová dvojka Maria Šarapovová byly favoritkami na postup z Bílé skupiny, obě ale své úvodní zápasy prohrály a bojo semifinále si zkomplikovaly. Jejich dnešní souboj tak bude důležitejší, než se původně čekalo, případná porážka totiž může sfouknout postupovou naději.

Vítězka Turnaje mistryň z roku 2011 Kvitová má s ruskou šampionkou z roku 2004 bilanci 2-6, před 14 dny s ní prohrála třísetové finále v Pekingu. Dohraný zápas česká tenistka vyhrála pouze předtřemi lety ve finále Wimbledonu, druhou výhru si připsala po skreči soupeřky.

"Dokáže skvěle zaservírovat, ale taky dává dost dvojchyb. Hraje podobně jako já. Na returnu chce při druhém servisu hned útočit. Jde o to, která z nás se jako první dostane k větší ráně," řekla o Šarapovové Kvitová, jež hráčku Top 2 porazila dosud jen čtyřikrát.

Až bude dnes v Singapuru nastupovat k devátému vzájemnému střetnutí, už bude znát výsledek zápasu mezi Angieszkou Radwaňskou a Caroline Wozniackou. A pokud zvítězí Dánka, nesmí česká jednička prohrát, jinak bude bez šance na semifinále.

Wozniacká vede nad Radwaňskou ve vzájemné bilanci 6-4, když vyhrála i jediný letošní souboj v srpnu v Cincinnati. Uspěla rovněž v obou duelech v hale včetně utkání na Turnaji mistryň v roce 2011.

Polská tenistka si v případě výhry ve dvou setech zajistí postup do semifinále, v případě třísetové výhry bude k jistotě potřebovat pomoc od Kvitové. Dánská tenistka se kvalifikuje do semifinále v případě jakékoliv výhry a zároveň vítězství Šarapovové.

Už dnes bude rozehráno také třetí kolo v Červené skupině. Odčinit včerejší nečekanou porážku s Halepovou se bude snažit obhájkyně titulu Serena Williamsová, která se utká s Eugenií Bouchardovou. Světovou jedničku do semifinále nemusí poslat ani dnešní výhra, zároveň ale může postoupit i v případě porážky. Naopak Kanaďanka, jež na Turnaji mistryň debutuje, musí vyhrát, aby si udržela alespoň teoretickou šanci na postup z druhé místa. Zápasy s Halepovou a Ivanovičovou totiž prohrála hladce ve dvou setech.

Třiatřicetiletá Williamsová jediný vzájemný zápas proti dvacetileté Bouchardové vyhrála, loni ji zdolala 2-1 na sety v Cincinnati.

Jedním zápasem dnes pokračuje také soutěž deblistek. Debutující americký pár Racquel Kopsová-Jonesová a Abigail Spearsová vyzve dvojnásobnou šampionku Caru Blackovou z Jihoafrické republiky s další debutantkou Saniou Mirzaovou z Indie.

• TURNAJI MISTRYŇ 2014, SINGAPUR •
PROGRAM 4. DNE
(čtvrtek, 23. 10. 2014)
7:30
A. Radwaňská (6-Pol.) - Wozniacká (8-Dán.) ... H2H 4-6
Šarapovová (2-Rus.) - Kvitová (3-ČR) ... H2H 6-2
13:30 S. Williamsová (1-USA) - Bouchardová (5-Kan.) ... H2H 1-0
Blacková/Mirzaová (3-JAR/Ind.) - Kopsová-Jonesová/Spearsová (USA) ... H2H 2-1
Austinová/Navrátilová - Bartoliová/Majoliová ...  čtyřhra legend
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

371
Přidat komentář
smazaný uživatel
U nováckého Novasportu jsme u záznamu tenisových utkání zvyklí na nápis relive, což asi má podle tamějších expertů vypadat lépe než slovo záznam.

Slovakšport přišel s úchvatnou novinkou, záznam označí nápisem PREMIÉRA :-)
Pro tenisové fandy je během tohoto týdne kanál SS1 nepoužitelný, na "premiéry" ze záznamu kouká sváteční divák, fandové sotva. SS1 je v pozemáku neplacený, kdo chce místo "premiéry" live přenos, ať si zaplatí kabelovku s SS2.
Reagovat
pockerface
Tak snad zítra porazí Carolinu a pak budu držet pěstí tentokrát Marii,aby porazila Agu. Nevíte v jakém pořadí budou hrát?Jestli první Petra x Caro nebo Maria x Aga.Ať tak nebo tak stejně musí Petra vyhrát,aby měla šanci postoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
První bude hrát Masha vs. Aga a pak Caro vs. Petra..
Reagovat
Pavlis
Petra měla ve včerejším horoskopu v Blesku uvedené toto,

"Zrozenec ve znamení, které vám teď bohužel není nakloněno, vám připraví pár perných zkoušek. Vyjdete z nich ovšem jako učinění vítězové."

což se dá vztáhnout na její první a druhý zápas na letošním TM, ale i na to, jak se mohla cítit včera, kdy měla volno. Věřím, že konec toho konstatování bude platit i v dalším zápase Caro - Petra, přesto, že nejspíše nepůjde o nic jednoduchého.

Dnešní zápas sledován od stavu 3.2. Než jsem vstal, tak se mi o tom zápase dokonce i zdálo :) Petra hrála poměrně dobře, byť v koncovce druhého setu to bylo neskutečně těžké. Masha párkrát na ni dobře zahrála, že s tím nemohla Petra nic dělat. Promarněné první dva mečboly znamenaly malý obrat pro Rusku, to naštěstí Češka už pak ale zvládla a proto vyhrála. Poslední úder famózní.
Reagovat
FulnekUltras
už jsem ho viděl zase v autu... ;-))
Reagovat
FulnekUltras
tam jsme taky fandili dost brzy ráno.

S hokejisty to tenkrát hodně dobře dopadlo,
a s Petrou dnes taky, aniž by to tommra napadlo.

A na rozdíl od našich fotbalistů
Petra nepotřebovala ani žádnou kérku,
aby domů poslala tu uřvanou pozérku...
Reagovat
misa
Ale, ty máš tu Petrušku prostudovanou po celém těle? :-)
Reagovat
FulnekUltras
víme svoje... ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale blbost. :D Finále Nagana začínalo od pěti ráno (pamatuju si, že tehdy mi bylo 5 let a vstávali jsme na to s tátou), zatímco tenis dneska začal skoro až v deset... Jinak já to mám na této úrovni rozdělené tak, že v hokeji fandím Čechům, v tenisu Mashe a ve fotbale je mi to jedno. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda houby, 7 let mi bylo. :D
Reagovat
FulnekUltras
z nějaké hodiny sem tam po ránu se už nestřílí...jinak samozřejmě pro dnešek upřímnou soustrast...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Nikdo neumřel a prohry ke sportu patří. Jak už jsem napsal: Masha porážela Petru dost dlouho a někdy ta série musela skončit. Mrzí mě sice, kde a jak skončila, ale nedá se nic dělat. Ve finále Pekingu by mě to mrzelo asi ještě víc...
Reagovat
FulnekUltras
jasně - i pro Petru tohle vítězství nakonec nemusí vůbec nic znamenat, protože bude záležet nejen na ní proti Caro, ale i na výsledku Agy s Mašou, která může klidně prohrát potřetí, a Kvitoland má taky po ptákách...
Reagovat
pepin
Tak hlavně že porazila marfušu a i když nepostoupí tak budu spokojen. Jinak Tě musím pochválit za správný předzápasový tip, měli jsme jej stejný. Tedy ještě upřesněno před turnajový.
Reagovat
FulnekUltras
ať ta vlna vydrží i zítra... ;-)
Reagovat
pepin
Tak to určitě, ale pokud bude Petra zítra v pohodě jako dnes, tak je jedno kdo tam bude stát. Takhle málo chyb jsem u ní snad ještě neviděl a musíme si říci, že to také jde.
Reagovat
freeteepek
Před turnajem jsem řekl, že jestli Petra porazí Šarapovovou, stane se příští rok světovou jedničkou. Nepočítal jsem sice s tím, že před tím prohraje s Agou, ale stejně tak nikdo nepočítal s tím, že Serena dostane klepec od Simony. Petra má našlápnuto:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To by takto musela hrát stabilně a ne jeden den naprostá bída a druhý den famozní výkon
Reagovat
FulnekUltras
ještě si prostě pár měsíců počkáme... ;-)
Reagovat
freeteepek
Petra od Wimbledonu hraje mnohem líp. Občas doplatí na podmínky. V Penkingu ve finále už byla unavená. Proti Radwaňské v Singapuru byla taky unavená kvůli pozdní hodině zápasu. Navíc problém s tím, že některé míče po dopadu rychlé a jiné pomalé. Petra hraje velmi rychle. Stačí aby nebyla dost rychlá kvůli únavě a má špatný timing a dělá chodně chyb. Samostatnou kapitolou je její prohra na USO s Kruničovou. Okolnosti toho zápasu byly pro Petru velmi nepříznivé. Je to o maličkostech.
Reagovat
VlS
Nehledej důvody, proč Petra hrála proti Aze blbě. Prostě se vyházela, u Petry žádná novinka. Že třeba kvůli času chyběla trocha pohody - možný, ne jistý. Zápas, jakej u Petry bohužel čas od času přijde (khumkhum na AO, Krunič na USO, ......) a Aga hrála opravdu dobře.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas - to oproštění se od někdy až extrémně přehnaných vnějších tlaků a očekávání v mezidobí 2011-2014 je nyní celkově už opravdu patrné...
Reagovat
Fandina
To by se mi samozřejmě líbilo, aby byla Petra jedničkou. Jen mě samozřejmě mrzí ta prohra s Agou. To byl tedy úlet na entou v nevhodném okamžiku. Škoda toho. Teď Petra nemusí postoupit do semi. Ale jak píšeš, příští rok jedničkou, proč ne, dneska to vypadalo velmi reálně, jak Petra hrála super. Držím palce Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
FulnekUltras
teď hlavně, aby to zdeptaná Maša nedala Aze zadarmo...
Reagovat
smazaný uživatel
Toho se obávám, Mashe se kvuli žebříčku nebude hodit, aby Petra postoupila, na druhou stranu nebude chtít odejít z TM se 3 porážkami jak nejspíš dopadne Bouchard
Reagovat
Davor1
Gratulácia Petre, úplne Sharapku zosmiešnila...
Nerozumiem len, to dnes hrala s inou raketou, na inom povrchu a mala iného trénera ako Kotyzu? Ukazuje sa, že to nie je až tak o tých spomínaných faktoroch, ktoré sa tu stále vyťahujú po každej jej prehre, ale skôr o jej výkone a výkone súperky na druhej strane, ktorý bol dnes mimoriadne úbohý...
Reagovat
tommr
výkon každý hráčky je danej souhrnem mnoha faktorů a jak si sám napsal dneska byl asi rozhodujícím faktorem slabší výkon soupeřky. Takhle odevzdanou Sharapovou jsem už dlouho neviděl ...
Reagovat
FulnekUltras
začátek měla chvíli dobrý a možná až moc odhodlaný, ale po Petině rebreaku už se pak zvedla až na samém konci, kde to tedy ještě bylo psychicky výživné - čtvrtý game druhého setu naštěstí Petra nakonec zvládla na 4:0, a to bylo zřejmě rozhodující.
Reagovat
petrulinka
No já jsem si myslela, že už to většina lidí pochopila, že každý zápas Petry je jen a jen o ní. Ona když má den, jako dnes, tak porazí každého, ale když nemá, tak prohraje s kdekým. Já myslím, že kdyby tam stála v úterý hráčka, která je 500 na světě, tak by Petra prohrála. Její prohry nesouvisí ani s raketou, ani s Kotyzou, psychologem či někým jiným. Souvisí vždy a pouze s Petrou.
Reagovat
FulnekUltras
v rozhodující míře vlastně určitě jo - ale i tentokrát David Petru přece jen trochu aspoň svou blízkostí povzbudil k doražení konce zápasu, podobně jako naposledy ve finále Wu-chanu proti Bouchard...
Reagovat
pepin
Dobře jsi to napsala, je to jen a jen o Petře. Nějaké zde uváděné jiné příčiny jsou zcela mimo a jen si dotyční hledají omluvu pro špatný výkon. Jeden tady také byl, který to sváděl na vše jiné.
Reagovat
smazaný uživatel
Za všechno co člověk dělá si může on sám ;-)
Reagovat
Lina
Petra moc potěšila, hezký výkon a k poražení Marie si vybrala správnou dobu.
Reagovat
FulnekUltras
po porážce ve finále v Pekingu jsem pevně věřil, že jí to právě na TM vrátí i s úroky...
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Petra dneska hrála soustavně a pohodově, Márii rozebrala a nenechala se přestřílet jako v Pekingu.
Reagovat
Frick
Není ještě někomu něco?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že nebyl kanárek.. zasloužila by si ho Mášena ;)
Reagovat
FulnekUltras
jen aby ho nakonec nedostala od Agy dvojmo... ;-(
Reagovat
Fandina
Petra vítězné/UE 19/13 Mária 11/20

http://www.imghosting.cz/images/57kvitovasarapova2310201.jpg
Reagovat
Frick
Petra porazila jednu z letošních TOP 4 tenistek!
Reagovat
smazaný uživatel
Faktem je, že 2. set do stavu 5:0 hrála famozně jako ve finále Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Po radosti z výhry Caro přišla studená sprcha. Petře dneska vycházelo všechno, Mashe skoro nic. :( No nic, tak ať si to Kvitovci užijou. Šňůra výher Mashy proti Petře trvala dlouho, ale každá série holt jednou končí...

Petra vypadala v tom prvním zápase hodně špatně, ale dneska jakoby ji někdo polil živou vodou. Naopak Mashe se v Singapuru vůbec nedaří a po dnešku už nevěřím, že by mohla postoupit... Mrzí mě to hodně, protože Mashu jsem viděl z mých favoritek jako největší kandidátku na vítězství. Tak teď se asi největší kandidátkou stává Caro...
Reagovat
freeteepek
Petra mi dnes udělala velkou radost. Skvěle podávala a na síti byla stoprocentní. K tomu předvedla pár fantastických míčů. Uřvaná Maria působila bezradně. Držím jí palce, aby porazila aspoň Agu. Má na to!-)
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně to potřebujem kvůli Petře
Reagovat
smazaný uživatel
Beru to z pozitivní stránky, i když mi to moc nejde.. Jestli se Maria příští rok kvalifikuje na TM, aspoň nebude mít co obhajovat.. :D
Reagovat
misa
a moc jí tu výhru přeju. Čekala už dost dlouho.
Reagovat
FulnekUltras
i kdyby nakonec nepostoupila ze skupiny, ukončení negativní šňůry s Mašou za to stálo...
Reagovat
misa
Jestli zítra Petra i přes výhru nepostoupí, nápíšu něco o odjezdu nejlepší tenistky skupiny domů :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel ten obrat nevyšel.. Ale to bylo strašný.. Dneska Maruš nic nevycházelo, servis strašný FH i BH strašný.. Její return 2. servisu Petry byl taky něco strašného.. V tom 2. setu to chvíli vypadalo, že nadechuje k obratu, ale nešlo to prostě.. Kdežto Petra hrála hodně dobře no..

Když to shrnu.. Úděsný výkon Maruš, skvělá hra Petry.. Ale šance na postup Maruš má, takže zítra budu poprvé Caro, tak doufám, že mě nezklame! Ale jako s touhle formou aby Maruš porazila Agu ve dvou.. To bude ještě zajímavé.. Gratulace Petře!
Reagovat
smazaný uživatel
Na uřvanou nechutnou Marfušu tady není nikdo zvědavý! Kvůli extrémnímu řevu nejvíc nefér tenistka celé tenisové historie!
Reagovat
smazaný uživatel
A na tebe a podobné zjevy taky nikdo! Jdi radši brečet na idnes, tam budeš mít víc diváků.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejsi ten vhodný adept na to, abys ostatní peskoval za to, že břečí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda. Ještě jeden (zápas), dva sety! A je semi. Je mi jedno, jestli by ze skupiny šla s Petrou Caro, nebo Aga.
Reagovat
FulnekUltras
Caro bude pro Petru ještě tvrdý oříšek, a ani výhra s ní nemusí stačit...ale taky jsem radši optimista... ;-)
Reagovat
Fanda67
výhra na dva sety by stačit měla , pak by se dostala před Caro a poslední zapas by ji už nezajímal :)
Reagovat
FulnekUltras
věřme věřme - a ono se to povede... ;-)
Reagovat
blixa
Přesně tak, pokud to dá ve dvouch tak jde dál bez ohledu na další zápas.
Reagovat
kada.tom
Zítra budu fandit Petře v první řadě a taky teda Sharapce proti Aze. Jsem zvědav na program, který ze zápasů bude jako první v pořadí :-)
Reagovat
Faddova
Tak to byla neuvěřitelná metamorfóza :-D Super, snad postoupí.
Reagovat
tommr
třetí mečbol při vlastním podání už ale Petra proměnila neskutečným winnerem z defenzívy ... :)
Petra dneska napravila zaváhání z prvního zápasu a je stále ještě ve hře o postup ze skupiny. Jistotu postupu bude mít když v posledním zápase skupiny porazí Wozniackou ve dvou setech ... :)
Reagovat
rib
asi to bylo s Agou přece jen tím dlouhým čekáním a blbým nočním časem...
Reagovat
tommr
no vypadá to tak. Doufám proto, že s Wozniackou bude opět hrát dopoledne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted aby Sharapka nevypustila úmyslně zápas s Agnou, aby Petru nepustila dále, nedivil bych se
Reagovat
kada.tom
snad ne, no
Reagovat
tommr
Petra to má ve svých rukou - stačí porazit Wozniackou ve dvou setech a má postup jistej bez ohledu na výsledek zápasu Sharapova vs. Radwanska ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude hodně těžky. Carol je podobný typ jako Agna, ale v lepší formě, vrátí toho hodně a hraje rychleji něž Polka. Pro mě je Carol pořáda favorit. U Petry nikdy nevím jak bude hrát druhý den, ale třeba ji to správně nakopne a podá stejný výkon jako dnes
Reagovat
tommr
jj Wozniackou zastih TM ve formě a Petra to s ní bude mít hrozně těžký. Tipovat výsledek si netroufám, protože u Petry na rozdíl od soupeřek opravdu nejde dopředu říct v jaký formě nastoupí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co když Agna porazí Mashu 2:0 na sety a Petra Carol 2:0 na sety, kdo půjde dál ??
Reagovat
tommr
v tom případě by postoupily díky lepšímu poměru setů Petra a Aga ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra a Aga 2 výhra, sety 4:2. Caro by měla 4:3.
Reagovat
pockerface
pokud by Petra zítra hrála jako dnes od stavu 0:2 v 1.setu do stavu 5:0 ve druhém,tak věřím,že by Caro mohla porazit ve 2.setech.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude uplně jiný zapas. Je potřeba si upřimě přiznat, že Petra vyhrála hodně i díky tomu, že Masha byla zcela mimo a kazila co se dalo. To od Wozniaki čekat nejde, bude se myslím snažit hrát to stejne co Aga, hru zpomalovat a udržet míček co nejdéle ve hře. Rozhodně se nepsutí do přestřelky s Petrou, protože v tom ví, že by neuspěla
Reagovat
FulnekUltras
Bude to zítra na krev - a Petra může případným vítězstvím dokázat okolí i sobě samotné strašně moc...
Reagovat
blixa
Kecy. Máša měla dnes cca 20 UE, nic mimořádného. A už vůbec ne proti prvnímu zápasu, kdy měla průměr 25/set.
Reagovat
rib
doufám, že ne, že nebude chtít odjet jako jediná zcela poražená (možná ještě s Bušicí)
Reagovat
lars
za kazdy vitezstvi je asi 200 bodu do zebricku
Reagovat
blixa
210.
Reagovat
Fandina
230
Reagovat
slacker
160 ... 70 je za ucast :-))
Reagovat
VlS
Ovšem vítězka má 230, čili za výhru je 230 a ne 160, na body pro piraženou se kolega neptal.
Reagovat
slacker
Nepochopil, 70 dostanes jen za nastup k zapasu. Dalsich 160 jako bonus za viteztvi
Reagovat
blixa
Jo, 230, máš recht.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tááám, Kvítko naprosto skvěle, optimisti všech zemí, spojte se. To jsem teda ani já nečekala tak hladký průběh, ale Mašena prostě teď není mentální titán, to se může stát každému. Pro mě je to cenné vítězství zrovna nad ní. Opět mám velkou radost, Petře to dneska dobře hrálo s pěknou raketou. :D
Reagovat
lars
skvele by bylo kdyby dopodavala zapas napoprvy :)
Reagovat
FulnekUltras
no ještě se tam na konci něco zašprclo, ale David přišel opět v pravý čas...
Reagovat
pockerface
tak dneska paráda.Opravdu velká škoda,že to v pondělí nebyl Petry den.Už tam s Caro mohla být.No nic,věřím,že Petra porazí i Caro a budeme muset fandit Marii,aby porazila Agu.
Reagovat
Fandina
Velká škoda zápasu s Agou. Tam to opravdu byla z její strany hrůza.
Reagovat
d@ve
Taky si říkám. Mohla být už v jiné pohodě. Ale asi chce mít napětí až do konce.. :)
Reagovat
kada.tom
YES!!!
PETRO PARÁDA!!!

Konečně se Petře podařilo porazit Sharapku po těch letech. Výborně :-) Tak teď je třeba, aby v tomto výkonu Petra pokračovala i zítra proti Caroline :-)
Reagovat
Mayo
Šarapka po druhýkrát vyfackaná a dneska teda dokonale (: výborne Petra ! ...
Reagovat
Fandina
a Petra úžasný křikák do růžku .............. gratulkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooooooooooo!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka pro Kvitovce: Vzpomínáte v poslední době na nějaký zápas, ve kterém by si Petra zavřískala "Pojď!" víckrát než dneska? :D
Reagovat
Michaelus
Wimbledon-3.kolo, ale to bylo spíš takové tišší
Reagovat
pepin
Proč by neměla "vřískat".
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsem snad, že by neměla?
Reagovat
George_Renel
Na rozdíl od "jiných" však Petra ozvučí halu až po vítězném míčku a ne při každém úderu...
Reagovat
smazaný uživatel
O to víc mě to vždycky vyleká... :D
Reagovat
blixa
Tebe ??!!! Ty musíš bejt od Máši a Viky dokonale zocelenej !!! (nebo hluchej ? :D :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže od Mashy nebo Viky to vždycky čekám, zatímco od Petry ne. Proto mě to vždycky vyleká (hlavně ta její výška hlasu)... :D
Reagovat
blixa
Asi to chtěla dát Máše sežrat i zvukově :D
Reagovat
kada.tom
a teď úchvatnej return od Sharapky
Reagovat
pockerface
dobrý rady od trenéra.Hlavně ta neboj se!!Ano Petro neboj se vyhrát.
Reagovat
kada.tom
wow - parádní výměna pro Petru :-))
Reagovat
Fandina
5:2 tak Peti, teď to dej, ano. Nějaké to eso, vítězný a je to. Pojď!
Reagovat
misa
doservírovat!
Reagovat
tommr
Škoda. Petra si sice vypracovala při podání Sharapový 2 mečboly, ale neproměnila je když při obou udělala zbytečný chyby. Sharapova tak vyhrála svůj servis a dál snižuje ...
Petra bude podruhý servírovat na zápas. Tentokrát by to už měla radši dotáhnout, protože jinak by se mohla Sharapova ještě chytnout ...
Reagovat
d@ve
Chce to se pevně opřít o 1. servis.
Reagovat
d@ve
Je to tááám.
Reagovat
tommr
to by nebyla Petra aby to aspoň trochu nezdramatizovala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a Maruš pojď na obrat století!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by se Mashe povedlo víc než jenom kosmetická úprava skóre...
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád věřím!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic. :(
Reagovat
kada.tom
Tak znovu - doservírovat!!
Reagovat
pockerface
takhle jí Petra dostává do zápasu.Chce to rychle ukončit.
Reagovat
pockerface
chtělo by to od Maruš DF.Už chci jít na oběd.Tak pojď Petro!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo Kvítko ten BH cross teda luxus.
Reagovat
smazaný uživatel
Začala nám chodit k síti pro vítězné balony
Reagovat
Jabadu
Don´t Panic!
Reagovat
kada.tom
tak kanár to nebude ... snad to ale Petra ukončí co nejdřív, to poslední, co bychom si všichni krom haitika a montyho přáli je to, aby se Sharapka chytla
Reagovat
tommr
tak napoprvé to Petře nevyšlo a Sharapova snižuje. Petra ale bude mít ještě dva pokusy ...
Reagovat
zpilat
pokusy bude mít čtyři :-) i při podání šarapové to není nemožné dneska vyhrát! :-D
Reagovat
tommr
no moc k tomu nechybělo a Petra to opravdu mohla ukončit při podání soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň to nebude kanár...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, Petra je prostě kamarádská :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kanar to nebude, škoda. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je to bez kanáru!!!
Reagovat
pockerface
tak hlavně,aby jí tahle hra vydržela na Caro.To by Petra potřebovala jako sůl.Třeba se bude opakovat r.2011 Petra tenkrát prohrála s Agou a přesto postoupila ze skupiny.Vůbec bych se nezlobil,kdyby to tak bylo i v r.2014
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že si to pleteš. Petra prohrála s Agou na TM 2012.
Reagovat
zpilat
a pak vzdala zbytek turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Na TM 2011 vyhrála všechny zápasy, pokud si dobře vzpomínám...
Reagovat
pockerface
no já si to nepamatuji,někdo tu právě v pondělí psal,že Petra prohrála s Agou a stejně postoupila ze skupiny.Takže jsem převzal tuto informaci z pondělní diskuze.No hlavně,aby Petra vyhrála dnes a nad Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem asi psala já, ale pak jsem to hned opravila, že nepostoupila, ale odstoupila, nicméně sorry za mystifikaci. :)
Reagovat
Jabadu
Zpíval kos s kosicí fistulí ...
Reagovat
misa
jsem viděl Petru takhle hrát 5. 7. tohoto roku.
Reagovat
pockerface
no tak Mária zažívá něco podobného co včera Serena.Tak Petro dej Márii kanárka.Nevíte jestli by to bylo poprvé co by Petra dala Márii 6:0?
Reagovat
kada.tom
tak Petra určitě kanára Sharapce nikdy nedala, to vím jistě :-)
Reagovat
pockerface
tak ani nedá.
Reagovat
Fandina
Reagovat
tommr
jj byl by to první kanár. Hlavně ale aby Petra vyhrála a je jedno jestli to bude s kanárem nebo ne ... :)
Reagovat
tommr
a Petra získala třetí brejk v řadě a bude podávat na vítězství v zápase! Doufám, že se jí to povede hned napoprvé ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha hraje dnes jako Petra proti Age, tak špatně a nebojovně jsem ji dlouho neviděl hrát
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je těžká soda, něco jako včera pro Serenu. Kvítko, jsi skvělá, vydržať !!!
Reagovat
Michaelus
Takhle špatně jsem Mášu hodně dlouho neviděl hrát....
Petra hraje jako z partesu
Reagovat
Fandina
5:0 super Peti, důsledně, soustavně a pohodově. Tak ještě jeden game! Pojď!
Reagovat
kada.tom
včera posloužila Serena Halepce jako fackovací panák a dneska tutéž úlohu plní Sharapka Petře :-D

Petro, já chci kanára pro Rusku!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to vrací Mášeně i s úrokama. :D
Reagovat
d@ve
No snad to zase nebude kanár. :o
Reagovat
Frick
dát pryč tu síť? Dyť Mášence strašně překáží ve hře!
Reagovat
tommr
asi sem to trochu zakřik a Sharapova si při podání Petry vypracovala postupně 3 BP. Všechny ale Petra dokázala odvrátit a podání i s trochou štěstí při posledním míčku udržela ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Tohle byl ohromně důležitý game...
Reagovat
blixa
To byl možná klíčovej game zápasu. Tady se Máša ještě mohla zvednout.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak, těch 5:0 pak už bylo i na ni moc...ale stejně to byl nervák až do posledního zázračně růžkového winneru...
Reagovat
Fandina
4:0 tak ještě dva game Peti!!!
Reagovat
kada.tom
uuuuuf, Petra to ustála, moc dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že právě zahodila poslední šanci na možný zvrat... :(
Reagovat
dadaft
je dost mimo.
skoro není schopná trefit kurt.
Reagovat
Fandina
asi čekala ranařinu a Petra zatím hraje v pohodě
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě jí to v Singapuru nejde. Peking byla asi taková labutí píseň na hardech... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Není schopná vrátit 2. servis ani.. :-/

Ale pamatuješ na Řím v roce 2012? Tam taky s Li Na prohrávala o dva breaky ve 2. setu a stejnak nakonec vyhrála.. Tak chtělo by to repete! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už je to o tři a kanár se blíží... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To je hnus velebnosti..
Reagovat
kada.tom
dva breakbally = dva parádní servisy
Reagovat
pockerface
Petro nenech jí nadechnout!
Reagovat
tommr
Petra získala druhej brejk - tentokrát dokonce čistou hrou! Ted už jí stačí v klidu dopodávat ... :)
Reagovat
d@ve
Kéž by to v klidu bylo..
Reagovat
tommr
no trochu sem to sice zakřik, ale zatím to Petra ustála. Tak snad se to povede ještě dvakrát ... :)
Reagovat
dadaft
eh, tohle začíná vypadat dobře. ))
Reagovat
misa
peklo na kurtu. Litovat ji ale nebudu :-)
Reagovat
d@ve
Já trochu jo... Je to křehké děvče. :))
Reagovat
dadaft
no, teď to byl pro ní krutý gem.
mu he he he.
Reagovat
kada.tom
jestli Petra porazí Sharapku ... bude to znamenat, že Sharapku už nebude moci postoupit? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Když dneska Maruš prohraje, tak myslím, že má pořád šanci na postup.. Ale Petra by musela porazit Caro 2:0 na sety a Maruš porazit Agu 2:0 na sety..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď si tím nejsem jistý..
Reagovat
kada.tom
ok, on tam hraje roli ten set, co uhrála proti Caro, pravda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tAK jsem to spletl.. Caro musí porazit Petru 2:0 na sety a né Petra Caro 2:0 na sety! :D
Reagovat
tommr
ještě bohužel ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
To vypadá nadějně. :)
Reagovat
d@ve
že by? :)
Reagovat
Fandina
Petra hraje úžasně. 2:0 a přitom je v pohodě, nádhera!
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je ta Petra, která všechno vyhodí, když jí potřebuju?!

Maruš prober se!! To je strašný.. Nic nefunguje...
Reagovat
kada.tom
ještě aspoň 3 hry ať spí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. To už je horší jak finále Wimbledonu 2011... Petře tam padá úplně všechno a proti tomu bezkrevný výkon Mashy. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tuhle Petru někde zamkli v šatně. :)
Reagovat
kada.tom
Petra asi ráno dostala vsugerováno psychologem to, že se nachází v All Engalnd Clubu, že tu postavili halu a že i když jí to nepřijde, tak hraje na trávě :-D

Jinak si to prostě neumím vysvětlit. Ale jen tak dál :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-))))))))))))))
Reagovat
Jabadu
Vyvalte sudy!Petra to dnes dá.
Reagovat
tommr
a Petra nezaváhala a brejk potvrzuje! :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi na TM líbí...prohrajete jeden zápas, to ale neznamená,že končíte...žádnej jinej turnaj není takovej (s výjimkou DC,FC,HC)...člověk muže jednou vyhrát a stejně postoupit :)
Reagovat
tommr
a Petra brejkla Sharapovou hned v první hře druhýho setu! To je nadějnej začátek ... :)
Reagovat
kada.tom
Petra pokračuje ve svý jízdě! Ta poslední výměna parádní :-)
Reagovat
d@ve
Tak chce to další, ať se moc Masha nerozjede...
Reagovat
pepin
Nevím kdo se díváte na Slovak sport, ale ten co to komentuje je neuvěřitelné pako. Kromě jiného by šarapce vlezl nejraději do ......
Reagovat
smazaný uživatel
Však jsem psala včera, že to sai komentuje Cicko :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, ti, kdo mě nemají rádi, ať to nečtou, ale Petřina raketa se mi moc líbí a pěkně jí to lítá, takže kde je teda chyba? Asi v Kotyzovi, jak jinak. No nic, jsem ironická, ale někdy člověk fakt musí, když tady čte některé příspěvky. Tak Kvítko, jedeme dál, nicméně Mašena je známá tím, že se ve 2. setu zmátoří, takže Petra bude mít podle mě ještě hodně práce. HOdně štěstí a jdeme na to. :)
Reagovat
pockerface
já už to psal včera,že ženský mají tohle jiný.Že jim nedělá takový problémy přecházet na jiné rakety,oblečení,trenéry.Prostě to mají asi geneticky daný,že se ženský všemu rychleji přizpůsobí.Navíc Petra si to v tréninku chválila,že jí to s novou raketou krásně rychle lítá.
Reagovat
smazaný uživatel
Někteří prostě nechápou, že s Agou Petra prohrála ne kvůli raketě, ale kvůli dobře hrající Aze a blbě naložené Petře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, prohrala kvuli 50 ruznym duvodum ale dobre hrajici souperka mezi nima rozhodne nebyla...
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že já jsem sarkastická :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
První dva gemy jasně lepší Masha, potom ale naprostý obrat a jasně lepší Petra... Rád bych věřil tomu, že se Masha ještě zvedne, ale Petra kromě toho začátku vypadá úplně v pohodě. Oproti zápasu s Agou jako den a noc...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, Mashe to vůbec nejde. :( Petře už tam začínají padat věci, které snad ani sama nechce...
Reagovat
tommr
Petra si vypracovala vedení 40:15 a dva setboly - ten první sice zahodila, ale ten druhej už proměnila krásným prvním servisem ... :)
Reagovat
kada.tom
Sharapka nešla do šatny? Co se s ní děje? :-O :-D
Reagovat
smazaný uživatel
maria si toto nenechá líbit a začne přitvrzovat. Hlavně, aby se Petra nepřehecovala a nepřehnala to s agresivitou
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ!!!!!
Reagovat
misa
v tom, že nikdo na světě neví, jak bude hrát zítra, za hodinu, za 10 minut...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, Petra s Agou a dnes jsou uplně jiné hráčky
Reagovat
tommr
Petra si vypracovala vedení 40:15 a dva setboly - ten první sice zahodila, ale ten druhej už proměnila krásným prvním servisem ... :)
Reagovat
tommr
sorry za špatně uvedenej stav - jsem z toho jak Petra hraje trochu zblblej ... :(
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Fandina
Jsem nadšená. Petra první set od třetí hry v pohodě a s přehledem. Nádhera. Tak doufám, že to bude pokračovat a výhra je v kapse. Super Peti!
Reagovat
kada.tom
Poooooooooooooojď :-)

Petra má 1. set! Ale Sharapka umí otáčet zápasy.
Chce to krátkou pauzu a jít si rychle pro 2. set!
Reagovat
Jabadu
Mlýn zase mele! :-)
Reagovat
pockerface
teď už s tím nic nenaděláme,ale velká škoda,že Petra měla proti Radwanské špatný den.Dnes to vypadá moc dobře a už mohla mít Caro i Petra postup jistý.Takhle to bude ještě boj.Ale ještě není konec.Maria to jen tak nevzdá.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohly, protože by Petra hrála s Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes Petra servíruje z říše snů
Reagovat
tommr
Sharapova snižuje čistou hrou na podání. Ted příjde klíčovej okamžik prvního setu - Petra bude podávat na vítězství v setu ...
Reagovat
kada.tom
Doservírovat!
Reagovat
pockerface
Petra hraje v normální odpolední čas a jde to hned znát.Ten první zápas byla velká chyba,že ho organizátoři nechali hrát ve 23.30 hod.Jinak Petra dnes zatím úžasná a i kdyby to náhodou nedotáhla,tak dnes jde vidět ten rozdíl v pohybu,přesné údery.Tak Petro pojď do toho.
Reagovat
FulnekUltras
tak tak - a snad už teď budou vycházet i další hrací časy...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako tohle je opravdu Kvitová ta , která hrála včera a dnes první game a já ji odepisoval , tak ted mně Peta ukázala , že takový člověk jako já ji podcenovat se vůbec nevyplácí , že ona vládne tenisu .
Reagovat
Michaelus
Ji nikdy nepodceňuj, nepřeceňuj, vždycky tě překvapí
Reagovat
Jabadu
PODJ! :-)
Reagovat
tommr
Petra brejk poměrně lehce potvrzuje. To je opravdu nečekanej obrat ... :)
Reagovat
d@ve
Hlavně ji nenechat moc nadýchnout a rozkoukat.. :)
Reagovat
Fandina
5:2 super Peti, tak vydržet a je to.
Reagovat
kada.tom
eh .. 5-2

ne, já tomu prostě nerozumím :-D
Reagovat
tommr
rozumět tomu nemusíme - hlavně aby to vydrželo ... :)
Reagovat
kada.tom
no tvl ... já nestačí zírat na tu proměnu! :-O
Petra absolutně dominuje a obrací stav zápasu čtyřma hrama v řadě!
Reagovat
smazaný uživatel
To bude tou novou raketou :D Sorry, že jsem trochu jedovatá, ale mě fakt štve, když se odehrajou dva gemy a už tu skoro všichni brečí a Petru odepisují. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ode mě je to trochu taktika, většinou, když něco napíšu, tak se pak stane opak. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby :P :D
Reagovat
Fanda67
no jestli je to opravdu tak, tak za polovinu sezóny, kdy ji to nešlo, můžeš asi ty :)
Reagovat
smazaný uživatel
to není na mě že? :D
Reagovat
Fanda67
a kdyby bylo ? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak se urazím, protože to není pravda :P a už nepij :D
Reagovat
tommr
Petra si při podání Sharapový vypracovala nadějný vedení 40:15 a hned první BP i s trochou štěstí proměnila! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu Petru nepoznavám. ;) POJĎ!
Reagovat
pepin
Tak mi tedy řekněte, Petra dostala při utkání s Agou upozornění za udržování při servisu, tady ta proslužuje pauzy neustále a nikde nic. At jdou do pr....
Reagovat
misa
Všichni jsou si rovni, ale někteří si jsou rovnější.
Reagovat
kada.tom
Alves není Cicak ... a hlavně Sharapce se v tomto obecně nadržuje, nevím proč ..
Reagovat
tommr
Sharapky se rozhodčí prostě bojí ...
Reagovat
smazaný uživatel
A soupeřka si na zdržování hry nemůže stěžovat?
Reagovat
tommr
můžou, ale asi už ví, že by to nebylo nic platný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nebylo? Kdyby to u Mašeny dělaly všechny, mělo by to mít účinek ne? V jednotě je síla.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazí hodně baloná, do toho dvojchyby, ona se ale rozjíždí vždy pomalu
Reagovat
Fandina
Doufám, že ho nechytne.
Reagovat
Jabadu
Poslední tři gamy v módu RoboCop. No totok ...
Reagovat
Fandina
Petra hraje dneska v pohodě, žádné trojčení jako s Agou. Zatím dobře. 3:2 pro Peti.
Reagovat
tommr
Petra re-brejk potvrdila čistou hrou a jde poprvé v zápase do vedení ... :)
Reagovat
kada.tom
wow - opět parádní game na servisu
Reagovat
tommr
re-brejk ale přišel nečekaně brzy. Petra si vypracovala dva BP a ten druhej po nevynucený chybě Sharapový proměnila ... :)
Reagovat
kada.tom
hle, máme tu rebreak!

nechci to zakřiknout, ale přijde mi jako by se Petra zmátořila ..
Reagovat
tommr
i Petra ovšem tentokrát vyhrála svoje podání bez potíží a zůstává tak jen o brejk pozadu. Získat ten ztracenej brejk zpátky bude ale hodně těžký ...
Reagovat
d@ve
Masha začíná pomáhat svýma DF. :)
Reagovat
tommr
jj musíme doufat, že se Sharapový bude na podání podobně "dařit" i nadále ... :)
Reagovat
aligo
Nema nekdo nějaký stream, ktery jde i na mobilu? :) ale nesmi to byt http://live.shiftyland.net/ ten se mi na mobilu seka :D
Reagovat
smazaný uživatel
tennistv.com, je to i v appstore, ale je to placené, možná tam je pár dní free trial
Reagovat
smazaný uživatel
Na tennistv.com komentáři potvrdili, že Petra změnila raketu a přešla na tu co ma Roger Federer. Podivovali se nad načasováním změny, tak jako někteří zde
Reagovat
kada.tom
tak když bude Petra servírovat jako tenhle game, tak budu spokojenej, ale ono jí to asi příliš dlouho nevydrží, ale uvidíme :-)
Reagovat
d@ve
jj, (ne)fungující 1.podání bude asi hlavní aspekt výsledku.
Reagovat
Mayo
pome Petra vyhrať a vyradiť tak šarapaticu z turnaja (:
Reagovat
smazaný uživatel
To bude rychlý konec, je mi líto Petry, já bych to psychicky neustála, když se nedaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to je fandění, to bych fakt brečela, jsou 3 gemy a všichni už vědí, jak Petra prohraje. No nic, jdu si fandit sama a raději sem nepolezu, ještě bych se nakazila tím pesimismem. Kvítko držím palce a jedeme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je ještě dobrý, mrkni někdy do diskuze, tam už hráč/ka prohrála po první míčku.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Do Diskuze občas juknu a je to děs, ty nadávky, hrůza, hlavně, že píšou, že za sprosté výrazy banujou, ale tam to asi neplatí. A hlavně je legraci, jak pak někteří z Diskuze se snaží psát tady slušně a přitom jim to moc nejde. :D
Reagovat
misa
Tady je ještě nějaká jiná diskuze?
Reagovat
smazaný uživatel
No přece Diskuze sázkařů, můžeš se tam podívat, třeba si tam bude líbit víc než tady :D

Romadur13 - promiň, já myslela, že jsi kluk podle nicku :D No když mu říkáš tohle na začátku zápasu, tak se mu ani nedivím :D:D:D:D
Reagovat
misa
Raději to nebudu zkoušet a doufám, že ti sázkaři tady taky nebudou moc psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Budu neskutečně ráda když se budu mýlit, ale první projev Petry nenasvědčoval a o tom, že by Mariu přehrávala. A snad mám právo napsat svůj názor a emoce, když už o tom nesmím mluvit doma před přítelem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím , že pokud bude takhle hrát Kvitová dál , je na čase si promyslet jestli by měla být v nominaci na FedCup , protože ted hraje hůř jak Plíšková .
Reagovat
Michaelus
Bude hrát na 100 % jestli je zdravá
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě může se to změnit je to jen začátek zápasu .
Reagovat
smazaný uživatel
Petru by nenominoval jenom blázen.
Reagovat
smazaný uživatel
:D doživotní zákaz v FC by měla dostat ne snad?
Reagovat
smazaný uživatel
Promin , ale pokud by měla hrát takhle jako by nebyla zdravotně v pořádku , tak jsem asi blázen já bych ji nenominoval , ale je to jen začátek zápasu.
A vše se může změnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže FC se hraje v podmínkách, který jsou jí šitý přímo na míru. Povrch bude o hodně rychlejší než na TM a ve FC hraje vždy dobře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ jenže já se bál , že není zdravotně v pořádku přece už je konec sezony a může mít to zranění . jenže to bylo předčasný.
V Praze bude kurt super , domácí prostředí , Kvitová přijde a ostatní hráčky s ní budou mít respekt, ale pokud by zdravotně nebyla v pořádku opravdu by to bylo zbytečný.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde , že když hráčky byly unavené před TM tak Kvitovou to chytlo až ted.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem de... přiznávám se , odepisoval jsem ji zbytečně .
Reagovat
tommr
Sharapova potvrdila brejk bez nejmenších potíží ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš má dneska pohled zabijáka, budou jatka!
Reagovat
tommr
Petra začala stylově ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
(Že jsem radši nešla do školy)
Reagovat
smazaný uživatel
neblbni, hraje se teprve 2. gem, myslela jsem, že jsi už vytrénovaná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to začíná být jak v diskuzi, už po 1. odehraným gamu se brečí.
Reagovat
zpilat
toto je diskuse :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nebrečím. Jen prostě vidím, že to tam Petře absolutně nesedí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně jsou její důvody šumák, slušnost je slušnost. A že chce vyhrát vím, proto se jí říká ruská mašina.
Reagovat
smazaný uživatel
jé sorry, to měla být dole reakce na Costigana.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, jsem to pochopil. Mě jen udivuje, že to ještě někoho dokáže překvapit natolik (případě zaujmout), že to ventiluje na fóru. Maria je jaká je a jiná už nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí zase tak nesleduju, protože je mi nesympatická, takže se nad tím podivuju, když je brána a dávána jako vzory ikony. Ano, je jaká je, neslušná. :) Ale nemá cenu to pitvat, já prostě nejsem její fanynka a nikdy nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, já zase nikdy nebudu fanoušek někoho, kdo se prezentuje pod svým jménem v reklamě na zlodějskou českou bankovní společnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Dáme si tedy přes hubu? :D:D
Reagovat
Michaelus
Prostě to nejde
Reagovat
Fandina
gratulace k výhře. Viděla jsem druhý set, ale Caro byla lepší. Aga dnes tak nechodila na síť ani nedávala stopbally jako proti Petře. Ale Caro si to i tak všechno vyběhala. A ve vhodné chvíli ukončila. Gratulka Caro ke hře.
Reagovat
smazaný uživatel
opět boj s Mašenou, moc držím palec. Klasika, Petra všem podá ruku, Mašena se ani neobtěžuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria tam přišla z lehce jiných důvodů, které za chvíli uvidíš.
Reagovat
kada.tom
Tak Petra se jde pokusit o nemožný - porazi Sharapku.
Snad to vyjde, jinak je ambicím na TM konec.
Reagovat
pepin
Tak to tady vidíme, Caro udělala méně chyb a vyhrála. Petra jich nasekala mraky a tak prohrála. Takže veškeré důvody a vymlouvání a omlouvání jsou naprosto zbytečné.
Reagovat
VlS
a někdo něco omlouvá, nebo vymlouvá? I sama Petra řekla to samé.
Reagovat
pepin
Tak si přečti komentáře ze včerejška a tam jich najdeš mraky, já jsem nenapsal, že to řekla Petra.
Reagovat
blixa
Ty brďo, ty si vymyslel trakař !!! :D
Reagovat
pepin
Nevymyslel, ale jen se dívám na to normálně.
Reagovat
blixa
No jo no. Škoda, Aga se mi líbila víc, ale rozhodly opět UE. Caro prostě nechybuje a to na tomhle podivném povrchu je klíčové. Na winnery se tady snad hrát ani nedá.
Reagovat
FulnekUltras
kašli dnes na všechna kdyby
a zapomeň na UE-chyby,

ať Ti píšou první servy
a Mařeně tečou nervy,

pak na kurtě budeš paní,
přejí Ti místní grafomani.
Reagovat
Fandina
dnes ti držím palce
na výhru v TM je ještě šance

vyhraj dneska ve dvou
fanoušci ti přejou

super rány, dobrou síť
a výhru za pačesy chyť!
Reagovat
VlS
Caro, SF má hodně blízko. Sice nejsem vyznavač tohohle sprinterskýho tenisu, ale jsou holky ve formě obě.
Tak Petro, máš to ve svejch tlapkách, tak pojď!
Reagovat
Michaelus
A kdyby Petra porazila Mášu, prohrála s Caro a Aga prohrála s Marii?
Reagovat
blixa
Tak rozhodne poměr setů, event. gamů.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra musí porazit Mášenu a Caro a Mášena musí porazit Agu, aby Petra postoupila.

POJĎ!
Reagovat
tommr
pokud Petra porazí Sharapovou i Wozniackou ve dvou setech tak postoupí bez ohledu na výsledek zápasu Radwanska-Sharapova ...
Reagovat
Michaelus
To by se rovnalo zázraku ;-)
Reagovat
tommr
i zázraky se ale občas dějou ... :)
Reagovat
blixa
Dneska si snídal optimistickou kaši ? :-o
Reagovat
tommr
ne, jen si uvědomuju, že Petra je v beznadějný situaci a nic jinýho než zázrak jí nepomůže ... :)
Reagovat
Michaelus
Ano! Budeme věřit! Pojď ! :D
Reagovat
Michaelus
Petra ze sebe musí pustit úplně všechno, bojovat o nemožné. Pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Caro! :) Ve 2. setu to bylo ještě lepší než v prvním. Ten první brejk sice nepotvrdila, ale od stavu 3:3 už měla celkem jasně navrch... Nechci nic zakřiknout, ale semifinále je blízko! :)

Tak teď ještě Masha... :)
Reagovat
Michaelus
Caro už prý je v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě myslím, že není.. Když Masha porazí Petru, tak už Caro v SF ovšem je! :D
Reagovat
Fanda67
tak jisté to ještě asi nemá, ale je na tom o trochu lépe než Petra s Mashou :)
Reagovat
tommr
ještě jí to teoreticky můžou překazit Petra s Agou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bílá skupina se nám pěkně zamotala. Bude to ještě hodně zajmavý.
Reagovat
Davor1
Aga si nevie vôbec pomôcť servisom, všetky body musí uhrávať vo výmenách, kde Wozniacki vôbec nechybuje a Aga tak musí buď poriadne tlačiť, alebo vymýšľať dropshoty a podobne, takže robí veľa chýb. Caro naopak uhraje množstvo bodov cez servis, tam je jasne najväčší rozdiel a to dnes rozhodlo :(
Reagovat
Michaelus
No tak ve středu Aga čekala na šanci a potom přitvrdila, teď se snaží až moc pálit, jde jí to celkem dost do autů...
Reagovat
Michaelus
Aga co jsem viděl marná marná marná. Když soupeřka nechybuje, je v maláru
Reagovat
Michaelus
Teď to říkají-tenhle povrch nahrává pasivním hráčkám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale je to spravedlivé, kdyby byl povrch jen pro ranařky, tak co ty ostatní? Každá nemá dispozice umlátit soupeřku, já jsem ráda, že vidím i technické prvky.
Reagovat
Michaelus
není to spravedlivé. Na 3 GS jsou pomalé, tak můžou být ryhlé alepsoň na 2 z 5 ne? Takhle už všechno hraje do karet obranářkám.
Reagovat
Michaelus
Beru TM do takové velké pětky společně s GS
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Aga není jen obranářka, to jí křivdíš. A spousta jiných zápasů jsou na rychlém povrchu, celkově bych řekla, že ranařky mají větší výhodu než techničtější hráčky. Ale možná se pletu, protože já osobně mám raději variabilnější tenis typu Barči Strýcové, Agy, i Sáru mám ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesto i na pomalém povrchu může vítězit ranařka (viz Masha na RG).
Reagovat
Michaelus
To jo, ale prostě by měli být turnaje, kde to bude vyhovovat ranařkám a kde obranářkám.
Reagovat
Michaelus
A poslední dobou se všude ještě zpomalují :)
Reagovat
smazaný uživatel
A neříkáš to jenom proto, že fandíš jedné z největších ranařek? :D
Reagovat
Michaelus
Možná :))
Ale hlavně mám rád útočný tenis. Respektuji, že asi nebude mít takové šance na antuce, ale hala by prostě měla být rychlý povrch- vyhovovat Kvitové,Williams,Aně, Marii...
Reagovat
smazaný uživatel
Problém ranařek je hlavně v tom, že se v Singapuru často vyhazují na první dobrou. Na povrch bych to nesváděl...
Reagovat
blixa
A na co bys to sváděl ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, že dělají mraky zbytečných chyb. :D
Reagovat
blixa
A že všechny ! Nezdá se ti to trochu divné ?
Reagovat
VlS
vidíš ty odskoky? Míč se zastaví a skočí do stratosféry, skoro není možný zahrát winner. Jestli mají tenis rozhodovat UE, tak asi půjdu fandit lukostřelbě. Navíc kolena, kyčle dostávají šílenou dardu na tomhle povrchu s tímhle stylem tenisu. Kdyby se hrálo jen na tomhle, budou holjy chodit do důchodu v 25.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak máš ranařky, které mají i dobrou obranu a pak ty, které mají pár úderů a konec. souhlasím s tebou, že všechno není jen povrchem. Třeba u Petry mi pořád nějak chybí mezihra, i když už je trpělivější, řekněme, ale prostě v delších výměnách nemá moc šancí.
Reagovat
Michaelus
Je pravda, že Petra kolikrát zamrzne ve hře a neumí se z toho vyhrabat
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně no, s Agou bylo vidět, že když je Petra donucená hrát prostě o údery navíc, díky tomu, že jí Aga hodně vrátí, pak chybuje. Já jsem ráda, že jsou různé hráčky, vím, že hodně lidí má rádo útočný a rychlý tenis, ale já prostě když vidím hrát Barču, Agu nebo Sáru když jim to jde, to je prostě lahoda pro oko, než jen šílené rány. Petra ale začala chodit víc na síť, dává čopy, občas slice, ale pořád je její hra stavěná na riziko a záleží, jak se vyspí a jak je schopná bojovat, když jí to nejde. Uvidíme dneska s Mašenou. :)
Reagovat
Michaelus
Musí to vyjít! Bude to maso zápas! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo udělá míň UE, vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Účastnice TM musí na určité úrovni umět oboje, jinak by se tam nedostaly... Co se týče Petry, tak u ní je ten rozdíl asi nejmarkantnější mezi Top 8. Když jí to tam padá, dokáže porazit kohokoliv. Ale jakmile se vyhazuje (třeba jako proti Agnieszce), tak zase proti kdekomu prohraje... Ale buď ráda, že Petra není třeba jako Sabine Lisicki, která má asi největší ránu na okruhu, ale nedokáže to přetavit v nějakou stálejší formu. Přece jenom, Petra už do té špičky nějaký rok patří, takže v každé sezoně musí něco uhrát, přestože tam třeba jsou určité výpadky... Ta "chybovost" ranařek v Singapuru se ale týče taky Mashy. Ta udělala těch chyb nejvíc (76 UE), i když její zápas byl taky nejdelší. No a co se týče Sereny, tak si nedokážu představit, co tam včera vyváděla...
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím ani, možná to neví ani sama Serena a myslím, že na to chce rychle zapomenout. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako mohlo by se to hrát na trávě, já bych proti rozhodně nebyla. :D
Reagovat
Davor1
Aga nehrá zle, ale robí príliš veľa chýb. Povedal by som, že do stavu 5-5 v prvom sete bola lepšou hráčkou, agresívnejšou, ale nevyužila gameball na 6-5 a sériou chýb prišla o servis. Wozniackej celkom ide podanie a nechybuje, takže je to fakt ťažké. Snáď to ešte Aga nezabalila a skúsi s tým niečo urobiť, herne na to určite má...
Reagovat
misa
špatný vývoj zápasu Aga - Caro pro Petru :-(
Reagovat
FulnekUltras
Aga nezvládla koncovku prvního setu, když šancí na jeho vítězné dohrání propásla hned několik.
Reagovat
smazaný uživatel
Od stavu 3:3 to bylo o tom, kdo získá ten rozhodující brejk. Nakonec ho získala Caro v jedenáctém gemu... Občas je neuvěřitelné, co Aga dokáže zahrát hlavně na síti, ale Caro se s tím zatím popasovala dobře. Rozhodující faktor je asi ten, že udělala méně chyb.
Reagovat
dadaft
místy až exhibiční prvky, ale samozřejmě v elitním nasazení.
vyrovnaná bitva.
zdá se, že Aga hraje opět slušně a není bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Aze, ale zdá se mi taková otrávená.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky fandím Aze. Když Aga a Petra vyhrajou, tak si to pak Petra rozdá s Caro o postup. Takhle by se to pěkně zamotalo, kdyby vyhrála Caro a Petra by ani v případě, že by oba zápasy vyhrála, nemusela postoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak znáš mě, takhle to neberu, já fandím vždy podle sympatií :) a Agu mám mnohem raději než Caro. A navíc jsem slíbila kamarádovi, že mu ji pomůžu tlačit :D
Reagovat
Fanda67
Noo pokud máš takovou moc, prosil bych zatlačit až bude hrát petra :)))
Reagovat
blixa
Jen přitlač, Aga to dneska potřebuje !!
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože, že jsem čarodějnice? :D Jednu už tady máme přece, čarodějku. :D Tak začala jsem koukat na Agu, tak uvidíte, jestli mám vlv nebo ne :D

Fanda67 - a co ty tady? Nemáš ještě zákaz? :D:D
Reagovat
Fanda67
lunejko
Zákaz ještě mám, ale řekněme že jsem z protialkoholní léčebny dostal na dopoledne vycházku, a hned jsem si musel dát panáka :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D tak se moc neožer :D:D
Reagovat
Fanda67
neboj, místní rozteskávačka zatím není, monty je dnes v pohodě, akorát jsem se ještě nerozhodl komu fandit a to je pro nick Fanda dost důležité :)
Reagovat
George_Renel
Pavlásek má v QF set proti nasazené osmičce (6:3).
Reagovat
George_Renel
2. set ovšem tím samým poměrem pro soupeťe.
Reagovat
George_Renel
Tak to Adam nakonec nezvládl.Škoda. Přesto se v žebříčku významně posune.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslím si, že by se Petra mohla vyhecovat a prohnat Šarapku, ale moc jí nevěřím. Tipuji 7:5,6:3 pro Šarapku.
Reagovat
FulnekUltras
kdy jindy už to má Petra s Mařenou zlomit než dnes...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist