4. den na Turnaji mistrů: Berdych druhé zápasy umí. Zvládne klíčový souboj s Čiličem?

12. 11. 2014, 11:45
Previews 132
Tomáš Berdych bude dnes na Turnaji mistrů bojovat o udržení postupových nadějí. Po úvodní drtivé porážce ho čeká souboj s Marinem Čiličem, s nímž prohrál už šest setů v řadě. Na druhou stranu český tenista svůj druhý zápas na Turnaji mistrů ještě nikdy neprohrál. Večer se střetne světová jednička Novak Djokovič se Švýcarem Wawrinkou.

Tomáš Berdych po pondělním nevydařeném vstupu a drtivé prohře od Švýcara Stana Wawrinky by měl v dnešním zápase se začátkem v 15:00 SEČ porazit - nejlépe ve dvou setech - Chorvata Marina Čiliče, pokud si chce v Londýně udržet reálnou naději na semifinále.

Už po prohře s Wawrinkou řekl, že ho čeká "mission impossible" a jeho otec Martin Berdych také neviděl postup nadějně. "Jasně, pořád možnost je, ale musíme vycházet z toho, co Tomáš předvádí," řekl Berdych starší. Narážel na fakt, že v pátek bude hrát jeho syn s Djokovičem, který hraje ve vrcholné formě.

Tabulka skupiny B

jméno Z V P sety gamy B
1. Djokovič 1 1 0 2-0 12-2 1
2. Wawrinka 1 1 0 2-0 12-2 1
3. Berdych 1 0 1 0-2 2-12 0
4. Čilič 1 0 1 0-2 2-12 0

Ani případná prohra 0-2 na sety by sice českou jedničku ještě nemusela definitivně vyřadit ze hry, ale pak už by vedla cesta jen přes několik hodně překvapivých výsledků: Berdychovo páteční hladkou dvousetovou výhru nad Djokovičem a zároveň pomoc Wawrinky, který by musel porazit ve dvou setech dnes Djokoviče a v pátek i Čiliče. A k tomu by Berdych musel doufat v nejlepší procento vyhraných gamů, k čemuž nemá vůbec dobrý základ.

Berdych má na Turnaji mistrů zajímavou statistiku úvodních zápasů. Zatímco všech pět zahajovacích duelů prohrál, své druhé zápasy v přededešlých čtyřech letech vždy zvládl a připsal si výhru. Nyní je v trochu jiné pozici, jelikož mu duel s Wawrinkou vůbec nevyšel a uhrál jen dvě hry. Podobně je na tom ale i Čilič, který dopadl stejně v souboji s Djokovičem.

"Myslím, že už to nemůže být horší, než to bylo. Jsme (s Čiličem) v dost stejné pozici a jenom záleží, jak to kdo líp zvládne," řekl Berdych po včerejším tréninku. Chorvatský vítěz US Open dodal: "Oba musíme hrát mnohem lépe než v prvním utkání. Je potřeba zůstat pozitivní a moc si to nebrat."

Po špatném výkonu proti Wawrinkovi Berdych neměnil zažité zvyky. S týmem a svými nejbližšími zašel na večeři a držel se své turnajové rutiny. "Člověk by se neměl trýznit nebo dělat něco jinak. Jede se pořád stejně, o tom je sezona, aby se to dělalo konstantně a soustavně stejně, a potom to může být dobrý," doufal.

Den po porážce si Berdych zatrénoval hodinu a půl se Španělem Davidem Ferrerem, letošním náhradníkem. Hrál lépe než proti Wawrinkovi, ale ideálně se ještě necítil. "Je to o tom si jít zahrát, dát tomu jiný impulz a zkusit zpátky chytnout rytmus, pohodu. Neříkám, že to je hvězdný, skvělý, ale posouváme se dál," řekl Berdych.

Devětadvacetiletý Berdych si nechce před zápasem s Chorvatem, kterého trénuje bývalý vítěz Wimbledonu Goran Ivaniševič, dávat konkrétní cíle. "Lepší od toho neočekávat nic, neřešit okolnosti, hrát tenis a skládat bod po bodu."

S Čiličem má Berdych pozitivní bilanci 5-4. Letos Chorvata porazil ve finále v Rotterdamu, ale pak s ním dvakrát prohrál 0-3 na sety na grandslamech - nejprve ve Wimbledonu a pak v září ve čtvrtfinále US Open. "Nejsem jeho výkony překvapen. Během sezony se výrazně zlepšil a je to velmi nebezpečný hráč," řekl Berdych.

Po večerním duelu Novaka Djokoviče se Stanem Wawrinkou už by mohl být znám první semifinalista.

• Djokovič postoupí, pokud
- porazí Wawrinku a Čilič porazí Berdycha
- porazí Wawrinku 2-0 na sety a Čilič uhraje alespoň set proti Berdychovi

• Wawrinka postoupí, pokud
- porazí Djokoviče a Berdych porazí Čiliče
- porazí Djokoviče 2-0 na sety a Berdych uhraje alespoň set proti Čiličovi

Djokovič v Londýně obhajuje tituly z posledních dvou ročníků, v hale neprohrál 28 zápasů v řadě a ve vzájemné bilanci s Wawrinkou vede 17-3. Poslední duel letos na Australian Open však vyhrál po pětisetové bitvě pozdější švýcarský šampion.

• TURNAJI MISTRŮ 2014, LONDÝN •
PROGRAM 4. DNE
(středa, 12. 11. 2014)
13:00
Bryan/Bryan (1-USA) - Rojer/Tecau (6-Niz./Rum.)
15:00 Berdych (6-ČR) - Čilič (8-Chorv.)
19:00 Peya/Soares (3-Rak./Braz.) - Kubot/Lindstedt (8-Pol./Švéd.)
21:00 Djokovič (1-Srb.) - Wawrinka (3-Švýc.)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

132
Přidat komentář
Kozoroh
Jsem rád, že to Tomáš zvládl a vylepšil si H2H s Marinem na poměr 6:4.
Kvůli k*k*tům z Fandy (resp. Novy), kteří vysílali záznam zápasu Federera a Nishikoriho (ačkoliv měl být přímý přenos zápasu Berdycha a Čiliče) jsem byl odkázán jen na online reportáž. Počátek zápasu z obou stran nervózní, Tom však vzal hned Marinovi servis a naštěstí si ho podržel do konce 1. sady. V druhém setu už byl Tom jednoznačně lepším hráčem, což dokládá série pěti vyhraných gemů v řadě.
Tom tak popáté za sebou vyhrál druhý duel na TM. Jeho šance na postup je však mizivá. Musel by doufat, že Marin přemůže Stana a že Nolemu vezme set.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tohle jsem dojela už v pondělí, když jsem se spolehla na program a chtěla se podívat u matky. Nakonec jsem neměla ani tu online reportáž. Pitomci
Reagovat
smazaný uživatel
Online reportáží myslíš to, co produkujou třeba www.onlajny.com? páč jestli jo, tak nevidím důvod, proč si nepustit stream, šak jedou v pohodě a i v dobré kvalitě (+ angličtí komentátoři se líp poslouchají) pokud nemáš internet z Lidlu :d
Reagovat
Kozoroh
Mám omezený net na 3 GB datového přenosu, kdybych si pouštěl streamy, tak ho brzo vyčerpám a internet se mi zpomalí. Musel bych pak čekat, než se mi limit obnoví a net bude opět rychlý.
Reagovat
Roger_Federer
Wifi?
Reagovat
spaniel
3GB? Co to mas cece? To na mobilu mam vic, myslel jsem, ze ty casy limitu skoncili...
Reagovat
Mayo
wawrinka 7-6, 6-4 djokovič
Reagovat
smazaný uživatel
jsem myslel, že to bude až v devět, a ono už je hotovo :D
Reagovat
Kozoroh
Ale Mayo, já jsem měl dojem, že zastáváš názor, že Djoker Stana zničí. Proč jsi změnil názor?
Reagovat
George_Renel
je stále jen v hodně teoretické rovině. Významné jsou však také získané body do žebříčku.
Reagovat
lars
Kolikrat jeste to tak bude ?? :))
Reagovat
d@ve
dnes večer ?? :)
Reagovat
tommr
první šanci na ukončení zápasu Tomáš málem prováhal, ale Cilic naštěstí ani jeden ze dvou BP neproměnil a Tomáš tak může slavit první a obávám se že i poslední výhru na letošním TM ...
Dnešní výhra nad Cilicem na postup asi stačit nebude, ale já jsem přesto spokojenej. Tomáš si dneska s největší pravděpodobností zajistil sedmý místo před Raonicem a Cilicem. Víc v jeho silách momentálně asi není ...
Reagovat
blixa
Tak Marin je za otloukánka.
Reagovat
smazaný uživatel
Večer by bylo ideální, pokud by Djoker spráskal Wawroše a ten se pak rozloži v zápasu s Cilicem a Tomaš uhral 1 set s Djokerem .... asi pohádka.....
Reagovat
kada.tom
to by bylo hezký, ale bohužel ať se mi zdají tvoje možnosti jako vcelku reálné, tak nevěřím tomu, že Tomáš uhraje proti Novakovi set, to by se muselo sejít hodně náhod zároveň, čímž neříkám, že se to stát nemůže, ale je to tuze nepravděpodobný
Reagovat
Lina
Proč říkal, že nezbývá než večer držet pěsti Wawrinkovi, blbost ne? Možná jsem se přeslechla, jak jsem byla nervózní.
Reagovat
kada.tom
řekl bych, že to je blbost - naopak pokud by Stan vyhrál 2-0 a asi i 2-1, tak by byl Tomáš bez šance, kterou stejně téměř nemá ...
Reagovat
Lina
Díky. Přišlo mnně to taky divné.
Reagovat
zpilat
no pak by mu stačilo porazit djokoviče a byl by v semifinále! :-D
Reagovat
Mayo
Berďa pôjde akurát tak domov alebo kde
Reagovat
George_Renel
Ale takových bude polovina......
Reagovat
smazaný uživatel
Super Tomáš, jsem rád že se zvednul a že si tak dneska spraví náladu. Možná proti Novakovi nebude mít šanci, ale aspoň teoreticky stále může postoupit.
Reagovat
pockerface
přesně, už se na to dá koukat, a doufám, že podá i proti Novakovi dobrý výkon a odjede z Londýna se vztyčenou hlavou. Zatím nejmarnější je Marin :-). Měsíc bez zápasu se prostě projevilo na jeho výkonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš sláva, dneska už to bylo lepší, Marina je mi líto, protože teda vůbec nemá formu.
Reagovat
kada.tom
tak Tomáš na 99,99999 .... 9 % vyhraje i svůj pátý 2. zápas na TM :-D
Reagovat
mrafe
jak to že jenom na 99,99999 % před zápasem jsi tvrdil,že prohraje ve dvou setech.
Reagovat
kada.tom
to jsem psal, že mám takový pocit ... taky jsem psal, že záleží jak budou oba dva hrát a zatímco Tomáš hraje líp jak v pondělí, tak Marin to ještě zhoršil ...
Reagovat
mrafe
alespoň jsi mě uklidnil, protože to tvoje proroctví ti většinou nevychází.
Reagovat
kada.tom
to ne, no :-/
na ženském TM mi to vycházelo mnohem líp :-))
Reagovat
tommr
a Tomáš získává druhej brejk a bude podávat na zápas. Tuhle šanci už nemůže pustit ... :)
Reagovat
d@ve
Snad to v klidu doservíruje..
Reagovat
d@ve
..tak v klidu asi nee. :/
Reagovat
tommr
Tomáš se dneska na servisu hodně trápil. Ještě štěstí, že Cilic byl na returnu úplně marnej ... :)
Reagovat
tommr
Cilic naštěstí pokračuje v mizerným výkonu a Tomášovi tak zatím stačí průměrnej výkon k tomu, aby zápas jasně kontroloval. Dvakrát už snad servis udrží ... :)
Reagovat
Mayo
a 6:3, 3:1 si kde nechal ?
Reagovat
Mayo
takže čilič fackovací panák TM
Reagovat
d@ve
Zatím se to vyvíjí celkem dobře... Ale je to tenis jak ve zpomaleném záběru, skoro jako kdyby hráli línej tenis. :)
Reagovat
blixa
Línej kurt.
Reagovat
d@ve
Ještě že nejsou líní hráči.
Reagovat
pockerface
Marin do USO průměrný, byl někde kolem 20.místa, pak vynikající USO a teď zase bída s nouzí. Ještě, že to USO vyhrál, protože bodově by se na TM nedostal. Je škoda, že hráči od 5. do 10.místa nedokáží zahrát svůj 100% tenis na dvou až třech podnicích za sebou. Zatím všechny zápasy takové nějaké neslané, nemastné, bohužel je to vždy o dvou hráčích a když je schopen podat parádní výkon, vždy jen jeden z nich, tak pak ty zápasy jsou nuda, ani se nedivím, že se diváci nemůžou dostat do varu. Z čeho taky? ještě, že se hrají ty čtyřhry.
Reagovat
kada.tom
ano, čtyřhry zatím dvouhry kvalitativně převyšují minimálně, opakuji minimálně dvojnásobně, spíš vícenásobně ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, viděl jsem včerejší s Gra+Lopez ..nádhera
Reagovat
kada.tom
jj, to byla excelentní čtyřhra se šťastnějším Brazilcem a Chorvatem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Cilicovi je videt ta dlouha herni pauza
Reagovat
Jabadu
Jako stav dobrý, ale Tom má na podání strašlivé problémy. Nebýt UE Čiliče, bylo by zle. Ale snad Marin vydrží a nic nebude měnit.
Reagovat
tommr
ted měl Tomáš zase namále, ale servis udržel ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že zápas je kdovíjaké kvality, ale projev londýnských fanoušku je prostě velká bída a rozhodně hráče nevyhecují k lepším výkonům
Reagovat
blixa
To víš, na TM nehraje žádný angličan, zííív :D
Reagovat
tommr
spíš jde o to, že hrajou dva hráči bez reálný šance na postup ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsme zatím neviděl zapas, kde fanoušci masivně povzbuzovali. Zápasy Murrayoho jsem neviděl
Reagovat
blixa
Murray je skotský nacionalista, fůůůj .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on je finančně zavodou, jemu by finanční propad urovně ve Skotsko po odtržení neublížil
Reagovat
lars
A podle ceho jsi poznal, ze jsou v publiku vetsinou anglicane ? :))
Reagovat
blixa
Podle toho že se převážně nudí ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tome přidej ještě jeden set. Nole da Wawrinku 2:0. Ty potom uhraješ set s Nolem a dokoná to Marin výhrou 2:0 nad Wawrinkou! Počítám dobře? :-D
Reagovat
blixa
No to bych věřil spíš že Tomáš uhraje ten set s Nolem, než že Marin porazí Stana :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nech mě snít :D
Reagovat
tommr
Tomáš nemusel první set ani dopodávat a místo toho brejknul Cilice podruhý což je velmi dobrá taktika ... :)
Cilic zatím hraje strašně a Tomáš tak má hodně ulehčenou úlohu. Snad se to ve druhým setu nějak zásadně nezmění ...
Reagovat
kada.tom
tak Tomáš nakonec získal set 6-3 :-)
hezký, tak snad ještě jedne přidá v dnešním zápase :-)
Reagovat
sprchon
Konečně to začíná vypadat trochu jako tenis. :) Škoda těch nevyužitých BB, už to vypadalo, že si Marin začíná věřit...
Reagovat
tommr
ted měl Tomáš namále, ale oba BP soupeře při vlastním servisu dokázal odvrátit. To byla hodně důležitá hra ...
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, Tomáš máš 1. set a já jsem dneska dítě štěštěny :) super.
Reagovat
blixa
Vsadila sis bo co ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, že Tom vyhraje 6:3 v 1. setu a že Marina brejkne v 3. gemu. Tak mám chvíli radost, že se pár penízků přikutálí :D
Reagovat
smazaný uživatel
v 9. gemu, sorry.
Reagovat
blixa
Ty seš přímo věštkyně :D
Reagovat
tommr
Tomáš moh Cilice brejknout podruhý, ale ani jeden ze dvou BP nevyužil. Jeho efektivita při BP je zatím velice slabá (1/6) ...
Reagovat
tommr
po nervózním začátku se oba hráči trochu uklidnili a drží si servis. Jsem zvědavej jestli to Tomášovi vydrží aspoň do konce prvního setu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taková škoda že i když dnes Tom vyhraje tak šance na postup je nulová. :(
Reagovat
kada.tom
ne že by si za to Tomáš nemohl absolutně sám ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo jiný by za to mohl než on sám? :-D S Wawrinkou to projel na plné čáře...
Reagovat
kada.tom
jasný, spíš jsem tím mířil na ten fakt, že ten zápas ze Stanem byl určující, ten prostě neměl prohrát tak jasně, kdyby uhrál alespoň set, tak by třeba naděje byla, ale ta jasná prohra Tomáše nespasí ani když by dneska vyhrál 2-0 ... Novaka prostě nedá a nesebere mu ani set, to by byla hodně velká náhoda
Reagovat
smazaný uživatel
Já už tu špekuluji a on ještě nevyhrál ani set.. :D
Reagovat
tommr
hned na úvod Cilic naservíroval Tomášovi trojitej BP na stříbrným podnose, ale ten nebyl schopnej ani jeden BP využít. Nakonec si ale vybojoval čtvrtej a ten už proměnil. Nečekaně slibnej úvod ... :)
Reagovat
kada.tom
tak 4. BP proměněn, ale teda je to UE za UE ... z 12 bodů bylo plných 10 po UE soupeře, winner ani jeden
Reagovat
tommr
Cilic je nervózní jako prase. Jestli toho Tomáš nevyužije tak už fakt nevím co by ještě chtěl ...
Reagovat
kada.tom
přitom je Marin v mnohem lepší pozici, protože má za sebou souboj s Novakem, kterýho na turnaji těžko někdo porazí ... kdyby vyhrál nad Tomášem a Stanem, tak by i mohl postoupit
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak nevím, kdo z nich je víc nervozní..
Reagovat
Lina
Tomáš není o nic jistější.
Reagovat
smazaný uživatel
Skončil karieru před 20 lety a je mimo Evropu. Kdo to může být? John Mcnroe?
Reagovat
smazaný uživatel
Gilbert
Reagovat
smazaný uživatel
Netrénoval Agassiho?
Reagovat
smazaný uživatel
Trénoval a myslím, že je momentálně volnej. Ale to jen tak spekuluju. Myslím ale, že je to reálnější varianta než McEnroe nebo nějaká jiná legenda.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám jen, že udělá kompletní výměnu a nejen doplněk Krupy
Reagovat
smazaný uživatel
To beru jako samozřejmost, pokud by fakt angažoval osobnost typu Gilberta - kouče s takovým renomé, že si může při vyjednávání dovolit podmínky klást a ne přijímat.
Reagovat
steve79
Nevite nekdo, proc fanda nevysila turnaj mistru, jak to planovali?
Reagovat
Kozoroh
Protože jsou to k*k*ti!
Reagovat
steve79
:D dobra odpoved. Bidrman ted rikal, ze uz nebudou vysilat ctyrhru, jestli jsem spatne neslysel.
Reagovat
kada.tom
tak se docela bojím toho, co přijde .. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo se bojí, nesmí na TP :D
Reagovat
kada.tom
dobře, no :-D jsem zvědav, jestli pánové budou pokračovat v pondělních "výkonech" nebo se oba poučí nebo jeden, nebo co se vlastně bude dít :-D ... mám ale bohužel nepěkný pocit ohledně Tomáše - cítím ve vzduchu další dvousetovou prohru, ale snad cítím špatně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase cítím, že jeden z nich asi prohraje :D:D:D
Reagovat
kada.tom
teda, ale :-D co budeš dělat, když se netrefíš? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Budu příští rok fandit Rafovi :D:D
Reagovat
kada.tom
to bys mohla i normálně, jako :-D :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy :D Vida, hned brejk a moje první výhra 100 Kč :D
Reagovat
kada.tom
Super, Bryanové vyhráli, sice až v STB, ale co :-)
Reagovat
Kozoroh
Super, Bryani to zvládli. Jaké jsou jejich šance na postup, kada.tome?
Reagovat
kada.tom
noo, šance na postup ... těžko říct, já se v týhle matemaice nevyznám
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych-Čilič, nejtěžší kalibr, na to bych si sázet netroufla :D radši si jdu ven zahrát, když je tak krásně dneska :))
Reagovat
Kozoroh
Super, Bryani mají druhý set. Ale jestě musí dát super-TB!
Reagovat
kada.tom
Hmm, Bryanům to vůbec nejde ... :-((
Reagovat
kada.tom
tak 2. set pro ně :-)
snad vyhrají STB
Reagovat
kada.tom
jak se jmenuje ten pán? myslím, že rozhodoval i včerejší duel mezi Andym a Milosem
Reagovat
kada.tom
http://sport.idnes.cz/tenis-turnaj-mistru-federer-d1u-/tenis.aspx?c=A141112_115824_tenis_rou

ač Federera nesnáším a neuznávám ho, tak v tomto má naprostou pravdu ... ti, co si zakládaj hru na servisu, jsou zatím out a vypadá to, že to tak i zůstane
Reagovat
Kozoroh
Na jednu stranu uznávám, že kurt je pomalý, ale Nolemu takový povrch vyhovuje, takže nezastávám jednoznačný názor, jestli to je špatně nebo ne :-)
Reagovat
kada.tom
Tak jako všichni by se měli přizpůsobit povrchu. Zvlášť, když podobný povrch měl být i v Paříži.
Reagovat
Kozoroh
Letošní Turnaje mistrů je jak noc a den. Je odehráno šest singlových utkání a všechny skončily poměrem 2:0. Zatímco v deblu se dějí jinačí věci - Peya se Soaresem odvraceli mečbol, Bryanové překvapivě nestačili na vítěze AO a duo Nestor/Zimonjič je prakticky z kola venku po dvou porážkách.
Jak vidím zápasy dnešního dne?
1. Bryanové vs Rojer/Tecau - zápas dvou nejúspěšnějších párů letošní sezóny dle počtu vyhraných turnajů, Bob a Mike vyhráli US Open, šest Masters 1000 a dvě 250, holandsko-rumunská dvojice má na kontě tři 500 a pět 250. Vzájemná zápasová bilance hovoří pro dvojčata v poměru 3-0, očekávám, že Bryanové vyhrají, jinak mohou na titul z TM zapomenout.
Reagovat
kada.tom
sleduju Bryany a je na nich vidět, že chtěj vyhrát, tak snad to zvládnou nejlépe poměrem 2-0
Reagovat
Kozoroh
2. Berdych vs Čilič - Ti, co fandí Tomovi, se mohou utěšovat jednou statistikou - Tom v druhých duelech na TM má bilanci 4-0! Krom toho ani po výprasku od Wawrinky není Birdman proti Čiličovi outsiderem - vítěz US Open 2014 schytal podobnou nakládačku od letošního wimbledonského šampiona, obhájce titulu na Turnaji Mistrů a světové jedničky! Kdo vyhraje? Šance obou jsou vyrovnané, o něco víc bych favorizoval Berdycha, ale jedno je jisté - bude muset hrát líp než proti Stanovi.
3. Peya/Soares vs Kubot/Lindstedt - Favoritem je samozřejmě 3. pár světa, pocházející z Rakouska a Brazílie. Polsko-švédská dvojice však na úvod turnaje zaskočila rovněž favorizované bratry Bryanovy, tudíž nejsou outsidery dnešního zápasu, který může rozhodnout až supertiebreak.
Reagovat
Kozoroh
4. Djokovič vs Wawrinka - Největší pozornost diváků se bude soustředit na poslední utkání dnešního dne. Oba hráči své protivníky v úvodních zápasech rozdrtili rozdílem několika tříd. Bude však jejich duel vyrovnaný (jak by si přála RFtheGOAT :-) ) ? Já se přikláním k tomu, že Nole vyhraje ve dvou setech ve stylu 6:3, 6:4. Stan mu bude nejdůstojnějším soupeřem ve skupině A a bude mu klást odpor, ale Nole si s ním poradí.
Reagovat
dr.doofy
Ja zase cekam,ze Wawrinka uhraje minimalne set.Tenhle pomalejsi povrch mu nevadi a cekam prekvapeni.
Reagovat
Kozoroh
Je zajímavé, jak dokáže mínění uživatelů TP ovlivnit jeden zápas. Stačí jeden mizerně hrající Berdych a Stan je najednou považován za hrozbu pro Noleho...
Reagovat
kada.tom
souhlas, já bych se vůbec nedivil, kdyby Stan schytal výprask 6-2 6-2
Reagovat
tommr
a to má Wawrinka s Djokovicem stejně strašnou bilanci jako Tomáš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že Roger musí ukončit další Novaku sérii. :)
Reagovat
kada.tom
Tipovat nebudu, jsem z formy :-D
Každopádně dneska fandím Tomášovi a Novakovi :-)
Reagovat
kada.tom
a samozřejmě Bryanům a Peyovi/Soarezovi :-)
Reagovat
tommr
pokud chce dodržet tradici a na TM vyhrát aspoň jeden zápas tak musí dneska porazit Cilice. Proti Djokovicovi to určitě nepůjde ...
Moc nadějně to ovšem nevidím, protože Cilic si bude proti Tomášovi po těch dvou posledních výhrách na GS věřit a to je při utkáních dvou vyrovnaných soupeřů většinou základ úspěchu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že šanci mít bude.. zvlášť, pokud si dneska Djok zajistí postup
Reagovat
Kozoroh
Já jsem toho mínění, že loňskou komedii s Gasquetem Nole proti Tomovi nepředvede.
Reagovat
a.magerova
Kdo je teda náhradník.... David nebo Feli ?!!!
Reagovat
LubosZabloudil
První náhradník je David ferrer a druhým náhradníkem je Feliciano López ;)
Reagovat
a.magerova
Aha, děkuji za vysvětlení.
Reagovat
dadaft
včera říkali komentátoři, že Ferrer už sezónu zabalil a první náhradník je Lopez.
???
Reagovat
a.magerova
Mně se to taky tak jeví....
Reagovat
dadaft
hlavně už se chlapi vzpamatujte, bo šest nic moc zápasů ze šesti hraných, to je děs běs.
Reagovat
Kozoroh
Lidi, budou zápas Tomáše a Marina živě vysílat na Fandovi? Když ne, tak mě j.bne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dle programu, na Fandovi záznam že včerejšího dne, na Nova Sport live zápas.
Reagovat
Jan
Nedávám mu příliš velké šance ani že porazí Čiliče.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomín to dneska dá... o to se nebojím
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist