3. den na Turnaji mistrů: Federer či Nišikori může slavit postup

11. 11. 2014, 09:00
Previews 177
Na Turnaji mistrů se dnes může rozhodnout o prvním semifinalistovi. V odpoledním duelu se o jistotu postupu střetnou Roger Federer a Kei Nišikori, v každém případě ale vítěz bude muset čekat ještě na výsledek večerního klání domácího Murrayho s Kanaďanem Raonicem.

Roger Federer a Kei Nišikori v neděli vyhráli své úvodní zápasy a v dnešním vzájemném souboji si tak zahrají o druhý bod. Ten může znamenat postup do semifinále.

Třiatřicetiletý Švýcar, který z 12 startů na Turnaji mistrů chyběl v semifinále pouze jednou, postoupí v případě výhry a zároveň potřebuje, aby Raonic porazil Murrayho. Pokud Federer vyhraje ve dvou setech, tak od Kanaďana potřebuje pomoc v podobě zisku jen jednoho setu.

Čtyřiadvacetiletý Japonec, který na Turnaji mistrů debutuje, si semifinále zajistí v případě skalpu Federera a zároveň výhry Murrayho nad Raonicem. Pokud Nišikori vyhraje ve dvou setech, tak od Brita potřebuje pomoc v podobě zisku jen jednoho setu.

Ze čtyř vzájemných duelů si oba tenisté připsali po dvou výhrách. Jediný souboj v hale vyhrál před třemi lety na domácí půdě v Basileji Federer, který uspěl i v posledním souboji letos na trávě v Halle. Mezitím s Nišikorim prohrál ve třech setech loni na antuce v Madridu a letos na tvrdém povrchu v Miami.

Majitel rekordních šesti trofejí z Turnaje mistrů Federer v Londýně bojuje také o post světové jedničky, kterou by se na konci sezony stal jako nejstarší tenista v historii. Kromě svých skvělých výsledků však potřebuje výrazné zaváhání současného lídra Srba Djokoviče.

Ve večerním duelu bude mít nůž na krku domácí Andy Murray. Porážka s Milosem Raonicem by ho totiž zřejmě (v závislosti na výsledku utkání Federer - Nišikori) vyřadila ze hry o semifinále. Sedmadvacetiletý Brit, který v úvodním zápase nestačil na Nišikoriho, prohrává ve vzájemné bilanci s třiadvacetiletým Kanaďanem 1-3.

• TURNAJI MISTRŮ 2014, LONDÝN •
PROGRAM 3. DNE
(úterý, 11. 11. 2014)
13:00
Nestor/Zimonjič (2-Kan./Srb.) - Benneteau/Roger-Vasselin (4-Fr.)
15:00 Federer (2-Švýc.) - Nišikori (4-Jap.)
19:00 Granollers/Lópze (6-Šp.) - Dodig/Melo (7-Chorv./Braz.)
21:00 Murray (Brit.) - Raonic (7-Kan.)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

177
Přidat komentář
pockerface
Pokud si většina hráčů stěžuje na povrch, že je strašně pomalý, tak proč se s tím něco neudělá. Už lamentovali loni. Taky nechápu proč to trochu nezrychlí, takhle jsou některé zápasy neskutečná bída a urtpení.
Reagovat
Padme
Tak dokud vyhrávají ti, co mají, tak se nic měnit asi nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň ten poslední ročník 2015 by mohli zrychlit, je to děs
Reagovat
Kozoroh
Zápas Andyho s Milošem neuvidím, ale doufám, že Miloš zabojuje a Andyho porazí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ďalší z partie hráčov, ktorí majú slubný zaciatok, potom nezvládnu prvý krízový moment a bum je po nádejách..Toto nie je vlasnosť skutočných tenisových lídrov, zložiť sa po prvom mini neúspechu..

Nishikori posobil velmi nevýrazne a kľudne može prehrať aj s Raonicom.,

Vecer ocakávam konecne prvý zápas, ktorý sa skončí trochu štandardnejším výsledkom, než tie dosavadné..
Reagovat
Kozoroh
Pravé zápěstí má zraněné, nemohl se o něj opřít. Podle jednoho utkání (kde byl limitovaný) bych navíc neusuzoval, že se složí po prvním krizovém momentu.
Reagovat
smazaný uživatel
Skor si myslím, že neveril, že može vyhrat..

To ho limitovalo viac, nez zapastie.
Reagovat
smazaný uživatel
tak částečně to byl asi respekt k soupeři na tak významným kurtu, ale nevěřím, že to bylo jenom tím
Reagovat
Davor1
U neho to ale nie je o tom nezvládnutom krízovom momente. Nishi keď cíti, že nie je všetko na 100%, niečo ho obmedzuje alebo sa nevie dostať do toho svojho rytmu, tak často zápas odchodí a nehraje povedzme na 100%. Nie je to tak bojovný typ ako trebars Nadal, ktorý nevypustí loptu ani za stavu 5-0, 40-0. A tiež jeho mentalita nie je až tak víťazná...
Reagovat
smazaný uživatel
tak nějak, mimochodem mě se právě teď taky povedlo zvládnout krizový moment i když jenom ve hře :D porazila jsem Kinga v závěrečném zápase herní tour ze stavu 0:3 a 15:40 (na 4 vítězné gemy) na nejvyšší level, což většinou znamená rozčilování proti nehratelné mašině, nejdřív nešlo uhrát naprosto nic až jsem se dostala na dva mečboly, tak jsem si řekla, s.eru na to, jestli tohle vyhraju, tak RF vyhraje celej TM a nestačím se divit ještě teď, pak kdo má vítěznou mentalitu :D
Reagovat
Kozoroh
Čekal jsem vyrovnanější duel, ale co, hlavní je, aby Kei měl zápěstí v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem cekal teda od Nishovo mnohem vic ale nevidel jsem cely zapas. Roger hral co potreboval a to hral dobre, moc nekazil a zkusene si pockal na chyby samuraje a spolehal dobre na svoje dobre podani. Ikdyz Roger nevypada jako v Shanghaji, tak si myslim ze nehraje uplne na 100% a proti Djokerovi zase muze uspet, snad k tomu jejich zapasu dojde...
Reagovat
smazaný uživatel
To je nůůůďo, jakoby dva (tři) profesoři přijeli školit na soustředění zoufalých juniorů :D Jestli se to nerozjede zítra večer, tak pak už jedině v tom finále. Rogerovi zatím stačilo hrát rutinně a stejně postupuje do semifinále, když si vzpomenu na loňský zápas s Del Potrem :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A loňský zápas Toma s Rafou, to taky bylo pěkný. Nakonec tady budeme všichni vzpomínat na loňské časy :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky no, možná by si měl pustit záznam a zavzpomínat s námi :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=hgZcyrllL8A
Reagovat
lars
od lonska
Reagovat
spaniel
Oficálně ne, ale více lidí komentovalo že je hrozně pomalý. Dneska Rusedski na Sky sports řekl, že je nemožné dát winner. Roger to potvrdil dnes po zápase na kurtu, předtím to zmínil myslím Murray.
Reagovat
Cico93
O to väčšia škoda toho Ferrera.
Reagovat
Davor1
Zápas som nakoniec ani nevidel, ale som z Keia sklamaný. Neviem posúdiť, nakoľko mohol jeho výkon ovplyvniť zdravotný stav, ale o únave nemohla byť reč. Keď skutočne nemá 100% v poriadku zápästie, tak výsledok je ešte celkom lichotivý. Uvidíme proti Raoničovi, ako to vlastne je.

Roger teda zvládol svoje zápasy výrazne jednoduchšie, ako sa čakalo. Ak sa nedá dokopy Andy, tak zrejme postúpia obaja najväčší favoriti skupín so skóre 6-0 a neuvidíme jediný kvalitný zápas. Stále dúfam, že Stan sa dostal na pozitívnu vlnu a zajtra predvedie proti Djokovi svoj top tenis...
Reagovat
Mayo
nemyslím si, žeby sa dostal na nejakú vlnu zato, že vyhral zápas...dostane naložené s prehľadom, žiadna dráma
Reagovat
Roger_Federer
Stejne je zvlastni, ze hraci jako Cilic, Berdych, Nishikori, Wawrinka a dalsi.nejsou schopni podrzet si tu vybornou vykonost dyl jak 2 turnaje..
Reagovat
Cico93
Ja to tiež nechápem. U zien to berem. Ale tu?:(
Reagovat
pockerface
a proto je tak propastný rozdíl mezi top 3 a ostatními hráči. Ta udržitelnost formy nejen několik turnajů v sezoně, ale v podstatě několik let. To momentálně dokáží opravdu jen Nole, Rafa, Roger.
Reagovat
McEnroe
Roger (y)
Reagovat
Padme
to v tom rozhovoru po zápase vysvětlil... proč hraje tak prazvláštně... Za ty dva zápasy tam bylo minimum jeho typické hry, ale naštětstí to dobře dopadlo :)
Reagovat
dappe
Co říkal?
Reagovat
Padme
Bavili se o tom, že ten povrch je pomalý a že jen minimálně dostává na síť, že je potřeba tady změnit taktiku. S tím backhandem musí něco udělat, vždyť tihle top hráči mu forhand hrát nedovolí a pak je to takové nedůstojné.
Reagovat
dappe
Dík. :) Špatně hrál jen druhý set s Raonicem, jinak ty ostatní to nebylo úplně špatné a zatím to v klidu stačí. Na Djokoviče by to nestačilo, ale to se může ještě hodně změnit, navíc se spolu ani nemusí potkat, uvidíme.
Reagovat
Mayo
a večer Andy do teho
Reagovat
Cico93
jj muši vyhrac:)
Reagovat
Mayo
budzem mu trimac (:
Reagovat
spaniel
Hugarašuga
Reagovat
Davor1
keď už tak večar :-)
Reagovat
Mayo
ale to som nepísal po východniarsky (: to až tá následovná reakcia na čiča
Reagovat
spaniel
To bylo záhorácky :)
Reagovat
Cico93
A ty musíš byť Moravak:)
Reagovat
pockerface
Výborně je to doma. Rogerovi stačil průměrný výkon, stačilo mu hrát tak na 75%. Večer budu fandit Milošovi, aby si to pak Kei i Miloš rozdali spolu přímo o postup. Tam budu věřit a fandit Keiovi. Otázka je jestli Kei nevzdá a do hry se nedostane David.
Reagovat
Lina
David ukončil sezónu, když tak prý Lopez.
Reagovat
spaniel
Tak tak, dokonce je tuším zraněný.
Reagovat
pockerface
aha, tak to jsem nevěděl a kdo je tedy druhý náhradník? Když místo Davida je Lopez.
Reagovat
Lina
Možná někdo z konce stovky, kdoví?
Reagovat
smazaný uživatel
nakonec znovu osloví Dimiho, jestli si to nerozmyslel, když se stejně poflakuje po Londýně :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Kei škoda, Roger opět diktoval. David mi na TM opravdu chybí. No, jsem ještě zvědavá, co předvede Stan, osobně Marina a Tomáše, pokud budou hrát jako včera, už pomalu odepisuju. Djok Toma vypráší a Tomáš s Marinem nevím, co předvedou :D
Reagovat
Kozoroh
David s nudnou hrou tam nechybí. V loňském roce tam byl do počtu.
Reagovat
Mayo
Chýba tam jednoznačne Dominik Hrbatý.
Reagovat
smazaný uživatel
To je věc názoru, pro mě je zase nudná hra Miloše.
Reagovat
lars
Monfiels z USO tam chybi
Reagovat
smazaný uživatel
Libí se mi, že švýcarský davis cup kapitán jezdi pravidelně na zápasy Rogera i Stana
Reagovat
smazaný uživatel
Protoze je to trener Stana a dejme tomu poradce Fedexe
Reagovat
smazaný uživatel
pokud vím, tak Severin je kouč Federera a Standa má Magnuse Normana, ale Severin do jeho lóže chodí, protože k sobě mají blízko z DC, když hrajou proti sobě, je vždy zajímavé, ke komu si sedne :D
Reagovat
Davor1
on je totižto aj Rogerov osobný kouč spolu s Edbergom. A také dievča pre všetko. Keď treba, stará sa Rogerovi aj o deti... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky receno ....:-)
Reagovat
Mayo
Roger s absolútnym prehľadom, výborne.
Reagovat
pockerface
Rogere, tak už neprotahuj to Nishiho trápení. Už to ukonči.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož zápas kde hraje Raonic je vždy katastrofa tak snad zítra ten Stan zapne proti Noldovi a bude to super zápas.
Reagovat
pockerface
Tak Nishi dnes z jeho strany bída, pro mě zklamání. Nevím do jaké míry ho omezuje to zápěstí, ale čekal jsem pěkný zápas a zatím je to zápas plný chyb, hlavně ze strany Nishikoriho. Snad se dá dohromady, docela bych přál i Davidovi, aby si zahrál, ale na úkor Nishiho bych to nechtěl.
Reagovat
spaniel
Bohužel Kei hraje bídně. Rogerovi stačí vrátit 2-3 míčk a přijde chyby. K tomu potrestat dětský druhý servis a je to. Zklamání.
Reagovat
lars
ted byla pekna vymena
Reagovat
smazaný uživatel
jak to tak sleduju, Novak ztratí tak 15 gamů na turnaji..
Reagovat
lars
Myslis , ze ho Wawra porazi ve 2 setech a Tomasovi skrecuje :))
Reagovat
smazaný uživatel
čekal jsem, že něco podobného někdo napíše :D :D je možné, že Federer hraje zatím na půl plynu, protože mu to stačí, ale nepřijde mi zatím, že by někdo mohl Novakovi konkurovat..Wawrinka dostane výprask zítra :)
Reagovat
pockerface
Nolemu povrch vyhovuje a i když fandím Rogerovi, tak jestli budou ve finále Novak x Roger tak to vidím 60:40 pro Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
já tak 90%:10%..ale uvidíme, poslední dobou v tipování zrovna nevynikám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechystal povrch Švýcar?
Reagovat
pockerface
spíš Srb. Novak je na tom povrchu jako ryby ve vodě. Roger nehraje špatně, ale ještě to pořád není ono.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale Wawroš hral pekně taky...na ty jejich čopy z backhandu to hodně nízko skáče
Reagovat
Lina
Finále Federera s Djokovičem prostě být musí.
Reagovat
spaniel
Roger hraje zezadu blbě jak v Torontu...myslím, že by to byl jednoznačný zápas.
Reagovat
Padme
Takový zbabělý forehandy... Rogere trošku hrej útočně... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím že jestli se Wawrinka zase chytí tak Rogera přejede.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych si ted neodhadoval tvrdit, uvidíme jak bude hrát s NOlem
Reagovat
Roger_Federer
Tam dosel do finale ne?
Reagovat
pockerface
Roger hraje podle soupeře. Na Nishiho mu stačí průměrný tenis s chybama, když bude hrát proti Nolemu nebo Stanovi a ti budou hrát pěkný tenis, Roger se přispůzobí a bude to zápas se vším všudy.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, docela hraje riskantně, protože vidí, že na Nishiho to takto funguje. Roger nemá jen plán B, ale i C,D, E, F, G, ...
Reagovat
spaniel
Riskantně? A na to jsi přišel jak?
Reagovat
spaniel
Jo, ale hrál bídně. Taky ho držel hlavně servis a to na Novaka nestačí. Na toho potřebuje hrát dobře i od BL.
Reagovat
Lina
Zatím nevidím důstojnějšího hráče pro zajímavé finále. Pravda je teprve začátek a ještě může nastat progres, uvidí se co Murray a Wawrinka.
Reagovat
pockerface
večerní zápas napoví. Jestli bude i dnes Murry marný, tak se do SF ani nepodívá. Wawrinka hrál dobře, uvidíme v zápase s Novakem.
Reagovat
pockerface
já jsem neviděl začátek 1.setu, přijel jsem domů až za stavu 4:1 pro Rogera a Kei se mi tedy nezdá ve své kůži. Asi má opravdu v čudu zápěstí. Já fandím Rogerovi, ale doufám, že Kei porazí Miloše a postoupí, otázka je jestli se dohry nedostane třeba David.
Reagovat
dadaft
letošní TM se furt nedaří "nakopnout" nějakým vynikajícím zápasem.
Niši všechno pere do sítě.
a já zůstávám chladným. ((
Reagovat
pockerface
souhlas, zatím to vypadá, že letos bude TM zápasově nejslabší za poslední roky. Třeba se to rozjede, ale večer taky nečekám moc pěkný tenis. Jestli bude Andy hrát, tak jako v 1.zápase a Miloš tam sázet esa, tak to bude taky holomajzna :-).
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím s tebou, je to letos bída....čekal jsme, že tento zápas bude paráda a ono nic
Reagovat
smazaný uživatel
Vážení, ani dnes se zřejmě nedočkáme skutečně zajímavého zápasu jako záplaty za ty tři frašky, já osobně vkládám největší naděje do Stana a Noldy, na to se extrémně těším :))
Reagovat
Cico93
možno večer
Reagovat
pockerface
to by se musel Andy zlepšit o 1000% a Miloš taky. Já se obávám,že nebude vybočovat z průměru.
Reagovat
smazaný uživatel
měl jsi na mysli zítra večer? ;)
Reagovat
Cico93
dnes
Reagovat
smazaný uživatel
dnes to bude bída, i kdyby se Andy zvednul, Raonič udělá zápas tak jako tak nudným
Reagovat
Lina
Souhlasím. Chuane, kde jsi?
Reagovat
smazaný uživatel
dneska je Martina, čekám, až pro mě přijede na bílém koni :))
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a on si mezitím běhá s padákem po pláži :D

https://www.facebook.com/245291448857687/photos/a.749764675077026.1073741839.245291448857687/751926518194175/?type=1&theater
Reagovat
spaniel
Mám Nishiho rád, ale toto mně na něm neskutečně sere...ty věčné MTO, nikdo je nezneužívá víc než on. To je hnus a měl by s tím něco dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
nezneužívá?? vždyť ten chudák je jak tenisovej Tomáš Rosický, pro to křehký zdraví mi ho je líto :(
Reagovat
spaniel
Když tomu chceš věřit. On sám jen před pár dny řekl, jak posiluje a jak je jeho tělo silné. A co mu jako bylo teď? Zápěsti? A za minutu tam střílí pecky jakoby nic? Nebuď naivní...je to jeho způsob, není jediný, ale je v tom nejhorší a je to hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
nepřijde mi, že by byl v pohodě, něco ho hodně limituje, proč by to dělal naschvál?
Reagovat
spaniel
Proč se Murray po každém ztraceném fiftýnu chytá za nohu a dělá grimasy? Má to tak zaužívané...každý zvládá ten stres jinak a ty zažité věci se těžko mění.

kei o zranění nic neříkal před zápasem, naopak říkal, že chce vyhrát celý TM, jak celý rok makal a jak má teď silné tělo. Uvěřil bych, že se třeba zranil teď, ale on to dělá nejčastěji z celé tour...
Reagovat
smazaný uživatel
A taky pak nejcasteji z cele tour bud zkrecuje zapas nebo ke konci to odchodi. Ma to zazite. Skoda ze mu jeste nikdo nerekl, ze tak se vyhrat neda jinak by mel Madrid ATP 1000 v kapse :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kei není Andy a Andy není Kei, prej si vzal MTO i v tom prvním zápase, ale nepřipadá mi, že by to dělal bezdůvodně, jeho zdraví zkrátka drží jako domeček z karet a během jediného dne se může sesypat
Reagovat
spaniel
On sám teď tvrdí opak. Já ho mám rád a fandím mu už delší dobu, ale nebudu si nic nalhávat, sportovní to moc není.
Reagovat
smazaný uživatel
a od čeho tam ti doktoři a fyzioterapeuti potom jsou, když by jich nemohli využít? Nole si taky nechal v Paříži ošetřovat kotník a pak tam vesele skákal a doklouzával jako prd, možná jestli si Kei nezavařil tím, že posiloval a trénoval až moc, mám pocit, že ho na tréninku vidím neustále, třeba se už zápěstí ozvalo, tak co s tím má dělat asi, dneska se přemáhal a napálil tam šlupku, ale v zápětí zas neobvykle kazil, nevidím jiný důvod, aby hrál tak hrozně, když to tam chce vyhrát
Reagovat
spaniel
To snad nemyslíš vážně...že od čeho tam jsou. Určitě ne proto, aby hráč mohl zkoušet vyvést druhého z rytmu, když prohrává. Jsou tam, když se něco skutečně stane. Jenže u Nishiho tomu nevěřím, on si bere MTO skoro v každém zápase, nejčastěji si nechává namasírovat zadek. Že měl špatnou kondici a zdraví nevyvracím, ale spousta jeho MTO je podivných a jsou taková zranění, které ani nevyžadují delší pauzu nebo léčbu. To Brian Baker, Tommy Haas měli vážné problémy a MTO nikdy nezneužívali.
Reagovat
Davor1
Prvý set som zmeškal. Čo ten Nishi? Bola tam nejaká šanca na returne? Či Roger servíruje s istotou?
Snáď v tom druhom ešte zabojuje...
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 1:1 mel dva BB a hlavne ze zacatku zapasu byl jasne lepsim hracem. Pak ho brejknul dalsi hru Roger a uz si to pohodlne doserviroval.
Reagovat
lars
malem dostal 6:1 diky DFs
Reagovat
dadaft
dobře dobře, Kei zabojoval, 5:1 by bylo vlastně 6:1,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,, 2:4 je mnohem lepší, ale je nutné ubrat chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Hergot, Nishi, po včerejšku už 6:1 fakt vidět nechceme!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, chci delší zápas, proč je tady všechno tak rychlý sakra... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to byla další z RRF alias rychlovky Rogera Federera, Nišikori zatím slabota a koukám, že zdraví zlobí už po prvním zápase... :/
Reagovat
Padme
je neuvěřitelná mašina... připomíná mi želvu Ninja
Reagovat
Padme
.
Reagovat
spaniel
Mašina na dvojchyby zatím :(
Reagovat
Cico93
:) ten servis je celkovo u japonca slabý.
Reagovat
smazaný uživatel
taky není o moc větší než Ferru :)
Reagovat
spaniel
Ferru má mnohem leší servis
Reagovat
Cico93
lepší si chcel napísať asi
Reagovat
spaniel
A ty jsi chtěl asi napsat chcel...
Reagovat
Cico93
:)))))))))
Reagovat
Padme
Ten servis je výškou... ale ve hře je neuvěřitelný, co stihne a přemýšlí.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, na výšku jsem narážela :) snad se nedočkáme dne, kdy bude Nishi podávat jako Errani :DD servis musí zlepšit, pokud chce být jednou No.1
Reagovat
smazaný uživatel
A už se to rozjíždí, začátek byl nervózní, Roger bez prvního servisu, ale ty exhibiční výměny teďka, to se máme na co těšit :))
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by být konečně první tříseťák. :)
Reagovat
spaniel
Aby zas nebylo 6:1 6:1....zatím to má náběh, ale spíš ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Samuraj rád otáčí.
Reagovat
Cico93
a davaaaaaaaaaaaaaaaaj
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se vyhne samuraj příští rok různým zraněným tak pro mě bude zázrak jestli neskončí v top3. Neskutečný progres za poslední rok udělal.
Reagovat
Padme
proč nezkusíš nějaký útok? Když už se dostane na forehand, tak zahraje krátký doprostřed kurtu? :-o
Reagovat
Vojtiik
Dneska to bude bolet:)) Keiův footwork je neskutečný
Reagovat
Cico93
Ten Japonec je fakt dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
je to takový malý, rychlý a nebezpečný torpédo, Rog bude muset hodně máknout a hlavně nechybovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
vcházejí na kurt, už se těším. Škoda, že nemůžu čapnout tenistu za ruku a doprovodit ho na kurt :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
jestli ty bereš Samuraje, tak já Maestra ;) jojo, show začíná :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, chtěla bych čapnout Marina nebo Toma :D Maestra ti nechám, jsi jeho fans :D no snad to bude show, Kei má pěkné tričko.
Reagovat
smazaný uživatel
Kei se mi líbí v té kšiltovce, i když v čelence by vypadal víc japonsky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že jestli se u Toma střídaj dny blbec s těmi světlými a včera měl den blbec, tak ten dobrej den má dneska a zítra bude zase v p*deli.
Reagovat
Padme
Já myslím, že se dny blbci statisticky spíše kumulují... :)
Reagovat
Cico93
Uvidíme, kto je natom horšie či Tomáš alebo Marin.-)
Reagovat
smazaný uživatel
To právě nezjistíme, páč dneska nemáme jak ověřit, jestli je sinusoida nahoře :D
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zvědavá, jestli na zápas Tomáše s Marinem vůbec někdo přijde :D
Reagovat
smazaný uživatel
zdá se, že bude hala zaplněná, divím se, že nešli radši vrátit lístky :D
Reagovat
smazaný uživatel
do zítřka je času dost vrátit lístky a jít radši do hospody. Spíš si myslím, že se zmátoří Marin, Tomáš mi přijde opravdu zralý už na konec letošní sezony. :)
Reagovat
Lina
Hele, nekaž mně iluze :)
Reagovat
Mayo
dneska komon Roger a komon Andy
Reagovat
Padme
Je tu někdo, kdo si myslí, že by dokázal nad některým z účastníků TM uhrát aspoň gaem? :)
Reagovat
Padme
*gem
Reagovat
Mayo
áno, keby súper zahrá 4 dvojchyby tak by to bolo reálne
Reagovat
Padme
:D Když vyloučíme tuhle možnost...
Reagovat
gigin
Kdo, Davor1?
Reagovat
gigin
Jo taaaak :-D ležím v nemocnici, pomaleji mi to myslí :-D já určitě s RF minimálně set.
Reagovat
Cico93
čo sa Ti stalo giginku?:)
Reagovat
gigin
Ležím tu vedle Gulbise. Je po operaci ramene, tak mu to foukám.
Reagovat
Cico93
:) slivovici mu nalej
Reagovat
pockerface
dřív jsem hrál na PC virtual tenis, tam jsem je porážel jak na běžícím pásu :-) i kanárek občas přiletěl. Ve skutečnosti, by musel mít můj protihráč pingpongovou pálku a já tenisovou a k tomu ještě o pár cm větší hlavu, než je běžná míra :-)
Reagovat
ptpc
K tomu mám takú jednu príhodu. Teraz sa skončil ATP chalenger v Bratislave. A zhodou okolností sa stalo, že do kvalifikácie sa dostal nejaký Jeleník. Je to hráč, ktorý chodí normálne do zamestnania a tenis hrá len rakreačne. Dostal do 1. kola kvalifikácie za súpera Martina Blaška, nášho najlepšieho juniora. Dostal 6:0 6:0 a v jednotlivom geme získal max. dva fiftíny.
Reagovat
Kozoroh
Včerejšek se do 44-leté historie Turnaje mistrů zapsal dvěma jednoznačnými triumfy Wawrinky a Djokoviče, u obou shodně 2x 6:1. Přeju si, aby se dnes historie neopakovala a viděli napínavější utkání.
Federer-Nišikori: Souhlasím s ostatními čtenáři TP, že toto bude zápas dne. Ačkoliv Fedex je vinikající halař a prostředí londýnské O2 arény si velmi oblíbil, přesto všechno je jen mírným favoritem zápasu. Samuraj ho už 2x dokázal přemoci a na nováčka TM má velmi povedený start, když Murrayho porazil 2x 6:4. Já osobně bych si přál, aby tento zápas šel do 3. setu a o něco víc fandím Rogerovi, ale výhra Keie by mi vůbec nevadila.
Murray-Raonič: Andyho dnes lehký zápas nečeká a bude muset počítat s třísetovým vývojem. Výhru přeju Milošovi.
Reagovat
kohlik
Tak na Terezu asi dolehla únava, škoda.
Reagovat
ptpc
Na druhej strane tej Mestach v poslednej dobe išlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger právě teď trénuje v aréně, Nishi na tréninkovém kurtu :)

http://www.barclaysatpworldtourfinals.com/en/holding-court-live

https://www.youtube.com/watch?v=9mqlktGNWww
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, co by se stalo v případě, kdyby se například Djoko zranil před finále? To by bylo automaticky skrečováno pro dalšího finalistu, třeba Rogera, nebo by do hry nastoupil první náhradník Feliciano Lopez. Co kdyby vyhrál? :))
Reagovat
r.Fever
Náhradník funguje len pre skupinovú fázu :) Ak by skrečoval v semifinále pred zápasom, možno by postúpil 3. v skupine, ale tým som si fakt nie istý...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, přesně tak jsem myslel, že to je. :)
Reagovat
a.magerova
V pravidlech ATP je na tento konkrétní případ letos opravdu pamatováno, takže pokud bude ve finále Roger a nenastoupí mu soupeř, tak u příležitosti pětadvacatého výročí pádu Berlínské zdi, proti němu nastoupí vítěz TM z roku 1989.
Reagovat
Padme
:))
Reagovat
Kozoroh
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Finále by sa nehralo a vyhral by druhý finalista..

Čo sa semifinále týka, opat by sa duel nehral a do finále by priamo postúpil druhý semifinalista..Nemyslím si, že by postúpil do SF ten , čo bude tretí v skupine..Tak sa to v tenise nikdy nerobilo, vždy sa šlo ďalej bez boja.:Navyše by to bol celkom precedens, kebyže postúpi tretí v skupine napríklad s jednou výhrou, ak by bol tretí v druhej skupina v tabuľke tretí napr. s dvoma výhrami..
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že Murray ze sebe setřese nedělní porážku a výhrou nad Milošem vykročí k " mission possible " :-), tzn. minimálně k postupu do semifinále... Go, Andy.
Reagovat
dadaft
Rožérek s Nišim, jasný vrchol dne. ))
doufám v zápas jako řemen.
Reagovat
gigin
https://m.facebook.com/TrollTennis/photos/a.222942984491038.48429.222913534493983/647212875397378/?type=1&source=46&refid=17
Reagovat
PetaM
Tak teď ho tuplem nebudou mít rádi :D
Reagovat
panzer.dragon
pecka :-)
Reagovat
tommr
no hlavně, že se tady tahle fotka vydávala za důkaz toho jaký jsou mezi hráčema (na rozdíl od hráček) dobrý vztahy. A její význam je přitom úplně jinej ... :)
Reagovat
pockerface
Fandím Rogerovi a stejně si myslím, že postoupí oba. Kei totiž Miloše porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Keiovi, ale když vyhraje Roger, neva, jen prosím kluci ukažte, jak se hraje tenis, diváci i fandové si to myslím už zaslouží po včerejšku. :D
Reagovat
spaniel
Proč? Novak i Stan včera ukázali, jak se hraje tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
tak samozřejmě, ale ráda bych viděla mnohem vyrovnanější zápas než včerejší zoufalství Toma a pak i Marina. Co jsem zatím viděla, tak byl dobrý zápas Mildy s Rogerem, Keie s Můrou jsem neviděla, ale podle komentů taky žádná hitparáda. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist