2. den na Roland Garros: Berdych začne proti Monfilsovi na hlavním kurtu

27. 5. 2013, 10:00
Previews 284
Pět českých tenistů včetně mužské jedničky Tomáše Berdycha dnes zahájí svůj druhý grandslam roku v Paříži. Na Roland Garros se představí také Radek Štěpánek, Lukáš Rosol, Karolína Plíšková a Barbora Záhlavová-Strýcová.

Tomáš Berdych si během přípravy na Roland Garros zahrál dvě semifinále na turnajích Masters 1000 v Madridu a v Římě a minulý týden tak raději místo startu v Nice odpočíval. Loni na pařížské antuce skončil ve 4. kole na raketě Del Potra, v silách sedmadvacetiletého rodáka z Valašského Meziříčí ale je navázat na semifinále z roku 2010. 

Berdych má sice příznivý los pro případná závěrečná kola, v úvodu ale štěstí na soupeře neměl. Dnes do soutěže vstoupí duelem proti bývalé světové sedmičce Gaelu Monfilsovi, který si v sobotu zahrál finále v Nice. S domácím tenistou ale Berdych ve třech vzájemných duelech ztratil jen jeden set a v Paříži tak bude favoritem. Pokud roli splní, narazí ve druhém kole zřejmě na Lotyše Gulbise. 

Před Berdychem nastoupí na centrální dvorec sedminásobný vítěz Roland Garros Španěl Rafael Nadal, jehož formu jako první prověří Němec Daniel Brands.

Během druhého hracího dne se na pařížské antuce budou snažit o postup do druhého kola také další daviscupoví reprezentanti Radek Štěpánek a Lukáš Rosol. Štěpánek, kterému se po operaci zad zatím nedaří, se utká s Nickem Kirgiosem. S o 16 let mladším australským juniorem se utká od 11:00 na kurtu číslo 17, na kterém včera postoupili Hájek i Cetkovská. Rosol nastoupí ke třetímu utkání na 'jedenáctce' proti Španělu Peremu Ribovi.

Z českých žen se představí Barbora Záhlavová-Strýcová a Karolína Plíšková. Strýcová, jež se na kurty vrátila před měsícem po půlročním trestu za doping a start v hlavní soutěži si vybojovala v kvalifikaci, bude zhruba od 13:00 čelit Srbce Bojaně Jovanovské. Plíšková se v podvečer utká se Španělkou Garbinou Muguruzaovou.

- FRENCH OPEN 2013 -
program zápasů 2. hracího dne (27. 05. 2013)

Kurt Philippa Chatriera:
Li Na (6-Čína) - Medinaová (Šp.)
Nadal (3-Šp.) - Brands (Něm.)
Berdych (5-ČR) - Monfils (Fr.)
Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Šarapovová (2-Rus.)


Kurt Suzanne Lenglenové:
A. Radwaňská (4-Pol.) - Peerová (Izr.)
Tsonga (6-Fr.) - Bedene (Slovin.)
Wozniacká (10-Dán.) - Robsonová (Brit.)
Stachovskij (Ukr.) - Gasquet (7-Fr.)

Kurt č. 1:
Foretzová-Gaconová (Fr.) - Vinciová (15-It.)
Benneteau (30-Fr.) - Berankis (Lit.)
Nieminen (Fin.) - Mathieu (Fr.)
Pennettaová (It.) - Flipkensová (21-Belg.)

Kurt č. 5:
2. zápas: Záhlavová-Strýcová (ČR) - Jovanovská (Srb.)

Kurt č. 10:
4. zápas: Karolína Plíšková (ČR) - Muguruzaová (Šp.)

Kurt č. 11:
3. zápas: Rosol (ČR) - Riba (Šp.)


Kurt č. 17:
Štěpánek (ČR) - Kyrgios (Austr.)


kompletní program 2. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

284
Přidat komentář
George_Renel
nesprostější a nejvíce nenávistné příspěvky mají v diskusích (nejen u tenisu) sázkaři. Zejména ti zhrzení.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezklamal jsi Tome. Uz jsi me stal takovejch penez, ze dneksa je to opravdu naposled, co jsem na tebe vsadil. Behem deseti mesicu vypadnout v prvnim kole Wimbledonu, OH a French Open? Nepatris do desetikty!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ó, to jsou super kecy, tohleto. Sázení je o risku. Tvoje blbost.
Reagovat
smazaný uživatel
On problem je v tom, ze z hracu TOP 10 vypadava v prnim kole jen Berdych. Ostatnim TOP hracum se to sane jednou dvakrat za karieru.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, ale taky ne každý z nich zvládne několikrát za sezonu dojít do semifinále nebo finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale k cemu mu to je, kdyz tak casto vyhori. Ja bych mu to pral, ale bohuzel se opet potvrdilo, ze na Grand Slam nema. Proste hraci jako je Monfils, se musi porazet, kdyz Monfils rok nic neuhral. Neni to tak dlouho, co prohral s hracem ze sesty stovky! Gulbis ho smete ve trech setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, každý zápas je jiný! Máš snad pocit, že Monfils hrál dneska jako bezmála stý hráč světa? Já fakt akorát žasnu nad lidma, kteří pějí chválu, když se daří, ale jakmile se nezadaří, tak je ze skvělého sportovce najednou někdo, kdo na to nemá. Kdyby na to neměl, tak v tý desítce není. Bodování v tenise je na rozdíl třeba od krasobruslení zcela objektivní.
Reagovat
Mayo
jasné, že Berdych nemá na GS ... to hádam musí vidieť každý aj zaslepenec ... jeho 6. miesto si môže strčiť do .... keď potom na GS nehrá ani ho-no
Reagovat
smazaný uživatel
Možná že problém bude v tom, že pod pojmem "ani ho-no" si představuju něco jiného, než 3x čtvrtfinále na Australian Open, semifinále na French Open a US Open a finále na Wimbledonu.
Reagovat
Mayo
nato, že je 6. je hento nič ... proste GS nikdy nevyhrá to sa nebojím tvrdiť...v semifinále bola aj labilná Hantuchová aj štvrťfinále a čo teraz :D ... tam sú iní kandidáti na GS tituly a nie Berdych...on nikdy nebol neni a nebude konzistentný hráč.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, jestli Berdych někdy vyhraje nebo nevyhraje nějaký Granslam, je těžký spekulovat. Vyloučený to není, hráče světové čtyřky porážet umí, ale zároveň je to asi i dost málo pravděpodobný. Pokud považuješ za úspěch pouze vítězství v GS, pak chápu, že pro tebe Berdych není dost dobrý. Ale jak píšeš, on není první na světě, on je šestý.
Reagovat
Mayo
dokáže porážet ? a kde ich poráža ? on ich akurát tak vie poraziť ale nie porážať...ne len niektorí tu robíte z neho neviem čo strašne preceňujete...pritom ešte nevyhral dokopy ešte nič poriadne...možno niečo tam sa nájde...načo jednotka...jednotka nemusí byť aj 4-ka Nadal je niekoľkonásobný GS šampión..ale proste on nemá nato ...DelPo vyhral GS a bol v tom momente tuším 6. na svete
Reagovat
smazaný uživatel
To má být jako co? Závist? Připomeň mi, kdy nějaký Slovák naposledy vyhrál GS. Ne... kdy se nějaký Slovák dostal do TOP 8.
Reagovat
Mayo
ps. čo mám závidieť akože ? p.s. 2 mňa slováci nezaujímajú
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale působíš stylem, že když není nejlepší, není nic. A jakože nesázím, tak v případě, že by hrál proti tobě, tak bych si na něj vsadila. Na kolikátém místě jsi v žebříčku ATP ty? Berdych teď hraje stabilně výborný tenis. To, že se mu podařilo porazit Murraye a Djoka, není náhoda. Jeho tenis mě teď nesmírně baví. Jo, možná na tu nejlepší čtyřku nemá, možná na ni ani nikdy mít nebude, to člověk nemůže vědět, možná GS nikdy nevyhraje, ačkoli bych mu to moc přála, může to dokázat, tenis umí hrát dobře.
Pamatuju si na jednu tiskovku s Djokovičem, když se chystal na zápas s Berdychem (nebyl to teď ten poslední), a novináři Berdycha podceňovali, mluvili o Djokovi jako o jasném vítězi a on sám je zarazil a řekl jim, že není náhoda, že je Berdych stabilně světovou šestkou a že rozhodně není radno ho podceňovat, protože je to výborný hráč. To řekla světová jednička. Ale nějaký Mayo zo Slovenska tvrdí, že ještě nikdy nic pořádně nevyhrál a je v podstatě k ničemu. Tak co si mám myslet, než že je to zášť a závist?
Reagovat
Mayo
ja žiadnemu tenistovi nezávidím..ja niesom tenista tak čo im mám závidieť fakt neviem...len píšem, že je preceňovaný strašne občas porazí federera raz za 100 zápasov Djokoviča a potom vypadáva v 1. kole GS to je celé a že proste nevyhrá GS nikdy si proste myslím...:)
Reagovat
smazaný uživatel
To se vracíme k tomu, co je dle našich rozdílných měřítek přeceňování. Podle mě není přeceňování a nesmysl fandit 6. hráči světa. Nakonec jsi sám napsal, že del Potro to dokázal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jako souhlasím s tím, že to bude těžký a že se to nikdy povést nemusí. Objektivně většinou fandím Djokovi.
Reagovat
Mayo
však fandi mu nehovorím aby si nefandila...DelPo to dokázal lebo je to pre mňa lepší a talentovanejší hráč...škoda zranení ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je zas věc názoru. Já bych del Potra řadila zhruba na stejnou úroveň jako Berdycha. Nakonec to několikrát ukázali ve velmi vyrovnaných vzájemných zápasech.
Reagovat
Mayo
ale DelPo je už zapísaný v tenisových análoch :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle nemá smysl. Když napíšu, že Berdych taky, tak určitě najdeš další ale ale a ale, proč je Berdych slabej. Tak si to mysli. Já vážně doufám, že i kvůli rejpalům a závistivcům tvého typu, kteří nic nedokázali, jednou nějaký ten GS vyhraje. Měj se.
Reagovat
Mayo
nevyhrá neboj :) a ja som dokázal neboj sa ... a unes..ahoj
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhraje. Vyhraje Wimbledon, tomu věřím. a v tenise jsi určitě nic nedokázal.
Reagovat
freeteepek
Jsi trouba. To je jasný, že v konkurenci Nadala, Djokovice, Murrayho je pro Berďu extrémně těžké nějaký GS vyhrát. Ale pro koho ne? Za dané situace je jedno, jestli jsi čtvrtý nebo dvacátý. Porazit na jednom turnaji dva ze zmíněné trojice je problém pro každýho. Je pravda, že Berďa už není nejmladší, ale když bude mít štěstí, tak GS vyhrát může. Přejme mu to:-)
Reagovat
Mayo
free...však mne je to úplne jasné, že je to ťažké v tej konkurencii..a práve preto mu na GS nikdy neverím :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, protože jsi závistivá svině, o ničem jiném to není.
Reagovat
Mayo
a čo mu závidím, však mi to už napíš
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co mu závidíš, příjmy, přítelkyni, práci, která je jeho koníčkem.... Ale vlézt do diskuze, kde budou převažovat Berdychovi fanoušci a několik hodin bojovat za něco, co je vlastně negativní a naprosto v opozici a má za úkol někoho totálně shodit... K tomu je potřeba už silnějších pohnutek, ať už závisti, zapšklosti, žárlivosti... Si vyber.
Reagovat
Mayo
toto je typické keď niekoho nemám rád automaticky mu závidím :D mám dosť...fúú tak potom ja závidím 88% športovcom :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys ho jen neměl rád, tak to sem napíšeš jednou dvakrát, ale nebudeš mě 3 a půl hodiny přesvědčovat o tom, že Berdych určitě nikdy žádný GS nevyhraje.
Reagovat
Mayo
šak ale to len ja tvrdím, že nikdy nevyhrá...:D môj názor je absolútne bezvýznamný tak či onak...takže neviem čo sa rozčuluješ :D moc to prežívaš
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nerozčiluju, mě akorát lidi jako jsi ty děsně se*ou. Je v tom malinčkej rozdíl.
Reagovat
Mayo
smola no
Reagovat
smazaný uživatel
Gaeeeeeel je krááááál! Takže jak jsem psal už včera, moc se těším na zápas Gulbis-Monfils. I když Gael možná bude unavenej a Ernie měl dneska něco s nohou, tak uvíme, jak to bude vypadat.
Reagovat
petrulinka
Tomášovi fandím, ale nechápu, proč se tam dřel pět setů, když ten konec tak zmastil. To mu rovnou mohl nechat ten třetí set a ne se tam zbytečně honit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a Masha mohla hrát pěkně na centru... :)
Reagovat
Mayo
GAEEEEEEEEEEEEL olééééé...paráda jeden nesympaťák je vonku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostej souhlas naopak Gael je fajn týpek, dobře že je zpět.
Reagovat
smazaný uživatel
To né!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v pic!
Reagovat
Mayo
tie GAelove winnery po čiare krása
Reagovat
dadaft
no, Gael hraje jako chlap.
Reagovat
Frick
Po RG se na antuce už nic nehraje?
Reagovat
smazaný uživatel
uz len take mensie turnaje v lete
Reagovat
carolyn
už to zase začíná :-) Kdo bude další?
http://www.rolandgarros.com/en_FR/multimedia/2013-05-27/013ee5c3da5000000b42.html
Reagovat
Frick
Tak Katka S. se v tom Mariboru nedostala ani do hlavní souteže, když prohrála s 500. hráčkou Karin Morgosovou...

Nic moc tedy. Se nám něco zaseklo po tom, co prohrála v tom Švajcu s Hradeckou :-((( Přitom to asi nebyl žádnej extra turnaj v tom Mariboru...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to je škoda. :( V té kvalifikaci opravdu nebyly těžké soupeřky, ale někdy to prostě nevyjde... Katka napsala na svůj FB, že už se těší do Paříže na juniorku RG. Věřím, že si tam spraví náladu. POJĎ KATKO, JEDEM!!! :)
Reagovat
Mayo
och Monfils toto je dôkaz ako sa dá prehrať vyhratý zápas...celé zle
Reagovat
Mayo
ako z veľkej knihy hrá ten Monfils ale...až nechápem prečo nemá výraznejšie výsledky bo šak vie hrať ten tenis
Reagovat
smazaný uživatel
On je tak hluboko v poli, protože byl zraněný, ale jinak je to hráč z první desítky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani tak se trvale neusídlil v desítce, za x let s Rasheedem nezaznamenal krom zápasu s Nadalem v Dauhá žádný progres. On kdyby chtěl, ale může být top 8 klidně. Ale ve většině zápasů to má na párku, pinká, kdyby hrál trošku aktivněji, je na každém povrchu nebezpečný. Bekhend už trochu zlepšil, ale pořád tam má rezervy, na returnu taky.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, každopádně ta 81. pozice v jeho případě rozhodně není vypovídající. A dneska hraje moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten jeho forehand je moc hezkej, dobře se na něj kouká. Doufám že dopodává a Berdycha vyřadí..
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj, Monfils azse pěkěn odfajčil další příležitosti, si to prohraje úplně sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsme si trochu oddechli :)
Reagovat
Mayo
do rite GAel toto nemôžeš prehrať och...zaber !
Reagovat
Heather_Fedex
cely den se tesim na zapas marusky a na es misto toho, aby vysilali zapas obhajkyne titulu, tak tam splechnou zapas spanela a psychopatickeho polaka ;////
Reagovat
Mayo
čau Heather
Reagovat
Heather_Fedex
zdar
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl zase bez zvuku puštěný zápas Berdych - Monfils na ČT Sport a u toho jsem se učil. Věděl jsem, že Masha půjde na kurt po nich, tak jsem to chtěl mít pod kontrolou. No a najednou po 4. setu vidím, že Masha už hraje a z časových důvodů ji přesunuli na jiný kurt... Takže se na její zápas dívám až od stavu 5:2.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsem rád, že tě tady po delší době zase vidím. :)
Reagovat
Heather_Fedex
diki, ja tebe taky monty ;)
....ale fakt mne to dorazilo. no nic, bude si masa muset poradit bezemne...;))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dobré, Masha to zvládla v suchých šatičkách. :)
Reagovat
Heather_Fedex
sikula ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria byla dneska válec na servisu.. Jestli se nemýlím, tak dneska dala nula DF.. :-))
Ale na konci mě pěkně ty Francouzi naštvali, jak Mashe polovina lidí tleskala a polovina lidí pískala!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojchyby nevím, ale brejkbol dneska nenabídla soupeřce ani jeden. :) Toho pískání jsem si nevšiml, neměl jsem to tak nahlas. Je ale fakt, že francouzské publikum dokáže být občas nechutné...
Reagovat
Mayo
ja nechápem čo tam vzdychá ten komentátor :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já toho Monfilse nechápu, druhá set odehraje tak, jak od něj čekám už několik let, že bude hrát a bude naplňovat svůj potenciál a pak zase začne vyčkávat, hlavně v těch klíčových momentech.
Reagovat
PetaM
Do toho Tome! Skvěle zahrané tie-breaky! :) V 5. setu už tie-break není, tak koukej Gaela připravit o servis!!! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šajze, Tome urvi to do pátého setu a tam doraž toho žabožrouta..
Reagovat
smazaný uživatel
Musííí.
Reagovat
dadaft
ach jo, místo Tsongy si dám do týmu Berdycha, místo Socka Gulbise...........
to nedopadne dobře.
Reagovat
Nancy_z
:-) Můj tým se pěkně rozpadá, ale Berďovi ještě věřím...
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo Kucova dala Goergees tak toto je uz moc ale uz asi vsetko je mozneee
Reagovat
smazaný uživatel
Gael tam měl něco s kotníkem v prvním gemu 3.setu. Dost se ušklíbal...
Reagovat
smazaný uživatel
A zase. Teď bych rači na Gaela nesázel ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec naším nejúspěšnějším hráčem na RG bude Tomáš Rosol. Nechci předbíhat, ale tipuju ho na podzim na Davis Cupovou dvojku.
Reagovat
Roger_Federer
Tomaš Rosol je kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarjá, Lukáš, samozřejmě :D Jsem úplně zblblá z toho Berdycha.
Reagovat
Mayo
Kližan vs Rosol v 3. kole...to bude ťahák :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
nooo ze tahak 2 amateri:DDDDDDDDDDDDDDD

SRANDUJEM ale urcite by som pritom nestracal cas
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je ten Berdych, co porazil Djokera?
Reagovat
smazaný uživatel
A kde je ten monfils co pred 2 dnami dostal nakladaka od Montanesa
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je vůbec možný, že na centrálním kurtu při grandslamu není jestřábí oko?
Reagovat
Mayo
2-0 paráda...ale ešte 1 treba ...čakám tretí , že vyhrá Berďa teraz
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils setko cistou hrou podvodnik jeden
Reagovat
smazaný uživatel
A už je to tady. Co sem říkal? :D
Reagovat
smazaný uživatel
cooooo?
Monfils je huj a skoncil som na dnes keby isiel na testy na ten pristroj vybuchne sak vyzera jak nadrogovany
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně jako vždycky, když je nějaké překvapení (nebo se k němu schyluje jako teď), tak tu píšeš nesmysly, že je to prodaný, že je soupeř nadrogovaný a tak. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak mohol Monfils dostat od Montanesa kanara ked teraz hra jak nadrogovany a mozno aj naozaj je na drogach keket hnusny
Reagovat
Mayo
choďte už do riti s tými srajdami...nice je už minulosť a bol to iný turnaj a každý zápas je iný omg...to že prehral s montanesom neznamená,, že nemôže poraziť berdycha..kriste pane na nebi
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils je debi.l 1 triedy
Reagovat
Mayo
a dôvod ?
Reagovat
smazaný uživatel
lebo je 1 den hviezda a na druhy den hra jak zena preto je to .....
Reagovat
Mayo
však jeho oponent je taký istý :D tak tiež je deb1l ?
Reagovat
smazaný uživatel
Monaco taky super. Dve kila v pici dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Nice má každý v prdeli. Monfils na RG dokázal vždy ze sebe to nejlepší, doma mu to prostě jde. Porazil například i Ferrera dva roky zpátky. Blázen to je, ale hráč s obrovským nenaplněným potenciálem, který má podle mě ještě větší než Tsonga.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomasi, uz to prestava bejt vtipny... Ve Wimbledonu jsme se jeste zasmali, trochu i na OH, ale uz by to chtelo vymyslet neco jinyho, nez nechat se porazet od tragedu. Monfils mi par mesicu zpet zkazil tiket, protoze prohral s hracem o 300 mist niz, v sobtu dostal kanara, vazne tezkej souper
Reagovat
smazaný uživatel
Peyyyyy.ebany Monfils
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Berďa to snad nedá.. Se mi nechce věřit..
Reagovat
smazaný uživatel
zase ten nevyspitatelny Monfils
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké umístění z minulého roku Tomáš obhajuje? Nevíte někdo?
Reagovat
Vojtiik
Osmifinále 180 bodů:)
Reagovat
Frick
OMG, Co na něm mohla ta Domča vidět?
Reagovat
Mayo
čo asi :D
Reagovat
Frick
20 cm v klidu? xD
Reagovat
Mayo
Monfils do toho
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
Alleeeeez Gael!
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils vyzerá kompaktnejší, zatiaľ. Podľa mňa vyhrá.
Reagovat
dadaft
těžké první kolo pro Angelique.
Reagovat
Mayo
vamos RAFAAAAAAAAAAA
Reagovat
smazaný uživatel
Tamira :-(( Už aby byla tráva..
Ve 2. setu vedla 3:0, ale pak prohrála 6 gemů v řadě.. Dneska si dokázala udržet jediný servis!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tamira se letos neskutečně trápí... Letos jsem ji viděl zatím jenom jednou, když s ní hrála Ana v Dauhá. Ten výkon Tamiry byl hodně nepovedený... Pokud vím, tak bude obhajovat titul z Eastbourne a čtvrtfinále Wimbledonu. Potřebovala by se k tomu aspoň přiblížit, jinak půjde v žebříčku asi hodně dolů... Stejně je to zvláštní, že na jednom povrchu hraje výborně a jinde jí to vůbec nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože už tu neriešte toho Nadala, akoby hral s nejakým Soderlingom :) Brands hrá pekne, ale s jednoručným bekhendom na antuke to je sakra ťažké.

Radšej držte palce Kližanovi aby sme mali zaujímavé aj druhé kolo, Kližan - Rafa. :)

Zatiaľ tiekol s Russelom 3:6, 0:2 a dokonca odvracal brejkbal, našťastie to vytiahol na 3:2 a teraz sa bojuje o Russelovo podanie.
Reagovat
Amputace
Konečně rozumný komentář.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to vyzerá na celkom solídny slovenský deň (Ešte aj Magda a mladá Čepelová vedú), takže snáď to Kližan zvládne a bude mu dopriaty ešte jeden zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
a v nem dostane hroznou nakladacku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Kližan sa vyhrabal, set a brejk dole, nakoniec vyhral 3-6 6-3 6-1, Russel skreč.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Caro! Ani to nebolelo... :)
Reagovat
Fandina
super. Ještě dva game ... go go go
Reagovat
dadaft
nepěkný zápas. Laura nic moc.
Reagovat
lasseklus
laura měla dopoledne kurz 1,7 a pred zapasem vylezl na 2,5
Reagovat
smazaný uživatel
Laura neměla den, Caro naopak jo. Britští komentátoři byli před zápasem velmi optimističtí, ale moc dlouho jim to nevydrželo... Caro si to antukové vítězství schovala na pravou chvíli. :) Dneska hrála výborně takticky, mnohem líp v obraně než naposledy proti Zheng. A taky k tomu občas přidala něco navíc (eso, lob, prohoz, vítězný bekhend).

Fandina: Dobře ty! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono se 6 DF, 21% vyhraných míčů po 2. sevisu a 39 UE se těžko vyhrává. Největší rozdíl byl právě v poměru winneů a UE, u Wozňáky 11:10, u Laury 25:39. Ale to je taková její klasika. V tomhle mi prostě přijde stejná jako Kvitová, hrají podobným stylem, parádní míč vystřídají 2 chyby a zas dookola, až moc na riziko prostě.

Laura ted rychle potřebuje najít kouče, který ji pomůže. Krajan bl ok, ale asi ji mco svazoval, takže by to chtělo někoho, kdo ji pomůže, ale dá jí i volnost. U ní jde především o pohyb a přístup k míčům, hodně UE pramení z toho, že je u míče pozdě, nohy jsou oproti rukám tak o pět levelů níž pořád. A samozřejmě je třeba něco udělat s 2. sevisem.
Reagovat
Fandina
Já občas Caro fandím. Podle mě se dobře pohybuje na kurtu a má i zvláštní cit pro tenisovou situaci a je na ní vždycky vidět bojovnost. Navíc chodí s mým oblíbeným golfistou. Jsem ráda, že dne vyhrála. Už to potřebovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Nebo třeba v 1. setu byl rozdíl úspěšnosti 1. servisu 40% (Caro 85%, Laura 45%). Ale nebuď smutný, Laura ti to určitě vynahradí na Wimbledonu. :) Navíc na loňském USO i letošním AO vyřadila hráčky Top 10. Pokaždé se to prostě nepovede...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v pohodě, dneska jsem sice očekával výhru, protože proti těm dobrým hráčkám se umí hecnout, ale nevyšlo to. Antuka stejně nikdy nebude její povrch, čím rychlejší a méně pohybu pro ní, tím lepší. Na trávu se těším jak na boží smilování kvůli oběma favoritům.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, když Caro vychází její hra, tak to není vůbec nuda. :) Jak říkám, dneska byla fakt výborně připravená. Určitě jí taky pomohlo to, že spolu s Laurou docela často trénujou a dobře se znají... Máš pravdu, že Caro už potřebovala vyhrát jako sůl. Jsem rád, že to dneska vyšlo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. Četl jsem, že RG je jediný grandslam, kde Laura ještě nebyla dál než v 1. kole... Na druhou stranu, svoje první semifinále na okruhu WTA udělala na antuce v Palermu. :)
Reagovat
dadaft
tak Barborka to projela. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem rád, přál jsem Bojaně. Pro Báru byla dobrým výsledkem už jenom ta úspěšně zvládnutá kvalifikace... No ale ve 2. kole už Bojaně přát nemůžu, protože proti ní bude hrát Caro. Bude to opakování zápasu z Říma, kde Caro prohrála hodně nešťastně. Tak snad jí to tentokrát vyjde lépe... Jen trochu škoda, že hraje zase proti hráčce, která je mi taky sympatická. Ten los občas vychází docela zvláštně...
Reagovat
Fandina
škoda. Nebylo to k vidění, ale byly to dva sety a Bojana hraje poslední dobou dobře, tak to možná bylo jednoznačné. Báro škoda. Jinak držím palce dál a přeji, aby příště to vyšlo. Báro pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Bojana se taky nějakou dobu trápila, asi od Fed Cupu se Slovenskem (ještě k tomu měla zranění zad). Pak vyhrála v 1. kole v Římě vyrovnaný zápas proti Caro a to jí asi trochu pomohlo... Tak snad to teď ve 2. kole RG dopadne obráceně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten chuj si ze me dela rit. Tejden zpet prohraje s Hajkem 6:1 6:0 a ted veme set Nadalovi? To bych se po...sral
Reagovat
Pe3k
Nadal taky není žádný hráč o proti Hájkovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Brands je postupně feminizován do role štětky a začíná se z něho stávat jenom děvka pro Rafovu zábavu.... Rafa ho pomaličku úštvává k smrti. :))

Krása sledovat Pe3k s. r. o. jak ztrácejí nervy. :D :))
Reagovat
smazaný uživatel
petrik se podle me slusne bavi, nicmene tys mel jeste pred chvili co delat, abys to stihl na wc, kdyz ta "stetka" brands s rafou zametala ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
vy elegotrosky :-)

Rafa na antuce vždycky tyto zápasy otočil (viz Isner) ... nebyla ani jedna chvilka, kdyby si člověk mohl říct... Nadal může reálně prohrát.

Naopak Pe3k je celej nervózní, kouše si u sve TV s uhlopříčkou 20 cm nehty, protože slepě cítí šanci, že Rafa může vypadnout. Bohužel je zcela odtržen od reality... snaží se přetvařovat a skrývat hněv po druhém setu, ale nejde mu to... to přetvařování mu tak zoufale nejde. :( :( :)
Reagovat
smazaný uživatel
rekl bych, ze 4. set bude tak 6:1. Outsider odejde fyzicky
Reagovat
smazaný uživatel
"elegotroska" ti rano chysta svaciny do skoly ;-)

nadal regulerne tekl (viz skore), neni nahodou, ze i ty jsi prisel drzkovat az ted, ze...

petrika tak moc neres, uz jen ten tvuj nick ukazuje, ze nejsi uplne v poradku. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No.. asi tak. Je to jenom německej pitomec. Němečtí tenisti... stejně jako ti švýcarští jsou blbí jak kartáč... neumí při hře používat mozek (snad jedinou výjimkou je Steffka Graff a Martina Hingis), ale ti muži... to je tragéd vedle tragéda v celkovém historickém kontextu.
Reagovat
Pe3k
Vidím, že jsi dost na dně :)

máš velkou snahu být větší ubožák než Olympiada nebo Forehand.
Btw, už se pro tebe chystá ban :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale to tě musím zklamat, existuje takovej skvělej program, s kterým se dají bany na TP lehce obcházet.. dokonce i ty bany na IP adresu. :)

Samozřejmě sem budu chodit pod úplně jiným nickem a změním styl psaní, ale..... prostě BAN mě nezastaví. A s tím ty můj malej zakomplexovanej komunistickej bonzáčku nic neuděláš.... stejně tak, jako s tím neudělali nic na lide.cz. :-) :-)
Reagovat
Pe3k
Jasně no, borec jako ty, co dostává všude bany už ví jak na to :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale..... to se má tak.... já ti to vysvětlím. :-)

To je ten Federerovský fanatismus. Kdyby byl admin férovej, tak ty už máš dávno permanentní ban. :)
Reagovat
Pe3k
Tak to máš tak, my fandíme tenisu a vy fandíte Nadalovi...

Btw, admin je objektivní.
Reagovat
smazaný uživatel
ajajaj... petrik je fanatik, ja jsem fanatik, admin neni fer, ...
to uz pomalu zacina vypadat na solidni vzpouru/spiknuti.

ono kazdy trotl ma dojem, ze on je normalni a ujeti jsou ti druzi, jestli mi teda jako rozumis ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi profesionální demagog a lhář. My fandové Nadala fandíme tenisu a Rafovi... vy fandové Federera fandíte jeho rekordům a hejtujete Rafu. Takže asi tak. :)

Ke zbytku se nebudu vyjadřovat... :)
Reagovat
Amputace
Profesionální demagog určitě není. Spíš mi připadá, že demagogie je jeho koníček, kterému se sem tam po šichtě věnuje.
Reagovat
Mayo
kua koľko špiny sa tu dokáže nahádzať na Nadala...v tom je suverénne prvý tu na tp.cz :D a pritom je to taký dobrý chlapec, fakt smutné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkom logický výsledok 8 GS prehier.

To zanechá stopu.
Reagovat
Vojtiik
nesmíš číst většinu věcí, co píše Pe3k, vankus a podobní.. ale v něčem, někdy mají ti kucí pravdu, to zas jo.. ale příliš často to není :D
Reagovat
Tenista
Zajímalo by mě kdo kdy bude řešit, že Rafovi to mezi výměnama stále trvá hodně přes 30 sekund a to dokonce i na příjmu, kdy na něj se servisem musí Brands čekat, přitom sám už je 5 sekund připraven.
Reagovat
Pe3k
To není žádná novinka. Nadal vždy když prohrává začne zdržovat...Ale Nadalovci ti vysvětlí, že on je vlastně fair-play :D
Reagovat
smazaný uživatel
ten chlapec je psychicky nemocny, bud shovivavy k jeho ritualum :-)
Reagovat
Mayo
tie krátke nedôrazné údery, mám šediny z toho ... tie returny čo dopadajú do pola pre podanie...ale čo sa čudujem keď stojí 5 metrov za čiarou...potom takýto trepač to zabije z forehandu jak malinu
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne hrá strašne na istotu, vždy keď sa dostane do výmeny, vie že musí bodovať. To je veľmi ťažké jak pre psychiku, tak pre Rafove tempo, ktorý pri súperovom servise viac nehrá, než hrá..Nadal to snáď vyhrá, no nemôže hrať pri týchto hráčoch tak strašne predvídateľne ako dnes, žiadny pokus o zmenu tempa hry, útočí len crossom, žiadny long line, či rezaný úder, o kraťasoch ani nehovorím.
Reagovat
smazaný uživatel
O krat'asoch nehovoríš..
To víš, tahat je neustále z rekta a házet je přes sít', to chce fištrón.
Reagovat
Amputace
Hlavně mi chybí více přechodů k síti. V Římu to byla jiná káva.
Reagovat
Mayo
aj ten forehand inside out mi chýba ... zlatý FO 2012
Reagovat
Pe3k
Není jak sledovat jak jím lepí u prde.e :D
Hlavně forehand, ten je vyklepaný jak opuštěný jorkšír :D
Reagovat
smazaný uživatel
Opak je pravdou, balzam na dušu je sledovať haterov a ich erekcie z priebežného vedenia. Veď čo iné vám ostáva, odkázaný na výsledky iných, než toho svojho ;)
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja myslim, že za posledni mesic mel Rafa 3x na male i na antuce..a to se mu dřive nestavalo.. Takže to o nečem vypovida..
Reagovat
Pe3k
Jako obvykle lžeš! Ještě před chvílí ses tu modlil k bohům...Si posraný až za ušima :D
Reagovat
Mayo
šak starne ... už darmo :D hlavne, že to dotiahol vždy keď mal na mále.
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand, trošku si precvič tú gramatiku. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Moja gramatika je okej, chyba pramení skôr z rýchlosti písania, než z nevedomosti.

P.S - Mená, či názvy sa píšu s veľkým písmenom.
Reagovat
Vojtiik
Tak Forehande, utři si hnědku z trenek.. Brands se rozesral za stavu 3-0:)
Reagovat
smazaný uživatel
Brands mu to nechal, viděls ty vypuštěný balony, ne? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Si přišel zápas užít, proto to nechá na pětisetovou epickou bitvu. :))
Reagovat
smazaný uživatel
6:4, 3:0 v TB..To zamrzí, bad days for haters.
Reagovat
Mayo
však ale 3-0 je len jeden minibrejk...to je nič...hrá sa na 7 a bodka..kto mu môže zato, že to nevyhral
Reagovat
Pe3k
Prý bad days for haters :D

Nadal tak tak projde přes první kolo a on, že prý pad day :D
Forehand and Nadal = sore losers.
Reagovat
Vojtiik
Mayko, ja neříkám že je to snad rafova chyba, prostě je danny stejný jak 99% hráčů, prostě semurozklepaly ruce a podělal se:) ale doufám, že to Danny ještě zkusí kousnout, hrál skvěle
FH: už jsi umytý? :-p
Reagovat
Mayo
Pe3k a neni jedno či prejde len tak tak alebo suverénne ? v 2011 tiež prešiel cez Isnera v 5 setoch a čo ako ... zbytočne rýpeš zase
Reagovat
Mayo
Vojtik ... a to je rozdiel medzi top hráčmi a ostatkom...že v dôležitých momentoch vedia zahrať a tí druhí proste začnú panikáriť alebo ako to nazvať..ale to všetko patrí k tomu proste
Reagovat
smazaný uživatel
Brands daroval v koncovke druhého setu pár fiftínov Rafovi, rovnako ako daroval Rafa pár fiftínov Brandsovi v koncovke prvého setu. Dvojchybami a podobne.
Reagovat
smazaný uživatel
Petrík, ty si také teliatko.
Reagovat
Vojtiik
No mně to vysvětlovat nemusíš, ja hrál tenis 9 let aktivně... takže vím uplně přesně jak se Danny cítil, ja byl taky schopný prohrát snad uplně ze všeho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som tenis nikdy aktívne nehrával, no už pri rekreačných zápasoch mi je jasné, že psychiká odolnosť by nebola mojou silnou stránkou :)
Reagovat
Vojtiik
Aspon v jedne veci jsme si podobni :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, škoda, že se ukázal rozdíl mezi oběma hráči a Brands se prostě zalekl možnosti vést 2:0, ty dva míče od stavu 3:2 byly snad nejhorší v zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Nič nie je vyhraté.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je brilantny postreh. Chybaju iba lahko prehliednutelne dva setiky... :-D
Reagovat
Mayo
ešteže v tých TB je Nadal dobrý uff ...vamos
Reagovat
Bob
Na jak dlouho přestane tentokrát Nadal hrát po vyřazení v 1. kole FO?
Reagovat
Vojtiik
tak pojd do toho TB Danny, hlavně dobře odpodávat:))
Reagovat
smazaný uživatel
vamos danielito! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Pokud Petra FO vyhraje, může být i 4. :-)
Reagovat
tommr
ovšem jen za předpokladu, že Aga Radwanská nedojde do čtvrtfinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
je tam hodně ale.. může být dokonce až 13. :(
Reagovat
Bob
Cože? Ledaže by hráčky za Petrou FO vyhrály, nebo dosáhly SF či jiných velkých výsledků.
Reagovat
tommr
čistě teoreticky to možný je, ale prakticky je nějakej větší posun at už směrem nahoru nebo dolů téměř vyloučenej. Můj tip je, že Petra bude po FO zase osmá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já raději netypuji, ale to čtvrté místo by bylo super, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja moc neocekavam, ze Petra udela super vysledky na RG....posledni dobou mi prijde, ze trochu rezignovala. Ale samozrejme ji to moc preju o tom zadna....;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ak sa druhý set dostane do TB, pán Boh pomáhaj Rafovi.
Reagovat
Mayo
v TB verím Rafaelitovi...v nich je dobrý
Reagovat
smazaný uživatel
Katastrofálny zápas, katastrofálny..Tragédia visí na vlásku, momentálne už určite.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo keců ...
Reagovat
Mayo
jakých kecú ?
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand už potřebuje Boha, přitom se hraje druhý set.
Kalhoty u kolen, přitom brod zatím nevidno. Tragédia vraj... :D

Zas tak ho nežer ;-)
Reagovat
dadaft
klídek. týpci jako Brands vydrží maximálně dva a třičtvrtě setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu to hledat. Nejde jenom Rafu. Téměř kdokoliv, když mu sedne den, může porazit i hráče z top4.
Ale myslím, že vyhraje Rafa. To je jenom varování od no name hráčů. A příště trochu pokory, Rafa ji má.
Reagovat
Amputace
Vzpomeňme na první kolo FO 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
Tragédia tenisová samozrejme, je to len šport..
Reagovat
smazaný uživatel
teď mě dostal Rafův výraz "já to nechápu" :) nejsem úplně Rafova fanynka, ale teď je mi ho fakt líto..
Reagovat
dadaft
těžší půlku zápasu má Rafa za sebou, bych řekl.
vzhůru za Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jsem měl v týmu Melzera, Štěpánka a Simonu Halep... Jo a mám tam i Rafu. :D Ale ten to snad otočí. Jenom je škoda, že nevyhraje 3:0 na sety...

Simona se aspoň snažila a uhrála set, ale Melzer a Štěpánek byli špatnými volbami (měl jsem tam dát Robreda místo Melzera, ale přišel jsem na to až moc pozdě :D). U Melzera jsem to tak nějak čekal, ale věřil jsem, že aspoň jedno kolo by mohl uhrát. No, nakonec to byla ještě horší volba, než jsem si myslel. :D Hlavně, že měl v prvních dvou setech brejk... No a Štěpec mě opravdu nemile překvapil, protože u něj jsem čekal, že určitě postoupí. Jeho soupeře jsem vůbec neznal, holt nesleduju mužský tenis. :D Prohrát tři tie-breaky za sebou, to je teda síla. No, ten druhý set měl určitě vyhrát. Pak mi někdo říkejte, že nadějné stavy ztrácejí jenom holky... Doufám, že Ivet a Nicole dají svým manželům za trest nějaké domácí práce. :D

Takže to krásné 2. místo po včerejšku asi určitě neudržím. Ale bylo příjemné vidět svůj tým aspoň jednou takhle vysoko. Nejvíc bodů mi včera uhrála Monica Puig. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tieto servismanské obludy by mali hrať vlastný grandslam :)

Najhoršie na tom je, že sa Rafa vobec nedostane do tempa.
Reagovat
Vojtiik
ti pinkalisti by meli hrat beachball:)) brands hraje uzasne, beze strachu, strili to tam jeden za druhym a ted to vypada ze by snad mohl chytit i ten BH... ale stejne (zatím) nepochybuju ze to rafa zlomi jednim gemem, jednim mickem a vyhraje.. ale pojd Danny
Reagovat
Mayo
ale dneska vyhráva pinkálistovský tenis všeobecne už roky...ale totí trepači kobercov ako rosol, brands, gulbis to je tiež des :D
Reagovat
smazaný uživatel
Brands zatím skvělý, je fajn, když to má nečekaný vývoj (zatím). Moc pěkný.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se třeba víc líbí hráči typu Gulbis, Rosol, Brands než Simon, často Murray a ti echt antukáři.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, bohužel to nedokoukám, tak kdo fandí Brandsovi, držte palce i za mě :))
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tady meleš? Na to aby vyhrál 1. set 6-4 musel Nadala breaknout a s tim nemá servis nic společnýho...
Reagovat
smazaný uživatel
:)

Aký bystrý.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Radku. Na stará kolena se stávám na tebe expertem. Starace, ZlomJazykos.
Reagovat
Roger_Federer
Nadal me šokuje..Hcp v haji..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Proti servismanom by som hcp v Rafovom prípade nehral, možno tak proti nemu.
Reagovat
Roger_Federer
před 6 -8 lety by si slovo servisman ve spojitosti z antukou použil jen težko, ukazka toho kam nas ty povrchy dostali.
Reagovat
Jiri
se zahriva. Brands hraje skvele, ale na max riziko, coz nemuze vydrzet. Ale i tak zajimavy a necekany prubeh 1. kola.
Reagovat
ptpc
Ten zápas medzi J.G. a Z.K. som pozeral. Ja neviem kde Zuzana doteraz bola... Keď mohla, snažila sa každú výmenu zakončiť... J.G. bola asi dost zaskočená, to je pravda a bolo to na jej výkone vidieť. Ale v 1. sete to bol neskutočne vyrovnaný tenis, Zuzana ho vyhrala až v TB 10:8. Ten set trval hodinu 26 minút. A páčilo sa mi, že Zuzana v 2. sete nezačala hrať na istotu ale hrala stále svoju hru. Niekedy síce zahrala kopček aj keď nemusela ale vrátila sa jej taká bomba, že si to potom dva krát rozmyslela. J.G. k tomu začala viac kaziť a bolo 6:0.
Reagovat
smazaný uživatel
Komme in!!!
Reagovat
smazaný uživatel
příští týden uděláme TP sraz na centrálním dvorci v Prostějově při zápasu Rafy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, na co mám koukat, na Nadala, jak prohraje nebo na Tsongu, jak vyhraje? :))))
Reagovat
VlS
Chudák Pes, aby se šel nechat přeočkovat proti vzteklině! Dostat kanára od Zuzany a napáchat 60 UE, to je na panáka Ferneta ( i muži mají své dny, nemáš taky své dny? )
Reagovat
tommr
Goergesová má v poslední době neustále nějaký zdravotní problémy a je pochopitelný, že se to odráží i na její hře. Takže její vypadnutí bych za nějaký překvapení ani nepovažoval ...
Reagovat
VlS
No, výsledek jasnej, ale ty chvilkový výpadky, nejsou s Peťou přibuzné?
Reagovat
smazaný uživatel
No Rafael, good luchk..Hlavne prežiť prvé zápasy v zdraví..
Reagovat
Vojtiik
Brands rozjíždí válec, čuč:)
Reagovat
tommr
to chce klid. Brands dostal minulej týden výprask od Hájka takže proti Nadalovi nemá nejmenší šanci a je jen otázka času kdy odpadne. Hlavně aby se s ním Nadal moc dlouho nepáral - chci ještě dneska vidět zápasy Tomáše Berdycha a Sharapovový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ten zápas ma začína vťahovať, viac než by bolo zdravé :)

Ale samozrejme nepanikárim, zatiaľ.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti asi rozšlapu to tvoji věšteckou kouli nebo co to máš :)))) Každopádně začátek začíná slibně.. a vůbec, proč se koukáš, když je to nuda a víš dopředu kdo vyhraje? :))
Reagovat
tommr
a kdo říká, že se na to koukám? Já jen čekám na zápas Tomáše a mám puštěnou telku abych neprošvih jeho začátek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A v kolik dneska hraje cca Tomas?...:-) Po Rafovi?
Reagovat
smazaný uživatel
To neokecáš :)))) Pokud budou takhle pokračovat, tak bych Toma mohla stihnout. Brands je sympaťák, nemá co ztratit, tak proč Rafu nepotrápit.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, po Rafovi.
Reagovat
dadaft
takže Jo,
v prvním kole žádné šachy maty prosím,
pěkně ve třech v suchém
dík.
Reagovat
George_Renel
vésti s kvalifikantem v TB 6:1 a prohrát 8:10, to už je na pováženou. Snad bude Jirka Veselý k favoritovi stejně tvrdý. :-)
Reagovat
tommr
to si to teda Radek ošklivě zavařil. Nevím jestli vůbec bude fyzicky schopnej vydržet 5 setů, aby to ještě otočil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyčkejme. Radek je expert na dramatické zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že nemůžu Radka vidět, na streamu není.. /není připojenej Broz, aby mě zase nezapomněl upozornit jak jsem blbá :))/
Reagovat
smazaný uživatel
tak Radek je venku, škoda.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, Fandina níže píše, že by chtěla vědět, jaký názor mají názor na ni zdejší uživatelé TP. Píše sice respektovaní uživatelé, ale to je věc subjektivního pocitu. Takže mám tady pro Vás návrh ankety, do které vzhledem k subjektivitě slovního spojení "respektovaní uživatelé" může přispět každý z Vás. Otázka zní: Máte rádi Fandinu? Prosím jen o odpovědi ANO/NE. Díky...
Reagovat
smazaný uživatel
NE
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Ano
Reagovat
Michaelus
ANO
Reagovat
Fandina
Jovovichu, Michaelus to jste hodní, že píšete ano, ale ono je to takové na nic ta anketa. Já tu nejsem od toho, abych chtěla, aby mě měl někdo rád. Fandím tenisu a proto tu píši. O mě nejde. Ale díky.
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... nebude lepší se zabýt tenisem, než vypisovat ankety o ničem. Navíc nesmyslný důvod. Ty si napsal, že mě tu respektovaní uživatelé neberou. Tak proč teď vypisuješ anketu. Doporučuji sledovat tenis a fandit. Ne se starat o Fandinu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, vyserte se na nějaké žabomyší spory a pojďte se radši dívat na tenis..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě Fandina vůbec nevadí, naopak, ale v podstatě mi tu nevadí nikdo a pokud se chová někdo jako troll, tak ho ignoruju. Spíš mi přijde, že tady mají někteří osobní žabomyší spory, podle mě zbytečný, ale nevidím až tak do toho. Slovní přestřelky mezi Fandinou a ostatními, kteří ji kritizujou mě nebaví číst, ale na forech se to bohužel děje, že si občas lidi nesednou. Jen poslední dobou je to nějak moc často. Toť můj názor jako uživatele TP :)) A pokud máte někdo ke mně připomínky, tak mi to napište do vzkazů (stejně vám to nebude nic platný) :)))))))))
Reagovat
Fandina
quesh ... přiznám se, že je mi to už trapné, ať sem napíši cokoli, někomu se to neblíbí. Bráním se ... úsměv
Reagovat
VlS
Vykašli se na osobní střety a bav se tenisem. Provokace je nejučinnější ignarovat, jakoukoli reakcí dáváš signál, že padly na úrodnou půdu a někoho vytočily.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde zbytečný, aby se výměny názorů na téměř cokoli přesouvaly do osobní roviny.. za ideální bych považovala, aby tu každý mohl ve vší slušnosti a respektu k ostatním diskutujícím (příp. i k diskutovanému tématu) vyjádřit svůj názor, a jeho názor byl respektován ostatníma.. není to vždycky jednoduchý, ale stojí to za to..
Reagovat
dadaft
škoda že nejsou obrázky ze Suarez-Navarro - Halep.
měl by to být mazec.
Reagovat
dadaft
tak zatímco Ana hrála ve slušivých tmavých šatečkách, Li Na nastupuje ve školní uniformě. ))
Reagovat
tommr
zápas proti nebezpečný Medinaový má ovšem pevně pod kontrolou což je asi nejdůležitější ... :)
Reagovat
dadaft
jo, vypadá to, že má.
taky Aga to zvládla v suchém tričku.
zatím spokojenost.
Reagovat
dadaft
uvidíme co dál Li Na.
Bethanie bude jako čertice vypuštěná z klece.
Reagovat
tommr
jj to by moh bejt velice zajímavej zápas. Li Na v něm ale bude jasná favoritka a velice by mě překvapilo kdyby nedošlo ke čtvrtfinálovýmu boji Azarenka-Li ... :)
Reagovat
carolyn
na RG, pěkně si to tam užívej!!
Reagovat
Fandina
máš přehled kde do je? zajímavé ...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, neprovokuj furt. Chováš se jak malé děcko...
Reagovat
Fandina
All-that-i-am neptala jsem se tebe.
Reagovat
carolyn
takže asi takhle: né všichni jsme tady anonymní, Fandino
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, umím číst. A umím pochopit význam psaného textu. Ale divím se, že tě to pořád ještě baví. Fakt jak malé děcko. Už včera tady nepřímo na tebe vyjádřili někteří respektovaní uživatele TP svůj názor, ale ty si stále budeš mlít svou. Ty jsi takový náš flašinet tady :-D
Reagovat
Fandina
carolyn pak na to je dobré využívat vzkazník. Takže řeš ty věci přes něj. A to ode všech. I ode mě.
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... to je zajímavé. A jaký názor mají respektovaní uživatelé na mě. Respektive, které respektované myslíš. Každý respektujeme někoho jiného.
Reagovat
carolyn
Fandino tobě to tady patří? Nebo máš jenom problém? :-)))
Reagovat
Fandina
carolyn vždyť to tady patří tobě, tak proč se ptáš?
Reagovat
carolyn
No vidíš, tak proč mi TY říkáš co kam mám já psát??? :-D
Reagovat
Fandina
carolyn nic jsem ti neříkala, já se ptala.
Reagovat
carolyn
se zase nudíš vid, jj samota je svině, přesně jak říkala Magerka
Reagovat
Fandina
carolyn myslíš?
Reagovat
gigin
PMS, tvl... Klid tu bude hergot!!!! :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak všem českým tenistům držím palce, hlavně Tomovi :) Koukám, Aga je blondýnka, jsem zvědavá, jestli jí to půjde jako včera ségře :)
Reagovat
tommr
Radek Štěpánek nezačal moc dobře. Přitom má ze všech našich papírově nejlehčího soupeře ...
Reagovat
Bob
To ano. Toho hráče ani neznám.
Reagovat
tommr
taky jsem o něm až do dneška nikdy neslyšel. Škoda, že z toho zápasu není žádnej stream ...
Reagovat
smazaný uživatel
už nějakou dobu se o něm mluví, jako o jednom z největších mladých talentů současnosti. Nedávno myslím vyhrál challenger. V 17 letech!
Reagovat
tommr
nějakej novej Sampras? :)
Reagovat
smazaný uživatel
to nevím. Možná! :) Hrát sem ho teda ještě nikdy neviděl. Každopádně mě ta myšlenka, že by to Radek nemusel zvládnout, napadla. Škoda, že to nikde nedávají. Snad aspoň Jiřího bude možné někde sledovat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist