14. den ve Wimbledonu: Finále Djokovič - Federer

12. 7. 2015, 10:00
Previews 484
Forma finalistů letošního Wimbledonu slibuje fanouškům skvělý tenis. O titul z nejslavnějšího tenisového turnaje světa se totiž utkají dva nejlepší hráč současnosti: obhájce titulu Novak Djokovič a sedminásobný šampion Roger Federer.
Profily hráčů
Novak Djokovič - Roger Federer

Novak Djokovič a Roger Federer svedli v loňském finále Wimbledonu pětisetovou bitvu. Letos si o titul zahrají znovu. Dva nejlepší hráči současnosti na sebe před zápasem, který začne v neděli v 15:00 SELČ, pěli v All England Clubu ódy. 

"Novak je nejlepším hráčem několik posledních let a je proti němu extrémně těžké vyhrávat velké turnaje," řekl Federer. "Všichni víme, jak je dobrý," chválil zase Srb švýcarského rivala a pokračoval: "Je nejlepším hráčem vůbec. Není moc věcí, které by nedokázal a tady to miluje, tady hraje svůj nejlepší tenis. To je jeho kurt." 

Proti sobě nastoupí už počtyřicáté a ve vzájemné bilanci vede Federer 20-19 (bez exhibicí), letos je na tom v poměru 2-1 lépe Djokovič. Na grandlamech si oba připsali po šesti výhrách. Na trávě se utkali dvakrát a vždy ve Wimbledonu - v semifinále 2012 uspěl Federer, v loňském finále zvítězil pěti setech Djokovič.


Světová jednička Djokovič může získat třetí wimbledonský vavřín, čímž by vyrovnal svého kouče Borise Beckera, a devátý grandslamový v kariéře. Federer má v Londýně na dosah mezi muži rekordní osmý titul a již osmnáctý grandslamový. 

"Potřebuju odehrát ještě jeden perfektní zápas a budou to dva nádherné týdny," řekl Federer, kterého vede dvojnásobný vítěz Wimbledonu Stefan Edberg, po svém parádním představení v semifinále proti domácímu Andymu Murraymu. 

Federer nastoupí ke svému jubilejnímu desátému finále na trávě v All England. Naposledy vyhrál před třemi lety a se sedmi tituly se vyrovnal Američanovi Petu Samprasovi. Nyní ho může předstihnout. "Je jedno, jestli to je první nebo osmý. Wimbledon je Wimbledon, ten se neomrzí a uspět ve finále je vždy úplně speciální záležitost," řekl. 

Djokovič se mimo jiné právě díky Federerovi zlepšil a je z něj suverénní jednička. "V zápasech s ním jsem si prošel mnoha emocemi a uvědomil si, co musím udělat, abych se dostal dál a mohl ho porážet a vyhrávat grandslamy," prohlásil Srb. 

Ve Wimbledonu je potřeba proti Federerovi přidat ještě něco navíc. Na centrkurtu se rodák z Basileje cítí jako doma. "Vždycky tam ze sebe dostane ještě něco navíc. Když to je potřeba, tak zahraje nejlépe, proto je velkým šampionem," uvedl Djokovič. 

V případě vítězství se Federer ve 33 letech a 338 dnech stane nejstarším vítězem turnaje v open éře. Tím je zatím Američan Arthur Ashe, který v roce 1975 zvedl nad hlavu slavný zlatý pohár s ananasem na vrchu v 31 letech a 360 dnech. 

Stejně jako ve finále žen získá i vítěz mužské dvouhry 1,88 milionu liber (okolo 72 milionů korun) a poražený 940 tisíc (přes 35 mil. korun). Finále nic nezmění na pořadí v žebříčku ATP: Djokovič bude nadále jedničkou a Federer dvojkou.

• PROGRAM 14. DNE WIMBLEDONU 2015 •
neděle, 12. 07. 2015
• Centrální kurt • (od 15:00 SELČ)
Djokovič (1-Srb.) - Federer (2-Švýc.)
Paes/Hingisová (7-Ind./Švýc.) - Peya/Babosová (5-Rak./Maď.)
kompletní program 14. dne Wimbledonu
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

484
Přidat komentář
smazaný uživatel
Doufám, že uznáte, že Roger nemohl bez podpory svého sveřepého fandy s noubugem a našeho oblíbeného glosátora Jimmyho vyhrát!Jestli se jeho vtipné "vjety" někomu nezamlouvaly, doporučuji Matonohův "Otevřený dopis poslaneckému klubu KSČ!
Reagovat
FulnekUltras
Adresováno modrým ptákům nebo Šláfnberkovi by to patrně v čt neprošlo... ;)))))
Reagovat
Pedronegro
sakra, pár dní jsem byl mimo, skoro nic neviděl, a teď zírám, co se tu událo, že vyhrál skákající hrošík, to jsem čekal, bobule jsou bobule, z mužského finále jsem dnes viděl jen ten už jasný konec, ale Nole mile překvapil, navíc několik magorů asi jen na chvíli zmizelo.... a jinak počasí je fajn, tak zase příště :-)
Reagovat
FulnekUltras
Bobule XXXL, x-tý díl ;)))...užívejme léta, dokud to jde...
Reagovat
Marduch
Wave, tak jak po dnesku, kolik GS ještě labil Nole vyhraje?? :-P
Reagovat
Kozoroh
Ten se tu dnes nedostaví :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 20-30 ještě dá, už s vámi souhlasím, prozřel jsem.
Reagovat
pockerface
Když bylo Rogerovi 27,28 let nastupoval Novak, Rafa, Berďa, Andy a kdo nastupuje dnes? Novak je v nejepších letech, ale žádný mlaďoch, který by ho ohrožoval nebo vůbec mohl vzít GS tam není. Novak soupeří s generací, která už pomalu odchází Stan, Roger, Berda, Rafa, Andy. Takže jestli to bude pokračovat může Novak získat ještě hoodně GS.
Reagovat
rod_laver
Jimbo snědl málo okurek :-)
Reagovat
slacker
Admin vam pred finale bloknul vas talisman pro stesti. Admin je urcite Federer hater.
Reagovat
rod_laver
Přesně tak, dedy by ho vzal paskem.
Reagovat
a.magerova
Stejně by mě zajímalo, jak se pozná, že je nick bloklej, jakože jak to poznáme my ostatní ?
Reagovat
gigin
Jde mu poslat vzkaz?
Reagovat
a.magerova
Jde, teď jsem mu napsala, doufám, že TO nebude brát jako nabídku k milostné korespondenci :-P
Reagovat
gigin
:DDDD jsi hodná, díky. Tvl, do toho nechoď, moc práce v kravíně. To je peklo, to zase jo..
Reagovat
a.magerova
No to víš, že si dám velkého majzla...... sice plavat umím.... přesto.... ten jeho děda mi někoho připomíná....

http://img.aktualne.centrum.cz/476/1/4760175-stary-bruna-z-dilu-studna-30-pripadu-majora-zemana.jpg
Reagovat
gigin
Jj, já jsem si na to taky pomyslel :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
proč se této legendě říká Jimbo? :D
Reagovat
gigin
Páč měl nick jimmy connors.
Reagovat
FulnekUltras
ani na vrcholné úrovni mužského tenisu. Roger je stále obdivuhodný, ovšem Novak přece jen oproti němu v optimálním období kariéry. Ještě kdyby to tak už co nejdřív začalo platit i u žen. ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak za dva, nejpozději tři roky se to obrátí...
Reagovat
FulnekUltras
Neškodilo by tento proces poněkud urychlit... ;)
Reagovat
Frantz
18 GS maestro :DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
17 GS, hulibrku. Má někdo víc?
Reagovat
rod_laver
Kašli na něho, vždyť to je loser. Ten určitě vlastní jet nemá a světový tenis sleduje tak akorát na streamu.
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Já mám Barneye rád. Je to takový zábavný maskot.

Jak to vidíš letos s TM? Chystáš se?
Reagovat
rod_laver
Jj, už mám vstupenky na finále i obě semifinále od března :-) Co ty? Uvidíme se?
Reagovat
Stan_Borowitz
Docela bych rád, když je to naposled tak blízko. Tahat se pak někam přes půl světa se mi moc nechce.
Reagovat
rod_laver
Myslím, že mají ještě opci pro příští rok, ale kdo ví.. no, každopádně to prubni letos :-)
Reagovat
Frantz
Loser ted ve Wimbledonu nafasoval tacek :DD
Reagovat
Stan_Borowitz
Loser vyfasoval letenku od Browna, hulibrku...
Reagovat
Frantz
Loser je porazeny, cili ten, kdo dnes zase prohral :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Když chceš uvést něco pro blby, stačí, když si to pomyslíš, nemusíš to ani psát, hulibrku.
Reagovat
gigin
Ty, Staňo, on si dá kocóra do tróby, myslíš?
Reagovat
Stan_Borowitz
Co jinýho mu taky zbejvá...
Reagovat
spaniel
Ty umíš hulibrka krásné setřít.
Reagovat
Frantz
Jasnačka, nejen Borovička, všichni jste mě setřeli, elegánovci, asi tak jako dnes maestro Noleho :D
Reagovat
Frantz
Se mrkni do patecni diskuze, kolik tam bylo velkohubych vykriku do tmy, ty nechapavej trapko :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Víc než před finále FO?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer mi není vůbec sympatický, ale je potřeba smeknout..dostávat se do závěrečných fází v podstatě na každém GS ve 34 letech (za měsíc) je obdivuhodné..jsem zvědavý na ostatní, jak jim to bude šlapat v jeho věku
Reagovat
Marduch
Novaku Gratulace, velký výkon. Roger taky krasna hra, ale dnes to byl tenis proti trampoline, a možná o pitomy chybě ve 3.setu. Nole tohle finále zvládl pro me prekvapive paradne, hlavou i fyzičkou, bez jeho obvyklych vypadku a utlumu blizicich se fyzickemu kolapsu. Krásná podívaná, tehle tenis bavil od začátku do konce.
Reagovat
raduz
Ačkoliv mám tenis v podání Federera rád,musím dát za pravdu těm kteří ho nazývají labilem.Dnes svou psychickou stránku odkryl v plné parádě,protože to co předvedl ve 4 sadě by se dalo přirovnat k totálnímu psychickému rozkladu.Není to bohužel poprvé.Troufám si říci,že i finále S Delpem na US open s Nadalem na AO,rozhodla jeho labilita,neboť v těch zápasech byl lepším hráčem.Prohra se Safinem na Ao v semi byla též o tom samém.Dnes Novak Djokovič zvítězil po zásluze,je v současnosti nejlepší.Myslím si ,že finále s Andym by mělo kvalitativně lepší urovena andy by podle mě vyhrál.Federer pořád někam chvátá,fakt nechápu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Souhlas...
Reagovat
Stan_Borowitz
Teď jsem to dočetl až do konce, tak ten souhlas upřesním. Souhlasím, že Federer je z trojice Nadal, Djokovič, Federer psychicky nejlabilnější.

O tom finále s Andym dost pochybuju, ale každý zápas je jiný.
Reagovat
raduz
souhlas
Reagovat
spaniel
Teď mel Wilander ve studiu Annaconeho a meli zajímavý rozhovor. Annacone řekl, ze Roger býval tenisove o tolik lepsi nez ostatni, ze taktiku nepotřeboval. A ze vlastně jeho najal v dobe, kdy uz ji musel zapojit, aby udržel krok a Edberg je pokračováním teto snahy. Řekl bych, ze je to stejne s mentalitou. Taky ji dřív az tak nepotřeboval a teď uz se to tezko učí.
Reagovat
rod_laver
Zajímavý.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, tak nějak to vidím taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Rogera vždycky považoval za mentálního titána, prakticky "selhával" jen v zápasech s Rafou, kde to pramenilo z toho, že měl asi v hlavě tu nepříznivou bilanci. V posledních době o tom začínám pochybovat - pokud se zápase nevyvíjí podle jeho představ, tak moc psychicky silný není. Naopak Djokovič mě překvapil, že se po tom RG tak rychle sebral. Celý turnaj nehrál nic extra, ale když potřeboval, tak zabral a vzal titul.
Reagovat
spaniel
Chvátá, protoze nemůže s Novakem držet fyzicky krok 5 setu. Musi hrat krátké výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
v poslední době už na tom mentálně není tak dobře jako dřív, ale labil? co si pamatuju, hlava byla dřív jeho obrovská devíza, co si tak vybavuju, skoro pokaždé zahrál na brejkbolu přímý bod :D
Reagovat
Marduch
Andy by podle tebe.... bla, bla, bla.
Reagovat
Romario
Je třeba Rogerovi pogratulovat, ve 34 letech drtit zbytek krom genia Noleho je skvělý. Věřím že příští rok si daj zas repete.
Reagovat
Alois_Mlok
Jo Djokovič není Murray, to je úplně jiná kategorie. Federer odehrál dobrý turnaj, ale na Djokoviče na grand slamech už nějaký ten rok nemá nárok. Škoda pro srba, že Wawrinka zahrál ve finále FO životní zápas, jinak mohl na USO bojovat o grand slam.
Reagovat
Malda
Tak tak obrovská škoda, ale třeba by Nole dnes ani nebyl ve finále, kdyby vyhrál FO :-)
Reagovat
Alois_Mlok
Taky možný. Každopádně v současnosti Djokovič nemá konkurenci a může sbírat grand slamy jak na běžícím páse. Občas ho možná někdo nachytá na hruškách, ale to budou spíš výjimky.
Reagovat
Romario
Škoda tý Paříže. Věřím že US bude zase Noleho a příští rok už se to povede.
Reagovat
Mayo
ty si kto? teba ani nepoznám z tp :O
Reagovat
Romario
ja teba tiež ne
Reagovat
SubOptikT
To je hráč!
Reagovat
Denis92
Od toho momentu ked Roger daroval Novakovi momentum zapas, uz to bola jasna zalezitost..Rogerova hra isla dost dole.
Reagovat
Mayo
NOvak Djokovič. Hľadá súpera aj naďalej.
Reagovat
spaniel
:D neni to tak dávno co ho našel a to ho ani nehledal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Na FO ho hledat nemusel...
Reagovat
Malda
To FO mi bude ležet dlouho v žaludku, obrovská škoda. Nikdo ale neví jak by to dopadlo, kdyby to FO získal, třeba by dnes ve finále vůbec nebyl.
Reagovat
Vojtaakk
Waroš je takovej černej Petr. Nikdo neví, kdo si ho vytáhne. Fazonu ma jednou za čas, uvidime co na USO, na hardu hraje mnohem lip nez na trave. Pral bych si jeho dalsi zapas s |Nolem
Reagovat
Mayo
ja viem ja viem, ja len srandujem, pardón :D
Reagovat
smazaný uživatel
Déja vu letos opravdu ne :).

Pěkné finále, gratulace vítězi.
Reagovat
ipko
Roger, bohužiaľ.. po 2. sete som si bol takmer istý že to vyhráš.. :'(
Reagovat
pockerface
Tak se to zase nepovedlo. Škoda, ale stejně je Roger borec, že se zase po roce dostal do finále. Do budoucna to už vidím s tím 18.GS pro Rogera dost bledě.
Ale sláva vítězi, čest poraženému. Nevadí Rogi, pro mě osobně jsi stejně nejlepší tenista historie.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Kozoroh
Jóóó!!! Gratulace Novaku, jsi pašák!!!
Reagovat
smazaný uživatel
H2H je srovnané.:) Ještě dohnat toho Nadala.
Reagovat
Kozoroh
No jo, 20-20. A 7-6 na GS.
Reagovat
anajka
Som sklamaná.
Proti Djokovicovi to vo finále nejde...
Reagovat
Frantz
Nejenom proti Djokovi :DD
Reagovat
Romario
Joooooooooooooooo Noleeeeeee
Reagovat
babolat.cz
úžasné, jakýkoliv jiný výsledek by byl nespravedlivý, kromě 3:0
Reagovat
rod_laver
Nole zaslouzene. Roger treti a ctvrty set uplne odesel. Gratulace jeho fanouskum.
Reagovat
rod_laver
I tak jsem si tenhle turnaj letos uzil :-)
Reagovat
Kozoroh
Děkuji za gratulaci. Musím na oplátku říct, že ač jsem Novakův fanoušek, tak je mi Rogera líto. Přeju mu, aby získal 18. GS .
Reagovat
rod_laver
Je to zasloužené vítězství, Roger tahal za kratší konec většinu zápasu. Přiznávám se, že jsem Noleho podceňoval a moc jsem mu celý turnaj nevěřil.

Mi je Rogera taky líto, ale je to jenom tenis. Jsem rád za to, jaký výkon až do SF předvedl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger předvedl nejlepší tenis v semifinále a Novak ve finále, to je celé :)
Reagovat
pockerface
já bych to vyměnil. Novak měl vyhrát FO a Roger Wimbledon :-)
Reagovat
spaniel
2 míče od titulu :/
Reagovat
spaniel
Nervak Djokovic zas předvádí svuj temperament.
Reagovat
Frantz
Od tebe to sedi :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nole si toho nespratného diváka teraz vypapal..Skoro ho zjedol..:)
Reagovat
pockerface
Stejně to musí být strašně fyzicky i psychicky vyčerpávající. Navíc Novak hraje min. o 2 úrovně výš než v předchozích zápasech. Dnes je 100% soustředěný. Vždycky ho Roger donutí hrát až téměř za hranicí svých možností. Snad se stane to co loni. Roger ještě vyrovná a půjde se do 5.setu.
Reagovat
dadaft
fajn, naděje žije.
Reagovat
Marduch
Neblbnete, Teda ještě zabere, Novak ještě da šanci.
Reagovat
anajka
Momentálne mám pocit, že my chceme viac ako Roger.
Reagovat
anajka
Momentálne mám pocit, že my chceme viac ako Roger.
Reagovat
spaniel
Proc nezahrál volej, proc cekal na dopad? Tento set dela hodne spatne rozhodnuti.
Reagovat
dadaft
delal je i ve třetím.
Reagovat
spaniel
Jo, ale teď je to v každém gemu. Vypada jakoby to vzdal.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Roger nezabojoval v tom druhém setu, tak už asi známe vítěze...
Reagovat
Roger_Federer
Tech chyb je moc,docela nepovedeny zapas.Nole je proste trochu jinde.
Reagovat
Roger_Federer
ale vsecka cest, Novak se mi dneska libil vic nez loni.
Reagovat
dadaft
přesná kopie zápasu Nadala na RG, ten taky druhý set urval fantastickou bojovností, ale celkově to byl jasný zápas.

velmistr antuky a velmistr trávy už nad Djokovičem ztratili moc.
Reagovat
Davor1
Nadal predsa prehral na RG 3-0
Reagovat
dadaft
fakt?
hm,
tak teď nevím,
ale zápas s podobným průběhem jsem letos 100% viděl...
Reagovat
Davor1
Podobne vyzeralo finále AO s Andym...
Reagovat
dadaft
jo, to bude ono. ))
Reagovat
Kozoroh
Na loňské finále to nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
Pred pauzou malo..
Reagovat
Mayo
je to v pixi no...tak len 3 sety...srb si ide asi aj pre USO a napodobní 2011
Reagovat
Mayo
teda 4 sety
Reagovat
Frantz
Game over elegosove, puknete zlosti :D
Reagovat
Stan_Borowitz
My už máme nahráno, hulibrku ;-)
Reagovat
Denis92
Roger strasne kazi..posledna sanca na GS je prec.
Reagovat
spaniel
Treba ne, hodne záleží na losu. Nemít Cilic to formu loni, mohl to pres Nishiho dat. Kdyby Nole zavahal s Andersonem, nebo mit v pavouku Andyho, mohlo to byt jinak. Ale uz jsou ty sance hodne male.
Reagovat
Denis92
Ale hej, ta sanca ne po dnesku nulova. Mohlo sa mu to podarit len vo wimbledone. Je to jediny GS kde hral za posledne 3roky finale. Bohuzial vzdy proti skvelemu Novakovi. Ja som tentorok naozaj veril, Roger hral do finale skvele oproti Novakovi, ale dnes to bolo presne naopak..
Reagovat
spaniel
To poslouchám uz od 2011...
Reagovat
dadaft
hotovo, šmytec, finito, over
Reagovat
spaniel
Gratuluji.
Reagovat
dadaft
k čemu?
Reagovat
a.magerova
Nole neskutečný.....
Reagovat
spaniel
V tomto gemu spis Roger hodne špatný :/
Reagovat
Cico93
Roger tie bigpointy absolútne nezvláda
Reagovat
spaniel
Co myslíte ze by mel Roger zkusit změnit? Mam 2:

- vic chodit na sit. V Shangaji chodil na pomalem hardu na sit vic nez na trávě. I kdyz by spoustu míčů prohral, vyvinul by na Novaka tlak.

- hrat na stred. Nole ma rad hru v pohybu do stran a úhly. Na stredu casto jen nahodi a ztrácí balanc.
Reagovat
Marduch
Sit z připravených pozic.
Reagovat
smazaný uživatel
S dvojkou súhlas..
Reagovat
spaniel
Teď byla dvojka v praxi, bod na 0:30
Reagovat
smazaný uživatel
No 2:1 na sety, ve 4.setu čekám razantní nástup Rogera.
Reagovat
FulnekUltras
nebude už kam ustupovat - ale věřím Nolemu, že to dotáhne...
Reagovat
Kozoroh
Taky doufám, že 4. set si nenechá vzít.
Reagovat
FulnekUltras
jenom taneček na závěrečném banketu bude trochu proti tradici... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec mu to dlouho nevydrželo....
Reagovat
Cico93
Zdá sa, že o 3 sete rozhodne, až trápna chyba od Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Anketa..Kto je protagonistom najnesympatickejšieho Nemca v histórii??..Oliver Kahn alebo Boris Becker?..:)
Reagovat
misa
Adolf Hitler!
Reagovat
spaniel
Rakušák.
Reagovat
misa
Díky za opravu.
Reagovat
spaniel
Pfff, těžká otazka. Řeknu Kahn, pac mam radeji tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
není to zrovna největší sympaťák, ale třeba Šmíd o něm velice krásně mluvil pro jeho zanícení pro charitu, navíc Becker sám se tím nijak nechlubí, což mi přijde také sympatické :)
Reagovat
smazaný uživatel
Boris byl mým idolem v dětství, takže nan ho nedám dopustit, at je jaký je :)
Reagovat
Kozoroh
Göring, Himmler, Goebbels...
Reagovat
rod_laver
Mas na mysli tyhle herce?

https://m.youtube.com/watch?v=25F7VX1tsRg
Reagovat
tommr
a byl vůbec Kahn čistokrevnej Němec? Jestli si dobře pamatuju tak pocházel z litevský rodiny? :)
Reagovat
Cico93
Tak dnes na tenise futbalové legendy: Ferguson, Henry, Del piero..čo som ja zazrel.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
anajka
Majú hráči počas takejto nútenej prestávky možnosť konzultovať s trénermi? Na čo by mal Edberg Rogera upozorniť?
Reagovat
yenda1
Pěkný zápas. Ať je co "nejdelší" a je se na co koukat.
Koukám, trochu zaprší a už vylézají jistí fanoušci Nadala, trochu si povytahat tričko.
Reagovat
a.magerova
Jsem chtěla vyluxovat na uklidnění se :-)
Reagovat
misa
je zabanovaný??? To je nejlepší zpráva tohoto měsíce :-))
Reagovat
Cico93
Pokiaľ sa jej dá zmeniť IP, tak doraz je nazad..:-)
Reagovat
slacker
Ne to je spatna sprava. Dobra by byla ban Fandiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak tomu můžeš vůbec přiřadit nějaký rod :D :D
Reagovat
misa
Nechci si kazit iluze o ženách :)
Reagovat
Marduch
Strechu zatahnout, Roger odfrknout, a pak může opet pomýšlet. Nole az na nepodareny prohozy a loby předvádí powerful tenis. Od začátku třetího setu s Andersonem jede jak valec.
Reagovat
Mayo
To je iba nevinná prehánka. Žiadna strecha poľa mňa.
Reagovat
FulnekUltras
zatím ještě drží RF nad vodou... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Koncovka druhého setu parádní, tohle Rogerovi opravdu jde.
Uvidíme co pauza s oběma udělá, ve třetím už Novak s náskokem, který asi nepustí.
Reagovat
SwissMaestro
Tak ted doufam, ze Roddickovi prognozy smerek k Federerovi budou stejne spatne jako jeho zapasy proti nemu...
Reagovat
gigin
jak řemen. Ale pořád su ještě otřesený z toho Jimba. A spanieli, ty neztrácej glanc, zbytečně se točíš ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak citi sancu po dlhom case relativnej biedy opat byt pri zisku GS..Asi by som bol rovnako vynervovaný, hoci ja vtedy moc neprispievam, vsetko mam vypnute a len sa sustredim na tenis.
Reagovat
rod_laver
Taky jsem z Jimba ko, chystam se napsat adminovi a pak to zde zkopirovat. Vlastne to bude otevreny dopis, podepisu te taky :D
Reagovat
gigin
A hotovo.
Reagovat
a.magerova
Proč zrovna vy dva o jeho kraviny tolik stojíte ?!
Reagovat
rod_laver
Jake kraviny?
Reagovat
a.magerova
No jakože "Zprávy z kravína" :-P
Reagovat
gigin
Protože mi to přijde jako odreagovačka. Nad ničím nemusíš přemýšlet, prostě vypneš a jedeš si to svoje.

Navíc Jimbo není blbý, to je jas. A vtipným způsobem nám dává najevo, jak my tady tenis někdy až moc zbytečně prožíváme.

To je můj pohled na věc.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas
Reagovat
rod_laver
Presne, nekteri ale bohuzel se nedokazi nad takove prispevky prenest. A tak musim uvazovat nad tim, co sharapka, dedy s paskem, co Lukas, segra, jestli drzi nojbug. A hotovo.
Reagovat
a.magerova
Opravdu je vám tento "humor" blízký ?!
Reagovat
Davor1
Nechápem, začo tie banány stále dostáva, veď tu väčšinu ľudí akurát baví a nepíše vôbec nič, čo by niekoho mohlo uraziť či nejakým spôsobom otravovať. Aspoň ja som sa na jeho príspevkoch vždy pousmial, škoda ho :/
Reagovat
George_Renel
Je smutné, že někoho afmin na udání smaže hned a jiné nicky jako např sprostá gabina si může urážet do aleluja. Zajímalo by mě, kdo ho prásknul.
Reagovat
FulnekUltras
domovní důvěrník ??? ;)
Reagovat
slacker
admin maze neskodne nicky a ultra zla Fandina se boji
Reagovat
FulnekUltras
nejhorší většinou bývají udavači
Reagovat
slacker
To nemuze byt pravda, urcite horsi jsou ti co za kteryma bonzaci chodi.
Reagovat
FulnekUltras
a vytvářejí jim živnou půdu... ;)
Reagovat
tommr
zrovna ty máš co kafrat. Kdyby admin důsledně postihoval agresivní jedince, který otravujou život ostatním tak bys byl první zabanovanej ty ... :(
Reagovat
slacker
Tommre mas uplne blbej odhad na lidi. Kdyby byl admin dusledny tak nejdrive zabanuje vcas ty patologicky jedince (mezi ktere ty patris) a ja jsem bez prace.
Reagovat
Denis92
Roger mal momentum jasne na svojej strane, Novak bol v tej 2.hre na zaciatku setu jasne mimo..Roger to zas nedokazal vyuzit a nasledne strata servisu zo 40-15 a Djokovic je znova vo vyhode. Velka skoda.
Reagovat
Marduch
Jj, Roger se po stresful TB opět uvolnil do speedy modu z duelu s Murou, ale pak najednou bumbac.
Reagovat
dadaft
ale je strašně fajn, že Roger srovnal na 1:1, čekají nás minimálně dva otevřené sety (doufejme že otevřené budou).
Reagovat
Mayo
tento už asi ne, Roger ho nebrejkne, takže ostáva mu dúfať, že vyhrá 4., čo neviem neviem
Reagovat
spaniel
Nole je mentálně silný, kdyz prohrává, ale front runner neni dobry. Casto jeste nabídne sanci, kdyz ma dopodavat. Navic bude po půlhodinové pauze podávat prvni, to by mohla byt sance b
Reagovat
Marduch
Jj, po přestávce MUSI nastoupit bouře Roger, nechat myslenky na nezdar v šatně, jen tak to muze vyhrát.
Reagovat
spaniel
Uz prší :)
Reagovat
Cico93
aj nebesá chcu aby Roger vyhral.
Reagovat
rod_laver
Jak rikal Bidrman - strecha spis bude nahravat Nolemu.
Reagovat
rod_laver
Teda parafrazoval Roddicka.
Reagovat
Alois_Mlok
Bidrman tomu nerozumí.
Reagovat
gigin
Tak ARod už tomu tím tuplem nerozumí.
Reagovat
smazaný uživatel
To je názor Bidrmana..Myslim, ze v nejakej obsiahlejsej ankete by sa vacsina odbornikov priklonila aj skrz finale 2012 na stranu Federera..Nehovoriac o tom, ze Nole ziskal psychicku vyhodu breakom a pauza pomoze Rogerovi ukludnit sa..
Reagovat
spaniel
2012 je nafouknuté... Roger začal hrat lépe jeste pred zatazenim, vyrovnal na 1:1, pak uz v dobrém výkonu jen pokračoval.
Reagovat
rod_laver
Rikal to Roddick, opravil jsem se. Zduvodnoval to tim, ze zvysena vlhkost zpomali hru.
Reagovat
spaniel
Nevim co cekat. Pauza obvykle pomůže tomu, co prohrává. Par bývalých hracu si mysli, ze střecha bude vic vyhovovat Novakovi (vetsi vlhkost=pomalejší hra a vyšší odskoky). Pak je tady ale legenda o 2012, kde Roger pod střechou zahrál skvele.
Reagovat
smazaný uživatel
A budo zatahovat?
Reagovat
dadaft
ano, ano, 3:1 už se veze.....................
Reagovat
dadaft
na sety
Reagovat
Denis92
Paneboze..on nechce vyhrat.
Reagovat
Mayo
a je to tu zo 40:15 ach jáj, hotovo tento set
Reagovat
Frantz
Arogant uz fyzicky odchazi ;-)
Reagovat
Mayo
Roger brejkbole nevyužíva a Djokovič predpokladám skôr či neskôr ich využije. Ale nehneval by som sa za 4 tajbrejky a v piatom hrať do zlbnutia :D
Reagovat
Roger_Federer
kde jen servis z patku Rogere..
Reagovat
dadaft
prší už v Richmond Park, za 20 minut je to tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, Vojto je už hotový..:)
Reagovat
Frantz
Jj Nole bez servisu, vagon UE a fanasticky tenis od Rozeera :D
Reagovat
smazaný uživatel
Novak selhava a zacina silne nevyuzivat sance.
Reagovat
smazaný uživatel
Momentum zápasu defintívne na Federerovej strane..
Reagovat
a.magerova
No abych přiznala i Ti kapku závidím, užíváš si bez nervů :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsom tak vyžmýkaný ako vy, to celkom určite, ale nezaujatý nie som..Hájim svoje záujmy v podobe Djokovica..
Reagovat
a.magerova
http://33.media.tumblr.com/f1a2a2fba80cbe8da9181bec0b00db89/tumblr_nn85apmmFB1rpqu91o1_250.gif
Reagovat
dadaft
momentum je kde?
Reagovat
ipko
umrel som :D
Reagovat
dadaft
3:1 Djokovič, ale bylo to super.
Reagovat
FerrariF50
Common Roger !!!! Masakr tohle
Reagovat
Frantz
10 svatych ted stalo pri egoistovi a fanatici si budou stezovat na Fedosovu smulu, Noleho stesti a lajny :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ostatní fanatici budou dokola omílat to samé, v čem jsou tudíž ti druzí fanatici lepší?
Reagovat
spaniel
7:6 6:7 vraždění neviňátek tvl...
Reagovat
Frantz
Ale joo, hned bylo jasny ze tu vyleze krysa pod nickem spaniel :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Nazdárek, hulibrku, kde ses flákal?
Reagovat
smazaný uživatel
At je stav jakýkoliv, vždy se příjemně culí, ajko když sedí na zahrádce u grilu a dobrého piva
Reagovat
smazaný uživatel
To, co předvádí ti dva na kurtu je masakr! To nejsou snad lidi.. WAU.. COME ON FEDEX!!!
Reagovat
SwissMaestro
No tady to neni pro slabe povahy...............jsem z toho na mrtvicku.....ten jeden Rogeruv uder v TB druheho setu mi pripomnel mic proti Nadalovi ve W 08 kdy odvracel mecbol ve ctvrtem
Reagovat
Vojtaakk
Přesně!!! Na to sem si vzpomněl taky, dejavu jak svině! Úplně ten samej bh když soupeř netrefil stranu.
Reagovat
smazaný uživatel
Psycho
Reagovat
UnrealTom
come onnnnnnnnnn ROGEre!!!!
Reagovat
rod_laver
ty krávo..kam se hrabe TB ze 4. setu 2008.
Reagovat
smazaný uživatel
Finale jak ma byt.
Reagovat
Cico93
Len a len dobre, že to je vyrovnané.
Jednak to bude mať ešte grády a Roger by si prehrávať 0:2 nezaslúžil.
Reagovat
smazaný uživatel
super
Reagovat
Mayo
takto sa bojujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , nepustil to krása
Reagovat
smazaný uživatel
tak to woooooow top tiebreak.. nemělo chybu teď
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, totálne minely na setballoch, matchballoch..
Reagovat
spaniel
Magu žiješ? Ja mam tep 200 :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
rod_laver
jsem musel otočit panáka :-)
Reagovat
spaniel
Nedelavam to, ale jak si to napsal, taky jsem si dal :)
Reagovat
a.magerova
Jo žiju, ale je to tak tak ;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Davor1
Joooo !!
Reagovat
Denis92
Come ooooooooooon!!
Reagovat
smazaný uživatel
Come ooooooooooon!
Reagovat
dadaft
rogere dprdl vyhraj to, 2:0 by byl konec.
Reagovat
spaniel
Teď mel jit na sit. Promeskal to, Novak výměnu zneutralizoval a bylo to v háji.
Reagovat
Davor1
Ten na istotu hraný topspinový FH bez razancie bolo to najhoršie, čo mohol zahrať. Mal skúsiť dropshot alebo si to pripraviť na sieť, prípadne risknúť plochý FH po čiare. Našťastie ho to nestálo celý TB !
Reagovat
Davor1
Nádhera, ešte zaber Roger !!
Reagovat
smazaný uživatel
to asi rozhodne
Reagovat
capjar
Zatím to tak vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
změnil to včas
Reagovat
Davor1
Chýba mi od Rogera nejaký moment prekvapenia, hlavne na tých big pointoch si to pinká monotónne s Djokom, pritom je jasné, že väčšia pravdepodobnosť chyby je na jeho strane. Niekoľkokrát mohol zahrať napríklad dropshot, keď bol Nole ďaleko za BL, mal by viac riskovať na tých BP. Ten druhý tajbrejk proste musí nejakým spôsobom urvať, potom sa to môže zmeniť. Chum jetze Rog !!
Reagovat
spaniel
Minibrejk hned daroval a vzápětí dalsi. Nole se mu strasne neprijemne tlačí do BH.
Reagovat
Davor1
Ďalšia hlúpa chyba z FH a ďalšia lajna od Djoka a druhý set je zrejme v prdeli :(
Reagovat
spaniel
Tak jeste žijeme.
Reagovat
Frantz
Elegosove budou becet neco o stesti a lajnach :D
Reagovat
spaniel
Loby ma teda lepsi Murray. Nole jeste nedal. Celkove proti Rogerovi ma u nich mizernou úspěšnost.
Reagovat
Mayo
Roger musí TB ináč je po zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak je mentalny titán pri vacsine BB, ale keď vyhráva 30:0 a zrazu je 30:40, tak to zamávalo aj s ním a hral velmi velmi neisto..Tam to mal Federer vyuzit.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň Rogere ale po tomhle gamu je jasným vítězem Novak, delší výměny si Novak uběhá a podrží
Reagovat
spaniel
Roger by mel vic slajzovat, topspin BH nema jak Stan a je to voda na Novakuv mlýn. Ze slajzu jen nahazuje a nezatlaci. Dřív nebo později nahraje.
Reagovat
Mayo
Roger nebrejke Čiaroviča ani za boha
Reagovat
Mayo
fúúú tak teraz Roger oplatil riadnu čiarku :D
Reagovat
Denis92
Roger Roger..co viac chces?!
Reagovat
spaniel
To je jeho dlouhodobý problém.
Reagovat
Davor1
Zase tam mal Djoko brutálne šťastie, napriek tomu ale Roger ten bod mal uhrať :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ten setball si Nole za klobuk nedá..Hlúpa nevynutená chyba, snad nie s existenčným významom..
Reagovat
Mayo
uff
Reagovat
Alois_Mlok
V tomhle zápase se jasně ukazuje, že Djokovič je úplně jiná liga než Murray...
Reagovat
Mayo
srb začal dobre podávať
Reagovat
dadaft
Roger má brejkboly 1/5, tohle by chtělo zlepšit až příjde další šance.
Reagovat
dadaft
1/6, litovati budeš Rogere, Novak měl při tom brejkbolu naděláno v gatích až po lopatky...
Reagovat
spaniel
Jo, pinkal to jak starenka.
Reagovat
stopan
vrcholovy sport je o detailoch a co federerovi chyba v dnesnom zapase, to je agresivita pri breakbaloch, boji sa zariskovat, len pinka a spolieha sa na chybu, takto nema sanuc, djokovic kazi minimalne, prvy set si odluftoval nevyuzitymi sancami.
Reagovat
stopan
a return od federera mi pripada niekedy az prilis lahkovazny
Reagovat
gigin
Nole na BB luxusní serv, ty kuráži.
Reagovat
stopan
ano videli sme pri poslednom brakbale servis, federer dovtedy pinkal az kym mu to djokovic nezabil do roha.
Reagovat
stopan
bez momentu prekvapenia sa taketo zapasu nevyhravaju.
Reagovat
spaniel
Pri posledním BP byl agresivní, ale Novak si s agresi umí skvele poradit. Podobne jako kdysi Nadal, nevadí mu to bránit, zvládá to delší dobu a pak to otočí. Murray brani stejne dobre, ale neumí přejít z obrany do útoku jako oni.
Reagovat
Mayo
tipol by som si to na 3-6
Reagovat
MartinPa
Holt pokud bude chtít Roger další mísu do vitríny, tak bude muset využít pravidelného Novakova zaváhání uprostřed setů, takhle to vypadá na 6:7, 6:7, 6:7 pro Novaka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Novak v kritickejch momentech neskutecne, s velkym sebevedomim. Snad to rf nezlomi
Reagovat
dadaft
špatný odskok, podklouznutí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jo jo Novaku, to tě bůh trávy trestá za ty tvoje ničivé skluzy. ))
Reagovat
Denis92
Novakovi to tam neskutocne pada. Na vsetkych 5tich BB trafil 1.servis a aj vo vymenach mu to pada na lajny. Naopak Roger uz 2x tolko UE ako proti Andymu.
Reagovat
Mayo
Djokovičova schopnosť triafať čiary je neskutočná :D lol
Reagovat
smazaný uživatel
už jsme to tu asi řešili, ale je opravdu škoda, že si Vojta nedokáže odpustit to "nadržování" Federerovi, je to jinak fakt fajn komentátor, ale toto prostě není vončo..
Reagovat
smazaný uživatel
Podpis..Skvelé vedomosti, príjemný hlas, trefné poznámky...Ale tá tendenčnosť..
Reagovat
FulnekUltras
Srbsko dnes u "korektních" blebtalů prostě není v kursu...
Reagovat
Frantz
To je nic oproti dratenikovi Havrillovi, ten by tu mohl sefovat klanu FFF
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to áno :)
Reagovat
spaniel
Jeste zaujatí. Je to jak minule psal Basa, dostane 20 mailu s výtkou, ze je zaujatý a je jich 10 od každého tábora.
Reagovat
dadaft
mně se teda nezdá, že by nějak nadržoval,,,,,,,,,,,,,,,, spíš jste přecitlivělí.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud ještě uvidíme brejky na obou stranách, všimni si, jak vzrušený hlas bude mít při úspěchu Federera =)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda..Pri jednom winneri v zápase s Andym som mal pocit, ze kameru zasiahol Vojtov ejakulát..
Reagovat
spaniel
Vis ze Vojta je od kamery tisíce km, ze?
Reagovat
spaniel
Tvl haluzák zas lajna.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze haluzák..:)..Ty musis byt dobre frustrovaný..
Reagovat
spaniel
A ne? Myslis ze da úmyslně v plném běhu pod tlakem lajnu zvenku? Nebuď naivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Keď to triafal Roger proti Andymu, tak to bolo košér..

Nolemu dnes krížny FH funguje fantasticky, robí skrz neho kvantum bodov, navyše je pri BB opat ten starý dobrý mentálny titán..Mať 100% prvého servisu na BB je úžasný obraz koncentrácie..
Reagovat
spaniel
Pokud vim, nic jsem o nich nepsal, urcite ne, ze to tak chce. Chce to kus stesti, většinou je to pres jestraba a ani sam hrac nevi, jestli bod získal nebo ztratil. S tím zbytkem souhlasím, Nole hraje skvele. Ale Roger ma svoje sance a jeste se to muze změnit. Pri troše stesti vyhraje TB, zacne pršet, bude pauza, jine podmínky pod střechou...porad je to otevřené.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak začne pršať za stavu 0:2 tak bude neskoro..Ak začne pršať pred TB, tak to bude božia pomoc pre Federera, Novak má pomalé rozjazdy a hrať hneď kľúčový TB bude pre neho nevýhoda..
Reagovat
Frantz
Naivni plebs si lzou do kapes ;-) Co je na tom otevreneho??? Mozna jedine ta strecha. Uz v satne prohraval elegos 0:1 :D
Reagovat
spaniel
Jo, je to otevřené debiIe
Reagovat
smazaný uživatel
Dyk bojuje o každém servis a pak vyhraje
Reagovat
Frantz
Pan spaniel zase klasicky neunasi :DD
Reagovat
spaniel
Jen vidim realitu. Ma i kus štěstí. Ty se radeji pokus najít nekoho komu bys fandil, musi to byt hnusne život, jen nenávidět. Ty jsi na tom tak blbe, ze se k tobe nepridaji ani ostatni hateri Federera, protoze jsi za lajnou duševního zdraví.
Reagovat
Frantz
Neplac brouku, nahodou neni nad pobaveni se nad zhrzenyma a vecne ukrivdenyma fanouskama egoisty ;-)
Reagovat
spaniel
Vzdyt říkám ze si duševní mrzák. Nemusíš to potvrzovat furt dokola.
Reagovat
Kozoroh
Jsem zvědav, jak se Fedex s tím, že vedl v prvním setu 4:2 a za stavu 6:5 měl setbol popere v druhé sadě. Pokud Novak vyhraje i druhý set, Djokoland může pomalu slavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz je to zabudnuté..Ak by Fed stratil prvý, druhý servis, tak by to bolo aj vplyvom záveru prvého setu, ale už je 2:2, dostal sa z toho
Reagovat
spaniel
Rogeruv servis ani zdaleka jako v semi. Netrefuje prvni servis, bez toho to nepůjde, i kdyz i tak mel sance. Zato Nole 2/9 na síti, to je neco. V minulém století by to mel hodne tezke.
Reagovat
Kozoroh
" Zato Nole 2/9 na síti, to je neco. V minulém století by to mel hodne tezke."

Jak to, že nejlepší travař historie ho za tuto statistiku netrestá? A co se týče druhé věty, tak bych mohl napsat, že Sampras aspol. by to měli těžké na dnešní trávě. Novak hraje takový tenis, pro jaký jsou nyní podmínky.
Reagovat
spaniel
Vzdyt ja neříkám ze současné vysledky jsou nezasloužené. Hraje teď, je to ok, ale kazdy vidí ze je na síti kopyto. A jak ze to Federer netrestá? Pokud ma 2/9, získal Federer 7 míčů.
Reagovat
Kozoroh
Myslel jsem to trestání s dopadem na skóre zápasu, měl jsem to víc rozvést.
Reagovat
spaniel
Tak v dnešním tenise jsou body na síti zanedbatelnou složkou. Uz dostat se na sit vyžaduje nadlidské úsilí. Proti někomu jako Novak, s takovým pohybem a přesnosti, je extrémně náročné jak se dostat na sit, tak Novaka na sit přitáhnout. Kdyz ti dává dlouhé míčky ze strany na stranu, moc toho nevymyslis. Neni jako Roddick, kterého si tam natáhl kdy chtel a potrestal.
Reagovat
Frantz
Blablablabla kdyby kdyby...neplac a smir se s porazkou ;-)
Reagovat
spaniel
Nelez mne furt do zadku.
Reagovat
Romario
Vypadá to na vraždění neviňátek.
Reagovat
spaniel
Jo, 7:6 a 2SP je typické vražděni neviňátek.
Reagovat
gigin
:-D
Reagovat
Roger_Federer
Ty vole, tady ty privandrovalce zeru.
Reagovat
spaniel
Ji, v posledni dobe kdyz se objeví 10 lidi, tak ue jeden rozumny a 9 bIbu.
Reagovat
FulnekUltras
nebyl zdaleka tak vyrovnaný jako předchozí průběh - za stavu 1:3 v TB neměl Roger po nečistě trefeném úderu tolik štěstí jako včera ve zlomovém setu SW...a pak už se to s ním táhlo...
Reagovat
FulnekUltras
zlomovém 8. gemu 1. setu
Reagovat
smazaný uživatel
Inak sa hrá so 75% servisom a inak s 59%.,,Samozrejme to percento je aj odrazom sebadovery a aj v medzihre je vidieť, ze Nole sa na rozdiel od Andyho vie dostat Federerovi pod kožu a Roger to vie..
Reagovat
smazaný uživatel
Mi teda přijde, že v mezihře v prvním setu uhrával víc Andy. Nole je celkově jinde, ale jde vidět, jak nedokáže reagovat na ty slajzy, kratší míče a tak. Nesmí takové travařské kopyto potřetí vyhrát! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mal som na mysli Andyho výkon v rámci celého zápasu..V prvom sete mal Andy najma v prvej casti viac z hry, opticky..Djokovic vsak urcite menej kazi a je silnejší v big pointoch..A mám pocit, ze hra viac smart tenis, nez hral Andy (hoci v globále je Andy prešibanejší)..Nole si vie Rogera viac rozbehať dnes najma z FH..
Reagovat
smazaný uživatel
To souhlasím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde, že pokdu se někdo někomu dostal pod kůži. tak spíše Roger Novakovi. Do TB no, pak se to obrátilo.
Reagovat
Denis92
Roger cely turnaj vyborny a servise a ked ho najviac treba tak ho nema..Prvy set si nemal.nechat ujst. Teraz uz je hotovo..skoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak hotovo? Boha jeho, jeden ste furt jenom.
Reagovat
Denis92
Nema cim Djokovica porazit. Tomu vychadza absolutne vsetko.
Reagovat
Romario
Skvělý Nole, skvělý tenis. Nole ukazuje svoji dominanci, Roger je zasloužená světová 2, ale na Noleho nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten tie-break, to byla pěkná masáž.
Reagovat
Mayo
To je v pejci...no pome vyrovnat Rogi
Reagovat
Kozoroh
JOOO!!!! Výborně Djoku, ještě dva sety!!!
Reagovat
spaniel
Novak si nechal to nejlepsi na TB :/
Reagovat
Frantz
Egoista je bez šance, už se netrap, labílku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo? :-(
Reagovat
Bob
Výborně!!!!!! :))))
Reagovat
Kozoroh
Tohle nesmíš No1e pustit!
Reagovat
dadaft
fajnych 1,90 na Djokoviče.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
safi1313
Zas bohužel haluzácky vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Dej si prasek :)
Reagovat
Kozoroh
Dej si facku.
Reagovat
FulnekUltras
Jaký je tvůj názor na Rusko, soudruhu?
Reagovat
smazaný uživatel
na ty Federerovy rámy, kdy míček stejně skončí v kurtu, už začínám být alergický :D
Reagovat
spaniel
My jsme zas alergičtí na tebe, takze je to ok
Reagovat
smazaný uživatel
nevěřím O:-)
Reagovat
Mayo
Novak Ciarovic
Reagovat
Roger_Federer
djoker zatim teda bez nervu..
Reagovat
Mayo
Skoda Roger mal sance v tomto sete...aby ho to nemrzelo
Reagovat
Mayo
Ten robrejk skoda
Reagovat
spaniel
SP, pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Všímám si to celý turnaj, na big pointy Djokovič neskutečně zaservíruje vždy. :-/
Reagovat
spaniel
Jj :/
Reagovat
Kozoroh
Je to mental titán :-)
Reagovat
spaniel
Kvalitka. Ty dve posledni výměny byly brutální.
Reagovat
Roger_Federer
ted jsem to zapl..Roger mel uz breik?
Reagovat
gigin
Jj, čistou hrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo :)
Reagovat
Kozoroh
Za stavu 3:2 vzal Djokovi podání.
Reagovat
rychlej
prosim tip na kvalitní stream
Reagovat
spaniel
Zatim hraje Roger paradne.
Reagovat
brixner
ZASE MÁ BLOKÁDU!
UŽ POTŘETÍ HO ODTUD VYHODILI!
JE MI HO LÍTO, KLUKA!
**********************************************

Tohle je zavšivenej server, ne lidi tady, ale ti, co to vedou! Moc často sem nepíšu, spíš jen čtu, ten kluk ani jednou nikoho nenapadl, takže se vlastně už ani neptám-PROČ...
Dneska Roger Feder prohraje a asi tuším, proč...
S pánembohem.
Brix
Reagovat
FulnekUltras
pozdravuj dedu ;)
Reagovat
gigin
Jak to víš?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jasný. Pod ženským finále smazali asi 3-4 jeho příspěvky, co byly úplně nahoře...
Reagovat
gigin
To je škoda. Jimbo byl fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky mě bavil. :D Ale včera už to asi moc přehnal a admin si toho všiml...
Reagovat
gigin
To je peklo, a hotovo.
Reagovat
spaniel
Banky tady jsou směšný vtip, oba budou zpět.
Reagovat
a.magerova
Oni smázli to, jak jeho babička neuměla plavat a proto se utopila ve studni a děda ji nepomohl?
Reagovat
smazaný uživatel
Já už nevím. :D Ale určitě smázli, že se jim narodila nová kráva... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitofka je taky zabanovaná, zpívejte heja hej. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Jimba je mi líto. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tu Kvitovku víš jak? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý den,

díky za upozornění, ke kterému jsem se dostal až dnes. Samozřejmě máte pravdu s tím, že podobné komentáře jsou nepřijatelné, takže jsem je promazal a kvitovku zabanoval.

Hezký den,
admin
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Tak to tady bude klid. :D
Reagovat
Kozoroh
A Fandinu nelze zabanovat?
Reagovat
Kozoroh
Ale je samozřejmě dobře, že je na TP o jednoho dementa míň.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi ne, já mu psal tehdy, když tady měla ten amok ohledně muslimů. To bylo už hodně přes čáru.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím ... :D :D
Reagovat
rod_laver
Nejaky dement ho musel naprasit, jinak to neni mozny.
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e! Nechť se daří!
Reagovat
smazaný uživatel
Gde seš? Ve chlývě -okurki!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
spaniel
Vypada to nervák :/
Reagovat
Frantz
Ne jen vypadá, egoista je nervák :D
Reagovat
steve79
Paneboze at to vyjde.
Reagovat
steve79
Ja mam takovy nervy!
Reagovat
FulnekUltras
jsem úplně klidný... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neví někdo, kdo je ten černoušek, co vždycky fandí sereně společně s Patrickem Mouratoglem?
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vím, že to je jakýsi Robbye Poole, ale co je zač, co s nimi má společného? Je na každém zápasu.
Reagovat
Jan
To je přece Černošek :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, jestli myslíš toho stejného, ale s Venus v lóži seděl snad na každém zápase Sereny rapper Drake z Kanady :) je docela dost známý..
Reagovat
panzer.dragon
Rogere, dneska mam třicetiny tak doufám, že to budu moct nalejvat večer dvojitý i za tebe :-)
Reagovat
mahycek
Jaké dobro nad zlem ??? To joko Djoko je dobro a Roger zlo??? Co je to za blbost ??? To si tady začneme vypisovat, kdo za celou kariéru toho udělal dobrého a zlého??? Dej si obklad na hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
pako no
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě jenom hloupá provokace, ale nepřekvapuje mě, že ses chytnul.
Reagovat
ipko
Roger dnes úplne bez nervov :)
Reagovat
FulnekUltras
Jinak myslím, že nás ve finále starých známých tváří čeká přehlídka tenisové dokonalosti, kterou si jako momentálně vysoce převažující vyznavač WTA "svátečně" ;) vychutnám.
Reagovat
Jan
Když se budeš moc modlit, tak se Petra k té dokonalosti dopracuje. Cetkovská :)
Reagovat
FulnekUltras
Mám radši drobné ;) nedokonalosti...
Reagovat
Jan
Že si budeš kazit dojem koukáním na dokonalé finále ;)
Reagovat
smazaný uživatel
snad zvítězí dobro nad zlem a elegán dostane naprášeno..:D
Reagovat
FerrariF50
To bude o nervy koukat na toho pinkálka ... doufám, že mu Roger za to jeho pinkání vypráší kožich :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pinkalka ? -_-
Reagovat
FerrariF50
Mám na mysli hráče, co zdržují zdlouhavým pinkáním před servisem :)
Reagovat
gigin
To už nedělá tak dva roky.
Reagovat
FerrariF50
Tak to se každý teda asi koukáme na jiné zápasy.
Reagovat
gigin
Zřejmě ano. Anebo na stejné, jen jinou optikou.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych vidět tebe jak bys po narocnych výměnach pinkal dlouho o zem -_-
Reagovat
FerrariF50
Zajímavé, že teda Roger jako jeden z nejstarších tenistů, který by měl tedy odpočívat (pinkat) nejdéle, ... nepinká :)
Reagovat
gigin
Tak je víc takových týpků. Hrozně uspěchaný je třeba Ríša, nebo Troicki a tak. Sběrač letí pro míček a on už servuje. Ano Djoko je jeden z pomalejších, ale míval větší driblovací prodlevy, což mu bylo vytýkáno, načež on na to reagoval a říkal, že na tom zapracuje. Zapracoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem že bych chtěl vidět tebe, tak co do tohoto pleteš Egoistu
Reagovat
FerrariF50
Tak jako já nejsem profesionální tenista se špičkovou fyzičkou ... to bys mohl říct uplně každýmu takovouhle zhovadělost :-D Chtěl bych vidět tebe ... fakt věta jak u dementa :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tim spis ze nejsi profesionální tenista tak do toho nemáš co kecat.
Reagovat
smazaný uživatel
Za to se vrátil k simulacím, to už je lepší pinkání :-))
Reagovat
gigin
Tak.
Reagovat
spaniel
Pokud by vedl RF nebo by bylo 2:2, tak bych na MTO Djokovice vypsal tak 1,1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych to takto.

Když vyhraje Nole. Budu u dalšího vítězství Novaka. Což bych si přál.

Když vyhraje Fedex. Budu u historického milníku v mužském tenise.

Kdyby tam byl Fedex s kýmkoli jiným, fandím Rogerovi.

Ale takhle Idemo Nole!
Reagovat
gigin
Člověče to má cosi do sebe. A hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Budeš fandit Nolemu? :))
Reagovat
gigin
Ty tož asi ne. FFF group mi přislíbili support Génia na USO. Víš jak, je jich (FFF) jak škaredých psů a taková podpora mého oblíbeného hráče se prostě nedá odmítnout :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
A je to v prdeli :( :D
Reagovat
gigin
Ale vůbec. Na mém "hlasu" vůbec nezáleží. Když vyhraje Nole nebudu vůbec smutný, naopak. Mi je to fakt dnes celkem jedno, těším se na dobrý tenis. Snad to bude minimálně tak dobrý mač, jako semíčko s Můrou. Roger tu hraje skvěle a Novak si to nej schovává právě proti němu. Očekávám peklo, masakr, vo to strah nemam, to zase jo, a hotovo :DDD
Reagovat
a.magerova
Proč škaredých....
http://i197.photobucket.com/albums/aa302/nybklyn26/animated%20dogs/Dog_sniffing_noses.gif
Reagovat
gigin
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-frc3/v/t42.1790-2/10977605_1009656212397498_1299362185_n.mp4?efg=eyJybHIiOjY4OSwicmxhIjo1MTJ9&oh=5a9cbc10e20aa9e98311d9f40bb9f168&oe=55A271AA
Reagovat
a.magerova
http://images.viralnova.com/000/069/769/dog-gifs.gif
Reagovat
gigin
:-D
Reagovat
blixa
+++++++++1 ;-)
Reagovat
Kozoroh
Výborně si to shrnul.
Reagovat
smazaný uživatel
jak muzete fandit obema? to snad ani nejde
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo říká, že fandíme oběma? Fandíme Nolemu. Ale být přítomen u historické události v tenise. To také stojí za to ne?
Reagovat
gigin
kudy se vydat, komu přát. Na jedné straně borec s kterým jsem něco prožil, na druhé borec, který hraje krásný tenis a kdyby vyhrál v těchto letech GS v tak silné éře.. ;))

Magu nahoď mi nějaké libido, ať se vydám tím správným směrem :DDDD
Reagovat
Cico93
Ja to Prajem spanielovi, on potom bude celý bezseba.;-:)) a hotovo.
Reagovat
Kozoroh
Já taoky budu "bezseba", pokud No1e vyhraje :-)
Reagovat
Mayo
Kozorohu, ako to dnes vidis?
Reagovat
rod_laver
Jimbo fandí Federovi, tak bys měl taky. No, já už jsem celkem nervózní. Jsem před Olomoucem ve vlaku, tak snad nevezmeme po cestě nějakého mrtvka, kterého by Laco Repáň házel v kafilérce do murovca... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Co děláš u nás na Moravě? Ladíš kondici? :D To je ti Rode pech, já dnes neuvidím zápas roku, doufám, že ty a Jimbo mě nahradíte ve fandění.
Reagovat
rod_laver
Myslel jsem, že to víš. Nejsem rodilý Pražák, do Prahy jsem se odstěhoval později. Jsem po W zůstal ještě doma a dneska mi končí dovolená. Formu jsem ladil jak na kurtu, tak na baru :-)) Určitě budu Rogera tlačit. Neumím si představit, čemu jinému můžeš dát přednost než wimbledonskému finále :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pracovní povinnosti. V neděli nic příjemnýho. Ale snad nějaký stream uklohním a po očku budu sledovat. :D
Reagovat
gigin
Jedeš tím vlakem, tak tématický verš od Karla Plíhala:

Projížděl jsem včera Chocní,
venku hustě lilo,
mávali mi malomocní
vším tím co jim zbylo.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
rod_laver
Když jedu do Prahy, tak jednu tématickou od Visacího Zámku:

Na náměstí Ka-ka-ka-ka-Karlově, dostal jsem tam šutrem po hlavě.

V Olomóci už 10 min zpoždění, původní příjezd ve 14:21, než dojedu do budoáru atd., tak snad bude chcát, ať stíhám. Jsem chtěl jet autem, ale už jsem od včerejška nervózní a ráno jsem musel už zapnout turbo, ať se uklidním :D
Reagovat
Kozoroh
No komu? Djokovi, aby si spravil chuť po nepovedeném RG :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, když i já jsem na straně Rogera a proti Nolemu, tak musíš i ty :-))
Reagovat
a.magerova
Takže dnes opět spolu? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano :-)) Dopřeju Rogerovi ještě jeden titul.
Reagovat
a.magerova
No asi tak, za ty roky, mi TO prostě dlužíš a BASTA !!! :-P

Ale samo, že pusa by letěla Tvým směrem ;-)
Reagovat
gigin
Těžké životní rozhodnutí.... Jimbo co mi radíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Co je?? Přejem Fedexovi, my ti zas podržíme Génia na US. :D
Reagovat
gigin
Tak to je nabídka, která se neodmítá. Rozhodnuto..
Reagovat
smazaný uživatel
A my neodpovíš jako jedinému snad. Cype :D
Reagovat
gigin
:DDD Protože ty tlačíš Rogera z důvodu toho, aby neměl třetí titul na trávě, páč Můra má jen jeden (mimo teda OH) a to je daleko lepší trávníčkář než Novak, plus libido od magerky. Nebo se pletu? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Nepleteš no, ale taky bych Rogerovi přál ten osmý GS a 18 je hezčí než 17. A zároveň mě docela baví Noleho bilance v GS finále :D
Reagovat
gigin
Máš to holt vymazlené, no :DDD
Reagovat
Kozoroh
Mě zas baví Andyho bilance ve finále GS :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten přeci ale nepatří do big four :-)))

Nole má ale z těch top hráčů s tolika GS nejvtipnější bilanci, v porovnání s Rafou nebo Rogerem vynzívá fakt komicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Čím to je, že má Nole zvláštní talent na to, že jeho dřívější horliví fanoušci vychladli a někteří fandí proti němu? :D
Reagovat
gigin
Za to může Mutademus. Teda v mém případě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo ví no. Já mu furt často přeju, na RG jsem mu přál, jen těch Wimbledonů už má dost :D
Reagovat
a.magerova
Jasně, přece nebude mít Nole víc Wimbledonů než Petra !!!

Všimli jste si, jak fikaně na naši stranu přetahuju i fanoušky Petry, ale PŠŠŠT nikomu ani muk :-))))
Reagovat
tommr
konečně mám nějakej rozumnej důvod proč dneska fandit Federerovi. Když nemá titul Petra tak at Djokovic taky utře. Díky za tip ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Slovan Slovana nezradí... ;)...ale když vyhraje Roger, bude to taky pecka - historicky stoprocentně dosažená v duchu fair play... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to tu. Držím strašně palce !! Doufám, že to bude krásný zápas a že z něho vyjdeš jako vítěz ;-) Idemooo No1eeee !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak za 3 hodky podme na to....
Reagovat
rod_laver
Mins on court:
Roger 598 - Novak 784

Games won:
Roger 117 - Novak 122

Games lost:
Roger 63 - Novak 80

Aces:
Roger 67 - Novak 64

Winners:
Roger 244 - 228

Distance covered (km):
Roger 10 - Novak 12,4

Roger by měl být víc odpočatý, ale nemyslím, že by toto mělo hrát roli. Wimbledon je v porovnání s ostatními GS "úspornější", krom toho Novak hrál ČF i SF na tři sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Rožér vyhraje protože jsem mu to nakázala
Reagovat
smazaný uživatel
proc to tu komentujes, kdyz par dni zpatky ses tady velice tragicky pokousela shazovat muzsky tenis a to opakovane?
Reagovat
smazaný uživatel
protože ty
Reagovat
Mayo
Rogersito chum jetzte!
Reagovat
smazaný uživatel
Cmon, Roger!!! Chci tě vidět s osmou vázou nad hlavou!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska vítěztví BMC, Tinkoff nebo Sky. A vítěztví Rogera a budu happy
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že Roger působí v lepší pohodě podle výsledků a formy - dnes tipuji 3:0. Pokud by byl náhodou Novak proti, a zahrál nadstandardně, tak potom 3:2 pro něho. Hodně napoví první set.
Reagovat
smazaný uživatel
Minulý rok, taky Nole prohrál první set. Ale co si pamatuji, zdál se mi v něm Novak lepší a přesto ho prohrál...
Reagovat
smazaný uživatel
Včera není dnes - záleží s jakou chutí Novak nastoupí. Všeobecně to Rogerovi všichni přejí (8), takže Novak to nebude mít jednoduché.
Reagovat
a.magerova
No prostě bylo by pěkné kdyby měl večer Roger tolik W jako Nole GS....
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsem tím říct, že první set nenapoví. Ne ve finále a ne u těchto dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak loni to byl tie-break, a dost dlouhý, rozhodla maličkost.
Reagovat
Roger4EVER
Našel někdo spolehlivou předpověď pro Londýn? Má pršet?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá nijak výrazně pršet. Střecha nebude třeba.
Reagovat
spaniel
Podle Noru by ve tri mohlo začít pršet... Jestli začnou bez střechy, muze dojit k brzkému přerušení a půlhodinové pauze :/
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu tam mrholí, na kurtu je natažená plachta....
Reagovat
a.magerova
Nole je těžký soupeř, kéž by měl pravdu: "Všichni víme, jak je Roger dobrý. Je nejlepším hráčem vůbec. Není moc věcí, které by nedokázal a tady to miluje, tady hraje svůj nejlepší tenis. To je jeho kurt," uvedl Djokovič
Reagovat
Frantz
Hlavne za pysky se budes drzet, vid?
Reagovat
FulnekUltras
nech ten ohon
Reagovat
smazaný uživatel
Nole musí hrát o 40% lépe než minulé zápasy. Fedex tu zas je ve výborné formě. Bude to masakr ten zápas !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist