13. den na Roland Garros: O finále se utká kvarteto mužů i dvě Češky

6. 6. 2014, 07:22
Previews 288
Na French Open se dnes rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Už dlouho se mluví o očekávaném finále Rafaela Nadala s Novakem Djokovičem, papírové předpoklady však budou chtít roztrhat Andy Murray a Ernests Gulbis. Semifinálové duely dnes čekají také na deblistku Lucii Hradeckou a juniorku Markétu Vondroušovou.

Hlavní dvorec Philippa Chatriera bude dnes patřit semifinálovým soubojům ve dvouhře mužů. Jako první se utkají druhý nasazený Novak Djokovič s Lotyšem Ernestsem Gulbisem, který si po Rogeru Federerovi a Tomáši Berdychovi brousí zuby na dalšího favorita.

Pětadvacetiletý Gulbis má s Djokovičem bilanci 1-4, když si výhru připsal před pěti lety v Brisbane. Jediný zápas na antuce - ve čtvrtfinále French Open 2008 - vyhrál ve třech setech srbský favorit. Už více jak tři roky však spolu nehráli.

"Bilance? Ta je teď 0-0," řekl Gulbis před svým prvním zápasem v grandslamovém semifinále. "Teď hraju skvěle, ještě nikdy jsem nehrál tak dobře, nikdy jsem se necítil tak jistě, takže ty předchozí zápasy nic neříkají. Navíc jsem ho už jednou porazil, nehrál tehdy v tom zápase moc dobře, naopak. Šanci máme oba," uzavřel sebevědomý Lotyš, jenž na antuce neprohrál 9 utkání v řadě.

Novak Djokovič a Ernests Gulbis"On byl vždy velmi talentovaný a velmi sebevědomý," řekl sedmadvacetiletý Djokovič, který se v mládežnických letech potkával s Gulbisem v akademii Nikiho Piliče nedaleko Mnichova. Srbova vítězná série je už dokonce na čísle 10, v Paříži útočí nejen na zkompletování kariérního grandslamu, ale také o post světové jedničky. Dnes bude šestinásobný grandslamový vítěz bojovat o své 13. finále.

Prvním mužem žebříčku ATP je stále Rafael Nadal, jenž svou pozici uhájí pouze v případě triumfu. Nebylo by to pro něj nic nového, z pařížské antuky si odvezl celkem už 8 titulů. Na Roland Garros má fantastickou bilanci 64-1, když neprohrál rekordních 33 utkání.

Dnes osmadvacetiletého Španěla čeká Andy Murray, nad kterým ve vzájemné bilanci vede 14-5, přičemž v pěti duelech na antuce ztratil pouhé dva sety. Naposledy se utkali před třemi týdny v Římě, kde Nadal musel otáčet nepříznivý vývoj. O rok mladší Brit postupem do semifinále vyrovnal svůj nejlepší výsledek na antuce, do finále se na svém neoblíbeném povrchu ještě nikdy nedostal.

"Vůbec mě nepřekvapuje, že se tu Andy dostal do semifinále. Je to jeden z kandidátů na titul. Nedávno v Římě hrál velmi dobře a pro mě to bylo velmi těžké utkání. Hrál lépe a proto to pro mě bylo důležité vítězství," řekl Nadal.

"Dnes to pro mě bude velká výzva. Andy je velký hráč a jsem rád i za něj, že se po zranění zad dokázal vrátit do grandslamového semifinále. Vím, že musím hrát velmi dobře, pokud chci mít šanci zvítězit," dodal rodák z Mallorky. Kromě osmi titulů z Paříže vyhrál také dvakrát US Open, Wimbledon a jednou turnaj v Melbourne.

"Bude to další zajímavé utkání, Rafa bude určitě favoritem. Očekávám fyzicky velmi náročnou bitvu," uvedl Murray. "Nedávno v Římě jsem se naučil pár věcí, které tu můžu využít ve svůj prospěch. Ale byly zcela odlišné podmínky a jiný kurt. V Římě bylo extrémní chladno a pršelo. Tady by prý v pátek mělo být kolem 25 stupňů," dodal Brit, který má ve sbírce dva grandslamové tituly - z US Open 2012 a Wimbledonu 2013.

O své páté deblové finále na grandslamu bude usilovat česká tenistka Lucie Hradecká. Poprvé se do něj může dostat společně s Nizozemkou Michaellou Krajicekovou, se kterou v dnešním v semifinále na pařížské antuce vyzvou druhý nasazený pár Sara Erraniová a Roberta Vinciová. Italky jsou čtyřnásobnými grandslamovými šampionkami, na French Open jsou ve finále třetí rok v řadě a dnes chtějí navázat na předloňský triumf.

Devětadvacetiletá Hradecká vyhrála Roland Garros v roce 2011, v předchozích dvou letech vypadla spolu s bývalou tradiční partnerkou Andreou Hlaváčkovou pokaždé v semifinále. Finále hrála také ve Wimbledonu a dvakrát na US Open.

Na kurtu číslo 17 bude odpoledne bojovat také čtrnáctiletá rodačka ze Sokolova Markéta Vondroušová, která bude v juniorských soutěžích hrát o finále ve dvouhře i ve čtyřhře.

- PROGRAM 13. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(pátek, 06. 06. 2014, začátky od 13:00)
• Kurt Philippa Chatriera •
Djokovič (2-Srb.) - Gulbis (18-Lot.)
Nadal (1-Šp.) - Murray (7-Brit.)
• Kurt Suzanne Lenglenové •
Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (1-Tchaj-wan/Čína) - Muguruzaová/Suárezová (Šp.)
Hradecká/Krajiceková (ČR/Niz.) - Erraniová/Vinciová (2-It.)
• Kurt č. 17 (od 11:00) •
2. zápas ... Vondroušová (ČR) - Kasatkinová (8-Rus.)
4. zápas ... Bellisová/Vondroušová (7-USA/ČR) - Stefaniová/Zarazuaová (Braz./Mex.)
kompletní program 13. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

288
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ach jo, to je vraždění neviňátek.
Reagovat
smazaný uživatel
Poprvé v životě hraje na antuce takový tenis a v klíčovém zápase úplně selže, kdežto jeho soupeř se vyhecoval k vynikajícímu výkonu. 3 roky zpátky nehrál takový tenis na antuce a měl 18 brejkbolů.
Reagovat
gigin
Tvl, aspoň set, nebo ať mu něco udělá, nějak ublíží. Však Rafa nemůže jít v takovém stavu do finále! Tome udělajte si to s Můrů jak chcete, ale něco udělajte :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Dal bych to cokoliv, ale marná sláva. Ve finále to bude jiná písnička.
Reagovat
gigin
a ty nečum a taky něco vymysli :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No, s tímhle už asi nic nevymyslím. Musíte si poradit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal hrál neskutečné první 2 sety, ale narozdíl od Djokoviče v předchozím zápase u něj nepřijde ani na malilinkou chvilku ztráta koncentrace. Naopak je ještě víc nabuzený.
Reagovat
Mayo
Rafu to slnko evidentne nabíja avšak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačný set. Rafa hodně dobrý, podmínky mu fakt vyhovují, Andy ale hodně bídně, pár dobrých míčů, ale kopa naprosto uspěchaných nebo rovnou dojde na stupidní chyby jako teď za stavu 15:15. Nevadí, nic se neděje, set to byl rychlý, sil bude dost. Chce to ale pořádně zabrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím... Mně vůbec nepřijde, že by nějak moc chyboval. Po pravdě Rafa ho k útoční hře nepouští. Hlavně na servisu ho úplně drtí, Andy má 1 z nej returnů na okruhu ale dneska mu je to houby platné. Rafa je nekompromosní, hlavně z forhendu to trefuje parádně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný brejk přišel po dvojchybě a 2 chybách z jasných pozic. Když se se dostane do hry, tak chybuje. Jasně, Rafa hraje výborně, ale Andy mu to ulehčuje hodně. Buď zahraje míč kratší, nebo chybuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Chyby pramení z toho, že riskuje. Andy nemůže hrát pinkanou, on to ví velmi dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hrá na úplne inej úrovni, než celú antukovú sezónu..Zatial..Konečne sa v ňom prebudil ten antukový agresor, ktorý FH dokáže vyhrávať zápasy..Samozrejme slnečné počasie k tomu dopomáha, ten rozdiel oproti strede značný..
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasné, ale ony přichází i z úderů, které nejsou hrané jako winnery, prostě přípravný úder do BH z jasné pozice nemůže kazit. Právěže vůbec nehraje tak útočně jako třeba v Římě.
Reagovat
smazaný uživatel
Je horko a slunečno, míčky lítají hodně vysoko, z toho se nedá útočit téměř vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, holky.. :(
Reagovat
PetaM
Na trávě to bude lepší :) Nesnáším antukáře, doběhnou míče, které je nemožné doběhnout na jakémkoli jiném povrchu. Těží z toho, že je antuka tak dlouhá a tráva tak krátká. Zrovna pár Errani/Vinci je na trávě neuvěřitelně marný. A kdyby byla travnatá sezóna tak dlouhá, jako sezóna na hardu, tak by se nikdy nestaly světovými jedničkami :D :D
Reagovat
tommr
Renata Voráčová dneska porazila nasazenou jedničku Arantxu Rus 7:5 3:6 6:4 a jako první postoupila do finále ... :)
O postup do finále bude dneska bojovat ještě Katka Siniaková proti Bělorusce Sasnovichový ... :)
Reagovat
Elrondin
Věřím v souboj generací v českém finále, Katko pojď ;o)
Reagovat
Mayo
2 esá ? 2 esá za celý turnaj ? :D to je riadne v prdeli
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli netrefí kurt, tak to bude problém uhrát i game ale :D První míč tak dobrý a pak samé chyby.
Reagovat
tommr
vůbec nechápu jak se tyhle dvě mohly dostat tak daleko. To co dneska předvádějí v semifinále je otřesná podívaná ... :(
Reagovat
PetaM
Míša je viditelně nervózní. Její první semifinále GS, měj trochu pochopení, já vím, že ty bys to zvládl naprosto bravurně, navíc proti páru Errani/Vinci, ale měj pochopení :) Bohužel nervozitu od Míši chytla i Lucka a to je blbý :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že na ně koukáš poprvé. Dneska holky prostě nemají den, ale v neděli hrály dobře.
Reagovat
PetaM
Jo a pokud to nechápeš, měl ses dívat na jejich předchozí zápasy, které byly taky k vidění a možná bys pochopil ... I když u tebe, Bůh ví.
Reagovat
tommr
jejich předchozí zápasy jsem neviděl, ale dneska jsou vysloveně trapný. Hradecká nedokáže zatlouct nahranej balón i když je na síti úplně sama a má na to moře času ... :(
Reagovat
PetaM
Na antuce proti Errani/Vinci nestačí ani 10 smečí ... ;) ;)
Reagovat
PetaM
Místo toho, abys na ně byl pyšný, protože jako NENASAZENÝ pár prošly do Semifinále, což se tolikrát nestává, tak je místo toho haníš. Bez ohledu na to, jaké úspěchy má za sebou Lucka, protože teď hraje s někým jiným a ohledy se na předchozí tituly prostě brát nedají :)
Reagovat
smazaný uživatel
Trapnej si akorát ty..
Reagovat
tommr
ta hrstka diváků co tam omylem zabloudila by měla požadovat bolestný za to, že se na to ubohý představení co se vydávalo za semifinále GS museli koukat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
PetaM
Ehm ... Museli dívat? Já jsem nevěděl, že je to povinnost tam sedět, když se to někomu nelíbí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejtrapnejsi ses tu ty tommre, to co tu posledni dobou predvadis je tak ostudny a nehorazny, ze muzes pomlouvat koho chces, ale stejne vitezis ty :P.
Priste se laskave divej i na jiny jjeich zapasy, ale ty si se zrejme dival, ale tam hraly dobre, takze ti nestoji za kometar, vid?

Az TY budes v semifinale jakehokoli GS, tak prid kazat, jo? ;P
Reagovat
smazaný uživatel
http://m.dailytelegraph.com.au/sport/tennis/ernests-gulbis-i-dont-like-djokovic-everyone-should-go-to-jail-once-and-i-like-that-marijuana-is-legal/story-fnibcgxr-1226941368294
Hodně zajímavé výroky Gulbise, nejvíce jsem nemohl z toho.
On whether he has a girlfriend ...

?Don?t worry about me. I have my own thing. I?ve never dated a girl. I don?t let her believe that she?s my girlfriend.? :D
Reagovat
Mayo
Congrats Noldovi pánes...no a teraz podľa mňa príde skvelý zápas dňa...vamos
Reagovat
smazaný uživatel
Pripijam cistou ladovou vodou,to mam rada-dobre zdravie s dobrou vodou
Reagovat
smazaný uživatel
"Moj" Gulbis podal rozpacity vykon,ale ani Nole ma neoslnil.Skoda E.Gulbisa...zasadne nepodavam ziadne stavky,som odusevnena a nie utilitarna.Kazdopadne priznavam,ze som chcela aby E.Gulbis vyhral a nie len vs Nole Djokovic,ale celkom a uplne!R.Garros 2014,ale co nie je moze byt uz sice nie 2014,ale nie je vsetkym dnom koniec-dobre zdravie!
Reagovat
smazaný uživatel
Já se divím, že Novaka tak zničí 27 stupňů a dvouhodinová hra. Vždyť v Austrálii hrával podobně dlouhé zápasy ve větších morech, tak nevím, musíme se modlit ať není v neděli vedro, jinak můžou předat Pohár muškterýrů Rafítovi.
Reagovat
Rafaeoli25
V neděli bude pod mrakem a lejt, takže můžete bejt optimisty..
Reagovat
Cico93
Pozeram počasičko v Parizi na nedelu a nema byt hicota, co je skoda Vamooos Rafa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hroznej zápas. Novak hrál tragicky, Rafa by ho dnes vyprovodil, ještě by byl rád za 1 set. Jestli bude v neděli vedro, pak není o čem.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se Ernie nevyhazoval, tak je to jinej zápas s jiným skore a Nole jede dom.
Reagovat
smazaný uživatel
V neděli má být pod mrakem/prčet a 25C místo dnešních slunečních 27C
Reagovat
Rafaeoli25
Bohužel bude lejt a to lehce favorizuje Noleho, ale uvidíme..
Reagovat
kada.tom
Nole - Gulba ... zápas o ničem, veliká nuda, Nole nemusel předvést nic extra, Gulba chyboval ...

snad bude druhé SF stát za to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
na čt4 volejbal..to snad není pravda :D
Reagovat
smazaný uživatel
... aby vše bylo "vyvážené". Holt jednou dostane přednost challenger před GS, jindy volejbal před tenisem...
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Nole! Ještě finále a KG bude kompletní!
Reagovat
safi1313
NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštny zápas..Nole mi rozhodne nepripadal neporazitelným dojmom, Boh vie ako by dnes dopadol a Andym..
Reagovat
Rafaeoli25
A to tu někteří píšou, že si jde neohroženě pro titul, jak ale řikám, obávám se, že v jeho prospěch to v neděli může zlomit počasí, herně na něj Rafa bezpochyby má..
Reagovat
Amputace
Po prvním setu, kdy jsem to psal, tak vypadal. Za stavu 2:0 na sety polevil, to je u něj ovšem úplně běžné - viz třeba finále Wimbledonu 11.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale ve čtvrtym to o moc lepší nebylo, Gulba jen zase začal na konci setu kupit chyby, na Nolem bylo vidět, ž eho to vedro asi fakt zmáhá, toho se ale v neděli obávat nemusí, naopak ho čeká příjemná podmáčená antuka, na který před dvěma lety Rafu málem dostal (a kdyby to tehdy nepřerušili tak to Nole asi býval vyhrál), opakování tohohle scénáře se dost bojim..
Reagovat
Fandina
Nole gratulka, držím palce ve finále!!!
Reagovat
Cico93
1 podivana o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by to byla nějaká hitparáda ... to se říct nedá. Snad Rafa s Andym předvedou pořádnou show :)
Reagovat
babolat.cz
ať už je konec a nastoupí Rafa
Reagovat
babolat.cz
konečně!!! Nole se evidentně šetřil na Rafu.
Reagovat
Rafaeoli25
Šetřil se, ale jdi, jakou by to mělo logiku šetřit síly tim, že strávim o hodinu víc na ostrym slunci?
Reagovat
smazaný uživatel
zlatý Štěpánek s Veselým..
Reagovat
babolat.cz
tak Novak teď nějakej línej a Gulbis přitom nulovej. nechápu
Reagovat
slacker
Uspavani hadu
Reagovat
Berny
Gulbis je uderove TOP 3, bohuzel / bohudik je tenis i o herni i psychicke discipline a ta mu chybi, proste hraje semifinale FO a u nekterych uderu vypada ze si pinka nekde na vesnici se segrou. Soustredeni a cilevedomi hraci jako Federer, Djokovic a Nadal ho v takovych zapasech hlavou vzdy prehrajou. Je to skoda, co by nektere legendy tenisu za takovy cit v ruce a takove udery dali..
Reagovat
Berny
gulbis je pro me nekdo kdo vyhral ve sportce (dostal talent z hury) a odmítl si prevzit na pobočce vyhru..
Reagovat
Mayo
na vesnici se segrou :D:D to si vystihol
Reagovat
Berny
Me strasne vysira kdyz nekdo mrha talentem, at uz je to na okresni urovni nebo repre urovni,gulbis mit za tatku rafoveho stryce nebo ivana hrozneho tak trha rekord za rekordem..
Reagovat
Basa
Já si bohužel myslím, že mít někoho přísnýho, tak s tím dřív nebo později sekne. Tyhle charaktery jsou nevyzpytatelný:(
Reagovat
Berny
vzdy je to otazka vychovy, kdyz nechate sveho sverence mlatit raketama, povolovat mu nezdrave jidlo atd tak vam vyroste fracek, je to vychovou..
Reagovat
smazaný uživatel
Diky bohu, ze je takovy jaky je, a ze ho ti tzv. treneri nezkazili uplne ;D) Nebyvaly zjev...ale dnes prvni dva sety dost zklamal... jak by mel nadiktovano prave temi trenery... "ty na neho nemas"... radeji bych byl, aby prohral i ve trech, ale rozhodne jinak;)
Reagovat
Berny
Co je to za nazory, to ze by mel nad sebou pevnou ruku tak by si musel rikat ,,na neho nemas´´ ?? Jagr tvrdil v 15ti ze chce byt nejlepsi na svete, bez te discipliny by nikdy nebyl, to stejne plati ve vsech sportech.
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne vidim poradne zatlou pest, brblani, zacinam videt snahu a boj... toz chlape zaber...;)
Pekny brejk v tezke situaci...
Reagovat
smazaný uživatel
Jed brachu;)
Reagovat
Cico93
Noo Gulba a teraz podrz podanie
Reagovat
smazaný uživatel
Na rakety 1:0 pro Novaka, sakra, mám vsazeno obráceně
Reagovat
Cico93
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/tenisove-roland-garros-simona-halepova-pribeh-prsa-fxm-/tenis.aspx?c=A140606_005803_tenis_bem

"Některé ženy záviděly, muži obdivovali"

Jak jí to nějaká ženská mohla závidět? A muži obdivovat? Proč? Dyť by topless musela mít ty kozy někde u pupka, á-la paní ex-ministryně.
http://imgs.idnes.cz/domaci/A010821_NAD_BUZKOVA1_V.JPG

Naštvala tím své příznivce, kteří dokonce na internetu sepsali petici za záchranu jejích ňader, i třeba jihoafrickou beachvolejbalistku Alenu Schurkovovou, která tvrdila: "Vzkazuje tím, že ženy s velkými prsy nemůžou dělat vrcholový sport. Já mám velikost 32E a nikdy mi to nedělalo problémy."

A nedala spíš najevo to, že se dá předcházet zdr. problémům?

Simoninu rozhodnutí byl pud sebezáchovy....
Reagovat
Mayo
príde typický Djokovič a vyhrá 6-1 :D
Reagovat
Rafaeoli25
Tak když je Gulbis schopnej soustředit se jen set tak je to těžký, ale teď se dost chytá za záda, takže asi ok neni..
Reagovat
smazaný uživatel
Novak uz bohuzel ve tretim zacal usinat, snad se ve ctvrtem probere...
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile Novak ucitil nebezpeci, zpresnil hru a ma break. Zejm posledni vymena prvniho gemu ukazala, kde az ma Novak rezervy...
Reagovat
Rafaeoli25
Hm tak jí moc nezpřesnil jak je vidět tento jediný adept na titul..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, ten rebreak ho celkem rozhodil. Co se tyce adeptu na titul, tlacim Novaka ale sance s Rafou vidim 50:50...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, Míšo, pojďte!
Reagovat
PetaM
Budeš sledovat? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že se vůbec ptáš.. :D To je jasný, že jo.. :DD
Reagovat
PetaM
Je super, že na sobě mají všechny to samé ... :D :D :D
Reagovat
gigin
Díky za super koment. Zatím válíš :DDD
Reagovat
Basa
Na pana Svačinku určitě nemám:)))Podle komentů opět perlí!
Reagovat
gigin
:))) Jo jo J.M. to tu psal. Perlí jak Dobrá voda.
Reagovat
Frick
Teoreticky - mohla by hrát za ČR? Resp. jaký jsou regule ITF v tom? Co vše by musela udělat?
Reagovat
PetaM
Asi se stát občanem České republiky ... :D
Reagovat
gigin
si ten set prostě zaslouží. Jinak jsem si všiml, že se sem tam chytne za záda. Nevím ,jestli to pochytil od Můry, anebo ho fakt něco pobolívá.
Reagovat
Cico93
Gulba bojuj naj to ma Grady .
Reagovat
Frick
Tak bohužel, jízda skončila. Nasekala 8 DF, ovšem to příčina porážky spíše nebyla, protože 5 z ních bylo ve 2. setu, který vyhrála. No ale soupeřka byla o 2 roky starší a je okolo 700. místa WTA...
Reagovat
Mayo
Tak predsa ten 1 set uhral
Reagovat
Mayo
to čo zahral :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nole zapomnel, zw sw hraje na 3 sety?
Reagovat
Mayo
normálne ho brejkol :D len či to dopdáva
Reagovat
dadaft
že by?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle fakt neeeee....co je to za divadlo???:D))))

Takovy aut 10cm, a Gulbis to uzna Nolemu jako eso??? a jeste utre rychle otisk??? nez dobehne borec z empajru...

Tak pro mne to uz asi skoncilo...
Preji Andymu nebo Rafovi...doufam, ze to jeden z nich vyhraje... lepe receno, prestava mne to fakt bavit...
Reagovat
smazaný uživatel
Vracim zpet...asi se blbe podival... ale ta jeho dnesni ospala hra...fakt nebavi...
ted to napravil...goood.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu mne pripada od zacatku, ze ma takovou porazeneckou naladu...
Ja jen doufam, ze ho to ted nakopne...jedno co s tim udela...vyhraje, nevyhraje, ale at proboha zacne hrat svou hru...
Dneska si vybec nepovida,,, nebrble,,, proste zadny poradny boj,,, nerve se o mice, o hodne veci,,,

Tak jed...klidne prohraj, ale proboha z hlavou nahore....
Reagovat
Cico93
Ne a ne ho brejknut, hned by to Inak vypadalo,
Reagovat
Mayo
gentlmenské gesto Gulbisa sa mu nevyplatilo
Reagovat
smazaný uživatel
Doslova
Reagovat
Mayo
ale zaujímavé, že vcelku výrazný out a videli zrejme iný odtlačok loptičky alebo čo...alebo je jastrab nejaký pomýlený :D
Reagovat
smazaný uživatel
I technika se obcas splete. Tezko rict, na co tam koukali.
Reagovat
safi1313
bože ten gulbis je vůl
Reagovat
Mayo
kks šak ten chlap mu nevie zobrať podanie
Reagovat
Cico93
Gulbov brejk to je jedine čo tomu chyba ;(((
Reagovat
Amputace
Novak si jde neohroženě pro titul, o tom nemůže být pochyb. Až na úvodní dva nebo tři gemy naprosto koncentrovaný výkon, na který podle mě v případném finále Rafa nenajde se svou současnou formou zbraň.
Reagovat
Rafaeoli25
Ještě si ani dneska neviděl Rafu a už mu nedáváš ani minimum šancí, nepochopitelný, co by v neděli mohlo rozhodnout tak ten déšť a podmáčená antuka..
Reagovat
smazaný uživatel
To je samozrejme možné, možno až pravdepodobné..Ale Gulba dnes celkom nevýrazný, Rafa má iné údery a pevne verím, že sa tak nebude vyhadzovať..Najprv vsak musi zvitazit dnes, co s Andym nemusí byť isté..
Reagovat
Cico93
Novak si uz vela razy sel po titul a houno z toho
Reagovat
Rafaeoli25
Tebe taky nechápu, Rafa ho dá ve třech, tím si buď jistý, že by mohl v těhle ideálních podmínkách s Andym prohrát to je neskutečná utopie..
Reagovat
Rafaeoli25
Že už to Nole konečně vyhraje se říkalo už třikrát, teď počtvrtý :)
Reagovat
Mayo
Rafa 3-1 Andy ... očakávam, že Andy to bude zase bombovať z backhandu ale fyzicky nevydrží na 3 sety na hline
Reagovat
smazaný uživatel
A pak, že nejsi fanatik. Jeden z největších tady :-)
Reagovat
Amputace
Soudím spíš na základě toho zápasu s Ferrerem. Ten kdyby se nesesypal, nevím, nevím. Pochybuji, že během dvou dnů Rafa svoji hru ještě nějak výrazně zvedne.
Reagovat
Rafaeoli25
tom: Tak já Rafovi věřim a v tomhle případě jsem objektivní zcela nebo ty snad opravdu věříš tomu, že Andy uhraje víc jak set? Amputace: A on se Ferrer nesesypal i na minulých dvou RG?
Reagovat
Mayo
neverím on ho brejkol :D
Reagovat
Mayo
to nemalo byť sem pardón :D
Reagovat
Amputace
Na minulých dvou ne. Co s tím mají společného minulé dva?
Reagovat
Amputace
V tom loňském finále mu Rafa nedal absolutně šanci, vůbec k ničemu ho nepustil. To se nedá srovnávat se zápasem z letoška.
Reagovat
Rafaeoli25
A co teď, myslíš že Noleho hra ve třetim setu byla o tolik lepší než Rafova s Ferrerem v prvnim?
Reagovat
Rafaeoli25
Zapomínáš na to, že tak jako zahrál v prvnim setu, Ferrer na min.dvou RG nezahrál ani omylem, pak už to byl ten Ferrer z většiny zápasů s Rafou..
Reagovat
smazaný uživatel
Se podívej, co píšu níž. Ale ty to přeháníš.
Reagovat
dadaft
držel jsem Nolemu palce, aby to zvládl, aby dokázal překročit tu magickou hranici deseti winnerů za dva sety,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale bohužel se nepodařilo.

ale nevadí - vlastně je k ničemu nepotřebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Tak dat fora dva sety Novakovi, tomu se rika majstrstyk;)
Jen jestli to ten Hemingway neprestrelil... ono by to chtelo se tak nejak obecne.... zkusit do toho kurtu i lepe trefovat;) Ale chapu, ze to neni kazdy den jednoduche...;)
Reagovat
smazaný uživatel
1.set - 2 brejky
2.set - 1 brejk
3.set - tajbrejk
Reagovat
smazaný uživatel
3.set bude brejk z druhe strany;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mysliš jako řadu -2,-1,+1,+2, ?
Reagovat
Rafaeoli25
To je fakt neskutečný jak Gulbis dneska zahazuje jeden míč za druhym, i z jasnejch pozic, to nepotřebuje komentář, kdepak je jeho slavný sebevědomí, jo ono se to kecá jak jsou druzí nudní, porazit je je ale věc jiná, takže méně slov a více činů..
Reagovat
smazaný uživatel
No...zatim je tu rada autu... v tech nejmene dobrych momentech ;)
Nemyslim tim ty vynucene...ktere vychazeji z toho, jak Nole paradne prohazuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to byla pekna etuda u site;)
treba ta minela Noleho bude zacatkem noveho pribehu, nebot prozatim tohle SF je dost smutny pribeh...
Reagovat
smazaný uživatel
Nudný zápas. I Ernestovi se chce spát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
... ted ten dobehnuty drop doufam Gulbise probudi...;) se shodou se da uz neco vymyslet;)
Reagovat
smazaný uživatel
ten kladivarsky BH dnes nejak nejde...eh;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted mne Ernest probudil;D) pekna akce, kdy na zacatku byl drop...
Reagovat
smazaný uživatel
a potom mne hned sokoval;D)
Reagovat
EllNino
Tak Maky bohužel dofinále nepostoupila, prohrála s Kasatkinou po boji 2:6 6:4 4:6 ...i tak suprovej první grandslam v životě, v deblu si snad spraví chuť :) ...
Reagovat
tommr
je to škoda, ale Markéta bude mít vzhledem ke svýmu věku ještě 4 pokusy na to, aby juniorku FO vyhrála ... :)
Reagovat
spaniel
Gulbis bez jakékoliv šance. Novak ve všem výrazne lepší, včetně servisu. A hlavně forhend úplně mimo. Škoda, čekal jsem zajímavý zápas a že Gulbis veme 1 set.
Reagovat
Cico93
Gulbis dnes mimo .
Reagovat
Mayo
tuším som bol až veľký optimista, keď som tipoval 3-1 :D
Reagovat
Cico93
Dufam. Ze to Gulba trocha zdramatizuje
Reagovat
J.M.
Svačina opět potvrzuje, že to je expert k pohledání. S"Gulbisův bekhend sice není špatný, ale jeho hlavní zbraní je určitě forhend", "ta levá ruka je asi zlozvyk z dětství", a to, že se Gulbis jmenuje Ernests, si ještě nevšiml ani po letech a zápasech, kdy mu to jméno pořád dokola ukazují v titulku na obrazovce.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Rafaeoli25
Taky nevim, jak může někdo chválit Svačinu jak je dobrej v komentování tenisu a jak je lepší než ti z Novy i Eurosportu, k smíchu..
Reagovat
smazaný uživatel
a taky "Gulbis sice snižuje na 1:1, ale..." :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis je dnes dost kopyto...kazí si to sám, Noel téměr bezchybně... těžko s ním hrát...může být v klidu a to mu přidá na přesnosti a razanci... škoda no, bylo by prima kdyby tu magickou trojku Federer Nadal Djokovic někdo překvapil...alespoň pro ostatní mladé tenisty...blbá doba hrát v jejich éře...:(
Reagovat
Mayo
Gulbis chýb ako na kostole
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě zajímalo, kolik Rafanatiků :) chce Gulbise ve finále a kolik Djokoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
;)jsem zvedavy na odpovedi;)
Reagovat
Rafaeoli25
Mezi fanatiky se nepočítám, jinak mně je to jedno jestli Nole nebo Gulba, vím, že Gulba na Rafu umí zahrát na antuce parádně, takže těžký to bude tak či tak, daleko víc starostí mi dělá nedělní počasí, který může Rafu totálně zaříznout..
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně tipuju, že si přejí Gulbise.
Reagovat
smazaný uživatel
No tebe mezi Rafanatiky řadím A myslel jsem, že to je pocta a ne urážka.
Reagovat
Mayo
janekda a ty si koho praješ RAfu či Andyho ?
Reagovat
Rafaeoli25
Opakuju, mně je to jedno, hlavní mojí starostí je ten celodenní déšť, antuka bude podmáčená a to může bejt Rafův hrob od začátku do konce..
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Nolemu a přeju si Rafu. Ať si to rozdaj na ferovku. Oba dneska pohodové vítězství, aby oba byli ready na finále.
Reagovat
smazaný uživatel
ok, proč ne.
Reagovat
Mayo
je mi jasné, že fandíš Djokimu už podľa otázky :D ... to finále aj bude si myslím...Andy vyhrá 1 set môj názor
Reagovat
Rafaeoli25
Teď nevím co myslíš tim proč ne..ten déšť je prostě průser, jako v r.2012 :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože je ti jedno, s kym by sis přál aby hrál ve finále.
Reagovat
Rafaeoli25
Fakt je, za to ten déšť mě trápí už dva tejdny, kdy jsem četl první předběžnou předpověď.
Reagovat
Cico93
Zase 30;0 a 4 nezmysly z rakety Gulbu
Reagovat
tommr
Kristýna Plíšková dneska vyhrála ve čtvrtfinále nad Estonkou Anett Kontaveit 6:3 7:6(5) a ještě dneska si zahraje semifinále proti vítězce zápasu Fichman-Konta ... :)
Reagovat
dadaft
no konečně to Gulbis začíná trošičku roztáčet,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,, aby se na konci gemu vyházel jako trotl.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Bohuzel...;) Ale porad jeste verim, ze to bude min. vyrovnane. Zatim to pro Noleho je pohoda...a aby nebyla...;)
Forehandove letadlo Ernesta se musi zlepsit;) A kladivarsky Backhand jakby smet...;)
Reagovat
smazaný uživatel
...no ted se jeste zakoukal do site;)
Reagovat
dadaft
časy, kdy měl RG každý rok jiného vítěze, jsou dávno pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
...a s tim i doby, kdy se hral pohledny a kreativni tenis, a kdy jeste bylo mozne vyhodit raketu do vzduchu, abys zkusil odehrat nekonvencne lob, jako Jimi...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Príde mi to celé také nemastné, neslané to prvé semíčko..Gulbis nevie nájsť rytmus a Nole zatial nebol nútený ukázať to najlepšie..
Reagovat
smazaný uživatel
Ernests se opravdu hodne vyhazuje, za posledni vymeny tech autu je uz moc... ale treba se jeste chyti, aby Nole musel take zabrat.
Ernestovi nevychazeji ty prohozy dobre, hraje na riziko...coz je asi jedina cesta, Nole dokaze dobre branit a ma skvely prehled na kurtu...

Uvidime ve druhem setu, jak to dopadne...;) Porad verim vic Ernestovi...
Reagovat
Rafaeoli25
Gulbis by ho ve svý nejlepší formě dát moh, bohužel to neni dnešní případ, tolik chyb to se jen tak nevidí, je vidět, že nervy s nim těžce pracujou..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad se chlap uklidni;)
Reagovat
Bob
Pojď Nole, vyprovoď toho burana :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si myslel, jak bude Gulbis pro Novaka dobry trening pred finale, ale zatim to vypada, ze po zapase nebude potrebovat ani fyzio. To Andy dnes Rafu asi lepe proveri...
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa 3:0 taky, max.za dvě a půl hoďky..
Reagovat
smazaný uživatel
To sis myslel i po dvou setech Murray-Monfils?
Reagovat
Rafaeoli25
A jak to spolu jako souvisí? V zápase Murra-Monfils se mohlo stát cokoli, u těhle dvou je možný skoro všechno, což se taky jasně ukázalo..
Reagovat
smazaný uživatel
Souvisi to tak, že Andy-Gael byl taky jasny zapas. A nakonec se protáhl na 5 set. Nemá cenu dělat takovehle prohlášení o "dobrem treningu".
A tys i mysliš, že s Gulbisem i Djokovičem se všechno stat nemůže? Kolikrát si Novak zbytečně zavařil. Kolikrát Gulba dokazaal přidat plyn.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale já čekal v zápase Murray-Monfa čtyři až pět setů což se nakonec taky potvrdilo, jinak já nic o dobrym tréningu nepsal..
Reagovat
smazaný uživatel
tys nepsal. Ale ja reagoval na zakladatele vlakna (proto jsem tam nedal ani jméno do předmětu)
Reagovat
blixa
Glubis narazil na kámen jménem Nole. Kdepak hochu, na tohle patro ještě nemáš.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak v roce 2008 s nim prohrál jen 6:7, 6:7 a 5:7, takže ne ještě, ale možná už na něj nemá, tehdy zahrál naprosto parádně, skoro bez chyb, dneska to pálí všechno do sítě..
Reagovat
Cico93
Gulbis 2;1 40;15 a 2;6;))))
Reagovat
Cico93
3
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně,ze 2:1 na 2:63
Reagovat
Cico93
A 3;6 ta nenapadlo ze tak som to myslel
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně že jo,číčo!:))ale gulbisovi bych to přál
Reagovat
Cico93
Aj ja ale neviem neviem ;(((
Reagovat
smazaný uživatel
Gantlemanske gesto se Nolemu vratilo!
Reagovat
dadaft
tak zatím hustá pruda.

P.S. u holek je absolutně nemyslitelné, aby byl v 9 gemu stav na forhendové winnery 2-1.
Reagovat
PetaM
:D :D :D Chlapi. Neumějí dát ránu :D :D :D :D
Reagovat
Rafaeoli25
S tolika zbytečnejma chybama a ne moc fungujícim servisem se Nole nedá porazit ani na něj uhrát set, jak to tak vypadá, bude to 3:0 za dvě hoďky, jestli se Gulbis nevzpamatuje..
Reagovat
Cico93
Este len 1 set uvidime ale na Noleho asi nema
Reagovat
Rafaeoli25
Tak nemá na něj hlavou, neni normální, aby za pět gamů trefil z jednoduchý pozice desetkrát do poloviny sítě..
Reagovat
safi1313
Gulbo ježiši co to děláš? to je hrozný jak ty returny vyhazuješ!
Reagovat
Fandina
Veselkovi k výhře nad Štěpulou. Byl to hezký zápas a výhra ve dvou se počítá. Super. Jirko jen tak dál!!! Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
Cico93
Pod každy članok to teraz napis ;)))
Reagovat
Fandina
Mám velkou radost, takže se s ní musím podělit ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Cico93
Slacker som cakal kedy prides ;)))
Reagovat
Fandina
slacker ... až po tobě, až po tobě, až po tobě
Reagovat
kada.tom
hezky otočil 2. set, ve kterým už jasně prohrával, ale nakonc Štěpce udolal v TB :-)

jsem rád, že bude ve finále, teď ještě aby se tam potkal s Adamem :-)
Reagovat
tommr
Jirka už včera podobně otáčel proti Kukushkinovi. Je fajn, že to zvládnul ve dvou setech a ušetřil tak nějaký síly na finále pro případ, že by tam musel hrát s tím Slovákem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podruhe za sebou Novak zbytecnou bh chybou prohrava hru 0:30...
Reagovat
gigin
jede :))
Reagovat
Basa
Jak šroub, továrna na blbý kecy:)))Ernie škoda, ale s chybama bude bez šance:(
Reagovat
gigin
Njn.. serv taky nic moc... chyb tři zadky.. ale tak :))
Reagovat
smazaný uživatel
dneska novak 3:0..nevíte, jak je to s čt 4 dneska? co budou upředňosňovat? jako štěpeX s jirkou je zajímavé derby, ale trošičku víc nás zajímá FO, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k uvažování ČT má přednost Prostějov... Díky Bohu za ES, tam je stejně lepší komentář.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem student, jsem na bytě a tady ES nechytám :D jenom čt 4 a fandu ze sportovních..tak jsem neuvěřitelně vytočeni, co zas ti jelimani z čt předvádí..díky :)
Reagovat
PetaM
Zkus streamy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zvyklý dívat se na netu, ale v televizi je to mnohem lepší :) Radka mám radši než Jirku, ale dneska mi nevadí, že vypadl ve 2 a můžou tam dát konečně FO :)
Reagovat
Cico93
Ale do prdele s tym tieňom v Prostejove sa to neda kukat;((((
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis by to mohl dát....jako na celkového vítěze je na něho dobrý kurz...:)
Reagovat
gigin
Program vysílání French Open na 6. června:

Eurosport International

13.00 semifinále mužů Ernests Gulbis (LAT) [18] vs. Novak Djokovič (SRB) [2]
poté semifinále mužů Rafael Nadal (ESP) [1] vs. Andy Murray (GBR) [7]

Eurosport 2

13.00 semifinále čtyřhry žen Su-Wei Hsieh (TPE) [1] Shuai Peng (CHN) [1] vs. Garbine Muguruzaová (ESP) Carla Suarezová Navarrová (ESP)
poté semifinále čtyřhry žen LUCIE HRADECKÁ (CZE) Michaella Krajiceková (NED) vs. Sara Erraniová (ITA) [2] Roberta Vinciová (ITA) [2]
Reagovat
Cico93
Kviti dnes prišla pozrieť na svoje ex KraSavce:DD
Reagovat
smazaný uživatel
no svrbi ju, co narobime :)
Reagovat
Cico93
si robi zalusk na Bobra Veseleho:)
Reagovat
PetaM
Ty musíš být Missák 2013, jak tě tak čtu ...
Reagovat
Cico93
noo skoro si to uhod
Reagovat
PetaM
Takže 2012? ;D
Reagovat
Cico93
:DDD
Reagovat
Fandina
OT ... na ČT sport právě live Petra Kvitová v rozhovoru z Prostějova
Reagovat
Cico93
prišla zbaliť Radka
nazad:)
Reagovat
Fandina
Dělala rozhovor pro ČT a jinak je tam doma, trénuje tam a protože nikde nehraje, tak na tomhle turnaji je pořád k vidění.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info, podíval jsem se. :) Kubásek měl docela zajímavé otázky... Kdo neviděl: Petra ve finále RG favorizuje Mashu, ale spíš jenom mírně díky jejím zkušenostem. Zároveň naznačila, že Simona má šanci... Když si vzpomenu na rok 2012, kdy Petra hrála semifinále právě s Mashou a po zápase řekla, že Masha je jasná vítězka RG (před finálovým zápasem proti Saře), tak je to docela rozdíl. :D
Reagovat
Cico93
monty
Errani jej nemala a ani nema jak ubližiť
Reagovat
pepin
Neviděl jsem, co říkala pokud jsi to viděla?
Reagovat
smazaný uživatel
No právě proto říkám, že je to docela rozdíl. :D Jinak Petra to tenkrát řekla v podstatě tak, že semifinále mezi ní a Mashou rozhodlo o vítězce celého turnaje.
Reagovat
Fandina
Tady dole máš odkaz na live vysílání. Zastav si to a najeď zpět až najdeš rozhovor Petry.

Jinak Petra mluvila o RG, jak se jí hrálo, že se připravuje na trávu a těší se na ní a také k finále Mária Simona, jak psali kluci nahoře. Také řekla, že v Prostějově dnes očekává vyrovnaná semifinále.

http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/275766-zive-czech-open-pokracuje-semifinalovymi-zapasy/
Reagovat
slacker
Chtel jsem podekjobat za link ale obe se prokazaloco je Fandina zac

http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/275766-zive-czech-open-pokracuje-semifinalovymi-zapasy/

404 - Stránka nebyla nalezena
Reagovat
Fandina
Je to živé vysílání, pokaždé ho najdeš na jiné stránce, teď je to k nalezení na stránce
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/275781-zive-djokovic-hraje-na-parizskych-kurtech-o-finale-s-gulbisem/
Reagovat
smazaný uživatel
Když to sem Fandina dávala, tak to určitě ještě fungovalo. Teď to najdeš tady...
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/314297371352002-unicredit-czech-open-2014/

A tady máš ještě článek, abys nebrblal... :D
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/205973/kvitova-zacala-dril-na-trave-jak-na-wimbledon-kope-fotbalovym-micem.html
Reagovat
Fandina
A teď už je to i v archivu:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//10186693736-tenis/314297371352002-unicredit-czech-open-2014/
Reagovat
Fandina
Díky za odkaz, našla jsem to teď také v archivu. Jasně, že to tam z živého odkazu ještě nemohlo být.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už bude slacker určitě spokojený... :D
Reagovat
Fandina
doufám ... úsměv
Reagovat
slacker
Dekuji spokojenost
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa mě překvapil jak po prohrané první sadě přejel Ferrera..na druhou stranu se dá říct, že Ferrer byl jeho první těžší soupeř..Murray může být rád že se dostal na antuce takhle daleko
Reagovat
Cico93
bude hrať Wimbledon
dufam, že ten skurety FB neklame!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem hodně natěšený, snad to budou super zápasy. Ideálně s postupem Noleho a Andyho, ale realisticky snad aspoň Nole to udělá. Jak jsem psal minule, Adny může jenom překvapit, na Rafu zbraně má, ale bojím se, že nevydrží po celý zápas 100% výkonnost. Každopádně doufám, že uvidíme dlouhé zápasy. Tipuju 3:1 Nole a 3:1 Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Musite s Mutem poradne zabrat;) Ale ja myslim, ze si to muzete uz i v pohode uzit;) jak jsi uz i psal minule...
Bych rekl, ze na te antuce Andy uz "prekrocil svuj vlastni stin";)

Moc tomu neverim, ale drzim vam palce;) Dokud ten MB neni potvrzeny...

Ja se dnes spis budu soustredovat na Gulbise [i z duvodu moznosti casu], a budu doufat a tlacit tam, ikdyz vim, ze vetsina si preje prave Noleho, aby byla sance na zmenu a Nadal padl, a Nole si mohl splnit sen...ale jsem spise na strane svihleho Lotysem;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby nehrál s Nolem, tak bych mu to i taky přál dneska klidně. Ale když ne Andym tak si Nole musí dojtí pro ten RG. Ani ne proto, že bych to nepřál Nadalovi (jako taky je malý důvod), už tak je gigant a nejlepší antukář a dost možná bude i nejlepší all-time. Ale hodně to přeju Nolemu, aby to RG udělal, čím dříve, tím lépe, tlak se bude stupňovat.

A u nás je to tak, jak píšeš. Můžeme překvapit, sednout, otevřít pivko a doufat v zázrak. I kdyby to dneska bylo 3x 6:0, což nebude, tak bych bych byl s turnajem na výsost spokojený.
Reagovat
woody
Já myslím,že Rafa bude mít dnes snadnější cestu než by se čekalo, už proti Monfilsovi trápilo Murraye zranění nohy, kvůli které se pohybval od 3. setu o dost hůře, jetli nebude 100% fit, tak dnes nemá Andy šanci...
Reagovat
safi1313
Tipuju dnes překvapení - Gulbis má hru na to, aby Novaka porazil, narozdíl od předešlých Djokerových protivníkům, kteří prostě Djokoviče neměli čím překvapit. 3:1 tipuju pro Gulbise. Ve druhém semifinále je to jednoznačně Rafa... 3:0 hladce... A u juniorů samozřejmě fandím naší Vondroušové :-)
Reagovat
seshitec
jinak to nebude....
Djoker předvádí parádní naprosto soustředěny tenis a prostě si jde za jediným cílem sezony a to je triumf z RG. Možná že je Gulbis v životní formě ale na 3 vítezný sety ho prostě nedá....

No a ač bych si přál, aby ho Murray potrápil, tak vzhledem k dnešním podmínkám mu může vzít max. 1 set.

A ve finále vyhraje Djokovič 3-2 on to prostě letos dokáže
Reagovat
Fandina
Lucko Míšo ... moc držím palce! Pojď pojď pojď!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
vidím to jasně::

Gulbis utočí na kolotoči Djokera
a
Andy bude skákat 2m do výšky a zabíjet Nadalovy kopce přímkama - rozstřílí ho na kaši.
Reagovat
VlS
Jo a na RG vyrostou do tmy světla, tráva ve Wimblu bude rychlá a jedovatá a hardy v Americe budou zas tvrdý a rychlý:-)
Reagovat
Cico93
Pry sme rovesnici !;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tvoje číslo za nickem odkazuje na tvůj věk narození, tak máš pravdu. :D No nazdar. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
rok narození. :D
Reagovat
Cico93
93 si tiez ?
Reagovat
smazaný uživatel
ujo je rocnik 87, deturence :)
Reagovat
Cico93
;)))
Reagovat
PetaM
Lucko, Míšo, pojďte! Nečeká vás žádná lehké semifinále, ale věřím, že byste mohly Italky nejenom potrápit, ale i porazit! Bylo by krásné zahrát si finále!!!! Budu fandit, pojďte! :) :) Hodně štěstí! :)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes hlasia slniecko, takze el matador vytoci lopticku do najvyssich moznych otacok, ze nadalovci? :)
Reagovat
PetaM
Když budeš mít štěstí a v čase zápasu budeš někde venku, možná uvidíš zrotovaný míček letět kolem Země ... ;) :D
Reagovat
Cico93
Rafa to dnes zatoci az sa vam mozgy pohnu
Reagovat
smazaný uživatel
ale to predtym si musi dat pravidelnu davku dopingu, aby sa tak stalo :)
Reagovat
Cico93
Toto si prehnal
Reagovat
PetaM
Já to sledovat nebudu, takže mě se nic nepohne :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Doping si musi dať akurat Djokovič, dnes ho Gulbo klepne...keby si poznal Rafu od detstva a precital jeho životopis vedel by si, že ako trvrdo makal už od 3rokov...nie ako Djokovič, ktory hral na kurte počas vojny a odrazu bol v top10 z ničoho nič, je to na zamyslenie, ale ak si myslis, že Rafa bral doping, tak si to musis mysliet aj o Rogerovi a to si potom už fakt blbší ako blbec :-) ...vamooos el matador !!!!
Reagovat
Cico93
Samfer tak tak Pravda
Reagovat
PetaM
Někdo musí makat od 3 let, aby byl světová jednička ... Někomu na to stačí obyčejný talent ... ;) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
roger ma talent od boha, podobne ako messi, proste to je genialita s ktorou sa musis narodit, to sa natrenovat neda...tie ladne pohyby, udery, ta dokonalost, ktora sa ani tym najtvrdsim treningom neda dosiahnut :)
Reagovat
VlS
Knížek, který kecají jsem už četl spoustu. A ty znáš osobně Rafu od dětství?
Reagovat
J.M.
To je takový mýtus. Mladý Roger měl úplně jiné údery a pohyby než později. Když to byl kdysi zamlada "jenom" talent, tak to nebyl vůbec ten elegán jak je znám z klasických let. Ladné údery a dokonalý pohyb má právě od doby, kdy na tom začal opravdu tvrdě a cíleně makat (zejména s kondičním trenérem). Jinak by je neměl. To není nic daného od boha. (Od boha má možná dané to, že na tom umí makat právě takhle, s takovýmto unikátním výsledkem.)
Reagovat
Mayo
myslieť si, že Rafa je jediný špičkový hráč, ktorý niečo berie je smiešne :D
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že to bude Gulba dneska. Život je třeba si užívat a ten kluk to umí :-D
Reagovat
VlS
bez dlouhejch rozborů dvě jména:
Já říkám Nole a Andy
Reagovat
smazaný uživatel
Andy?? :) Ale prosííímtě, tyhle fantasmagorické představy. :)
Reagovat
s7RanG
Koukám, že tady se pije už poránu :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Jisteeee budme tvrdi, bez dlouhych ciratu a komentaru...rikam take dve jmena a presne naopak;)

Gulbis a Nadal, takze v prekladu Svihly Lotys x Antukovy Terminator;) Nic jineho neberu;D)
Reagovat
smazaný uživatel
takisto djokovic a murray, el matador by si mal dat pohov, uz je trapny s tym, ze sa trepe do kazdeho finale...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokusy jsou to pěkné, ale tak nějak na půli cesty. Proč ne Gulbis x Andy? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
aj to je pripustne :)
Reagovat
smazaný uživatel
aj to je pripustne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Řečí čísel: kurz 46, 08, že to vyjde. :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Rika se, ze kazdy zapas je jiny... ale take se rika, ze je potreba se divat na celek, proste cely turnaj, na to, co kazdy hrac predvadi celkove...a kdo ho proveroval...[jen u Nadala to nema cenu...je to antukovy maniak...;]

Hodnotim to tak nejak z celkoveho pohledu...
Podle mne nejlepe proveril pripravenost Noldy na titul Cilic...Marin to kopal... a skoda, to je hrac, ktery dobre proveruje... a skoda, ze to opravdu kopal, nebot mohl urvat nejen jeden set s Djokerem...ale on to posledni dobou kope fakt silene, vzdyt rupl i z Benesem...a to je uz fakt co rict... z toho mne vyplyva, ze letos jeste Djoker uplne pripraveny neni;)))

Tsonga s Raonicem jsou pruhledni jak Forest Gump... jim opravdu staci dobre returnovat...

Ale bude to stacit na svihleho Lotyse...? Jak bude v laufu, verim Gulbisovi... Nole se podle mne precenuje, hlavne z toho duvodu, ze kazdy si uz proboha preje, aby Nadal uz konecne na RG padl...takze jasne, Nole je jediny, ktereho nam povoli nase predstava...

Dale otazka zni, jestli Nadal uz muze padnout s Andym. Jak by to bylo na trave v prvni fazi turnaje...coz je nemyslitelne...tak nemam pochyb. Dnes by to proste musela byt haluz...kdyby nebyl Kohli takovy mekon, tak se Andy uz pripravuje na travu... souboj s Gaelem asi neberu v uvahu, Gael je cvok;D)))

Takze ja tomu nejak neverim...a nejsem jeho nejaky zaniceny fanda, necham tip na Rafu:))) Mutademus s Tomashinem dnes budou muset fakt poradne zabrat;DDD)))

No, a nakonec... fanousci Rafy rikaji, ze to neni ono, atd. - to oni ovsem rikaji porad;) Takze cim vice to rikaji, tak jsem zpozoroval, ze Rafa tim jisteji vitezi...no, podle toho, co rikaji nekteri fans Rafy, tak Rafa by mel dnes vyhrat ve trech;D)

Moje prani by bylo pochopitelne Andy x Gulbis....ale tohle asi nevyjde...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy těžko i když poslední zápas Rafu potrápil dneska se mu tak dařit nebude..to Gulbis má určitě větší šance.. každopádně budu sledovat zde http://www.streams2watch.me/ ale nevím no..Andy podle mě neuhraje ani set...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist