12. den ve Wimbledonu: V Londýně se dnes hraje o finále

4. 7. 2014, 09:13
Previews 252
Ve dvou soubojích mládí se zkušenostmi se dnes rozhodne o finalistech mužské soutěže ve Wimbledonu. Na centrkurtu nejdřív ke svému prvnímu grandslamovému semifinále nastoupí Grigor Dimitrov proti nejvýše nasazenému Novaku Djokovičovi a po nich se o finále poperou wimbledonský rekordman Roger Federer s dalším semifinálovým debutantem Milosem Raonicem.
Novak Djokovič (© AELTC)

Semifinále v Londýně není pro Grigora Dimitrova první jen ve Wimbledonu, ale na kterémkoliv z grandslamových turnajů. Účast v nejlepší čtyřce si zajistil poté, co ve středu dokonce ve třech setech vyřadil obhájce titulu Andyho Murrayho. Potvrdil tak formu z posledních dnů, do Wimbledonu totiž přijel s titulem z Queen’s Clubu.

I dnes ho čeká nesmírně těžký soupeř. Novak Djokovič, který v minulém kole v pěti setech udolal Chorvata Čiliče, došel ve Wimbledonu v posledních čtyřech letech pokaždé minimálně do semifinále, v roce 2011 slavný turnaj dokonce vyhrál. Dimitrov se s druhým tenistou světa utkal na okruhu ATP čtyřikrát a radoval se jen loni na antuce v Madridu.

Ještě jednoznačnější vzájemnou bilanci mají druzí dva semifinalisté, Roger Federer a Milos Raonic. Také mladý Kanaďan si navzdory svým dosavadním úspěchům zahraje o grandslamové finále poprvé, dosud byl nejdál letos v Paříži, kde vypadl ve čtvrtfinále. Se sedmnáctinásobným grandslamovým vítězem se zatím utkal čtyřikrát a pokaždé odešel jako poražený.

Federer má letos šanci na osmý wimbledonský titul a dává zapomenout na nevydařený loňský ročník, v němž vypadl už ve druhém kole. Na turnajích "velké čtyřky" postoupil do 35. semifinále.

Páteční program Wimbledonu:
Centrální kurt (začátek 14:00 SELČ):
Djokovič (1-Srb.) - Dimitrov (11-Bulh.)
Federer (4-Švýc.) - Raonic (8-Kan.)
Kurt č. 3 (12:30):
druhý zápas Paes/Štěpánek (5-Ind./ČR) - Pospisil/Sock (Kan./USA)
Kurt č. 12 (12:30):
Hlaváčková/Zheng (9-ČR/Čína) - Erraniová/Vinciová (2-It.)
Kompletní rozpis dnešních zápasů najdete zde.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

252
Přidat komentář
Mayo
RF zatiaľ úplne v pohode.
Reagovat
Cico93
Nemci 1;0 ;)))
Reagovat
Mayo
jdu blejt velebnosti
Reagovat
Denis92
Dva nadherne BH winnery po ciare a brejk! Doserviruj to Roger!
Reagovat
Vojtiik
dawaj!
Reagovat
Denis92
Dobry start Rog..aj som tu chcel napisat ze je sanca na brejk hned v prvom geme..Raonic si stratil hned prvy servis proti Nishikorimu aj Kyrgiosovi..a hla dnes sa mu to stalo znova.
Reagovat
Vojtiik
no a pak oba ty zapasy vyhral 3:1, tak nestraš:))
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Vojtiik
POJD MILOŠI!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si trosku hater ne? 2 dny zpet si tlacil Stana..mas strach?
Reagovat
kada.tom
Federera nesnáším, to je věc první ... druhou věcí jest, že fandím Stanovi i Milošovi, ale jinak ano - jsem hater Federera
Reagovat
spaniel
To je závist, která pramení z toho, že jsi strašně škaredý a nikdo tě nemá rád.
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu Djokovič o level lepším hráčem, hlavně díky psychice. V 2. se to však zamotalo a Dimitrov se zlepšil, zatímco Nole usnul na vavřínech (podobně v ČF s Čiličem). V 3. setu, byly tam momenty, kdy Bulhar vedl při soupeřově podání, ale na brejk nedosáhl. Opět rozhodla psychika, kterou měl Srb lepší než pan Šarapov. V úvodu 4. sady to vypadalo, že to Djokovič v klidu dotáhne, opět však přišly komplikace a Djoker málem set ztratil. V klíčových chvílích však Dimitrov selhal a Nole set a zápas urval pro sebe.
Co myslíte, bude finále Djoker-Fedex?
Reagovat
Mayo
Miloš ten rukávnik či jak sa to volá vychytal. Zato má u mňa +.
Reagovat
gigin
Ve finále už to je jedno koho zmasíš :)
Reagovat
Denis92
Nepamatam si kedy naposledy som videl vo Wimbledone, aby hraci mali taky problem s pohybom a tak casto sa smykali resp. padali na zem.. Uz sa to stale niekolkokrat aj Rogerovi co u neho nebyva zvykom ani na trave.
Uz minuly rok sa vela hracov stazovala ze ta trava sa velmi smyka..
Moze to mat suvis s olympiadiou v Londyne?
Reagovat
Vojtiik
Ke zhodnocení no, jsem rád, že jsem si udělal v háku volno, semi wimblu vždycky stojí za to vidět, ALe. Ale jediné, co na tom matchi bylo dobré byla snad jen napínavost. Jinak nole podprůměrný, neskutečně nejistý na síti, mnoho chyb taky z BH i z returnu na druhém servu, pokud radikálně nezvedne úroveň hry tak to bude mít ve finále hodně těžké. Grigorovi se v prvním setu rozklepala ruka v jednom gamu a do konce setu už to nestihl dohnat, potom ve druhém zvýšil obrátky, začal hrát agresivněji a nebát se a djoka přehrával, ale měl velké výpadky během hry, kolísavá výkonnost a na to doplatil, 3DF v řadě jsem dlouho neviděl a potom ty tři neproměněné SP, škoda. A ten tragický pohyb, hrůza, oni na tom lítají uplně stejně jako na antuce, klouže neklouže. Suma sumárum, djoko asi zaslouženě, nicméně Grisha ukázal, že na to v budoucnosti mít bude, nepochybuju o tom, že tady vyhraje a tlačit ho budu dále. Dneska ještě bohužel nebyl připraven :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, loni bylo na trávě daleko více pádů a spíš mi přijde, že letos padá hlavně Novak a Grigor si tam chudák už pak lehal skoro pořád.
Reagovat
smazaný uživatel
a lítost Gríšovi, měl být 5.set. Nad čím bych se zamyslel - vzít boty na trávu nebo na hlínu? 2-3 záběry na 1 krok mi přijde moc.
Reagovat
J.M.
Oni je se speciálními trávovými botami nepustí na kurt. Asi by to mohlo kurt poničit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, pravda taky je, že se kloužou k úderům.
Reagovat
J.M.
No, mám z toho smíšené pocity. Na jednu stranu udělal Grigor v poslední době obrovský posun v psychické odolnosti i herní jistotě. Ale ke konci turnaje se zase vrátil tam odkud kdysi vyšel, velká herní nejistota, nezvládání důležitých situací a velehory dvojchyb, které nemají u chlapů obdoby. Tak nevím. Semifinále je hezký výsledek, ale už byl opravdu čas pomýšlet i na víc. Snad ho to aspoň trochu nakopne do druhé půlky sezóny.

Novak zase ukázal, že to je zkušený šampion, ale už dlouho se mi zdá, že je jen stínem toho, co býval. Těch herních výpadků a nervózních chyb tam je pořád hodně, myslím, že na lepšího soupeře by jeho dnešní výkon nestačil.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s Novakem, to je to, co jsem psal po 2. setu, on těch výpadků má hrozně moc, co minulé sezony neměl prostě. Dostává se zase tam, kde byl pár let zpátky.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Djoka by dneska herně stačilo minimálně 10 hráčů okruhu při standardním výkonu. A kdyby měl s takovým výkonem vyhrát celý Wimbledon, tak by to bylo opravdu smutné a skutečně bychom mohli mluvit o nastávající krizi současnýho tenisu (alespoň co se trávy týče). Přesto si myslím, že taková situace (naštěstí) nenastane a vítěz vzejde poměrně jasně (tipuju 3:1 na sety) z dua Federer - Raonic.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes si to Grigory prohrál hlavou. Herně na Djoka dneska v pohodě měl, ale zradila ho především hlava v klíčových okamžicích a to ho bohužel stálo celý zápas. A pro příští rok by mělo vedení Wimbledonu místo pi*ovin v podobě nařizování maximálně centimetrových barevných proužků na spoďárech řešit povrch. Je to katastrofa, na čem tam mají hrát. Ať nařídí obutí s hřebíky nebo něco udělají s tím šíleným povrchem, na to se nedá dívat, jak při každym druhym prudším pohybu ti hráči kloužou a padají, hrát na tom musí být ještě lepší ...
Reagovat
Denis92
Skoda Grigor..velka skoda. Dnes si mal nato uhrat ovela viac ako jeden set..bohuzial absolutne nezvladnute oba TB.
Co sa Novaka tyka, tak to bol takisto dost priemerny vykon..opat to mal skvele rozohrate podobne ako na RG vo finale, ale potom prisiel totalny vypadok a len vdaka tomu ze Dimitrov hral dnes snad najhorsi zapas na Wimbledone to skoncilo tak ako skoncilo..
Reagovat
smazaný uživatel
Co to nosí Grigor za pičutky?! Tolik uklouznut se jen tak nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
S tímhle mu Roger natrhne řiť. Nole na svoje poměry fakt těžký ptůměr, škoda, že toho Grigor nevyužil a v klíčových momentech mu odešel servis.
Reagovat
kada.tom
Federer ještě není ve finále, jestli jsem něco nepromeškal
Reagovat
smazaný uživatel
Becker si moze zamrmlat-tak sme to dopajdali
Reagovat
kada.tom
Grigor byl Novakovi zcela vyrovnaným souepřem, ale bohužel nezvládl dva tie-breaky. To bylo dneska rozhodující. Každopádně doufám, že Nole nedělní finále vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor selhal, ten čtvrtý set měl uhrát ... Gratulace Nolemu k očekávané výhře ...
Reagovat
Vojtiik
Grigore... zajdi si za chocholouškem:)
Reagovat
kada.tom
ajajaj ...
Reagovat
Pesek12
Tak kdo urve TB ve 4.setu? Tip: Grigor
Reagovat
Mayo
skúsenosti rozhodnú si myslím tento inak vyrovnaný zápas...3-1
Reagovat
Pesek12
Bohužel rozhodly u Grigora dvojchyby a špatné tenisky
Reagovat
dadaft
sem tam chyba, ale jinak to ujde.
a jedna z lahodných ingrediencí - napínavost - tomu nechybí.
tajbrejk pravdy pro Grigora.
Reagovat
kada.tom
klidně bych snesl ještě 5. set :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Máš ho mít, daruji Ti ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě si to rozmyslím:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic, omlouvám se za planý slib.
Reagovat
gusticek
Tý kokooooooos!!!!
Reagovat
Mayo
Dajte tam už trávarskeho kráľa.
Reagovat
smazaný uživatel
jj přesně tak
Reagovat
Mercury
Engeho?
Reagovat
smazaný uživatel
Sampras ani nie je v Londýne.
Reagovat
smazaný uživatel
Neni no z Rafou se koupou uz 2 dni na Malorce..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ano v tomto duelu je až mo chyb . Možná vítr za to může . Podmínky nejsou ideální
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas, ktorý mal Nole rozohratý na 3:0 a ktorý mal vyhrat 3:0 sa absolútne zbytočne z Djokovicovej lajdáckosti zamotáva..

Inak herne obaja s hernými rezervami, miestami výraznými..Dosial najlepší tenis zrejme predvádzal ozaj mladý Kyrgios s Rafom..Milosa a Rogera som dosial nevidel..
Reagovat
spaniel
LOL, ty trapáku.
Reagovat
J.M.
Myslel jsem, že to období sériových dvojchyb má už Grigor za sebou, ale ve Wimbledonu se to zase vrací a skoro to už začíná vypadat až nemocně. Asi nikdo z širší špičky tím nemá tak strašné problémy jako Griša. To je něco, co dokáže hráči i zničit kariéru. Nerad bych, aby z něj byl druhý Coria.

Naštěstí ještě bojuje. Ale je to dnes velké trápení. Sice hraje s nejlepším soupeřem za hodně dlouhou dobu, tak to dává smysl, ale oproti tomu, co hrál posledních pár týdnů, to je hororový výkon, jako kdyby něco chytil od Murrayho. I když Novak taky nepůsobí nejjistěji.
Reagovat
Pesek12
Opravdu docela tragické 3 DF po sobě - to jsem u chlapů na takové úrovni ještě neviděl. U žen do toho nepočítám překonání v deblu nemocnou Serenou.
Taky tolik podklouznutí a pádů je enormní a spousta nevynucených chyb.
Reagovat
J.M.
Tak u chlapů jsem to bohužel viděl nejednou - právě od Grigora. Je to jeho specialita. Možná taková zajímavá shoda okolností je, že problémy s tím má od doby, co chodí s Marií, která s tím má taky problémy.
Reagovat
gusticek
Co myslíte že té Sereně bylo? Mě přišlo že to na nějakou rýmečku vůbec nevypadalo. Drogy mi přijdou jako blbost.
Reagovat
carolyn
Já si myslím, že jí prostě nebylo dobře, (třeba chřipka - příklad) někdy se stává že je člověku tak špatně, že se sotva drží na nohou - pak tedy nechápu, proč nastoupila, ale ok, chtěla to zkusit, nešloto.
Ale spekulace typu že je těhotná, mi přijdou jako hloupost, kdyby byla, určitě by to věděla a jistě by pak turnaje nehrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju si Federera jak vyrobil 3 DF po sobě...
Reagovat
J.M.
Ale těžko to předváděl v zápasech opakovaně, v důležitých momentech. Někdy v kariéře se to může přihodit leckomu. Ale u Grigora je to už syndrom.
Reagovat
gusticek
Dima by si měl poštelovat nářadí lítá mu to neuvěřitelně.
Reagovat
Mayo
tak prvý finalista je jasný
Reagovat
kada.tom
neříkej hop ...
Reagovat
gusticek
se mi vždycky líní ten záběr na ty zlatokopky, s jakým nezájmem sledujou své miláčky a jak se jim protahuje huba, když jejich oslíček prohrává a nebudou prachy na novou kabelku.
Reagovat
kada.tom
tak tím snad nemůžeš myslet Mashu, ne? ta opravdu Grigora nepotřebuje na to, aby jí přispíval na kabelky ...
Reagovat
gusticek
Ta, spíš přispívá jemu. Mám na mysli Berdychovu a jiné krásky.
Reagovat
Pesek12
Tak nakonec Nole 3.set "uchmatnul", Grigor nemůže BH pořád čopovat. Asi to už nepustí.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak velmi důležití TB pro Noleho. Jinak pěkný tenis akorád ten Nole na té síti to je hruza a děs . POjd Grigore
Reagovat
dadaft
no Grigore, přišel čas na důkazy, jestli už máš na to, stát se šampionem.
Reagovat
kada.tom
... ale TB mu vyšel, respektive nevyšel Grigorovi
Reagovat
smazaný uživatel
Bratia slovaci, jsem dnes v BB a koukam tedy na dajto tv a zazivam navidane! Uz jsem si skoro myslel ze nemuze byt horsi tenisovy komentar nez na ceskych tv, ale komentator na dajto me vyvedl z omylu. Schmiedlova hraje chvilemi s americankou Gordonovou, chvilema s nemkoh Gordonovou. Rybarikova chvilema hraje cvtorhru, chvilema dvojhru. A perlicka, Novak dnes predvadi skluzy jako na australske antuce :DD wtf?!?
Reagovat
Mayo
to je ešte nič...tam komentátori nevedia rozdiel medzi brejkbolmi a brejkami ... a veľa dalších...proste je to tragédia neuveriteľná
Reagovat
gusticek
Letos tam Ti diváci padají jako hrušky.
Reagovat
Vojtiik
odporny zaber na tu hlinu:(
Reagovat
Cico93
Hlinu máš v trenkoch.
Reagovat
gusticek
Zenský tenis mám rád, ale proti mužům je to opravdu jiný sport. Toto semifinále budiž toho důkazem.
Reagovat
dadaft
ale baví chlapci, baví. ))
navíc pěkně vyrovnaný zápas.
Reagovat
Mayo
pre Dimitrova kľúčový set
Reagovat
Vojtiik
dejte jim brusle omfg, kdo se na to ma koukat, kdyby aspon bylo vlhko, ale vzdyt tam je sucho a ti sasci tam jezdi jak na lede:/
Reagovat
kada.tom
teď se tam oba krásně vyváleli v trávě :-DD
Reagovat
kada.tom
Reagovat
dadaft
Borisi, tys býval na síti pečený vařený, a tvůj svěřenec předvádí toto?
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt komedie. Jde tam a je rád, když se trefí do půlky sítě. :D
Reagovat
woody
Tak nevim,ale ma vice viteznych voleju nez Dimitrov!!
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič by potřeboval ostnatý drát aspoň na servis lajnu, aby nechodil k té síti. Na top neskutečná katastrofa tam :D
Reagovat
Mayo
Jirkovi je teplo evidentne.
Reagovat
carolyn
Souhlasím! asi
asi jo
teda asi souhlasím
nebo myslím že souhlasím
ok?
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, Nole trpí, vůbec se neumí po trávě pohybovat, čopované údery mu dělají obrovský problém. A ty laciné chyby, to se jen tak nevidí... Co na to říkáš Vlku?
Reagovat
smazaný uživatel
líbily se mi zdejší diskuze a tak jsem se registroval. Ťukťuk, smím dál? Jistě ne uvítá Monty, páč jsem mj.mášman.
Reagovat
smazaný uživatel
...mne... To je ostuda, m mne zradilo.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme na tom stejně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Enyn
Reagovat
smazaný uživatel
:))) a proto jdu přesmyčkou k probíhajícímu zápasu - pokud vyhraje Gríša, uvidím ještě moji Maruš v televizi. Ale ani výhra Jokera by mi nevadila.
Reagovat
kada.tom
:-)
Reagovat
Cico93
Aj Schmiedlova ;)
Reagovat
Elrondin
Tak to je paráda, semifinále je super. V dalším kole už to bude hodně těžké, ta Ostapenko se zatím s nikým moc nepáře a letos vyhrála už 3 itf turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Grigorův beckhand, to je nádhera pohledět. Celkově je obouručný beckhand jeden z nejhezčích, nejelegantnějších tenisových úderů! Škoda, že počet hráčů na okruhu, co jím hrají se dá spočítat na prstech jedné ruky...
Reagovat
Pesek12
Sedí tam někde u Beckera Vajda? Zdá se, že Nole je docela v psychické nepohodě - viz házení raketou do výšky a jeho špatné voleje, či špatně zahrané lehké balóny. Nebo to Nole hraje jen na oko?
Reagovat
Mercury
Federer, Dimitrov, Gasquet, Haas, Wawrinka, Almagro, Robredo, Kohlschreiber..? Kolik prstů máš na jedné ruce? :)
Reagovat
Mayo
legenda DArcis
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že to byla hyperbola nebo-li nadsázka, prsty jedné ruky neber tak doslovně. Samozřejmě jsem poukazoval na to, že v porovnání s obouručáky je jednoručáků jak šafránu a přijde mi to líto, protože jak píšu, jednoručný beckhand považuju za jeden z nejelegantnějších tenisových úderů a obouruč se mi prostě nelíbí :)
Reagovat
Mercury
Souhlasím. Krásný úder. Obzvláště Stanův jednoručák je prostě perfektní.
Reagovat
Denis92
Novak to slusne dovrzal..dufam ze to Grigora nakopne do dalsieho priebehu zapasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hurááá! Nole začíná zase Djokerovatět, ta změna k horšímu zpátky k Djokovičovi z let před rokem 2011 je zpátky. A Grigor skvěle, začal hrát, málo chybělo, aby to bylo 4:1, ale pěkěn to otočil.
Reagovat
gigin
Tome a ta rana do hlavy, co ses bouchl aj krvácí, nebo máš jenom bulu?
Reagovat
smazaný uživatel
Krvácí mi akorát srdce, do něhož jsem dostal ránu. Hlava je naprosto v pořádku. To jak Djokovič často nezvládá velké zápasy už fakt smrdí. Od AO 2012 má finále GS 1-5 třeba.
Reagovat
gigin
Tohle není žádný velký mač. To by měl v pohodě uhrát, srdcaři :)
Reagovat
gigin
Reagovat
kada.tom
:)
Reagovat
Vojtiik
pojd grisho, udrz aktivitu!
Reagovat
gigin
Hlavně nic neříkaj... aspoň chvílu :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nole vs. Grigor
Myslím ze tohle je velmi dobrý zápas a od druhé sady už zase není jasné kdo by mohl vyhrát.Přeju to Grigorovi.
Miloš vs. Roger
Tady ten zápas si myslím že by mohl být také výborný.Miloš si často bude držet servis a bude težké to prolomit.Ale Roger tu hraje výborný tenis,i tak to přeju Milošovi
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Pesek12
Proč se Djokovič rozčiloval po 2.breaku na 3:5?
Reagovat
kada.tom
je naštvanej sám na sebe, protože pustil vedení 3-2 s breakem ... nic zvláštního se tam nestalo, nic spornýho
Reagovat
smazaný uživatel
Protože začal prohrávat? :D
Reagovat
Mayo
už začína Dimi krásne slajzovať (: a hneď sa to prejavuje
Reagovat
smazaný uživatel
Hrůza, skóre sice těsné, ale stejně je to jednoznačný zápas zatím. Jenom se ukazuje, jak Grigor prostě na tuhle úroveň ještě tak vyzrálý. Zbytečně netrpělivý, kdežto Nole skvělý na servisu a hraje s úplným klidem a ani nemusí ukázat to nejlepší. Jak kočka s myší.
Reagovat
smazaný uživatel
Bingooo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale druhá sada už těsnější ;)
Reagovat
Vojtiik
nestraaaaš tomeee:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry Nole :D
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš, co to je za dva z.mrdy Pospíšil/Sock :-))
Reagovat
kada.tom
hrajou tu parádně, vyřadili už dost nasazených párů ..
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, ale chování jako dva spratci
Reagovat
dadaft
Djokovičův obouručák je větší síla než Grigorův jednoručák.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoručný beckhand je nejhezčí tenisový úder ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A divíš se? :D obouryčný backhandy jsou většinou lepší než ty jednoručné.
Reagovat
smazaný uživatel
Obouručáky bych povolil jen ženskejm!
Reagovat
Mayo
Grigor nič extra, škoda Andriša, ten by nehral tak stereotypne
Reagovat
Denis92
Grigor dnes nic moc. Prilis kazi
Reagovat
gigin
Tak na druhej straně nestojí marná Můra.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak první set hezký . Snad se to vyrovná a bude to ještě napínavější bitva
Reagovat
yenda1
tak utkání zatím strojové = studené
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Jaky je dneska program?...ruzovku date?:)
Reagovat
gigin
Nemáme prachy. Čekáme na tebe, až nás pozveš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvetci zbohatlik na Valassku a nema prachy...
Reagovat
gigin
Ty si za vodou. Já určitě ne. Stan mi už nepůjčí. Dlužím mu za Madrid... let, večůrek, sežeň baby já seženu chlapy a hned třistovky v čudu...
Reagovat
smazaný uživatel
Stan_Borowics po tobe chce love? Kur-va vzdyt ma plne bazeny..nejakych smesnych 300 po tobe ani nemuze chtet ne?
Reagovat
gigin
Kamaráde, po takových, po kterých neposbíráš, ti majú nejvíc... každý není takový dobrák jak ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Spis blb;)..
Reagovat
smazaný uživatel
Slušný začátek a pak takový game.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogera nesmí pohltit statistiky. Snad to nečte. 8 wimbledonských semifinále, žádné prohrané, získal 24 z 25ti setu v semi a jen jednou prohrál finale. Kdyz o vezmu objektivně, tak Roger je nejvetsi favorit a pokud dojde na finale s Djokim, tak ho porazí. Necht zvítězí ten lepsi.
Reagovat
Denis92
Uz mu to vraveli v rozhovore hned po zapase so Stanom
Reagovat
smazaný uživatel
Když na druhý straně není Rafa, tak Rogera nerozklepe nic, o titul bych se nebál ;)
Reagovat
woody
Tal jdem na to!Nolee ????
Reagovat
smazaný uživatel
Když změna, tak pořádná. Takže finále Raonic-Dimitrov. Nějak tomu ale nevěřím a když už někdo z těch dvou favoritů, tak Roger, ať aspoň uetče Rafovi. A taky, aby neměl takový travař jako Nole víc Wimbledonů než Andy.
Reagovat
gigin
Cyp no.. :DDDD Co věta, to perla :DD
Reagovat
tito
No jestli to bude stejně důvěryhodné jak Andyho zvrat ve třetím, tak se nebojím :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak sis užil Ernieho ve Wimbledonu cype? :DDD

Vlastně promiň, on stihl vypadnout ještě než jsi dojel :-))))
Reagovat
gigin
Ani debla nehrál, šulda :DDD Chodil jsem po areálu, smutný, zmatený.. pak přišla kámoška, zamávala mi lístkama na centr na Rogera před ksichtem a už se sa díval po stromech, kde si to hodím :DDD
Reagovat
a.magerova
Nevěř giginovi, to byl prý jeho nápad shánět lístky na Rogera, krásnou kamarádku jen nastrčil ke splnění svého životního snu!!!
Reagovat
gigin
:DDD Jsi zkušená žena, ošlehaná životem, mluvící pravdu...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
tito
Ty zase taktizuješ.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tito, to sú tie priority :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ses praštil do hlavy? :D
Idemoooooooo
Reagovat
gigin
Magu dělá divy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepraštil, chci změnu se vším všudy. A klidně bych dopřál Rogerovi ještě 1 grandslam, když jinde na něho šanci už moc nemá. 18 je hezčí než 17. Ale klidně ať vyhraje jeden z mlaďochů, pokud se jim tak v jejich věku ještě dá říkat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, mlaďochům klidně fandi, ale přát Rogerovi, no fuj..
Reagovat
smazaný uživatel
Však co, pořád to není Rafa :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No já teda hádky moc nevyhlédávám ,ale tak co ,když se to někde semele tak se to semel. Vím,že totu tak probíhá jen až ted jsme se registroval a chci tu také příspívat .Za chvíli to začne Gregiro vs. Novak? No tipuji trošku víc Grigora co vy?
Reagovat
Cico93
To Roger sa asi bude križovať so zápasom
Nemecko - Francie
tak to abych se potrhal.:(
Reagovat
smazaný uživatel
OT!!!
Zdravím vás, všechny tenisové nadšence. Měl bych dotaz zejména na aktivní tenisty, co se tu nachází. Vybírám si novou tenisovou raketu a mám jeden hlavní tip, a to Babolat AeroPro Drive GT 2013. Hraje s ní například Nadal, Tsonga či Bouchardová. Dá se sehnat nejlevněji za 4 300 Kč a protože je to už dost peněz, tak se chci zeptat kdo s ní máte zkušenosti, jak ji hodnotíte, soudíte, herní projev, kvalita a zejména poměr cena/výkon. Tenis hraji už osmým rokem, poslat míč kam chci mi nedělá větší problém, hraji celodvorcový tenis, od základní lajny, nebráním se přechodům k síti a volejům, co se hry týče tak 90% dvouhra 10% čtyřhra, tudíž hra na síti občas nutností. Dominantní servis. A co se povrchů týče, tak 75% antuka, 20% umělá tráva/koberec a 5% mondo v hale.

Předem díky za každou radu, tip a zkušenost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravíčko, já jsem velmi šťastným majitelem tebou zmíněného modelu AeroPro Drive GT '13. Co bych ti řekl na začátek, tak raketa je dost subjektivní věc a nejlepší je si ji odzkoušet a pak až koupit, celá řada obchodů to nabízí a dokonce ti pak odečte i půjčovné, když si tu raketu koupíš :). Říkáš, že tenis hraješ již osmým rokem, tak s jakou raketou hraješ? Resp. jak velký posun co se raket týče hodláš udělat? Já na tuto Babolatku přešel z "aggasiovské", dnes můžeme říci "murrayovské" radikálky od HEAD a musím říct, že mi Babolatka sedla mnohem více. Hodně dělá taky výplet, ale ovladatelnost AeroPro je výborná, stejně tak síla kterou dává míčům. Typický pro tuto raketu je velmi tuhý rám, takže na podání a voleje je taky velmi vhodná. No celkově bych řekl, že se jedná o univerzální raketu pro širokou paletu hráčů, velkou předností je taky tlumení vibrací, v ruce opravdu není ani cítit. Pro mě osobně je tato raketa naprostej top a za žádnou bych neměnil. A se štěstím se dá sehnat levněji než píšeš, mně se ji poštěstilo koupit za 3 100 Kč :)
Reagovat
yenda1
AeroPro Drive je dobrej materiál. Řekl bych i trochu revoluční. Jednak díky Cortexu a hlavně díky konstrukci rámu má minimální odpor vzduchu. Mám pocit, že je z grafitu. Ideální poměr mezi tuhostí a hmotností. Vhodná i pro míň pokročilý hráče. Jestli jsi zvyklý na Babolat tak je to dle mne jasná volba.
Reagovat
yenda1
Jeeště bych dodal, že díky menšímu odporu vzduchu umožňuje rychlejší švih rakety = větší síla úderu. Prostě Nadalovská poezie.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně jak píšeš. Rám je grafitový s tungstenovými vlákny, které poměrně výrazně zvyšují tuhost rámu. Právě ta zkratka v názvu GT je "Graphite Tungsten" technologie složení rámu, díky čemuž raketa disponuje výbornou kontrolou a zároveň i razancí/silou, kterou úderům dává, což je tak trošku raritka mezi raketami :) A ta verze 2013 má i novou verzi aktivního Cortexu, se kterým opravdu není cítit žádné vibrace do ruky. Pokud chceš ušetřit, tak starý model 2011 seženeš levněji (tuším kolem 2 800 Kč), rám je dá se říct úplně stejný, akorát je zde starší verze Cortexu a to by mělo být tuším vše co se rozdílů týče (tedy ještě mimo design samozřejmě). Ale jak říkám, když se budeš pozorně dívat a budeš mít třeba štěstí jak já, seženeš i tento nový model podstatně levněji. Jinak standardní ceny se opravdu pohybují jak píšeš 4 300 a nahoru, v jistých nejmenovaných sportech jsem ji viděl dokonce za 5 700 Kč, což mi teda přijde už vrchol.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za tak brzké ohlasy.

yenda1: Na rakety značky Babolat právě zvyklý nejsem, začínal jsem na ProKennex a poté měl Head, ale nebyly to rakety z té nejvyšší cenové kategorie. Nyní bych to chtěl změnit a právě zkusit tu AeroPro Drive GT.

Rosomak: Díky za dost podrobný popis, o té GT technologii jsem právě četl a nadchla mě. Stejně tak aerodynamický tvar rámu. Osobně jsem ještě zvažoval trošku levnější, ale charakterově prý velmi podobnou Wilson Juice 100 '14 nebo dražší Head Graphene Speed Pro '13. Ta AeroPro je cenově zlatá střední cesta a co se týče charakteru, tak mě nadchla nejvíc, proto je to hlavní favorit. Jestli znáte i tyhle 2 rakety, tak nemohli byste prosím zhodnotit jejich klady a zápory, hlavní rozdíly?

Jinak za 3 100 Kč, to je tedy masakr, jestli se můžu zeptat kde a jak se vám to podařilo sehnat? Já ji právě v kamenných sportech taky viděl za 5 500 Kč, na eshopu nejlevněji za 4 290 Kč. To je obrovský rozdíl. Právě jsem se na internetu dočetl, že zrovna Babolat AeroPro Drive GT je jednou z nejprodávanějších raket světa a proto patří také mezi nejčastěji padělávané a že za moc výhodné ceny to většinou bývají právě padělky. A jak píšete starší model 2011. Já mám v plánu si tu raketu koupit a mít ji aspoň 10 let, tak bych nerad kupoval už teď starý model, který mi už přijde designově zastaralý nebo spíš okoukaný :(
Reagovat
smazaný uživatel
Masakr to je a jsem za něj rád. O padělek se určitě nejedná, to se neboj :D Nebudu tu tomu obchodu dělat reklamu, ale je to jistý sportovní obchod, který má jen eshop a pouze 2 pobočky v ČR, kde mají totožné ceny jako na eshopu. Je to renomovaný obchod a žádné padělky by si rozhodně nedovolili. Tu raketu tam měli za 4 290 Kč, já ale dostal jako věrný zákazník slevu 10% a navíc jsem úplnou náhodou narazil na třídenní akci, kterou zrovna měli, že za jakékoliv zboží koupené na pobočce se neplatí DPHčko a rázem jsem byl z 4 290 Kč na cca 3 100 Kč :) Jinak tě asi zklamu, ale tebou zmíněné rakety nemají žádné klady a zápory, ty rakety se budou pouze lišit herním projevem. Bohužel jsem ani džusku ani spída pro nedržel v ruce, tak ti jejich herní projev s AeroPro nesrovnám, ale myslím si, že by se tu mohl někdo najít, všechny 3 rakety jsou dost populární. Co se mně týče a co můžu soudit podle papírových údajů a psaných dat o charakteru, tak mi příjde AeroPro Drive GT nejuniverzálnější a asi i s nejpokročilejšími technologiemi a jak říkám, mně do ruky padla že bych neměnil. Navíc spídka by na mě byla už asi příliš těžká, napřed jsem měl 265 g, pak radikalka měla 295 g a AeroPro má 300. Spídka je o dalších 15 gramů těžší a s tím bych už asi spokojený nebyl. Tu hmotnost taky nezapomeň brát v potaz. A upřímně pokud si tu raketu plánuješ kupovat na 10 let jak píšeš, tak nejvhodnější by bylo zainvestovat pár stovek do půjčení, všechny ty 3 tebou zvažovany typy si otestovat a která ti do ruky padne nejvíc, tak si ji koupit. Ale říkám - ideální scénář. Já jsem se na testování taky vyprdl, neměl jsem na to hlavně čas tak jsem šel, koupil a hraju a nemám jedinou věc, co bych té raketě vytknul.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj Kitty, jsem ohromný fanoušek Rogera a co se týče Kvitové fandím jí to je jasný ,ale nwm jestli to zvládne. Euginie se mi moc líbí její servis ,její sebevědomí bude to mít velmi těžké ,ale doufám ,že vyhraje a že vyhrají zkušenosti. JInak co se týče WTA jsem fanouškem Agniezsky Radwanská a právě Eugenie Bouchardové
Reagovat
smazaný uživatel
tak tu vitej ;) obcas se tu hadame jako kone, ale jinak tu moc fajn ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To samé jsem Federerovec a uznávám Nadala a mám ho rád. Nn to není uroda . Já jsem vlekým fanouškem Rogera už od roku asi 2007 možná i dřív ,ale až ted jsem se odhodlal jít sem na tenis portál a vše s vámi komentovat. Ale jákej jsme to fanda,když jsme ho ejště nevidlě to ej pravda. No,ale doufám,že se mi poštěstí a uvidím jej .Taky zdravím
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím všechny příznivce tenisu, Jsem uplně nový tak se nelekněte. Jsem příznivcem Rogera Federera ,ale samozřejmě respektuji nejlepšího hráče na antuce Rafaela Nadala a samozřejmě i ostatní hráče. Možná budu v některých mých příspěvcích až moc velký fanoušek Rogera ,ale mám ho opravdu rád a jsem jeho vlekým fanouškem. Doufám ,že dnes vyhraje a také vyhraje celý Wimbledon. Jinak zdravím zvlášt všechny fanoušky Rogera!!!
Reagovat
Cico93
Ahoooj ja som Nadalovec, ale Rogera uznávam a mám ho raad.
Reagovat
a.magerova
Ahoooj, já jsem Rogerovec, ale Rafu uznávám a mám ho ráda.
Reagovat
Cico93
ahooooj
Reagovat
gigin
Ahoj. Než ti nadám, tak se ti předem už omlouvám.
Reagovat
Cico93
gigin odlož totu slivku:)!
Reagovat
smazaný uživatel
Jaky je dneska program...?
Reagovat
carolyn
Nováček a bez vstupního výslechu???!!!!
Magerko tobě se něco stalo? Nebo už si našla toho pravého? :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes hodit vstupni rozhovor ty..pokud mas o me zajem:)
Reagovat
smazaný uživatel
O nej sakra..; )
Reagovat
a.magerova
No tak o něj nebo o Tebe, udělej si v tom jasno hochu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No bych aj ten test udelal..;).z Carolyn
Reagovat
carolyn
na vstupní dotazník tu má výhradní právo jen Magerka.
ALE pač ty nejsi nováček, tudíž, můžem něco spolu podniknout :-P :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mohli bysme treba ukrizovat...saj vis koho..;)
Reagovat
carolyn
Jsem pro :-))
kdy, kde, jak, čím, s kým, proč,
Reagovat
a.magerova
Hele počkám si, budu pozorovat a až pak udeřím s osobním dotazníkem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, to je úroda, Roger je jednou favoritem GS a už konečně vylézají noví Federerovci. :) Zdravím.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, vitej a bud tu spokojeny :) ja jsem taky Rogerovka co se ATP tyce a co se tyka WTA tak Kvitovec ;) PS: Doufam, ze si spolu na bale sampionu tihle dva zatanci ;)
Reagovat
Cico93
Nole a Barbie Eugenie!
Reagovat
smazaný uživatel
cicooo, snad nebude fandit proti Petre :P
Reagovat
Cico93
si tu nova? lebo mi pride, že len zmenený nick:)
Reagovat
smazaný uživatel
chytrej kluk ;)
zjistila jsem, jak je dobry mit nickname, abych poznala, co jsme uz cetla a co ne a verila jsem, ze to vydrzim nepsat, ale nevydrzela :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem sam Roger_Federer, ale prohral jsem sazku takze tady ted musim trapcit pod timto nickem az do nedele..; (
Reagovat
Cico93
Ty si trapcil i vtedy ;))))))))
Reagovat
a.magerova
Pako co se sázíš, když nemáš výhru jistou :-/

Jestli Roger neuspěje, tak se má kritika snese na Tvou hlavu :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Prave ze jsem to na finale odmitl..takze uz jenom dneska a zitra..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vis co mi tak akorad muzes?
Reagovat
Cico93
Nee neviem ;)))polib si sam;)))
Reagovat
a.magerova
Tak to máš jediné štěstí, teď jestli bude finále podle mých představ, takže ještě vyhráno nemáš!!!!
Reagovat
dadaft
moc jsem mužskou část nesledoval, ale vypadá to, že jsou všichni pánové ve formě a rozjetí, takže by to mělo být super.

pokud jde o složení, myslím že je perfect - lepší by snad bylo jen kdyby místo Raonice proti Fedexovi stál Del Potro. ))
Reagovat
dadaft
a myslím, že finále Federer - Dimitrov by třeba mohlo být, a mohlo být tak nějak symbolické?
Reagovat
tito
A víš že mi právě DelPa hodně připomínal, když porcoval Nishiho?
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhlížím finále titánů, Federer: Djokovič je pro mě osobně nejlepší konkurence, jejich zápasy mě vždy nejvíce vtáhli do děje (upozorńuju, že tenis sleduju od roku 2010 a proto mě minulo vrcholné období konkurence Fedal)
Reagovat
Cico93
No Rafa
No tennis
:(((
ale nie bolo by to krásne finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím, kde ses toulal Cicko? Největší turnaj roku a ty nikde. Právěže po vyřazení Rafy konečně začíná ten pravý tenis, no uznej, kdyby hrál tak by jedno semifinále bylo dopředu jasné, ne. :)))
Reagovat
Cico93
Tak sledoval som všetko podstatne z Wimbledonu, trochu som vypol od internetu. Noo a plakal som za Nadalom:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Od roku 2010?..Kolko mas rokov, co si robil dovtedy?..:)

Tenisovo aj názorovo, čo sa samotnej problematiky týka posobis vyzretejsie..Pretoze normálne clovek, čo sleduje 3 a pol roka tenis má problém chápat sirsie suvislosti..
Reagovat
Cico93
jjj Venco je pan.!
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi 21, jsem rád, že mě tak vnímáš. Tenis jsem odjakživa rád hrál, ale prostě chyběl tomu nějaký impuls, pak byla ta jízda Berdycha do finále WImbledonu, všude se o tenise mluvilo a já to kromě hraní (ne na profi úrovní, vždy s kámošem akorát (který navíc neumí backhand) začal sledovat. Začal jsem sledovat hodně videa na youtube v letní přestávce a nejvíce se mi líbil Roger, proto jsem mu začal fandit, působil na mě sympaticky. (asi působilo podvědomí, pamatuju si, že jsem kdysi dávno sledoval finále z Šhanghaje Nalbandian: Federer a strašně s emi ten zápas líbil, jenomže byl konec roku a na jaře sem se na obrazovku nevrátil) No a semifinálová bitva na US Open 2010 proti Djokerovi mě utvrdila, že tohle je sport, který začnu sledovat.
Jinak nejvíc mi dal asi spaniel, když se oprostí od emocí tak má opravdu velký vhled do té hry, hodně jsem toho o tenise načetl a něco taky sám vypozoroval.
Reagovat
smazaný uživatel
super ;) skoda, ze si prisel o tu eru fedex-nadal rivality, byly to nadherny zapasy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nu a samozřejmě Tenis portál, i díky tomu jsem se do toho tak ponořil, když jsem viděl tolik zapálených lidí, některé příspěvky na vysoké úrovní. Koukal jsem na to jak na zjevení, do té doby jsem o tom vůbec nevěděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis je super, najdramatickejší šport s na prvý pohlad jednoduchými pravidlami, ktoré sú v skutočnosti celkom sofistikované..:)

Spaniel je fajn, nie sme na jednej lodi, ale tenisu sa rozumie a pokial sa nebavíme o rivalite, ktorú každý vidí po svojom, tak sa s ním často zhodujem..
Reagovat
gigin
Djokárna x Fedex. Dlouho jsem neměl výměnu názorů s nějakým fan táborem, tak ať to pára tlačí :)))
Reagovat
Cico93
Tak toto si prehnal:)))
Reagovat
smazaný uživatel
a vitez?
Reagovat
gigin
Nole a potažmo fans RF :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, to se musíš gigina ptát??! Málokdo tu více podporuje Rogera než právě on. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja fakt moc nesleduju ATP debaty, tudiz nemam prehled kdo komu fandi, tak to se omlouvam ;).
Ja fandim Fedexovi, jeste mu preju par GS, kdyz ho tak porad odepisuji ;). Nadal mi nevadi vubec, koho ale moc nemusim je Nole...je to od toho zapasu v DC s nasima....
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ten Nole, ani to jméno před giginem nevyslovuj nebo to bude další atak, přijímame tě do našeho klubu FF! :)
Reagovat
a.magerova
Prostě.... když to shrneme, tak gigin má rád skoro všechny tenisty (Rogera ale nejvíc ze všech), jen tenisty ze Srbska nemůže ani vystát, ani kluky ani holky.... a nikdo z nás tady nevíme proč?
Reagovat
smazaný uživatel
srbky mi nastesti nevadi, snad jen Jelena je takova nesympaticka...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme mrtví, počítám! :))))
Reagovat
a.magerova
No o to nemám strach, jen jsme nahlas řekli to, co gigin roky skrývá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslis FFRF? A nevadi ze uz jsem v FFPK? :)
Reagovat
a.magerova
Jj vencape má naprostou pravdu, vždyť gigin i zápas Gulby oželel jen proto, aby mohl vidět hrát Rogera live na cetrkurtu ve Wimbledonu :-))
Reagovat
gigin
Já jsem na tom centru zahrál divadlo, že jsem unavený a že už chcu jít pryč. Kámoška se zdráhala, ale pak svolila :DDDD
Venca - 5,4,3,2,1........
Reagovat
Alois_Mlok
Finále bude balkánské: Djokovič - Raonič.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak může někdo fandit tomu Raonicovi.. Vždyť on je tak slizkej -_-
Reagovat
kada.tom
rozhodně sympatičtější než nafoukanej Federer ..
Reagovat
Cico93
Kadleci jaky matroš bereš?
To snaď nemysliš vážne čo si teraz napísal.
Reagovat
petrulinka
K tomu se nedá říct nic jiného, než svůj ke svému.
Reagovat
Alois_Mlok
Když někdo může fandit Nadalovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou šmoula je komickej :) Za to ten Raonic to je vážně hrůza.. Dneska si přeji, aby vypadli oba. Jak Raonic, tak Federer. Bohužel se to asi nestane :)
Reagovat
kada.tom
Dneska jsou to zápasy, kdy bych si na jedné straně přál, aby do finále postoupili Grigor s Milošem, ale zcela reálně nejspíš postoupí Novak s Federerem.

Go Milos! Go Grigor!
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych chtela ve finale fedexe a grigora ;)
Reagovat
smazaný uživatel
https://uk.eurosport.yahoo.com/news/wimbledon-court-issue-behind-murrays-defeat-072252989--ten.html
Reagovat
smazaný uživatel
WTF :D Tak to by mě zajímalo, co to je, nebo jestli je to celé postavené na vodě. Každopádně tragédii bych z toho nedělal. Pořád máme před sebou část sezony, kde nic neobhajujeme, pořád US Open a turnaj mistrů, Masters, kde je třeba jít nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
No já doufám, že jen hledají důvody, které by omluvily tu porážku a žádné problémy mimo kurt nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
To taky doufám, protože jak měl posledně problémy s Kim (tuším 2010), tak hrál nejhůř v kariéře snad.
Reagovat
Denis92
Dufam, ze nas cakaju pekne zapasy. Hlavne od prveho semi ocakavam pekny tenis a aspon 4sety. Favoritom je samozrejme Novak, ale Grigor hra skvele a uvolnene..uvidme co sa stane.

Roger to bude mat proti Raonicovi velmi tazke. V poslednom zapase dal Raonic 40es co je 2esa na gem.. na returne bude treba vyuzit kazdu sancu,kazdy BB a s tym ma Roger problemy..vidim to na minimalne 2x TB a celkovo aspon 4sety. Dufam, ze to Roger zvladne.

Dopadnut to moze vselijako, ja si vsak prajem finale Roger - Grigor. Hlavne vsak bude, aby sa do finale dostal Roger a tam moze porazit aj Novaka..herne nanho urcite ma.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak Roger porazí vo finále Novaka, tak mu pogratulujem k zaslúženej osemnástke s vedomím, že porazil TOP hráča a tým pádom bol žreb bezpredmetný, keďže by bol veľký predpoklad, že by porazil aj ostatných..Dúfam teda, že Nole dnes svoju úlohu zvládne, no presvedčený o tom nie som, už niekoľkokrát som sa presvedčil, že Federer sa narodil pod šťastnou hviezdou a okolností hrajú často v jeho prospech. Druhé semíčko by malo byť v mojich očiach jasnejšie. Raonic je typ súpera, ktorý Rogerovi sedia, hoci je pravdou, že sa výrazne zlepšil aj v medzihre..
Reagovat
Vojtiik
:D
Reagovat
tito
Já ti nevím, jestli druhé SF je jasnější. Pochopitelně na straně Rogera je velmi mnoho. Zkušenosti, vlastní hra, motivace, vzájemná bilance i celkem pohodový průchod turnajem, kdy neztratil moc sil. Rád sázím na outsidery, ale zde jsem opravdu na vážkách, vědoma si toho, co jsem napsal výše. Na druhou stranu si říkám, že až na Vávru Roger nebyl dostatečně prověřen, navíc jediný zápas na trávě, který spolu s Milosem odehrál, byl před dvěma lety v Halle a již tehdy se rozhodovalo až v TB. A Milos mezitím udělal opravdu velký pokrok. Ano, Roger je velký favorit a kurz odpovídá, ale Milos určitě bez šancí není. Tak spíše doufám, že SF bude pro něj důstojné, a jako outsidera jej opět zkusím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takováto tvá prohlášení mám nejradši, znamenají, jak ti Roger a jeho úspěchy leží v žaludku, ačkoliv se snažíš tvářit jakože je to nějaký Fedex ukradnutý. Ale nedivím se, musí to být hodně znepokujující,když se ti hroutí obraz o nejlepší konkurenci v historii. Roger může v neděli získat druhý titul během dvou let a měl by tak v pokročilém věku stejný počet grandslamových titulů za poslední dva roky jako největší konkurent Nadal Dojokovič. Zajímavé. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že si raz opat zbytočne precitlivelý a domýšľavý..Súčasná konkurencia je samozrejme najvacsia za posledné desaťročie, nechápem ako sa mi rúca táto teória, skús mi to vysvetliť..

Koniec koncov sám priznávaš, že si tenisový "newbie", takže na otazku konkurencie nie si moc kompetentný odpovedať..To, že bude mat Roger dva GS za dva roky, rovnako ako Rafa je jednak nezmysel, kedze Nadal má 3GS z posledných 6 a na dvoch predoslych ani nestartoval, takze to tvoje vyňaté obdobíčko je trosku tendenčné..Nehovoriac o tom, že Roger druhý GS este nemá, zatial porazil súperov, na ktorých by stačil aj o tri roky starší, v prípadnom finále verím Srbovi, ktorý si po neuspesných finále s Rafom konečne spraví chuť..

A myslím, že je pochopitelné, že fanuskovia Rogera v záverečných fázach GS bez Federera fandia Rafovým súperom a rovnako aj naopak..Takže tie tvoje vyhlásenia sú trošku v zmysle "Zlodej kričí, chyťte zlodeja"..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem psal o tom, že Roger bude mít stejný počet titulů jako největší rival Nadala Djokovič.Bohužel mi tam vypadla u Nadala ta koncovka a. Smaozřejmě respektuju, že Nadal na dva Grandslamy vůbec nenastoupil, já se bavím o Nolem to zaprvé. A tady chci ukázat slabší konkurenci posledních dvou let, když Roger stárne, Murray nehraje nic a Nole je psychicky na dně jak kdysi.
Ad 2) No, to jsem zas měl co psát, teď mě to budeš třískat na hlavu, ale myslím, že to je trochu faul. Můžu hodnotit minulost, i když jsem ji neviděl stejně jako ty hodnotíš minulost, když jsi ji neviděl.
Nebo jakým právem hovoříš o největší konkurenci v historii, když si tenis v celé historii neviděl? Vidím, že si teď dáváš pozor na slovíčko a píšeš největší konkurence desetiletí, ale taky vím, že si v minulosti psal, že se jednalo o největší konkurenci v historii.
Jinak já jsem si ty zápasy začátku desetiletí shlédl na youtube, čtu a vidím statistiky, takže bych byl nerad, kdyby mě to někdo přičítal za handicap.
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě možná, klidně taky Roger vyhrát nemusí, nechci nic zakřiknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Aktulni konkurence je pro Nadala samozdrejme mensi nez byla v letech 2004-2009..Protoze z toho vypadl Roger, Novak krome 2011 neni na granslemech takovou konkurenci jako byval Roger, nez zacal uvadat..
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, kašlime na to..

Konkurencia je momentálne stále vacsia, nez bola pred 10rokmi..Tá Rogerova nebola extra slabá, ani slabá, skor teraz je silná...Nole má síce len dva GS, no ten pocet je mensí vdaka Nadalovi, rovnako ako mal Nadal mensi pocet GS v rokoch 2011-2012 vdaka Djokovicovi..Opakujem, mat proti sebe jedného spickového hráca je vzdy viac ako mat proti sebe piatich "len" výborných..

R_F, preco pouzivas druhy nick?..
Reagovat
mancini84
Tak dneska to vidim na postup Novaka a Rogera.
Novak 3:0 a Roger 3:1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist