10. den na Roland Garros: Berdych hraje proti Gulbisovi o semifinále

3. 6. 2014, 07:30
Previews 505
Už na všech grandslamech byl jednou v semifinále, na Roland Garros by se do něj letos mohl podívat podruhé. Tomáš Berdych se dnes o vyrovnání svého pařížského maxima utká s nebezpečným Lotyšem Ernestsem Gulbisem, se kterým ve vzájemné bilanci vede, ale z jediného střetnutí na grandslamu na něj nemá dobré vzpomínky.

Popáté v kariéře se může tenista Tomáš Berdych dostat do grandslamového semifinále. Na antukovém Roland Garros zvládl šestý nasazený hráč na výbornou první čtyři zápasy a dnes k tomu může přidat pátý. Ve čtvrtfinále ho čeká rozjetý Lotyš Ernests Gulbis, který vyřadil Švýcara Rogera Federera.

Osmadvacetiletý Berdych má s o tři roky mladším Gulbisem pozitivní bilanci, vyhrál čtyři ze šesti zápasů včetně letošního semifinále v Rotterdamu. Na antuce se utkali jednou a v Nice v roce 2011 uspěl český hráč. Naopak jediný zápas na grandslamu vyhrál Lotyš, který Berdycha nečekaně vyřadil v 1. kole Wimbledonu 2012, kde Gulbis předvedl výborný výkon především na servisu a vyhrál třikrát 7-6.

Berdych letos prožívá skvělou sezonu a v Paříži to potvrzuje. Ve čtyřech dosavadních zápasech ztratil dva sety. Proto si věří. "Samozřejmě. Když vyhrajete pár zápasů, cítíte se dobře. Pokusím se zahrát svůj nejlepší tenis," řekl Berdych Radiožurnálu po výhře nad Johnem Isnerem z USA v osmifinále.

Letos se Berdych do grandslamového semifinále dostal už v Austrálii, v Paříži se mezi čtyři nejlepší probojoval už v roce 2010. "To jsou zatím mé nejhezčí vzpomínky na Roland Garros," napsal Berdych fanouškům v rozhovoru na twitteru. Nejdál se dostal ve Wimbledonu, kde si před čtyřmi lety zahrál své jediné finále.

Gulbis, kterému pomáhá český fyzioterapeut Michal Novotný, hrál v Paříži čtvrtfinále v roce 2008. Až dosud to byl jeho nejlepší grandslamový výsledek, z ostatních 25 startů se jen jednou dostal do 4. kola. V posledních měsících ale začíná prodávat svůj potenciál. Letos už získal dva tituly v Marseille a Nice. "Doufám, že Paříž bude další v řadě. Mám cíl a nic mě nemůže zastavit," řekl odhodlaně Lotyš, který letos na Roland Garros vyřadil mimo jiné ve 3. kole i Radka Štěpánka.

Hlavní zbraní Gulbise jsou tvrdé údery, ale umí míč i zkrátit. Jeho hra se odvíjí od podání létajícího rychlostí okolo 220 km/h a ve čtyřech zápasech nastřílel 52 es. "Výborně servíruje, hraje agresivně od základní čáry a výborně se pohybuje," řekl Berdych, co ho čeká v zápase se sedmnáctým hráčem světa Gulbisem.

Do semifinále už se Berdych podíval na každém grandslamu, ale na Roland Garros by to mohl dokázat podruhé. Přitom ze všech grandslamů má pod Eiffelovkou nejhorší úspěšnost. Prohrál zde pětkrát v 1. kole, víckrát než na zbylých dohromady.

Důvodem je antuka. "Je to pro mě nejsložitější povrch. Ať už se týká pohybu nebo hry," konstatoval Berdych a jedním dechem dodal: "Na druhou stranu jsem se na tomhle povrchu učil hrát tenis, takže by to nemělo být zase tak špatný."

Zápas Berdycha s Gulbisem pořadatelé naplánovali jako druhý v pořadí na kurtu Suzanne Lenglenové, kde se od 14:00 střetnou Carla Suárezová-Navarrová s Eugenií Bouchardovou. Zatímco pětadvacetiletá Španělka hraje o své první grandslamové semifinále, dvacetiletá Kanaďanka v něm byla už letos v Melbourne.

Ve druhé dnešním čtvrtfinále dvouhry žen se diváci na kurtu Philippa Chatriera mohou těšit na ofenzivní tenis v podání bývalé šampionky Rusky Marie Šarapovové a dvacetileté Španělky Garbiny Muguruzaové. Ta je ve čtvrtfinále grandslamu poprvé v kariéře, v Paříži však ještě neztratila ani set a už ve druhém kole se postarala o senzační vyřazení světové jedničky Sereny Williamsové.

Pokud dnes Berdych zvládne svůj zápas s Gulbisem, bude mít dva dny volna a v pátek si zahraje o své druhé grandslamové finále s vítězem duelu Novaka Djokoviče s Milosem Raonicem, který je ve čtvrtfinále grandslamu poprvé v kariéře. Na French Open se mezi osmičku nejlepších dostal jako první Kanaďan v historii.

Djokovič, který v případě triumfu na Roland Garros zkompletuje sbírku grandslamových trofejí a má blízko k návratu na post světové jedničky, s Raonicem vyhrál oba vzájemné zápasy a oba na antuce. Před necelými třemi týdny v Římě však musel vývoj otáčet a zvítězil až po vyrovnané třísetové bitvě.

"Myslím, že to bude hlavně o psychice a o tom, udržet určitou úroveň své hry co nejdéle a nenechat ho se rozjet," řekl Raonic.

- PROGRAM 10. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(úterý, 03. 06. 2014, začátky od 14:00)
• Kurt Philippa Chatriera •
Šarapovová (7-Rus.) - Muguruzaová (Šp.)
Djokovič (2-Srb.) - Raonic (8-Kan.)
• Kurt Suzanne Lenglenové •
Suárezová (14-Šp.) - Bouchardová (18-Kan.)
Berdych (6-ČR) - Gulbis (18-Lot.)
kompletní program 10. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

505
Přidat komentář
smazaný uživatel
Já si taky myslím, že když nebude mít Sara nějaký hodně špatný den, tak že Petko přehraje a udolá. Právě těmi dropy a hlavně přesnými lifty na zadní, ze kterých soupeřky asi kvetou a Sařiny odpůrci ji za to nesnáší.:D))

Mi se na ní právě líbí, jak udělala vše možné i nemožné proto, aby ze všeho dokázala vytěžit maximum. A prostě ten její způsob hry je jediná cesta, aby byla co nejúspěšnější, když somaticky na nic jiného nemá, a nemá zase až tak "zlatou" ruku jako třeba Aga. I když cit pro to, co kdy zahrát a pro voleje, má velmi dobrý. Já ji fandím.:)

Ona je názorná ukázka toho, jak jde z poměrně mála výhod, a kupy nevýhod, vytěžit hodně, když se chce a hledají se způsoby a ne důvody, proč to nejde. Před dvěma lety šla do změny velikosti hlavy rakety, teď zase vyšpekulovali to podání....

Změna podání - myslím, že je to práce jak trenérů, tak asi i Sary - asi dali hlavy dohromady, zkoušeli a vyšlo toto.:) Když jsem to viděl poprvé, myslel jsem, že je možná nějak zraněná a takto si ulevuje. Když v tom pokračovala, docvaklo mi, že servis změnila.
Ano, čím tu změnu vysvětluješ ty, je logické a prosté. A navíc je velmi kvalitně umístěné a i s dobrou rotací. Jelikož to podání nepoužívá dlouho, soupeřky mají s jeho returnem problémy, i když se to může zdát podivné. Ale oni ji ještě nemají načtenou, protože ho změnila relativně nedávno. Takže si při returnu 1. podání nestoupají do kurtu tak hluboko, protože čekají jejích obvyklých 130 km/h a ono přiletí 115 km/h nebo i méně a při druhém podání je to zase opak toho, na co byly zvyklé.:D))
Je samozřejmě otázka, jak dlouho tenhle moment překvapení vydrží a kdy soupeřky recept najdou a začnou zabíjet (ty ranařky). Ale ta snaha o inovaci je mi fakt sympatická, to jo.:))

Lifty a dropy - to máš pravdu, pro Jelenu drop hned z returnu musel být frustrující, a bylo to i dost drzé a odvážné.:)) Jelena i dost frustrovaná byla, což bylo vidět většinu jejího zápasu podle gest.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to určitě o citu na to, kdy má ten který úder zvolit, to už je v ní. A jak trefuje ty opravdu vysoké lifty na zadní tak přesně, to má taky zmáknuté úžasně - jasně, zase je to o citu a má to už taky za tu dlouhou dobu v ruce.

A jinak souhlasím, na Simonu to stačit nejspíš nebude, ta si to pohlídá.

To samé, co obdivuji u Sary, je i případ Simony. I ona je dalším příkladem toho, jak dokázala vystavět svou hru a taktiku na základě svých omezenějších možností (a i oběti části těla) ve prospěch toho, aby byla úspěšná a její hra co nejefektivnější. Nechápu ty řeči o tom, že je to pouhá "vracečka". Mimochodem, on pojem "vraceč" a "vracečka" je stejně hodně zjednodušený.
Ani u Sary, ani u Simony to nebyly nějaké převratné objevy, co jim pomohly, ale prosté, jednoduché věci, které jejich hru pozvedly a udělaly ji účinnou.;))

Prostě to nejsou žádné mrhačky.;)) Dokázaly vytěžit maximum, u Sary se jednoznačně domnívám, že už hraje na hranici svých možností. Jaký to rozdíl v přístupu u takových hráček oproti těm, které mají daleko více možností díky svým fyzickým atributům, potenciálu a mrhají, a mrhají....
Reagovat
Stan_Borowitz
podle mne hlavně pozvedla na vyšší level nesportovní rozptylování protihráček řevem. Ona totiž při úplně stejném úderu někdy zařve, a jindy zase ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně právě přijde, že ona heká opravdu proto, protože do těch úderů dává veškerou sílu, co má. Na rozdíl od jiných neřve i při volejích. A právě to, že je někdy potichu a někdy ne, přisuzuji tomu, že používá zvukový doprovod jen ve chvílích, kdy je unavená, dává opravdu velkou razanci atd.

Nevím, u té Sáry mi to nevadí a hlavně, nepřijde mi to ani tak hlasité jako u jiných. I Petkovičová vydává nějaké podivné zvuky a ještě mě to mate, protože mi to zní jako "out".:)

Ale to je věc názoru, každý to vidí jinak....
Reagovat
smazaný uživatel
Nole, dnes profesorský výkon, dokonca mám pocit, že hral len to, čo potreboval..Raonic dnes oproti Rímu o dva levely horšia medzihra, jeho rímske delové FH zostali vo večnom meste..Posobil nervózne a na SF zatial nedorástol hlavne mentálne

Gulbis?..Ten hral snáď ešte lepšie ako s Federerom..S Djokovicom to može byť fantastický zápas, rovnako ako druhé papierovo očakávané SF medzi Rafom a Andym..Piatok bude tenisovým sviatkom..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak nedorostl, kdyby hrál s Berdychem, tak by myslím v sf byl :)
Reagovat
nitrotaj
http://www.accuweather.com/en/weather-news/french-open-2014-paris-tennis/27260385
Reagovat
smazaný uživatel
Good news ;)
Reagovat
Rafaeoli25
Za to na neděli bad news jako v předchozích dvou sezonách..
Reagovat
VlS
A jinak, holky dneska předvedly víc než kluci
Reagovat
Cico93
tak určiteeeeee
Reagovat
smazaný uživatel
tak jedine Berdych bol dnes na smiech...
Reagovat
Cico93
:DDDDDDDDDD
Reagovat
VlS
gratulka, máš dva koníky v SF. Nole vyhraje v klidu.
Reagovat
gigin
Děkuju.
Reagovat
lars
Nejrychlejší eso v zápase. Rychlost 224 km/h.
Reagovat
VlS
Byl dobrej, Tomáš hrál špatně. Ke konci to už nebyla taková hrůza, ale do jeho dobrýho výsledku to nělo hodně daleko. Nefungoval servis, forehand tak nějak spíš ne, no co už.
Reagovat
Stan_Borowitz
... a předtím hrál špatně Federer, a pokud Gulbis porazí Djokoviče, tak ten bude hrát pod své možnosti a tak dále. Ach ta urputná neschopnost pochopit, že tenis se hraje ve dvou...
Reagovat
slacker
Sberacu a lajnovych rozhodcich je kolik?
Reagovat
kada.tom
Velká gratulace Erniemu, dneska to zvládl hodně dobře. Tomáš byl dneska úplně marnej, otřesnej výkon. Ernie dneska potvrdil, že hraje dobře a myslím, že nemusí být bez šancí ani proti Novakovi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, vidím to tak, že radši zůstanu u ženského tenisu... Ale přesto bych vítězství v mužské části přál Novakovi, protože to je z mého pohledu největší sympaťák, který tam zůstal (a potom ještě Gael). :)

PS: Jen počkej, Gulbisi! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Řekla bych, že Gulba s giginem na něčem jedou :D:D
Reagovat
slacker
Na oslici?
Reagovat
Mayo
Berďa totálne vymazaný...Gulbis v SF tento turnaj mu teda vychádza skvele...proti Noldovi som zvedavý, mohol by to byť zaujímavý zápas
Reagovat
vendulkabendulka
Mela jsem pocit, ze z Gulbise uple strika adrenalin. Byl do toho neskutecne zakousnuty, hraje dobre a mel i kus potrebneho stesti. Dneska Tomas nemel narok, postoupil lepsi.
Reagovat
vendulkabendulka
Jsou jista tmava temna mista do kterych slunce nikdy nezasviti. A v tech mistech je Tomasovo prvni podani. Smutek.
Reagovat
Berny
Necekal jsem ze mladici typu dimitrov, raonic, janowitz, nishikori zacnou novaka, rafu a murrayho porazet, staci kdyz s nema hraji obcas vyrovnane. Ale co mi zasadne chyby je ta hlava, djokovic je jen o 3 roky starsi nez Raonic, pricemz to na me pusobi jak zapas 40leteho zkuseneho veterana s 13ti letou nadeji. Raonic je 8.hrac svet a nevidim tam jediny moment prekvapeni, jedniny naznak taktiky.. btw nechapu jak je mozne se nenaucit BH na aspon na nadprumernou uroven, to stejne jak tsonga (BH des)
Reagovat
Berny
Rostou nam novi berdychove, del potři, ferreři, atd.. tuny skvelych hracu bez potencialu byt legendami..
Reagovat
Roger_Federer
Podle mnoha je toto nejsilnejsi era..a hraci o kterych pises jsou lepsi nez Rofdickove, Safini, Hewitti...atd.
Reagovat
Berny
no nevim jestli nejsilejsi ( je mi 25 ) takze nemuzu posuzovat eru pred rokem 2000, kterou z nam jen z youtube. Ale eru dneska povazuji za silnejsi nez 2001 - 2006. Nemyslim si ze berdych je horsi nez safin, ani ze ferrer je horsi nez hewitt s roddickem :) Plus ikdyby byli uvedeni tri horsi nez safin s rod a hew, tak furt jsou tu 4 TOP hraci, kteri jsou zcela jinde.
Reagovat
Amputace
Přesně tak. Někteří toto ovšem nepochopí. Navíc jakou konkurenci mohou představovat hráči, kteří se co rok zraní? Kromě samotného Federera tehdy nebyl žádný stabilní hráč. Jedině mladičký Nadal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Á, že by nám rostl další expert na "kdyby" ???
Reagovat
safi1313
Berďa to ještě obrátí ;-) a Miloš též
Reagovat
Cico93
Bol si s Fandinkou na ten guláš ? ;))))
Reagovat
slacker
To maso v gulasi bylo z ni
Reagovat
smazaný uživatel
Prej, že nic není ztraceno. Měli bychom si přiznat, že Berdych dneska zcela po zásluze končí.
Reagovat
lars
Tom se na to asi spatne vyspal :))
Reagovat
lars
Lunej ho asi v noci "rozptylovala" ........
Reagovat
Cico93
;))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To by hrál určitě jinak :D:D Ale první byla Fandina, takže na mě to neházej :D
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže on se špatně vyspí dvacetkrát do roka, to je pak těžký..
Reagovat
smazaný uživatel
Není to Nadal ani Djokovic. Prostě blbej den. Podivejte se na Wawrinku jak hral některé turnaje. Jediná jeho šance "možná" vyhrat Slam je přemluvit Ivana Lendla a třeba se posune
Reagovat
Stan_Borowitz
Jediná reálná šance je bojkot některého GS špičkovými hráči, podobně jako v případě Kodeše na WB v roce 1974...
Reagovat
Rafaeoli25
Asi tak :D, jenže pro jistotu by to musel bejt bojkot celý první min.dvacítky, protože on je schopnej k na gs prohrát prakticky s kýmkoli z top 20-30, takže by nesměli jet krom Rafy, Noleho, Roga, Ferrera, Gulby a DelPa pro jistotu i Raonič, Niši, Čilič, Monfils, Simon, Dimitrov, Tsonga, Dolgopolov, Kohlschreiber až nakonec zjistíme, že by museli doma zůstat skoro všichni v první třicítce aby byla jistota, že to vyhraje :)
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak Berdycha bych s Kodešem opravdu nesrovnával, to je skutečně těžká urážka Kodeše, ten vyhrával i při plný konkurenci, to byl dost slušnej šampion, kterej toho vyhrál mraky, proti němu je Berdych písklátko..
Reagovat
Stan_Borowitz
To je pravda, Kodeš byl velký hráč, ale ten Wimbl by asi jinak nevyhrál, i když je pravda, že rok předtím vypadl v semi a rok nato v QF, vždy po boji, s následnými vítězi Smithem, resp. Connorsem.
Reagovat
Denis92
Za toto by sa mal Berdych hanbit..
Reagovat
smazaný uživatel
twl čobolák sem došel rozumovat :D hanby se ty a celý váš národ s nedokonalou češtinou :D
Reagovat
Rafaeoli25
Holt sú luďia čo sa vobec nehambí, ale vážně já bych ho tak nekáral, chudák musel na kurtu dost trpět, ono když od prvního gamu tušíš, že asi nemáš šanci, tak ne tebe padne hodně těžká deka a už jí ze sebe až do konce neshodíš..
Reagovat
Roger_Federer
Dorazil jsem z Prostejova..nestacim se divit jak je Berdych byt..
Reagovat
safi1313
bit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tam to "byt" klidně nechal, protože je to fakt tvrdá nakládačka :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se tu divíme skoro všichni. Berďovi dneska nefunguje vůbec nic :(
Reagovat
Roger_Federer
No on je bit tvrde..
Reagovat
safi1313
Je to smutný protože Gulbis navíc hraje tak na 70%... Chudák Berdych...je to nakládačka pořádná
Reagovat
smazaný uživatel
I muži mají své dny.. Mrzí mě, že prohraje takovýmhle způsobem, ale to je holt život.
Reagovat
Rafaeoli25
Já se vůbec nedivim tomu, že je Berdych bit, je fakt, že jsem čekal, z
Reagovat
Rafaeoli25
Já se vůbec nedivim tomu, že je Berdych bit, je fakt, že jsem čekal, že aspoň jeden set dostane do stavu 5:5, tak ani to..
Reagovat
Roger_Federer
No tak Rafaeoli ty to vzdycky cekas..Ja jsem to rozhodne necekal.,; ale jeste neni konec stejne si mluvil i v zapase Gulbis- Fedex
Reagovat
Rafaeoli25
Nikdo není neomylný, kdyby všichni tipovali jen dobře, tak by sázkovky krachovaly, čekal jsem, že Gulba vyhraje, ale myslel jsem, že jeden set TB vyhraje..
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Berdych směšný..
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarjá, jak tohle může zkazit?
Reagovat
smazaný uživatel
tobě pomůže jedině déšť nebo tvoje MTO :)
Reagovat
Mayo
ani svätená voda
Reagovat
VlS
zaber kurňa, aspoň set
Reagovat
smazaný uživatel
Nevzpomínám si, kdy jsem naposledy viděl hrát Tomáše tak mizerně..

Přál bych si, aby Ernestek ještě zatopil dalším favoritům, ale obávám se, že to neklapne.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych proste nema nato byt GS sampionem,mozna tak v pristim zivote.
Reagovat
dadaft
tak to je kartáč.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jiste, Izzy "bohuzel" pustil Rebela k FH...stacil si ho pekne obihat a tim dal zahrat Rebelovi dobry match.... chyba byla proste v Johnovi...

Tady je videt, ze Gulbis ho k tomu vubec nepusti... jako je svihlej, ale ten jeho BH a FH jsou tak specificke, ze si tim dokaze ty soupere pekne podrzet... pravda cekal jsem tri sety, max. ctyri ale tohle jsem fakt necekal...

Ovsem stejne je to jedno.... si myslim, ze v nedeli predaji opet pohar Rafovi...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už mu snad pomůže jen Gulbova psychika
Reagovat
smazaný uživatel
No a už mě to začíná pěkně srát :D To mi připomíná Berdycha 2009 :D
Reagovat
spaniel
Tomas se definitivne zhroutil. To je fakt bida dnes, na druhou stranu kredit Gulbisovi, hraje vyborne a veri si. Zjevne se pripravil dobre a vi co ma hrat.
Reagovat
VlS
Tom hraje dneska hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, bohužel. Takhle blbě v Paříži ještě nehrál :(
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Jak řekl Svačina: "Je to jedno velké trápení."
Reagovat
Cico93
Nakonec Gulba všetkých vyuči ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
uz si vodí berdu jak medvěda,to bude rychlý Tomášův konec.
Reagovat
smazaný uživatel
On nedá první podání. Ach, Tomíku :(
Reagovat
smazaný uživatel
Bolí mě z toho oči a všechno...Tomáš prostě dneska nemá den, nic mu nejde, vyhazuje se, chybuje.. škoda mluvit. Buď se ještě zvedne nebo ať je to raději rychle hotový..
Reagovat
deLaFere
Je nutné si uvědomit, že Isner neměl den a Tomáš si na něj věřil. Dnes si nevěří, tak jako obvykle proti silným protivníkům, a podle toho vypadá výkon. Obávám se, že se koukáme na Tomášovu klasiku, selhání když se láme chleba. Bohužel.
Reagovat
Denis92
Ach,Berdo..
Reagovat
spaniel
Tomas je absolutne priserny, snad se jeste vzchopi.
Reagovat
smazaný uživatel
... dneska nemá den. Na co sáhne, to mu nejde :( Kde je ten přemožitel Isnera?
Reagovat
Jabadu
To už ten spratek asi nepustí. :-(
Reagovat
kada.tom
mně přijde Tomáš nějakej neslanej nemastnej dneska :-(
velikej rozdíl ve výkonu dneska a v neděli :-/
Reagovat
Mayo
ten Raonič je trulo :D obieha si bekhend za každým a teraz pekne odkryl celý dvorec no cemment
Reagovat
smazaný uživatel
radsej pochval Djokovicov uder a nevyplakavaj tu...
Reagovat
Mayo
zedeles
Reagovat
smazaný uživatel
Ten začátek byl mizerný, což rozhodlo celou sadu... Ale nevadí, ještě zdaleka není nic rozhodnuto.

BTW: Díky režii, že zabírají Esterku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Odkdy komentuješ mužský tenis? Já myslela, že tě nezajímá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k prohlášení Gulbise mě dnešní zápas zajímá... :)

Ve 12:03 jsem napsal: "Ačkoliv mužský tenis nesleduju, tak dneska musím přát jednoznačně Berdychovi. :)"

A ještě jedna věc: Mužský tenis mě sice nezajímá, ale Esterka mě zajímá! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to jsem nečetla, ale jak vidím, místo fandění tě fakt zajímá Ester, podle toho výsledku teda :) Gulba školí Toma těmi dropshoty teda..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, výsledek mě taky zajímá... Bohužel to zatím nevypadá dobře. :(

Jinak Esterka mě zajímá, protože je to jedna z mých mnoha oblíbených modelek a zároveň jedna z mála českých. :)
Reagovat
Denis92
Tak taketo konspiracie by som za tym nehladal. Proste len uprednostnili domaceho hraca.
Reagovat
J.M.
Jistě že ho upřednostnili. Ale možná mu i trochu pomohli. Proti Andymu je i tak outsider, ale Andy není na PC až tak zvyklý a je to ta pravá, pomalá antuka, což není Andyho parketa. Andy hrál minule výborně, ale docela mu v tom pomáhal právě i rychlejší kurt SL, kde se mohl cítit skoro jako na hardu a hrát dost agresivně. Já myslím, že pořadatelé nejsou blbí a vědí, jak to s těmi kurty je, a i kdyby to nebylo hlavní kritérium pro rozhodování, tak možnost postupu domácího hráče do SF je tak velká věc, že to třeba ve chvíli, kdy rozhodování kam koho nasadit bylo 50:50, mohlo třeba být tím drobným argumentem pro to jak to je.
Reagovat
spaniel
Jestli je pravda, co rikal Verdasco, tak tem rozdil mezi PC a SL je obrovsky.
Reagovat
Denis92
Teraz som sa stratil..ako si to myslel? Ja som to pochopil tak, ze zapas Ferrer - Nadal dali na SL kvoli tomu ze by to mohla byt troska vyhoda pre Ferrera.
Reagovat
Mayo
nechcú Rafov další titul darmo :D ... ale každopádne je to prekvapivé podľa mňa...ale zase teším sa na tie oba zápasy
Reagovat
J.M.
Já myslím, že mohli zvážit všechno možné. Že asi nerozhodla jediná věc. Co se týče jejich vztahů s Nadalem, těžko říct, přijdou mi zvláštní. RG je jeden z velmi mála turnajů, kde si Nadal dovoluje dost kritizovat. Někdo taky před RG psal, že prý (tedy fáma typu jedna paní povídala, brát s 99procentní rezervou) se letos pořadatelé už opravdu snaží to připravit tak, aby už vyhrál někdo jiný. Ale i kdyby to tak bylo, tak to, co tím ovlivní, je tak těch pár procent. Ta někdy můžou být rozhodující, ale často nejsou.
Reagovat
Denis92
Aha..no su to vsetko len reci a ktovie kde je pravda.
Monfilsa nasadili na PC lebo je domaci hrac - logicky a obhajitelny krok. Zaroven tam vsak mohol byt v tom aj ten umysel, ze mu tym pomozu kedze antuka je tam dost pomalsia a to mu bude viacej vyhovovat proti Andymu ako na SL.

Tym padom im ostal Nadal na SL. Ci vsak za tym bol aj iny umysel..neviem. Ale zase ak by to bolo tak ako ty vravis, tak proste PC je aj tak velmi pomaly a finale aj semifinale sa bude hrat tam, takze s tym ze SL je podstatne rychlejsi je vlastne jedno.. Aj ked uvidime zajtra proti Ferrerovi. Osobne vsak neverim, ze vyhra viac ako jeden set na Nadalom.
Reagovat
r.Fever
Na PC dali prednosť Murraymu s Monfilsom pred Nadalom a Ferrerom. Zaujímavé :)
Reagovat
spaniel
Ferrer by mohl mit na SL o par % vetsi sanci. Zajimave.
Reagovat
kada.tom
já bych čekal ty zápasy přesně opačně :-D
Halep a Rafu na PC a Andyho a Sáru na SL ... ale holt domácí hráč musí bejt na PC :-D
Reagovat
Denis92
Uprednostnili domaceho hraca. Celkom pochopitelne.
Reagovat
J.M.
Tak Gael je domácí hráč a obzvlášť letos u jeho zápasů publikum úplně šílí. Takže logiku to docela má. I když by mě možná i zajímalo, nakolik pořadatelé třeba i skrytě počítali, jak to může ten druhý zápas ovlivnit. SL bych taky viděl jako malinkou výhodu pro Davida, tam bude mít o něco větší šanci Nadala přehrát agresivitou tak jako se mu to v poslední době povedlo několikrát.
Reagovat
smazaný uživatel
3:1 pre ferrera, uz od vcera to tak citim :)
Reagovat
safi1313
Gael je doma takže logické
Reagovat
smazaný uživatel
Kudrnáč pěkně, hlavně ten lob na brejk byl lahůdkový. Tak snad ho ten jeden brejk zpátky nepoloží. Kudrnáči vstříc SF!
Reagovat
kada.tom
tohle byl pěknej game ... ale v 1. setu asi přišel pozdě :-/
1-4
Reagovat
kada.tom
no tak ze strany Tomáše je to katastrofa ... samá chyba, bez agresivity
Reagovat
Mayo
komon Miloš a Gulbis
Reagovat
Cico93
Ciskam i ja Miloša teraz skoro brejk
Reagovat
VlS
dobrej začátek vypadá hodně jinak
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáši, vstávej, hraješ o GS !!
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo, musí zabrat! Neříkejte mi, že ho Esterka nějak nemotivovala... :D
Reagovat
smazaný uživatel
podle kruhů pod očima ho motivovala až moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Haha. :D Já myslel, jestli mu třeba něco neslíbila za postup do semifinále... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš je jak zmrzlej, se Gulby bojí nebo co? :) Nebo mu gigin nějak vyhrožoval? :D:D
Reagovat
Jabadu
První game se mi vůbec nelíbil. Tom ustrašeně vracel, žádná rána a Gulba sebevědomě. To byla špaténka.
Reagovat
smazaný uživatel
Hohó, krásně holky zabojovaly, fakt parádní výsledky. Tak teď ještě Nole a Ernie.
Reagovat
kada.tom
Tome, pojď!! :-)
Reagovat
Cico93
UZ skorej že sa spytam čo ma Milos na pravej ruke ?
Reagovat
Mayo
neviem presne ale vyzerá to dobre
Reagovat
Cico93
Hej ne
Reagovat
spaniel
Mel to kvuli zraneni a zvykl si na to, tak si to nechal. Pry se mu to libi.
Reagovat
smazaný uživatel
pomééé :D:D

Gigine, doufám, že jsi svázanej ve skříni s velkým roubíkem :D:D
Reagovat
Cico93
Nám nekradni nás narodny pokrik
Reagovat
smazaný uživatel
Komu nám? Až mi ukážeš patent, že je váš, vrátím. :) Navíc jsem ho řekla poprvé v životě, diktátore :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli to víš, ale Tomáš dneska bojuje tak trochu i za ženský tenis... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, povídej. :)
Reagovat
Cico93
Lunej len srandujem, ale inak je to oficiálna značka Dominy ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis prohlásil: "Nechtěl bych, aby mé sestry hrály tenis. K ženám takový styl života nesedí, ony se potřebují více věnovat rodině."

Když si sjedeš dolů (vlákno "Ernests Gulbis"), tak najdeš odkaz na celý článek a reakci Mashy na Gulbisova slova... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže dnes bojuje za všechny emancipované ženy? :) To se divím, že teda chodí do bordelu, to by taky ženy neměly dělat a měly by se věnovat rodině :) Ta jeho prohlášení beru s rezervou stejně jako jeho :D

Cicko - vím, ale není to pokřik jen u Cibule. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to prostě vůl. Normální člověk nejdřív přemýšlí a potom mluví. Gulbis to má obráceně...

Jinak Masha na to taky řekla, že některá jeho slova nelze brát vážně. :D
Reagovat
Jabadu
Velká huba včera holdoval ohnivé vodě a po druhém setu zcepení. :-)
Reagovat
VlS
Genie je fakt dobrá, ale má v zápasech vlny, něco jako Petra. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.
Obrovskej respekt ke Karličce, bojovala parádně.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlička škoda, fandila jsem jí. Tak Genie má za vzor Mašenu, tak jí může ukázat, co všechno na ní obdivuje. Hlavně, že to není její řev. :)
Reagovat
Mayo
Mašenu ? pre kristove rany ... celé zle...tak aspoň nech hu vyradí teda :D
Reagovat
Grape
Tak se do semifinále dostaly pro mě osobně naprosto nesympatické hráčky, ještěže ve druhé půlce pavouka je to přesně naopak. :-)
Reagovat
Grape
Ale kvalitu ty zápasy měly, to zase jo!
Reagovat
VlS
Ty jsi nějak napřed s časem.
Reagovat
Grape
Myslel jsem to tak, že všechny hráčky, které z druhé poloviny pavouka mohou postoupit do semifinále, jsou mi sympatické. :-)
Reagovat
kolapse
No ty voe to byly zápasy-nádhera-rozhodně nic jednoznačnýho-jak u Mashe tak Eugénie zahrálo štěstí.Teď se jdou poražení vyplakat na hotel a doufám ze Berdych s Gulbisem bude peklo na zemi.Před výkony Garbine i Carly skákam i jim by semifinále slušelo-bohuzel rozhodlo štěstí a Garbine ještě nevyzrala psychika ale jednou může být klidně TOP1 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace ! Jsi úžasná ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapnul jsem to akorát na poslední gem... Jako aby čárový nesprávně přerušil výměnu ve 3. setu za stavu 6:5 a 30-30, to je vážně na ránu. :D Naštěstí to teda nic neovlivnilo...

Jinak to byl asi taky pěkný zápas a Genie se nezadržitelně blíží do špičky - letos semifinále AO a semifinále RG (vůbec nic proti Genie, ale dál už snad nepůjde :)).
Reagovat
dadaft
je v semifinále.

famózní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Famozni, ale s ne uplne pro mne dobrym koncem... jedine, co mne uklidnuje, ze Evzenku rad take potlacim;)

Ale od Masy podle mne dostane buchec ve dvou;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to borka, počkej ale semi s Mášou, to bude teprve přestřelka, přímo blonďatý peklo, jestli se to bude podobat dnešku, muhehe :))
Reagovat
smazaný uživatel
V kazdem pripade tenisova nejvyssi nabidka...super-delux

Ale reknu to takhle na drsno...zapas Venus x Karenina neprekonan... uplne jinej tenisovy kosmir kamarade;D)
Reagovat
kada.tom
Joooo, Genie v SF :-)
aspoň jedno QF dneska vyšlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Geniee! :) To je aspoň hráčka. Moc bych ji přál výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to říkala, Maruš ať hraje sebehůř na svůj standard a nejde jí servis, tak se prostě hecne, začne řvát o to víc a zadupe do hlíny, trávy nebo betonu kohokoli vyjma Sereny a možná se schyluje k časům, kdy dojde i na královnu, vo to strah nemám. cau

P.S. Muguruza výbornej výkon, ale podle očekávání se mentálně složila ve 3.setu a bylo vidět, jak ji Šarapatka vytáčí, ona má totiž ten dar druhýho vytočit, proto se ji asi snažila převřískat :D
Reagovat
smazaný uživatel
V dnešním zápase Muguruzaové a Šarapovové se ukázalo, že vítězství Muguruzaové nad Serenou ve druhém kole nebylo náhodné. Marfuška se v dnešním zápase nadřela, ale zaslouženě postoupila. A jako její soupeřku v SF si přeji Bouchardovou, která vede v 3. setu nad Suarézovou 6:5 a bude podávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Masha řekla v rozhovoru: Rozhodl čtvrtý gem 3. setu, ve kterém měla Garbine pět brejkbolů, ale přesto Masha nakonec udržela servis a potvrdila brejk...

Přiznám se, že mi spadl velký kámen ze srdce. Po 1. setu to s Mashou vypadalo velmi špatně... Ale to už je prostě Masha. :)
Reagovat
smazaný uživatel
V dnešním se ukázalo, že vítězství Muguruzaové nad Serenou ve druhém kole nebylo náhodné. Marfuška se v dnešním zápase nadřela, ale zaslouženě postoupila. A jako její soupeřku v SF si přeji Bouchardovou, která vede v 3. setu nad Suarézovou 6:5 a bude podávat.
Reagovat
VlS
Karličko, bojůj
Reagovat
smazaný uživatel
Bojujeeee, ted to byla vymena snuuu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš postup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOOOOOO!!!
Sice jsem viděl jen 2. set a kousek 3. setu a pak mi nešel ani jeden stream co jsem zkoušel, takže ze 3. setu jsem už neviděl nic!! :-))
Ale jsem rád, že to Maruš zvládla, znovu otočila zápas!! Joo! Ale s tima začátky zápasů koukej Maruš něco udělat!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Ted uz ji nikdo nezastavi ;) Budete mit Sarapovci dalsi GS... ale pockejte na trave....;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, nezakřikni nám to! Další zápas proti Genie, to bude další těžká zkouška... Ale je fakt, že těžší zápas než dneska už si skoro nedokážu představit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevim... budu fandit Evzence, hlavne ze slusnosti, a mam ji ve fantasy;)

Ale Masa je dynamit...ta si to uz vyrve... ja si myslim, ze pomalu, ale jiste uz muzete oslavovat;) Evzenka tak mentalne jeste neni vyzrala, ale hraje krasne, to zase jo;)

Celkem mne prekvapilo, ze to Garbina neudrzela, nebot nejak uz nevidim mentalne rozdil mezi ni a Masou...projev maj uplne stejny, proto jsem spis vsazel na to neurvale mladi;) Podle mne to opravdu bylo predcasne finale;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zápas mezi Mashou a Garbine byl strhující. Sice tam byly chyby na obou stranách, ale aby nebyly, když obě hrajou v podstatě stejným stylem... Atmosféru to mělo skvělou a holky do toho šly neskutečně. Když se jedna druhou snažila přestřílet na středu kurtu, tak to moc pohledné nebylo. Ale jak se začaly hrát takové ty "běhavé" výměny, tak to bylo vážně parádní... No a ten strhující mač navíc ještě dokreslila zvuková kulisa. :D Já si nemůžu pomoct, ale když vidím pojetí hry Mashy a Garbine, tak k nim to prostě patří. :)

Jinak vždycky když ve svém příspěvku použiješ slovo "urve" nebo "vyrve", tak přemýšlím, jestli tam má nebo nemá být háček... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD)))
Ted je to bez hacku ;)))) Tedy vetsinou je to bez hacku;)))
Reagovat
VlS
Stalo se očekávatelné, Maša to vybojovala. To je to, co ji odlišuje od většiny, asi X faktor, ona to prostě nezabalí a bojuje o to víc.
Respekt ke Garbine, je hodně dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
To je lahoda, fakt pěkný tenis. Nechybí tomu nic - ale člověka to vyšťaví na toto koukat....
Reagovat
smazaný uživatel
No, Garbina padla, takze jeden tip mimo, takze asi vim co mne s Karlickou ceka... co bych dal za to, zebych se uplne ustrelil ;DDD)))
Reagovat
Vojtaakk
Naopak tam něco přebývá...
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak má Sara šlus - myslím, že o vítězce letošního RG je už tak nějak rozhodnuto.:)

Genie teď nádherně rozehrála výměnu, Karla skvěle bránila, ale Genie nezvládla koncovku na síti - nech být, třeba se to ještě otočí....
Reagovat
baggik
Škoda. Garbine neunesla tíhu okamžiku. Ale až nabere ty zkušenosti tak na to má. Šarapka předvedla co? Histerickou radost při katastrofálních chybách soupeřky. Opravdu inteligentní.
Reagovat
spaniel
Je to hnusná věc, ta Marfuša. Nechápu jak jí někdo může fandit.
Reagovat
Vojtaakk
Mi povídej...
Reagovat
Cico93
Uuuuuuuuuf celý som spotený ;)))
Reagovat
Mayo
Šarapka je tam...škoda ale tak čo už....tak aspoň Genie nech zaberie
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen v SF, ale podle mne tim uz i vyhrala GS...;)
Ted uz si to opravdu pohlida, neni tam uz zadna hracka, ktera by ji asi ohrozila...Garbina tu hrala opravdu odletove... asi to bylo predcasne finale;)
Reagovat
VlS
No vyčkej, Genie to asi dotáhne a ani s ní to nebude zadara.
Reagovat
dadaft
nevěříš v kanadskou Bohyni?
Reagovat
smazaný uživatel
Moc ne... herne je super, ale mentalne Masu nezvladne...
Reagovat
Rafaeoli25
Když Máři prohraje první set tak to vůbec nic neznamená, jak ukázala v Madridu i teď na RG, skoro to vypadá, že dává soupeřkám schválně náskok, aby si dokázala jak je dobrá :)
Reagovat
Denis92
Genie ide obrat ako v 1.sete :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle už to mělo být ve 2. setu, ale ve třetím je to ještě lepší. :) Je ale třeba to dotáhnout!
Reagovat
smazaný uživatel
Karlička to zas pohnojila, to snad ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jde na ES čeština a synchronně obraz a zvuk, při této příležitosti dlužno podotknout, že až snad na jednu výjimku mají na Eurosportu dobré komentátory.
Reagovat
smazaný uživatel
No co jsem říkal, už se to zase komplikuje - Genie opět nastupuje a velí k obratu a napínavé koncovce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten prohoz po čáře byl teď fantastický....
Reagovat
smazaný uživatel
sakra Karlicko zaber, Genie letos zatim jedno SF na GS turnaji staci. Pojd si ty taky pro jedno. Ukaz Genie pravej antukovej tenis...
Reagovat
spaniel
Milovníci WTA musí být závisláci na adrenalinu. Nahoru-dolu-nahoru...radost-smutek-radost...to je jak nácvik maniodeprese. Lidi, vždyť budete ve 30ti šediví.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto to mame tak radi...

...lepsi nez cekat na celkove vyhlaseni predavani poharu Rafovi, a jen pozorovat, co se jako deje tak nejak kolem;D))))
Reagovat
spaniel
To je uchylne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis to dvou-tydenni cekani az Rafa zvedne opet trofej...jo... to uz je opravdu uchylne...;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť ženský tenis přesně splňuje podstatu toho, jaký má být sport. Myslím, že něco takového napsal Ota Pavel... "Na sportu je krásné to, že nikdy nevíte dopředu, jak to nakonec dopadne." :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak zas je to zábava, u Rafy, Noleho, Roga, ale i Murrayho, Berdycha a dalších v devadesáti procentech zápasů víš jak to dopadne a jak to bude i celou dobu probíhat, což je docela nuda, pak je člověk rád za každej napínavější mač, viz. Rog-Gulba..
Reagovat
spaniel
V tomto to jistě zajímavé je. Ale má to 2 nedostatky, kazí mně to tikety a kvalita je většinou naprosto směšná, na úrovni nějaké slabší mužské ligy.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé: Srovnávat obecně mužský a ženský sport je nesmysl. Ženy se snaží hrát nejlépe, jak umí. Zadruhé: Když neumíš sázet, tak to nedělej. :D
Reagovat
spaniel
Na rovinu, da se na zensky tenis vubec sazet? Doted me nikdo nepresvedcil :)
A co se tyka te kvality, ja samozrejme neocekavam 220kmh podani a rany jak z dela, ale trochu stability a hlavne premysleni. To je zatim mozna u Sereny a ted Simony, i ta Carla se mne v tomto libi. Kdysi bylo takovych hracek vic, ted jen hekaji a busi do toho jak smyslu zbavene.
Reagovat
aligo
Strašný kolik dělaj Maria s Gabrine chyb...
Reagovat
smazaný uživatel
Dáte někdo link na Marii prosím? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jde trochu opožděně, ale dá se to... :)
http://www.frombar.com/20140524/vv5380a1e21c5516.66986054-827312.html
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! :-))
Reagovat
Mayo
omg ešte aj Genie p:Dhráva s hentou .. kks úplne opače, celé zle D:
Reagovat
Mayo
prehráva
Reagovat
Mayo
Ty vole tá Garbine ma už rozčuluje...88 brejkbolov a ani jeden využitý
Reagovat
dadaft
tak Eugenie zlatíčko, je čas na důkazy.
Reagovat
smazaný uživatel
ne ne ne... Karlicka si rekla, smeju sa mi... tak aspon jim ukazu, co to je FH prohoz od zadni na presnost milimetru, 4:1 a zazrala se do teho pekne...
Reagovat
smazaný uživatel
Evzenka Te posloucha na slovo;D)))
Bohyne is Back!!!
Reagovat
dadaft
je to síla.
Reagovat
smazaný uživatel
Kanadska Bohyne predvadi, ze si poradi v kazde situaci...
Zapas ma stavu, je tam vsechno...co potrebujeme videt...
Reagovat
smazaný uživatel
booooze, ten BH return primo ze servisu... byl proste idealni...od Evzenky
Potom prohozy Karlicky, zakoncene BH... je to koncert...;)
Reagovat
dadaft
howgh.
Reagovat
safi1313
Nevíte proč je Eurosport 1 s anglickým komentářem? Říkali?
Reagovat
spaniel
Buď sis sedl na ovladač ...nebo vítej v UK.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale je to trapas, zvuk je před obrazem, takže opak bouřky. :D
Reagovat
dadaft
jo, hrůza.
Reagovat
safi1313
takže sem si nesedl na ovladač a nejsem sám kdo tam nemá češtinu? :D
Reagovat
Grape
Neboj, nejseš sám. :-)
Reagovat
Mayo
bohužiaľ aj ja musím počúvať tú hatlaninu :D nejaké problémy tam sú
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám fakt vtipný, výměna ještě nezačla a diváci už tleskají. :D
Reagovat
Grape
Já už jsem vypnul zvuk :D
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš break ve 3. setu!! Tak to prosím tě udrž!!
Ale hraje strašně pasivně, to není její hra..
Reagovat
Jabadu
hraje fantasticky s minimem chyb, nastoupí Mařka a z Muguruzy je "mentoška". Hotovo, vyřízeno.
Reagovat
VlS
Garbine ještě není profík. Měla si zaprotestovat proti pauzám Maši a ta by lupla dva dably, jen by to fiklo :-). Bože Mašo, jsi s tím otravná!
Reagovat
spaniel
Mně víc vadí ty její hnusné pohledy, strojené pózy a řvaní Come on po chybě soupěřky při 15:15. Je to asi nejméně sympatická hráčka na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
jj a ten její strojený pohyb, Rafa Nadal je oproti ní neurvalý extrovert.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
dadaft
co to mají za poblázněný zvuk na ES1??
Reagovat
spaniel
KOnečně warning pro ospalého leguána.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie si teď vybírá slabší okamžiky....Karlo, využij toho! Teď krásný forhend do koutku....

Jinak koukám, že Garbine ten zápas do konce zatím nedometla....A jak víme, ve třetím je to proti Máše už hrozně těžké. Škoda, že se ty zápasy kryjí, musí to být dobrá podívaná.....
Reagovat
smazaný uživatel
jupiiii budeme mit treti set, a ja budu muset asi pomalu na meeting... bomba;D)))) Tak bud usetrim sve nervy, nebo to budu muset oddrit az do konce...
Reagovat
dadaft
i před Eugenii stojí velká zkouška.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevim, jestli pred Evzenkou, ale prede mnou urcite ;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třetí set už máme, paráda.:D)) Nj, tak ty takhle zběhneš?!;) Snad to s Karličkou v oslabení zvládneme.:)
Reagovat
smazaný uživatel
to rikam.... Karlicka vletela do tretiho velmi spatne;DDD)))
Zato Evzenka tim krasnym dropem a passem podrazdila tenisovou poezii;)
Reagovat
dadaft
Eugenie zakroutila hlavou a brejkla Carlu čistou hrou. ... óóó

ale super tenis. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, budu asi muset...
Reagovat
smazaný uživatel
Rebrejk je tam!:)

Tak třeba tě, až se vrátíš, bude čekat příjemné překvapení.:)
Reagovat
dadaft
a naopak.
tohle bude ještě hodně zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Kaslu na meeting... jdu do toho do konce....doufam, ze to Karlicka urveeee;D)
Reagovat
smazaný uživatel
vypada, ze chytla slinu...yeaaahhh a opet tu mame paradni prohozy... mlada bohyne zacina panikarit pod tihou spanelskeho zraloka...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je vskutku neočekávaný průběh........, teď se zdá, že se Genie zase trochu zvedá - tipuji zase napínavou koncovku jako v 1. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, uf, uf! :D Masha sice nevyužila hodně příležitostí, ale nakonec si vynutila 3. set. Pořád je ale všechno otevřené a Garbine se podle mě jen tak nevzdá. Dneska se kanár vážně čekat nedá...

BTW: Podle neoficiálního jestřábího oka na britském Eurosportu proměnila Masha už ten první setbol! Míček byl celým objemem na lajně... Nechybělo moc a mohl jsem si zahrát na queshe. :D
Reagovat
spaniel
Tak teď se uividí, jestli má Garbine mentalitu vítězky, či ne. Úplně jí odešel forehand, hraje ho bezpečně na střed a nakonec ho do sítě.
Reagovat
dadaft
tak tak.
velké zkoušky jsou tady.
Reagovat
smazaný uživatel
podle mne bude jojo efekt... a garbina v pohode da treti...
ale nevim, co se tam dej;)))
S Karlickou a Evzenii mam prace az nad hlavu;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš problémy s doservírováním, ale dala to!!! :-)) Joo!!!
Ale ještě to bude bitva, 3. set nebude pohodička jako proti Sam..
Pořád nehraje Maria dobře a udivuje mě, že hodně míčů hraje na střed.. Ale come on Maruš!!!!
Reagovat
Vojtaakk
To mi neříkejte že to ta ječící dylča zase vytáhne takhle z pr....
Reagovat
smazaný uživatel
Hodím to nahoru, protože netuším, jestli to dole někdo čte.. =)
,,A ještě poslední, a pak už dám pokoj. Co jsou dodatečné body za kvaldu?,,
Reagovat
smazaný uživatel
no tak to sou body za kvalifikaci, že jo. Pokud hráč zvládne kvalifikaci, ty body se mu pak ještě přičtou k tomu, co uhrál v hlavní soutěži. Např na turnajích futures za kvalifikaci hráč vůbec žádné body nedostane. Za kvaldu na challengerech 5 bodů, na GS 25 bodů atd
Pokud hráč hrát kvaldu nemusí(má postačující umístění na žebříčku), tak žádné body za kvalifikaci nedostane, páč kvalifikaci nehraje :-)
Reagovat
VlS
Zdá se, že se Maša chytla. Jestli ten druhej dotáhne, tak už Garbine moc šancí mít nebude. Zajímavej zápas a zaplať pánbu za takový mladý pušky.
Reagovat
VlS
Zdá se, že se Maša chytla. Jestli ten druhej dotáhne, tak už Garbine moc šancí mít nebude. Zajímavej zápas a zaplať pánbu za takový mladý pušky.
Reagovat
dadaft
ach ta Máša Mášenka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
hmm ... tak mám pocit, že právě teď Šarapovová otočila zápas ve svůj prospěch (rád se budu mýlit)
Reagovat
smazaný uživatel
Mankote Karlindo... takhle naprat volej do site, v takove situaci... mysli o mem tlaku;D)))
Mas stesti, ze sis to potom krasne odpracovala prohozy od zadni a potom servisama, jinak nevim...
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicka zacina z psychologickou taktikou;D)))) Zahrat do noh hracce...
No, a stali pri ted vsichni svati, teda....;D))) Takze srovnano... a co bude dale;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale ted to Karlicko musis nejak uhlidat...
Reagovat
smazaný uživatel
ovsem ted ta rana Karlicky do ruzku...
Mno, nedivim se Evzence, jak to komentovala... to bylo fakt drsne;D)))
Reagovat
spaniel
5:4...teď jeden brejk a dasvidáňja
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jsem si s tím webem atp trochu potykal, ale přeci jen - Kde tam zjistím přesné bodování těch turnajů vyšší úrovně - čili atp 250, 500, 1000, grand slam?
Reagovat
smazaný uživatel
respektive turnajů kategorie futures?
Reagovat
PetaM
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeb%C5%99%C3%AD%C4%8Dek_ATP #Rozd.C4.9Blov.C3.A1n.C3.AD_bod.C5.AF

Mělo by to být správně ....

- Zadej bez mezery :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, super, díky ;) A ještě poslední, a pak už dám pokoj.. Co jsou dodatečné body za kvaldu?
Reagovat
smazaný uživatel
Teda takhle to prohrát, já se picnu! - z 5:2 na 6:7. Ale nic, bojovala statečně, rve se s tím a ne že ne.;)

A Bušička převzala kontrolu nad zápasem opravdu ve velkém stylu, opravdu hraje moc dobře. A hraje se pohledný tenis, je se na co dívat....

Tak, Vlku - snad dnes budeš mít alespoň těch tvých obligátních 50%.;))
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Jsem na infarkt... ted se rozhoduje o prvnim gemu druheho....
To, co obcas Evzenka predvadi...z toho mne jde mraz po zadech... povestna presnost Borga... prohoz na caru... presnost na milimetry...
Reagovat
smazaný uživatel
jak to bylo v Svejkovi, takova presnost je na h.... ;D)))
Brejk, a s Karlickou to jde z kopce...
Reagovat
smazaný uživatel
cha;) rebrejk;)
ted tam zase zauradovala Karlicka, pekne s tim FH operuje na zadni lajnu...bueno trabajo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie je dneska přesná až nechutně, řekl bych.;) Švejk měl pravdu.:) Ale Karlička se drží, seč jí síly stačí. Fakt, za bojovnost rozhodně na jedničku....
Reagovat
VlS
Karlička bojuje líp, než jsem čekal
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem dva;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tři.;)
Reagovat
dadaft
dobrá práce.
Reagovat
smazaný uživatel
neeeee:) boze... tak to projet...eh sakrble...
No ale Evzenka moc pekne... a to bych rekl, ze zatim ma Karlicka jeste stesti, ze v nekterych situacich Evzenka pali do site, a tak slusne zahazuje winnery...ufff nervak...

Ale zatim celkem dobra podivana... a hlavne pratele... jedem na tichy chod;D)
Reagovat
dadaft
přesně.
Reagovat
dadaft
soucítím s Carlou, osud při ní v tajbrejku nestál, holt mají bohové nového miláčka.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Ovsem jeste neni konec... Karlicka je v prusvihu, o tom zadna;D)))
Ale treba se jeste neco stane...
Ted ovsem kraaaasne zauradovala Karlicka na tom BH jednorucaku, to jsou tenisove hody... Evzenka kreativni jak DaVinci...
Reagovat
VlS
Máši pěkně tečou nervy, to se u ní nevidí
Reagovat
dadaft
teď jsem na vchviličku přepl a Garbine ji pěkně vyškolila - - - obě dvě 4finále jsou asi skvělé.
Reagovat
A.R.R.
Máša se už asi chce jet připravovat na travičku ;-) Je docela rozhozená, to se vidí opravdu málokdy...
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš voleeeee..... 3:3..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude Masha v takhle důležitých momentech dávat dvojchyby, tak vážně nemůže pomýšlet na úspěch... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dávat DF a ještě bych dopsal naprosto se vyhazovat... Dneska hraje jak proti Giorgi v IW... Všechno vyhodí...
Reagovat
smazaný uživatel
To taky. Už moc nechybí, aby Masha měla dvojnásobný počet UE, než má Garbine... A hlavně, Garbine až na jeden gem drží servis. Když ho potřebuje, tak ho prostě dá (viz teď v 7. gemu proti brejkbolu). To se u Mashy bohužel ani zdaleka říct nedá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tenhle osmý gem odehrála dobře, až výborně! Abych jí jen nehanil.. :DD
Tak teď break!!
Reagovat
smazaný uživatel
No a od stavu 0:30 zase 4 UE....
Tak teď bude podávat na udržení v zápase.. Come on Maruš!! Bojuj!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Těch chyb je strašně moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak řekl komentátor na Eurosportu:"Great game by great champion!!! :-))
5:5, tak teď break Maruš!! Tohle to servírování na udržení v zápase jsme si jednou letos prošli už.. Na AO proti Knapp.. :-)) Jen s tím rozdílem, že tam to byl 3. set a tady teprve druhý..
Tak snad tohle bude taky mít dobrý konec! :D
Reagovat
Denis92
Masha..teraz si zahodila set.
Reagovat
smazaný uživatel
No, snad ji ten druhý brejkbol v pátém gemu nebude mrzet. Tohle jednoznačně měla dát...
Reagovat
Denis92
Vravim..mala viest o dva brejky a zrazu je bez brejku..
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Mohlo to být 5:1 a je to 3:3...
Reagovat
Denis92
Genie parada! Doraz ju.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc za odpovědi ;) Ještě teda položím jednu doplńující otázečku - a sice - jak to na těch stránkách najdu i k dalším turnajům?
Reagovat
PetaM
Zkus stránky ATP :)
Reagovat
smazaný uživatel
já osobně chodím na tuhle stránku. Rozklikneš si turnaj, který potřebuješ a najdeš si co potřebuješ. Rozlosování, ofiko stránky turnajů, pořadí zápasů atd. Je tam i v cajku live score z jednotlivých turnajů.. Prostě všecko přehledně a pohromadě.

http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to jsem nemyslel. Myslel jsem, kde přesně se dostanu k bodování i dalších turnajů. ;)
Reagovat
tommr
jak už psal PetaM je to k nalezení na stránkách ATP - v sekci challengery:
http://www.atpworldtour.com/Tournaments/Challenger-Tour.aspx
stačí si vybrat turnaj, kterej tě zajímá a podívat se na pavouka kde jsou body rozepsaný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no k bodování aktuálních turnajů se dostaneš právě přes ty rozlosování, na těch pdf to bývá vždy u ATP turnajů a challengerů. U turnajů nižžší kategorie to tam nedávají.

Pokud tě zajímají turnaje do budoucnosti, tak to prostě musíš nějak nastudovat to bodování, je to furt stejný podle úrovně a dotace. viz tabulka na wikipedii

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeb%C5%99%C3%AD%C4%8Dek_ATP
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bušička už převzala otěže, ve velkém stylu....
Reagovat
dadaft
jj, ve velkém.
ona je dynamit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, dynamit to je, ale Karlička teď taky pěkně na ten poslední fiftýn....

A jdeme do TB - dramatičtější koncovka už být nemohla:)
Reagovat
dadaft
Eugenie Bouchard - zrození hvězdy.
Reagovat
kada.tom
hezky se vrátila, teď to chce ale urvat ten 1. set :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutecne elasticka hracka, ktera se dokaze snad prizpusobit, cemukoliv...
Karlicka asi padne...takze to pocatecni nadseni, zeby to mohla urvat...je asi v pdachu;D) Ale Evzenka mne nevadi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, mame tu TB, nervak, kde bude rozhodovat kazda malickost... ted musi holky mit nervy jak ze zeleza...
Reagovat
Denis92
Myslim, ze je ta prava, ktora vystrieda Serenu na trone zenskeho tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša umí zatnout jako buldok, otočí to jako prd :)
Reagovat
Bob
Zatím teda nehraje tak, že by to měla otočit jako prd.
Reagovat
smazaný uživatel
já na to nekoukám celou dobu, spíš na skóre, ale Maruška je mental titan a otáčet umí neskutečně, tak to snad dá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajaj, nervíky Garbine začaly pracovat, dvě velké dvojchyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsem přišel.. A koukám, že Maruš prohrála 1. set 6:1.. Tak Maruš zaber!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
dej ať RG 2014 vyhraje Světlana. Prosííím.
Reagovat
kada.tom
přesně, Světlana, Genie nebo Sára :-)
těm to přeju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Svetlana si to zaslouží. hraje výborně a Sara takx. místo Genie bych spíš bral Carlu! :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Když né Světa, tak aspoň Sára nebo Karlička :-)
Reagovat
spaniel
Když Genie nedělá tak laciné chyby, tak ji Carla nemá čím ohrozit.
Reagovat
dadaft
začíná to přebírat.
Reagovat
dadaft
ale parádní zápas, hodně tenisu.
Reagovat
Denis92
Muguruza hra fantasticky! S takouto hrou naozaj moze vyhrat RG
Reagovat
smazaný uživatel
Hrát dobře dva gemy ze sedmi opravdu nestačí... Masha měla zase mizerný začátek, ale bohužel ani to pokračování nebylo o moc lepší. Garbine byla lepší i ve výměnách, ale hlavní rozdíl je v tom, jak si (na rozdíl od Mashy) dokáže pomoct servisem. Garbine taky neskutečně agresivně chodí do returnů na 2. servis Mashy a vychází jí to...

Otočit tenhle zápas bude daleko těžší než proti Sam. Masha se musí zlepšit úplně ve všem...
Reagovat
smazaný uživatel
Před chvilkou se tam objevila statistika "2nd serve points won": Masha 20% - Garbine 50%

To mluví za všechno...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad zabere!!! Musí!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Masha získala brejk na 2:1, tak snad... Garbine na jeden gem odešel servis a hned je to o něčem jiném.
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrdila break, což je dobře.. :-)
Ale mrzí ten druhý BP v tomto gemu.. Míček na kříži a ona ho zabije..
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, už jsem o tom napsal výš. Snad to Mashu nebude mrzet...
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar, vím, že je to tak trochu mimo, ale kde jinde se ptát, než na tomto portálu. ;) Nevíte náhodou, jak je bodovaný challenger v Prostějově, kolik bodů bude mít vítěz? Zbytek už se dá dopočítat. Díky moc
Reagovat
PetaM
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/558/mds.pdf

Dole pod pavoukem je bodování. Vítěz má 125 bodů :)
Reagovat
smazaný uživatel
tady je los v pdf. Pod ním je rozepsané i bodování jednotlivých kol.

http://www.atpworldtour.com/posting/2014/558/mds.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky když Muguruza udeří do míčku, ozve se ozvěna řevu Marie :-)
Reagovat
spaniel
Kdyby pohled mohl zabíjet, Muguruze už by vybírali rakev...a půl WTA by už bylo pod drnem. Každopádně jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapuje mě Karličká. Zatím úžasný výkon. :) jen tak dál..
Kdo sleduje Marii? Co tam dělá? Snad to Garbine ukončí co nejrychleji a pošlě Maruš dom!!
Reagovat
petrulinka
Tak Marie se snaží, ale jaksi Garbine je zatím o hodně lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Garbine! pošli domu tu upištěnou Marfušu. To snad není pravda, co tahle holka předvádí. Jestli to unese psychicky, tak ji rovnou předejte pohár.
Reagovat
pepin
Už by ji měla ta rozhodčí něco říci, natahuje to jak žvýkačku. Fakt sportovkyně.
Reagovat
petrulinka
Jak hrála s Petrou, tak ji myslím rozhodčí napomenul až snad v poslední gamu, a přitom Maruša natahovala pauzy čím dál víc. Asi z ní mají rozhodčí strach či co
Reagovat
slacker
Rozhodci z ni maji strach? Maji tam poslat nase kaficko, ten by strah nemel.
Reagovat
dadaft
nemám čas to sledovat, ale 6:1 je slušný kartáč. ))
už se těším na záznam.
Reagovat
pepin
Jen aby to Garbině vydrželo, ale první set si opravdu vychutnáš.
Reagovat
Grape
Maria zatím hodně špatná, Garbine vyučuje!
Reagovat
smazaný uživatel
Marcos Baghdatis na to už úplně prcá? :( Ve 21 letech (2006) finále AO a semifinále Wimblase a teď ani prdlajz..
Reagovat
kada.tom
Muguruzo, zdemoluj Šarapku!
Ještě jeden set, nenech se vyhodit z koncentrace!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
?Vamos Gabri?e!
Reagovat
smazaný uživatel
*Vamos Gabrine!
Reagovat
petrulinka
Tak zatím slušně Marušu řeže, uvidíme, jestli jí to vydrží
Reagovat
smazaný uživatel
Dalo se to cekat...
Reagovat
PetaM
Radši se nebudu koukat .... :( Když hrála se Stosur, tak jsem to v polovině druhého setu zapnul a Mášena vyhrála. Radši oželím tenhle zápas a Máša konečně prohraje .... :D Ještě bych jí přinesl štěstí ... Bych si neodpustil :D :D
Reagovat
tommr
čekat se to rozhodně nedalo - je to ale příjemný překvapení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
sem ji hodil nakonec po poradě se spanielem na tiket. :D Tak doufám, že bude pokračovat. Krom toho, Mášena je mi strašně nesympatická. Takže Vamos Garbine.
Reagovat
smazaný uživatel
Dalo, kdo videl Garbinu minimalne 2x, nemohl cekat, ze ji Masa jen tak porazi...spis, ze to muze byt presne naopak...
Krom toho Garbine neni Sam...

Ale mne ten zapas je celkem sumak...at si postoupi, ktera chce... ja jen proste moc Masi neverim... v tomhle duelu...
Reagovat
PetaM
Hele, bylo to 4:1, pak 4:2 a najednou 5:1. Co se stalo? Špatný fiftýn? :D
Reagovat
tommr
vyrovnanej zápas se dal čekat, dokonce i těsný vítězství Muguruzy, ale takovejhle výprask jakej zatím schytává Sharapka asi čekal jen málokdo ... :)
Reagovat
petrulinka
Kdy to bylo 4:2? Já na to koukám, ale takové skóre jsem neviděla.
Reagovat
slacker
Jooo taky se cucel jak se 4:2 stalo opet 4:1. Asi trestny fiftyn za unfair jekot :-)
Reagovat
PetaM
Bylo to na skóre :) Asi tam byli rychlí jak .... :D

Jo jo, jestli dostala trestný fiftýn za řev, tak to jí rovnou mohli dát už konec zápasu ne :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale ta zameta souperkami od zacatku turnaje, a je jedno kdo proti ni stal...
Reagovat
tommr
jenže Sharapka není jako ostatní soupeřky a jen tak se nedá. Ve druhým setu se už hra vyrovnala ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, mame aspon gem;) To je dobry na zacatek...
Jinak Evzenie skvele umistuje mice... Karlicka to brani tak tak... prekvapive zatim vic jistota na FH... ten BH zatim mimo misu... jestli to nedosteluje... tak nemuze myslet ani na vyrovnany zapas...;(
Reagovat
smazaný uživatel
Kriste....Karlo ten BH je sileny...;D)))
Mas stesti, ze ty winnrove mice Evzenie jdou do site... ale ta haluz tu do konce nebude...

Ale mame breeeejkkkkk;) a to je podstatne:) wow:)
Reagovat
dadaft
Genie mi přijde nepřipravená, ten kratas byl čiré zoufalství.
Reagovat
smazaný uživatel
Yes, ty FH do protipohybu zatim vychazeji naramne...
Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim je to pro mne mile prekvapeni;)

Zato na druhem kurtu se zatim asi odehrava presne to, co jsem si myslel... Masa bude muset zabrat... podle mne dneska dost lidi tu Garbinu podcenili...;) Ale to je jen zacatek... tohle muze dopadnou jeste uplne obracene;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to vypadá náramně, Karlička ji rozebírá, jen vydržet.....
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece pro mne to je mile prekvapeni;D)))
Jsem uplne napjaty... uf, ale porad mam nejaky divny pocit, ze se ta Evzenka probudi...sakra;)
Reagovat
smazaný uživatel
A na centru to snad bude 4:0 podle skóre. Mě tak štvou, že to dali paralelně!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rikal, ze ten pravy antukovy tenis nemusi Genie vubec sedet jako ten tenis co praktikuje Angie :-) Jen tak dale Karlicko, Vamos!!!
Reagovat
dadaft
tohle bude těžké - pro obě.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ani nedutám! Bušička mi přišla z počátku zaskočená, bojím se, že se ale rozehraje a přizpůsobí svou hru - Karlička ovšem neprodá svoji kůži zadarmo, to bude boj....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na centru - ten prubeh zatim pro mne prekvapeni neni, ale ani mne to nechybi... ;D)

Ja ted prozivam zlepsenou praci na BH Karliccky, to je pro mne aspon podivana;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano toho se obavam take... Evzenka... se dokaze do zapasu pekne postupne zakousnout a skvele to rozehrat...

Uf...bude to napinak az do konce;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že to pro tebe ten centr není překvapení, předpovídal jsi to....

Jj, bekhend pěkný.;) A z forhendu to umí....Ještě držet hodně prvních podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jenze ja mam takovou zkusenost, ze jak tipuji, ze to vychazi na 50% sakra.... Takze do prcic, ted musi Masa zabrat :D))))... nestava se mne ze to tipnu na 100% ve WTA...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, ona umí svou hru postupně přizpůsobit a zorientovat se. Na její mládí je tato vlastnost obdivuhodná.

No a teď se ukazuje, že je na RG opravdu ve velmi dobré formě - Karlička bude mít plnou raketu práce....
Reagovat
dadaft
tak a co fčil Géňo?
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba dneska bude výjimečně tvůj 100% den.;D))

Ale u Máši, dokud není proměněn mečbol, není nikdy konec - ovšem koukám, že Garbine zametala v prvním setu 6:1.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Strasne duluuuulezity gem....
Mame brejk!!!!! Jupiiiii...
uf, ale byla to bitva ;D))))

Ted to musi Karlicka udrzet...
No a ve druhem si tipuju, ze prijde jojo efekt...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď krásně odvrácený brejkbol! No a než jsem to dopsal, má Genie další, sakra.:(

No a už se nám to šmodrchá....
Reagovat
dadaft
break je vcelku slušná odpověd.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď další šance na dopodávání setu. Ale Karlička není moc stavěná na psychicky vypjaté okamžiky, tak uvidíme....
Reagovat
smazaný uživatel
Mne asi slahne;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
sakra... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No, a zacina se naplnovat ten hrozivy scenar;D)
Ale dobre...Karlicka bude muset modifikovat nektere herni aspekty... jenze ta Evzenka je sakra vsude;D)
Reagovat
gigin
Djokovic hitting with Thiem on Philippe Chatrier before his QF´s match against Raonic :)
Reagovat
J.M.
Co tam ještě dělá? Zůstává tam jako sparring partner pro Ernestse?
Reagovat
gigin
Vůbec netuším.
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna vyklepla nasazenou dvojku CC Bellis 60 64. Pěkně :-)
Reagovat
Cico93
To čo dajaka dedinská súťaž ?
Reagovat
kada.tom
ne, to je juniorka, která je v QF na French Open :-)
Reagovat
tommr
zatím je to od Markéty neskutečná jízda ... :)
Reagovat
Cico93
Megahrúza ;))))
Reagovat
Cico93
Čo tam splieta ten tréner Sereny že Muguruza vyhra
Reagovat
dadaft
už víš?
Reagovat
kolapse
Co chvíle to zase vypukne.Bohužel je čím dál tím méně zápasů ale to je celkem logické. Roland Garros nemá letos chybu aspoň u mě. Někteří překvapili někteří zklamali ale určitá linie se stále drží.Za chvíli půjdou do boje Carla s Eugenii a doufám že druhé jmenované zůstane herní styl co měla proti Angeline.Pak si myslím že Carla padne.V druhém doslova hekací bitvě by mohla Muguruza překvapit ještě agresivnější hrou než preferuje Masha.Ona není tak suverénní jak si všichni myslí. V duelu Berdych -Gulbis už asi neuvidíme tak peknej tenis jak s Rogerem protože zde půjde hodně o servis..S některými údery si říkám že bude mít Tom sakra co dělat. Určitě to bude zajímavé. No a pán největší a můj nejoblíbenější tenista by neměl s Milošem ztratit víc jak 1 set.Asi všichni očekáváme finále Nole vs Rafa a snad to vyjde.Zde může být neskutečně béhavej Ferrer opravdou hrozbou pro Rafu.Nole by se měl dostat do finále celkem v klidu.A bude-li tak bude to bitva jak šlak.Bilance 125:125 na gamy.A hlavně Djokimu chybí už jenom právě FO do sbírky a doufám že v této současné formě má šanci opravdu velkou a moooooooc bych mu to přál.Ale zadarmo to nebude.....vůbec ne :-) tak jdeme na to
Reagovat
Cico93
suverénní neni ale zvlada ťažke chvile:DDD
Reagovat
kolapse
Těžké chvíle zvládá dokonale viz Stosur ale Muguruzu bych tolik nepodceňoval.Ona když chce umí hrát opravdu dost nepříjemnej agressive Teším se.Favoritkou je ale samozřejmě Maria :-)
Reagovat
r.Fever
Aj podľa mňa je to zatiaľ ultra zaujímavé Roland Garros, obsadenie štvrťfinálových dvojích je celkom zaujímavé a pestré, hoci v nich chýba Federer, Gulbis je príjemnou náhradou.

Najväčšie sklamanie bolo pre mňa počas RG prehra Kližana s Granollersom, kedže by som mu dával šance aj proti Raoničovi v dalšom kole, a snové štvrťfinále s Noldom by bol raj. Nuž, nestalo sa, celkovo ma tešia výkony Kuznecky v ženskej časti.
Reagovat
kolapse
Klizan mě neprekvapil prohrou.Dokonce jsem dával na Granollerse litr.Čekal jsem že už Klizan padne.Hrál ale výborně poslední dobou.Naštěstí pro mě to furt pálil do sítě v důležitých momentech jinak by 100 % vyhrál. A měl taky problémy dostat se pres shodu. Ale bude stoupat zebřickem myslím. Nic jdu koukat na baby
Reagovat
Cico93
Dakedy sa tu toľko netipovalo ale ked už tak Masha a Rafa!!!
Rafa tam sa riadim srdcom u Marii aj srdcom aj rozumom.DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
aj puckou...
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
Rafaeoli25
I u Rafy se můžeš řídit rozumem :)
Reagovat
Cico93
mam veľký strach už s Ferrera nie to ešte z Noleho
Reagovat
Rafaeoli25
Já bych strach měl, kdyby předváděl to co v Monte Carlu, Barce a s Južnym v Římě, v Paříži je to ale zatim starý dobrý Rafa, takže neni důvod k obavám, pokud budou záda ok..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyz uz se tady tipuje a ja v turnaji uz nemam nejakou vetsi svoji favoritku (krome Karlicky, ktere ale moc neverim na vitezstvi), tak si taky tipnu ale pouze celkovou vitezku.

Podle me letosni RG v zenske casti vyhraje Svetlana. Po dlouhe dobe od ni vazne vidim vykony na antuce, ktere hrala nekolik let zpatky, kdy byla jedna z nejlepsich antukarek a vyhrala to tady i cele. Skvela antukarka je i nyni a je videt, ze furt vzdy na te antuce ozije ale uz to nejsou takove vykony. Co jsem videl v poslednich zapasech, tak jeji pohyb je antukove skvely, pise ji jak forhend tak i bekhend (ten mi prijde i jako silnejsi uder). Obranny bekhend ve skluzu, ktery tu praktikuje a uz jsem ho videl v Madridu, je naprosto uzasny a vraci se k souperce velkou rychlosti. Ja v naproste psychicke pohode a ma spoustu zkusenosti. Nyni ji ceka Simona, ktera je velmi tezka souperka ale myslim si, ze je tak rozjeta a tak si veri, ze projde dale a ten titul ziska. Takze tak...
Reagovat
pepin
Já jsem o Světlaně psal níže a plně s Tebou souhlasím.
Reagovat
Rafaeoli25
Moje tipy pro čf: Nole-Miloš 3:2, Gulbis-TB 3:1, Rafa-David 3:1 a Andy-Gael 3:2
Reagovat
smazaný uživatel
Nole-Miloš 3:0, Gulbis-TB 3:1, Rafa-David 1:3 a Andy-Gael 3:1
Reagovat
Rafaeoli25
Nole to možná 3:0 nebo 3:1 dá, ale na Rafovu prohru se těšíš marně :)
Reagovat
Matti
Nole 3:0, Tom 3:1, Rafa 3:2, Andy 3:2
Reagovat
Rafaeoli25
I ty Brute tak moc věříš Nolemu a tak málo Rafovi? :)
Reagovat
smazaný uživatel
rafa ma dost trofeji z FO, myslim, ze je na zmenu sampiona ten spravny cas :)
Reagovat
kada.tom
Nole-Milos 3:1; Tomáš-Gulba 3:1; Rafa-Ferrer 3:1; Andy-Gael 3:0
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to že má hodně neznamená, že nemá mít ještě víc a Rafovi bude slušet minimálně desítka, málo platný :)
Reagovat
Matti
Rád se budu mýlit, ale obávám se, že David Rafovi hodně zatopí.
Reagovat
r.Fever
Nole - Miloš 3:0, Andy - Monf 3:1, Nada - Ferrer 3:2, Gulb - Tom 3:1
Reagovat
Rafaeoli25
Já myslim, že Ferrer a Raonič zatopí Rafovi a Nolemu obdobně, já si naopak myslim, že jestli tak spíš víc zavaří Miloš Nolemu..
Reagovat
martinek37
Nole 3:1, Tom 3:1, Rafa 3:1, Andy 3:1
mám v tom vzácnou shodu :)
Reagovat
safi1313
Djoker-Miloš 2:3, Gulba - Berďa 0:3, Rafa - David 3:0, Andy - Gael 0:3.... :-)
Reagovat
tommr
našim se dneska v Prostějově zatím daří. Velkým překvapením je hlavně jasná výhra Adama Pavláska nad nasazenou pětkou Američanem Bradley Klahnem (71. hráč světa). Že by se konečně po Veselým začal prosazovat i on? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten Pavlásek bude asi taky pěknej mrhač. Běžně prohrává s loserama a teď vyřadí 71. hráče a to celkem s přehledem. Už loni měl na lopatě Rosola.
Už víme, kde se Petra tomu mrhačství naučila! :D
Reagovat
tommr
otázka je kdo co od koho pochytil ... :)
Jinak Pavlásek by si moh letos dát s Rosolem odvetu. Los je svede dohromady už ve čtvrtfinále kam by snad oba mohli dojít ... :)
Reagovat
Rafaeoli25
Otázka taky je na kolik procent hrál Klahn, tuhle výhru bych zase tolik nepřeceňoval..
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrá poznámka, že by se jeho výhra neměla přeceňovat. Kdo sledoval přenos, tak jako já, musí konstatovat, že Klahn odehrál špatný zápas, koneckonců si obecně s antukou moc nerozumí. Teprve Souza Pavláska prověří a mám obavy, že ho celkem snadno porazí.
Reagovat
tommr
Souza ještě nemá zdaleka jistej postup. Zatím má nečekaně velký problémy s Angelinosem, kterej je v žebříčku zhruba na stejný úrovni jako Pavlásek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapilo mě to, jaké měl Souza s Angelinosem problémy. Těžko říct, zda měl laxní přístup k utkání a zítra to bude jiné, nebo zda se tady na téhle antuce necítí dobře nebo ještě něco jiného. Tyhle zápasy jsou pro Pavláska velmi důležité, kde jinde udělat nějaký lepší výsledek než zde.
Reagovat
dadaft
proč od rána dávají dokolečka opakovačky Nadala a Můry a nedají aspoň sestřihy ženských???
banda jedna.
Reagovat
petrulinka
protože je to Eurosport. Vždycky si vyberou nějaký zápas a ten dávají pořád dokola téměř celý den. Taky nechápu, že nejsou schopni vysílat ze záznamu více zápasů včetně ženských
Reagovat
tommr
a to si ještě vždycky vyberou ten suverénně nejnudnější zápas. Opravdu nechápu kdo by se chtěl pořád dokola koukat na debakl nějakýho Lajovice ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba má režie Eurosportu na ženský tenis stejný názor jako Gulbis... :( :D
Reagovat
martinek37
Já sem normálně nepíšu, chodim si sem jen počíst. Nicméně si pro tentokrát taky tipnu:
Genie x Carla - tady bych to viděl na Genie, ale bude to ve třech, chytla tady skvělou formu, ale Carla to zadarmo nedá

Maria x Garbine - Maria ve třech a po boji, ale o Garbine ještě uslyšíme, to nepochybně

Djoko x Raonic - Tak úplně jednoznačně to nevidím, sety tak 75 nebo možná i nějaký ten tie-break, ale věřím Djokovým zkušenostem z takových zápasů, hodně bude záležet, jak půjde Raonicovi servis

Gulbis x Tom - Tu výhru nad Federerem bych tak moc nepřeceňoval, viděl jsem ten zápas i ten s Radkem, Gulbis hraje dobře, ale Tom ho dá ve čtyřech maximálně, zase to bude hodně o podání

Tak asi tak :)
Reagovat
tommr
kéž by ti ty tipy vyšly - hlavně ten poslední, kterej tak jednoznačně nevidím ... :)
Reagovat
Rafaeoli25
Gulbisovi nefandim, ale tvůj koment mě pobavil, Gulbis teď hraje určitě líp než Berdych a pokud nebude unavenej tak by měl vyhrát, jeho podání i mezihra jsou lepší než Berdychovy..
Reagovat
martinek37
Já pořád sázim na to, že je ještě větší nerv než Tomáš.:) Sebevědomí mu ale nechybí, to je fakt. Nicméně si myslim, že to neustojí.
Reagovat
Rafaeoli25
Já myslim, že napodobí Soderlinga z let 09 a 10 a když ne do finále, tak min.do sf postoupí..
Reagovat
smazaný uživatel
je pomerne nezvladle ze semifinale hraji vitezove dnesnich dvouher az v patek a presto budou hrat dneska dost pravdepodobne ve stejny cas
Reagovat
Cico93
Dnes narodeniny tak prajem hlavne zdravie a titul z RG;)))) 28 tak do 33 to snáď potiahneš Vamooooos !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujal mě hlavně ten odstavec "Každý výrok způsobí poprask"... Ačkoliv mužský tenis nesleduju, tak dneska musím přát jednoznačně Berdychovi. :)
http://sport.aktualne.cz/hulvat-spratek-skvely-hrac-gulbis-chce-vyradit-i-berdycha/r~39098b86ea3111e3be660025900fea04/
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že jsme stejná krevní skupina ;-)
Reagovat
tommr
s montym nebo s Gulbisem? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě že s montym :-))) máme stejné favority jak u mužů, tak u žen.
Reagovat
smazaný uživatel
No, já budu fandit Tomovi, ale kdyby hrál proti komukoliv jinýmu, tak tlačím Gulbu. Asi sem divnej, ale mě je prostě sympatickej.
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsem chtěl napsat, že dneska to bude pro Mashu zápas pravdy, ale to už teď budou vlastně všechny zápasy. :) Zatím se to vyvíjí podobně jako v roce 2012: brzké vypadnutí Sereny a nejtěžší zkouška pro Mashu v osmifinále (předloni Klárka, letos Sam). Je tu ale jeden podstatný rozdíl - předloni Masha nehrála proti přemožitelce Sereny... Musím říct, že Garbine je na RG opravdu ve formě. Viděl jsem její zápasy proti Sereně a Schmiedlové, v obou případech hrála skvěle. Má silný servis a rychlou hru, přičemž jsem od ní neviděl příliš mnoho chyb. Navíc dneska může jít do zápasu úplně bez starostí, protože už má v Paříži splněno výrazně nad plán... Na straně Mashy jsou ale zase zkušenosti z těžkých zápasů a myslím si, že ta osmifinálová šichta proti Sam by jí mohla pomoct. Masha ví, že musí podávat během celého zápasu svůj top výkon a nesmí se nechat od soupeřky zatlačit... Myslím si, že právě o tom (kdo koho zatlačí) bude dnešní zápas. Rozhodovat se bude při výměnách od základní čáry a velkou roli bude hrát efektivita servisu na obou stranách. Aspoň tak to vidím já... Let's go Masha!!! :)
Reagovat
Cico93
Jj musíme ju dotlačiť k celkovému víťazstvu ;)))) Come oN!!!
Reagovat
dadaft
souhlas.
možná to nakonec nebude tak složité (a možná to dopadne jinak), ale prozatím Marie nemůže vycházet z ničeho jiného, než že ji letos cestou za titulem čekají čtyři těžké zápasy.
jeden už zvládla.
Reagovat
dadaft
mimochodem monty, zdá se mi, že letos Maria nemá tak drtivé nástupy do zápasu, jak mívala.
vloni to většinou řešila tak, že hned nazačátku získala break...
Reagovat
smazaný uživatel
To se ti nezdá, to je fakt. :D Proti Tsvetaně ztratila Masha servis hned v prvním gemu a pak musela otáčet 1. set. S Ormaecheou zase hned v prvním gemu udělala tři dvojchyby... Na druhou stranu, proti Sam měla Masha dobrý začátek (1. gem - čistá hra na servisu, 2. gem - dva brejkboly), ale nic z toho nevytěžila a od stavu 3:3 byla lepší Sam, která díky tomu získala 1. set.
Reagovat
darek.vrana
No, čím víc o tom přemýšlím, tak si myslím, že vyhraje Tomáš. Pokud hraje ve špičkové formě (což tady hraje), tak ho může porazit jedině někdo, kdo má famózní obranu (Djokovič, Nadal). To ale Gulbis není. Ten jeho tlaku neodolá. To je můj tip.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nedelejte z Gulbise nejakou senzaci tady, mel stesti ze Roger nedokoncil druhy set v suchem triku jak k tomu mel uz naslapnuto, myslim ze sam byl prekvapeny ze tu smec nepromenil a trochu ho to rozhodilo, kdo vi jak by zapas vypadal kdyby mu to tam spadlo. Pokud tomovi bude fungovat servis, tak verim ze Gulbisovi brzy dojdou rakety...:)
Reagovat
Jabadu
Ernests Velká huba dost silný, aby zemřel u mučednického kůlu?" :-)
Reagovat
seshitec
bohužel nejspíš až v patek
Reagovat
dadaft
Berdych z něho udělá salát.
Reagovat
Cico93
No nezaslúžil by si ten GS Tomas viac ako Wawrinka, tomu to tam spadlo ani nezna jak;))))
Reagovat
Grape
GS se nevyhrává za zásluhy. V Austrálii měl Tomáš stejnou šanci jako Stan, ale bohužel s ním prohrál v přímém souboji. Stan měl štěstí, že chytl životní formu na turnaji, kde Novak nehrál nic moc, a Rafa se ve finále zranil. I o tom to je...
Reagovat
seshitec
Ale nespadlo, vyndal po cestě Djokra, byl psychicky odolnější než náš labílek a na závěr Nadala, kt prej měl něco se zádama, ale co na to se historie neptá, prostě vyhral GS a zaslouženě , protože porazil ty nejlepší
Reagovat
Cico93
Jj to všetko viem, len tak ma to napadlo ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou paradoxy, dva Češi přesvědčují Slováka, že si Berdych zaslouží Grandslam míň než Švýcar. :D :D
Reagovat
Cico93
Venca ;)))))
Reagovat
Grape
Jo zajímavej paradox. :D Jen bych to trochu upřesnil - nemyslím si, že si ho Tomáš zaslouží míň, ale jak jsem psal, GS není za zásluhy a je to o tom chytnout formu ve správný čas, kdy zrovna ti nejlepší z různých důvodů byli k poražení. :-) Stanovi se to povedlo, Tomovi (zatím) ne.
Reagovat
slacker
No to nebudou cesi, to budou nejaci odpadlici
Reagovat
slacker
muguruzova, djokovic, berdych = spokojenost
Reagovat
Cico93
Vidim, že česi prajú Tomovi;))))
Reagovat
slacker
Pridaji se slovaci? :-)
Reagovat
Cico93
Myslím to ironicky Tom a Vencape ;))))) oni fandia Gulbovi
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Gulbisovi, protože za 1) jsem si na něj vsadil, 2) má pro mě zajímavější hru než Tomáš 3) S Tomášem si Djokovič utře kurt, semifinále Noleho s Ernestsem může být vrchol Roland Garros, stejně jako jednoznančná záležitost, ale furt je tam větší šance, že to bude špičkový zápas podle mě.
Reagovat
Cico93
OK ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
2) + 3) souhlas
Ale nevsadil jsem, protože to vidím 50/50.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole > Milos, nemam moc pochyb o Noldovi, snad jeden set muze ztratit. Muselo by se stat, ze Nole by se zranil, nebo mel prujem, aby projel zapas...Milose si opravdu pohlida.

Gulbis > Rebel, podle mne Rebel nebude obihat tak kvalitne FH, jak to ukazal s Isnerem, tam Johna uplne tim FH oddirigoval a rozebral. Fandim Rebelovi, ale Gulbis ho prejede, a k jeho FH praci ho asi moc nepusti, tedy, ja tomu moc neverim... preji Rebelovi, ale tip Gulbis ve trech, max. ve ctyrech.

---

Garbine > Masa, Masa neni moz zvykla na hracky, ktere proti ni rvou jeste vic, a prohazuji stejne kvalitni jako ona... jestli Garbine nebude nervozni, ze naproti stoji Masa, bude rvat jak urvana z retezu, jak proti Karoline Anne, vubec se o Spanelku nebojim, a podle mne vpohode ve dvou postoupi...

Evzenka > Karlicka, Evzenie je ve vrcholne forme, antuka ji tady opravdu svedzi, mixuje hru jako mlada tenisova bohyne... je v takovem laufu, ze Karlicka bude mit plne ruce prace, aby tohle ustala... moc neverim, ze ustoji... opet bych to Karlicce strasne pral... myslel jsem, zebychom letos mohli i dat tu mistu, popripade, ale Evzenie je na tom moc a moc dobre... pral bych Karlicce, ale Evzenie ji vyridi bud po boji, nebo ve dvou...

Muj tip na celkovou vitezku je Garbine pokud nebude mit ve finale Svetlanu:) pak Svetlana;) ale te tolik neverim, ze projde prez Simonu... Simca ji asi utaha;(
Reagovat
Cico93
Ale Masha si to nenechá ujsť ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Videl jsem zapas Garbiny proti Serene a vasi Slovence, ktera je podle mne fakt talent, a zacina predvadet paradni hru... Garbina obe umlatila a Slovenku umlatila a urvala... ja si tipuji, ze to bude jak ve finale Wimbledonu Masa vs. Petra... rubacka... rozdil bude jen v tom, ze tam budou rvat dve...obecne mne to je jedno... proste spis verim Spanelce... dokonce i na titul...Masa bude hrat jak proti svemu zrcadlu...bude ji to delat potize...
Jedina vec, ktera by mohla pomoct Marii, ze Garbina se nejak sesype... no nesesypala se ani se Serenou, ani s Karolinou Ann...takze tipuji, ze se nesesype ani ted...
Reagovat
Cico93
Uvidíme, ale titul snáď dá Maria !!! A ano Karolína Schmiedlova je náš asi naj. Talent ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím, kdo ještě nedávno psal, že Schmiedlová porazí Muguruzu, protože Muguruza vyhrála hlavně díky špatnému výkonu Sereny. :) Jo, Serena proti ní hrála velmi špatně, ale právě díky svému skvělému výkon vyhrála Garbine dvakrát 6:2. Proti Anně Karolíně už to měla o trochu těžší (protože A. K. nevyhodila všechno možné i nemožné jako Serena), ale výhru Garbine jsem očekával, protože po herní stránce se mi jevila líp (přestože je Schmiedlová velmi talentovaná) a už jenom v tom servisu byl celkem rozdíl. Sice se říká, že servis na antuce nehraje takovou roli, ale když je hráčka schopná dělat snadné body při vlastním podání, tak je to obrovská pomoc i na pomalejším povrchu...

Dneska očekávám těžký zápas, protože Garbine může hrát úplně bez nervů, ale zkušenosti jsou na straně Mashy a to dělá taky hodně. Pokud bude hrát Masha svůj top tenis, tak nevidím důvod, proč by neměla postoupit. Samozřejmě to závisí i na hře Garbine, ale já věřím, že po tom zápase proti Sam si dá Masha dobrý pozor. Dneska by se totiž takový výpadek nemusel vyplatit...

Jinak si nemyslím, že by Masha měla nějaký problém s tím, že je soupeřka taky hlasitá. Tak třeba s Vikou má na antuce stoprocentní úspěšnost... Ten zápas nerozhodnou hlasivky, ale údery a pohyb po kurtu (ostatně jako vždy). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Garbinu jsem podcenil, to priznavam... asi jsem moc chtel videt v Karoline ten virtuozni tenis, ktery predvadela s Venus, Garbine ji k nicemu moc nepustila....., ale na rozdil od Tebe takove veci priznavam, a nebudu to tady okecavat jak ty okecavas kazdou svou kravinu;D)))

take jsem byl v soku, z celkove promeny Garbiny, opravdu zacina hrat nekompromisne agresivne, servis + prohozy opravdu skvele...tim ze u toho rve jak silena od zacatku do konce, jen potvrzuje sve max. nasazeni pro to, ze chce vyhrat...

Celkem je mne jedno, ktera to urve. Myslim si, ze ta ktera vyhraje, vyhraje i GS. Rekl bych, ze to muze byt predcasne finale....
Muj tip je Spanelka...neco tipnout musim... proste prijde mi jeste vic agresivnejsi a dravejsi nez Masa...

Jestli jde o minuly zapas...
Na Samantu mam svuj nazor, je to tak trochu drevo, proste je trochu prkenna.... hlavne se to ukazuje, jak stoupne holka na travu.... ja mam svym zpusobem Sam rad, ale rozhodne jsem si nemyslel, zeby mohla mit s Masou nejake vetsi sance... takze tady jsem byl opravdu prekvapen, ze vubec urvala set...
Reagovat
smazaný uživatel
Čekám v případě Máši těžký třísetový zápas, ještě náročnější, než proti Sam.
Ale prohře 2:0 nevěřím, na trávě možná ano, ale na antuce by to měla mít víc pod kontrolou.
A dobře si pamatuju, jaký předvedla Garbine kolaps proti Kláře ve finále. I když zatím působí dost přesvědčive.

Škoda, že zápasy Márie a Genie se budou křížit :-/
Reagovat
smazaný uživatel
A co konkrétně já okecávám? :D Sice si obvykle stojím za svým, ale když se zmýlím, tak to taky dokážu přiznat. :)

Je to klidně možné, že vítězka tohoto zápasu bude nakonec vítězkou RG. Ale pořád je tam dost hráček, které jsou ve formě a mají šanci (Simona, Genie a další)... Jinak mě to nepřekvapilo, že Sam proti Mashe uhrála set. Ona umí hrát skvěle na antuce a navíc na letošním RG vypadala fakt dobře. Viděl jsem už její zápas 1. kola proti Monice Puig a Monča bohužel neměla šanci (přičemž pár dní předtím vyhrála turnaj ve Štrasburku a hrála skvěle).
Reagovat
dadaft
hm hm hm, zajímavé, zajímavé.
Reagovat
pepin
Tak já bych zase nepodcenoval Světlanu, ta pokud přejde přes Simonu bude hodně blízko k vítězství. To co dokázala vrátit Petře a včera i Lucii to bylo nevídané a ještě k tomu zahrávala super balony. Škoda, že si dnešní zápas nebude moci člověk užít jak se má, protože obě budou řvát na sluchátka. Je to hrozné, kam to ten ženský tenis směřuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim s tim krizenim, je to skoda.

Souhlasim i s tim, ze proti Garbine hovori psychika a zkusenost... nemusi to ustat, pak by to slo rychle asi z druhe strany...a to by byl asi muj druhy tip...ale rikam si, kdyz prekonala i koncovy stres v zapase se Serenou, potom tzv. zapas pravdy, kdyz vyrazis "nej." favorita a musis se soustredit na dalsi zapas, potom si v pohode odtrenovala...
Prijde mi, ze tim jak rve si dodava bojoveho ducha... pokud se to s ni udrzi, rozhodne ma na to Masu vybouchat rychle... tady je na strane Spanelky lepsi technicka zrucnost a pohyb...
De facto pro sazkare fakt orisek, tenhle zapas...
Ja si tzv. "vsadil" na drave mladi...

Jako vitezku bych chtel videt uplne jinou hracku, ale moc tomu neverim... tyhle podle mne hraji nejlip... kdyz se seknu dnes, nebo celkove budu jen rad;D)))

Nejvic bych to pral Karlicce, potom Svetlane nebo Evzenii...
...ale uz tomu moc neverim... Garbine a Masa jsou asi opravdu nejen v dobre forme, ale to jejich agresivni pojeti, asi vyhraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine je pro mne trochu zklamanim... opravu je neskutecne talentovana...to teda...fakt skvela hracka, nadeje velka...
jenze....asi to bez toho pojeti revu nedokaze, asi ji to pohani psychicky ..tezko soudit... jedine co vim, Masa je pomalu snesitelnejsi...nez Spanelka.

Svetlanu nepodcenuji vubec... to je rutinerka, mentalne je jak Clint Eastwood... ale obavam se, ze Simona ji proste utaha... rekl bych, ze krokuje o jeden level vyse... bude to tezky zapas...pro Svetlanu...pro Simonu to bude jeden z dalsich zapasu...

tezko se mne predstavuje, ze Evzenie porazi rozjetou Masu nebo Garbinu... tak je to WTA, tohle je drama do posledniho mice... ale nejak ztracim nadeji...myslim, ze agresivni tenis zvitezi...

Pochopitelne nejvic bych si prave pral Karlicku nebo Evzenii... i tu Svetlusku bych bral vzemi deseti;D))))

Ale uz moc neverim...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem po shlédnutí obou zápasů, jak Anna Karolína s Venus a Garbine se Serenou, měl také pocit, že Karolína bude v příštím zápase tou, která postoupí.
Vycházel jsem v tu chvíli z mylného dojmu, že proti sobě budou hrát stejně tak, jak zahrály proti sestrám. A stále si stojím za tím, že kdyby obě hrály proti sobě tak, jak v ten den hrály, vyhrála by Anna Karolína.

Ale když jsem pak viděl to jejich vzájemné střetnutí, uvědomil jsem si, že jsem opomněl na jednu věc. Garbine se Serenou prostě nepotřebovala hrát úplně naplno a nemusela vytáhnout top zbraně na to, aby ji porazila. Jí úplně stačilo, aby hrála koncentrovaně, pokud možno přesně (ale ne nutně na hraně), a aby udržela míček ve hře alespoň na pár výměn. Takže to bylo matoucí.

Ten její následující zápas s Karolínou a i ten další, byl už o něčem jiném, Garbine, když potřebovala, tak svou hru pozvedla a hrála ještě daleko lépe než v tom druhém kole.

Jinak Anna Karolína se mi moc líbila. Byl to proti Venus, která nehrála vůbec zle, moc pěkný výkon a jsem na ni dál zvědavý. Budu ji sledovat.

K tipům:
- na SF v ženách tipuji Mášu, Bušičku, Saru a Simonu. Přeji to Garbine, Karličce, Sáře a to poslední je mi nějak jedno....

- u chlapů vidím ty zápasy krom Noleho dost otevřené. Rafovi věřím docela taky, když se hraje na tři vítězné. Kdyby nebyl Andy na antuce, tipoval bych s Gaelem jeho, takhle ne. A Tom s Gulbou - i když tady hraje Tomáš moc dobře, myslím, že postoupí Gulba, ale je to jen tip, takový pocit.....
Reagovat
smazaný uživatel
Netipuji na vítězství Gaela, ale vidím to právě otevřené v tom, že se hraje na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
ani ne... spis jen tipy...
prani jsou jina... doufam, ze se seknu min. ve dvou pripadech...

Dokonce bych si za jistych okolnosti pral radeji postup Masy, ale musela by se potkat ve F. prave se Svetlanou... jenze problem vidim v Simone... takze fakt rezignace;)

Jestli jde o Sam... fakt ji mam rad;) Ale promin, na trave se vetsinou ukaze, jak Ti hraci jsou na tom, s nekteryma schopnostma, hlavne jak si poradit v nepredvidatelnych chvilich... Sam je dobre nastavena masinka, jak se neco zaskobrtne, je to v haji... dost mi v necem pripomina Lucku...;)
Reagovat
pepin
S tím řevem je to hrozné, podívej nevím kdo to tady psal, že tam byl na živo a sledoval zápas marfuši a závěr je hrůza a dokonce že to dělá s úmyslem vůči soupeřce. Zatím tady nepředvádí nic až tak světoborného, se Sam vytěžila z jejích chyb a ona se pak složila. Pokud to Garbine ustojí psychicky, což by mohla, je mladá, ničím nezatížená, tak by to pro ni mohlo dopadnout. Marfuša hraje jednoduchý, monotonní tenis, kromě dvojchyb, s malým počtem vlastních chyb a tak pokud se Garbina nevyhází bude mít se svým pojetím tenisu šanci. K té Světlaně, pokud nebude po fyzické stránce vyštavená, tak to bude mít Simona hodně těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
No, jak jsem psal vyse... ja bych si i pral postup Marie, ale muselo by to byt tak, ze uvidime finale Marie vs. Svetlana...
Ale uz tomu tak nejak neverim;D))))
Simona ji asi utaha...

Nejen, ze vykon Garbine povysila, ale ukazala sve neskutecne rozhodnuti, ze to tady urve vsechno...takove odhodlani, ktere s ni vychazelo, to absolutne agresivni pojeti...ja ani neveril, ze to je jeste Garbine...jela silene...
Reknu to asi tak... timhle zapasem jsem dost vystrizlivel;DDD)))
Co mne ale stvalo, ze tyhle paradni hracky, ktere se postaraly o senzace turnaje souply na prisernou Sedmicku...
Karolina Ann proste potrebuje vic prostoru;D) jinak se ji spatne dycha:)))

Zapas: Venus vs. Karolina Ann: podle mne nejlepsi zapas turnaje, a pro mne mozna i roku, nebot jsem se asi uplne do te Slovenky zblaznil;D))) myslim tenisove, pochopitelne;) Uplne jiny kosmir... tak krasny zapas, jsem dlouhu u holek nevidel... pro mne fantazie...

Pro mne je ta Slovenka nova Karenina, a asi ji tak budu i rikat... Karenina zenskeho tenisu...
Reagovat
tommr
s tím řevem u Sharapky je to opravdu strašný. Mě už nepomáhá ani vypnutej zvuk, protože i beze zvuku jí vidím jak neustále řve a je to možná ještě horší ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ve WTA je to jine nez u chlapu....

Vzhledem k somatickym podminkam zenskeho tela, obecne zeny pracuji jinak...hlavne v takovem sporte jak tenis... od toho se odviji ruznorodnost stylu zen... kazda nekde setri...krom toho vic valci psychicky, proto ten rev...

Pochybuji, ze Simona bude vystavena, vlastne na tom je i postavena jeji hra... hraje lip nez sachy... ona ma podle mne nejlepsi krokovani vubec ze vsech hracek, proti ni je Svetlana trosku vic mentalne jak chlap... spis naopak Simona utaha Svetlanu... pokud se spletu, budu nadseny;D)))) ale sam uz tomu moc neverim;)

Ovsem je to porad lepsi nez u chlapu.... ve WTA umira opravdu nadeje posledni...

V ATP jde o to, jestli to Rafa opet na antuce zvladne;D))) A rekl bych, ze to opet zvladne;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tím mě taky pěkně pořadatelé nas***i, že Annu a Garbine šouply po takových výkonech na sedmičku - čekal jsem, že je dají na "důstojnější" kurt.

To je dobrý s tím, že Anna potřebuje víc prostoru, aby mohla dýchat.:D)))

Jj, Garbine jela šíleně, agresivně, odhodlaně, byla k tomu navíc ještě přesná. Dnes by musela být proti Máše taky taková a ještě mít nervy jako z oceli celý zápas. Pro Marii bude podle mě hrát to, snad to i někdo už psal, že sehrála ten zápas se Sam - tam už byla ke konci druhého setu dost nalomená, nervíky tekly...., ale Sam to nedala - myslím, že to Máše pomůže a na dnešek s připraví pekelně dobře. Ale je to jen takový pocit, to je jas.:))
Jinak ty myslíš, že by ve finále Světlana Mášu dala? Já ti nevím, a myslím, že Simona postoupí, ta to prostě zvládne sehrát tak, aby postoupila.

Zápas Anna Karolína vs Venus - moc pěkný, opravdu moc krásný zápas. Psal jsem o tom už s Freedomem. Škoda, že na sebe narazily už ve 2. kole. Ten zápas by si zasloužil min ČF.:)) A to Venus nehrála vůbec špatně(!), a přesto jí to nestačilo.:))
Anna Karolína hrála skvěle - ty prohozy, ten pohyb...., s takovou grácií se po tom kurtu pohybovala.....doufám, že o ní ještě hodně uslyšíme.;)))

......Až tak, Karenina ženského tenisu?:)) Proč ne, je to moc pěkné - vlček se nám zahleděl.;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
šoupli
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Lucku na trunu podrzim...;)
Ale bude to tezke;)

Ja si myslim, ze jestli by bylo nejake zajimave finale, tak se Svetlanou, pokud by tam Masa dosla... ale to je jedno...;)
Protoze jak Ty, take predpokladam, ze Simona to zahraje velmi dobre...

Proto si asi nejvic myslim, ze vitezka vyjde ze souboje Masa x Garbine... pokud se seknu, a bude cokoliv jineho, budu rad;D)))
Ale moc tomu uz neverim...
Reagovat
smazaný uživatel
:D))

Tu první větu nějak nemůžu přečíst...., nedaří se mi to...., takže nevím, co pro tebe bude těžké.;)))
Ale asi píšeš, že Anna Karolína je pro tebe hned druhá v pořadí.;)))

Tak to souhlasím, máš pravdu, finále se Světlanou by zajímavé být mohlo. Jinak se obávám, ať postoupí z té dolní půlky kterákoliv jiná, bude to víceméně jednostranné finále.

Ale třeba se stane taková zvláštní věc.....Do finále postoupí Garbine a Sara - ten scénář, jak se tam ocitla Sara, zatím promyšlen nemám;)) - a ve finále to Garbine neunese a Sara zvedne nad hlavu trofej.:)) Posléze ji fanoušci ponesou na ramenou až do Itálie.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, muj tip na zapas Petko vs. Sara je vice mene jasny, Sara ji podle mne udola, ale porad je tam ta Simona... zase by musela postoupit ta Svetlana;D)

Jinak Sara je absolutni trida... jeji 1.servis tak vysmivany, ma pochopitelne svuj vyznam... vzhledem k jeji vysce proste setri sily na mezihru, takze prvnim servisem si tzv. rozehrava hru, 2.servisem, kdyz uz ho musi hrat, tak riskuje, aby neztracela vic sil... jednoduche, pochopitelne, a vzhledem k jejim somatickym podminkam... bych rekl genialni... nevim, jestli je to prace samotne Sary, ci treneru...ale genialni to je...

U sary porad premyslim, jak ona to dela, ze to tzv. naliftuje s takovou presnosti na zadni, a s takovym kopcem, aby tu hracku vytahla dal od BL...ale co jeste mne vic nici, je to, jaky ma system v tom, kdy to te souperce zkrati... podle mne to je jen o citu... obcas je schopna ji tam nechat za tu lajnou, a obcas to proste zkrati... je silene necitelne v tomhle...

Ovsem neskutecne "drza" to jak si ve vcerejsim zapase dovolila returnovat dropem z 1.podani Jeleny... to muselo byt pro Jeeecu deprimujici ;DDD))))

Borka to je, ale Simona si to odkrokuje perfektne, jako vzdy... tyhle veci na ni platit nebudou...;(

Takze dost toho lezi na Svetlane, to je jedna vec, no a druha, ze mne porad vychazi Garbine nebo Masa...na celkovy triumf...

No ja uz jdu na to psychologicky...cim vic to budu psat, ze to je jasny, mozna tim vic se to rejpne;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
* sorry je tam plno chyb...
Reagovat
smazaný uživatel
Co vybiras???

Ja Karlicku s Evzenii ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak mam u tebe basu piv... bych se na to uz tady vykvakl na nejaky, cas, ale s Tebou to nejde;D) Zase se da bavit o WTA normalne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Wilander rika, ze tenhle zapas je 50 na 50;)
No kez by mel pravdu;D))) Ale moc tomu neverim;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, já to dnes vidím u obou zápasu na kurt SL. Už jsem tam, to bych nemohl Karličce udělat:)
A pak tam zůstanu i na Toma s Gulbou....

No, Wilander a jeho tipy...., známe ho.:))

Basa piv - tvl, jsem se nejdřív lekl, že jsem zapomněl na nějakou sázku!:)) Jasněže máš, jak jinak.;D))
Reagovat
smazaný uživatel
Na chyby kašly, taky to mastím - doodpovím pak, teď mám nervy s Karličky....A koukám na skóre, že do toho Garbine vlétla ve velkém stylu - 3:0.....
Reagovat
smazaný uživatel
* na to kašli!
Reagovat
smazaný uživatel
Nole, Ernie, Maruš, Genie, Ajde, come on nebo co, to je jedno. Hlavně ne španělské semifinále.

O Noleho se nebojím, maximálně ztratí jeden set, jinak bude v pohodě. Berdych-Gulbis bude řežba a vyhrát můžou oba, může to být 3:0 pro jednoho i pro druhého, stejně jako třeba pětiseťák. Šance vidím vyrovnaně.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou, kromě té Maruš, já to přeju Garbin. Ale ty ženské jsou mi v podstatě jedno, hlavně ať vyhraje Gulba a Nole. To může být dobré semifinále.
Reagovat
kada.tom
Nole > Milos (tipuju 4 sety, nějakej ten tie-break může Novakovi ujet)
Tomáš >= Gulba (tipuju 4 sety, možná i 5 ... ideální by byla Tomášova výhra ve 3 setech)
Maria > Muguruza (ve dvou setech ... přeju si ale výhru Španělky)
Genie > Carla (jednoznačně ... Genie tu má formu a Carlu by měla dát)
Reagovat
VlS
U chlapů je jasnej favorit Nole, Tom s Erniem, to je tak půl půl na tip, vlastní zápas může bejt jak tuhej boj, tak jasná záležitost pro jednoho i pro druhýho. Doufám, že Tom neví, že kdyby vyhrál, šel by před Rogera :-)
Reagovat
Grape
Takže dneska to vidím následovně:
Garbine - Maria: Rozhodně budu tlačit Garbine, ale reálně to vidím tak, že by mohla udělat set, zápas ale ne.
Carla - Bouchard: Tak tady bude záležet, jak to tam Bouchard bude padat, jestli bude hrát jako s Angie, tak to dá, ale nemyslím si, že tak skvělý výkon zopakuje. 50:50 a bude to tříseťák.
Tomáš - Ernests: Prání je Tomáš, ale bude to moc těžké, Ernests tu má velkou formu. Přesto to vidím tak 60:40 pro Tomáše, ale ve třech to nebude.
Milos - Novak: Novak. Ale určitě tam bude nějaký tie-break. Set by ale Novak ztratit neměl.
Reagovat
VlS
No, tak si tipnu, že do SF postoupí Maria a Genie, Mariina půlka pavouka mi připadá tězší. Z druhý půlky jsou podle mě na SF 3 adeptky, Simona - Světa - podle mě 50 na 50 a v druhým bych tipnul Sáru, aby to bylo jinak, tak by Andrea musela začít hrát jak - 2 roky dozadu.
Reagovat
steve79
Nechapu to poradi zapasu. Proc hraji mozskr zapasy proti sobe? Lide chteji videt co nejvice tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mária dostala prednost na centr kurte..Som zvedavý ako vyriesia muzské stvrtfinále zajtra, snad nie rovnakým sposobom..
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, tohle zrovnoprávnění žen v tenise mě štve, kolikrát se během týdne stalo, že na obou kanálech Eurosportu hráli půl dne ženské. Ať si pěkně člověk může vybrat, jedno mužské QF na centru, ženské zas na SL a pak naopak...
Reagovat
Denis92
Urcite aj zajtra dostanu zeny prednost pred muzmi..z jedineho jasneho dovodu- stvrtok hraju semifinale, tak aby mali co najviac casu na oddych. A ako sa rozhodnu s nasadenim Nadala resp. Monfilsa na jednotlive kurty je tazko povedat. Urcite vsak budu hrat az po zenskych zapasoch..
Reagovat
dadaft
ovšem tahle půlka pavouka je pro mě zajímavější a dnes nesmírný těšák.

nicméně ten zvyk, že se hrajou vždy dvě a dvě čtvrtfinále ve stejný čas je na h.....
nejsem chameleon, abych dokázal sledovat každým okem něco jiného. ))
Reagovat
dadaft
Sharapova, Bouchard.
Reagovat
dadaft
podle mě nejlepší výkon včera Sara Errani.
Jelenu včera rozebrala a roznesla na kopytech.
myslím, že s Andreou taky zamete.

pokud jde o Lucku - Kuzněcovová je špičková antukářka a grandslamová vítězka, sportovní talent jí leze i ušima, z toho, co v koncovce ubránila Kvitové šel strach,,,,,,,,,,,,,,,,,,
navíc Lucka neměla úplně svůj den,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
suma sumárum - byla zde jistá šance na ještě lepší výsledek, ale nějaká velká nespokojenost není na místě 4K a porážka rozjeté Ivanovičové, to věru ujde.

a sezóny ještě rozhodně není konec.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist