Berdych i Štěpánek vyhráli, tenisté vedou nad Argentinou 2-0

13. 9. 2013, 18:10
Aktuality 248
Čeští reprezentanti vedou v semifinále Davisova poháru v Praze nad Argentinou 2-0 a v sobotní čtyřhře si můžou zajistit postup do finále. Úvodní bod pro obhájce titulu získal Radek Štěpánek výhrou nad jedničkou soupeře Juanem Mónakem relativně hladce po setech 7-6 6-3 a 6-2. Druhý bod přidal pátý hráč světa Tomáš Berdych, který zdolal Leonarda Mayera 6-4 4-6 6-3 a 6-4.
Tomáš Berdych a Radek Štěpánek

Třetí postupový bod se pokusí svěřenci kapitána Jaroslava Navrátila získat v sobotu od 14:30. Do čtyřhry jsou nahlášeni Lukáš Rosol a Jiří Veselý, ale hrát budou Berdych se Štěpánkem, kteří spolu v Davisově poháru vyhráli dvanáct ze třinácti deblů. Argentinci oznámili dvojici Carlos Berlocq, Horacio Zeballos.

"Určitě jsem to čekal. Byl bych špatný kapitán, kdybych to nečekal," řekl Navrátil České televizi s tím, že ve vedení 2-0 po úvodních dvouhrách věřil. "Oba zápasy ale byly velice těžké, hlavně ten druhý. Mayer hrál nad své možnosti a Tomášovi to hodně znepříjemnil. Radek potvrdil, že mu povrch sedí," uvedl Navrátil.

Radek Štěpánek, čerstvý vítěz čtyřhry na US Open, měl v O2 areně, kde loni v listopadu vyhrál rozhodující pátý duel finále proti Španělům, vlažnější vstup. V utkání s Juanem Mónakem přišel o podání jako první, ale ztrátu rychle smazal. Oba hráči si pak drželi servis do stavu 5-5, kdy Mónaco udělal čtyři chyby po sobě a Štěpánek šel podávat na vítězství v první sadě. Jenže zahrál dvě dvojchyby a úvodní set musel rozhodnout až tie-break.

V něm čtyřiatřicetiletý Štěpánek velmi slušně zaplněnou halu rychle rozbouřil. Vsadil na hru od základní čáry, kde po celý set překvapivě více bodoval než u sítě, a ujal se vedení 6-0. Mónaco odvrátil tři setboly, pak už ale na Štěpánkův útok nestačil.

Úvodní tie-break se nakonec ukázal jako zlomový. Rozjetý český veterán "vlétl" ve velkém stylu do druhé sady a sebral Mónakovi hned jeho první servis. O pět let mladší Argentinec, který je na žebříčku o 31 míst výše, sice ještě srovnal na 3-3, ale šlo o jeho poslední vzepětí v zápase.

Od té doby už vládl na rychlém dvorci Štěpánek. "Dařilo se mi dodržovat taktiku. Snažil jsem se to mixovat. Chvíli útočit, chvíli hrát z obrany," uvedl Štěpánek.

V osmém gamu mu Mónaco další dvojchybou pomohl k vedení 5-3 a český hráč zkušeně "dopodával" druhý set. Ve třetím dějství už rodák z Karviné s jistotou mířil za prvním bodem. Rychle získal brejk poté, co Mónaco ve třetí hře poslal bekhend jen do sítě. A když obral soupeře také o následné podání, bylo rozhodnuto. Mónaka porazil navlas stejným výsledkem jako v pátém duelu čtvrtfinále před čtyřmi lety v Ostravě.

"Chtěl bych poděkovat lidem v hale, byli skvělí a pomohli mi. Atmosféra byla elektrizující," řekl Štěpánek.

Tomáš Berdych ve druhé dvouhře neměl vůbec snadnou práci. Rychle hrající Mayer, až 93. tenista žebříčku ATP, se překonával a byl české jedničce vyrovnaným soupeřem. Berdych ztratil v první sadě podání, ale od stavu 4-3 zachránil set ziskem tří her v řadě. Ve druhém dějství se mohla situace opakovat, ale tentokrát Mayer závěr zvládl.

Ve třetím a čtvrtém setu ukázal Berdych své kvality. Nedominoval, zlepšil ale oproti úvodu především servis, solidně returnoval a ve výměnách přidával častěji vítězné míče. Po třech hodinách duel při svém podání ukončil, i poslední hra ale ukázala, jak musel o výhru tvrdě bojovat. Při prvním mečbolu poslal volej do sítě, pak odvrátil brejkbol a radoval se až po druhém mečbolu poté, co Mayer poslal forhend do autu, což potvrdilo "jestřábí oko".

"Byl to povinný bod a o to je to těžší. Jsem rád, že to je výhra ve čtyřech setech, ale první dva sety nebyly ideální. On začal skvěle, nedělal chyby a druhý set si zasloužil vyhrát. Zlomilo se to na začátku třetího setu, kdy jsem ho brejkl a pak už jsem to zvládl," řekl Berdych.

- DAVIS CUP 2013 -
(Světová skupina - semifinále, Česká republika / Praha, tv. povrch / hala)
páteční výsledky (13. 09. 2013)

ČR - Argentina 2-0 ... po prvním dnu

Štěpánek - Mónaco 7-6 (7-3) 6-3 6-2
Berdych - Mayer 6-4 4-6 6-3 6-4

Komentáře

248
Přidat komentář
smazaný uživatel
Paráda ! Nic na tom nezmění řeči závistivců a řečičky o tom, jak naši hoši jsou nesympatičtí a namyšlení. Vždyť to není vůbec pravda. Problém bych měla fandit jen Lukášovi Rosolovi ( po včerejší Všechnopárty - tam se tedy nepředvedl v příliš lichotivém světle ), i když byl strůjce postupu do SF DC. Hodně štěstí ve finále!
Reagovat
petrulinka
Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že sem vy dva lezete jen proto, abyste provokovali. Alespoň to svědčí o vaší inteligenci. Musím říct, že podobně jako Lunej nemám ráda Nadala a našli by se i další hráči, které nemusím, ale nikdy by mě nenapadlo chodit na diskuzi o těchto hráčích a začít tam nadávat, jak jsou nesympatičtí apod. Já jsem pyšná na to, jaké máme hráče a vážím si toho, protože nevíme, kdy se zase najdou takoví hráči, kteří by dokázali být v posledních 5 letech 3x ve finále DC. A pokud je to podle vás druhořadá soutěž, tak v tom případě nechápu, proč ji hraje třeba takový Djokovič. Ale k takovým jako vy je vlastně vůbec škoda se vyjadřovat.
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, špatný timing, omlouvám se, užijte si úspěchu.
Jenom mi nepiš, že to svědčí o mé inteligenci, co má co společného toto s mojí inteligencí, provokovat může člověk inteligentní stejně jako hlupák, takže dr vyvaruj takových nesmyslných invektiv, pak celý tvůj příspěvek působí zvláštně.
Reagovat
PetaM
Inteligentního člověka nenapadne provokovat, to pak není inteligentní člověk.
Reagovat
petrulinka
Ještě jsem neviděla arogantního člověka, který by byl takto ochoten obětovat se pro kolektiv a vlastně téměř za nic. A taky jsou podle tebe naši hráči tak nesympatičtí a mají málo náklonosti u spousty lidí, proto vždycky když hrají DC, tak je vyprodáno a téměř v každé domácnosti se sedí u televize a sleduje se DC. Tomáš je tak povýšený, že přizná soupeři eso. Oni jsou fakt všichni tak nesympatičtí a povýšení, že se vůbec s nikým nebaví atd. atd. Proboha člověče vzpamatuj se, copak takto se chovají arogantní lidé, jak se tady pořád snažíš Tomáše i Radka prezentovat? Jo přesně jak se říká, podle sebe soudím tebe, co?
Reagovat
petrulinka
Přesně tak, napsal jsi to tak, jak jsem to myslela. Proto jsem taky napsala, že by mě nenapadlo jít někam provokovat a nadávat na hráče, kteří mi nejsou sympatičtí. Přijde mi to naprosto stupidní se takto chovat, a proto jsem psala o inteligenci pisatele.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, to je přesně to, co já nechápu, ale ani nechci řešit. Když hraje Nadal, vůbec mě taky nenapadne se mísit mezi fandy a začít prudit se svými antisympatiemi. Míra tolerance mezi jednotlivými fanoušky je tak malá, že je to až s podivem. A to Kvitovci jsou tu bráni jako nejhorší skupina fanoušků, proto mi to připadá hodně úsměvný..:)
Reagovat
Mayo
už serte na Nadala omg
Reagovat
smazaný uživatel
jejda lidi, nežerte tak ten tenis, už vám leze na mozek. Já jsem se v minulé diskuzi zastal Milase, (takže já jsem nic nevyprokoval), kterého tam z vašeho tábora fanatiků častovali jednou nejslušnější nadávkou za druhou. Je teda horší předhodit vám relevantní argumenty (za kterými si stojím, jenom timing špatný)a podat je slušně, nebo se tvářit jak vládci zeměkoule a být vulgární? Tady nejsme v etice, aby se psalo jestli je to správně či nesprávně. Aj tady už ze mě děláte aroganta a hlupáka a já se směju jak jste vedle, mám z vás akorát tak srandu. :) A říkat, že inteligentní člověk neprovokuje je největší blábol jaký jsem kdy na tomto serveru četl, pěkný večer.
Reagovat
Jan
Zrovna jsi předvedl, jaký jsi ubožák.
Reagovat
PetaM
Blábol? Pravda. Stačí pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
že to kluci opět dali ve dvou :))) Jen škoda, že zítra pokud se bude hrát, už to nebude takový napínavý... ale hlavně, že naši vyhráli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě mrzí spíš to, že asi nedojde k souboji jedniček, když jde o mrtvý zápas. Ale je fakt, že Monaco asi není úplně ta jednička, která by měla nějakým zásadním způsobem Berďu ohrozit.
Reagovat
smazaný uživatel
mohli jsme si jako fandové ještě užít zápas, no.. nemůžeme mít všechno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty mě normálně mluvíš z duše chlape, cítím to naprosto stejně a bohužel ani já nedokážu fandit českýmu DC týmu. Jediný, kdo na mě působí pozivitně, je Honza Hájek, což je prostě málo.
Reagovat
Jan
Kdyby na nich bylo něco nesympatického, neřeknu nic. Jste oba blbci. Asi vám musí hodně vadit, že jsme to loni vyhráli.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Milas TP: Myslím, že je nás víc. :) Jan- ty budeš asi volit rudé za měsíc, že? Nadávat někomu do blbců jenom proto, že má jiný názor může jenom hodně nešťastný člověk. Proč by mě to mělo vadit? Nějaká druhořadá soutěž mě nevzrušuje. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu,Štěpánek ani Berdych nemá ani trochu náklonnosti u mnoha lidí a nepomáhá ani to,že DC.vyhráli.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsme blbci no a? Ty na tom líp nebudeš.
Reagovat
Jan
Proto hraje v druhořadé soutěži Nadal, Djokovič, občas i Federer a Murray, že ? Všechny národy fandí svým DC týmům, jen u nás jsou exoti, kteří to mají jinak. Když fandíte jiným tenistům, odstěhujte se do patřičné země a přestańte mluvit česky, protože nejste Češi. Jen si honíte triko jak jste moc odlišní, že našim hráčům nefandíte.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tady potkám ještě více existencí jak ty, tak se myslím fakt přestěhuju. Ty se čím dál víc vybarvuješ, ještě pro ty co nemají namalované vlaječky na hubě a nekřepčí před TV kdo neskáče není čech pracovní tábory a separuj nás.
S těma hráčama si dobře mimo, Nadal hraje jenom doma na antuce, Novak vynechal loni, Fedex s Murraym nehrajou skoro vůbec, Delpo taky vynechává. Vysvětli mi, když je ten Davis Cup tak strašně důležitý, jaktože Češi z posledních 7 zápasů hráli pětkrát s oslabenými soupeři? Klaune, teď se vyjádři!
Reagovat
Jan
Nemusím křepčit s vlaječkami na obličeji, nakonec o nic nejde, je to jen sport. Ale veřejně deklarovat, jak fandím proti našim hráčům, to je na mě moc. Fanděte si komu chcete.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraj si na demagoga, nikde jsem nepsal, že fandím proti našim, doslova jsem napsal: "jinak celkově celý český davis cup je výkladní skříní "sympatičnosti". Potom je těžké jim fandit a radši než fandit jinému radši DC nesledovat." takže laskavě nepřekrucuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduchá odpověď - protože se jim na to ty hvězdy vyprdly.
Reagovat
Jan
Loni v semi DC Del Potro hrál, ale měl zraněné zápěstí, jinak by určitě nastoupil i k dalšímu zápasu. Nadal - byl zraněný, jinak by asi také nastoupil. Letos - Švýcarsko, ano Federer se na to vykašlal, ale on teď už vypouští mnohé turnaje, Kazachstán není třeba komentovat, Kanada snad teď hraje také v plné síle, za Srbsko hraje Djokovič i Tipsarevič, Delpo to letos vypustil, to ano, možná DC není úplně prvořadá soutěž, ale téměř všechny hvězdy tam hrají. To jen pro úplnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Mícháš jabka a hrušky. Samozřejmě že pro každého výše postaveného hráče budou individuální zápasy důležitější, ale to nic nemění na tom, že DC je neprestižnější týmová soutěž, že je to pro tým totéž jako GS pro individualistu. A existuje tady takový jeden paradox, na nějž jsem shodou okolností narazila osobně minulý týden, když jsem byla se svým týmem hrát kuželky. Čím víc lidí máš k dispozici, tím pravděpodobnější je, že nikdo nebude mít čas, nebude se mu chtít apod., protože všichni budou spoléhat na toho druhého. Španělsko má minimálně 4 hráče, kteří můžou kdykoli nastoupit na post jedničky a další minimálně 4 hráče, kteří by neměli problém zhostit se role dvojky. A přesně na to dojeli v prvním kole. Proč by se taky Nadal obtěžoval na první kolo, když může přijet třeba až na finále? A český tým je přesně na druhým konci toho paradoxu. Češi si nemůžou vybírat. Jejich úspěchy stojí na duu Berdych - Štěpánek, které z pozadí jistí Rosol a tím to končí. A to je hlavní důvod, proč český tým na rozdíl třeba od toho španělského nenastoupí v oslabení. Nemůže si to dovolit.
A o tom, že to třeba ani tomu Nadalovi není úplně jedno, nakonec svědčí i fakt, že momentálně pomáhá tahat svou zemi z baráže.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kluci jděte na to, doufám, že bude 3. bod. Snad vám tu nebudu fandit sama :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No vida :)) Kvítko jen září :)
Reagovat
misa
Peťula je k sežrání :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, vždycky byla, je a bude... teda pro mě, i když jsem ženská :))
Reagovat
smazaný uživatel
O čem to asi svědčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, má to o něčem svědčit?
Reagovat
misa
o práci s novým kondičním trenérem: Je vidět, že pan Všetíček bude odborník na svém místě. Dle Petry s ní hodně cvičí břicho a záda, což je jen dobře. Konečně si někdo všimnul, že Petra má dost oslabené svalstvo trupu a z toho pramenící chybné držení těla. Je ale potřeba vydržet týdny, měsíce tvrdé práce. Škoda letošního promarněného roku, snad je už Petra na dobré cestě k budoucím úspěchům.

Hra Štěpánka je pro mě připomínkou krásné minulosti tenisu, kdy po tenisových kurtech neběhali jen atleti či kulturisté s raketou. Snad ještě nějakou dobu jako singlista vydrží. A přítelkyni má nádhernou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak trefné. Na tuto situaci může podobné rčení aplikovat skutečně jenom hlupák.
Reagovat
smazaný uživatel
A Milase kopni :))) Nemá cenu se přece dohadovat, pro někoho je Tomáš namyšlenej, pro mě je zase strašně nesympatickej Nadal a taky mě nikdo nepřesvědčí o opaku :))
Reagovat
smazaný uživatel
s Tym Nadalom musime niečo robiť
Reagovat
smazaný uživatel
Čo bys chcel robiť? Mám to prostě tak daný, s tím se nedá nic dělat, nikdo mě nemá šanci přesvědčit.. já nemám potřebu to veřejně ventilovat, jen jsem to napsala v souvislosti s reakcí na Toma.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda Milase chápu, Berdych je hodně nesympatický hráč. Zkuste se zamyslet proč nemá v zahraničí skoro žádné fanoušky, stačí se podívat na to, kolik lidí ho lajklo na FB, i někteří neznámí hráči mají více palců nahoru. ;) Ojedinělé nejsou přezdívky jako bird dick a podobně. A důvod je jasný. Tomáš se chová tak trochu povýšenecky. Viz některé jeho gesta na kurtu (nepodání si ruky s Almagrem), nešikovná komunikace s fanoušky (Don´t cry for me Argentina) nebo špatná pověst v zákulisí (rozhovor s ball kids v MF DNES). Ani se nedivím, že je pro Toma prioritní Davis Cup, když Grand slam je zatím na mílé daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho časté stěžování si na cokkoliv.
Reagovat
Mayo
tak Nadal je nesympatický najviac z tých hviezd pre ľudí :D takže to neni prekvapenie :D ... ale tak nech len vyhráva GS aj ďalej (:
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáša beriem aky je taky je ale aspon nepušťa zapasy

čo sa o niektorých neda povedať
Reagovat
smazaný uživatel
skôr by som povedal, že Andy
aspon teda čo sa tyka mojich kamaratov a ľudi čo žiju v mojej blizkosti
Reagovat
Mayo
no tu na tp.cz nemá nikto viac hejterov ako Býk :D
Reagovat
smazaný uživatel
jinak celkově celý český davis cup je výkladní skříní "sympatičnosti". Potom je těžké jim fandit a radši než fandit jinému radši DC nesledovat. Škoda, že nemáme svého Federera, Delpa, Djokoviče, Ferrera a podobně. Rozdíl je Fed Cup, tam je těžké najít nesympatické holky pro změnu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj názor. Nesouhlasím, ale to je úplně jedno :) To bychom tu mohli debatit do soudnýho dne.. Tom má hodně fanoušků, kteří si ho nejlajkli a na FB nechodí, ale to už jsem tu myslím psala. Já mám hodně důvodů, proč mu fandím a vždycky budu. A za chvíli nám s Radkem doufám předvede skvělej debl :))
Reagovat
Mayo
presne tak...štepánek a berdych to je snáď nesympatickejšie ako djokovič tipsarevič a vlastne aj ako kližan lacko :D ... no jednoducho des :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale aj ostatni maju dost fanusikov co na FB niesu aj tak sa da povedat
Reagovat
smazaný uživatel
To je ciste jen tvuj nazor...a fanousky v zahranici ma a myslet si ze jich bude mit tolik jako Federer, Djokovic nebo treba Nadal by bylo vice nez posetile...
Reagovat
smazaný uživatel
No, já jsem spíš reagovala na to, že to od Milase vyznělo, jakoby každý, kdo má Berdycha rád a fandí mu, byl hlupák. Což mi přijde jako hodně hloupé tvrzení. Ale možná jsem to jen blbě pochopila.
Reagovat
Jardus
Kdyby jsme vedli 3:0 po sobotě, bude se v neděli hrát?
Reagovat
Roger_Federer
Jeden zapas určite, asi by dostal šanci Veselí.
Reagovat
gedzitka
...kdyby ještě někdo pochyboval

http://sport.aktualne.centrum.cz/tenisova-laska-potvrzena-stepanek-dostal-polibek-od-kvitove/r~e367bbf61cb011e3a3a9002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=A&utm_term=position-22
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsou spolu šťastní, proč ne. Nevím, jak to bere Nikol, není to určitě nic příjemného, ale to je bohužel život..
Reagovat
PetaM
Radek s Nicole nejsou ani první, ani poslední, co se rozešli. Radek šel dál, Nicole půjde taky :) Upřímně, co je lepší na bolavé srdce, než nová láska :) Když jim to s Nicole neklapalo, nebyl důvod zůstat v manželství a trápit se :) Radek se vyléčil díky Petře, Petra díky Radkovi :) :) Jsou šťastní, přeju jim to :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vaidišova je teda krajšia žena
:)))
Reagovat
PetaM
Třeba tolik nezáleží na vzhledu, ale na povaze :) To tě nenapadlo? Pro mě je třeba Petra hezčí a její úsměv okouzlující :) Kdybych byl úspěšný tenista, určitě bych to na ni zkusil také :D
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš to zkusit, i když nejsi úspěšný tenista ne? :)) Nebo je to podmínka? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych byl ja uspešný tenista
tak to skusim na každu jednu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ses tady nechoval občas jako šílenej blb, okouzlil bys i mě :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ouuuu
takto žeby som už začal
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
som vedel, že patríme k sebe!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mě začínáš děsit :)))))))))
Reagovat
PetaM
No, teď má Radka :D A Adamem se rozešla právě proto, že spolu skoro vůbec nebyli. Takže musí být člověk úspěšný tenista, a může jezdit na ATP tour a být s Petrou docela často (protože turnaje jsou častokrát společné) a nebo bych musel být nějaký ATP/WTA manager :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že právě žádný tenista být nemusíš, naopak, musíš mít čas s ní být pořád, jako je Ester s Tomášem. Tak ti stačí nějaký padělek zlaté Visa karty a máš úspěch zaručený, i když Petra určitě na peníze nekouká :)) Zamakej na kouzlu osobnosti, vetři se a je to :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si pííííš
Reagovat
Frick
Tak je to doma, to je dobře. Nicméně byl to skutečně sranda-turnaj, na kterym asi jako hráčka TOP 75 neměla moc co dělat. Těžko jí to asi může nějak rozvinout nebo tak. Nicméně - Karolína je tedy jedinou naší hráčkou, co letos v singlu vyhrála více než jeden titul?
Reagovat
smazaný uživatel
Siniakova letos vyhrála 2 pidi ITF-ka (10k a 25k). Takže určitě není jediná.
Reagovat
tommr
já si myslím, že Karolína udělala dobře když se na tenhle turnaj přihlásila. Umožnilo jí to získat pár cennejch bodů do žebříčku a hlavně si tam trochu zvedla sebevědomí ... :)
Reagovat
Mayo
Andrej Martin je pánes
Reagovat
Fandina
Gratulace kluci. Radek nejdřív rozpačitě, ale na konec si to i užíval na kurtu a zápas měl moc pěkné momenty, výměny z obou stran. Tomáš nějak víc chyboval, ale soupeř hrál výborně, nakonec z toho byly čtyři sety. Gratulace kluci. A moc děkuji, užívala jsem si to na místě a stálo to za to! Tak ještě jeden bod a je to. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Lucka celkem v pohodě ve dvou setech. A to jsem se Davis dost bála. Lucka je v semifinále! Gratulace!
Reagovat
freeteepek
Taky se přidávám ke gratulacím. Mohla by to celý vyhrát:-) Budu držet palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucík byla dobrá, moc jí to přeju :)
Reagovat
VlS
super a prosím prosím ještě 2x stejně
Reagovat
Fandina
Lucka super, první set doma. Tak ještě jeden. Lucko ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka fakt pěkně :)
Reagovat
Mayo
v prípade finále Srbsko vs Česko, kto by hral doma ?
Reagovat
Fandina
bohužel Srbsko
Reagovat
Mayo
ja som myslel, že obhajca...ďakujem Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, střídá se to. A minulý rok se hrálo tady. Všude visely plakáty s Djokovičem, který nakonec nepřijel.
Reagovat
Fandina
V DC se to střídá, pokaždé u jiného. My hráli se Srbskem vloni tady v Praze. Takže příští zápas bude u nich. Tam, kde se dvě země dosud neutkaly, nebo v minulosti hrály na neutrálním území, rozhoduje los.
Reagovat
Mayo
rozumiem...čarodejka aj si bola alebo pôjdeš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla jsem, ale cenově jsem si to bohužel nemohla dovolit.
Reagovat
Fandina
Mayo, já jsem tam byla a bylo tam 10600 diváků a lístky nebyly nejlevnější a ti všichni se dívali, jak hraje Tomáš, povzbuzovali ho, když se mu nedařilo a věř tomu, že pro ně nebyl Tomáš arogantní a nevím co tady o něm píšeš ... sorry
Reagovat
Mayo
ísť na finále DC musí byť paráda
Reagovat
Mayo
Fandina však jasné, že ho povzbudzovali ... od vás ho nemá rado len minimum asi ...
Reagovat
smazaný uživatel
Však Tomáš taky není namyšlený.
Reagovat
Fandina
May a jak si na to přišel že ho nemají lidi rádi. On ti připadá namyšlený, nebo arogantní? Proč by ho neměli mít lidi rádi. Vždyť jim nic neudělal. Naopak mají radost, když hraje a vyhrává. Je to krajan.
Reagovat
Mayo
tak lebo čítal som aj českých kolegov a viem, že nie každý ho má v obľúbe...
Reagovat
Fandina
Jaké kolegy?
Reagovat
Mayo
to je jedno..proste aj tu alebo na fejsbrúku keď čítam komentáre tak aj češi čo píšu alebo hocikde na diskusii tak nie každý ho musí ...
Reagovat
smazaný uživatel
A to ti jako přijde nenormální? Mně by naopak přišlo dost divný, kdyby ho všichni milovali. Stejně tak spousta lidí nemusí Djoka, Fedrera, Nadala, Murrayho atd.
Reagovat
Fandina
Mayo aha, já myslela, že píšeš o jeho kolegách z tenisu. Každý není každému sympatický. Ale obecně, není důvod ho mít nerad. Reprezentuje dobře a to je pro krajana důležité.
Reagovat
Mayo
čarodejka...však ja nehovorím,ž e je to nenormálne...však práveže je to normálne ja viem...však nedá sa byť každému po chuti to chápem ... :)
Reagovat
Mayo
reprezentuje dobre veru..Kližan by si mal brať príklad :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je hodně důvodů, proč ho nemít nerad, stačí otevřít oči. :)
Reagovat
Fandina
Milas_TP ať se dívám, jak se dívám, nic nevidím. Tak to vyjmenuj. Ale dohadování s rozhodčími neberu, to vím, že dělá a není sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám oči otevřené a nevidím důvod žádný ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Chytrému napověz,...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže měly Andrea s Luckou 3 šance na dopodávání zápasu. Napotřetí se podařilo. Vedly 5-0 a šly podávat, nakonec 6-4 v druhém setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže měly Andrea s Luckou 3 šance na dopodávání zápasu. Napotřetí se podařilo. Vedly 5-0 a šly podávat, nakonec 6-4 v druhém setu.
Reagovat
tommr
jj byly to nervy. Nevím co tam holky vyváděly, že o ten náskok málem přišly ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem jen live score, takže těžko říct. Ale přišla tam nějaká dvojchyba v nevhodný moment a taky holkám nevycházelo první podání. Uvidíme jak Lucka, zatím to vypadá dobře.
Reagovat
Mayo
škoda ale nevadí chlapci otočíte :)
Reagovat
smazaný uživatel
Budete někdo koukat na Šafařindu? Už by to mohla McHale dopodávat...
Reagovat
tommr
já se budu koukat určitě. Jen mě štve, že to asi nebude k vidění v televizi, protože na Nova Sportu běží místo slibovanýho přenosu z Quebecu nějaký motorky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucko, hodně štěstí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už mám stream, jak jinak. Na Novasport vůbec nespoléhám :)
Reagovat
darek.vrana
Tomáš dneska vyhrál 42. zápas v DC a vyrovnal tak Tomáše Šmída. Před ním už jsou jen Kodeš a Menzel.
Reagovat
smazaný uživatel
wow, tomu se říká reprezentace :)!
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě podle mnohých ten arogantní blbec myslící jen na sebe a svou kariéru, kterýmu vůbec nejde o fanoušky a o reprezentaci své země... :/
Reagovat
smazaný uživatel
někteří jsou pěkní tupci no - co naděláme :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj přesně, to je náš namyšlený Berďa, machýrek (vypůjčila jsem si tohle slovo), a největší nesympaťák na okruhu.... znáš to, hůl a pes že? :))
Reagovat
smazaný uživatel
A to já prostě nikdy nepochopím, to jak někomu může být nesympatický. No dobře chlapi asi tak do kolen nedostane... ha, už jsem na to přišla! - nemají ho rádi, protože závidí, že je fešák s krásným úsměvem! :D Jinak fakt nevím :D
Reagovat
Mayo
nechápem čo sem stále pletie čarodejka k reprezentácii tú arogantnosť :D...však reprezentuje (nikto netvrdí opak:D ) ale to že je nesympatický namyslenec ostáva tak či tak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to sem pletu? Není to tak dávno (muselo to být v rámci USO), kdy se nejednou v diskuzi objevilo, že je Berdych namyšlený arogantní blbec, kterému jde jen o sebe a o nikoho jiného. To mi chceš vyvracet? Si to dohledej!
Reagovat
Mayo
však arogantný blbec to je pre dosť ľudí...aj pre mňa ale ja napríklad som nikdy netvrdil, že nereprezentuje alebo čo...a vlastne ani som to nikoho nevidel písať...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ráda Rafu, ale nikdy bych nenapsala, že je to blbec apod., ale to je všechno o jedincích...
Reagovat
Mayo
nikdy nehovor nikdy
Reagovat
smazaný uživatel
Čeština je krásnej jazyk, který má mnoho jemnějších výrazů, které toto slovo nahradí. A hlavně neurážím hráče, i když je nemám ráda. :)
Reagovat
Mayo
ani ja neurážam...:d
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy neříkej nikdy :)
Reagovat
Mayo
ale proti Srbsku budem čechom fandiť :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé jsem nikde ani v náznaku netvrdila, že ty poznámky o Berdychově nereprezentaci pocházely od tebe, nevím, proč se kvůli tomu tak rozčiluješ. A za druhé... Já nevím, že máš potřebu se do Berdycha furt navážet. Mým nejneoblíbenějším a nejnesympatičtějším hráčem na okruhu je Nadal a taky ti to furt nepředhazuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem si už taky úplně jistá, ale mám pocit, že to kydal polach16hier.
Reagovat
Mayo
nooo sem tam to napíšeš ale o tom ppotom ...:D ...
Reagovat
Mayo
čarodejka...polach je jedna osoba nie viacerí..ak len on to teda písal ...
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarjá, snad jsem psala, že jsem to tu četla víckrát. Máš problém s porozuměním češtiny? Poslední, kdo to tu kydal, byl (aspoň myslím) polach při USO, ale rozhodně to nebylo poprvé.
Reagovat
Mayo
:D čarodejka...rozumiem češtine dokonale...
Reagovat
tommr
ale dost se na to nadřely ... :)
Jinak Nova Sport nasliboval přenosy z Quebecu a místo toho zatím vysílá blbý motorky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to tvrdší boj, než jsem očekávala, ale hlavně že to Tom zvládnul. Gratuluju k vedení 2:0 a věřím, že třetí bod z nějaké hry přijde.
Reagovat
LukasH
Skvělý, ale finále vidim bohužel jako konečnou. Rád bych se pletl.
Reagovat
historik
Komu to přeješ? Teď válčí Miloš s Tipsou v pátým setu. Já nevím, koho si případně "přát" víc. Obojí by bylo venku a pekelně těžký.
Reagovat
tommr
příjde na to s kým to finále budeme hrát. Proti Kanadě bychom měli hodně velkou šanci na obhajobu, se Srbskem bychom naopak byli outsideři ... :)
Reagovat
Jan
Kanada by byla v každém případě lehčí. S Djokovičem se nedá hrát :)
Reagovat
PetaM
S Kanadou bychom byli favority, vítězství by bylo super. Ale proti Srbsku bychom favority nebyli a o to větší radost bych asi měl z vítězství. Oproti tomu kdybychom prohráli s Kanadou, tak bych byl mnohem více smutný, než kdybychom prohráli se Srbskem :D :D Je to jedno, zatím jsme v Semi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že to bude Srbsko. A to i za cenu, že budeme outsideři. Nakonec to jsme byli i loni proti Argentině a Španělsku. Jo, možná to projedeme, ale bylo by to pro mě rozhodně hezčí finále než s Kanadou.
Reagovat
tommr
s Kanadou by to bylo naše první vzájemný utkání a o místě konání zápasu by se proto losovalo ... :)
Reagovat
historik
i v Kanadě hodně silného soupeře. S Raoničem se hraje dost těžko, (i když se taky dokáže pěkně vyházet), Pospisilovi když to sedne, tak taky dokáže být parádně nepříjemný, letos tuším že to bylo v Montrealu porazil Radka i Tomáše. No a debl u nich hraje Nestor-Pospisil. Jsou hodně sehraní, hrají spolu i na grandslamech, párkrát jsem je v DC viděla a jde jim to spolu. Nějakou extrémní slabinu v jejich týmu nevidím.
Reagovat
LukasH
Nevím. Máme sice dva body, ale od Tomáše nijak přesvědčivej výkon. jen jsem si představil, kdyby tam byl Novak. Ale každej zápas je jinej
Kanada by byla určitě přijatelnější.
Reagovat
tommr
pořád lepší Raonic než Djokovic. A Pospisilovi zatím vyšel jen jeden domácí turnaj ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
fandím Kanadě, přičemž nekalkuluju. Je mi celkem jedno s kym bysme hráli. Fandit favoritům (pokud nehrají naši) je nuda.

Takže Miloši pojďme!! :-)
Reagovat
darek.vrana
Finále i s Kanadou by bylo venku, už se prý losovalo: http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/180210/5-duvodu-proc-to-s-argentinou-musi-vyjit-vsechny-trumfy-drzi-cesi.html
Reagovat
tommr
tak to mi nějak uniklo. Takže máme smůlu a finále u nás letos neuvidíme. Nicméně i tak si myslím, že Kanada by pro nás byla ve finále o něco schůdnější soupeř než Srbsko ... :)
Reagovat
darek.vrana
To každopádně.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Co tu děláš? Já myslela, že už okusuješ salátek :)))
Reagovat
a.magerova
Jsem romantická duše. Zabere mi to nějaký čas příprav ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To aby ti pak salátek neoschnul, znáš to :)) Už ho máš kolik hodin a pořád jen přípravy? :)))) To jsem zvědavá, co nám sem monty pak napíše za povídku :)))) teda pokud to přežije :))
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš nejsme králíci :-/
Prý povídku :-/
To bude román :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nevím, soudím to podle tebe :))))) hele, montík ještě musí mít sílu na svoji stáj, tak to zase nepřeháněj. Aby pak neměl do života trauma :)))))
Reagovat
a.magerova
No tak to si mě asi s někým pleteš, zatím co vím, tak jsme my dvě spolu techtle mechtle neměly :-/

Ale jinak jsem tu měla pletky s kdekým, takže se může monty poptat, ať ví do čeho jde, navíc Oskar už se dnes pochvalně vyjádřil a tomasinho taky netrpí žádnými traumaty ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tomasinho sem nějak přestal chodit, tak ti nevím :)))))) a monty už má smůlu, byl zabalen, zamašlován a předán. Jen doufám, že bude v románu popisovat detaily včetně oblečení a délky výměn, nevynucených chyb a MTO :)))))
Reagovat
a.magerova
S tomasinhem to tu už táhnu roky, takže krátkodobá absence na TP s tím opravdu nesouvisí :-))

MTO u nás nehrozit nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
tipuju, že když si psala tenhle koment, už jste skončili přípravy...:))) jinak si to poslední větu nedovedu vysvětlit :)))
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu, pomatení smyslů a výsledek se záhy dostavil, ale byl to zatím jiný nick TP :-)

Takže znovu a lépe: "MTO u nás hrozit nebude." nebo jiná varianta "MTO u nás nehrozí."
Reagovat
Fandina
a.magerova ... zdravím tě, lhářka.
Reagovat
smazaný uživatel
:))))) já to pochopila, tak ses nemusela zdržovat a radši si užívej, můžu jen závidět :))))
Reagovat
a.magerova
Taky Tě zdravím, jak bylo?
Reagovat
Fandina
a.magerova ... lhářky se mají vždycky dobře.
Reagovat
a.magerova
Jj to vím :-/

A kdo se vám tam staral o zábavu mezi zápasy?
V Ostravě třeba zpívala Marie Rottrová, když jsme hráli s Francií.
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, já šla o přestávce do foae, ale uváděl to Bouček, vím, že četl nějaké výherce. Ale nevím, jestli ti to mám psát, jako lhářka přece píši cokoli.
Reagovat
a.magerova
Tak samozřejmě, ale znáš mě, já jsem ten hledač pravdy a ta vzácná zrnka umím hledat.
Reagovat
Fandina
a.magerova já jsem lhářka, takže já tu píši samé lži a tebe neznám a ani nechci.
Reagovat
Fandina
A že v Ostravě zpívala Maruška Rotrová, tak to je jasné, když je tam doma. Sympaťanda.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka, ale natrápil ses docela :)) ale bod se cení a to je hlavní :)
Reagovat
Jan
Taky to tak vidím.hlavní jsou ty 2 body. Mám takové tušení, že zatímco semifinále je takhle snadné, tak ve finále to bude jiné kafe. Ačkoliv, ještě tam nejsme.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem teda zvědavá, kdo bude hrát vlastně debla?
Reagovat
Jan
Jak se můžeš tak ptát ? Jiná varianta přece neexistuje, pokud budou oba zdraví.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen zaslechla něco o Lukášovi a o kom ještě? Tak já bych brala Radka s Tomem, už jsem je v deblu dlouho neviděla a kdoví, kdy zase uvidím, i když by měli dostat šanci třeba i ostatní... nevím no.
Reagovat
Jan
Taky by byla legrace, kdyby příští rok, když teď Španělé hrají baráž, kdybychom je dostali v prvním kole i s Nadalem :) A do baráže bychom šli my.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda znám lepší vtipy. Kouknu ještě na Lucku, za chvíli by snad měla hrát..
Reagovat
Jan
Vždyť to říkal i Navrátil po zápase, nanominovaní jsou Rosol s Veselým, ale vždy je to jen že tam dá zbývající hráče a pokud to jde, hrají Berdych se Štěpánkem. Už to tak je několik let. Ty nesleduješ DC :) Nominaci přece může měnit a také to dělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to neslyšela celý, no. A vůbec, nech si ty poznámky jo? :))))))) Já bych tam šoupla Rosola s Veselým, ať se taky ukážou, Radek věčně hrát nebude, tak každá zkušenost dobrá. :)
Reagovat
Jan
Ty bys tam šoupla Rosola s Veselým, oni by to prohráli, pak by to nesedlo Radkovi nebo Tomovi v singlu (podle toho, kdo bude hrát 4. zápas) a prohráli by taky a byl by tady pátý zápas a kdyby to naši prohráli, tak tě fanoušci rozcupují :) Jen si je tam šoupni. Ukaž se :)))
Reagovat
Jan
Hlavně si to přečti v tom článku nahoře, který mezitím změnili. Máš tam černý na bílém ten rozhovor s Navrátilem :)
Reagovat
Jan
Nakonec, pokud vyhrají zítra, tak v neděli budou hrát Rosol nebo Veselý nebo Hájek, takže někdo z nich se k tomu dostane :) I když už do mrtvého zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
A když to Tomáš s Radkem prohrajou, tak je rozcupujou taky :))) Já bych je tam zkusila dát, pořád se píše, že by mládí mělo dostat přednost, že Radek už nestačí, že Navrátil pořád dává jen ty dva.. tak by se vidělo, jestli je Veselý s Rosolem plnohodnotná náhrada do budoucna :) A když vydržím svoje cupování u Petry, tohle by byla prkotina :)))))
Reagovat
tommr
právě proto, že Radek nebude hrát věčně je třeba využít toho, že zatím hrát může. Spolu s Tomášem jsou v deblu skoro neporazitelný a bylo by čirý šílenství kdyby je Navrátil nepostavil ... :)
Reagovat
Jan
Což pochopí všichni, kdo už někdy cupovali nebo byli cupováni :))
Reagovat
tommr
Hájek nebyl do týmu vůbec nominovanej a hrát tudíž nemůže ani v neděli - ten s naším týmem pouze trénoval ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jen do mě no :)))) Mohlo to být prostě zajímavější, Radek s Tomem by si odpočinuli a domlaskli by pak dvojhru. Já se taky na ně těším, jen si tady tak filozofuju no :))))
Reagovat
Jan
Nemyslí mi to. Taky nesleduju DC :) Hlavně když vyhrajeme.
Reagovat
Jan
Ačkoliv, kdyby to bylo 3:0, tak se můžou domluvit na jakémkoliv náhradníkovi ne ? Mám dojem jestli už to tak nebylo někdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nesleduješ DC? Hlavně si to přečti v tom článku nahoře :)))))))
Reagovat
Jan
Vždyť je pro tebe tvoje cupování jen prkotina :)) Navíc, my tě necupujeme, my tě jenom leštíme :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, nechte si ty fóry o Španělsku. Už letos jsem byla ve střehu, když jsme na první zápas chytli Švýcary. Když o tom tak přemýšlím... ti v úvahu opět přicházeli taky, co? Neeeeeeeee!
Reagovat
Jan
V tom případě už tam mnoho hratelných soupeřů pro 1. kolo nebude :)
Reagovat
tommr
příští rok nám v prvním kole hrozí jak Španělsko s Nadalem a Ferrerem tak Švýcarsko s Federerem a Wawrinkou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)) leštíte? každej tomu říká jinak :))))
Reagovat
Jan
V tom případě by to naši měli letos ještě vyhrát, dokud ještě můžou. Jinak příští rok baráž, další rok bude Štěpánkovi 36 a to už asi tak dobře nepůjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že bude Federer hrát? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si to taky spočítala, že první kolo může být příští rok klíďo konečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to bylo myšleno jako možná hrozba. Samozřejmě nikdo nemůže tvrdit, že nastoupí Federer a Nadal a stejně tak to nemůže nikdo vyvrátit.
Reagovat
tommr
já netvrdím, že bude hrát, ale vyloučit se to taky nedá. Říkám jen, že nám to hrozí ... :)
Reagovat
darek.vrana
Federer příští rok hrát nebude. Hraje jen v Dubaji a Šanghaji a zbytek roku odpočívá prý.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to tu už dneska psala do jiné diskuze, že v plné síle jsou největšími hrozbami Španělé, Švýcaři a Srbové. A dva z těchto soupeřů nám reálně hrozí v prvním kole.
Reagovat
darek.vrana
Copak Srbové a Španělé nebudou nasazení?
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že úplně nevím, jak je to s nasazením, jestli je přednější to, že skončí na 2. nebo 3. místě v žebříčku i přes tu baráž nebo jestli se na tu baráž klade důraz. Pokud to někdo ví, ráda se přiučím.
Reagovat
Jan
Jestli se nepletu, tak ti co postoupí z baráže jsou nenasazení. tommr by ti to mohl potvrdit.
Reagovat
darek.vrana
Podle mě jde hlavně o žebříček. Ale Srbové musí být nasazení každopádně, stejně jako my.
Reagovat
tommr
Srbsko bude nasazený stejně jako všechny ostatní týmy, který letos hrály ve čtvrtfinále DC. Vítězný týmy z baráže (mezi který budou určitě patřit i Španělsko a Švýcarsko) se k nim budou přilosovávat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, já tím druhým týmem myslela ty Švýcary.
Reagovat
darek.vrana
Takže DC žebříček nehraje roli? To se mi nechce věřit...
Reagovat
darek.vrana
Tak jsem to našel a je to tak: Finalisti jsou nasazení jako 1 a 2 a zbylí nasazení jsou podle žebříku.
Reagovat
tommr
v DC žebříčku se zohlednujou výsledky za několik posledních let. Nasazení pro příští rok se dělá jen podle letošních výsledků. To Španělsko nám opravdu hrozí ... :)
Reagovat
darek.vrana
A odkud to máš? Já to našel tady v ofic. pravidlech: http://content.yudu.com/Library/A20nmr/DavisCupRegulationsE/resources/index.htm?referrerUrl =http%3A%2F%2Fwww.daviscup.com%2Fen%2Forganisation%2Frules-regulations.aspx
Reagovat
darek.vrana
mezeru před = nutno odstranit
Reagovat
darek.vrana
Je to na straně 8, nejde to sem zkopírovat.
Reagovat
tommr
to vypadá, že máš pravdu. Podle těhle pravidel by se měli nasazovat jako 1 a 2 letošní finalisti a jako 3-8 země podle DC žebříčku. Takž my budem nasazený každopádně a Španělsko nejspíš taky, protože určitě nevypadnou z první osmičky ... :)
Reagovat
Karl
http://sport.idnes.cz/kvitova-o-novem-kondicnim-trenerovi-dvf-/tenis.aspx?c=A130913_181929_tenis_par
Reagovat
smazaný uživatel
noo ale stravu by mohla zmeniť
lebo pohyb je katastrofalny
a ja to vidim ešte na väčši prepad rebričkom
bohužiaľ
Reagovat
LukasH
No ale jestli říká, že jí teď bolelo všechno a nemohla ani vstát, tak je vidět, že musí dřít jak kůň. A ona ví, že pohyb byl/je špatnej, proto na tom dělá.
A to jídlo - jestli jí jinak zdravě a to určitě jí, tak vynechání potravin, kde je mouka je nejlepší řešení. Pak je tělo jakoby odlehčený. Mám to vyzkoušený sám na sobě.
Reagovat
darek.vrana
Klobouk dolů před Štěpánkem...
Reagovat
smazaný uživatel
Noo zatial Berdych si zbytočne hanbu robi
Reagovat
smazaný uživatel
ale houby hanbu... prostě to vždycky nejde úplně podle představ, vede 2:1 na sety tak co :)
Reagovat
smazaný uživatel
noo tak teraz už som spokojny
:)
Reagovat
smazaný uživatel
vstáváme, jsi na DC :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já se pár gemů nekoukám a on prohrává.. tak zaber, Tome!
Reagovat
smazaný uživatel
budíček :D! přesně tak přestaň si z nás Tome dělat šprťouchlata a otáčet to na poslední chvíle :)!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nevím, co ten Tomík vyvádí, je unavenej nebo si nemůže zvyknout na hru Argentince? No snad se probere... aby nehrál zbytečně kdovíkolik setů.
Reagovat
smazaný uživatel
mně připadá, že je to zase ten syndrom protihráčů Tomáše, kdy proti němu průměrní hráči najednou hrají snad jak nikdy předtím a někdy ani potom a on to schytá :/ snad se vážně vzbudí, už to fakt není vtipný :D
Reagovat
tommr
já to tušil, že to budou pěkný nervy. Už to ale začíná vypadat, že se Tomáš konečně chyt ... :)
Reagovat
pepin
Tak pořád jsou to menší nervy než u Petry. Ale on to zvládne.
Reagovat
ReadyTeddy
jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/180237/kvitova-prinesla-stesti-stepankovi-radek-chtel-abych-prisla.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/kvitova-o-novem-kondicnim-trenerovi-dvf-/tenis.aspx?c=A130913_181929_tenis_par
Reagovat
pepin
Také jsem to četl a tak je již snad konec spekulacím, zda ano, či ne. Jinak dostává asi pěkný záhul a to je jen dobře, doufejme, že jí to pomůže i psychicky.
Reagovat
slacker
Hmmm a v diskuzi u clanku na idnes se zase rozcapuje Jiri Kves. Mor
Reagovat
pepin
Tak on co se zde rozloučil tak ted píše do více portálů. A hodně si notuje s Montym.
Reagovat
LukasH
Tak ho nech žít.
Reagovat
slacker
Az Kves necha zit nas ostatni. Jinak je to skodna a ta se musí odstřelit. Ze zmizel z TP neznamena ze prestal zamorovat virtualni space který bezne navstevuji.
Reagovat
Jan
Radek fantastický. Měl jsem obavy, jestli ve svém věku dokáže Monaca ještě porazit a hrál skvěle, ba neuvěřitelně.
Reagovat
horska.kraslice
První DC zápas byl velmi nudný, Chuan dnes hrál velmi průměrný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl to nejvíc dramatický zápas, ale nuda to nebyla ... Zápas nabídl i pěkné momenty . A jeho jméno se píše Juan . Nebyl to jeho nejlepší zápas, ale Radek ho po prním setu zlomil a to jak dotáhl na 3:3 ve druhém a pak ten set prohrál ho už porazilo úplně
Reagovat
horska.kraslice
Ano, píše se to Juan. Ale k té jeho dnešní nepovedené hře se mi víc hodilo Chuan, tak jsem to napsala tak. Dnes mě ničím neoslovil, kazil i jednoduché míče. Zřejmě psychicky nezvládl post jedničky v týmu.
Reagovat
smazaný uživatel
berdas dneska ladi
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkny novy věci ma Berďa ;) HM se konecne ukazuje ... Ja to tricko chci :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jsme 2
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že bude někde v prodeji
Reagovat
smazaný uživatel
překvapuje mě, že v obchodech HM nemají pro chlapi moc sportovní věci,ale pro baby jo. nějakou tenisovou kolekci bych bral.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda no . HM je celkově takový více pro ženy .
Reagovat
PetaM
Také jsem si říkal, že bych si to koupil :D Dobré kraťasy a skvělé triko. To by se mi na tenis hodilo :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně . Je to boží . Musím to Berďovi na jeho facebooku pochválit
Reagovat
Nancy_z
Taky se mi Berďovo nové oblečení líbí. Akorát by teď mohl hrát trochu líp ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To triko je fakt skvělé!! Palec nahoru!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist